سلام به همگیهالووین
قصد داریم جنبش هالووینرو در فروم مافیاییا استارت بزنیم البته با کمک شما دوستان و امیدوارم که استقبال خوبی ازش بشه که بعد ها تبدیل به یه اتفاق خاطره انگیز بشه ؛ به نظرم زمان مناسبی هست برای این کار چرا که تا به الان مطمئنا همه اعضای فروم به یه شناخت نسبی از هم رسیدن و صمیمیت قابل قبولی بین اعضا وجود داره و امیدوارم این اتفاق منجر به تحکیم هرچه بیشتر دوستی ها و صمیمیت ها بشه و یک هفته کاملا فان و پر خاطره رو با هم رقم بزنیم .
برای کسانی که آشنایی ندارن باید بگم که روند کار به این صورته که هر یک از شما یکی از افراد فروم رو انتخاب میکنین و شروع به پست دادن و تقلید اون شخصیت در این تاپیک میکنین ، یعنی ؛ سبک نوشتار ، اخلاق ، احساسات ، منطق ، طریقه صحبت و خلاصه همه چیز اون کرکتر رو باید به شکل شخصیت اصلی و صد البته با ماهیت طنز تقلید کنید. به عبارت دیگه ، توی این تاپیک شخصیت انتخابیتون رو زندگی خواهید کرد.
با توجه به تجربه ادوار قبل تصمیم گرفتیم یک محدودیت هایی رو برای جذاب تر کردن لحاظ کنیم و اون هم اینه که هر کرکتر حداکثر میتونه توسط دو نفر انتخاب بشه ؛ یعنی کرکتر متین رو نمیتونن 3 نفر بازیش کنن و حداکثر دو نفر باید باشه و اولویت با کسانی هست که زودتر انتخاب و به ما اعلام کنندپس اگه ایده ای جذاب برای یه شخصیت مد نظرتون دارین بهتره عجله کنید
این محدودیت به این خاطر گذاشته شده که اولا ، تنوع بازی حفظ بشه و مثلا 10 نفر همزمان یه کرکتر رو بازی نکنن و از مزه بیفته و نهایت دو نفر باشن که بتونه مقایسه بینشون انجام بگیره و ثانیا حدالامکان از اکثر شخصیت های فروم استفاده بشه و تو تاپیک اسمشون رو ببینیم و به قولی جامعه اماری وسیع تری رو پوشش داده باشیم که برای همه جذاب باشه.
با این حال محدودیتی روی تعداد کرکتر های انتخابی وجود نداره مثلا من میخوام 5 تا یوزر رو جاشون تقلید کنم ( به شرطیکه تکراری نباشن) و خیلی هم عالی میشه و توصیه میشه که اگر وقت کافی داشتین روی یک کرکتر گیر نکنین و سعی کنین تنوع بدین و افراد زیادی رو تحت تکفل بگیرید
در مورد پستها هم باید بگم که میتونن مافیایی باشن یا غیر مافیایی و این کاملا بسته به خودتون و سوژه انتخابی داره و میتونین هر حرکتی از سوژه مورد نظر که پتانسیل طنز داره رو تو پستهاتون بیارین
برای راحتی کار ، شما کافیه اسم فرد انتخابیتون رو به من اعلام کنید و یک نام کاربری فارسی مرتبط با یوزر یا اسم اون شخص پیشنهاد بدین که ما اکانت مورد نظر رو در ظرف یک چشم به هم زدن بهتون تحویل بدیم که هر کاری که دلتون خواست میتونین تو این تاپیک باهاش انجام بدینالبته هر کاری هم که نه
، خودتون میدونین چه کارهایی نباید انجام بدین ... بگذریم
يا اينكه اگر خودتون خواستين اكانت رو بسازين چه بهتر و فقط نياز هست كه رزرو شخصيت رو با من در ميون بزاريد و باز هم ميگم كه اولويت با نفراتيه كه زودتر رزرو كنند.
در پایان این یک هفته ، نظرسنجی خواهیم داشت برای برترین یوزرها و عملکرد ها ، و نفرات اول تا سوم مشخص میشن و علاوه بر اینکه تونستن یک هفته کاملا فان و خاطره انگیز رو برای خودشون و بقیه رقم بزنن ، میتونن مدال های هالوینی مربوطه ، که خیلیم جذاب هست رو به ویترین مدال هاشون اضافه کنن و حالشو ببرن![]()
بدیهیه که توی این تاپیک باید فقط با اکانتی که براتون ساخته شده پست بدین و به هیچ وجه با اکانت اصلی اینجا پست ندین و هر سوالی داشتین تو تلگرام پیام بدین
و فک کنم لازم نیست این مورد رو هم تاکید کنم که احترام همدیگه رو حفظ کنیم و سعی کنیم مرز بین شوخی و تقلید با تحقیر و تمسخر رو حفظ کنیم و ازش رد نشیم که دلخوری ای پیش نیاد و همینطور تمرینی باشه برامون که جنبه شوخی رو در خودمون بالاتر ببریم و این تاپیک رو به یه سنت هر ساله تو این فروم تبدیلش کنیم.
استارت کار هم از روز جمعه و به محض تموم شدن صندلی داغ خواهد بود و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.
دوستاني كه قصد شركت در اين دور رو دارند براي رزرو و هماهنگي تو تلگرام به من پيام بدن.
با تشکر![]()
پ.ن : اين رو اضافه كنم كه هر كي مايل نيست باهاش شوخي بشه به من اطلاع بده كه خداي نكرده بعدا دلخوري پيش نياد ممنون