اوه اوه. عجب. از مهسا عذرخواهی می کنم. اشتباه کردم.
فرقه در فاز روز عالی بود. آفرین. بیگناها هم مجموعا خیلی خوب بودن ولی.
مهسا که مشخصه. از نظر من محمدرضا هم بیگناهه احتمال خیلی بالا. شک ـم به عرفان و فری هست.
در مورد خودمم هرچی توضیح لازم بوده دادم واقعا و خیلی خسته م. ولی اگه بازم شک دارید، الان فرقه نابود شده و یک گناهکار مونده. من هیچ مشکلی با اعدام شدن خودم ندارم باتوجه به اشتباهاتم در دو فاز اخیر. مطمئنم بیگناهای باقیمانده بهتر از من می تونن تصمیم بگیرن.
تیمی که داشتیم به اون بدی که به نظر می رسید نبود و بدشانس هم بودن مجموعا. حقشونه البته.
با این حال سعی می کنم ازشون دفاع کنم در تحلیل. بچه های خوبی بودن و گروه خوبی داشتیم و چسبید.
به هر صورت و علی رغم میل باطنی بازیُ ادامه دادم و خوشحالم که اواخر بازی با وجود اون داستان شک بسیار کمی روم بود و بازی به سمتی رفته بود که میشد سمت همه بازیکنا برای اعدام برم.
این دور هم مجبور شدم برای اولین بار اگه اشتباه کنم تو بازیم دروغ بگم. هرچند نمیشد بگم گناهکارم و بی گناه نیستم.
کلا هم همیشه تو ذهنم بوده که هر بار مجبور شم به خاطر مافیا دروغ بگم یعنی بسه دیگه. رسیدی ته خط.

شایگان.

خودم انتظار داشتم بعد از گادکش، پویا گزینه اصلی اعدام باشه 
به امیدِ دیدار 
به نظرم سطح بازیها واقعا قابل مقایسه با ادوار سالهای قبل تر نیست. مخصوصا این ۶-۷ دوری که اینجا برگزار شده میانگین کیفیتش بسیار بالا بوده و واقعا بازی سخت شده. خیلی توضیحات کلی نمیدم و بریم برای تحلیل نفرات.
قطعا برای سابقهای که داره این نحوه اعدام (به قول خودش تعارف که نداریم، اعدام شد عملا) خوب نبود و نمره خوبی نمیگیره. هرچند بعد از پستهای اولیهاش بازیش بهتر شد منتهی دیگه نمیشد جو رو برگردوند. قبول هم دارم کمک تیمی بهش نشد. شاید منم بودم نمی کردم البته
منم به نظرم بدترین دوری بود که ازش دیدم.ولی قطعا که دلم نمیخواد آخرین بازیمون باهم بوده باشه و امیدوارم بعدا پشیمون بشه و برگرده.
شاید الان دیگه ارتباطها به نوعیشده که اون احترامهایی که قبلا بود دیگه نمونده و رعایت نمیشه، ولی یکی اگه حتی یک روز هم ازت بزرگتر باشه بهرحال بزرگتره (مگر اینکه رابطهات انقدر نزدیک باشه با اون فرد که مثلا راحت باشید و هرچی خواستید به هم بگید که این هم در اشلهای بزرگتر از نظر من کار چرتی هست) تو انتخاب کلماتت بیشتر دقت کن. اون فاز شبی هم که من کشته شدم شانس آوردی واقعا. چون من فاز بعدش خشتکات رو میکشیدم رو کلهات و دور تاپیک میگردوندمت. رعایت کن، آفرین.
بدشانس که قطعا بودند ولی خب باز هم توجیهعملکردشون در شب نمیشه. از مافیا قطعا مستحقتر بودند ولی از بیگناهها مستحقتر نبودند در کل با توجه به بازی.
نمیشه لذت نبرد از بازیش و هوشش. با توجه به تیم قدرتمندی که داشتن اصلا خوب شد که فاز شب نتونستن کاری بکنن :-پی
. نمیدونم استراتژي کلیاش چی بوده ولی به نظرم زود شروع کرد برای ساطع کردن حس منفی از خودش. چون من مثلا به لحنش شک کردم فاز قبل از مرگم و حتی بهش مستقیم هم گفتم که به نظرم جوکره. اما خب اواخر بازی هم بدشانس بود که هیچکس توجهی بهش نداشت
چون من پستهارو کامل میخوندم و به جز محمد یا مهسا که مستقیمتر گفتن خیلی هم ندیدم اشاره بشه به جوکر بودن عرفان. شاید اگه یکم وقت و تمرکز بیشتر میذاشت میتونست اعدام شه و ببره. اما خب دیشب فهمیدم که بیشتر برای لذت بازی کرده و این خیلی خوبه. مهم همین لذته که خب برده از بازی دیگه بقیه چیزا کشکه کلا.
بهترین توصیف برا بازیش همون بازگشایی با دامنه نوسان بدون بازهاس
)))))))))) قشنگ یه جوری ایده میزنه و میاد وسط که انگار سگ دنبالش کرده
آروم باش خب لامصب 
یه چیز خوبی هم که داشت اهدافش به نفع بیگناها بود و عملا یکی از موثرترین بازیکنها بود با رایهاش در بردن بیگناهها. کلا فرعی و بیگناه رو خیلی عالی بازی میکنه.
۹.۲۵
8
دیگه کم کم بترسید ازش. تو روز که عالی بود مخصوصا اون قسمتی که به حرف مهسا گوش کرد نشون از دید باز ای که به بازی داره میده و خیلی قشنگ بود حرکتش. تو شب هم موفق بود در کل و خب تروریست رو هم خودش شناسایی کرد. شاید بشه گفت روفرم ترین بازیکن فعلیه.
) منتهی درادامه کامل جبران کرد و کمک هم زیاد کرد به بیگناهها. شاید اگه تو اهداف شبش تصمیماتش رو لحظات آخر عوض نمیکرد حتی بهتر هم میشد. ولی در کل راضیم ازش و خیلیخوب و درحد انتظار بازی کرد. دمش هم گرم که به پست تحلیلرایها توجه نشون داد. آفرین 
اگه گناهکار بودم امیر رو سرویس میکردم بابت دادن این نقش به یاسین
تو روز باتوجه به اینکه زیرفشار رفته بود و دفاع خیلی خوبی نکرد متوسط بود عملکردش. ولی تو شب کلا عالی بود و خلفی رو هم شناسایی کرده بود که اجل مهلت نداد بهش
8
در کل هیچ مشکلی با شیوه تارگت زدن و گناهکاریابیش ندارم و حس اش هم خب درست بود به بازی اما میتونست کمتر شلخته باشه و خیلی ذهنهارو به سمت خودش نیاره. البته خب اگه قدرت سناتور نبود اعدام نمیشد و میتونست دربره از اون فاز و با مافیا بودن رامتین بازی رو راحتتر ادامه میداد. بازی رو بلده هادی، تاثیرش هم زیاد بود. صرفا هیجانش رو باید کمتر کنه. 7.25
درکل راضیم از بازی خودم. دیگه تو شب مردنم تقصیر خودم نیست. ای مافیاهای بیتربیت
از نظر شخصیم، بعد از پدرخوانده و جوکر ام سومین دور برترمه حتی. چون به برد که اهمیت نمیدم، تو این بازی تمرکز و قدرت بهتری داشتم نسبت به دور ستون ۵ مثلا. حالا شاید همه فکر کنن اون بهتر بوده
ولی خب اشکال این دور این شد که کم بود دیگه، یکی دو فاز دیرتر میزدنم باز بهتر بود. نشد خیلی میوهاش رو ببینم.
ایشالا که مثل بعضیا بدقول نباشه و کامل اش کنه البته
. 10

