برای دیدن محتوای انجمن باید ورود کنید. اگر حساب کاربری ندارید اکنون ثبت‌نام کنید.

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
ترسا

تو می‌گی حالت ۲ مافیا محتمله دیگه درسته؟
خب پنج نفریم، سه نفرتون به فری رای دادید پس هر سه با استدلال تو بی‌گناهید. دوتا مافیای باقی مونده‌ات من و اشکانیم؟

۱- نمی‌گم حالت ۲ مافیا محتمله، ولی می‌گم اون رو باید در نظر بگیریم فعلا برای بازی.

۲- نوع رای به فری فرق داره برای ماها. رای آرش با من و امین فرق داره. آره امین رو می‌شه مثل من مبری کرد، درسته. آرش در طول فاز، می‌گفت حسش به فری مثبته، تهش هم گفت رای دادم چون خواستم بازی پیش بره. رای‌ش مهم بود، اما در طول فاز اگه کاری کرده بوده باشه، دفاع از فری بوده. رای‌های کلیدی رو من و محمدحسین و امین دادیم. امین که کاسه گدایی گرفته بود دستش برای رای :))

تو اگه واقعا با اشکان هم‌تیمی نیست، من نمی‌فهمم چطور انقدر راحت می‌پذیری پشت دستت بازی کنه.

گفتم بهت، من اشکان رو می‌تونم مافیا ببینم، ولی مافیای تکی نمی‌تونم ببینمش چون یارش می‌شم خودم. اگه مافیای تکی باشه اولویت نیست.

====

کلا، در مورد من. یا مافیای تکی‌م، یا اگه تو دو نفر باشم، یارم اشکانه. چون اگه ۲ نفر باشم و یارم کسی غیر از اشکان باشه، با رای اشکان، یکی از ترسا/امین رو اعدام می‌کردیم و بازی تموم می‌شد. حالا حدس لوسیفری که آرش می‌گه هم یکی رو می‌زدیم دیگه، ترسا و امین برای من فرق خاصی نداره احتمال لوسیفر بودنشون.

حالا ترسا، امین و آرش، هر کدوم بی‌گناهین، ببینین که چقد منطقیه من اینقد اشکان رو با خون و دل آورده باشم بیرون، بعد از اونور اینقد راحت فری رو اعدام کرده باشم. من خیلی راحت می‌تونستم به فری رای ندم و به هادی که امیر هم روش سیخ بود رای بدم مثلا. چرا به فری گیر دادم؟ یا گیرم رو روی امین نگه می‌داشتم و باز به فری رای نمی‌دادم.

سر مورد بالا که روی امین هم می‌شینه ولی روی آرش نه، من به آرش مشکوک‌ترم راستش تا امین.

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
مرسی که به سوالم جواب دادی :ROFLMAO:
مگه نمی‌گی بیگناهی و ۱ مافیا و ۱ لوسیفر تو بازیه؟ خب توی فرض تو جای اشتباه کردن داریم دیگه. رای بده چاوش. بعدش هم امین رو اعدام می‌کنیم طبق اون چارتی که فرستادم قبلا.

مافیایی
پسندها
173
امتیازها
90
مدال‌ها
13
اوکی با این حساب پس یارت همون اشکانه اگه مافیا ۲ نفر باشه. اگه مافیا ۱ نفر باشه هم که به نظرم اشکانه.

حسم هم اینه که امین لوسیفره یا شک کردین که لوسیفره می‌خواین با اعدام اون ببرین که ریسک حدس و اینا نباشه دیگه :))

من حتی گفتم اشکان داره دنبال لوسیفر می‌گرده. خودتون رو به ندیدن زدید.
یکی دو صفحه قبل.
رفته بازی امین هم بررسی کرده ببینه لوسیفر هست یا نه.
بعد مافیای بازیش رو با حذف گزینه پیدا می‌کنه.

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
گوش به فرمان توییم چاوشی.

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
این رو صرفا بگو که من به نظرت ممکنه جز مافیا ۲ نفره باشم یا نه؟

چرا ممکن نیست؟ هر دو نفری اینجای بازی میتونن باهم یار باشن. خیلیم ممکنه. چرا نباید جز مافیای دو نفره نباشی؟

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
مگه نمی‌گی بیگناهی و ۱ مافیا و ۱ لوسیفر تو بازیه؟ خب توی فرض تو جای اشتباه کردن داریم دیگه. رای بده چاوش. بعدش هم امین رو اعدام می‌کنیم طبق اون چارتی که فرستادم قبلا.
چارتت رو دوباره بفرست ببینم با پیش فرض من چه کاری منطقیه.

