خب ببخشید من نبودم تو جاده بودم نرسیدم به بازی اصن ، همین الانشم یه دور سری خوندم بازیو که ببینم چخبره
فری
از اول بازی حوصله نداری ، درست حسابی پست نمیدی و عجله دارم برم بیرون ، وات د فاک ؟ اولن کن حوصله نداری چرا بازی میکنی اصن ؟ میای به ارش گیر میدی الکیوبعد میگی مختومس.
عرفان
آرش چیز عجیبی نگفت که اینجوری بخای واکنش نشون بدی ، نمیدونم دلیل این واکنشت چی میتونه باشه ، اونقد آماتور نیستی ک بگیم جادوگری و گرخیدی خاستی بازی و ب سمت مافیا و ... بکشی.
توضیح بده.
آرش
چرا بازی و میکشونی به ادوار قبلی ؟ ما الان تو این دوریم ، همینجوری که هستیم میایم قضاوت میکنیم. نه اینکه تو قبلن کی بودی و فلان. وقتی یه روز میگذره ، یه آدم ممکنه همون آدم دیروزشم نباشه ، آدما عوض میشن ، نمیتونیم همینجوری بخاطر گذشته یه نفرو قضاوت کنیم. پس چیز عجیبی نیست که سید روش بازیشم عوض شده باشه حتی ، ولی اگه بخای در مورد تضاد تو پستای سید نتیجه ای بگیری منطقیه![]()
Fuck everybody who doubt me
عارش
در مورد اين قضيه فاز بعد اگه عمري باشه بحث ميكنيم الان وقت تنگه
خيليا نيستن، خيليا منفعلانه بازي كردن، بعضيا مشكوكن با درجه زياد و كم ، اين كار راي دادنو سخت ميكنه يكم ...پست بعدي رايمو ميدم
سلام.
در مورد داستان که خب منم نظرم اینه بیشتر که خلفی سامورایی زده و مافیا دیگه تروریست نداره احتمالا. ولی اون انتحاری رو دارن فکر کنم هنوز و میتونن باهاش هدف بزنن به نظر.
در مورد قانون که باید یکسری جلسات عقیدتی سیاسی داشته باشیم باهم.یعنی چی تا وقتی میشه دورش زد دلیلی برای دور نزدنش نیست؟
اما در مورد رای رندوم. به نظرم رای یک نوع اتهام همراه با مسئولیتـه. وقتی رندوم میدی رای رو، بیخیال شدن این مسئولیتس. میشه یکجور خالی کردن شونه از اتهام زدن. یعنی از اونجایی حس منفی به من میده، که یک نوع نمایش بیخیالیـه. حالا تو که میگی نبودی برای بحث و اینها جداست بحثت، بیشتر منظورم فری بود. به خاطر سبک بازی و استراتژی بیخیالطورش.
محمد اینها به نظرم پیچوندنـه بیشتر. بهت میگن چرا این رو گفتی میگی یک هدف مخفی داشتم. میگن چرا روز قبلش نگفتی، میگی چون زمان خوبی نبود. یعنی درواقع اصلا جوابی ندادی به این سوالها. هرکسی میتونه در جواب هر سوالی بگه زمان خوبی نیست یا هدف مخفی دارم. همینقدر شرلوکوار مثلا.
به طور مثال، چرا روز قبلش، زمان خوبی نبود؟
دقیقا من هم همین رو گفتم. همون پست محمد که باهاش موافق بودی، محمد گفت خب گناهکارها روز اصلا هدفشون رو میدن و نمیذارن به شب برسه، گفتم آره، مافیا که گروهش هدف میده، منظورم نیست. منظورم قاتله که شاید نرسیده به بازی اضافه بشه. تو بحث با سید هم وقتی گفت تو به سایهها اتهام بیگناهی زدی و اینها، گفتم تنها نقشی که میتونم باهاش بهشون اتهام بزنم، قاتله که خب یکنفره و نمیشه روش جو به زعم تو - سید - داد.
