به مافیاییا خوش آمدید!
برای مشاهده و شرکت در بازی‌ها ابتدا باید عضو شوید.
بازی مافیا: دوئل (v0.9) - چاوش vs. امیر

انتخاب نقش

فاز روز

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
نمایش نقش‌ها

محمدحسین پلیس وارد بازی میشه و با دو رای میوفته رو جراح تقلبی :))

ممد جان شب برو ترسا رو درمان کن =))

• Love
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Atomic Ant، Pouya و FM

Chavosh

کارکشته مافیا
Mar 21, 2020
243
71
235
مدال‌ها
28
نمایش نقش‌ها

مهدی قاضی وارد بازی می‌شه، اونم رای رو به جراح خودم می‌ده حتی چون مهم نیس، فاز روز رو شتک کرده و منجر به اعدام ترسا می‌شه :))

مهدی اومد برو از خدا بترس :))

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya

God

Administrator
گاد
Mar 11, 2020
1,246
771
0
خب فاز روز ۱ با اعدام ترسای خیاط از تیم امیر تموم شد :دی

اهداف شبتون رو بفرستید مستقر شدم می‌رم فاز شب رو.

• Like
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh، Amir و Pouya

God

Administrator
گاد
Mar 11, 2020
1,246
771
0
فاز روز ۲
خب اتفاقات فاز شب ۱ این بود که فری آتش‌افروز از تیم چاوش کشته شد.

برید فاز روز ۲ و نوبت رو امیر شروع می‌کنه.

امیر: پدرخوانده خیاط تروریست ساقی پلیس

چاوش: دکتر جراح حرفه‌ای پلیس قاضی

این قضیه کارت‌ها رفت صفحه دوم خراب شد، همین جوری مثل من لیست بنویسید تو هر پست مرسی.

• Love
  • Poker Face
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh، Pouya، FM و 1 کاربر دیگر

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
با یاد و خاطره شهید ترسای خیاط.

یاسین شازده وارد بازی میشه.

یاسین شازده با 5 رای به مهدی قاضی رای میده :))
ادغام پست‌ها در

مهدی پدرخوانده :)) مهسای خیاط، امیر تروریست، کیوان ساقی و محمد حسین پلیسم که سر جاشون هستند با قدددددددددرت.
ادغام پست‌ها در

آهان، یاسین همین الان به من گفت، مهدی قاضی غلط کرده رای بده امروز :))
ادغام پست‌ها در

گلابی.

این از پیام قبلی یاسین به مهدی جا موند =))

نمایش نقش‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Haha
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Yasin، FM، Chavosh و 1 کاربر دیگر

Chavosh

کارکشته مافیا
Mar 21, 2020
243
71
235
مدال‌ها
28
سمت ما کسی وارد بازی نمی‌شه فعلا، بچه‌ها شکست رو در وجود خودشون دارن می‌بینن :))

با آرش، پلیس محترم با ۲ رای به یاسین رای می‌دیم :))
ادغام پست‌ها در

نقشای چاوش: دکتر جراح حرفه‌ای پلیس قاضی

نمایش نقش‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
  • Haha
  • Smile
واکنش‌ها[ی پسندها]: Yasin، FM، Pouya و 1 کاربر دیگر

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
برو خودت رو سیاه کن بچه، ما خودمو راسته ذغال فروشا اعتبار داریم =)) شکست. من که می دونم دنبال چی ای، دنبال اینی من همه کارتامو بیام بعد تازه کارتاتو رو کنی ما وایسم تورو نیگا کنیم :))

با مهدی پدرخوانده :)) 4 رای میدم به یاسین حرفه ای =))
ادغام پست‌ها در

مهدی خیلی کینه شتری داره راستی. دید یاسین بهش رای داده، اونم به یاسین رای داد عوضی :)) من موافق نبودم =)) گفتم توضیح بدم

• Haha
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Yasin، FM، God و 2 کاربر دیگر

Chavosh

کارکشته مافیا
Mar 21, 2020
243
71
235
مدال‌ها
28
چاوش: پویا پاشو برو تو زمین آبروریزیه. :))

پویا: بیخود، هر موقع خودم بخوام می‌رم.

