خب با تشکر از همه کسایی که وقتشون رو روی گادی من و نقشهای جدید قمار کردن

کلا سومین دوری بود که گاد بودم و کمکم داره مزهی گادی به مزاقم خوش میآد و میفهمم چقدر حال میده (از این به بعد بدبختید

)
نکتهی خاص این دور برای خودم نقشها بود بیشتر. این ایدهی «تفنگساز» رو تقریبا پارسال به ذهنم رسید، از یه نقشی توی سایت epicmafia که مشابه همین بود اما بیگناه بود. رفته رفته بازیش توی ذهنم تکامل پیدا کرد و نقشهای جدید براش در نظر گرفتم و فکر کنم اوایل ۹۹ بود که شروع کردم به نوشتن نقشهاش. تمام طراحیش روی کاغذ بود و تنها ابزارم برای سنجش بالانس و پیدا کردن باگها، پیشبینی اتفاقاتش بود

نسبت به همهی اینا کاملا راضی ام از جذابیت و کیفیت بالانس نسبت به جدید بودن و untested بودنش

خوشحالم که مورد استقبال شما قرار گرفت و اگه قسمت بشه ادوار بعدی هم نه کاملا یکسان با این دور اما برپایهی همین نقشها برگزار میکنم
میرسیم به داستان

کسایی که دور terror توی فروم مرحوم مفقود بازی کردن تا حدی درجریان بودن که داستانهای من چه مدلیه. ایدهی مافیایی داستان از این قرار بود که هر بازیکنی، به یه کاراکتر توی داستان مربوط بود و سعی کردم برای همه کاراکترها نخ بدم. مثلا رامتین، عمورشید بود و نشونهاش دستهای زخمی و پینه بسته بود که اشاره به علاقهی رامتین به بوکس داره

همچنین افراد رو توی داستان گوشمالی میداد و اوضاع رو راس و ریس میکرد که اشاره به نقشش ینی داروغه داشت (عمدا جوری نوشته بودم که خوانندهی بیدقت با کدخدا و شکارچی هم بتونه اشتباه بگیرتش

) سختترین قسمتش همین شکستن اولین کد بود یعنی شخصیت حداقل یه نفر مثلا خودت رو بفهمی کیه توی داستان، بقیهی داستان رو راحتتر میشد باز کرد. برای همه نشونه گذاشته بودم اگه کسی پیدا نکرده بپرسه ازم

کاراکتر مربوط به هر بازیکن هم توی لیست اهداف که لینکش توی پست اول هست گذاشتم.
یه جمع بندی از عملکرد بازیکنها هم بکنم. نمره هم نمیدم چون سطح بازی چندان بالا نبود.
مافیا که در مجموع سرتر بود از بیگناها. هم فعالیتشون بیشتر بود هم نقشها رو بهتر بلد بودن (جز از محمدامین

) هم قشنگ بازی رو تحلیل میکردن و از داستان استفاده میکردن. توی شب هم عالی بودن. بهترین بازیکنشون فری بود که عملا مغز متفکر تیمشون بود و خییییلی خوب داستان رو موشکافی و decipher کرد به قول خودش و از اطلاعاتی که از داستان به دست اورد به نحو احسن استفاده کرد برای حدس نقش بازیکنا و انتخاب هدفهای شبش. یکی از بهترین نخهای مافیا رو هم داد (۵۰-۵۰ست و نمیشه >> ۵۰-۵۰ستونمیشه >> ۵۰-۵۰
ستونمیشه

)) و مهمتر از اون، چیزی که مهدی هم همیشه روش تاکید داره

اینه که از بازی بیشترین لذت رو برد از بین همه بازیکنا. به نظرم توی این بازی روی فرمی بود که حتی اگه سطح بازی در حد A میبود و بازیکنهای باسابقهی دیگه هم حضور بیشتری میداشتند، باز هم فری عملکرد قویای به جا میذاشت.
عرفان هم نقش اصلی رو توی هدفدهی و چیدن برنامههای مافیا داشت و همین از مهمترین عوامل موفقیتشون بود. توی روز هم اون grit همیشگی خودش توی پستاش رو داشت و به بهترین شکل توی تخریب بازی ازش استفاده کرد. عرفان رو اگه بتونی باانگیزه و متعهد نگهداری خیلی گناهکار تیمی خطرناکی میشه

عماد هم برای ایندور خیلی انگیزه داشت اما مشغلههایی که یهویی ریخت سرش باعث شد نتونه بازیای که باید و شاید رو بکنه. اما یکی دو جا اومد گروهشون رو جمع کرد و من لذت بردم واقعا
میرسیم به جناب تفنگساز، رضا

رضا بهترین شانس ممکن رو توی بدترین موقع آورد. برای تفنگساز پیدا کردن درویش خیلی منفعت داره اما رضا رسما اولین تفنگ تاریخ اومد دست خودش و خیلی دستپاچه شد

میتونست خیلی تمیزتر عمل کنه اون فاز رو، اما توی فازهای بعدی بهترین استراتژی رو برای خودش پیش گرفت. چون اگه تفنگ رو میداد به یکی از بیگناها، احتمال زیاد خودش کشته میشد و تفنگ دادن توی ۲ فاز بعدیش واقعا ریسک بود اما اومد عمدا تفنگ نداد که بازی به اعدام بره و از نقطهی قوتش یعنی اعدام نشدن استفاده کنه، البته این دور این رو مدیون عرفان هم هست مثکه

