درودی دیگر.
1. ما دیشب با خُلقی پاره و مزخرف رهسپار عروسی شدیم. بعد از اینکه یکی دو ساعت مثل پیرمردهای بی حوصله یه گوشه تحمل کردم، صدای اسپیکر از ظرفیت های گوشم بیشتر شد و خیلی ریز و گربه ای از مجلس اومدم بیرون. تو ذهنم این بود که "می گساران را چه شد واقعاً؟" داخل پارکینگ صندوق عقب های باز و اُمید بخشی رو دیدم، و ندای "محمد محمد" که گویی بنیانگذار انقلاب وارد مجلس شد. ساعتی چند به می گساری و سیگار نشستیم، و از اواخر شب سردرد گرفتم تا امروز عصر. نظرم راجع به عروسی عوض نشد. هنوزم معتقدم حین ازدواج یا جشن عروسی نگیرید، یا لااقل جنس خوب در مجلس پخش کنید.
2. اینکه کارگردان کلاً چیزی در مورد من نمیگه آزارم میده. منم دل نازک. این همه هم ارادت بهش دارم تازه

در مقابل از من داره بعنوان مرلین مونرو استفاده میکنه

ما رو توی فیلمش استفاده کرده ولی محل سگ هم بهمون نمیگذاره. انگار بالاجبار منو میگذاره توی سکانس ها

از همین جا بگم که اگه از حضور من فقط قصد فروش داری قرارداد کنسله. قبل بازی هم ضمناً گفته بودم از هیچکاک خوشم نمیاد، عدل عکس هیچکاک رو گذاشتی. دست شما درد نکنه.
پویا
در مورد اتهامی که به من زدی، حقیقتا درست متوجه نشدم.
بله من تستی رای ندادم. چیُ امتیاز منفی دیدم دقیقا؟ فارسی هم حرف بزن لطفا و دقیقتر بگو. تا بفهمم چی میگی.

سطح هزینه رای تستی؟ قابل توجه نیست.
ببین پویا طبق برداشت من تو اومدی 2 تا مسئله رو بطور کلی توی اون پستت گفتی:
1. من رای ام تستی نیست.
2. هر کسی به خودش رای داده باشه، هر چند هم کم برات امتیاز منفی محسوب میشه.
با قسمت اول مشکلی ندارم. این نگرش تو داخل بازیه، حتی وقتی گاد گفته هدف از اون رای تست هست. مشکل ام با قسمت دومه. اینکه تو بصورت خام میای رای تستی رو برای دیگران امتیاز منفی براش قائل میشی. در واقع بدون اینکه احتمال بدی موتیو یک نفر از اون حرکت فقط تست هست، حکم میدی که اون حرکت برات ذات منفی داره. از out of context هم منظورم این بود که چرا وقتی تو در ذهن افراد دیگه نیستی، و در ظاهر امر هم رای فقط یک تست ساده هست، باید امتیاز منفی براش قائل بشی؟ بنظر من محافظه کاری گناهکاری حین رای، توی بستر تعریف میشه و ذاتی نیست. تو و هادی اونجا بدون در نظر گرفتن بستر و اینکه اصلاً هدف اون رای در وهله نخست تست هست، خود حرکت رو ذاتاً گناهکارانه دونستید و این برای من منطقی نبود.
فقط یه کمک بهت میکنم. هیچموقع وقتی با من حرف میزنی، از عباراتی مثل "این ذهن بیگناهه؟" استفاده نکن.
نهایتا، منُ به عنوان نفر سوم در لیست سیاها گذاشتی. اگه بیگناهی، امیدوارم با بازیم و بازیت این شک برطرف بشه. ولی اگه گناهکاری، با توپ و تانک که هیچی، با بمب اتم هم در روز منُ نمیتونی از بازی بندازی بیرون.

هیچ گناهکاری نمیتونه. امتحانش مجانی هست البته.
(بخش آخر خطاب به گناهکارا بود. بیگناها توجهی نکنن. شهر هر موقع بگه، من میرم بیرون.)
علت اینکه من تو رو در لیست نفر سوم گذاشتم فکر میکنم از پستم مشخصه پویا. از نظر من در اون لحظه سومین شک من بودی، و دلیلی نداشت بذارمت بالا یا پایین تر. این ربطی به هیچ چیز دیگه ای نداشت. اگر جایی از بازی حس کنم گناهکارتر یا سفیدتر هم هستی تعارف ندارم و چیزی که بنظرم بیاد رو میگم.
هادی
هادی ممنونم از جواب هات. در حال حاضر سوال دیگه ای ندارم، و جواب هات رو تحلیل و بر اساسشون نتیجه گیری میکنم. موضع ات هم تقریباً مشخص و محکم بود توی جواب ها و جای سوال بیشتری نداشت. مخلصم.
امین
امین قبل از اینکه جوابت رو بدم، این رو بگم که دیشب قبل از رفتن ام پست 120 ات رو خوندم، و تاثیر زیادی در رای ندادن ام داشت، چون من برای استدلال خوب ارزش زیادی قائلم. با قسمت هایی از جواب هات مشکل دارم البته که اونا رو هم میگم. بصورت کلی ولی نگاهم به اون پست اینه که اگه مورینیو میدید میگفت ایشون باید نحوه دفاع رو در دانشگاه هاروارد تدریس کنه

درود بر تو.
توضیحاتت رو میپذیرم که هدفت این بوده. منتها اونی که ذهنی داشته که چنین چیزی رو طراحی کرده، به این توجه نداشته که مافیا اگر بخواد فرعی اعدام کنه، میره که با اسم مافیا اعدامش کنه؟
و اینکه در همون دور سیزده که مثال زدی من جادوگر بودم و تو رو به اسم فرقه اعدام کردم. چون که بازی دنبال اعدام فرقه بود. چرا همون آدم اینجا باید بیاد به اسم فرعی بخواد تو رو اعدام کنه که شانس اعدامت رو کاهش بده؟
من در اون پستم نقشی در ذهنم نداشتم برات، فاز قلدری داشتی که مربوط به دور جلادت بود و دور قبل هم صحبت میکردیم که در گناهکاریت بهترین اجرا بوده برات و خوب بوده بری سمتش.
این قسمت خیلی خوب بود. از نظر خودم لزوماً رد نمیکنه اتهامم رو، ولی جواب در سطح بسیار بالایی قرار داره. حالا چرا رد نمیکنه؟ من گفتم اون کلمه از طرف تو ناخودآگاه اومده وسط بازی. یعنی ذهنت میدونسته دنبال چی میگرده، ولی لزوماً در لحظه اعلام حواست به این قضیه نبوده. شاید هم بوده من توی ذهن تو نیستم. ولی به هر حال احتمال هر دو وجود داره، و برای همین هم از واژه "لزوماً" استفاده کردم. بصورت کلی این جواب رو قسمت مثبتی از پستت ارزیابی میکنم ولی.
این به نظرم جو بود. چون سوالی نپرسیدی. حکم دادی. یک نمرهی منفی گرفتی.
این قسمت بدترین قسمت اون پست هست. من وقتی اتهامی میزنم، جواب فرد رو هم میسنجم و بعد تصمیم میگیرم. یعنی دیشب اگر بقیه جوابت شبیه این قسمت بود رای هم بهت داده بودم خیلی راحت. اینجا به لحاظ روانی صرفاً یک اتهام متقابل شبیه گناهکار بود از نقطه نظر من. اگر این قسمت توی پستت نبود، حتی تا مرز خنثی شدن در این فاز برای من پیش میرفتی. حمله متقابل لزوماً گناهکاری نیست، ولی نحوه و حس هر حمله متقابلی متفاوته.
در کجای پستم داشتم مسخرهت میکردم؟
یک تناقض معنایی هم در اینجا داری. تو میگی من مافیا هستم و دنبال جلاد میگشتم و فکر کردم تو جلادی که اینطور بهت واکنش دادم. بعد در قسمت آبی میگی اینطور واکنش رو زمانی میدم که تو بیگناهی در ذهنم و در قسمت قرمز داری بخش آبی رو تایید میکنی که اگر من گناهکار باشم و بفهمم تو گناهکاری جور دیگهای بازی میکنیم (متفاوت با الان)
این در تناقضه با اینکه میگی گناهکارم و تو رو گناهکار فرعی گرفتم و دنبال زدن گناهکار رقیبم. اگر تو رو جلاد گرفتم که پس باید مثل طوری که در بخش قرمز میگی بازی میکردم. اگر بیگناه گرفتمت که پس این همه بافتن در پستت برای چی بود که جلاد گرفتمت؟
این قسمت مثبت دیگه این پست بود.
قسمت اول که مسخره رو درست گفتم. مسخره به مفهوم عام هم نه. به مفهوم ترکیب ایموجی و کلمات در راستای شکستن قدرت یک نفر در بازی. اون پست تاثیر اینطوری رو داشت. حالا یا واقعاً چنین هدفی داشتی، یا نداشتی. در اصل مسئله تفاوتی ایجاد نمیکنه. جواب قسمت دوم هم اینه که تو ممکنه نسبت به من شک جلادی داشته باشی، ولی نمیتونی مطمئن باشی از این نظر چون در جایگاه خودت در قبال من ناآگاهی. مثلاً 70 منو جلاد گرفتی، 30 بیگناه. پس نمیتونی با قطعیت بیای جلو به هر حال و طبیعیه. موضع من در قبال این جواب اینه که بصورت کلی ولی میپذیرم. جواب استاندارد و خیلی خوبیه برای دفاع. اون قسمت اتهام ام در مورد هیستوری بازیت رو که مربوط به گناهکاریت بود برای من تا حدود زیادی کمرنگ میکنه.
رایم تست نبود. برای این بود که حرف بزنی و فضای قلدریت شکسته بشه.
بخش آبی رو هم لطفا جواب بده. آیا در بیگناهیت قلدر بودی؟
این دوباره قسمت بسیار بد اون پسته. اگر هدف ات صرفاً حرف زدن من و شکستن قلدریم بود، چرا در ادامه اسم من رو در جواب سوال پویا بعنوان مشکوک ترین فرد قرار دادی؟ مگه هدفت صحبت با من نبود فقط؟ تناقض داره.
جواب سوال دوم رو هم از بخش تحلیل ام در مورد خودم توی دور 16 میارم:
"فعلاً بازی من رو با بازی های قبلی خودم قیاس نکنید چون هدف و نگرش من نسبت به بازی کمی تغییر کرده."
داخل پست بعدی من سعی میکنم نظرم رو در مورد اتفاقات مهم بازی بگم و البته رای ام رو هم میدم. با توجه به فرصت کم سعی میکنم تا جایی که میشه هم به اختصار و بصورت موردی بهش بپردازم.