با وجود اعصابخوردیهایی که بیرون از بازی و بعضا داخل بازی داشتم، در مجموع بهم چسبید. از عملکرد خودم هم راضی بودم و به نظر خودم بهترین بازیم بوده تا اینجا.
این دور هم ترجیحم بیگناه بودن بود، منتهی عادت ندارم به گاد بگم فلان نقش رو نمیگیرم و اینا
وقتی امیر گفت فرقهای، یه مقدار غصهام گرفته بود، ولی وقتی فهمیدم با چاوشم دیگه در پوست خودم نگنجیدم
کلا تیممون برای من رویایی بود
منتهی توی شب یه مقدار کار دستمون داد (یه مقدار=۴ تسخیر ناموفق
)، چون جفتمون بیشتر ایدهپرداز و بلندپرواز بودیم توی شب و دیدمون شبیه بود، و کلا هم جفتمون یه سری استانداردهایی داشتیم که به هر قیمتش ازشون پایین نمیاومدیم
این و البته بدشانسی باعث شد توی شب زیاد درخشان نباشیم (
) واقعا هم بدشانس بودیم، خصوصا وقتی که چاوش شب اول تیر خورد. شب ۲ و ۳ دربهدر دنبال مستشار و پزشک و دکتر لکتر بودیم که سیوش کنیم دوباره نخوره
عملیات نجات چاوش بود قشنگ
خدایی مهسا دیگه باید مستشار میبود
کلا این قضیه هم خیلی توی هدفهای شبمون تاثیر گذاشت و کلا تحت فشار بودیم هر شب، اگه این اتفاق نمیافتاد شاید با دست بازتری تسخیر و جذب میکردیم. از ۶ تا تیری که مافیا و قاتل توی بازی زدن، ۴ تاش به ما دوتا زده شد، اینم فکر کنم در نوع خودش رکوردی باشه 
شخصیت بزرگ و دوستداشتنیای داره و خیلی چیزها ازش یاد گرفتم تو این مدت. چاوش یه سری مرزها و استانداردهایی داره که باعث میشه بردن بازی به هر قیمتی رو به لذت بردن ازش ترجیح نده و من هم ازش جرئت/ارادهی داشتن چنین مرزهایی رو یاد گرفتم
در مجموع خیلی خوشحالم که باهاش همتیمی شدم و کنار هم بازی کردیم.
به دور از هیچ کرم و مرضی
منتهی بعد از اون و وقتی ۷-۸ نفر شدیم دیگه واقعا سخت بود که جادوگر بودن خودم رو نادیده بگیرم
اونجا مرض به بازیم اضافه شد ولی خیلی نامحسوس بود دوست داشتم خودم
و خب خوب بود اهدافش مشخصا. گرچه مثلا چاوش رو منطقا باید بار دوم زودتر میزدن. به خاطر اهداف شبش ۶ از ۱۰.
تمرکز نداشتن و شلختگی از بازیش و پستهاش میبارید کلا
نحوهی ورودش هم روی بدتر شدن این قضیه تاثیر داشت. با این حال یه سری استانداردها از بازیش حذف نمیشه همیشه و چندتا پست خوب داشت به نظرم.. ۵.۵ از ۱۰.
تا قبل از این دو دور بیشتر (تقریبا همیشه) بیگناه بوده و حق هم داره که توی گناهکاری بیتجربه باشه. درست میشه کم کم
دفاعیهاش هم حسش بیگناهانه بود.ولی کلا اگه میخواد پستاش تاثیر گذار باشه، باید روی لحن پستاش کار کنه. ۶ از ۱۰.
واقعا قوی بود بازیش خصوصا اوایلش و فاز اعدام خلفی و ... من کلا سر دیر رای دادنهاش و اون حرفش به عرفان که «منظورت تروریسته» به مافیا بودنش شک کرده بودم. میدونستم اگه پویا بیگناه باشه شاید بتونم تا اواخر بازی پیش برم، ولی اگه گناهکار باشه قطعا نمیتونم
سر همین بعد از تسخیرهای ناموفقمون میخواستم جذبش کنم که اگه مافیا باشه بمیره (تروریست بودنش هم به جون خریده بودم
) و اگه بیگناه بود یه شانسی برای جذبش هم وجود داشته باشه که رویایی میشد
هم شبی که حکومت نظامی شد میخواستم جذبش کنم، هم شبی که بازی تموم شد. اون شب بینش یه کم طمع کردم و البته جوابهای خود پویا شکم رو به مافیا بودنش کم کرد
ولی فاز آخر که برگشت رو مهسا دیگه فهمیدم تروریسته
نمره هم ۱۰ از ۱۰. 
۹ از ۱۰.
روند بازی تا حدی قابل پیشبینی بود، ولی خود رضا هم توی جوی که روی صدرا و محمدامین اومد تاثیر داشت و در کل لیاقتش برد بود. نوع بازیش از اون بازیهایی هم بود که اعدام نمیشه و تا اواخر میآد. ولی کلا زیاد حس فرعی بودن میداد و شک دوم من برای جلاد هم بود بعد از پویا که خب البته زیاد برای جلاد مهم نیست. به خاطر حدسهای تمیزش و تاثیرگذاریش توی اعدامها ۹.۵ از ۱۰
انتظار داشتم اگه جوکر باشه بیشتر دسیسه و پلات بچینه و نقشهی خاصی داشته باشه
تلاش زیادی برای اعدام نکرد ولی خب توی نبردنش بدشانس هم بود چون بازی تا حدی غیرمنتظره تموم شد و اگه یه فاز دیگه ادامه داشت اعدام بود احتمال زیاد. خونسردیش هم خوب بود کلا
همیشه جوکر باش
جدی اگه سبک و حس این دورش رو نگه داره و یه سری مرضها رو ازش حذف کنه، سبک جدید خوبی میشه براش. ۸ از ۱۰
شروعش خیلی بد بود حتی از دور کرونا هم بدتر
یه بازی بیگناهی آس ازش انتظار میره به زودی
۵ از ۱۰
پستهاش میتونه خیلی چکیدهتر و بهینهتر باشه و کلا بیشتر حواسش باشه تا از حرفهاش سواستفاده نشه یا بیگناها رو به اشتباه نندازه. ولی حس گناهکاریابیش عالی بود و نقش شهردار رو هم به بهترین نحو بازی کرد. ۹ از ۱۰
به خاطر فدا کردن عالیش ۹ از ۱۰
مثلا سر رایهای ۲ فاز آخرش. بازی رو هم عالی تموم کرد و بازیسازی پرتلاش مهسا رو به بهترین شکل به گل برنده تبدیل کرد
۱۰ از ۱۰.
۷.۵ از ۱۰
۸.۵ از ۱۰
۹ از ۱۰
اومد رو بازی دست رو من و چاوش گذاشت رفت
دهنم وا مونده بود ینی 
حس گناهکاریابیش که عالی بود ولی خب باید توی تعامل با سایر بازیکنها بیشتر دقت کنه تا تاثیرگذارتر باشه. رگ میذارم چیه آخه
۸ از ۱۰
داستان بازی هم عالیه و منتظر بخشهای بعدیش هستم. به نظرم بازیامون تا حالا داستان به این خوبی نداشته
نقشهای جدیدش هم مثل همیشه به جذابیت بازی اضافه کرد و نمرهاش هم بیست.

همونجوری که آرش گفت، همون اولش دو تایی تصمیم گرفتیم که کلا صحبتی در خصوص بازی و حتی تحلیل اتفاقای شب و ... با هم نکنیم و هر صحبتی داریم تو تاپیک بکنیم و اینجوری جلوی سوتیهایی که ممکنه به خاطر تفکرات پشت پرده و ... رخ بده رو بگیریم. تو بازی یه جاهایی ناخواسته مسیر بازی جفتمون به هم شبیه شد (مخصوصا فازی که مهسا خانوم تا نزدیکی اعدام رفت و با صدرا مساوی شد) و حتی بهش فک کردم که دورش کنیم از هم، اما دیدم خیلی طبیعی نزدیک شده و در نتیجه مشکلی نداره و قابل گیر دادن نیس 
یه جور خوبی بود فقط که کسی نمیتونست شک کنه تو سایه بودنه
. خیلی راضی نیستم از بازیم. تو فازهای شب هم خوب نبودیم اصلا که بخش خوبیش تقصیر من بود، یه موقع هایی کار پیش میومد و خیلی نمیشد کمک بدم و این صحبتهای اندکی هم که میکردم بدتر آرش رو گمراه میکرد و منجر به تصمیمات اشتباه میشد
گناه داشت بنده خدا آرش. کلا خیلییی بازی خوبی داشت آرش و حقش برد بود 
البته ما که کلا اقدام به جذب هم نداشتیم، ولی خب 

در شب خوب بودن و بیشترین کمک رو به بیگناهها کردن البته، چون با زدن من هم یه سهمیه جذب ازمون گرفتن، هم تسخیرهامون رفت حول اینکه چه کنیم من نمیرم، هم تهش من رو کشتن
اون وسط یه فدایی هم لطف کردن کشتن
. کلا مافیای بیگناه بودن مث من که قاتل بیگناه بودم دور پیش 
سر اعدام صدرا هم، مهسا رو میشد اون فاز راحت اعدام کرد (شهردار بود اعدام نمیشد، اما رای ش بیشتر میشد) اما مافیا واقعا ضعیف عمل کرد. اینقد اعدام نشدن مهسا و بعدش مافیا اعلام شدن صدرا واسم عجیب بود که تقریبا مطمئن بودم مهسا هم مافیاس، بین مهسا و صدرا، صدرا رو انتخاب کردن (مث اتفاقی که دو دور پیش افتاد
)

تلاش بعدیش خوب بود، ولی خب همراهی تیمش رو هم نداشت و اعدام شد.
زودتر بتونه وارد بازی بشه و بازی active تری داشته باشه تا اینکه passive باشه و در موضع جوابده قرار بگیره، بهتر میشه براش.

پست شروعت و رای به یاسین هم خیلی بی گناهانه بود و شخصا ازت دفاع میکردم، اما اون تغییر رای ها و مسخره بازی ها چی بود؟
به قول آرش تو جوکرت موندی
. ولی واقعا جز کسایی هستی که منطق رو خوب میفهمی و نکتهها رو میگیری، باز به قول آرش یه بیگناهی خیلی خفن در آینده نزدیک خواهی داشت، اما گناهکار بدی هستی فعلا با این جوکر درونیت 
حس میکنم جوکر رو گرفته بود که صرفا تو شب تیر نخوره باهاش و هدفا رو رد کنه بره
خوب بازی کرد در کل و اگه بدشانسی نمییوورد سر تغییر رای محمدرضا به آرش و بعدش شهردار بودن مهسا خانوم و بعدش هم پرسش محمدرضا، اعدام هم میشد یحتمل و میبرد بازی رو 