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
من حتی گفتم اشکان داره دنبال لوسیفر می‌گرده. خودتون رو به ندیدن زدید.
یکی دو صفحه قبل.
رفته بازی امین هم بررسی کرده ببینه لوسیفر هست یا نه.
بعد مافیای بازیش رو با حذف گزینه پیدا می‌کنه.
تو هم مگه نمی‌گی اگه ۲ نفر باشن اشکان و چاوشن و اگه یک نفر باشه اشکان؟ خب رای بده به چاوش دیگه اگه ۱ نفر باشن که جای اشتباه داریم بعد اشکان رو رای میدیم.

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
آرش

تو هم مگه نمی‌گی اگه ۲ نفر باشن اشکان و چاوشن و اگه یک نفر باشه اشکان؟ خب رای بده به چاوش دیگه اگه ۱ نفر باشن که جای اشتباه داریم بعد اشکان رو رای میدیم.

عجب. این نباید نتیجه‌ش رای به اشکان بشه؟ :))

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
الان ۲ مافیا اگه باشه اگه اشتباه اعدام کنیم که می‌بازیم. اگه ۱ مافیا ۱ لوسیفر باشه که یا مافیا اعدام می‌کنیم می‌بریم، یا لوسیفر رو اعدام می‌کنیم که می‌شیم ۳ بیگناه ۱ مافیا و هنوز شانسمون خوبه، یا بیگناه اعدام می‌کنیم که باز یا میشیم ۳ بیگناه ۱ مافیا (اگه لوسیفر رفته باشه قبلا) یا می‌شیم ۲ بیگناه ۱ مافیا ۱ لوسیفر، در این حالت آخر باز هم نباختیم ولی خیلی سخت می‌شه چون باید لوسیفر رو اعدام کنیم که رد خاصی نداره، بعد توی ۳ نفر درست دست بدیم.

پس به نظرم الان بدترین حالت این فاز رو بگیریم و مافیا اعدام کنیم.
- اگه تک مافیا تو بازی باشه و درست اعدامش کنیم که بازی تمومه.
- اگه تک مافیا باشه و اشتباه اعدام کنیم، بسته به اینکه اعدامیمون لوسیفر اعلام بشه یا نه، بعدش مافیا (تک مافیای این فاز) یا لوسیفر اعدام می‌کنیم.
------ اگه اعدامی اول لوسیفر باشه و اعدامی دوم مافیا، می‌بریم.
------ اگه اعدامی اول لوسیفر باشه و اعدامی دوم بیگناه، توی ۳ نفر باید به تک‌مافیای این فاز دست ندیم.
------ اگه اعدامی اول لوسیفر نباشه و اعدامی دوم لوسیفر باشه، توی ۳ نفر باید به تک‌مافیای این فاز دست ندیم.
------ اگه اعدامی اول لوسیفر نباشه و اعدام دوم هم لوسیفر نباشه، می‌بازیم.

بنابراین به نظرم الان هر کی اومد تو تاپیک، این سه مورد رو برای خودش بگه:
۱- یک مافیا در حالتی که مافیا در این فاز ۲ نفر باشن.
۲- تک‌مافیا در حالتی که مافیا در این فاز ۱ نفر باشه.
۳- لوسیفر در حالتی که مورد ۱ لوسیفر نباشه.

برای خودم اینجوریه:
۱- چاوش
۲- اشکان
۳- امین
اشکان
اینه. با فرض تو تنها در حالتی می‌بازیم که اعدامی اول و دوم لوسیفر نباشن. تو که میگی امینه منم می‌گم امینه لوسیفر. میذاریمش اعدامی دوم.

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
امین
چرا ممکن نیست؟ هر دو نفری اینجای بازی میتونن باهم یار باشن. خیلیم ممکنه. چرا نباید جز مافیای دو نفره نباشی؟

ممکنه کسی جز اشکان یارم باشه؟ در جواب اینکه هر کسی جز اشکان یارم بود، تو یا ترسا رو بدون مشکل اعدام می‌کردیم چه صحبتی داری؟

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
آرش =))))))))
داره به من میگه به چاوش رای بده. اگه شهر بود امین رو میدیم بیرون.
بعد به ترسا میگه به چاوش رای بده. اگه شهر بود اشکان رو میدیم بیرون.

=))))))))
الان فکر کن من و ترسا به چاوش رای دادیم و خوند بیگناه.
بعدش چیکار کنیم؟ =)))))

مافیایی
پسندها
173
امتیازها
90
مدال‌ها
13
گوش به فرمان توییم چاوشی.

