نظرم به نظر ارش نزدیکه .
سلام به بر و بچ جادوگر و اساتید و مرگ خوار![]()
تشکر از گاد عزیز متین. امیدوارم دور خوبی برای همه باشه![]()
@ پژمان
منم دقیقاً همین حسِ بد رو گرفتم.به خصوص وقتی اومد گفت، در حالی که اصلاً نیازی به این کار نبود.
با پست های سحر و آرش هم حس مشابهی گرفتمامیدوارم فقط حس باشه
- - - Updated - - -
ند استارک اون پایین چیکار می کنه![]()
![]()
منظورم اینه که بازی گاد داره و اگه کسی خلاف قوانین عمل کرد خود گاد میدونه چه کار کنه . یا حداقل خصوصی به گاد بگو فلانی خلاف قوانین عمل کرد
وقتی برده مرده هم نداریم که بگیم مثلا میخاسته نخ بده چه دلیلی داره یکی روز اول این طوری با این لحن برخورد کنه ؟ من فقط جو میبینم
- - - Updated - - -
@فرانکینگ
و اینکه اگه منظورت اینه که به گاد یا بقیه بفهمونی فلانی خلاف قوانین عمل کرده و مثلا گاد جریمش کنه .( حالا یا گادکش یا هرچی .
دو حالت پیش میاد
یا تو بیگناهی : که در اینصورت هیچوقت روز اول نمیدونی کی بیگناهه و کی گناهکار . و اگر این طرف بیگناه باشه و اتفاقی براش بیفته این بیگناهان که ضرر میکنن
و حالت دوم اینه که تو گناهکاری و مطمئنی که این تو تیم تو نیست . و جریمه شدنش به نفع توئه
هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا یه نفر باید همچین حرفی بزنه ؟
حسم اینه که این حرف مال یک بی گناه نمیتونه باشه
یا اینکه همینطوری بدون فکر یه چیز پروندی
فعلا گوشه ذهنم دارمت
کارآموز مافیا
مورد دومي كه گفتي خيلي منطقي تر به نظر مياد
كه ميدونه تو تيم خودش نيست و كم شدنش به نفعشه
وگر نه الكي حذف شدن كسي فكر نميكنم اونقدر به درد بخوره كه اينطوري دنبال سوتي باشه
اقا لطفا اونایی ک یوزرشون ب اسم نیست محض احتیاط اسمشونو بگن ک اگه کسی مبهمه براش رفع شهمن گمتون کردم با یوزراتون
راجع پست هادی هم ؛ فک کنم تو قوانین نوشته شده بود اشاره ب قواننین و صحبتای گاد و سوال اینا تو تاپیک نباید مطرح شه ؛
اینم به نوعی اشاره ب قوانین بود ک لزومی نداشت گفته بشه ؛ نظر منم جلب شد به این مورد ؛ چون با شناختی ک از هادی دارم چنین گیر هایی ازش ندیده بودم اینطوری بی مورد
حس مشابه یعنی موافقی الان ؟یا منظورت اینه ک حسه مشابه به حسی ک نسبت به پست هادی گرفتی ؛ داری ؟ ایهام داشت
و هيچ چيز مال خود آدم نيست مگر همان چيزهايى كه خيال میکند دلبستگیهایی به آن دارد. بعد یکی یکی آنها را از آدم میگیرند.
آرش ArashPey
محمد فلورین Donnie Darko
عماد Red Dragon
سحر SaHaR
صدرا RenD
محمد ذاکری Mohammaad
ترسا Tss_huni
رضا Vecchia Signora
پژمان Pezhman
محمد فواکهی Maverick
ستاره setare
هادی Franking
سید Seyed
رابین Rabin
افشین MaleFactor
عرفان Erf_Ju
اگه کسی نیاز داشت![]()
در مورد هادی هم گفتید دیگه منتظرم ببینم چی جواب میده.
@محمد دارکو
منظورتو نفهمیدم، ینی حرف من و سحر هم مثل حرف هادی بیخودی بوده یا چی؟![]()
حالا یچیزی من درست متوجه اصل حرفی ک بین هادی و صدری رد و بدل شد نشدم
@صدرا
تو زیر پست هادی تشکر زدی ؟
اخه تو گفتی پست من ریپلای حرف ارش بود ک ریپلایش نگرفت ؛
ولی هادی گفته بود ک لایک کردی پستشو ؛ و این جوابت ب اون نیمچه گیرش ؛ نمیخورد
اخر چی شده بود نفمیدیم
من اصن تشکرارو برام نمایش نمیده ؛ عجیبه
و هيچ چيز مال خود آدم نيست مگر همان چيزهايى كه خيال میکند دلبستگیهایی به آن دارد. بعد یکی یکی آنها را از آدم میگیرند.