یه مشکلی که به صورت کلی در مافیا بازی کردنامون پیش اومده به نظرم که خب بیشتر از سمت بیگناها باید درست شه، اینه که به خاطر سطح بازی بالا، به شدت بازی ترسو شده و غالب بازیکنا بازی منفعلی دارن. خیلی از بحثا، بحثای بیخروجی هست و میزان گیر و ... کم شده. مث بازی فوتبال که بازی خیلی تاکتیکی میشه و دو تا تیم بعضی وقتا محتاط میشن و یه صفر صفر مزخرف میشه، تا حدی بازیمون اینجوری شده به نظرم. گناهکارا هم استقبال میکنن از این قضیه و بیگناها باید بشکونن این رو. این دور مثلا بازی خیلی سطح بالا بود، اما بحث دو طرفه و استدلال و ... سطح بالا زیاد به چشم من نیومد حقیقتا. یه کم بیگناها شاید باید aggressive تر بازی کنن 
به نظرم بهترین جوری که میشه نقش شهردار رو بازی کرد، همینجوره. شاید فک کنن آدما که شهردار باید مطمئن باشه و جوری باشه که کسی شک نکنه بهش، اما اتفاقا برعکس خوبه که یه سری طعمه هم بده که یه سری باهاش بحث کنن و مرض داشتن/نداشتنشون رو بفهمه، تهش حتی اگه قرار شد اعدام هم بشه، علامت حاکم مخصوص بزرگ رو رو میکنه و تو بازی هم سفید میشه. مخصوصا این بازی که سناتورش خیلی زود رفت و معلوم شد. یه کوچولو هم شانس آوردن که سر صدرا مجبور به استفاده نشدن، چون اون موقع هنوز میشد شک سناتوری + لباس داشتن صدرا کرد بهشون (البته سخت)، اما به نظرم باز تهش سفید خارج میشدن از اون مهلکه. خیلی خیلی عالی
. استفاده از حکومت نظامی هم که فوق العاده بود، یه سهمیه جذب ما همون شب میسوخت و سوخت شد (تو ذهنم من لااقل نبود اصلا همچین چیزی ممکنه رخ بده البته، جدای اینکه فک نمیکردم شهردار تو بازی مونده باشه (مهدی بترکی
)، اینکه حکومت نظامی میتونه بکنه و معنیش اینه اون شب سهمیههاش سوخت میشه و شب پنجم حساب میشه
)
)
عالی 
. محمد یه چیزی تو بازی گفت که فری و آرش فهمیدن ادعای نقشه. مهسا خانوم گفتش که به مملگر رای نداد که سهمیه ش نپره که خب معنیش این میشه نقشی داره که سهمیه داره و اونجای بازی نقشای زیادی نبودن که سهمیه داشته باشن. محمدرضا یه کم دیرتر سر یه فاز دیگه همچین حرفی رو زد که رای نمیدم چون میخوام فازای آخر سهمیه داشته باشم و میشد برداشت کرد از اون حرف که مستشاره و داره ادعای اون نقش رو میکنه. فری گفت که پویا فک نمیکنه ضد ضربه باشه که عملا معنیش این بود اون نقش ضد ضربه مونده منم که رویینتنم. همه این حرفا رو میشه کم و بیش ادعای نقش دید و اگه معین با اون جمله گادکش شده، همه این افراد هم به نظر من باید گادکش میشدن.
خب مثل من شرایط زمانی ش خوب نیس و نمیتونه اونقد تو بازی باشه. کار من از خونه س و پشت لپتاپه و من حین کار خیلی از بازی رو دنبال میکنم، ولی محمد آزمایشگاه میره و همین کارش رو سخت تر میکنه خیلی و نمیتونه اون مدت زیاد چک کنه.
خدا خیر بده خلفی رو زدش. کلا اون شبی که یاسین و هادی مردن شب خوبی بود برای من، جفتشون گیر داده بودن، یاسین که میدونستم کوتاه هم نمیاد، شانس آوردم تیر حرفهای ش رو نخوردم
یعنی یاسین تو بازی باشه، ببینین چی میگه در مورد نقش من، قطعا درسته (مگه مرض داشته باشه خودش و گناهکار باشه، این رو بذارم راه در روم
)
خیلی خوب تونست تو نقش شهردار هم فرو بره و سو استفاده کنه از فرصت و بعدش هم راه رو برای مهسا خانوم باز کنه، بارک الله. خیلی فرصت شناسی عالی کرد. اما، من راستش اونقد از بازی خود مهدی راضی نیستم. از مهدی، اونم با نقش فدایی، توقع داشتم بیشتر در متن و وسط بازی باشه و سعی در گره گشایی داشته باشه. اونم مثل من شاید بیشتر منفعل بود و یه سری بحثای نه چندان گره گشا رو داشت. پستای فوق العاده خوبی بودا، اما گره گشا و بازی باز کن نبودن اونقد به نظر حقیر 
نفهمیدم چی شد یه پست ۲ خطی دادن کلا که ۲ بار هم اومده بود توش به من و آرش گیر داده بودن 
خیلی زود اومد جلو، اتهام زد، اگه جواب منطقی میدادی کوتاه میومد (تا حدی البته
) و در کل خیلی خوب بازی رو شروع کرد. یکی دو دست دیگه بازی کنه به جو مسابقات آنلاین برگرده، مهره خطرناکی خواهد بود 
اما من به طور کلی، یه مقداری انتقادات به نوع بازی که انجام میشه دارم که میگم. ممکنه نظر شما نباشه و همین بازی رو ترجیح میدین، میگم ولی که فکر بشه روش برای آینده اگه حس کردین بازی رو بهتر ممکنه بکنه 
اینکه کلا ادعای نقش باز باشه یا نه هم بحث جدایی هست البته.
بابا مگه مثلا ۱۰ ۲۰ دسته با اینا بازی کردیم حوصلهمون سر رفته که هر دور لازمه نقش جدید داده بشه؟ بازی این دور کاملا به نظرم بر اساس نقشا پیش رفت تا فاز روز و عملا اتفاقات شب و قدرتهای نقشها برنده رو تعیین کردن. اتفاق طبیعی هست که بازی بالانس نباشه وقتی نقشای جدیدی میاد و interaction هاشون رو هم معلوم نیس چطوری میشه، بالاخره همه حالت های ممکن رو قبل بازی نمیشه چک کرد. ولی نمیفهمم چرا مرض وجود داره که هی هر نقش رو هر دور یه انگولکی کنیم یه کم قوی کنیم و به تبع ش بقیه نقشا هم دست بخوره و کلا اتفاقای عجیبی رخ بده. شخصا دوست ندارم بازی اینقد بازی نقشا و بازی شب و شانسی بشه و خب این مسیر هی بدترش میکنه. تا با یه نقشایی به یه بالانس معقولی میرسیم یا میفهمیم چطوری باید بازی کرد، انگولش میکنیم یه نقشای جدید میاریم
. به خاطر همین هم هست که گاد مجبور میشه حین بازی یه سری چیزا رو بالا پایین کنه، سهمیه اضافه به صلاحدید خودش بده یا بعضا راهنمایی بده. اما اگه یه بالانسی که یکی دو بار بازی کردیم و باگگیری شده رو بکنیم و حالت خاصهاش رو در بیاریم، نیاز به این تغییرات حین بازی هم کمتر میشه.
در کل بازم خسته نباشی و قطعا برای همه اینا دلیل بوده و کلا میدونم مرضی که پشتش نیس، وگرنه اصلا خب نمیگفتم

