اگه به چاوش رای ندی الان و به اونجا برسه قطعا همین کارو میکنم.خوب تو حالت چاوش امین اشکان.
با پیش فرض من که ترسا مافیاست و امین لوسیفر هست که میبازیم. لعنتی تو آخرش بین منو ترسا میخوای به ترسا دست بدی)
آرش
آها یعنی میگی یا من و ترساییم، یا من و اشکان؟
من و ترسا بودیم چرا همین الان امین رو اعدام نکرده بودیم؟ چرا ترسا اینقد میپره به اشکان که دوست منه؟![]()
خیلی سناریوی تخیلی چیدی برای اعدام من آرش، با منطق چطوری جور میاد یار بودن من و ترسا؟ ترسا گیر داده اشکانی رو اعدام کنیم که پشت دست منه. عجبا![]()
با فرض اینکه به چاوش هم رای بدم آخرش گفتی ترتیب اعدام اینه چاوش امین اشکان.اگه به چاوش رای ندی الان و به اونجا برسه قطعا همین کارو میکنم.ترسا هم اگه رای نده چاوش بهش شک میکنم واسه ۳ تای آخر.
تو هم مگه نمیگی اگه ۲ نفر باشن اشکان و چاوشن و اگه یک نفر باشه اشکان؟ خب رای بده به چاوش دیگه اگه ۱ نفر باشن که جای اشتباه داریم بعد اشکان رو رای میدیم.
اون با فرض این بود که تو به چاوش رای ندی. بالاخره بین تو و ترسا یه نفرتون یار چاوشه نمیشه جفتتون رای بدین که. اگه ترسا رای بده میشه چاوش امین اشکان، اگه تو رای بدی میشه چاوش امین ترسا.با فرض اینکه به چاوش هم رای بدم آخرش گفتی ترتیب اعدام اینه چاوش امین اشکان.
واسه همین دلیلی نداره به حرفت گوش بدم. چون میبازیم طبق پیش فرضم.
حله. الان منطقی شد.اون با فرض این بود که تو به چاوش رای ندی. بالاخره بین تو و ترسا یه نفرتون یار چاوشه نمیشه جفتتون رای بدین که. اگه ترسا رای بده میشه چاوش امین اشکان، اگه تو رای بدی میشه چاوش امین ترسا.
اینو یه بار بهت گفتم در صورتی درسته که تو بازی 2 تا مافیا باشه. اگه یکی باشه اینجوری چاوش مافیا نیست. حالا میخوای ریسکش رو بکنی هم بکن ولی منطق میگه بین اشکان و ترسا رای بدی.تا ده و نیم بحثاتون رو بکنید دیگه رای بدید به نظرمسه ساعته دارم میگم دیگه. امین برام مافیا نیست، ترسا و اشکان با هم نیستن، پس اگه ۲ مافیا باشه تو قطعا مافیایی.
نمیتونم ریسک کنم بینشون اشتباه رای بدم و ببازیم.اینو یه بار بهت گفتم در صورتی درسته که تو بازی 2 تا مافیا باشه. اگه یکی باشه اینجوری چاوش مافیا نیست. حالا میخوای ریسکش رو بکنی هم بکن ولی منطق میگه بین اشکان و ترسا رای بدی.
الان همه میخوان رای بدن به گزینه اولشون بازی گره خورده اینجوری نمیشه. اگه اشکان و ترسا و امین به چاوش رای نمیدن من حاضرم به اشکان رای بدم.اینکه الان ترسا یار چاوش نیست منطقیه پس اشکانه دیگه.