اره شاید توماسم زده
محافظت نکردی ازش دیشب؟
بابا اصلا مست نداریم تو بازی دکتر داریم
تازه کار
اره شاید توماسم زده
محافظت نکردی ازش دیشب؟
بابا اصلا مست نداریم تو بازی دکتر داریم
پایان فاز روز هفتم
ویلیام اعدام میشه
2 رای اعدام به 0 رای عفو
بی طرف و عزرائیل بود
بازی تمومه برین به سلامت
انجمن اژدهای آبی برنده شد
تازه کار
درود.
اول تشکر ویژه از آریا. خیلی زحمت کشید. عالی بود کلا همه چی. گاد بودن با نقشای جدید خیلی سخته، چه برسه مدل جدید. کار خیلی مهم و بزرگی انجام داد آریا. شخصا سعی می کنم وقتی گاد شدم از این مدل استفاده کنم. البته خیلی هم بی وجدانی کردین این دور. ایشالا ادوار بعدی بهتر برگزار بشه از نظر کیفیت شرکت در بازی.
در مورد بازی هم تلگرافی بگم. عرفان بهترین بازیکن بود قطعا. البته سطح پست های امین خلفی هم خیلی عالی بود.
منم کلی ایده تو ذهنم بود برای شکارچی که لعنتیا شب اول معلوم نشد چجوری جذبم کردن.چراغ سبز داشته اسم نیکولاس گویا.
بعدم دیدم هویتم معلوم بشه، اهداف سرازیر میشه احتمالا، این بود که نگارش پست ها به سبکی که دیدین درومد. تقلید از شخص خاصی هم نبود. مخلوط بود.
رز سیاه اشتباهشون این بود که در ورود به بازی سیاست نداشتن و باید 2 فاز حداقل پست نمی دادن.با اعدام ترسا کار سخت شد. قاتل خیلی مهم تره از مغز متفکر.
هرچند نیکولاس اگه زندانی نمیشد احتمال برد رز سیاه خیلی زیاد بود؛ ایده هایی هم داشتم برای اعمال هویتم که نشد اجرا بشه. البته بهتر. چون حق بیگناها بود قطعا، مخصوصا عرفان. اون فازی هم که گفتم نمیام، از صبح بیرون بودم و قرار بود 11 شب برسم خونه. دیدم فایده نداره و نمیشه درست پست داد؛ روز قبلش گفتم نیستم. البته 8 و 9 رسیدم، منتهی دیدم با توجه به شرایط بازی نیام بهتره.
کلا بعد جذب نصف انگیزه م از بین رفت و حس کردم هر جور دیگه ای بازی کنم برای گروه بدتره.
نقش ها هم اول شاه و پرنس و شکارچی بهم پیشنهاد شد. شاه که خیلی محوریتش زیاد بود و نه خوشم میاد اینجوری و نه وقتشُ داشتم. پرنس وسوسه م کرد البته، منتهی به نقش خودم علاقه بیشتری داشتم. بهتر هم شد؛ چون نصف عرفانم نمی تونستم بازی کنم و مفید باشم.
همینا دیگه.
بازم سپاس از آریا. دور بعد که گاد بشم مخلوطی از این مدل و مدل خودمون خواهد بود ایشالا. بازی هم سریعه که وقت نگیره. مرسی از کسانی که شرکت کردن و تو روحتون.![]()
با سلام و درود خدمت درباریان عزیز
بازی جالب بود. حداقل برای من. ینی حداقل دوتا نکته ی خوب داشت که اشاره کردن بهش خالی از لطف نیست
اولی نقشهای جدید و همت آریانقش ها واقعا جذاب بودن برای من. با اینکه شاید به قول خود آریا مزخرف ترین نقش رو داشتم ولی عاشق نقشم بودم
همه ی نقش ها کامل و فول آپشن بودن واقعا و یه سوپرنقش هم بود که ازش استفاده نشد. واینکه با این همه آپشن های قوی و عجیب که نقش ها داشتن، انتظار میرفت باگ پیدا بشه، که نشد
بازی هم بالانس بود به نظرم. کلا عالی بود
مرسی آریا
دومی بازی عالی عرفان بود. The Prince Who Ruled. خیلی خوب تو نبود پادشاه بازی رو دست گرفت و جهت داد و عالی بود فاز روزش. فاز شبش که از اونم عالی تر. دیگه وقتی ۴ بار گناهکار زندانی میکنه و دو تاشونو میکشه، آمارخودش صحبت میکنه و جای حرفی باقی نمیمونه. یکی از حسرتام بعد مرگ این بود که چرا نتونستم با این عرفان همبازی بشم
۱۰ از ۱۰ میدم به عرفان واقعا
خسته نباشه.
بیگناها اونایی که بودن خوب بودن کلا. محمدرضا تمیز بازی کرد وحرکت اضافه نداشتسحر بیگناهیش رو ندیده بودم و ریزبینیاش سورپرایزم کرد
خلفی هم خوب بود و بیخودی مرد
بقیه کم بودن یا به نقشا خیلی مسلط نبودن. گروهک خیلی بدشانس بود. رضا که واقعا بدشانسی بود و کار خاصی نمیتونست بکنه، تا قبل اون فازم خوب بود کلا و جواب خلفی رو خیلی خوب داد. ترسا هم میتونست ادعای بهتری بکنه کلا. کار بیشتری از دستشون برنمیومد با توجه به هدفای بیگناها. پویا هم تغییرلحن عالی ای داده بود و اگه اون شب عرفان نیکلاس رو زندانی نمیکرد کاملا با بازسازی گروهک شانس خوبی برای برد داشتن
![]()
خودمم از بازیم راضی بودمحرکت فاز دومم که کاملا راضی بودم و دقیقا همونطوری که انتظار داشتم همه ی بحثا پیرامون حرف من شکل گرفت و خب بازی رو کاملا من راه انداختم
ضمن اینکه پیش بینیم درست بود و با نبودن سنگسار وگادکش، گناهکارا کاملا رفتن تو سیاهی مطلق
باید قبول میکردید پیشنهادمو
![]()
شبی که مردم هم اول میخواستم ایوو رو مست کنم بعد خیلی مسخره به چندلر عوضش کردم و مردم
زور داشت
![]()
خسته نباشید همگی![]()
خب با تشکر فراوان از آریا عزیزواقعا زحمت کشید و کاری که کرد کاملا جای تقدیر و تشکر داره. نقش ها همه چالش برانگیز و هیجان انگیز بودن و قوانین بازی هم اگه به درستی اجرا میشد مطمئنم تجربه بهتری رو ارائه میداد. آریا و کمک گادها که تمام تلاششون رو کردن دمشون هم گرم، ولی واقعا ضد حاله تو یه همچین دوری نصف قشنگ بازی رو دایورت کرده بودن
بابا خب وقت ندارید بگید ندارم بازی نمی کنیم اصن بهتر از اینه بیایم این وسط اینطوری بشه! یه حرف خیلی خوبی که پویا زد این بود که اگه همه تو بازی بودن و فعالانه شرکت میکردن اینقدر راحت مثلا گروهک ما از هم نمیپاشید! خب گزینه ها محدود بود خیلی! بازی هم کلا حال نمیده. خواهش میکنم همه تون رعایت کنید از این به بعد
آقا گروهک ما که اسم من به عنوان مغز متفکرش بود مشخص بود از اول قراره چقدر بدشانسی بیارهما شب اول توماس رو زدیم هنوز نمیدونم چرا نمرد
خیلی دوست دارم شانسمو انصافا
اتفاقات بازی ضد ما پیش رفت. ولی خب یه اتفاق خاصی افتاد که این دور رو جدا از جدید بودنش، خاطره انگیز کرد برام
اونم جذب پویا بود
اصلا هم بازی شدن رو بذاریم کنار، همون یه گروه تلگرامی که داشتیم و پویا هم این بار به عنوان یار نه به عنوان گاد
فعالیت میکرد میارزید به کل دور های مافیا واقعا لذت بردم
(آریا لفت ندی گروه پاک میشه
) ترسا هم که عیییین خودم بدشانس روزگار بود این دور
وگرنه تیم وورک عالی بودیم بنظرم! البته بجز یه جا! شب عرفان زندانیم کرد ادعای داروغه کردم فرداش وصیت کلریس پتمو ریخت رو آب. تو گروه گفتم کاش حواسم به تصرف بود، پویا گفت من حواسم بود بهت نگفتم میخواستم قربانیت کنم
![]()
نابود شدم قشنگ
ایول پویا ایول
عرفانبمیر
همین فقط
شاید بهترین عملکرد بی گناهی بود که تا حالا دیدم. چه شب چه روز همه جا عالی بود همه حرکاتش درست و به جا بود. 10 قطعا.
آرش بازم تکرار میکنم من هیچ نقشی تو کشته شدنت نداشتم
در آخر امیدوارم این بازی باز هم تکرار بشه ولی گادکش وجود داشته باشه و ادعای نقش هم نباشهآخه چیه این ادعای نقش خیلی لوس میکنه بازیو!