خب سلام خدمت همگی
اول در خصوص خودم و تیم خودمون بگمهمونجوری که آرش گفت، همون اولش دو تایی تصمیم گرفتیم که کلا صحبتی در خصوص بازی و حتی تحلیل اتفاقای شب و ... با هم نکنیم و هر صحبتی داریم تو تاپیک بکنیم و اینجوری جلوی سوتیهایی که ممکنه به خاطر تفکرات پشت پرده و ... رخ بده رو بگیریم. تو بازی یه جاهایی ناخواسته مسیر بازی جفتمون به هم شبیه شد (مخصوصا فازی که مهسا خانوم تا نزدیکی اعدام رفت و با صدرا مساوی شد) و حتی بهش فک کردم که دورش کنیم از هم، اما دیدم خیلی طبیعی نزدیک شده و در نتیجه مشکلی نداره و قابل گیر دادن نیس
در مورد بازی خودم به طور خاص، به نظرم نسبتا بازی منفعلی داشتم و خیلی اثر خاصی تو بازی نداشتم. تونسته بودم زیاد تو متن بازی باشم و پست بدم و ...، اما همون نوار خالی پر کردن بود خیلی جاهاش شایدیه جور خوبی بود فقط که کسی نمیتونست شک کنه تو سایه بودنه
. خیلی راضی نیستم از بازیم. تو فازهای شب هم خوب نبودیم اصلا که بخش خوبیش تقصیر من بود، یه موقع هایی کار پیش میومد و خیلی نمیشد کمک بدم و این صحبتهای اندکی هم که میکردم بدتر آرش رو گمراه میکرد و منجر به تصمیمات اشتباه میشد
گناه داشت بنده خدا آرش. کلا خیلییی بازی خوبی داشت آرش و حقش برد بود
اینکه تو شب هم تقریبا هیچ کاری نتونستیم بکنیم، بخشیش اشتباه خودمون بود و اینکه هم یه جاهایی سعی کردیم ببینیم گاد به کی چه نقشی داده، هم یه جاهایی کله شقی و بلند پروازیمون بود، ولی مهمترش به نظرم بالانس بازی بود. حالا تسخیرها به کنار، تو این بالانس کلا از ۲۰ تا بازیکن، ۲تاش ما بودیم، از ۱۸ نفر مونده، ۶ نفر قابل جذب بودن. این ۶ نفر هم در کنار قابل جذب بودن، قابل تیر خوردن هم بودن و خب کار رو سختتر هم میکرد. به طور دقیقتر این ۶ تا یکیشون ندا بود که گادکش شد، یکی یاسین که قاتل زدش، یکی دیگه معین که باز گادکش شد، یکی راهب که شب اول مرد. دو تای دیگه یعنی محمدرضا و محمد فقط جذبای به درد بخوری میتونستن باشن که محمدرضا هم ۲ شبش رو سامورایی و رویینتن بوده و خب پیدا کردن اینا بین این همه بازیکن بازی کار آسونی نیس. در نتیجه بیشتر از ضعف خودمون مشکل رو تو بالانس میبینمالبته ما که کلا اقدام به جذب هم نداشتیم، ولی خب
به عنوان پیشنهاد برای آینده اگه این نقشا بخوان بمونن، به نظرم شهردار باید قابل جذب باشه که اینجوری سفید نشه بعد استفاده از قدرتش و جای کار داشته باشه (بگن جذب شده مثلا)، یا فدایی نمیدونم چرا قابل جذب نبود
این از تیم خودمون. در مورد آرش هم دقیقتر بخوام بگم، به نظرم اگه بهترین بازیکن بازی نبوده باشه، یکی از بهترین بازیکنای بازی بود. فوق العاده دقیق و بی اشتباه بازی کرد، جز موثرترینا بود و عالی بود. گفتم حق من برد نبوده تو این بازی، اما حق آرش ۱۰۰ درصد برد بوده
====
تیم مافیا
خب، گفتن که نداره، از نظر تیمی و در بازی روز خیلی بد بودن در مجموعدر شب خوب بودن و بیشترین کمک رو به بیگناهها کردن البته، چون با زدن من هم یه سهمیه جذب ازمون گرفتن، هم تسخیرهامون رفت حول اینکه چه کنیم من نمیرم، هم تهش من رو کشتن
اون وسط یه فدایی هم لطف کردن کشتن
. کلا مافیای بیگناه بودن مث من که قاتل بیگناه بودم دور پیش
چه سر اعدام رامتین، چه سر اعدام صدرا هم به نظرم خیلی بد عمل کردن. رامتین یه پست اشتباهی داد درست، اما بعدش بیشترین زور رو برای رفع اتهام ازش من و مهدی زدیم تا هم تیمیهاش بخوان کمکی کنن. اینقد راحت نباید خیاط رو از دست داد کهسر اعدام صدرا هم، مهسا رو میشد اون فاز راحت اعدام کرد (شهردار بود اعدام نمیشد، اما رای ش بیشتر میشد) اما مافیا واقعا ضعیف عمل کرد. اینقد اعدام نشدن مهسا و بعدش مافیا اعلام شدن صدرا واسم عجیب بود که تقریبا مطمئن بودم مهسا هم مافیاس، بین مهسا و صدرا، صدرا رو انتخاب کردن (مث اتفاقی که دو دور پیش افتاد
)
بعد وقتی رامتین رو از مرگ نجات میدین با سهمیه سناتور، چرا شب سیو ش نکردین آخه؟ یه باگی در نقش سناتور/شهردار وجود داشت که آرش توجه کرد و تو گروه گفت، اونم اینکه حرفهای هر کی که کار شهرداری روش بشه رو میتونه بزنه و ببینه طرف میمیره یا نه، اگه مرد سناتور/مافیا بوده، اگه نه شهردار بوده خود طرف (نمیدونم چرا این تبصره وجود داشت اصلا که حرفهای شهردار رو بزنه خودش نمیمیره). وقتی این قضیه وجود داره، توقع میره خود مافیا بهش توجه کنه و اون شب رامتین رو سیو کنه، نه صدرا
سعید: نبود حقیقتا. بازیکن خوبیه در کل و جرقه ها و تک و توک پستایی که چه این دور چه دورای پیش دیدم خیلی خوب بوده و واقعا دوس دارم پستاش رو، این دور ولی نبود. مهمترین فازی هم که نبود همون اعدام صدرا بود که خب اگه بود میشد صدرا رای نیاره لااقل.
محمد امین: اعدامش فاز بعد ترکیدن خودم بود، اون فاز رو خیلی ندیدم. محمدامین هم خیلی بازیکن خوبیه در کل، این دورم جاهایی که بود من میفهمیدم چی می گه و خیلی مشکلی نداشتم باهاش، اما خب خودش آتو میده دست ملت
رامتین: پست اولیه خیلی بدی داشت، اون چیزی که هادی گفته بود اصلا همچون واکنشی نمیخواست و سر همین من حتی اینجوری بودم که رامتین واقعا بیگناهه و اعصابش خرد شده، گناهکار مراعات بیشتری میکنه در جواب دادنتلاش بعدیش خوب بود، ولی خب همراهی تیمش رو هم نداشت و اعدام شد.
صدرا: اوایل خیلی پست در جریان بازی نمیداد و همین هم گرفتارش کرد. کلا صدرا همیشه تو سایه شروع میکنه و وقتی بهش گیر داده میشه وارد بازی میشه و بازی خوبی ارائه میده اون موقع، ولی بعضی موقعها نمیتونه از زیر اون قضیه در بره و اعدام میشهزودتر بتونه وارد بازی بشه و بازی active تری داشته باشه تا اینکه passive باشه و در موضع جوابده قرار بگیره، بهتر میشه براش.
پویا: پویا خب فوق العاده بازی کرد و بهترین بازیکن مافیا که بود قطعا و جز بهترین بازیکنان بازی. اقتدار خالص که جرات نداشتی رو حرفش حرف بزنی، پستای دقیق و نکته سنج، همه چی عالی و تکمیل. من فقط یه انتقاد به بازی ای که پویا انجام داد دارم که اونم نظر شخصی منه، نه اینکه چیزی هست که حتما باید رعایت باشه و کار غیر اخلاقی هست. این مورد شاید اونقد تو جریان بازی هم اثر نداشته و گفته نمیشد هم تفاوتی ایجاد نمیشد، اما خب من نپسندیدم. اونم اونجایی بود که گفتش «من دروغ نمیگم، مافیا و فرقه نیستم، تشخیص بیگناه و فرعی ش با خودتون که بازی جذاب بمونه». من خیلی با این جمله مشکل داشتم، چه حالا میخواست راست باشه و پویا واقعا فرعی/بیگناه باشه، چه دروغ مث الان. دلیلش هم اینه کسی که همچین حرفی میزنه، بخوای حرفش رو رد کنی عملا باید بهش بگی نه خیر تو آدم دروغگویی هستی و داری دروغ میگی. من خب دوس ندارم همچین چیزی گفته بشه. فرض بازی مافیا و اساسش بر این هست که هر کسی دروغ میتونه بگه و جز بازی هستش و اینکه دروغ بگه معنیش این نیس دروغگو هست، اما همچین حرفی زدنش خارج از عرف بازی هست برای من. حالا میتونین بگین مشکلی نداره و وقتی تو بازی میشه دروغ گفت، میشه هم دروغ گفت که من دروغ نمیگم و منافاتی نداره. ولی خب من نمیپسندم
داخل پرانتز همون قبل بازی تو گروهمون گفتم پویا تیر داشته باشه من رو میزنه، نمیدونم چقد نقش داشته در زدنم البته ولی بترکین کلا
====
فرعیجات:
رضا: رضا که خب خیلی عالی بازی کرد، اهداف درست و تلاش درست برای اعدامشون، بازی در راستای بیگناها و فوق العاده در کل. رضا حتی با اینکه جلاد بود، با طرف مقابل اعدام هم بحث میکرد، حتی اینجوری بود برای من که رضا جوکره داره رای بر خلاف جریان بازی میده که اعدام شه
خیلی خوب بود کلا. سر اعدام صدرا یه کم شانس آورد، چیزی هم که هست نمیدونم اگه مثلا یکی واقعا رای بیاره بعد شهردار رای رو برگردونه، چی میشه برای جلاد؟
امین خلفی: چه کاریه این آخه امین؟پست شروعت و رای به یاسین هم خیلی بی گناهانه بود و شخصا ازت دفاع میکردم، اما اون تغییر رای ها و مسخره بازی ها چی بود؟
به قول آرش تو جوکرت موندی
. ولی واقعا جز کسایی هستی که منطق رو خوب میفهمی و نکتهها رو میگیری، باز به قول آرش یه بیگناهی خیلی خفن در آینده نزدیک خواهی داشت، اما گناهکار بدی هستی فعلا با این جوکر درونیت
عرفان: هرچقد خلفی جوکر بود، عرفان نبودحس میکنم جوکر رو گرفته بود که صرفا تو شب تیر نخوره باهاش و هدفا رو رد کنه بره
خوب بازی کرد در کل و اگه بدشانسی نمییوورد سر تغییر رای محمدرضا به آرش و بعدش شهردار بودن مهسا خانوم و بعدش هم پرسش محمدرضا، اعدام هم میشد یحتمل و میبرد بازی رو
====
بیگناهان
به صورت کلی که تبریک میگم که بردنیه مشکلی که به صورت کلی در مافیا بازی کردنامون پیش اومده به نظرم که خب بیشتر از سمت بیگناها باید درست شه، اینه که به خاطر سطح بازی بالا، به شدت بازی ترسو شده و غالب بازیکنا بازی منفعلی دارن. خیلی از بحثا، بحثای بیخروجی هست و میزان گیر و ... کم شده. مث بازی فوتبال که بازی خیلی تاکتیکی میشه و دو تا تیم بعضی وقتا محتاط میشن و یه صفر صفر مزخرف میشه، تا حدی بازیمون اینجوری شده به نظرم. گناهکارا هم استقبال میکنن از این قضیه و بیگناها باید بشکونن این رو. این دور مثلا بازی خیلی سطح بالا بود، اما بحث دو طرفه و استدلال و ... سطح بالا زیاد به چشم من نیومد حقیقتا. یه کم بیگناها شاید باید aggressive تر بازی کنن
مهسا خانوم: یکی از مهمترین و موثرترین بازیکنای بازی بودن و جز کسایی بودن که منفعل نبود بازیشون اصلابه نظرم بهترین جوری که میشه نقش شهردار رو بازی کرد، همینجوره. شاید فک کنن آدما که شهردار باید مطمئن باشه و جوری باشه که کسی شک نکنه بهش، اما اتفاقا برعکس خوبه که یه سری طعمه هم بده که یه سری باهاش بحث کنن و مرض داشتن/نداشتنشون رو بفهمه، تهش حتی اگه قرار شد اعدام هم بشه، علامت حاکم مخصوص بزرگ رو رو میکنه و تو بازی هم سفید میشه. مخصوصا این بازی که سناتورش خیلی زود رفت و معلوم شد. یه کوچولو هم شانس آوردن که سر صدرا مجبور به استفاده نشدن، چون اون موقع هنوز میشد شک سناتوری + لباس داشتن صدرا کرد بهشون (البته سخت)، اما به نظرم باز تهش سفید خارج میشدن از اون مهلکه. خیلی خیلی عالی
. استفاده از حکومت نظامی هم که فوق العاده بود، یه سهمیه جذب ما همون شب میسوخت و سوخت شد (تو ذهنم من لااقل نبود اصلا همچین چیزی ممکنه رخ بده البته، جدای اینکه فک نمیکردم شهردار تو بازی مونده باشه (مهدی بترکی
)، اینکه حکومت نظامی میتونه بکنه و معنیش اینه اون شب سهمیههاش سوخت میشه و شب پنجم حساب میشه
)
فری: فری هم بهترین رویینتنی که میشه رو بازی کرد. باز شاید خیلیا (من جمله خودم) فک کنن که رویینتن باید بیاد وسط بازی و بازی رو دست بگیره و بیگناها رو رهنمون کنه به پیروزی، اما اتفاقا رویینتن با توجه به اینکه ضد ضربه و جذبه، مهمترین هدفش باید این باشه که یه جوری بازی کنه که همه مطمئن باشن بیگناهه و تا آخر بمونه تو بازی که تو اون فازای آخر یه رای مطمئن باشه و احتمالات بازی رو کم کنه. فری فوق العاده بود و همه بهش اعتماد داشتن، عالی عالی.
عماد: عماد هم خیلی خوب بازی کرد، کلا دیر اضافه شدن به بازی سخته یه مقداری، مخصوصا اگه سابقهت خراب باشه خیلی خیلی سخت. عماد تونست نسبتا خوب از این اوضاع سخت در بیاد به نحوی که به عنوان گزینه جذب بهش فک کردیم و تسخیر آخرمون هم رو عماد انجام دادیم که همون شب فدا کردن عجیبی انجام داد و بازی رو عملا تموم کرد برای مافیا و تا حدی گناهکارا (چون ما هم به تیر مافیا نیاز داشتیم)
محمدرضا: خیلی خیلی خوب. چیزی که بازی محمدرضا کم داره به نظرم، اینه که یه کم بیشتر تو بازی باشه و بازی رو هم دست بگیره. فعلا ولی از اون گوشه هر کاری میخواد میکنه و نظرات درست و دقیق میده و کسی هم کاری به کارش نمیتونه داشته باشه، ته گیر این میتونه باشه که جذب شدی یا چون خیلی دقیق هستی جادوگریعالی
معین: در کل که پستای معین خوب بود و نشون داد بازی بلده. در خصوص گادکشش هم، من به نظرم در حق معین اجحاف شد و گادکش سختگیرانه بود و اگه معین گادکش شد با اون پستش، ۳ ۴ نفر دیگه هم باید گادکش میشدن. محمد یه چیزی تو بازی گفت که فری و آرش فهمیدن ادعای نقشه. مهسا خانوم گفتش که به مملگر رای نداد که سهمیه ش نپره که خب معنیش این میشه نقشی داره که سهمیه داره و اونجای بازی نقشای زیادی نبودن که سهمیه داشته باشن. محمدرضا یه کم دیرتر سر یه فاز دیگه همچین حرفی رو زد که رای نمیدم چون میخوام فازای آخر سهمیه داشته باشم و میشد برداشت کرد از اون حرف که مستشاره و داره ادعای اون نقش رو میکنه. فری گفت که پویا فک نمیکنه ضد ضربه باشه که عملا معنیش این بود اون نقش ضد ضربه مونده منم که رویینتنم. همه این حرفا رو میشه کم و بیش ادعای نقش دید و اگه معین با اون جمله گادکش شده، همه این افراد هم به نظر من باید گادکش میشدن.