چاوش: چشم قربان :دی

===

ببین نمی‌یان هر چی من می‌گم :-" :))

مجبورم دیگه، با دکتر ۳ تا رای می‌دم به یاسین شازده :))

===

نقشای چاوش: دکتر جراح حرفه‌ای پلیس قاضی

• Haha
  • Love
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya، FM، God و 1 کاربر دیگر

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
متاسفانه مهسا رو نتونستم کاری کنم از شوهرش دفاع نکنه، برای همین مهسای خیاط هم با 5 رای پشت شوهرش در اومد و به یاسین حرفه ای رای داد :))

-------

مهدی پدرخوانده (4 رای یاسین حرفه ای)، مهسای خیاط (5 رای یاسین حرفه ای)، امیر تروریست، کیوان ساقی، محمدحسین پلیس و یاسین شازده (5 رای مهدی قاضی)، شش بازیکن خشمگین ما هستند :))

======
اعمال نقش تا این لحظه:
1- مهدی قاضی دکمه اش زده شده و امکان رای دادن در این فاز نداره :))

• Smile
  • Love
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh، God و Pouya

Chavosh

کارکشته مافیا
Mar 21, 2020
243
71
235
مدال‌ها
28
من: امیر تو پاشو برو تو زمین آبرو نذاشتین برام :))

امیر: من اگه الان برم، اقتدارت خدشه‌دار می‌شه اصلا، تا پویا نره من و هیچ‌کس دیگه نباید بره حرفت زمین نمونه.

من: :| خدا خیرتون نده :))

====
جراح مهسا خانوم از اینور بهش بر می‌خوره و می‌گه نه خیرم، من کی تو زندگیم پشت دست مهدی بازی کردم، ولی یهو در یه پیچش قهرمانانه باز می‌یاد به یاسین (شازده) رای می‌ده (با ۳ رای) :))

دکتر صدرا (۳ رای به شازده)، جراح مهسا خانوم (۳ رای به شازده)، یاسین حرفه‌ای، آرش پلیس (۲ رای به شازده)، مهدی قاضی (ذلیل مرده بی‌رای :)) )

• Haha
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya، FM و Amir

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
شنیدم که امیر به پویا می گفت، چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه، چه دلیلی داره وقتی برای خودم رای ندادم برای چاوش بیام تو زمین ؟ :)) حالا که اینطور شد با همه احترامی که برای پسرعموم قائلم، منم پشت دست مهدی بازی می کنم و به یاسین حرفه ای رای میدم با 4 رای :))

مهدی پدرخوانده (4 رای یاسین حرفه ای)، مهسای خیاط (5 رای یاسین حرفه ای)، امیر تروریست ( 4 رای، یاسین حرفه ای ) ، کیوان ساقی، محمدحسین پلیس و یاسین شازده (5 رای مهدی قاضی)، شش بازیکن خشمگین ما هستند :))

• Love
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya و Chavosh

Chavosh

کارکشته مافیا
Mar 21, 2020
243
71
235
مدال‌ها
28
من رفتم یه گوشه قهر کردم اینا بیان منت‌کشی و یکیشون بگه من می‌رم تو زمین، فعلا نتیجه نداده، با ما همراه باشین :))

====

یاسین حرفه‌ای یهو اسم اون یکی یاسین رو شنید و داد زد که چی، یاسین واقعی منم، این گلابی چی می‌گه و به یاسین شازده رای داد :))

دکتر صدرا (۳ رای به شازده)، جراح مهسا خانوم (۳ رای به شازده)، یاسین حرفه‌ای (۵ رای به شازده)، آرش پلیس (۲ رای به شازده)، مهدی قاضی (ذلیل مرده بی‌رای :)) )

• Haha
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Yasin، FM، Pouya و 1 کاربر دیگر

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
کیوان ساقی متاسفانه، خودش از مشروبای خودش خورده و فهمیده به جای اتانول متانول داده دست خلق الله. بخاطر اینکه انتقام بگیره رفت در خونه یاسین ارمنی یا همون یاسین حرفه ای و 4 رای خودش رو تقدیمش کرد =))

مهدی پدرخوانده (4 رای یاسین حرفه ای)، مهسای خیاط (5 رای یاسین حرفه ای)، امیر تروریست ( 4 رای، یاسین حرفه ای ) ، کیوان ساقی (4 رای یاسین حرفه ای)، محمدحسین پلیس و یاسین شازده (5 رای مهدی قاضی)، شش بازیکن خشمگین ما هستند :))

همچنین کیوان، یه پیک متانول هم داد به یاسین حرفه ای و سه رای از قدرت رای وی کسر کرد =))
ادغام پست‌ها در

آهان نه دو رای کم کرد :)) سه سهمیه داره :)) قیمه هارو ریخت تو ماستا

نمایش نقش‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Haha
  • Love
  • Smile
واکنش‌ها[ی پسندها]: Yasin، Chavosh، Pouya و 1 کاربر دیگر

Chavosh

کارکشته مافیا
Mar 21, 2020
243
71
235
مدال‌ها
28
واقعا که، من این همه زنجموره کردم، یه گوشه نشستم، هیچ کدومتون براتون مهم نبود؟ هل من ناصر ینصرنی؟ اگه دین ندارین لااقل آزاده باشین بزغاله‌ها :))

عرفان: اومدم چاوش، نمی‌ذارم اینا اذیتت کنن، یعنی چی اینا اون وسط دارن جولون می‌دن ما هیچ کاری نمی‌کنیم، حملهههه :))

======

عرفان جنگیر وارد بازی می‌شه و با طی یه اقدام گول زننده، با ۴ رای به یاسین حرفه‌ای رای می‌ده به جای رای دادن به یاسین شازده، حرکت عجیبیه که دلیلش رو باید تو تحلیل بازی متوجه شیم :))

دکتر صدرا (۳ رای به شازده)، جراح مهسا خانوم (۳ رای به شازده)، یاسین حرفه‌ای (۵ رای به شازده)، آرش پلیس (۲ رای به شازده)، مهدی قاضی (ذلیل مرده بی‌رای :)) )، عرفان جنگیر ( ۴ رای به حرفه‌ای)

نمایش نقش‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
  • Like
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: FM، Amir و Pouya

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
تحلیل بعد بازی نمی خواد عشقم می خوای شب اولویت اول باشه :)) آخی، سوتی دست پیشتو اینطوری جبران می کنی ؟ فکر کردی اون 5 رای اول رو اشتباهی دادم ؟ :)) کار داریم با هم فردا عجقم :))

فری که متاسفانه از آتش افروزی سودی نجست، و دید که چاوش چطور پشت گناهکار های تیمشو خالی می کنه و اونا رو به چنگال قانون میسپره، ترجیه داد تا به عنوان دزد، وارد تیم من بشه، این شما و این فری دزده :))

فری دزده در همین بداعت امر، وقتی دید که مهدی قاضی که بعد از دستگیریش توسط پلیس حکم سنگین براش بریده در تیم حریفه، کینه توزانه و بدون توجه به سود جمعی تیم، دو رای خودش رو تقدیم مهدی کرد :))

مهدی پدرخوانده (4 رای یاسین حرفه ای)، مهسای خیاط (5 رای یاسین حرفه ای)، امیر تروریست ( 4 رای، یاسین حرفه ای ) ، کیوان ساقی (4 رای یاسین حرفه ای)، محمدحسین پلیس، فری دزده ( 2 رای، مهدی قاضی) و یاسین شازده (5 رای مهدی قاضی)، شش بازیکن خشمگین ما هستند :))

نمایش نقش‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
  • Haha
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh، FM و Pouya

Chavosh

کارکشته مافیا
Mar 21, 2020
243
71
235
مدال‌ها
28
من مبهوت حرکت عرفان موندم و هنوز نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده، با کلافگی فراوان می‌رم یه گوشه و می‌گم تسلیمم، دیگه امروز کاری از دست من ساخته نیست و از بازی امروز انصراف می‌دم تا ببینم چه بلایی بود سرمون نازل شد :))

در پس زمینه مشاهده می‌کنیم که پویا و امیر دارن عرفان رو تشویق می‌کنن، معلوم نیس چه نقشه‌ای کشیدن، با ما همراه باشین. ناسلامتی مربی‌گری بر عهده منه، اینا به نظر کودتا کردن :))

====

حرفای مربی حریفم تکذیب می‌کنم :-“

• Haha
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: FM، Amir و Pouya

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
امیر، سید، و سید امیر با هم جلسه برگزار کردن. مکالمشون رو براتون میزارم:

سید: چاوش خود زنی کرد، بیشرف شب می خواد با جنگیر ور بره بهتون، بیاین با قدرت بازیکنامون رای رو برگردونیم به خودمون نزاریم :)) حالش گرفته میشه :))
امیر: تو هنوز دست از رقابت با چاوش بر نداشتی ؟ فقط می خوای حال اونو بگیری، بازیتو بکن دیگه بابا :)) البته اینبار موافقم بیاین نقششو نقش بر آب کنیم. به نفعمونه شب شروع کنیم :))
سید امیر: چقدر خامید شما دوتا. بازیکن 5 رایه اشو داریم میگیریم. شب تهش می خواد با جنگیرش پلیس شما رو بگیره یکی از بازیکناتون رو بزنه دیگه. خب بزارید بزنه :)) شما خودتون زودتر یکیتون رو فدا می کنید که چی بشه :)) الان وقته قدرت اصلی شما رو ببینه :)) قاضی هم نداره. ببینم از فردا چطوری می خواد جلوی رای شما وایسه :)) بریزید تو هرچی رای دارید :))

