@ کت وومن
خراب کردی داداش خراب کردی!! اینقدر الکی دست و پا نزن! فقط یه نگاهی به اعمال هدف دار کت در بازی بندازید:
1. درست کردن بحث الکی و بی نتیجه با انتمن صرفا برای گذروندن وقت بازی و حواس پرتی بی گناها، یادونه اون موقع چقدر گفتم این دعوای ساختگی و مسخره چقدر مشخصه که سیاه بازیه و فقط جنبه وقت تلف کردن داره؟ یادونه وقتی گفتم یا بی خیال این بحث مسخره میشید یا به عنوان گزینه اعدام بتون شک میکنم این بحث رو تموم کردن و کامل زوم کردن رو سوپرمن و کاپیتان؟؟؟؟ خیلی مهمه ها!! خیلی مهمه!!
2. رای های اعدام فقط در راستای اعدام نشدن سوپرمن!!! من هیچجوری تو هیچ جام نمیگنجه که طرف آخرای فاز اومده فقط بخاطر این که یکم شک داشته و حواسش هم پرت بوده رای به اعدام یه نفر دیگه داده که تا یه ربع پیش بحث اصلا درباره اون نبود و با رای به اعدام دو نفر دیگه از جمله اسپایدرمن اعدام شده! و چقدر جالب که این گناهکارا مطمئن بودن از نقش بی گناهی جوکر که اینقدر سریع رای ها رو برگردوندن ولی از شانس بدشون جوکر رویین تن بود. یعنی تو همون مدت کوتاه خیلی سریع به این نتیجه رسیده که به حرف انتمن و اسپایدرمن (که جفتشون گناهکارن!!!) گوش کنه و کلا بی خیال این که چه اتفاقاتی افتاده بشه و فقط رای بده!!
3. دقیقا همون عملی که سوپرمن دیشب به من میگفت و کاملا هم در ثابت کردنش ناموفق بود! کت هر کاری کرد که اعتماد چند نفر خاص رو جلب کنه و یکی از نمونه های بارزش هم اسپایدرمن بود، چون میدونست با این عملکردی که تا اینجای بازی داشته کار براش خیلی سخته مگه این که طرفدار پیدا کنه بعدا هم میزنه اسپایدر رو میکشه که بقیه مثلا ببینن اسپایدر بی گناه بوده بهش ایمان بیارن! ولی بازم اشتباه کرد!!
اتهامات خیلی روشن و واضح هستن!!