اولا من از این پستت دوتا برداشت دارم، یک توجه به یک بخش از استدلال من بدون توجه کردن به بخش دیگه استدلالم که ذیل مکتب "سید بازی" قرار میگیره و خب تو شناختش شدیدا ماهرم چون شیوه خودم هست.

و ثانیا اینکه به نظرم کمی دچار کم حافظگی سهوی یا عمدی شدی و چیزی رو به من نسبت میدی که من هیچ وقت نبودم
در مورد مورد اول، من در ادامه گفتم که من
همیشه ترجیح میدم روی یک موضوع خاص زوم کنم و از پرداختن به چند موضوع در آن واحد خودداری کنم. در واقع تمرکزم روی یک موضوعی که از نظرم کریتیکال و مهم میاد، در هر حالتی امکان نداره که همزمان با اینکه دارم روی یک موضوع از یک نفر زوم می کنم، بیام یک مورد اساسی از فرد دیگه ای هم مانور بدم، حتی اگر نظرم قابلیت بحث داشته باشه، بماند که تا این لحظه از بازی موضوع دیگه ای که قابل مانور دادن بوده باشه نبوده.
پس اگر به این دقت کردی که صحبت از موارد روانشناسی کردم، با دقت به این بخش از حرفام، همون رو بر علیه من استفاده نکن که شیوه گناهکارانه اینه روی یکی زوم کنی، و تو شیوه بیگناهیت این نیست. چون در ادامه هم توضیح داده بودم چرا روش موثرم مانور دادن روی یک موضوع مهم در هر لحظه است و اون موضوع هم "اکثرا" موضوعی هست که روانشناسیه و البته تشخیص و برداشت خودم هست، نه تشخیص دیگران.
و البته اینکه این رفتار رو گناهکارانه میدونی، موضوعیه که می تونیم روش بحث کنیم، چون به نظرم زمانی گناهکارانه است که به هدف برتری در بحث و نتیجه گیری ( اعدام ) باشه، در حالی که اگر هدف همون گرفتن واکنش و ری اکشن فرد و سایرین باشه کاملا می تونه بیگناهانه باشه، البته اعتراف می کنم اکثرا بحث های من به اعدام طرف مقابل ختم شده

، ولی تقصیر من نبوده، بیش از حد کش دادن یه اشکال ساده بوده که من در حالت عادی توان اینو داشتم که در حد یه واکنش گرفتن ساده ازش عبور کنم و خود فرد نخواسته
و مورد دوم در مورد اینکه سید در حرکت بیگناهانه روی یک موضوع از ابتدای بازی کلید نمی کنه، باید بگم که صرفا برای مثال نقض می تونی دور بازی تاج و تخت رو به یاد بیاری که از همون بدو ورودم به بازی در روز سوم، با تمرکز روی تو، از نفر مقابلت که بازی ضعیفی داشت دفاع کردم

مثال دیگش هم دور دخترا قبل از جذبم که شروع تمرکزم روی خود تو بود که البته کوتاه موند و تبدیل به رقابت گناهکارانه شد.
مع الوصف اینکه من این حرکت رو حرکت درستی میدونم و بهش اعتقاد دارم