گاد میگه قابلیت این رو داره که جمعه شب، سه فاز پشت هم برگزار کنه؛ این که این قابلیت وجود داره، به نظرم همون سرعتی سابق رو معنی میده دیگه. یعنی من فکر میکنم اگر امشب بعد از شروع کار جادوگر سهمیهها تموم نشه، بعد از فاز اول شب جمعه تموم میشه دیگه.البته اینی که میگی برای ورژن قدیمی فاز های سرعتی صادقه نه این دورقبلا مثلا ۵ فاز یک روزه بود که مثلا تهش سهمیه ها میسوخت و بعد از ۲ ۳ فاز دیگه بازی سرعتی میشد چون فاز شبی وجود نداشت. الان بازی به صورت اجباری داره سرعتی میشه. نه به خاطر اینکه سهمیه ها سوخته یا وجود نداره. وگرنه که الان امشب ۲ فاز نداشتیم
حرفات در مورد قاتل رو قبول دارم تا حدی. من بیشتر مشکلم با بخش مافیا ئه صحبت هامونه.
اون بخش آخر رو نفهمیدم الان. میگی مافیا رو چرا نزدنش رو گرفتی؟ من فقط در یک حالت نزدن مافیا رو گرفتم، اون هم این بود که تروریست نداشته باشه. یا اینکه میگی چرا میگم مافیا حتما زده و شاید از عمد نزده باشه. که خب با پیشفرضی که از شب چهارم و سهمیهها داشتم، گفتم این رو.
احتیاط رو نمیدونم یعنی چی. من با هرکسی که فکر کردم موضوعی برای بحث داره وارد بحث شدم. اگر هم منظورت رای اعدامه، تا وقتی یک دلیل خوب منطقی/حسی پیدا نکنم، رای نمیدم هیچوقت.
این تا اینجا تا بقیه پستها رو بخونم.
---
نمیتونم رنگ بدم به نوشتهها، حالا یا مشکل از مرورگر منـه یا مشکل از فرومـه؛ آرش رسیدگی کن بیزحمت.![]()
نمیدونم چند درصد پستا رو خوندی اما این سید بود که اولین بار، در جواب رضا گفت که فلان دوره که بیگناه بوده همین طوری بازی کرده. من هم فقط گفتم که این حرف غلطه و مشابه دور بیگناهیش بازی نکرده، گفتم که در اون ادوار اول در مورد چند نفر نظر میداده و بعد که واکنش میگرفته روی یکی قفلی میزده اما این سری از همون اول روی امین بوده، در حالی که حرف مشابه حرف امین رو بقیه هم زده بودن و این حرکتش به آدم این رو تلقین میکنه که از اول با نیت حذف امین وارد بازی شده.
اون بحث تضاد در هدف هم یه سوال بود که گفت نمیخونم و جواب نداد.
من گزینه ای رو برای اعدام فعلا مناسب نمیدونم و نمیتونم رای به اعدام بدم از بین گزینه هایی که روشون شک دارم. برای همین رای پرت میدم به بازیکنی که احتمال زیاد گادکش میشه و امان هم ندارم که استفاده کنم.
رای به اعدام : سحر
رضا ببخشید، ولی به نظرم مشکلی که همه دور ها باهات دارم رو این دور هم باید باهات داشته باشم، می دونم پست های 1 به 1 رو دوست نداری و مفید نمی دونی و باهاش مشکل داری، ولی خواهشا حداقل وقتی حوصله خوندن نداری یا سر در نمیاری، وارد دیتیل نشو
اگر بحث های من و امین رو روخونی می کردی، حداقل سوال 2 رو نمی پرسیدی، 1 حالا فرض میگیریم خوندی و متوجه حرف من نشدی.
در جواب صدرا که مثال ساده می خواست صورت مسئله رو باز کردم، توضیحم چند بار دادم، اینکه امین میاد میگه: " اینکه تو این دو روز فعالیت موثری نشده، اینو ایجاد می کنه که افرادی که باید اعمال نقش کنند تو غائب ها هستند" یعنی تو، توی ناخودآگاه مخاطب اینو ایجاد می کنی که "من" که هستم، شانس کمتری برای گناهکار بودن دارم و "آنها" که نیستند گناهکارند. و این یعنی گرچه به کسی اتهام مستقیم نزدی و درگیر نشدی، اما تو هر بحث آتی تو ناخودآگاه مخاطب یه پوئن مثبت ایجاد کردی و یه پوئن منفی رو از طرف مقابل گرفتی.
این یک صحبت در مورد کاری که قراره در آینده انجام بشه نیست، یه کاریه که الان انجام شده و چه الان و چه آینده ازش استفاده میشه.
در واقع مثالی که برای صدرا زدم تا حد زیادی درست بود، یک نفر رو بالا دیوار دیدم، میگم هوی بالای دیوار چیکار می کنی ؟ یا میگه خونه خودمه و اثبات می کنه، یا فرار می کنه و به هدفش که دزدی بوده نمیرسه، یا اینکه باهات درگیر میشه و فایده کار من در اون هوی گفتنه اینه که طرف رو تو یکی از سه موقعیت قرار میدم.
من این فضایی که امین سعی داشت ایجاد کنه رو عملا خراب کردم، ضمن اینکه حالا واکنش هایی هم گرفتم از مردم تو کوچه، یکی گفته به تو چه طرف بالای دیواره، یکی گفته طرف بالای دیوار نیست تو بالای دیواری اصلا و مواردی از این دستو این کمک می کنه به روشن شدن فضا و ایجاد بحث های مختلف. کما اینکه من از بحث با امین رسیدم به ری اکشن آرش و اون برام الان ارزشمند تر بوده
چون به زعم من به عمد داره خودشو به اون راه میزنه و تازه در نبود ایجاد جو هم می کنه بدون اینکه دیگران رو به داوری بخونه، انگار که یک مسئله بدیهیه و حالا باید رای جمع کنه
این رفتارش به زعم من مثلا گناهکارانست
نه صرفا یه لجبازی یا لذت اعدام کردن سید
حله ؟
1- سفسطه هست اتصال صرف حرف من به آینده، تو همین پست و در واکنش به رضا گفتم که چرا کارت صرفا ربطی به اینده نداره و چیزیه که از الان هست و تا آینده هم ادامه داره، تو یه فضایی رو ایجاد کردی، کارت در حال انجام شده، و خود این کار با نیتی که من می خونم گناهکارانست، این فضاست که خودت رو مبرا و یه گروهی رو که نیستند رو بردی تو ناخودآگاه، آینده و بحث های آتی هم استفاده میشه ازش. و از این بابت و اینکه چنین نیتی داشتی یا نه مشابه هست.
2- من نظر برای اینکه در مورد سابقه من قضاوت کنی نخواستم، نظرت رو در مورد استدلال من و آرش روی گذشته می خوام. از نظرت تو این موضوعی که داریم بحث می کنیم و استدلالی که من می کنم برای اینکه بگم در گذشته رفتار مشابهی داشتم در شرایط بیگناهی، فارغ از درستی اینکه گذشته می تونه ضامن الان باشه ( که از نظر من نمی تونه و صرفا بخاطر اینکه آرش میگه با گذشته بیگناهیت فرق می کنه استدلال می کنم) استدلال من در مورد اون دور چقدر محکم هست و آرش چقدر می تونه نپذیره و چقدر از قصد نمی پذیره از نظرت؟
--------------------
اما در مورد امشب، رای من آرش هست که البته احتمالا امشب اعدام نمیشه، ولی من ادامه میدم تا اینکه نظرات بقیه رو بگیرم یا اینکه به اعدام برسم، چون به نظرم سیر واکنش هاش، هدف دار هست و نه واکنش
رای به اعدام: آرش
و از امین، محمد، عرفان، مهدی، مهران می خوام که بحث من و آرش رو بخونند، و این سوال رو جواب بدن:
فارغ از اینکه تغییر رفتار یک نفر در یک دور نسبت به ادوار پیش گناهکاری و بیگناهیش می تونه ملاک قضاوت این دور باشه یا نه، بگند که با توجه به پستی که از دور 7 آورد و خط سیری که من از نوع رفتارم مطرح کردم، که اینه که یک موضوع رو پی میگیرم و تا انتها میرم، و اینکه آرش نمی پذیره و استدلال هایی که من روی اون پست از دور 7 کردم، آرش حق داره نپذیره یا داره استدلال رو ندید میگیره و دنبال بهانست ؟
اینو یه نظر استدلالی روش بدید ممنون میشم![]()
فعلا مختومست نه تا ابد ممکنه باز بشه دوباره پروندش شاید فاز بعد. شایدم باز نشه معلوم نیست. حوصله هم ندارم مث سابق همه پستا رو بخونم فقط اونایی که میتونن بهم کمک کنن در ایفای نقشم و میخونم و اکثر ارجاعات و ریپلای های بی دلیل و بی اساس و رد میشم از کنارشون چون اصلا این بازی اونطوری نیست که آدم بخواد با جزییات همه پستاروبخوه و سر فرصت تصمیم بیگره. من اعتراف میکنم که تصمیماتم درصد بالایی ریسک خواهد داشت در این بازی.
