خب من بازی داره یکم بیشتر برام جا میفته شکر خدا

ولی پست دادن تو این قالب جدید هنوز برام جا نیفتاده. چجوری میتونیم بریم تو یه صفحه جدید بنویسیم؟ من اذیت میشم این پایین خب

خب عرض شود خدمت شما که، این نکته که پویا گفت که جرمشناس فقط نوع آلت رو نمیدونه و میتونه محدود به ۳ گزینه بشه دنیای جدیدی رو به روم باز کرد. تشکر میکنم.
دو سرنخ اول درگیری و دردکشیده بودن، ما تقریبا از این نتیجه گرفتیم که آلت مربوط به خفگی مستقیم هست. و دربین آلات دسته اول، من موافقم که مار پایتون دورترین گزینه هست و قابل حذف. بقیه همه میتونن باشن و در مدارک اصلی هم چیزی رو نمیتونم به دو سرنخ اول ربط بدم. این تا اینجا.
سرنخهای بعدی مدیر و زمستان هستن.
مدیر در دسته مدارک اصلی بهنظرم به اکثر چیزها میخوره، در بین اونا شاید انگشتر عقیق، ساعت مچی، پاسپورت و شاید خودنویس جزو بولدترینها هستن برام. (چرا مثلا کارت ملی یا کلید نه؟ یا کارت بانکی؟ چون اینا بهنظرم کلمات خاص نیستن و خیلی از افراد میتونن به اینها ربط داده بشن. من دنبال چیزهایی هستم که عمومی نباشه در وهله اول) در آلات قتل هم کراوات، کمربند، زنجیر (زنجیر گردن مثلا) مرتبطتر هستن.
زمستان در دسته مدارک اصلی به ردکفش بیشتر میخوره (با توجه به اینکه خودم یکی از کسانی هستم که رد کفش رو دارم روی این حساسترم، یه چیزی که در این مورد به ذهنم میرسه اینه که جرمشناس اگر بخواد راهنمایی بکنه احتمالا حواسش هست که چیزی رو بگه که با دیگر موارد ممکن اشتراک کمتری داشته باشه. در اون دسته تاریخ وقوع جرم تقریبا همشون این حالت رو مثل زمستان دارن که به چیزای زیادی مربوط نیستن. مثلا بهار و پاییز هم میتونن رد کفش رو برسونن و از اونور چیز مشترک مثل شالگردن هم ندارن که بهش ربط داده بشه، یعنی راهنمایی دقیقتری میشه در این حالت و جای اشتباه هم کمتره برای ما. و خب این سوال برای من ایجاد میشه که آیا زمستان بهترین راهنمایی ممکن برای رسوندن رد کفش هست؟). در آلات قتل هم زمستان به شالگردن، زنجیر (مثلا زنجیر چرخ ماشین در زمستان) بیشتر میخوره. اینایی هم که گفتم کلا ترتیب دارن.
از اونجایی که جرمشناس ۳ گزینه رو میدونه، من موافق این نیستم که از سرنخهاش به آلت قتل برسیم. جرمشناس دلیلی نداره بیاد به جای ما فکر کنه خب. اگر بخواد در مورد آلت قتل راهنمایی مستقیم کنه، یعنی حدس زده یکی از گزینهها احتمال بیشتری داره، که خب اطلاعاتش از ما بیشتر نیست در مورد حدس زدن، پس چرا باید این کارو بکنه؟ تنها استدلالی که میتونم بیارم برای این مورد اینه که چون جرمشناس مافیا باز خوبی هست. میتونه از روی پستهای اون ۳ نفر با ضریب اطمینان بیشتری به قاتل برسه. منتهی باز این مورد با فلسفه بازی فکر میکنم خیلی جور نباشه. یا حداقل اینکه در روز دوم بعید میدونم بیاد چنین کاری بکنه. بنابراین من فرض اولیهم اینه که سرنخها بیشتر به مدارک اصلی ربط دارن تا آلات قتل.
من طبق نظر خودم و چیزایی که گفتم، اشتراک میگیرم ببینم در افراد چند مورد از موارد اشارهشدهم وجود دارن (حالا اگر کسی مخالف موارد بود یا نظر تکمیلی داشت، بیان کنه).
از مواردی که برای مدیر گفتم: در فری ۱ مورد- رامتین ۳ مورد- اشکان 1 مورد- عرفان 0 مورد- سورن ۱ مورد- پویا 1 مورد- محمدامین ۱- امین ۰- مهدی ۲- سحر ۲ مورد رو دارن
از زمستان: رد کفش رو فری، اشکان و خودم دارن.
نتیجهگیری خام اینه که جمع بزنم که رامتین و خودم میشیم ۳

اشکان و فری و سحر هم میشن ۲.
یه حالت من درآوردی هم اینه که مواردی که به آلات هم مربوط بودن رو اضافه کنم که صرفا احتمال بالاتر برده بشه که این شکلی ۲ مورد به رامتین باز اضافه میشه، ۱ به اشکان، ۱ به فری و ۱ به سحر.
رامتین ۵، اشکان ۳، فری ۳ و سحر هم ۳، منم که ۳

فعلا همینطوری اینا باشه تا ببینم چی میگین.
آپدیت:یه چیزی بعد نوشتن پست الان به ذهنم اومد، دو سرنخ اول لزومی هم نداره جفتش صرفا برای مشخص کردن آلت باشه

خب چرا باید جرم شناس دو سرنخ بده که صرفا ما بفهمیم روش قتل به صورت مستقیم بوده یا غیرمستقیم؟ من درد کشیده رو تقریبا ۹۵ درصد مربوط به ستون اول میدونم و ۵ درصد دوم. اون ۵ درصد هم میذارم برای میزان خطا و حالا تفاوت مسیر فکری افراد که شاید جرمشناس به چیز دیگری فکر میکرده ولی خب وزن نداره عملا برام. حالا فرقی هم نداره، یا بیام درد کشیده رو نشونهی روش قتل بدونم یا درگیری رو. هر دو شبیه هم هستن تقریبا. یکیش رو باید بذاریم برای مدرک اصلی بهنظرم حداقل. اگه درگیری یا درد کشیدنی بوده وسط، بهنظرم رد خون هم خیلی مورد مهمی میشه برای بررسی کردن. که یک مورد مشکوک به رامتین، یک مورد به سحر و یک مورد به پویا اضافه میشه اینجا. پویا جمعا میشه ۲، سحر ۴ و رامتین ۶. نظر بدهید

اینایی که گفتم کلا منطق ریاضی وار و احتمالاتی داشت که البته طبیعتا نقص هم داره، چون مثلا اولویت یا وزن موارد مشترک هم باید بهشون توجه بشه که خب من بلد نیستم واردش کنم. صرفا به قول پویا بلند بلند فکرام رو نوشتم. به جز جنبه ریاضی میشه به جنبه مافیایی و پستها هم توجه داشت که در رایم در نظرش میگیرم ولی فعلا دادهش کافی نیست ازنظرم. البته در این زمینه اقتدا میکنم به پویا اگر در این موارد نظر تکمیل بده در مورد افراد.