ممل تو چی میپذیری اعدامتو؟ الان بیا اعدامتو قبول کن که من فاز بعد به صدرا رای بدم
ممل تو چی میپذیری اعدامتو؟ الان بیا اعدامتو قبول کن که من فاز بعد به صدرا رای بدم
بسیار خب
صدرا اعدام میشه. بیگناه بود.
یکم تو سر و کله هم بزنید تا من برم حموم بیام![]()
فاز شب هم نداریم![]()
من اگه بازیکن با تجربه ای بودی قطعا اعدامت کرده بودم . ولی چون میگی دور دومته گذاشتم پای ناشی بودنتولی الان چون صرفا من از پستات ایراد گرفتم شدم گناهکار؟
من خواهش میکنم ازت اگه بی گناهی واقعا یکم فکر کن بعد تصمیم بگیر. هیچکس تو این بازی به من شک نداره الی تو
بنظرت منطقیه؟ من تو داستان کاملا مشخصه ایروینگ بودم. پژمان که مشخص شد هیکی بوده
الان تو داستانو میخونی اصلا؟
ببین من بین صدرا یا ایدا 70 30 به صدرا مشکوکم. اما تو واسه من صد در صد مثبتی. یکی از دلایلش ینه که این دست هم اگه قاتل بودی باید می زاشتی منو صدرا با هم بمیریم تا ببری. یه چیزیو دقت کن فری. من اگه بمونم یکی از اون دو نفر بمیرن بازی واسه من صد در صد مشخص میشه. ولی الان اگه من بمیرم باید شانس 70 به 30 مو امتحان کنم میگیری چی میگم؟ برای همین اعداممو قبول نمی کنم. ولی اینکه صدرا اعدامشوقبول کرد شاید نشون بده که ایدا قاتله.
بخاطر صدرا هم که شده باید اعدامت کنمایدا هم ببره نوش جونش
- - - Updated - - -
ایدا بیا به ممل برای
وقتی یکی بیگناهه چرا نباید مرگشو قبول کنه؟مگه فرقی داره صدرا یا تو ؟
معلومه میگی فری صد در صد مثبته چون باتو بود و رایشو داشتی،ایدا هم ک از اول گیر دادی،الانمم ک رایته
رای ب اعدام محمد امین
اگر بی گناه بودی ممل نباید انقد ساده از کنار پستای ایدا میگذشتی لا اقل یه چنتا گیر بهش میدادیهیچی بهش نگفتی الان یهو که صدرا بی گناه اعدام شد بله ایدا قاتله ...
- - - Updated - - -
ممل دلایلی اگر داری برای گناهکاری ایدا بگو
وقتی تو اعدامتو قبول نمیکنی چطور انتظار داری بهت رای ندم؟اگه ججفتتون میومدین میگفتین اره میفهمیدیم که گناهکار ایداست. ولی ممل قبول کن نمیتونم بهت رای ندم ....بخاطر یه سری دلایل از اون پست اول بازیت گذاشتم وگر نه همون اوایل بازی اعدامت می کردم.
ایدا به پژمان رای داد، ایدا داشت به من رای میداد تا بازیو ببره. کله بازی گیج میزد و ناله می کرد. در حالی که من واسه بازی جنگیدم، به رضا رای دادم. بازیو باز کردم و از اول تا همینجا با منطق جلو رفتم. دلایل از این واضح تر می خوای فری؟
- - - Updated - - -
ببین فری من اعداممو قبول نکردم چون دلایلمو بهت گفتم. نمی تونستم یه همچین ریسکی کنم. الان بازی واسه من صددرصد مشخصه ولی در اون حلت مرده بودم و هیچیم مشخص نبود.
چه ربطی داره ؟ گفتم که هرکی اعدامشو قبول میکرد من طرف مقابلشو اعدام می کردم میرفت پی کارش.....صدرا فهمید ک بی گناه بود تو چرا نفهمیدی؟