برای دیدن محتوای انجمن باید ورود کنید. اگر حساب کاربری ندارید اکنون ثبت‌نام کنید.

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
آرش

آها یعنی می‌گی یا من و ترساییم، یا من و اشکان؟

من و ترسا بودیم چرا همین الان امین رو اعدام نکرده بودیم؟ چرا ترسا اینقد می‌پره به اشکان که دوست منه؟ :))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ashkan27
آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
خوب تو حالت چاوش امین اشکان.
با پیش فرض من که ترسا مافیاست و امین لوسیفر هست که میبازیم. لعنتی تو آخرش بین منو ترسا میخوای به ترسا دست بدی :)))
اگه به چاوش رای ندی الان و به اونجا برسه قطعا همین کارو می‌کنم. :دی ترسا هم اگه رای نده چاوش بهش شک می‌کنم واسه ۳ تای آخر.

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
خیلی سناریوی تخیلی چیدی برای اعدام من آرش، با منطق چطوری جور میاد یار بودن من و ترسا؟ ترسا گیر داده اشکانی رو اعدام کنیم که پشت دست منه. عجبا :))

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
آرش

آها یعنی می‌گی یا من و ترساییم، یا من و اشکان؟

من و ترسا بودیم چرا همین الان امین رو اعدام نکرده بودیم؟ چرا ترسا اینقد می‌پره به اشکان که دوست منه؟ :))

این ته زرگری داریم، دو سایدی داریم. درباره ما چی فکر کردی؟:))

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
خیلی سناریوی تخیلی چیدی برای اعدام من آرش، با منطق چطوری جور میاد یار بودن من و ترسا؟ ترسا گیر داده اشکانی رو اعدام کنیم که پشت دست منه. عجبا :))

حالا اینکه یارت ترساست یا اشکان معلوم می‌شه. :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
چاوش تا نیم ساعت پیش داشت به من که فری رو با لگد کردم بیرون میگفت مافیا. الان میگه اگه ترسا یار منه چطوری به اشکان میپره

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
اگه به چاوش رای ندی الان و به اونجا برسه قطعا همین کارو می‌کنم. :دی ترسا هم اگه رای نده چاوش بهش شک می‌کنم واسه ۳ تای آخر.
با فرض اینکه به چاوش هم رای بدم آخرش گفتی ترتیب اعدام اینه چاوش امین اشکان.
واسه همین دلیلی نداره به حرفت گوش بدم. چون میبازیم طبق پیش فرضم.

مافیایی
پسندها
173
امتیازها
90
مدال‌ها
13
تو هم مگه نمی‌گی اگه ۲ نفر باشن اشکان و چاوشن و اگه یک نفر باشه اشکان؟ خب رای بده به چاوش دیگه اگه ۱ نفر باشن که جای اشتباه داریم بعد اشکان رو رای میدیم.

نه.
من کلیت بازی چاوش برام مثبته واسه همین دارم انقدر خون دل می‌خورم از این کارهاش. بابا به نظر من بی‌گناهه این اشکان داره از سادگیِ تحلیلی این چاوش سواستفاده می‌کنه. :))

الان اشکان گزینه‌ی اول منه.
امین هم گفت به اشکان رای می‌ده.
تو خودت هم مگه نمی‌گی شک داری؟
چرا باید بریم به هم‌تیمیش رای بدیم؟

بچه‌ها من دقیقا تو پست اول فازم ببینید چی گفتم.
عینا کپی می‌کنم.

"ممکنه فقط یک مافیا تو بازی باشه، و از این وضعیت استفاده کنه و بذاره شهر یه مضنون دیگه هم پیدا کنه و حتی خودش رو بتونه خارج کنه از رای‌گیری امروز‌."

دقیقا اشکان داره همین کار رو می‌کنه یا نه؟
اصلا پست‌هاش رو ببینید‌.
عمدا داره به شک اینکه با چاوش هم‌تیمی باشه دامن می‌زنه.

من الان در مورد تو، چاوش و امین مرددم. خاکستری هستید. اشکان سیاهه. بعد تو می‌گی چون اشکان سیاهه بیا به چاوش رای بده. چاوش می‌گه بیا به امین رای بده.

