آقا
این که نقطه ضعف چی بوده و اینا باید پیش خودم محفوظ بمونه که بعدا دوباره ازش استفاده نشه

این از این!
این که میگید این پست آخرم خوب نبود، واقعا ته کاری که الان میتونم بکنم همینه، به قول مهران مدیری تو اون سکانسه: من فقط آشتباهی بودم

چه دفاعی از خودم بکنم؟! من بی دفاعم
بعدشم امین خان، اگه بی گناه باشی هیچوقت به خاطر اون پست مسخره اون شب نمیبخشمت

هنوزم میگم اون پست پر از استدلال ها و دلایل مسخره بود!
من فقط میتونم بگم اگه هم دست آرش بودم این حجم از نزدیک بازی کردن نمیتونست وجود داشته باشه! الان بیاید فرض بگیریم مافیا 2 نفر بوده از اول، درست؟ که البته به نظر من نیست:
یکی شون آرش بوده، اون یکی بر اساس نظر بی گناها الان یا من باید باشیم یا فری، که من بر اساس همون نزدیک بازی کردنه میگم واقعا خیلی منطقی تره فری رو انتخاب کنید

اگه برگردید به بازی از اول نگاه کنید، من تا قبل فاز دیروز اولین گزینه رایم تا دو فاز فری بود، ولی چی شد که دیشب عوض شد؟ یک اون پست تاریخی امین که واقعا افتضاح بود، بازی صدرا الانم میگم بی گناهانه نیست چون خیلی یه طرفه و لجباز بازی میکنه؛ و عمادی که خیلی راحت اون استدلال های خنده دار امین رو قبول میکرد

من مسیرو از فاز دیروز اشتباه رفتم چون عوامل زیادی دست به دست هم دادن، نمیخوام بگم همه بد بودن من خوب، منم بد بودم، ولی بقیه هم تاثیر داشتن تو روند دیروز

اگه منطقی نگاه کنید همش تقصیر من نیست
حالا در نظر بگیریم مافیا 3 نفر بوده:
یکیشون آرش بوده، دو تا الان مونده، آیا منطقیه هم من و هم فری اینقدر واضح بخوایم خودمونو تابلو کنیم از اول کار که اگه آرش اعدام شد مستقیما گزینه های بعدی خود ما باشیم؟

3 نفر تو 8 نفر، اونم وقتی یه بی گناه گادکش شده، عدد بزرگیه؛ هیچ دلیلی نداره هر 3 نفر بخوان خودشونو تابلو کنن؛ بازم منطقی ترین حالت اینه که از بین من و فری یکیمون با آرش باشه که بالا توضیح دادم و یکی از بین کسایی باشن که به آرش رای دادن تا راه در رو براشون باز بمونه، که اون یه یک نفر رو بعدا میگم به کی شک دارم.
این دفاع منه تا جایی که تونستم توضیح دادم

امیدوارم مورد قبول واقع بشه