محمد: محمد هم بازیش یه سطح کیفیت خوبی رو داره و دوستداشتنی هست واقعا. نهایت گیر به محمد هم مثل محمدرضا این بود که جادوگر نداریم، تو میتونی باشی چون تایمت با چاوش خوبهخب مثل من شرایط زمانی ش خوب نیس و نمیتونه اونقد تو بازی باشه. کار من از خونه س و پشت لپتاپه و من حین کار خیلی از بازی رو دنبال میکنم، ولی محمد آزمایشگاه میره و همین کارش رو سخت تر میکنه خیلی و نمیتونه اون مدت زیاد چک کنه.
یاسین: واقعا من نمیفهمم این یاسین چطوری میفهمه نقش من رو هر سری، بی تردید درست میفهمه هاخدا خیر بده خلفی رو زدش. کلا اون شبی که یاسین و هادی مردن شب خوبی بود برای من، جفتشون گیر داده بودن، یاسین که میدونستم کوتاه هم نمیاد، شانس آوردم تیر حرفهای ش رو نخوردم
یعنی یاسین تو بازی باشه، ببینین چی میگه در مورد نقش من، قطعا درسته (مگه مرض داشته باشه خودش و گناهکار باشه، این رو بذارم راه در روم
)
مهدی: مهدی خودش از بازیش راضیه، پس من بیخود میکنم راضی نباشمخیلی خوب تونست تو نقش شهردار هم فرو بره و سو استفاده کنه از فرصت و بعدش هم راه رو برای مهسا خانوم باز کنه، بارک الله. خیلی فرصت شناسی عالی کرد. اما، من راستش اونقد از بازی خود مهدی راضی نیستم. از مهدی، اونم با نقش فدایی، توقع داشتم بیشتر در متن و وسط بازی باشه و سعی در گره گشایی داشته باشه. اونم مثل من شاید بیشتر منفعل بود و یه سری بحثای نه چندان گره گشا رو داشت. پستای فوق العاده خوبی بودا، اما گره گشا و بازی باز کن نبودن اونقد به نظر حقیر
ندا خانوم: همون که آرش گفتنفهمیدم چی شد یه پست ۲ خطی دادن کلا که ۲ بار هم اومده بود توش به من و آرش گیر داده بودن
هادی: هادی بیگناهی بود که اصلااا منفعل نبود و کمک شایانی کرد به بازی و شاید موثرترین بازیکن بازی بود از منظر شکل دادن روند بازیخیلی زود اومد جلو، اتهام زد، اگه جواب منطقی میدادی کوتاه میومد (تا حدی البته
) و در کل خیلی خوب بازی رو شروع کرد. یکی دو دست دیگه بازی کنه به جو مسابقات آنلاین برگرده، مهره خطرناکی خواهد بود
====
گاد، امیر عزیز![]()
خب در کل که خیلی خیلی زحمت کشید، یه داستان فوق العاده هم نوشت و زحمتای حواس بودن به نقشا و اتفاقات بازی و ... رو داره. کلا گاد زحمت زیادی میکشه و بستر بازی رو فراهم میکنه و ...، سر همین آدم بیخود میکنه چیزی بگه بهشاما من به طور کلی، یه مقداری انتقادات به نوع بازی که انجام میشه دارم که میگم. ممکنه نظر شما نباشه و همین بازی رو ترجیح میدین، میگم ولی که فکر بشه روش برای آینده اگه حس کردین بازی رو بهتر ممکنه بکنه
۱- داستان فرعی این دور به نظرم خیلی زیاد و واضح اطلاعات میداد و اصلا خوب نبود. تو داستان نباید اینقد واضح معلوم باشه که خیاط لباس داده یا نه، یا دکتر لکتر از کسی مراقب کرده یا ...، این عملا لباس و خیاط رو بیاستفاده میکنه. الان مثلا بعد مرگ صدرا، اینکه دیگه قرصی نبود تو داستان، واضح میکرد که لباس نبوده، یا نبودن روبدوشامبر میتونست واضح کنه که رامتین خیاط بوده. به نظر حقیر، داستان فرعی هیچ چیزی، موکدا هیچچیزی حتی جزیی نباید از اعمال فرعی رو نشون بده. فقط باید همون چیزایی که واضح گفته میشه (یعنی جذب موفق + مرگ) از داستان هم برداشت بشه. حتی اینکه جذب/تیر ناموفق وجود داشته هم به نظرم نباید از داستان معلوم باشه، اعمال فرعی مث لباس خیاط و تسخیر و محافظت دکتر و ... که به کنار.
۲- در مورد اینکه برخورد با گادکش به نظر من استاندارد نبود صحبت کردم. میدونم چرا گادکش نکرده همه اون افراد رو و چرا معین رو کرده، چون با معین خواسته زهر چشم بگیره ولی همه رو گادکش میکرده بازی خراب میشده. اما وقتی این اتفاقات رخ میده، دورهای بعدی هم باز همینجوری ادعای نقش ضمنی صورت میگیره و از زیرش میشه در رفت برای خراب نشدن بازی. به نظرم برخورد باید یکسان باشه و سلیقهای نباشهاینکه کلا ادعای نقش باز باشه یا نه هم بحث جدایی هست البته.
۳- نمیدونم چه مرضی هست که هر سری باید یه سری نقش جدید اضافه بشه یا نقشا انگولک بشهبابا مگه مثلا ۱۰ ۲۰ دسته با اینا بازی کردیم حوصلهمون سر رفته که هر دور لازمه نقش جدید داده بشه؟ بازی این دور کاملا به نظرم بر اساس نقشا پیش رفت تا فاز روز و عملا اتفاقات شب و قدرتهای نقشها برنده رو تعیین کردن. اتفاق طبیعی هست که بازی بالانس نباشه وقتی نقشای جدیدی میاد و interaction هاشون رو هم معلوم نیس چطوری میشه، بالاخره همه حالت های ممکن رو قبل بازی نمیشه چک کرد. ولی نمیفهمم چرا مرض وجود داره که هی هر نقش رو هر دور یه انگولکی کنیم یه کم قوی کنیم و به تبع ش بقیه نقشا هم دست بخوره و کلا اتفاقای عجیبی رخ بده. شخصا دوست ندارم بازی اینقد بازی نقشا و بازی شب و شانسی بشه و خب این مسیر هی بدترش میکنه. تا با یه نقشایی به یه بالانس معقولی میرسیم یا میفهمیم چطوری باید بازی کرد، انگولش میکنیم یه نقشای جدید میاریم
. به خاطر همین هم هست که گاد مجبور میشه حین بازی یه سری چیزا رو بالا پایین کنه، سهمیه اضافه به صلاحدید خودش بده یا بعضا راهنمایی بده. اما اگه یه بالانسی که یکی دو بار بازی کردیم و باگگیری شده رو بکنیم و حالت خاصهاش رو در بیاریم، نیاز به این تغییرات حین بازی هم کمتر میشه.
همینا دیگهدر کل بازم خسته نباشی و قطعا برای همه اینا دلیل بوده و کلا میدونم مرضی که پشتش نیس، وگرنه اصلا خب نمیگفتم
![]()
بازم ممنون از همگی، خسته نباشین![]()
)
10
) 5.5.gif)
:
دوستان عزیز ما متاسفانه به حرفای من تو شروع بازی توجه نکردن و گزینه 1 ُ انتخاب کردن؛ در نتیجه منم در ادامه کار خودمُ کردم. رو چند نکته تاکید داشتم قبل شروع بازی: 1. زود وارد بازی نشید و وسط گود هم نباشید. 2. پست اول و نحوه ورودُ دقت کنید. 3. سایه کامل بازی نکنید. کار خیلی سختی هم نیست؛ ولی هرکدوم حداقل 2 مورد از 3 موردُ رعایت نکردن. منم هیچ کاری نمی تونستم بکنم. اون پویایی که تو ذهنتونه مال 6 سال پیش بوده. الان من نهایت حوصله م اینه که خودم بازی کنم. به گاد هم گفتم که چنین انتظاری نداشته باشه. من رهبر نیستم و دوست ندارمم که باشم. صرفا اگه به نکاتی که اول بازی گفتم توجه میشد، در ادامه می تونستم پیشنهادهایی به هر فرد بدم. ولی این دور غیر قابل اجرا بود. من اواخر فاز 2!! مطمئن بودم حتی اگه شب کسی نمیره، کل تیم اعدام هستن به زودی با این نوع ورودی که داشتن. شاید 1 نفر دیگه بیاد تو 8 نفر. که نیومد. بنابراین بهترین حالتی که برای تیم مفید بود اجرا کردم تو بازی خودم؛ وگرنه برنامه زیاد بود. منتهی همه شُ پاره کردم ریختم دور در ابتدای بازی.
آرش در راستای من و تا حدودی "ما" حرکت می کرد، پس بار دوم نزدیمش اصلا که ببینیم چی میشه. چاوش تا اواخر فاز 4 مشکلی باهاش نداشتم. تهش شروع کرد کرم ریختن ولی.
نتیجه ش هم دید. وگرنه نمی خواستم بزنمش چون در ادامه قابل اعدام بود بر خلاف ادوار پیش (دور قبل فقط امیر می تونست یا حداقل من نمی تونستم. دور قبلش هم نمیشد کلا مگه فاز آخر که هر کسی ممکنه بشه). مهدی هم اوایل خیلی گستاخ بود، بعد بهتر شد. و با اینکه در راستای ما نبود ولی برنامه جالبی داشتم براش. و اصلا فکر نمی کردم یک ضرب بمیره. صرفا زدمش که دم دست باشه اگه منحرف شد.
و فکر هم می کردیم که قاتل هم زده ش قبلا. حالا شهردار بوده یا چیز دیگه. ترور هم قرار بود دفعه بعد بزنیم که اجل مهلت نداد. هیچ احتمالی هم نمیشد داد. شب که همه غافلگیر شدن؛ روز هم فاز بعد اعدام نمیشد سعید. نهایتا فاز بعدش میشد. به هر حال، تیرها عالی بود به نظرم و 2 بازیکن بسیار قدرُ حذف کردیم؛ اگر نگیم 2 قدرترین. در ادوار قبلی چنین چیزی نبوده.
در رابطه با خود معین هم خیلی پسر خوبی هست و به خودمم پیام داد و ناراحت هم کلا نبودم ازش. از شرایط یه مقداری بودم که اونم بخشیش درست شد؛ بخشیش هم گفتم ولش کن. بازیش هم خوب بود واقعا برای دور اول و امیدوارم دور بعدی هم حضور خیلی خوبی داشته باشه. صرفا ترجیح می دادم بگه پویا رو پرسیدم و تروریسته. نزدمش. خیالم راحت بود دیگه اینجوری. مث خود گاد میشد اینجا.
تو داستان گفته بود آفرین که پرسیدی. چرا نزدی؟ تا اینجا از دید من یعنی تروریست. به خودشم گفتم همون لحظه. بعدش مهم تره: "من بودم می زدم." امیر کیُ اگه تروریست باشه می زنه؟ گزینه های زیادی نیست به نظرم.
اینا رو با اون گادکش بذارید کنار هم. از نظر خودم اعدام نشدنم معجزه بوده و هنوز متعجبم. ضمن اینکه معتقدم اگه پرسشی اتفاق نمیفتاد راحت تا 3 نفر میشد برم.
وقتی شخصی گادکش میشه، حتی اگه منِ بازیکن مخالف باشم با تصمیم گاد، باز هم باید بهش احترام بذارم. احترام یعنی چی؟ یعنی قبول کنم که حرفی زده که نباید می زده. پس یعنی اون حرف در واقع وجود نداشته. حالا یک بار مطرح کردنش به عنوان واکنش گرفتن و ... میگم باشه عیبی نداره. ولی هی ور رفتن و اشاره کردن دوباره و چند باره، اصلا حرکت تمیزی نیست. خوشبختانه در همین حد باقی موند و حرکت کثیفی (توجه بیش از حد و کلا بردن بازی به اون سمت) از کسی ندیدم، وگرنه از خود بازی ادب میشد.
بود. گفت دعوا بین مافیای فلانی و فلانی ـه. تو دخالت نکن. گفتم چرا گفتی؟ من تو بازیم خب. شانس هم زیر 20 درصد داشتیم ولی داشتیم. به هر صورت من منفعل بازی کردم و تلاش خاصی نکردم. می کردم هم شاید فرقی در نتیجه نداشت. بعد بازی متین که اون دور گاد بود ازم ناراحت شد که چرا تهش ول کردی. باید تلاش می کردی تا آخر. گاد می فهمه اینا رو خب. منم گفتم تلاش کردم. نمیشد. الان دیگه حدود 6 سال گذشته و اگه ببینه هم ناراحت نمیشه.
یا یک دوری اول بازی یه نفر یه حرفی بهم زد که ته بازی با همون نقششُ حدس زدم (قطعی نبود این، ولی فهمیدم چیه). دیدم درست نیست در بازی دخالتش بدم و ندادم. در حالی که به راحتی میشد منطق هم آورد براش از خود بازی. بگذریم. کافیه فکر کنم.
:
ولی علی رغم شروع مسخره ش، اگه بیشتر تو بازی بود میشد یه کارایی کرد. تلاشش لحظات آخر خوب بود ولی و تو گروه خودمون هم خوب بود. ولی استدلال هاش به دلیل عدم تمرکز قدرت قبلُ نداشت. اینم خواستم 7 بدم مخصوصا 1 نمره کم می کنم تا یادش بمونه همگروهیش با پویا چجوری هدر رفت.
نمره 6.
کم و زیادش کنید.
) و کاملا نشون میده که از دور قبلی جادوگر بودنش چقدر بهتر شده. اونجا براش سخت تر بود البته با توجه به روند بازی، ولی تفاوت سطح محسوس هست. آرش معمولا برام قابل شناسایی هست. این بار نبود. آفرین. از اول تا آخر هم خوب بود. تو جذبا حتما باید بهتر می بود و یکی از محمد یا محمدرضا رو تسخیر و جذب می کردن. همون هم کافی بود. بیشتر لازم نبود. ته بازی هم به نظرم اشتباه خودش بود اول و بعد بدشانسی. باید هر احتمالی بدی. 9.5 خواستم بدم بهش ولی چون پررو بود بعد بازی 0.25 کم می کنم.
فرقه هم دور قبل بوده. دلقک نیز. جلاد هم نمی خورد بهش. هوکر چرا. قاتل آخه لعنتی؟ البته گیر من نمیفتاد چند فاز بیشتر جا داشت بره. ولی نتیجه نداشت. نمره 3. چون قاتلُ خراب کرد.
دلیلش هم این بود که هرچی می گفتم پشتم میومد. گفتم حفظش کنم. بنابراین اصلا بد نبوده بازیش.
اقتدارشُ با حس مثبت ترکیب کنه معجون عجیب غریبی در میاد. احتمالا آماده ترین بازیکن فعلی هست.
خیلی خوب دفاع کرد. دفاعش عالیه واقعا. اوایل بازی کمتر بود (برای نمره دادن مهمه برام واقعا)، که با حرکات تهش خنثی شد کاملا. بهترین کارش هم اول سفید کردن خودش بود بعد فرستادن دفاع آرش. پرسش منم تو اون فاز مشخص بود دیگه.
چون اول عرفان پرسید نمره نداره. کلا مدل خودشُ در استاندارد عالی اجرا کرد و یه ذره پایینتر از دور قبل بود. میشه 10 هم بدم ولی چون اشارهای که به نقشش کرد دوست نداشتم (گادکش نداشت البته)،نمره 9.
امیدوارم با قدرت ادامه بده به این بازی های عالی. هیچ بازیکنی در کل مافیا 3 بازی اولش در این سطح عالی نبوده. آفرین. آفرین. آفرین.
شب هم فوق العاده بود. این تیرها و پرسشا فقط کار یاسین هست. و اصلا جای تعجب نداره. صرفا چون کم تو بازی بود 8 میدم بهش. وگرنه کاراییش 9 بود.
مرسی واقعا لذت بردیم. خسته هم نباشه. بهترین گادی ـش بود به نظرم. خودش ولی بهتر تشخیص میده. فقط هم همین یک مورده. بقیه رو اول من تشخیص میدم. بعد خود فرد. بعد بقیه. فقط گادی ِ امیر هست که خودش می تونه تشخیص بده کدوم بهتره. بله. همینه که هست.

