مافیایی
همینطوره،اگر من حرفی نمیزدم یا نظریه نسبی میدادم و یا بطور کلی میگفتم نمیدونم یا هر سه میتونه غلط یا درست باشه،طبیعتا هیچکس نیازی ب توضیح نمیدید،اما الان حداقل 7 پاسخ صریح و بلند برای تحلیل مبهمم داشتم ک کمک کرده تا حدودی طرز فکر و نحوه بازی افراد دستم بیاد،چیزی ک الان بیشتر از خود بازی نیاز هست
دو دیقه دندون رو جیگر بزار خودش بیاد:/ چون مافیا هم گروهیای خودشو میشناسه باهوش ، نمیاد اونارو بزنه ک![]()
مافیایی
مافیایی
نه !
هميشه برای عاشق شدن،
به دنبال باران و
بهار و
بابونه نباش!
گاهی
در انتهای خارهای يک کاکتوس،
به غنچه ای میرسی
که ماه را بر لبانت مینشاند.
گروس عبدالملکیان
مافیایی
@آرش
من اینطوری برداشت کردم که ممکنه ترکیبی هم درست باشه گزارشات! مثلا چند تا از این درست باشه چند تا از یکی دیگه! نمیشه اینطوری؟به نظرم گزارش دومیه احتمالش کمه درست باشه چون قاتل خیلی دلیلی نداره که شب اول قتلشو انجام نده.
گزارش سومی هم سه تا پلیس نامحتملش میکنه به نسبت. ضمن اینکه جنگیر اگه تو بازی باشه احتمال زیاد شب اول سهمیه شو استفاده میکنه که شب دوم جذب کنن. یا اینکه جنگیر نداشته باشیم که اینم تو ۱۶ نفر خیلی محتمل نیست. پس گزارش سه هم احتمالش پایینه.
اگه اینطوری هم نباشه باز نمیشه اینطوری زود قضاوت کرد، واسیم واسه امشب هم بیاد
نظرات بقیه رو هم میخونم درباره اینا تعجب میکنم یکم، دیگه وقتی پویا بگه هر بالانسی ممکنه واقعا باید بدونیم که ممکنهغیر اینه؟! این که تو گزارش نوشته فلانی اون کارو کرد نه تنها باید به این که آیا اون کارو کرده شک کنیم، بلکه حتی باید شک داشته باشیم که اصلا اون فلانی وجود داره تو بازی؟
میون کلامم، آرش من هر پستی اول بازی بدم تو آخرش حس بد میگیری ازشدقیقا این داستان رو هر دور داریم
من پستارو دارم میخونم میام جلو ببخشید اینطوری شد دگیهارش رو چه حسابی میگی یه گزارش درسته بقیه غلط؟ تا اونجایی که من برداشت کردم از هر گزارشی ممکنه جمله درست یا غلط وجود داشته باشه!! حالا از یکی بیشتر!
@ستاره
اگر جنگیر وجود داشته باشه، "قطعا" همچین کاری میکنن، نه شایدخب فرقه معمولا شبای اول دوم جذبشو انجام میده..
ولی از طرفی اگه نقش جن گیر وجود داشته باشه، شاید میخان اول مطمئن بشن بعد جذب کنن!
درکل بنظر من این مورد ۵۰/۵۰ ستازه اگر جن گیر هم نباشه به نظرم این که شب اول و دوم جذب کنن خیلی منطقی نیست
به ایدا گیر الکی داده شد احساس میکنم، پست های بعدیش خیلی بهتر بودن، چون تا حالا باهاش باز نکردم نمیتونم الان فکر دقیقی دربارش داشته باشم
درباره گزارش ها به نظر من گزارش یک بیشتر بهش میخوره که گزاره های درست بیشتری توش باشه، اون دو تای دیگه هم میتونن درست داشته باشن، اما به نظر من گزارش یک میتونه جملات درست بیشتری داشته باشه
قانع شدن آرش هم بد موقع و یهویی و عجیب بود3 4 تا پست عرفان داشت همین حرفارو میزد قانع نمیشدی چرا سر پست پنجم (مثاله ها دقیقا نشمردم) یعو قانع شدی
صدرا تو هم گیر الکی نده دیگهحرفای ترسا قابل فهم و مشخصه چرا هی میپیچونی؟
- - - Updated - - -
آها داشت یادم میرفت
لعنت بهتون حالا اگه من بودم و کار نداشتم کلا سر هم 5 تا پست میدادید
@ترسا
ببین بحث رد کردن گزارش دوم نیست، بحث احتمالشه، احتمال اینکه درست باشه پایینه، ردش نکردم
@ عرفان
خب خود مافیا که ۴-۵ نفر هست احتمالا و خودشون رو نمیزنن به قول صدراعدد رو حدودی گفتم دیگه، خواستم دست پایین بگیرم که احتمالش زیاد تر دربیاد تازه (ضرب کردن ۱۰ در ۱۵ هم راحته
) . اگه مثلا بگیم ۱۲ نفر احتمال دکتر سیو کردن پایین ترم میشه تازه
دیگه اگه کسی کارم داشته بگه پست ها این دوصفحه در هم برهم شد![]()
مافیایی
ترسا کسی قصد بزرگنمایی نداره من از ارش خواستم چرا وقتی پزمان حرفی از گیج شدن نزد میاد میگه پژمان میگه گیج شدم
بعد تو میای در دفاع از ارش میگی پست پژمان مثل این بوده که گیج شده و ارش راست گفته
منم تعریف گیج بودن رو برات شرح دادم
نگفتمم حرف ارش مشکوکه که بخوام بزرگش کنم فقط یاداوری کردم به ارش که محتوای پست دیگران رو درست شرح بده همین !