اکت 1: عرفان مستشار وارد بازی میشه و با سه رای به یاسین حرفه ای رای میده
اکت 2: چاوش مبلغ وارد بازی میشه و با دو رای به یاسین حرفه ای رای میده
اکت 3: پویای پدرخوانده وارد بازی میشه و با 9 رای ( 4 رای خودش و 5 رای مافیای حاضر در زمین :)) ) به یاسین حرفه ای رای میده :))
اکت 4: محمدحسین پلیس با همه ناراحتیش از اینکه داره با یه مشت مافیا بازی می کنه و انتظار داشت تو تیم بیگناه تری باشه، با این حال بهلول وار، شل می کنه و با دو رای به یاسین حرفه ای رای میده :))

مهدی پدرخوانده (4 رای یاسین حرفه ای)، مهسای خیاط (5 رای یاسین حرفه ای)، امیر تروریست ( 4 رای، یاسین حرفه ای ) ، کیوان ساقی (4 رای یاسین حرفه ای)، محمدحسین پلیس (2 رای یاسین حرفه ای)، عرفان مستشار (3 رای یاسین حرفه ای)، چاوش مبلغ ( 2 رای، یاسین حرفه ای)، پویای پدرخوانده ( 9 رای، یاسین حرفه ای )، فری دزده ( 2 رای، مهدی قاضی) و یاسین شازده (5 رای مهدی قاضی)، ، ده فرد خشمگین ما هستند :))

مجموع آرای تیم ما:

یاسین حرفه ای: 35 رای
مهدی قاضی: 7 رای

گفته شده از مجموع دوازده بازیکن ما، بجز یک شهید و 10 فرد خشمگین حاضر در زمین، 1 بازیکن آس دیگه بیرون و ناشناخته مونده که تیم حریف بعد از دیدن اون یک بازیکن، به خود خواهد دید :))

این تیم شیرااااااانه، یا امیر، ممد :))

• Haha
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh، Atomic Ant و Pouya

God

Administrator
گاد
Mar 11, 2020
1,246
771
0
خب یاسین حرفه‌ای از تیم چاوش با ۳۵ رای :)) اعدام می‌شه.

نقش‌های چاوش:
دکتر-۳
جراح-۳
شهروند
جنگیر
قاضی

دقت کنید که پلیس چاوش به شهروند ساده تبدیل شده از ابتدای فاز روز ۲. قاضی هم از قابلیت روزش استفاده کرده. ۵ تا نقش چاوش هنوز وارد بازی نشده.

نقش‌های امیر:
پدرخوانده-۹
پدرخوانده
خیاط-۵
تروریست
ساقی
مستشار
مبلغ
دزد
شازده-۵
پلیس-۲

امیر تنها ۱ نقش دیگه خارج از بازی داره. ساقیش ۲ سهمیه روز داره و شازده‌اش ۱ سهمیه روز. پویای پدرخوانده هم ۹ رای داره.

فاز شب رو هر موقع چاوش بیدار شد می‌ریم. :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh، Yasin، Pouya و 1 کاربر دیگر

God

Administrator
گاد
Mar 11, 2020
1,246
771
0
بسیار خب قابلیت قبلی که استفاده ازش سخت بود و مزخرف بود کلا، با قابلیت جدید جایگزین شد :دی
از این به بعد کافیه اون دکمه رو بزنید و اسم نقش رو داخل تگ بنویسید. برای هر نقش باید یه تگ جدا بزنید. به همین سادگی :دی
اگه هم می‌خواین قدرت رای تغییر یافته نقشتون رو نشون بدید، جلوی اسم نقش - بذارید و عدد قدرت رای رو بنویسید. مثلا «پدرخوانده-۹».
مثال:
کد:
[CARD]سناتور[/CARD][CARD]پدرخوانده-۹[/CARD][CARD]شازده[/CARD]
[CARD]دکتر[/CARD][CARD]پلیس[/CARD]
نتیجه:
سناتور
پدرخوانده-۹
شازده

دکتر
پلیس

آخرین ویرایش:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya و Chavosh

God

Administrator
گاد
Mar 11, 2020
1,246
771
0
شروع فاز سه
خب خب خب

یاسین شازده از تیم امیر کشته شد.
عرفان جنگیر از تیم چاوش کشته شد.
مهسا جراح، صدرا دکتر، آرش پلیس از تیم چاوش و عرفان مستشار از تیم امیر، پیرو فرقه تیم امیر شدند :دی

تیم چاوش:
قاضی

تیم امیر:
پدرخوانده-۹
پدرخوانده
خیاط-۵
تروریست
ساقی
مبلغ
دزد
پلیس-۲
پیرو-۵
پیرو-۵
پیرو-۵
پیرو-۵

بازی عملا از تعادل خارج شده و طبق اون بندی که حذف کردم امیر باید ببره، حالا اگه مایل بودید ادامه بدید، من به هر حال تقریبا باگ‌هایی که خواستم رو درآوردم :دی
نوبت رو هم چاوش شروع می‌کنه.

• Haha
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh، Amir و Pouya

نقش‌های دوئل

تاس

+