تمرکز نداشت و اینجوری گناهکار بازی کردن رو من در سالهای دور تجربشو داشتم که همون اولم اعدام شدم با خفت
دور بعد ایشالا....6.5
6.5
این خوب نیس و خود به خود حس بد میده. حالا امیدوارم یه بازی خوب گناهکاری ببینیم ازش با تجربیاتی که کسب کرده.....6.5
بدشانس بود سر قضیه معین ولی من بشخصه دخالت ندادم تو بازی اونو. اگه بیگناه بودم نمیدونم چه رویکردی داشتم. ولی اگه میدادمم میدونم نتیجه ای نداشت. اقتدار خالص بود و حیف که نتونستم همگروهش باشم وگرنه میترکوندیم
در مورد اینکه نظراتم شبیه بهش بود آره واقعا هر کاری میکردم یچیز دیگه باشه زیاد تابلو نباشه میدیدم خدایی نظرم همینه خب چیکار کنم گفتنیا رو گفته پویا
اهداف شبشون هم عالی بود که با توجه به نبودن اکثر همکروهیاش فک میکنم بیشتر کردیتش به پویا برگرده
بهترین گناهکار بازی ....10
تسلیت میگم بهش ولی بقول بقیه اگه این تراژدی اتفاق نمیفتاد شاید اعدام بود و شاید تو شب میترکید و غیره ، این بهتر شد براش بازیش بیشتر به چشم میاد ، بهترین گناهکار بازی در کنار پویا...10
یه جرقه ای شد دور قبل ولی ناامیدمون کردی خدایی قاتل انقد بی محابا
برو خودتو اصلاج کن....5
تلاش اصلی برای اعدام اون سه نفر نکرد تا جاییکه یادمه و زیادی خنثی بود و مشخص بود بیگناه نیست لاقل. ولی حدسای خوبی زد آفرین و برد بازیو تبریک...8.5
نمیدونم چطور با اون جمله به جوکری من ذهنش رفت چون من اون مقطع قصد سوتی نداشتم که اعدام شم. پشمام ریخت اونجا که گفت حدسم جوکره
بقیه هم گفتن نمیخام تکرار مکررات شه ، حالا مقتضیات نقش به کنار که انتقاد دارم بهش یکم و به گاد میگم ولی اینقد وسط بودن احتمال سفید شدن اخر بازی رو از آدم میگیره بنظرم. منم اوایل بازیم خیلی تو گود بودم و به در و دیوار میزدم خودمو که بیشتر موقعا ناکام اعدام میشدم
ولی برخلاف فاز روزش از قابلیتاش خوب استفاده کرد . اونجا که حکومت نظامی شد در حدی بود که من ذهنم رفت سمت پویا گفتم احسنت چه به موقع! اعدام آرش هم با کمک محمد رضا خوب انجام شد در کل با توجه به سومین دورش خیلی خوبه مهسا...9.5
...10
) مطمعن بودیم فک کنم هممون که بیگناهه. این ینی کارشو عالی انجام داده. آخرای بازی نمیشه شماتت کرد چون پویا تو بازی بود و هرچیزی ممکن
بیگناه حق اشتباه و اعتماد و گول خوردن داره ولی این در مورد فری به کمترین شکل ممکن انجام گرفت که لطمه ایم نخورد به بازیش خداروشکر و بیگناها بردن. تبریک واقعا میتونم بگم رویین تن رو قطعا از من بهتر بازی کرد و منو دوباره در حسرت فروبرد که چرا اونطور شد دور قبل
...بهترین بیگناه بازی در کنار اون یکی که گفتم ....10
واقعا همیشه مشکوکم بهش. یه سبکو داره ها ولی من همش میترسم که نکنه داره فیک میکنه و میترسم سو استفاده شه ازم...واقعا قصدی نبود که بدونم بیگناهه و اعدامش کنم ، حس کردم فرقه میتونه باشه و میخورد بهش. حیف شد مثکه صدرارم پرسیده بود ولی اون قطعیتش رو دوست نداشتم از ممد بعید بود . منتظرم یه دور با وقت ازادببینمش مث قدیما و اینبار اشتباه نکنم تو حدسش
....8
پشمام ریخت آخه چطور حدس زد رامتینو! درسته من حرصم میگیره اگه یکی همچین تخیلی تو پست اولش بیاد روم ولی باید کردیت داد به حدسش و اگه سناتور اعمال نمیکرد شاید جور دیگه ای میشد بازی...خوب بود کلا ولی معلومه هنوز تو جو بازی حضوری بود...7.5
البته شرایط بازی اول اینحا با اینهمه نقش که خود ما هم گه گیجه گرفتیم چه برسه به تازه وارد ، سخته و تصمیم گیری در لحظه با توجه به این میل به ادامه بازی تو بازی اول هست یکم دشوار کرده ماجرارو . بد شانس بود که پویا رو پرسید مثلا صدرا و مملگر رو میپرسید بازی براش راحت تر پیش میرفت شاید. امیدوارم دور بعدم باشه...7
حس بیگناهی نمیداد تا اینکه اون تلاششتا اخر فاز رو دیدم برا اعدام نشدن و گفتم بیگناهه ولی شانسی نداشت تا اخر بیاد و بهترین تصمیم رو گرفت و کی رو زددد
عالی بود حدسش من اگه بودم نمیتونستم واقعیتش و خودم فنا میشدم دمش گرم....8
عالی بود...5.5 که از خلفی بالاتر باشه بقول پویا
وارد بازی که شدم عارش و فری که گفتن بیخیالیم مشهوده یکم به خودم اومدم و گفتم نمیخام اینجوری باشم و جو گرفتم که میخام بیگناه باشم و در اون سمت بازی کنم و نظرم عوض شد و به امیرم گفتم که" هیچ بردی توی باخت(اعدام) نیست
" کلا با شخصیتم نمیخونه جوکر بخاطر ازاد بودنم ورداشتم که بعد منصرف شدم. بنابراین قصد داشتم عین قبل تا اخر بازی برم و حس بیگناه بدم ، از طرف دیگه فک کردم نهایت نقش جوکر توسط مهدی بازی شده و من چی میتونم اضافه کنم بهش! دیدم اضافه که نمیتونم بکنم لاقل یه خاطره سازی کنم و متفاوتش کنم
بنابراین تصمیم گرفتم جوکری باشم که اعدام نمیشه و تا اخر بازی میرسه. اون اخرای بازی امیر توپید بهم که چرا اعدام نمیشه حتی یه خاک تو سرت هم گفت تو داستان که من فهمیدم فقط
یه جو گرفت اون فاز که اومدم تو تحلیل داستان خواستم سوتی بدم که یکی بگیرتش و اون قضیه تروریست و جا انداختن یاکوزا بود ، که خب بدبختانه فقط مهسا گرفت اونو و نتونست پوش کنه منو
من اط پویا و آرش انتظار داشتم گیر بدن بهم که شاید اعدام شم که اونا تو سودای خودشون بودن و حال نداشتن ، دیدم اینطور شد گفتم لعنت بهت امیر من نمیخام اعدام شم بابا تا 4 تا میرم برات و اولیت جوکری میشم که عین قاتل رفته تو 4 تا و این برا من برد محسوب میشه 
و تنها جوکر تاریخ شدم که به این افتخار دست پیدا کرد و بنظرم ماندگار شد. هنوزم میگم هیچ افتخاری توی اعدام نیست
داستان ها عالی من داستان اصلیو میخوندم عشق میکردم واقعا . داستان فرعیم عالی بود من دوس داشتم حالا نمیدونم اگه گناهکارم میبودم دوس میداشتم یا نه

