تحلیل کنید اگه دوست داشتید. تو سر کله همدیگه هم بزنید 

من با بقیه بخش های استدلال فکری و منطقیت کاری ندارم، گرچه خب قطعا از نظرم اشتباهه و نظرم به پویا نزدیکه. اما فقط همین یه جمله و همون بخشی که قرمز کردم پایه های منطقیت رو زیر سوال می بره و استدلال هاتو فرافکنی جلوه میده با احتراممن انتظار عذرخواهی از طرف پویا و امیر داشتم اما انگار برعکس فکر میکنن کار درستی کردن!
اولا. چون تو مدعی fair هستی منم شرایط fair تعریف کردم. تو داری ایراد میگیری به پویا، میگی کاری که انجام داده اشتباهه. چون میشه با این کار در هر شرایطی قاتل رو اچمز کرد و این فارغ از انتخاب قاتله و زبان چینی هم میشهدرسته. جرمشناس کار اشتباهی نکرد.
ادغام پستها در
واسه چی نگم از چه دسته ای چی انتخاب کن؟؟؟
کجای قوانین نوشته شده نمیتونم به جرمشناس بگم چیکار کنه؟
نه امیر چیزی که من میگم واسه fair بودن نیست.
یک مثال به مراتب بدتر واسه نقض این جمله ست.
کار پویا هیچ مشکلی نداره، چون ضد قوانین نیست.
از نظر من جمله بالا درست نیست.
حالا چه ارگیومنتی میتونم بیارم که کسایی که نظرشون اینکه جمله بالا درسته رو قانع کنم؟
میتونم مثالی با اغراق بیشتر بزنم که ضد قوانین نباشه ولی ماهیت بازی رو خراب کنه.
و این مثال رو هم زدم. پس هدفم از اون مثال این نیست که بگم اینکار دقیقا مثل کار پویاست. هدفم اینکه بگم کار آقای هاشمی هیچ مشکلی نداره، چون ضد قوانین نیست. جمله غلطیه.
احساس میکنم یا من متوجه نشدنم من رو به چه چالشی دعوت کردی، یا تو راه حل من رو نفهمیدی.
تو حالتی که من ادعا کردم بازی به زبون چینی جواب داره، اصلا نمیشه چلنجش کرد چون ریاضی محضه!
حالا اگه تو منو به چالش کشیدی که دقیقا همون حالت رو حل کنم، یعنی روش حلم رو متوجه نشدی که فکر میکنی نمیتونم.
اگه هم داری یه حالت دیگه رو پیشنهاد میدی، (حالتی که من متوجهش نشدم چون مسافرتم و حواسم پرته) که خب سودش چیه یه حالت دیگه رو به طرف پیشنهاد بدی و ثابت کنی که نمیتونه حلش کنه؟
حالا چرا اعتقاد داشتم که داری مغلطه میکنی؟
چون در مورد موضوع بحث صحبت نکردی.
موضوع بحث این نیست که من خوب یا بد بازی کردم.
موضوع بحث این نیست که امیر باید غذرخواهی کنه یا نه.
موضوع بحث اینکه جمله کار آقای هاشمی هیچ مشکلی، چون ضد قوانین نیست. جمله درستیه یا نه.
من وقتی میبینم خارج از موضوع اصلی بحث میکنی، و چند پاراگراف مینویسی که امیر نباید عذرخواهی کنه و اشکان بد بازی کرده، و ازش استفاده میکنی که کل حرفام رو به چالش بکشی، باعث میشه که بگم اینکار مغلطه ست.
من با حرف آرش موافقم. کسی که از باگ استفاده میکنه حقش برده.
حرف من اینکه کار پویا استفاده از باگ نبود. کارش ضد ماهیت بازی بود. (اجازه دادن به جرمشناس واسه اینکه خارج از مفهوم سرنخ ها، مفهوم دیگری رو برسونه)
چون به طول توضیحات حساسی کوتاهش می کنم برات:خب پستت هیچ چیزی اضافه نکرد. مطلقا هیچی.
من تو یکی از پست هام هم گفتم از «تقلب» استفاده میکنم چون کلمه دیگه ای به ذهنم نمیرسه. و هممون موافقیم کاری که پویا کرد ضد قوانین بازی نیست.
حالا نمیدونم چرا ۵-۶ پاراگراف باید بنویسی که فقط بگی کلمه «تقلب» درست نیست. اسمش رو میذاریم «اکس» پویا «اکس» کرد. خوبه؟
خب وقتی خودم توضیح دادم کارش ضد قوانین نیست نمیدونم این همه توضیح و مثال واسه چیه.
من نگفتم «با روشی که پویا اجرا کرد» میتونم بازی رو با زبان چینی حل کنم. لطفا دقت کن.
من میگم با روشی که ضد قوانین نیست میتونم اینکارو کنم. (حالا هر روشی که دلم میخواد تا وقتی که ضد قوانین نباشه)
اگه پویا رو واسه کارش ستایش میکنی، اگه روش منو ببینی که با زبون چینی بازی رو حل میکنم باید منو بپرستی.
چلنچ اینه:
همون جدول قبلی. ۲ پلیر. ولی با همه نقش ها.
من نقش کاراگاه رو بازی میکنم.
تو نقش گاد، جرمشناس، بقیه کاراگاه ها، قاتل و همدست رو بازی کن. فرض کنیم شاهد وجود نداره و همون کاراگاه ساده ست.
خودت طبق اون جدول یک قاتل رو انتخاب کن، و مدرک اصلی و نوع قتل رو مشخص کن. بعدش به عنوان جرمشناس خودت ۲ سرنخ بگو. من به معنی سرنخ ها توجه نمیکنم. فرض میکنیم فارسی بلد نیستم. خب واضحا چون ۲ سرنخ اول رو قبل از هرگونه پستی انتخاب میکنی، من نمیتونم تاثیری بذارم. ولی واسه ۲ سرنخ بعدی بهت میگم چیکار کن. به عنوان جرمشناس باهوش خودت تصمیم بگیر که به حرفم گوش میدی یا نه. اگه به حرفم گوش بدی مدرک اصلی و ۲ نوع قتل رو با ۲ سرنخ بعدی میگم.
و اینکه تو در ابتدای بازی ۲ سرنخ رو میگی حتی به ضرر منه، چون ۶ ستون میشه ۴ ستون و دیگه اون ۹۰ حالت کاور نمیشه، کمتر کاور میشه. ولی بازم بیشتر از ۴۰ تا حالت کاور میشه و میشه همه اطلاعات جرمشناس رو گرفت.
هر موقع به عنوان قاتل انتخاب کردی بگوکه شروع کنیم.
این درسته. خود فاز دوم رو حساب نکردمنه به گردن گیری نیاز نیست.
۴ شب میشه رای داد دیگه. فقط شب اول رو رای نمیدیم. ۳ شب، ۳ گزینه.