خب
قبل از اینکه رضا اون پست رو راجع به عماد بده من تو ذهنم بود و اگه امروز بودم قطعا من اون پست رو میدادم منتها با یه سری تغییرات
مهم ترینش این که گناهکاری عماد رو فرضیه میگرفتم نه حقیقت و حکم
اول در مورد بالانس بگم
اگه 3 تا مافیا داشته باشیم واقعا از پویا نمیگذرم حتی اگه بخواد بهشون اصلا تیری چیزیم نداده باشه...چون تعداد لازم برای رای 4تا بود...بعد همیشه احتمال اینکه یه نفر گادکش شه(مخصوصا وقتی من تو بازیم

) رو همیشه در نظر میگیره
اگه بخوایم کلی بگیم من قطعا میگفتم 2تا مافیا تو بازی هست
منتها تو داستان ذکر شده احتمال 3 نفر بودن مافیا و این یه ذره ذهن منو مشغول کرده جدی

واقعا اگه 3 نفر باشن پویا رو هرگز نخواهم بخشید به خاطر بالانسش
حالا نمیدونم واقعا بالانس رو چی در نظر بگیریم اما به نظرم سعی کنیم سخت ترینشو در نظر بگیریم تا تمرکزمون بالاتر بره و الکی با یه اشتباه بازی رو ببازیم
این از بالانس
در مورد بحث عماد و رضا
گفتم
یا بازی خیلی ساده س یا پیچیده

با توجه به شناختی که از آرش دارم اصلا بعید نیست عماد هم تیمیش بوده باشه

دقیقا همون شناختی که متوجه شدم آرش بیگناه نیست

منتها از طرفی دلایل واسه گناهکار بودن رضا قاعدتا بیشتره
رضا یه سری جاها خوب دفاع میکنه یه سری جاها هرگز
اول بگم که این که میگه عماد اون حرفو درباره فری زده(همون که اگرم بیگناه باشی حقته) رو فقط عماد نگفت منم واقعا تو ذهنم بود...منتها 90 درصد من گفتم گناهکاره...منتها همون 10 درصدیم که احتمال میدادم گول خورده باشه با همون حرفایی که میزد(مخصوصا همین که اگه زمان به عقب برمیگشت باز هم اعتماد اشتباه به آرش رو تکرار میکرد) واقعا کفر دربیار بود و از رو عصبانیت تو ذهن خودم اینو گفتم که حتی اگه بیگناه هم باشه حقشه اعدام شه و باید اعدام شه اصلا...رو همین حساب که خودم هم اینجوری بودم نمیتونم این اتهام به عماد رو قبول کنم.
اما یه سری اتهامای دیگه به عماد رو قبول دارم
مخصوصا حمایت کورکورانه ش از من

ببین من فقط خودم میدونم بیگناهم با گناهکارا

بیگناه هیچوقت به طور یقین نمیتونه رو بیگناهی بقیه تصمیم بگیره(سر همین من خیلی شک داشتم رو فری و دارم رو رضا) و من اینجا یه فرضیه میاد تو ذهنم
عماد تقریبا از جایی وارد بازی شد که رای ها بین من و آرش تقسیم شد
اینجا یه فکر بکر میاد تو ذهنشون که عماد بیاد سمت من و به نوعی تو تیم مخالف آرش باشه

اگه آرش اعدام بشه که به صورت نسبی اعتماد جلب کرده
اگه من اعدام شم از اونجایی که آرش و عماد میدونن من بیگناهم باز به صورت نسبی یه اعتمادی جلب میکنه(اگه بعد از اعدام من آرش رو اعدام کنه که دیگه هیچی

)
این فرضیه با توجه به شناختی که از آرش دارم و این شوق و ذوق عماد برای ادامه بازی تو ذهن من به صورت عجیبی بولده
از طرفیم هنوز نمیتونم همون اعتماد رضا به آرش رو درک کنم
رضا میاد میگه به دلیل اون پست مسخره امین من به آرش اعتماد کردم و گفتم امین گناهکاره
درحالیکه تو همون پستی که به قول رضا مسخرس

هم توضیح دادم که از همون اول رضا از آرش دفاع میکرد و اینکه میگه بعد از اون پست به آرش اعتماد کرده به نظرم تحریف واقعیته
یه سوالم از ممل دارم
اون قضیه 3 نفر و امین یار آرش رو اصلا متوجه نشدم اگه میشه دقیق تر توضیح بده ممنون