) و از اینکه چاوش ضد ضربه کامل نبود خوشحال نبودم ( این از همون اشتباهات دقیقه نودی بودن فرقه بود و تقصیر من)، و از اینکه مثلا از کاری که معینِ کم تجربه ی باهوش علی رغم توصیه های جدیِ من بهش انجام داد راضی نیستم (شاید مستشار براش زود بود) یا اینکه مثلا بهتر بود که عرفان جای آرش فرقه باشه و آرش بیگناه چون فاز شب موفق تری رخ میداد به خاطر نزدیکی مدل فکری چاوش و آرش ( اینم تقصیر عرفان شد) ، اما در مجموع بالانس شاید اینقدر بالانس بود که این وقایع نتونست بهمش بزنه.

منم پس همسن بابابزرگش هستمبچهجان، من همسن پدرت هستم

خب تو این دور به این نتیجه رسیدم که رو حس انتقامم اصلا حساب نکنم. شب دوم با توجه با اتفاقات فاز روز برام گناهکاری رامتین تا حدود زیادی قطعی شد چون شهردار بعید بود اونجای بازی حرکتی بزنه، مافیا احساس خطر کرد که مهره خوبشون داره اعدام میشه و در کل هم به هادی حس خوبی داشتم و وقتی بیگناه اعلام شد باور داشتم که واقعا بیگناه بوده. بعد اون شیوه بازی کردن خلفی و رای دادناش اونم برام اثبات شد که گناهکاره ، شب پرسیدمش و بهم فرعی معرفی شد و شب بعدی میتونستم بزنمش که نامرد همون شب منو زد

ببینیم چی میشه دور بعد ، همین دیگه 

این دور زیاد موفق ظاهر نشد و شاید هم عین سعید نرسیده و وقت نداشته ، دورهای قبل دیدم که بازیکن خوبی هست واقعا، ۷ میدم بهش 
درسته خوب شروع نکرد بازی رو ولی خب فعال بود نسبت به دیگر اعضای مافیا ، بهش نمره ۷ میدم.
چون خودم دور قبل بازی تو سایه رو بهش میگفتم این دور خیلی تابلو بود همون اوایل بازی فهمیدم صدرا گناهکاره
لامصب شیوه بازی گناهکاریت رو نباید عین دور قبل انتخاب میکردی، ولی خب چون خوشم میاد ازش ۷.۵ میدم بهش

چاوش همیشه خوبه و باهوش بازی میکنه، خلاصه کارش درسته، درسته با ارش تو شب موفق نبودن ولی بهش ۹.۲۵میدم.
خیلی زود زدنش ولی تا اون موقعی که بود عالی بازی کرد، بهش ۹.۵ میدم.
اون جملش در مورد من هم عالی بود 

نمره گاد هم که مشخصه ۱۰ 
خسته نباشید نمیگم دیگه چون خستگیاتون در رفته
همون ببخشید با تاخیره با لحن خودم.
آره خلاصه میتونستیم بهتر بازی کنیم ولی خب گفتنیارو پویا گفت، از همینجاهم بخاطر بازی بدم از پویا و رامتین و همچنین گاد عزیز عذرخواهی میکنم
این دور سه چهار نفر عجیب خوب بازی کردن که لایق نمره ی 10ن و 10 هم میگیرن از من. پویا، فریو آرش عالی بودن و واقعا از بازیشون خیلی یادگرفتم این دور، مخصوصا هم تیمی شدن با پویا که خیلی نکته ها و درسای خوبی توش بود. اینم بگم که من خودم نقش گناهکاری زیاد دوست ندارم کلا و بیگناه و ترجیح میدم با اینکه تیم داشتن هم خودش لذت های خاص خودش و داره.
6.5
6
انتظاری که داشتم خودم این بود که تا آخر بازی کنارمون باشی و کمکمون کنی ولی خب حوصله نداشتی انگار
7
خیلی عالی تا آخر بازی اومد و بنظرم اگه بخاطر شهردار نبود احتمال اعدامش 5 درصد بود.
چاوش خیلی جنتلمنه تو بازیش، برای من یکی همیشه تشخیص بیگناهی و گناهکاریش سخت بوده، حتی اگه اشتباه نکنم تو گروهم این دور میگفتم چاوش هر نقشی میتونه داشته باشه اگه هم تو گروه نگفتم تو ذهن خودم گفتم حتما
این دور هم بازیش خوب بود ولی خب عحل مهلتش نداد. 9 
10 
ولی خب هرنقشی داشته باشه خوب بازیش میکنه، همیشه برای بازی مفید بوده و در راستای نقشش درست بازی کرده، این دور هم اگه تیر نمیخورد بنظرم تا فازای آخر تو بازی میبود قطعا چون یه اقتدار خاص خودش و داره
9
بنظرم میتونه خیلی بهتر از اینم باشه یخرده بیشتر باید دقت کنه و منطقی تر عمل کنه
یکی از حدسای من برای جادوگر مهسا بود، بازیش با درصد خیلی کمی به گروه گناهکاری میخورد و خب بنظرم تو بحثای دو طرفه ای که رد و بدل شد هم تو صحبتاش باید از استدلالای قوی تری استفاده میکرد، درسته من گناهکار بودم ولی استدلالش بنظرم برای گناهکار بودن من قوی نبود و بنظرم ایراد از من بود که نتونستم درست حسابی بقیه رو گمراه کنم. درسته که شهردار بودی و به هرحال من اعدام بودم ولی اگه شهردار نبودی بنظرم شانس اعداممون برابر بود
در کل بازیش خوبه و تمام و کمال تو این دو سه دور برای بازی وقت گذاشته. 8.5
اون قضیه ی تناقضم بنظرم زیاد پیگیری نداشت ولی خب یقه ی خوب کسی رو گرفتی
شب که عالی بود، رامتینی که از اعدام نجات داده بودیم رو ازمون گرفت، اگه عجل مهلت میداد قطعا بیشتر از اینا به بیگناها کمک میکرد. 9
اصلا عصبانی میشی ؟
ممرضا دو دوره داره میترکونه واقعا. بازیش یه جوریه که مثل چاوش نمیتونم گناهکاری و بیگناهیش و تشخیص بدم.
10
این و از دید اینکه رامتین هم تیمیم بوده نمیگم و نمیخوام دفاع کرده باشم ولی هادی بیشتر برای من گناهکار بود تا رامتین. 6.5
8.75
حالا این یه دور و بخاطر نقشت هیچی نمیگم ولی ناموصا سعی کن یکم این تسلیم ناپذیریت و به قول آرش کنار بذاری. یه ادای ریش سفیدا رو گرفته بودی از اول بازی دهن مارو سرویس کردی. خیلی جالبه برام که هیچکس به این توجه نکرد که چرا سوال من و جواب نمیدادی و گیرات به من خیلی خیاری بود. قشنگ فرعی بودنت پیدا بود نمیدونم چرا هیچکی توجه نمیکرد بهش. یکم سعی کن در مقابل منطق مقاومت نکنی. ولی خب برنده شدی به هرحال
9 

10
بریم سراغ اصل مطلب.
کار تیمی مافیا اصلاً خوب پیش نرفت و بهقول خود پویا، اگه بقیه به حرفش گوش میکردن اینطوری نمیشدن.
خود پویا ولی انصافاً تا آخر بازی بیگناهی بازی کرد و حتی با وجود اون قضیهی معین، همچنان تونست همون روند رو حفظ کنه و تا آخر بازی بیاد. من تا الآن فقط دو بار درستوحسابی با پویا همبازی شدم؛ یکبار بیگناه بوده و یکبار گناهکار. نتیجهای که گرفتم اینه که درهرصورت روی بازی همهجانبه و محکمش حساب نکنم چون اصلاً معلوم نمیکنه نقشش چیه.
بهعنوان تکبازیکن عالی بود پویا و هدفهای شب خوبی هم داشتن همونطور که خودش گفت؛ ولی خب برای نمره دادن باید بازی تیمی و نتیجهای که تیم گرفته رو هم درنظر گرفت بهنظرم.
9.
) اینطوریه. بهعنوان گادفادر بهنظرم نتونست ایفای نقش خوبی داشته باشه و بهخاطر تیرهای خوب شبشون فقط میتونم 5 بدم. (خدا لعنتتون کنه که آدم رو مجبور میکنید نمره بده.
)
ورود خوبی به بازی نداشت و خوب هم ادامه نداد و خیلی هم الکی اعدام شد.
من فاز قبل اعدام شدنش که اسمش رو دادم به سید حقیقتاً هیچ برنامه و اتهام خاصی مد نظرم نبود که بیام تو تاپیک جو رو بندازم روش.
همینطوری اومدم رأی دادم رفتم شب اومدم دیدم اعدام شده.
5.
ولی خب اون شروعش بد بود دیگه؛ وقتی مافیا هستی نمیتونی اینطوری بازی رو شروع کنی و بعد با این بهونه که همیشه اینطوریم از زیرش در بری. من شاید، ولی بقیه این حرفها حالیشون نیست.
6.
بحثی که سر صدرا با من داشت قشنگ از اون بحثهای وقتتلفکنی و فرسایشیه که تخصص خودمه و آرش بیگناه معمولاً وارد این بحثها نمیشد.
ولی بهجز این مورد، تقریباً همه موافقن که تا آخر بازی فوقالعاده جلو رفت و شک خیلی کمی روش بود و اگر بازی خیلی خفن بیگناهها تو مراحل پایانی نبود، آرش میتونست با بردن بازی یه دور تاریخی برای خودش ثبت کنه.
راضی بودم ازش؛ از بهترین بازیهاش بود.
9
البته حذف شدنش از بازی که نتیجهی خباثت مافیا بود ولی اون حس چاوش دورهای قبلی رو من زیاد نگرفتم ازش. با اینکه مثلاً فرعی بودنش رو هم دیدم. مچگیری خفن نکرد این دور.
8.5
اینکه یکسری میگن زیاد پست میده یا خیلی شلوغ میکنه و اینها رو ایراد نمیدونم من؛ سبک بازیش بود.
نقش مهمی داشت و بهخوبی از قابلیتهاش استفاده کرد. شاید بگید اینکه نزدیک شد به اعدام پوینت منفی به حساب میآد اما از نظر من اگر نقشش این نبود، اینطوری بازی نمیکرد و نزدیک هم نمیشد به اعدام. کلاً حال کردم با استراتژیش.
کلاً هم مهسا خانم وقتی بیگناهه برای من خیلی واضحه، قشنگ زار میزنه؛ نمیدونم چرا.
دور اول که بازی کردن باهامون هم گفتم این دور هم گفتم ولی دور قبلی که گناهکار بود گفتم اصلاً حس بیگناهی نمیگیرم ازت.
10.
بهنظرم جا داشت با با توچه به نقشش بیشتر وسط باشه و پررنگتر. 9
قشنگ عین تیر غیب بود.
8.
این دور هم فازی که اعدام شد واقعاً بیگناهانه بود بازیش و داشت خوب بازی میکرد اواخر. اگه از اول بازی همینطوری میبود اعدام نمیشد.
ولی بازم از خوبهای بیگناهها بود. 8.5
شاید چون فرعی بودم خیلی دقت نکردم و ریز نشدم؛ ولی مهدیه دیگه.
همون فازهایی که بود هم مقتدر بازی کرد و شکی روش نبود از طرف بقیه. خودش هم درگیر بحثها میکرد. 8.5
چرا همچین شروع کردی بازی رو؟
6
چرا واقعا؟
4.
جوکر بودنش رو اصلاً نرسوند و استفادهای نکرد و تلاشی هم فکر کنم نکرد کلاً. ولی عرفان خداییش درست بازی کن.
من با اینهمه بازیکن بحث میکنم چنین مشکلاتی که با تو دارم رو ندارم با کسی.
6.
خب دور قبل مهدی پالیزوان با وجود بازی خوبش اون آخر همه میدونستن جلاده دیگه. چه فایدهای داره؟
اتفاقاً بهنظرم هنرش باید به این باشه که جلاد گزینهی احتمالی اعدام رو حدس بزنه و بهصورت ریز و همچین اینسپشنطور بره رو مغز بقیه که اونا هم بهش رأی بدن. من واقعاً خودم سر حرکاتی که برای اعدام صدرا زدم حال کردم.
خلفی رو قبول دارم که با توجه به اتفاقات شب قبلش و بازیکنهایی که از بازی حذف شدن، خیلی قابل انتظار بود که بره مرکز اتهامات و اعدام بشه. شب قبلش که واقعاً نمیتونستم حدس بزنم بین هادی و رامتین قراره کی بره بیرون، بهخاطر همین هدف ندادم. مملگر هم حس میکردم بهخاطر درگیریهایی (!) که داره نتونه فاز بعدی هم حضور خیلی مفید و مؤثری داشته باشه و از اونجایی هم که حس گناهکاری از بازیش گرفته بودم؛ حدس میزدم اگر هم بخواد بیاد وسط و رفع اتهام کنه، برعکس بیشتر شک میره روش و احتمال اعدامش بیشتر میشه. بعد از صدرا این هم خیلی حال کردم. کلاً هیچ دلیلی چیزی برای گناهکاریش نیاوردم همینطوری اومدم رأی دادم.