چاوش
الان تو بازی شک هم‌تیمی بودن تو و اشکانه وسطه دیگه.
این وقت این جوری پست می‌ده و رسما داره هیزم میندازه تو آتیش، چطوری تو بهش شک نمی‌کنی؟

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
این حجم از وقاحت آرش باورنکردنیه!
مگه میشه بیگناه باشه و همچین قول هایی بده. به من قول اعدام امین میده به ترسا قول اعدام منو =))))))

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
آرش =))))))))
داره به من میگه به چاوش رای بده. اگه شهر بود امین رو میدیم بیرون.
بعد به ترسا میگه به چاوش رای بده. اگه شهر بود اشکان رو میدیم بیرون.

=))))))))
الان فکر کن من و ترسا به چاوش رای دادیم و خوند بیگناه.
بعدش چیکار کنیم؟ =)))))
نگفتم بعد چاوش اشکان ها. منظورم اینه به ترتیب چاوش امین اشکان. بهینه‌ترین حالت هست توی همون چارت هم گفتم.
این حجم از وقاحت آرش باورنکردنیه!
مگه میشه بیگناه باشه و همچین قول هایی بده. به من قول اعدام امین میده به ترسا قول اعدام منو =))))))
بابا چی میگی. تو اگه میگی ۱ مافیا ۱ لوسیفره نباید نگران باشی چون کار به اعدام تو نمی‌رسه اصلا.

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
من حس می‌کنم دیگه الان خیلی هی دارم حرفام رو تکرار می‌کنم و گیج‌کننده داره می‌شه برای اون شهروند بدبخت.

خلاصه‌ش اینه که من اشکان رو می‌تونم مافیا ببینم، ولی مافیای تکی. اگه مافیای تکی باشه الان مهم نیس اعدام شه و فرصت خطا داریم. سر همین می‌ذارمش کنار.

شما می‌تونین کل بازی من رو ببینین، ببینین به نظرتون مافیا هستم یا نه. اگه فکر می‌کنین مافیای دو نفره هستم با اشکان، که خب یکی از ما رو اعدام کنین، باز ترجیحم اینه اشکان رو اعدام کنین چون من خودم رو می‌دونم دیگه، بهتره اون اعدام شه تا من.

اما الان به نظر من آرش تلاش عجیبی داره برای اعدام من. شاید به قول خودش دو نفرن و حدس زده من لوسیفرم و می‌خواد تو اون پروسه حدس نیفته. یا من اگه الان اعدام نشم، فاز ۳ نفره سختشه. نمی‌دونم. ترجیحش به اعدام من جای اشکان رو هیچ رقمه نمی‌فهمم.

رای من آرش عه فعلا. با منطق خودش باید به اشکان رای بده، هیچ ایده‌ای ندارم چرا به من می‌خواد رای بده.

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
نگفتم بعد چاوش اشکان ها. منظورم اینه به ترتیب چاوش امین اشکان. بهینه‌ترین حالت هست توی همون چارت هم گفتم.
آها. حله.

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
امین

ممکنه کسی جز اشکان یارم باشه؟ در جواب اینکه هر کسی جز اشکان یارم بود، تو یا ترسا رو بدون مشکل اعدام می‌کردیم چه صحبتی داری؟
بله بازم ممکنه:)) چرا کسی جز اشکان نمیتونه یارت باشه؟

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
رای من آرش عه فعلا. با منطق خودش باید به اشکان رای بده، هیچ ایده‌ای ندارم چرا به من می‌خواد رای بده.
سه ساعته دارم می‌گم دیگه. امین برام مافیا نیست، ترسا و اشکان با هم نیستن، پس اگه ۲ مافیا باشه تو قطعا مافیایی.

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
چاوش
الان تو بازی شک هم‌تیمی بودن تو و اشکانه وسطه دیگه.
این وقت این جوری پست می‌ده و رسما داره هیزم میندازه تو آتیش، چطوری تو بهش شک نمی‌کنی؟

ترسا

خب اونورش رو نگاه کن، یارم بود بهش نمی‌گفتم بیا یه شک ریزی هم به من بکن اینقد پشت دست من بازی نکن گوساله؟ :))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ashkan27
کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
خوب تو حالت چاوش امین اشکان.
با پیش فرض من که ترسا مافیاست و امین لوسیفر هست که میبازیم. لعنتی تو آخرش بین منو ترسا میخوای به ترسا دست بدی :)))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین