خب من با گوشی چند تا چیز توضیح بدم.
ترسا حرف های خیلی قشنگی زد. این که چرا رای اولیه ی من با اون قاطعیت مشکوک بوده رو خودم نمی تونستم بهتر بگم.

من دلیل رای اولیم و میزان قطعیتی دو ایده بوده. یک: به قول فری گناهکارا مجبور شن بیان ملق بزنن.
اما مهمتر از اون،
دو: با رای من به وجود توطئه که حرکت مشکوکه به چند دلیل که ترسا آورد و همینطور اینکه این نوع رای دادن علم باید پشتش باشه، گناهکارا تو یه منگنه قرار می گیرن نسبت به من. اون چیه؟
این که حرکت من مشکوکه و در صورت اشاره بهش خودشون سفیدتر ممکنه بشن و همینطور اشاره نکردن بهش خودش مشکوکه. اما در عین حال، نمی تونن اشاره کنن حرکت من مشکوکه چون در نهایت باید بگن که همه بیگناهن که ببرن.
این منگنه چیزی بود که من حتی خودم بهش فکر کرده بودم مونده بودم که خوب گناهکار چیکار باید کنه پس؟
آرش و فری عملا نادیده گرفتن.
آرش پرسید بخاطر حرف منه یا نه مم گفتم نیست. این تنها اشاره آرش بود.
فری هم که نه تنها اشاره نکرد، بلکه میگه من جنیوئنلی فکر می کردم بخاطر آرشه. د. حالی که من به آرش مشخصا گفته بودم ربطی به تو نداره.
ترسا اما جالبه. من پستش رو خوندم رسیدم به اون بخش که راجع به قطعیت رای ها و حرف های اولیه صحبت کرد گفتم ایول یه بیگناه پیدا کردم. ادامه پست رو که خوندم نیاز به یه standing ovation داشت

. من با خودم گفته بودم گناهکار چیکار باید کنه پس؟ ترسا جواب دقیق رو بهم داد

من به شخصه حقیقتا تا اینجا بازی فری و الان این پست ترسا که برای من مثل last ditch effort بود (هر چقدر هم که زیبا بود

.) روی وجود توطئه هستم همچنان.
ترسا دو حرف آخرت که توضیح می دی چرا توطئه می تونه نباشه:
جمله اول که میگی می تونه شک اولیه باشه. بدون برنامه و بدون پلن اگر بود، از شک اولیه بیگناهانه فراتر بود. من قبول ندارم که هم می تونه گناهکارانه باشه هم شک بیگناهانه. از نظر من حرکت گناهکارانه ایه و در نتیجه اگر پلنی پشتش نباشه از طرف یه بیگناه، بعیده.
جمله دوم. تو متن اولیه پویا نوشته شده وجود توطئه شانسیه. پس اینکه بازی "لوس" بشه یا نشه هم شانسیه. "به پویا نمی خوره" در نتیجه جمله غلطه.