من کجا گفتم خودتو زدی به نفهمیدن![]()
عماد خیلی داری حرف الکی تو دهن من میزاری![]()
از همون بار اولی که رای دادی به آرش تا الان فکر کنم 20 بار گفتم میشه دلایلت رو برای رای به آرش بگی؟ و عین 20 بار گفتی من دلایلم رو گفتی. دارم میگم فقط من هم نبودم، فری هم نفهمید چرا رای دادی. آقا کانتکتی با آرش نداشتی هیچ اتهامی به آرش نزدی هیچ جا حتی نگفتی آقا من میخوام به ارش رای بدم! زارتی اومدی رای دادیمن بدون دلیل به ارش رای ندادم،دلیل هامو داشتمذکر هم کردم،حالا اینکه تو میگی دلیل هاتون شخمی بوده و من و فری که که به دلیل بازی خوب ارش () گول خوردیم خوبیم و درست بازی کردیم دیگه میشه نظر خودت.
لاقل یه بار اگه قبلش میگفتی من میخوام به آرش رای بدم یا گزینه رای من آرشه یا یه همچین چیزی، هیچکدوم اینا رو ندیدم من! کجاست این دلایل خیالیت؟
من کی گفتم من خوبم و درست بازی کردم؟ چرا حرف تو دهن من میزاری؟من همون پست اول امروزم 2 3 بار گفتم قبول دارم بد بازی کردم و اشتباه کردم، حالا این که میای میگی تو خوبی که گول آرشو خوردی دیگه خودش جای فکر داره! یا پستو نخوندی یا داری ندیده میگیری و برای تاثیر گذاشتن رو ذهن بقیه اینو میگی. اشتباه کردن جزئی از بی گناه بودنه، اونم با شرایط من و ارش. من تقریبا 20 دور با آرش بازی کردم که راحت میتونم بگم 10 دور یا بیشترشو آرش گناهکار بوده، خیلی طبیعیه که بعد این همه هم بازی بودن نقاط ضعف هم دیگه رو بفهمیم. اینقدر رو مسئله آرش مانور نده! تنها دلیلی که برای گناهکاری من داری حمایتم از آرشه ولی من برای گناهکاری تو دلایل بیشتری دارم!
تو کدوم سیاره ای کسی که اولین نفر میاد رای میده رایش میشه زیر زیرکی؟! تو وقتی اولین نفر رای میدی اتفاقا رایت کاملا بولده و همه میبینن اون رایو! زیر زیرکی رای دادن کار تو بود که توضیح دادم تو پست قبل! یا شایدم تعریف تو از زیر زیرکی با اونی که من میدونم فرق داره نمیدونم والا!اتفاقا دقیقا خود تو بودی که زیر زیرکی رای دادی به فری،دلیل نفر اول رای دادنت هم همین بود که بیای الان این حرفو بزنی.
جواب حرف منو ندادی،من علنی با علم به اینکه ممکنه از این حرف برداشت گناهکاری بشه و گناهکارایی مث خودت روش جو بودن اون حرفا رو زدم و با فری بحث کردم و پاشم هستم،،،حالا تو به این حرف من گیر دادی ولی چطوره که خود تو در اول فاز، """تاکید میکنم"""" در اول فاز ""بدون شنیدن دفاعیات فری""" میای رای اعدام میدی و میگی ""اول فری رو بزنیم تا ببینیم بعد چی میشه""" میشی بی گناه؟
ایا کار و حرف من درست بوده که بعد از شنیدن همه حرفا و دفاع ها بعد از رد و بدل کردن سوال ها و جوابا حرفمو زدم و رای اعدام دادم،یا تو که اول فاز بدون شنیدن هیچ حرفی اون جمله رو به کار میبری و رای اعدام میدی؟؟؟
ضمن اینکه من گفتم بازم میگم،با توجه به حرفی که فری زد راجبه اینکه اگه بازمم برگردم عقب دوباره همون کار رو میکنم و لجبازی و تناقض نسبت به عذرخواهی اولیش و اصرار به اشتباهش اون حرف رو زدم،و بازم میگم،بعد بازی هم میگم،به خودشم میگم،کاملا پای اون حرفم هستم.بی گناهی که لجبازی کنه و به اشتباهش اصرار بورزه حضورش بازی بی گناها رو از هر گناهکاری بیشتر نابود میکنه.
