منظورت از چهار بعد چيه؟ يني ٤ تا گناهكاري كه داريم؟ ( دو تا مافيا فرقه و بردش) يا ويژگي هاي خود گناهكارها؟
تجربه نشون داده اين ايده اصلا خوب نيست و باعث هرج و مرج ميشه. گناهكارا هم از اين نوع هرج و مرج خوب ميتونن عليه ما استفاده كنن.
البته به اين معنا نيست كه نخوام نقشم رو بگم يا بگم كه تو نقشت رو نگو، ولي با اين كه همه بيان نقششون رو بگن هركي نگفت راي بديم به هيچ وجه موافق نيستم.
مثلا اگه كاراگاه داشته باشيم و بخواد همين اول نقششو اعلام كنه، خب شايد شيخ هم نداشته باشيم و مافيا بزنتش يا فرقه جذبش كنه. تازه اين وسط اگه يه گناهكاري بياد به دروغ ادعاي نقش كنه كارمون ساخته اس خصوصا اگه كاراگاه رو از دست بديم.
يكم فعاليت كنين امشب احتمال زياد گروهاي گناهكاري سهميه شون رو استفاده ميكنن نبايد يه روز رو بيخودي از دست داد.
جودی شما چه اصراری به افشای نقش داری؟؟! همون طوری که اوزوالدو گفت این اعلام نقش ممکنه کژفهمی به وجود بیاره.
یک گناهکار برای اینکه گیر نیفته خیلی راحت میتونه بگه من بی گناه بی نقشم. تازه گاد هم گفته : « رویین تن و ساقی و یک برده فرقه هستن، بقیه ممکنه باشن یا نباشن» و میشه از این سوءاستفاده کرد.
یک مورد دیگه اینکه همه بی گناهان در معرض خطر هستن. به غیر از رویین تن نقش ها مصونیت ندارن. مگر اینکه شیخی در بازی داشته باشیم یا ساقی بتونه گناهکارها رو مست کنه.
.................................................. .......................
چرا اینقدر فعالیت کمه![]()
بله، منم خوشم نیومد از حرفی که زد و ادعایی که کرد. البته شایدم واقعاً بی گناه باشه و راش کرده![]()
ولی در کل اصن اعتماد خریدن تو این بازی معنی نداره به نظرم. همون طور که دورهای قبل دیدیم که خیلی ها رو دست خوردن.
حالا منم با قاطعیت بیام بگم بی گناهی هستم که نقشم ضد گناهکاران هست، کیه که باور کنه؟؟!!
بيايد پست بديد حداقل شب مافيا يكي رو زد مرد از پست ندادن فاز بعدش بفهميم
با اين وضع احتمالا همين كار رو ميكنن. يني يه نفرو ميزنن كه پست نداده تا الان تا ما سريع نتونيم بفهميم كي بوده كه مرده![]()
خب کسی باور نمیکنه! و قطعا همچین پستی تو فاز اول شک برانگیز هم هست تازه! بعدش هم ایشون گفته بود فردا که میشه امروز من خودم نقشم رو میگم که هنوز نیومده بگه! از نظر من شروع خیلی ناشیانه و نا مطمئنی داشته این دوستمون من قطعا تو فاز های بعدی حواسم بهش هست.
- - - Updated - - -
خدا بیامرزدشون، ولی جای افتخار نداره که شبیه جو باشه کسی! اگه یه تیرانداز ماهر تر پیدا میکردم از گروه پرتش میکردم بیرون!
@ سنفورد
شما کار درست رو انجام می دین![]()
@ جودی
منظورت از پیدا کردن تیرانداز ماهر چیه ؟![]()
گاد
فاز روز تموم
ترتیب ایفای نقشها به این صورته
۱- ساقی
۲- نقشهای حفاظتی مثل شیخ و دکتر و کربلایی و غیره
۳- سایر شهروندان
۴- فرقه
۵- مافیا
نقشدار ها تا ۱۲:۳۰ اهدافشون رو اعلام کنن . عدم اعلام به معنی عدم هدف میباشد
گاد :
فاز شب تموم .
اتفاقات قابل بازگویی :