من مهمون دارم امشب نمیتونم زیاد باشم احتمالا ولی حتما میامو رایمو میدم.
آرش
ببین دید من با دید تو فرق میکنه. قرار نیست تو چیزایی ک میبینی توی صدرا منم ببینم. منظور این بود که ماهیت بحثتون مفیده و میتونه به نتیجه مفیدی برسه ولی از دید من جواب صدرا قابل توجیه بود و از اونور هدف تو هم قابل تامله. ولی دلیلی نداره من خودمو وارد بحث کنم ک صرفا توی ی بحثی باشم. مشکلی نداره من بشینم بحث شمارو بخونم ب چ نتیجه ای میرسه. از نظر تو داره؟
- - - Updated - - -
رضا دلیلمو برای توجیه پست عماد گفتم. برای شکبکم ب اندازه کافی توضیح دادم الان وقت توضیح اضافی رو ندارم. فقط یک سوال. اگه قصدت شوخی بود پس چرا وقتی جوابم به شوخیت قانع کننده بود بازم اصرار داشتی ک من عصبیم.
در حال حاضر دو تا راه داری تو:
1- این بحث و ادامه ندی و به خودت بقبولونی ک من سبکم تغییرری نکرده و اول بازی برای ایجاد بحث تیکه انداختی و ادامه دادی.
2-یا نه کاملا سبک بازیمو نادیده بگیری و خودخواسته بخوای با یه دید دیگه به من و بازیم نگاه کنی و به یه هدف مشخص برسی.

نگو که تو برای من تعیین تکلیف میکنی چون واقعا غیر این دو گزینه راه دیگه ای نداری. و انتخابت شاید سرنوشت بازیتو تعیین کنه.
- - - Updated - - -
الان اتهام متقابل زدنت هم جالب بود و اصلا بی گناهانه نبود. چون ک الان بهت گیر دادیم مشکوک شدیم برات؟