حالا مثلا خودت که دفاعیات فری رو خوندی چه گلی به سرمون زدی دقیقا؟غیر این که گفتی "اگه بی گناهی هم تقصیر خودته"؟! بعدشم از کجا میدونی من دفاعیات فری رو نخوندم؟ تو سر بنده حسگری دوربینی چیزی کار گزاشتی؟
بعدشم با منطق خودت اگه باشه تو هم گزاشتی آخرین نفر رای بدی که بعدا بیای اینو بگی! میبینی اون حرفت چقدر تخیلی بود؟! سعی کن حرفایی که به من میزنی درباره خودت مصداق نداشته باشه حداقل
![]()
رد و بدل کردن سوال ها و جواب ها؟این سوال و ها و جواب ها از جنس همون دلایلیه که باهاش به ارش رای دادی و ما هیچوقت نفهمیدیم؟
میدونی چرا فری تو پست های آخرش از تو اسم برد ولی از من نه؟ چون دقیقا میدونست من گول چیو خوردم، چون دقیقا میدونست واسه من مثل خودش چه اتفاقی افتاده، چون حقیقت رو فهمیده بود
تا حالا فکر نکرده بودی نه؟
عذرخواهی فری با اون چیزی که گفت اگه برگرده دوباره همون کار ها رو میکنه هیچ تناقضی نداره! عذر خواهی بابت تصمیم غلطه، آدم که نکشته بیاد عذر بخواد بعد بگه اگه بازم برگردیم میکشتمش! میگه بر اساس منطق پست هایی که امین و آرش و عماد و بقیه میدادن، منطق آرش برای من سنگین تر بود، و اگه بازم برگردم همون منطق رو انتخاب میکنم؛ این الان کجاش مشکل داره؟ دقیقا کجاش تناقض داره؟ مگه دزدی مسلحانه کرده که همچین حرفی میزنی؟
خب بله! عماد جان دیگه اشتباه کردی اینجارو! سابقه رضا؟ دلیل دیگه ای نداری نه؟دوستان خواهش میکنم این پست رو دقیق و با ذهن باز بخونین،به سابقه بازی رضا توی فاز های قبلی توجه کنین و خودتون منطقی قضاوت کنین ببینین حرف کی جو دادنهالان که میبینی واسه سوالام جوابی نداری و داری کم میاری میگی با توجه به سابقه رضا؟ سابقه رو بزار لب کوزه آبشو بخور، سابقه باعث شد فری بی گناه اعدام شه. من درباره سابقه خودم با بقیه صحبت کردم و توضیح دادم الان چه دلیلی داره بیای بگی دوستان به سابقه رضا توجه کنید؟ الان مگه چشه؟
کی داره جو میده؟ من تنها دوری که حتی یه ذره هم از جو دادن استفاده نکردم این دور بود، تو همین 2 3 تا پست آخرم هم هیچ جو دادنی نیست، همش دارم با منطق صحبت میکنم. کسی که میاد وقتی هیچ جو دادنی در کار نیست میگه جو میدی! خودش مصداق بارز جو دادنه!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!اولا من اخرین نفر بودم که به فری رای دادم(اگه اشتباه نکنم) و بدون رای من هم کاملا اعدام بود و هیچ نیازی به رای من نداشت.
میتونستم رای پرت بدم و یا امان بگیرم و هیچکدوم اون حرفا رو هم نزنم که تو ازش استفاده کنی،میتونستم مثل تو زیر زیرکی رای بدم و بگم حالا فعلا فری رو بزنیم تا فاز بعدی.
ولی نه این کارو نکردم چون بیگناهم و با منطق مسیر بازی رو میرم جلو،سوال و جواب کردم،دفاعشو شنیدم و در نهایت با وجود اینکه نیازی نبود رای دادم،،،،چون کار درست بود،چون باید کار درست رو انجام داد حتی اگه حرف و حدیث به وجود بیاره،نخواستم منفعل و بی خ##ه باشم.
جان من؟ جدی این حرفو زدی دیگه؟ شوخی که نمیکنی؟واقعا فکر کردی اگه رای پرت میدادی یا امان میگرفتی شک ها نمیومد سمت تو؟!!! فکر کن یه بی گناه که ازت اسم برده و گفته بعد من برید خر اینو بگیرید و در طول بازی هم بهش گیر دادی، داره اعدام میشه، بعد تو امان بگیری یا رای پرت بدی؟
واقعا فکر نمیکنی این کار بیشتر باعث میشه شک بیاد سمتت؟ یا ما رو خر فرض کردی؟
که بعدش بیاید بگی ببینید من رای ندادم! من چه پسر خوبی هستم داشتید یه بی گناه اعدام میکردید ولی من رای ندادم! هیچ ربطی هم نداشت که فری از من اسم برده بود
خب پسر خوب معلومه که باید رای بدی این چه حرفی بود زدی آخه
اون زیر زیرکی هم که بالا جوابتو دادم! عماد جان اتفاقا خ**ه اصلی اونجایی بود که رای نمیدادی، اون موقع میخواستم ببینم چطوری رای ندادنت رو توجیح میکردی؟! خداوکیلی این پستت شاهکار بود شاهکار
من کجا اعدام فری رو انداختم گردن تو؟ عماد جان چرا حرف میزاری تو دهن من؟ چرا چیزی که نبوده رو میگی؟ چرا حرف الکی میزنی؟! من گفتم چرا از بین اون همه آدمی که به فری رای دادن فقط تو گفتی "اگه بی گناهی هم حقته"؟ جواب اینو بده، به غیر تو مگه 2 تا بی گناه دیگه نباید تو بازی باشه؟ میخوام بدونم فقط چرا تو همچین حرفی زدی؟ و این تصادفا ربطی نداره به این که فری ازت اسم برد؟ یعنی بلافاصله بعد این که فری گفت بعد من برید سراغ عماد تو احساس کردی باید بیای بگی "اگه بی گناهی تقصیر خودته"؟! خنده دار نیست؟! فقط جواب همینو بوده، چرا دقیقا بعد این که فری ازت اسم برد اومدی اون حرفو زدی؟ چرا قبلش نگفتی؟ چرا فقط تو گفتی؟پس به هیچ عنوان حق نداری اعدام فری رو گردن من بندازی چون بدون رای من اعدام بود و منم ""هیچگونه"" انگیزه ای برای رای دادن بهش نمیتونستم داشته باشم چون به هر حال بدون رای منم یه مرده متحرک بود.