کلا رضا مدل بازیش اینطوریه که باید یه سوتی بده بره تحت فشار بعد عالی بازی میکنه

جز دور اول کرونا که بدون سوتی عالی بازی کرد

بعدش از اعدام نشدنش هم که خیلی شیک با مافیا نخ و نخبازی کردن وسط تاپیک و تفنگها رو داد به مافیا و بازی تموم شد

یه جفایی هم در حق تفنگساز این دور کرده بودم من و نقشش رو جوری نوشته بودم که مافیا ممکن بود از کشتنش سود کنه حتی

این باگ توی دورهای بعدی برطرف میشه
بیگناها اما در مجموع اصلا به بازی مسلط نبودن. مافیا و تفنگساز چپ و راست توی تاپیک به هم دیگه نخ میدادن و بیگناها هم که انگار نه انگار. واقعا عجیب بود و کلا بعد هر پست فری اینا، میومدن میگفتن وای الان دیگه لو میریم اما خبری نمیشد
بین بیگناها، محمدامین از همه بهتر بود. از اول بازی برای بازی و نقشش و تفنگ گرفتنش برنامه داشت و نقشها رو خیلی خوب مسلط بود و مکانیسم بازی رو عااالی تحلیل میکرد. ایدههای کثیفی برای سواستفاده از مکانیسم تفنگ به ذهنش رسید که به ذهن خودم هم نرسیده بود

توی نبودن کدخدا و ول بودن شهر هم عملا نقش کدخدا رو توی روز برای بیگناها بازی کرد و بیگناه ترین بازیکن بود قطعا. با مردنش هم یه مافیا رو سوزوند که اتفاقا توی همون شب هم روی عماد کمین کرده بود. اعضای مافیا رو هم خیلی خوب فهمید و شاید اگه رضا رو زودتر مطمئن میشد میتونست شهر رو نجات بده ، گرچه احتمالا دستتنها کاری از دستش برنمیومد.
بعد از اون رامتین، رامتین یک مصادره موفق داشت و هدفهای شبش در مجموع خوب بود. توی روز هم تا یه جایی خوب بود اما بعد از اینکه رایش رو دقیقه آخر از رضا برداشت خراب کرد. تو یه قسمتی از بازی duo ی خوبی با محمدامین شکل داده بود و در صورت مشارکت بقیه شهروندا میتونست خیلی مفید واقع بشه.
تینا هم برای من پدیدهی این دور بود

با توجه به شناختی که از شخصیتش داشتم میدونستم که این بشر استعداد ذاتی در مافیا داره و صرفا نیاز به تجربه داره تا استعدادش شکوفا بشه

اون حجم از اعتماد به نفسش توی پستاش واقعا تحسین برانگیز بود برا من. بازیکنیه که نمیشه راحت ازش باج گرفت. تشخیصهاش هم به موقع و درست بود. میخواستم یه مدال با عنوان پدیده یا بهترین بازیکن تازهکار درست کنم و اولیش رو به تینا بدم بعد به این نتیجه رسیدم که بازیکنای تازهکار اینجوری پررو میشن ولش کن

باید برای مدال جنگید خون دل خورد

یه معجون هم داد به محمدامین که انتخاب خیلی خوبی بود اما دزد دزدیدش.
محمد برای این دور واقعا انگیزه داشت و نقش درویش رو خیلی دوست داشت، مناسب بازیش هم بود، نمیدونم چی باعث شد که اونقدر که باید و شاید توی بازی تاثیرگذار نباشه. از نظر تاثیرگذاری انتظارم ازش بیشتر از اینهاست و به خاطر مشغله و اختلاف ساعت و اینا نتونست بازی خودش رو انجام بده. با اینکه همون اول کار تفنگساز شناساییش کرد، اما به نظرم حضور فعالترش توی بازی میتونست خیلی توی باز کردن بازی برای بیگناها کمک بکنه. همون اول کار هم سه گناهکار یعنی عماد و رضا و عرفان هدف قرارش دادن و در صورت مرگش بهش معرفی میشدن.
سید و سارا که اصلا نبودن. سید که اشتباه کردم مهمترین نقش بیگناها رو بهش دادم، با نبودنش قشنگ بازی رو به فنا داد

سارا هم ورود بدش به بازی باعث شد دیگه نتونه پاش رو تو تاپیک بذاره اما همین که شبها هدف داد دمش گرم

محمد محض هم که به نظرم بازیکن آیندهداریه تو مافیا و رضا نذاشت بازی کنه

کلا بازیکنهایی که جدید میآن ولی نشون میدن که بازی بلدن ترسناکن و باید زدشون
خب دیگه فکر کنم همهی گفتنیها رو گفتم

مدالها رو هم بگم:
بهترین گناهکار: فری (۱۰)
بهترین بیگناه: محمدامین (۱۰)
گناهکار برنده: رضا، عماد، فری، عرفان (۵)
تیزبین ترین بازیکن: فری (۵)
بهترین تحلیلگر: فری (۵)
بهترین عملکرد در فاز شب: عماد فری عرفان (۵)
بهترین عملکرد در فاز روز: محمدامین و رضا (۵)
موفق و پاینده باشید.
ــــــــــــ
ضمیمه:
توی لینکی که اهداف رو گذاشتم، هدفهای درست و خوب رو با رنگ سفید مشخص کردم. ۴ نفر مافیا تقریبا ۳ برابر کل بیگناها هدف درست داشتن. اینم جالب بود در نوع خودش