در جواب این حرف سید باید بگم که حرف من این نیست که پی گرفتن یک موضوع و تا انتها رفتنش عجیب بوده. 4-5 بار هم تکرار کردم اینو.فارغ از اینکه تغییر رفتار یک نفر در یک دور نسبت به ادوار پیش گناهکاری و بیگناهیش می تونه ملاک قضاوت این دور باشه یا نه، بگند که با توجه به پستی که از دور 7 آورد و خط سیری که من از نوع رفتارم مطرح کردم، که اینه که یک موضوع رو پی میگیرم و تا انتها میرم، و اینکه آرش نمی پذیره و استدلال هایی که من روی اون پست از دور 7 کردم، آرش حق داره نپذیره یا داره استدلال رو ندید میگیره و دنبال بهانست ؟
حرف من اینه که توی دور 7 و دور 9 که خودش مثال زد اول، توی پست اولش به چند نفر گیر/حس/سوال/ یا هرچی داده بود، اما این سری این طور عمل نکرده. بعدش در جواب سید گفت که خب اون چند نفر رو حول یک موضوع بهشون گیر داده بوده، که درسته این، اما همین میتونه شامل این دور هم بشه، که حرف امین رو بقیه هم زده بودند دقیقا (این که کسایی که فعالیت ندارن گناهکارن) اما سید فقط حرف امین رو دیده؟![]()
@ سید
الان یعنی چیزی که از بحث با امین برای تو حاصل شده واکنش آرشه دیگه؟
@ محمد
واقعا دلیل رای به من رو نمیفهمم![]()
ببین خب من مشکلم با همین قسمته
اگه بیگناه باشی و از اون جمله استفاده کرده باشی تا ی نتیجه بگیری دلیلی نداره ک بخوای بیای الان بگی اره من ی هدفی داشتم امیدوارم کار کرده باشه
اینجوری داری کار رو برای بقیه راحت میکنی
هرچند ک من با حرکتت مشکل دارم ولی این جور جواب دادن بیشتر مشکل سازه از نظر من
رای به اعدام: فری
- - - Updated - - -
صرفن جهت گادکش نشدن
Fuck everybody who doubt me
و منم با استفاده از همون دور بیگناه و ادوار دیگه استدلال کردم که روش من این نبوده، تمرکز من حتی در همون پست که بخاطر شرایط در مورد چند نفر اظهار نظر کردم و استدلالم کردم چرا روی پوزیدون بوده و همونم تا نیل به نتیجه رفتم.
اون چیزی که برای من اهمیت داره یک رفتار و خط رفتاری خاص هست و هر دور با توجه به شرایط هر روشی رو پی بگیرم، اینکه تمرکزم روی یک خط رفتاری خاص هست تغییر نمی کنه. استدلالم هم روی اون پست و همون دور هم واضح بوده.
در واقع من اصل حرف تو که رفتار تو رفتار دور های گناه کاریت هست و نه دوران بیگناهیت رو از نظر منطقی هم درست نمی دونم چون به حرف امین مبنی بر اینکه هر دور سیاست خودش رو داره رو واقفم، حتی قاتل با گاد فادر تفاوت رفتاری داره، اما یه اما بزرگ وجود داره و اونم اینه ادعای تو در مورد من که وقتی بیگناهم روی چند تا موضوع تمرکز می کنم در شروع و بعد تفکیک می کنم از اساس دروغ محضه![]()
اونجوري كه تو نرسيده و كامل نخونده مياي ميگي فلاني فلاني فلاني زود توضيح بدين همون عجله رو توصيف ميكنه :دي
سوالتم راهنماييت كردم ديگه برو بالا جواب دادم كامل بخون