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
رای بدید اشکان داره وسط دک پشتک میزنه:دی

اگه ایستگاه ما رو گرفتید نمیخواید بین ترسا و اشکان رای بدید بگید خودمو خسته نکنم دیگه. رایتون رو بدید بازی تموم شه. خسته نباشید

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
با فرض اینکه به چاوش هم رای بدم آخرش گفتی ترتیب اعدام اینه چاوش امین اشکان.
واسه همین دلیلی نداره به حرفت گوش بدم. چون میبازیم طبق پیش فرضم.
اون با فرض این بود که تو به چاوش رای ندی. بالاخره بین تو و ترسا یه نفرتون یار چاوشه نمی‌شه جفتتون رای بدین که. اگه ترسا رای بده میشه چاوش امین اشکان، اگه تو رای بدی می‌شه چاوش امین ترسا.

• Like
کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
چاوش الان بگه نقشت رو بگو که حدست بزنن. نقشم رو هم میگم.
دیگه نمیدونم واسه شهر باید چیکار کنم.
اون با فرض این بود که تو به چاوش رای ندی. بالاخره بین تو و ترسا یه نفرتون یار چاوشه نمی‌شه جفتتون رای بدین که. اگه ترسا رای بده میشه چاوش امین اشکان، اگه تو رای بدی می‌شه چاوش امین ترسا.
حله. الان منطقی شد.

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
سه ساعته دارم می‌گم دیگه. امین برام مافیا نیست، ترسا و اشکان با هم نیستن، پس اگه ۲ مافیا باشه تو قطعا مافیایی.
اینو یه بار بهت گفتم در صورتی درسته که تو بازی 2 تا مافیا باشه. اگه یکی باشه اینجوری چاوش مافیا نیست. حالا میخوای ریسکش رو بکنی هم بکن ولی منطق میگه بین اشکان و ترسا رای بدی.
تا ده و نیم بحثاتون رو بکنید دیگه رای بدید به نظرم

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
اینو یه بار بهت گفتم در صورتی درسته که تو بازی 2 تا مافیا باشه. اگه یکی باشه اینجوری چاوش مافیا نیست. حالا میخوای ریسکش رو بکنی هم بکن ولی منطق میگه بین اشکان و ترسا رای بدی.
نمیتونم ریسک کنم بینشون اشتباه رای بدم و ببازیم.

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
ترسا

من بهت حق می‌دم به اشکان رای بدی، هیچ خرده‌ای هم بعد بازی اگه اشتباه باشه نمی‌گیرم بهت. صرفا حرفم اینه، اگه همین اشکان که می‌گی تک مافیا باشه، بذا فاز بعدی اعدامش کنیم. الان آرش رو اعدام کنیم که ممکنه مافیا در حالت ۲ مافیایی باشه.

امین

چی می‌گی؟ :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
جدی الان کل پست های منو ترسا رو از اول بخونید به این نتیجه میرسید که من مشکوک تر از ترسا هستم؟ :|
تک تک بیگناه هایی که اعدام شدن. منو سفید کردن :))))

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
آرش

چطوری واقعا من و ترسا رو می‌تونی یار هم ببینی؟ چه جوابی در این حرف داری که اگه من و ترسا یار بودیم، با رای اشکان امین رو اعدام کرده بودیم؟

• Like
مافیایی
پسندها
173
امتیازها
90
مدال‌ها
13
این وسط هم‌تیمی بودن من و چاوش نوبر بود.
ما هم‌تیمی بودیم این اشکان که رای مفت بود برامون. همین دیشب اعدام کرده بودیم دیگه یکی رو. :))

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
ترسا

همین رو می‌گم دیگه. بعد آرش می‌خواد با اینکه من یا یار تو ام، یا اشکان، من رو اعدام کنه چون فصل مشترک این تیمام. خیلییی غیر منطقیه. حق داره اعدامش کنیم به نظرم مستقل از نقشش :))

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
الان همه می‌خوان رای بدن به گزینه اولشون بازی گره خورده اینجوری نمی‌شه. اگه اشکان و ترسا و امین به چاوش رای نمی‌دن من حاضرم به اشکان رای بدم.
اینکه الان ترسا یار چاوش نیست منطقیه پس اشکانه دیگه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Lotus
کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
الان همه می‌خوان رای بدن به گزینه اولشون بازی گره خورده اینجوری نمی‌شه. اگه اشکان و ترسا و امین به چاوش رای نمی‌دن من حاضرم به اشکان رای بدم.
اینکه الان ترسا یار چاوش نیست منطقیه پس اشکانه دیگه.

بعدش که خوند اشکان بیگناه هست میخوای چیکار کنی؟ پلنت واسه بعدش چیه؟
اینکه امین و ترسا به من رای بدن منطقیه. نقش جفتشون رو گفتم :))) فقط نیاز دارن یکی از شهر هارو گول بزنن که آرش گول خورد. عجیبه! واقعا عجیبه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین