به مافیاییا خوش آمدید!
برای مشاهده و شرکت در بازی‌ها ابتدا باید عضو شوید.
بازی دور هفدهم مافیا | بزم بزهکاران

رای به اعدام:

• پویا

رای: 0 0.0%
  • رامتین

• یاسین

• مجموع رای دهندگان
    3
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
نمایش کاربران

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
گاد بیشرف برنامه های منو بهم زد :)) کارشه کلا آرش خان :))

باشه من رای پرت خواهم داد. :دی پویا خطرناکه توصیه هاشو گوش ندیم پارمون می کنه :))

پی نوشت طنز : ممدوسین تو فعلا برام ممدرضا گلزاری :)) ببینم ازت دنیرو در میاد یا نه :))

• Smile
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya و Atomic Ant

Pouya

Thomas Shelby
Apr 12, 2020
727
429
810
مدال‌ها
44
@محمدحسین
این فاز به امین رای نده.

@کی‌پی
این فاز به مهسا رای نده.

@مهسا
تو هر رایی دوست داری بده.

@محمدامین
به امین رای نده.

@امین
به مهسا رای نده.

توصیه فعلی بنده.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Atomic Ant

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
@محمدحسین
این فاز به امین رای نده.

@کی‌پی
این فاز به مهسا رای نده.

@مهسا
تو هر رایی دوست داری بده.

@محمدامین
به امین رای نده.

@امین
به مهسا رای نده.

توصیه فعلی بنده.
من اجازه دارم به مهسا تو به هرکی رای بده بخندم آقا پویا ؟ :))

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya

Pouya

Thomas Shelby
Apr 12, 2020
727
429
810
مدال‌ها
44
عزیزم من رو اگر حدس می‌زد با دفاعی که از محمدامین کردم، چطوری بعدش محمدامین می‌رفت بیرون؟

من حقیقتا این بحثُ بی‌گناهی نمی‌بینم.
بین امین و امین کی‌پی، یک مافیا می‌بینم.

Mamalgr

کارکشته مافیا
Mar 18, 2020
768
118
290
مدال‌ها
44
بر اساس رای ها امکان نداره همه مافیا به امین رای داده باشن. اگه همه مافیا بخوان به من رای داده باشن، تیم مافیا می شه: محمدحسین. رامتین و امین کی پی. مگر اینکه امین به عنوان مافیا بخواد مسیر خودش رو پیش بگیره و به هادی رای بده که می شه یار بودن دو تا از این سه نفر با امین. خوب. اگر هم رای ها پخش بشن. قطعا مهسا می شه مافیا بین این چند نفر دیگه.
پس اگه بیگناهی بین اون 3 نفر هست. یه دوگانه براش هست. یا دو تای دیگه با امین یارن. یا مهسا مافیاس.
من به شخصه بعید می دونم اون سه نفر با هم یار باشن. در نتیجه از نظرم بین اون 3 بیگناه هست. و خودم رو بذارم جاش، مافیا بودن مهسا محتمل تره تا یار بودن اون دو نفر دیگه تو هر حالی. علاوه به این فکر می کنم مافیا رای هاشون رو پخش می کردن و همه به یه نفر نمی دادن.
خودم رو برای تحلیل رای پاره کردم. و تنها چیزی که ازش بیرون اومد برام این بود. بیگناه بین محمدحسین رامتین و امین این رو بخونه مخصوصا

• Like
  • Thinking

Yasin

کارکشته مافیا
Mar 26, 2021
194
50
225
مدال‌ها
25
@مملگر تو از کجا میدونی من تا حالا نبردم ؟ خیلی زوده منو بشناسی 😁 از دوست خوبم پویا بعد بازی بپرس اخلاق یاسین چجوریه ، باشه حتما بپرس...
من ادمی‌ام که یه کاری یا بازی یا هر چی رو قبول کنم تا اخرش هستم ، تمام توانم رو هم در بازی میزارم .
با این حرفا نمیخواد گول بزنی ملت رو اون دو تا شهروند با حرف تو گول بخورن حقشونه ببازن ...
این فاز یا تو میری بیرون ، تک رای

@محمد حسین
واقعا تویی داری این حرفا رو به من میزنی ؟ دو تا بهم گره زده چیه ، فازت چیه ؟!!! اره به امین رای بده ، مشخصه شهر نیستی بای.

خب امین کپل هم در پست ۹۱۹ گفت به امین رای بدید، خیلی دوست داره با کلین شیت ببره :دی

من پستم رو امروز دادم قشنگ همه چیز رو توضیح دادم ، به امین اصلا رای نمیده اون دو تا شهروند ، اول ممل و بعد امین کپل ، این دو مافیای ۱۰۰ بازی هستند .

من رای این فازم ممل هست که دادم، شما یا ممل بدید یا کپل ولی همین ممل رو بدید سریع بره بیرون ، فاز بعد امین کپل ، فاز بعدی دیگه باید صحبت کنیم مافیای سوم رو پیدا کنیم :دی

زوج کپل و ممل :)))

• Like
  • Poker Face

Mamalgr

کارکشته مافیا
Mar 18, 2020
768
118
290
مدال‌ها
44
جفت امین و مهسا هم می تونن مافیا باشن حتی. همونطور که گفتم نمی فهمم چرا امین دیروز تا ادعا کرد گفت مهسا باید اعدام شه و بعد امروز گفت سفیده. اون رو از روی چی گفت این رو از روی چی؟ پس بین امین و مهسا حداقل یه مافیا هست بر اساس این دیتا.

• Smile

AKP

مافیایی
Apr 8, 2023
91
76
60
مدال‌ها
7
من حقیقتا این بحثُ بی‌گناهی نمی‌بینم.
بین امین و امین کی‌پی، یک مافیا می‌بینم.

این بازی رو مافیا نمیبره، هر چه قدر هم تلاش کنن بازم نمیبرن. ریاضیش در نمیاد. الان هم که داری برای من رای جمع میکنی. ولی حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که بیاید ببینید کی امتیاز منفی بیشتری داشته تا اینجا.
ادغام پست‌ها در

خب امین کپل هم در پست ۹۱۹ گفت به امین رای بدید، خیلی دوست داره با کلین شیت ببره :دی
جایزه بگیری رو مشاهده میکنیم که دیشب بسته روی محمدامین میخواد به زور امروز بدش بیرون :)) تا دیشب میگفت محمدامین و امین جفتی مافیان، منم دارم میگم مافیان ولی دلم میخواد کلین شیت ببرم:))

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
مافیا ریاضی نیست، انسانیه :دی

Pouya

Thomas Shelby
Apr 12, 2020
727
429
810
مدال‌ها
44
این بازی رو مافیا نمیبره، هر چه قدر هم تلاش کنن بازم نمیبرن. ریاضیش در نمیاد. الان هم که داری برای من رای جمع میکنی. ولی حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که بیاید ببینید کی امتیاز منفی بیشتری داشته تا اینجا.
ادغام پست‌ها در

جایزه بگیری رو مشاهده میکنیم که دیشب بسته روی محمدامین میخواد به زور امروز بدش بیرون :)) تا دیشب میگفت محمدامین و امین جفتی مافیان، منم دارم میگم مافیان ولی دلم میخواد کلین شیت ببرم:))
چرا ریاضیش در نمی‌آد؟

Yasin

کارکشته مافیا
Mar 26, 2021
194
50
225
مدال‌ها
25
جایزه بگیری رو مشاهده میکنیم که دیشب بسته روی محمدامین میخواد به زور امروز بدش بیرون :)) تا دیشب میگفت محمدامین و امین جفتی مافیان، منم دارم میگم مافیان ولی دلم میخواد کلین شیت ببرم.

@امین کپل
امین جون پست‌ها رو بهتر بخون ، بهت فشار اومده چرا ، تا دیشب چیه :)) امروز رو بچسب
امین رو خیلی دوست داری ولی من ممل رو دوست دارم :دی

• Haha

AKP

مافیایی
Apr 8, 2023
91
76
60
مدال‌ها
7
چرا ریاضیش در نمی‌آد؟
فرض کن این فرضیه های یاسین درست باشه، امشب بیگناه بره، شبم حتی شات بشینه که شانسش خیلی کمه، سه تا مافیا سرحال تو بازی بمونن، سه نفر جلوشونن که یکیش خودتی، یکیش یاسینه یکیشم جادوگر. میشه 3 3 مساوی رای ها. تنها حالتش اینه که جادوگر بخواد برد رو ببخشه به مافیا.

• Poker Face
واکنش‌ها[ی پسندها]: Yasin و Pouya

Pouya

Thomas Shelby
Apr 12, 2020
727
429
810
مدال‌ها
44
فرض کن این فرضیه های یاسین درست باشه، امشب بیگناه بره، شبم حتی شات بشینه که شانسش خیلی کمه، سه تا مافیا سرحال تو بازی بمونن، سه نفر جلوشونن که یکیش خودتی، یکیش یاسینه یکیشم جادوگر. میشه 3 3 مساوی رای ها. تنها حالتش اینه که جادوگر بخواد برد رو ببخشه به مافیا.
3-3 شه مگه مافیا نمی‌بره؟

Atomic Ant

Wooden
Sep 17, 2021
237
91
145
مدال‌ها
19
دیوانم کردید. من گیج شدم واقعاً. پویا بازی رو جمع کن من باهات هستم. هر تصمیمی هم گرفتی پشتتم، حتی اگر غلط بود.

یاسین

واقعا تویی داری این حرفا رو به من میزنی ؟ دو تا بهم گره زده چیه ، فازت چیه ؟!!! اره به امین رای بده ، مشخصه شهر نیستی بای.

یاسین من حتی نفهمیدم اینکه میگی چیه. گره زده؟

امین

امین اواخر فاز قبلی که نقشت رو به زعم خودت افشا کردی، چرا اینقدر chill بودی پس؟ اونجا که اشکان بهت تیکه انداخت گفت "آقای دکتر از شما بعیده"، زیرش ری اکت قهقهه دادی :دی الان اگه پزشکی که خندیدنت به اون تیکه چی بود؟

• Like

AKP

مافیایی
Apr 8, 2023
91
76
60
مدال‌ها
7

Pouya

Thomas Shelby
Apr 12, 2020
727
429
810
مدال‌ها
44
جایی نوشته 3 3 شه مافیا میبره؟
نیاز به نوشتن نداره.:دی
ادغام پست‌ها در

تعداد مافیا اگه با بقیه در ابتدای روز برابر بشه، مافیا می‌بره.

AKP

مافیایی
Apr 8, 2023
91
76
60
مدال‌ها
7
نیاز به نوشتن نداره.:دی
فرض کن سه تا مافیا به یه نفر رای بدن، سه تای دیگه به یه مافیا، مافیا با قرعه بره بیرون. جادوگر نمیتونه بازی رو ببره تو سه نفر؟

Amir

Underwood
Mar 17, 2020
473
296
560
مدال‌ها
38
آرش ننوشتی مافیا گناهکار و شهروند بی گناهه، از کجا معلوم، شاید مافیا باید الان دنبال شهروند بگرده :))

• Haha

Pouya

Thomas Shelby
Apr 12, 2020
727
429
810
مدال‌ها
44
@یاسین
محمدامین علنا داره می‌گه کی‌پی قطعی مافیاست. نظرت چیه؟
ادغام پست‌ها در

فرض کن سه تا مافیا به یه نفر رای بدن، سه تای دیگه به یه مافیا، مافیا با قرعه بره بیرون. جادوگر نمیتونه بازی رو ببره تو سه نفر؟
چنین چیزی انجام نمی‌شه. به اونجا که برسه، بازی تمومه.

AKP

مافیایی
Apr 8, 2023
91
76
60
مدال‌ها
7
تازه کارگردان هم میتونه رای 4م رو به یه مافیا بده و با کمک جادوگر بازم بازی رو ببرن تو سه نفر. ولی خوب 3 3 شه مافیا میبره. :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

تاس

+