ثلاً من اگر روئینتن باشم میآم وسط بازی همه رو جرواجر میکنم.
برای سلامت روانی جمع میگم

ارش عالیه...پلیر جذاب و خفن...واقعا پلیر ترسناکی شده ارش.به جرات میتونم بگم بازی فاز روزش تقریبا بدون نقصه
....من همیشه یه ته حس منفی بهش داشتم و دارم
ولی اصلا نمیشد بهش گیر داد...چیکارش میکردم خدایی
....خیلی خیلی دوست دارم یه بار باهم هم تیمی بشیم
عالی 9.25 صرفا به خاطر فاز شبشون نمره کم میکنم.
ولی خب توی بازیشم مشخص بود گناهکاریش... 6
عالی بود استاد....کلاس بازی پویا از 100 کیلومتری مشخصه
پویا هم تا وقتی من بازی رو دنبال میکردم جوری بود که اصلا نمیشد بهش گیر داد...حس منفی داشتم بهش ولی مثل ارش بازیش بی نقص بود. یه تنه مافیا رو تا اخر بازی اورد. 10
7
....حس مهسا رو دوس دارم...مهسا باهوشه..حسش خوبه...منطقی هم هست ولی جا داره منطقی تر باشه.....نکته منفی بازیش رو خودشم قبول داره...خیلی شلوغ و پخش بازی میکنه و بارش افکار زیاد انجام میده
.....این میتونه ضمینه ساز حرکات تیمای گناهکاری بشه
من یه جاهایی میخوندم میگفتم به قران این به ذهن گناهکارا نمیرسه مطرحش نکن دست میگیرن اینو
ولی در کل عالی بود.... مهسا مثل میسن گرینووده واسه من یه جورایی
(مهدی ترجمه کن) یکم نیاز داره تراش بخوره بازیش فقط...در کل میتونم بگم اینتلیجنت
نمره 9
ممد نیستش خدایی....دوس دارم باشه خیلی حیفه...همه میدونیم چقدر بازیش خوبه ولی به هر حال جز 2 گزینه نهاییم بود واسه فدا کردن
7.75
شرمنده خدایی...شاید اگه من شرایطم نرمال بود این اتفاق واست حداقل به این زودی نمیافتاد ولی من باید میرفتم و تقریبا مطمین بودم گناهکار کلفتی هستی
....سعید نبود ولی وقتایی که میومد خیلی خوب میومد...من مطمینم اگه نمیزدمش راحت 2 الی 3 فاز دیگه اتفاقی واسش نمیفتاد شاید حتی دفاعیه هم نمیرفت...از این جهت پلیر خطرناکی بود و هست...کلن سعید خوراکه گناهکار تیمیه به سیدم گفتم نمره 6

نمره 5

لامصب میخواستی انتقامی بزنی سرویسم کنی...خدا رو شکر که بیگناه بودم که این حالت از ذهنت پرید....یاسین خوب بود خدایی خصوصا فاز شب نمره 7.25

مهدی نیاز به گفتن نداره زیاد همه میشناسیمش چقدر خوبه...چقدر خوبی تو بشر....حیف زود رفت و نشد بازی بیگناهیش رو کامل ببینیم....تنها دلیلی که ازش نمره کم میکنم شکش به خودم بود
پستش رو که خوندم رسما جری شدم....کفری شدم و ادرنالینم رفت بالا شروع کردم رگباری دفاع کردن
خدایی هم انتظار نداشتم گیر بده چون بازیم رو عالی میشناسه و گیر دادنش فشار روم رو خیلی زیاد کرد
9
یکم اروم تر باشه عالیه....ضمن اینکه معتقدم رامتین اصلا و ابدا تیم پلیر نیست...بهترین بازیشم با قاتل بوده کلا سولو پلیره رامتین و بهترین خودش رو هم تو نقشای اون مدلی به جا میزاره....در کل که امیدوارم یکم استراحت کنه و برگرده وی لاو یو برادر
6
بازی محکم و زیبایی بود رای ندادنش به مهسا هم نشون دهنده ارامشش در شرابط سخت بود...فقط یکم منطقی تر باشه نسب به سبکای بازی دیگران و دلایل و استدلال هاشون
10
چه انتحاری و انفجاری رفت رو رامتین... الان که بازی تموم شده باز میگم اقای ممدرضا خان
حسی که هادی میداد بیگناهی بود و خوشحالم بهش رای ندادم...اون فاز بودمم رایم قطعا رامتین بود...ولی هادی رگ گذاشتن و این اطمینان و این بازی خطرناکه شمشیر دو لبس...این دور به نفع بیگناها شد(خودت ک بعد عمری بودی رفتی کنار
) در کل یه تجدید نظری بکن رو سبک 7
یه کم منطقی تر باش سبکتم عوض کن صدرا....جای جواب دادن به اتهاما هی ایموجی نظر و اتهام بک بزن
این کارا شاید قدیم جواب بود ولی الان دیگه نه خدایی
6.5
.
، می گفت اگه چاوش و آرش هم گروهین، پس چرا مافیا اینقدر فشلن؟
. بعدها تو فرضیاتم به این رسیدم آرش اگر گناهکار باشه میتونه مافیایی باشه که اون شبی که پرسیدمش ضدپرسش زده. برای همین موارد جادوگر بودن محمدرضا توی ذهنم پررنگ تر شده بود. توی اون فاز هم دوست داشتم جادوگر رو اعدام کنم چون حس می کردم من میتونم هدف خوبی برای جذب باشم.
. ولی خب بازی مافیاست و اون پویای گادی رو قاعدتاً نباید ببینیم. شاید تصور ما از پویای گاد روی کنش و واکنششون در قبال پویای بازیکن تأثیر میذاره. در مورد حرفِ معین هم به نظرم پویا عالی کنترل کرد. خیلی خوب هم شد که توی بازی در موردش صحبت نشد و ازش گذر شد. دیگه نیازی به گفتن دید همه جانبه و یونیک پویای بازیکن نیست (9.75)
. ولی خب به حدی نرسید که بقیه رو مشکوک کنه. در کل تمیز و شسته رفته بازی کرد. بدشانس هم بود. بهش هم گفتم بازی مافیا متأسفانه طوریه که یک رای در یک زمان نامناسب ورق بازی رو برمی گردونه (9.5). چاوش مثل همیشه دقیق و ریز بین. به نظرم این نکته سنجی چاوش از پست ها خیلی یونیک هست، این ویژگی میتونه چاوش رو خیلی ترسناک کنه.
حرف هاش رو هم خیلی واضح و روشن میگه و از این نظر عالیه. اینکه دو شب مورد هدف مافیا بود مشخص بود چقدر ترسناک هست براشون (9.5).
. (9.5)
. اینکه تو بازی هم بهش می پرم و اذیتش می کنم چون دوستش دارم و از طرفی میتونم بفهمم با رضای بی گناه طرفم یا رضای گناهکار
. ذهنش و بازیش منظم تر از قبل شده و خیلی خوب جوانب کار رو در نظر می گیره و برای هر تصمیمش اقدام می کنه. رضای الان تمام جوانب فکری بازی مافیا توی ذهنش میزونه و این خیلی کمکش می کنه همیشه خوب بازی کنه. جلاد رو هم عالی اجرا کرد (9.75).
خلفی عزیز به نظرم دورهای اخیر ذهنش آشفته اس که شاید به زندگی شخصیش ربط پیدا می کنه. شاید فرصت آنچنانی نداره بازی کنه. ولی به نظرم یک دور خواهید فهمید چه بازیکن آندرریتدی هست. داشتم با امیر صحبت می کردم می گفتم خلفی علاوه بر اینکه باهوش و شارپ هست، بازیگردان خوبی هم هست. امیر باهام موافق بود و یک دلیلی برای این آشفته بازی کردن خلفی گفت که اینجا قابل ذکر نیست
. (5)
. داستان هم خیلی خوب بود. خیلی هاتون شاید داستان های اصلی رو نخوندین یا گذری خوندین، من کامل خوندم و به نظرم خیلی نکات ریز و جالب توجه داشت و برای من مثل فیلمنامه بود، مثل داستان اون دور پویا. شخصیت ها عالی پرداخته شده بود و این نشون میده چقدر ذهن امیر خلاقانه هست. بعضی از نکات ریزش رو توی صحبت هام باهاش گفتم و ذهن راوی رو توی اون قسمت ها دوست داشتم. داستان فرعی هم خیلی خوب بود. نشونه ها شسته رفته بود و توی شب های آخر برای بی گناهان مثل چیدن پازل های مختلف کنار هم می شد.