فری اولا بهت بگم پشیزی صحبت هات و حرفات برام ارزش نداره و اصلا اهمیت نمیدم چون همه فهمیدن چرند گفتی خیلی پیاز داغشم زیاد کردی
من یکی اگه گناهکار باشم که اینجوری بی پروا نیستم باکیم از اعدام شدن ندارم همین الانم حاضرم جمع به من رای اعدام بدن چون حداقلش این وسط یکی دونفر گنهکاری که به من رای دادن خودشون میفتن تو هچل وباس جواب گو باشن

اما این تویی که مهندسی معکوس من تو رو تو تله انداخته و نمیتونی از چنگال عدالت بیرون بیای
فری واقعا میگم تو تو تست مهندسی معکوس من گناهکار شناخته شده ای مگر اینکه عکسش رو بهم ثابت کنی
درضمن چه گیری دادین به من پژمان
ما کلا تو هر بحث ورزشی اقتصادی سیاسی فرهنگی هنری و .. با هم اختلاف نظر داریم بعدشم خدا اون روزو نیاره من همگروه پژمان بشم
فری واقعا فکر کردی با متهم کردن منو پژمان میتونی نظرات رو خودت برداری پدرخوانده عزیز؟؟
فکر کنم باید خیلی مسخره باشه که ابتدایی عمل کنیم دعوایی زرگری راه بندازیم که نفهمن همگروهیم
درضمن همیشه وسط همین دعوا ها یه سر نخ های به دست میاد
من که حالیم نیست فری گناهکار ارشم میتونه همدستش باشه که دوجانیه و دوپهلو داره برخورد میکنه
- - - Updated - - -
اون چقدر شیک و در عین حال کلاسیک و مختصر سریع نظرات رو رو فری ورداشتی
میشه بگی چرا حرفاش درست و منطقی بودن؟؟
تو مافیا همه گناه کارن مگر عکسش ثابت بشه
درضمن تو از کجا میدونی این گیر دادن من به فری یه نوع تاکتیک برا شناسایی دیگران نباشه- حق بده تو روزاول که چیز خاصی نمیشه گفت جز احوال پرسی و شرو ور باس یه تکونی بدی جماعت رو
هرچند فری از نظر مهندسی معکوس من مجرمه