برای دیدن محتوای انجمن باید ورود کنید. اگر حساب کاربری ندارید اکنون ثبت‌نام کنید.

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مافیایی
پسندها
173
امتیازها
90
مدال‌ها
13
الان همه اینجا به اشکان شک دارن فقط دارن دنبال هم‌تیمیش می‌گردن که اول به اون رای بدن. :))
اشکان هم نشسته وسط تاپیک تخمه می‌شکنه.

آرش، چاوش،

من این درصد گناهکاری که تو برای چاوش قائلی رو قائل نیستم. اشکان گزینه‌ی اوله منه. شما هم که شک دارید خودتون. لقمه دارید می‌چرخونید دور سرتون دیگه منم دارید گیج می‌کنید. یا اشکان تک مافیای بازیه، یا بعد اعدامش می‌فهمیم یه مافیا دیگه مونده و می‌گردیم دنبال هم‌تیمیش دیگه.
اتفاقا از پست‌های همین دو ساعت اخر رو موشکافی کنیم احتمالا در بیاد هم‌تیمی اشکان هم.

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
بعدش که خوند اشکان بیگناه هست میخوای چیکار کنی؟ پلنت واسه بعدش چیه؟
بعدش اعدام امین، اگه بازی تموم نشد یعنی یه مافیا یا رضا بوده یا امیر. تو هر دو حالت چاوش مافیا نیست پس با چاوش دست می‌دم.

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
الان همه اینجا به اشکان شک دارن فقط دارن دنبال هم‌تیمیش می‌گردن که اول به اون رای بدن. :))
اشکان هم نشسته وسط تاپیک تخمه می‌شکنه.

آرش، چاوش،

من این درصد گناهکاری که تو برای چاوش قائلی رو قائل نیستم. اشکان گزینه‌ی اوله منه. شما هم که شک دارید خودتون. لقمه دارید می‌چرخونید دور سرتون دیگه منم دارید گیج می‌کنید. یا اشکان تک مافیای بازیه، یا بعد اعدامش می‌فهمیم یه مافیا دیگه مونده و می‌گردیم دنبال هم‌تیمیش دیگه.
اتفاقا از پست‌های همین دو ساعت اخر رو موشکافی کنیم احتمالا در بیاد هم‌تیمی اشکان هم.
بعد از اینکه گاد گفت اشکان بیگناه بود برنامه ت چیه؟

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
اگه رضا باشه که چاوش قطعا تک‌مافیا نیست. اگه امیر باشه هم احتمال چاوش کمتر از ترساست به خاطر رای‌گیری دیشب.

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
بعدش اعدام امین، اگه بازی تموم نشد یعنی یه مافیا یا رضا بوده یا امیر. تو هر دو حالت چاوش مافیا نیست پس با چاوش دست می‌دم.
حله.
من موافق اینم اگه چاوش هم موافق باشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arsonist

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
نمیتونم ریسک کنم بینشون اشتباه رای بدم و ببازیم.
ببین بازم گفتم تو با دیتایی میدونی که من مافیا نیستم. ولی من اینو درباره تو نمیدونم که چاوش رو گردن بگیرم. پس تو حق داری رایت چاوش باشه ولی من نمیتونم بهش رای بدم الان.

یه مافیا بین ترسا و اشکان هست. اگر ترسا مافیا باشه واقعا تقصیر شماست که با تحلیل نکردن اون لوکیشن نمیزارید بازی دربیاد. از اولشم باید اونجا رو تحلیل میکردید. با این وضعیت رای من اشکانه

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
امین
اون بالا رای دادم دیگه.

رای به اعدام: اشکان

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
من این حرکت آرش رو جز اینکه بخواد یه جوری زورکی من رو اعدام کنه نمی‌بینم راستش. از اونور، امین باهاش همراهی خاصی نمی‌کنه که بخواد یارش باشه، نمی‌فهمم :))

الان راستش این گیجی زیاد بازی و هم راستا نبودن هیچکی با هیچکی، این حس رو بهم می‌ده که یا تیم مافیای دو نفره نداریم، یا امین و ترسا مافیان. بعد اگه امین و ترسا با هم مافیا باشن، الان اینکه من شروع کردم به گیر دادن به آرش.

آرش

نظرت چیه؟ زوج امین و ترسا رو مافیا نمی‌بینی؟ :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
منو اعدام کنید.
گاد میگه اشکان بیگناه بود.
اگه ۲ تا مافیا مونده باشن که تمومه. میبازیم :دی
اگه یه مافیا مونده باشه و یه لوسیفر که به امین رای میدید.
ولی یه چیزی!!!!!
اگه بعد اعدام من, آرش و چاوش به امین رای بدن. و ترسا و امین به مثلا چاوش رای بدن چی؟ به بن بست میخوریم که :))))
منو اعدام کنید.
ولی یه چیزی!!!!!
اگه بعد اعدام من, آرش و چاوش به امین رای بدن. و ترسا و امین به مثلا چاوش رای بدن چی؟ به بن بست میخوریم که :))))
آقا جواب اینو بدید قبل رای دادن به من :))))

مافیایی
پسندها
173
امتیازها
90
مدال‌ها
13
اگه امین هم‌تیمی منه، و اومده ادعای کاراگاهی کرده، چرا نیومد بگه منم بی‌گناه اعلام شدم بهش؟

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
من این حرکت آرش رو جز اینکه بخواد یه جوری زورکی من رو اعدام کنه نمی‌بینم راستش. از اونور، امین باهاش همراهی خاصی نمی‌کنه که بخواد یارش باشه، نمی‌فهمم :))

الان راستش این گیجی زیاد بازی و هم راستا نبودن هیچکی با هیچکی، این حس رو بهم می‌ده که یا تیم مافیای دو نفره نداریم، یا امین و ترسا مافیان. بعد اگه امین و ترسا با هم مافیا باشن، الان اینکه من شروع کردم به گیر دادن به آرش.

آرش

نظرت چیه؟ زوج امین و ترسا رو مافیا نمی‌بینی؟ :))
زورکی چیه، گفتم اگه ۲ تا باشن قطعی تویی برام پس منطقیه بخوام تو اعدام بشی. حالا میگی ۲ تا نیستن که هیچی

امین رو گفتم چرا منطقی نیست کلا برام مافیا باشه.

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
آرش اگه تو شهر باشی واقعااااااا میشی بدترین شهر تاریخ اگه نبریم.
من حتی دارم به اینکه منو اعدام کنی هم راه میام =)))))
اگه با این اوصاف شهر باشی و شهر نبره میشی بدترین شهر تاریخ. درسته؟

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
آرش

ببین بیا فک کن الان اشکان رو اعدام کردیم، بی‌گناه بود، چه گلی به سرمون بگیریم؟ :)) دو مافیا باشه که باختیم. ۱ مافیا ۱ لوسیفر هم باشه الان لوسیفر رو چطوری پیدا کنیم؟ :))

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
اگه بازی ادامه داشت، اونجا یه مافیاست و یه لوسیفر. مافیا باید بفهمه که با دست شهروند به دست لوسیفر رای بده که لوسیفر توی سه نفر نره. پس 2-2 نمیشه

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
منو اعدام کنید.
ولی یه چیزی!!!!!

آقا جواب اینو بدید قبل رای دادن به من :))))
ترسا اگه مافیا باشه اونجا چرا به امین رای نده؟

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
زورکی به این گفتم که ۲ تا باشن، من رو احتمال دادی یار ترسا باشم، به این نگاه نکردی که یار ترسا بودم، الان با کمک اشکان یکی از تو و امین رو داده بودیم بیرون و تموم شده بود.

ولی خب این رو پذیرفتی، دیر دیدم :دی

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
آرش

ببین بیا فک کن الان اشکان رو اعدام کردیم، بی‌گناه بود، چه گلی به سرمون بگیریم؟ :)) دو مافیا باشه که باختیم. ۱ مافیا ۱ لوسیفر هم باشه الان لوسیفر رو چطوری پیدا کنیم؟ :))
گفتم امین مافیا نیست ولی بیگناه هم نیست برام به خاطر ادعاش و تیر نخوردنش پس لوسیفره. تنها lead ای که داریم اینه باید روش قمار کنیم.

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
تو تک تک سناریو هاتون باگ هست بجز سناریو من.
امین لوسیفر
ترسا مافیا

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8

مافیایی
پسندها
173
امتیازها
90
مدال‌ها
13

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین