هر ثانیه ک میگذره بازی کثیف و کثیف تر میشه : ))
هر ثانیه ک میگذره بازی کثیف و کثیف تر میشه : ))
Fuck everybody who doubt me
نه !
هميشه برای عاشق شدن،
به دنبال باران و
بهار و
بابونه نباش!
گاهی
در انتهای خارهای يک کاکتوس،
به غنچه ای میرسی
که ماه را بر لبانت مینشاند.
گروس عبدالملکیان
ببینین با توجه به زدن ترسا یه چیزو باید توجه کنیم
رای ترسا به کی بود؟ ارش کی میتونست از زدن ترسا نفع ببره؟ پژمان یا ارش؟
اقا انصافا جمع کنین خیلی مسخره اس. این که نشد مافیا. وافعا دوست دارم منحل شه یا گناهکارا ببرن. ینی شرم داره این بازی که برنده اش بیگناها باشن
نقشم شیخ بود، شب دوم ایدا ترسا، شب سوم عماد ستاره، شب چهارم خودم ترسا
موفق باشید
منم دگ نمیکشم
تو اوج خداحافظی میکنم باهاتون
نقشم فدایی بود
نمیدونم گناهکارا حرفه ای بودن یا بیگناه ها خیلی خنگ بودن
تبریک ب گناهکارا
نه !
هميشه برای عاشق شدن،
به دنبال باران و
بهار و
بابونه نباش!
گاهی
به غنچه ای میرسی
گروس عبدالملکیان
خب یارم اعلام نقش کردمنم اعلام میکنم ک هم پویا از دست ما ها خلاص شه هم ما از دست خودموون
مخلص شما ، غارتگر بودم .
- - - Updated - - -
خب یارم اعلام نقش کردمنم اعلام میکنم ک هم پویا از دست ما ها خلاص شه هم ما از دست خودموون
مخلص شما ، غارتگر بودم .
و هيچ چيز مال خود آدم نيست مگر همان چيزهايى كه خيال میکند دلبستگیهایی به آن دارد. بعد یکی یکی آنها را از آدم میگیرند.
ریدم ب سبکه بازیتون.
منم سامورایی بودم :/ شب بخیر.
Fuck everybody who doubt me
آرش این تاپیکو مخفی کن کسی نبینه
- - - Updated - - -
پس کی گناهکاره الان
پژمان تویی؟ یا عماده؟
نه !
هميشه برای عاشق شدن،
به دنبال باران و
بهار و
بابونه نباش!
گاهی
به غنچه ای میرسی
گروس عبدالملکیان
نقش ها:
مافیا:
عرفان گادفادر 3 تیر
عماد گادفادر 2 تیر
- در صورت مرگ در شب یا اعدام به صورت بیگناه، 1 تیر اضافه میشد.
امیر خیاط 4 سهمیه
فری بازیگر
مهران بازیگر
بیگناهان
رضا رویین تن
صدرا سامورایی
امین، سحر و پژمان غارتگر
افشین و ترسا پلیس
آرش شیخ
ایدا دکتر
امین و ستاره فدایی
بالانس از نظر تعادل مشکلی نداشت، ولی چیزی نبود که خیلی خوشم بیاد. دلیلش هم اینه که همه یا دوست داشتن بیگناه باشن یا بقیه دوست نداشتن باهاشون تو یه گروه باشن. بعد از تجربه دور 3، از اونایی که گناهکار هستن می پرسم که دوست ندارین با چه کسانی همگروه بشین. بر اون اساس تصمیم می گیرم. از مافیا هم عماد و فری تمایل داشتن، عرفانم ای تقریبا، امیر اصلا و به زور اومد در واقع و مهرانم که بعد مدت ها به خاطر من اومد.
اعمال نقش ها رو حقیقتا حال ندارم بگردم ببینم چی بوده و بنویسم بعد این بازیتون، ولی کسی اگه خواست می تونه بپرسه. مهم ترین هاش این بود که ترسا، امیرُ پرسید و زد؛ چون امین فدایی روز قبلش مرده بود، نمرد. شیخ و دکتر هم نجات موفق داشتن فک کنم.
اما در مورد بازی به عنوان گاد: دقیق که نخوندم، ولی ایدا و پژمان و عمادی که عرفان جاش بود، بهتر از بقیه بودن. رضا هم بد نبود. آرشم منهای آخرش خیلی خوب بود.
بازی برنده نداره. چون بیگناها می باختن و عماد هم گادکش میشد چون عرفان زیاد جاش پست داده بود.اهمیتی هم نداره برای گاد که کی ببره.
این از این. به عنوان گاد.
اما به عنوان پویا
دور بعدی که گاد بشم، اگه بشم، سرویسین قشنگ. هرکی دلم بخواد بازی میدم هر کی هم دلم نخواد بازی نمیدم. هرکی خوشش میاد به درک، هرکی هم ناراحت میشه به جهنم. نقش هم قطعا بهترین نقش ها به بهترین بازیکنا یا اونایی که دوست دارم داده میشه با یکی دو استثنا که مسخره بازی نشه تهش. این دور تعمدا یه سری نقش خوب به خیلیاتون دادم و یه سری نقش خنثی به بازیکن های خوب. نتیجه ش دیدیم چی شد. از پژمان تشکر می کنم که ادعا نکرد و از طرف بقیه عذرخواهی می کنم ازش. بازی خوب و بد، اگر هم مهم باشه، بعد از بازی درست یا اصولی قرار می گیره. برای مثال مهران خوب بازی نکرد، ولی درست بازی کرد. تشکر هم می کنم ازش. ایدا به عنوان دور اولش در فروم خیلی خوب بود مثلا.
یه سری هم حرف خیلی رک دارم.
اول: کسی که به عنوان بازیکن وارد مافیا میشه باید اعصاب بازیُ داشته باشه. خود من اعصاب بازی ندارم؛ بنابراین بازی نمی کنم. 1 سال و نیمه مافیا بازی نکردم. دور آریا م مافیا نبود عملا. یه بازی متفاوت بود که قطعا دوباره اجراش می کنم. بازی خیلی خوبیه. بازی هم اگه یه دور بکنم قطعا یه نقش خنثی بازی می کنم چون اعصاب ندارم. شمام اگه اعصاب ندارید، بازی نکنید. کسی التماستون نکرده. بیاین یا نیاین هم اتفاق مهمی نخواهد افتاد.
دوم: چرا اینقدر متوهم هستین بعضیا؟ خیلیا در واقع. حالا اسم نمی برم. مگه کی هستین شما که بالانس بخواد علیه شما چیده بشه؟ بالانس بر اساس تمام افراد چیده میشه نه 1 یا چند فرد خاص. همه هم مهم هستن در بالانس، حتی کسی که بی نقش هست یا دور اولشه. دلیل این توهم چیه پس؟ ادوار مافیا پره از گندهایی که زدین. کافیه به عقب نگاه کنین. چه ادواری که گاد بودم، چه ادواری که متین یا سید یا بقیه گاد بودن. طبیعیه اشتباه کردن و گند زدنتون. جالبه همه هم میگن ملت بد بازی می کنن و ضد منن. ملت کیه؟ خودتی دقیقا.
سوم: به عنوان دوست یا آشنا در گروه، همه تون خوبین از نظرم. به عنوان بازیکن در این دور، با تقریب خوبی نصفتون بیشعور بودین. کسی که وارد بازی میشه و بعد به بازی توهین می کنه، اول به خودش توهین کرده. کسی هم که به خودش توهین بکنه... ادامه ندم بهتره.توهینم انواع مختلف داره. ادعای نقش، اشاره به نقش، اهمیت ندادن به بازی، درست صحبت نکردن و ... .
چهارم: به عنوان توصیه، خودخواه نباشید، کینه ای نباشید. مافیا یه بازی تیمیه نه محلی برای انتقام شخصی یا خالی کردن عقده ها. البته بهتره عقده ها در مافیا خالی بشه تا زندگی، ولی قطعا حرکت مطلوبی نیست.
تاپیک تحلیل نداریم. هر حرفی میخواین همین جا بزنید؛ البته که پاسخی از گاد در تاپیک دریافت نخواهید کرد.