نه دیگه دقیقا مشکلم همینه ؛ زیر پست گاد نمیبینمخودمم تشکر زدم ولی صفحه ریلود شد واسم
حالا مهم نیست
ولی خب صدرا نفمیدم چرا در جواب هادی گفت ؛ میخواسته ریپلای از ارش بگیره و نشده ؛ این ربطی ب تشکر از پست هادی نداشت![]()
مافیایی
منم اومدم
اول ا همه
با تشکر از ارش واسه لیست اسامی و یوزراش ک تهیه کرد ..
و اینکه قوانینو نقشارو خوندم..
قشنگ دهنمون سرویسه
- - - Updated - - -
باز من اسمایل دادم این شکلکای مسخره اومد:/
- - - Updated - - -
پستی ک پژمان داد بنظرم منطقی اومد..
ولی حالا فلن وایسیم ببینیم خوده فرانک چی میخاد بگه : ))
به هر چه خوب تر اندر جهان نظر كردم
كه گويمش به تو ماند! تو خوب تر ز آنی
@ آرش و سحر
همون حسی که از هادی فرانکی گرفتم![]()
به نظرم تحلیل از بازی در این مقطع و با حضور متین به عنوان گاد، ذکر هرگونه احتمالی برای گره گشایی از بازی آب در هاون کوبیدنه
مگر اینکه عمدی ذهنیات بخواد به سمتی کشونده بشه
برای همین حس خوبی نگرفتم از پست هاتون![]()
خب جا داره تاکید کنم دهنتون سرویسبه سه دلیل:
1. این نقشا چیه قشنگه *وه گیجه میگیره آدم چرا اینطوری میکنی متین
2. تو تمام ادواری که بازی کردم روز اول در بهترین حالت 5 تا پست میرفت یکی از یکی چرت و پرت تر، حالا یه دور من نیومدم از اول فاز دو صفحه رفتید جلو مباحث جدی هم مطرح کردیدمشکلتون چیه با من
3. من تا حالا تو زندگیم نه کتاب هری پاتر خوندم نه فیلمشو دیدم نه هیچی کلا هیچی سعی کنید در روابطتتون این رو در نظر بگیرید! بخاطر همین آواتارم حال ندارم عوض کنم همین باشه هیچ دلیل خاصی هم نداره آقا آرش
خب من گزافه گویی نمیکنم دیگه این که به شدت چند نفر سریع ریختن سر هادی خیلی ذهنم رو به خودش مشغول کرده! تا ببینیم چی میشه بعدا![]()
تحلیل از بازی نبود ؛ ارش به موردی اشاره کرد و منم موافقت خودمو اعلام داشتم و فقط به یه اره موافقم ؛ رضایت ندادم
بهرحال باید برای شروع حرفی زده بشه اینطوری ک همه بیان بگن متین میخواد دهنمونو صاف کنه پس هی بیایم سلام علیک کنیم باهم ک نمیشه
و قیاس مع الفارغ کردی به کل.در زمینه ی پست من و پست هادی
چون اون یه نیمچه حمله ی بیمورد اول بازی داشت ولی خب پست من جواب سوال به پرسش اول بازیه ارش برای شروع بود .. ک فکر میکنم جدا از منطق هیشکیم نبود اون مساله حتی خودت
اینطوری دو حالت هست
تو با اصل بررسی کردنه اول بازی با علم ب این موضوع ک بالانس ممکنه عجیب باشه مشکل داری ک خب ؛ این یعنی ب تمام کسانی ک با ارش اعلام موافقت کردن ؛ حس بد داری الان
چون بهرحال صدرا پژمان و هادی هم موافقت کردن و خب از نظر تو این دور از منطق و اب در هاون کوبیدنه
و دوم اینکه ؛ صرفا یه حس منفی به دلیلی از شخص من گرفتی ؛ ک خب از نظرت پستم سمت و سو داشته ؛ ددرین صورت میتونم بپرسم ذهنیات میتونه با اون پست ، به چه سمتی کشیده بشه ؟
مافیایی