سلام و درود
عارضم به خدمتتون که خیلی مسدع نمیشم
مهمترین وِیژگی مافیای سرعتی اینه که مثل مافیای کلاسیکمون قرار نیست یه هفته وقت و انرژیمون رو صرفش کنیم. در نتیجه نتیجه اش به اون اندازه، مهم، تاثیر گذار و "حیثیتی" نیست. به همین خاطر میشه از یه جهاتی بیشتر ازش یاد گرفت، چون امکان پیاده سازی ایده ها و بررسی های میدانی که در مافیای کلاسیک ازش وحشت داشتیم و اجتناب می کردیم رو داره. خیلی هم عذاب وجدان نداری فلان کارو بکنم، وقت و انرژی فلان افراد به فنا میره
ی خلاصه که این توضیح رو بدم که بازی دیروز یکی از چند تا ایده ای که دارم رو اجرا کردم، نتایج جالبی هم داشت
از اینا بازم دارم، اجرا می کنم به صورت رندوم
در نتیجه از این چیزا برداشت لج کردن و اینا نکنید، اینا جزو ایده هاست برای ری اکشن گیری و تحقیقات میدانی
پیشاپیش هم اگر بازی کسی خراب میشه، مخصوصا وقتی مافیا میشم، عذرخواهم
شمام مثل من جدی نگیرید این بازیا های سرعتی رو، لذت ببرین
من یه چند تا نکته تو بازی دیدم تو این پلنی که برای این بازی چیده بودم، گفتم با شما هم در میون بزارم.
1- تو این بازی ادعا شد که "من مافیا هستم"، خیابانی وار بخوام بگم، یا این ادعا درسته یا غلطه. افراد دیگه بازی اونم وقتی کارآگاه در بازی وجود نداره، راهی برای صحت سنجی این که ندارن، دارن ؟در نتیجه باید به فکت های بعدی، تشخیص خودشون و در نهایت حس نهاییشون رجوع کنند.
خب توی چیزی که امکان صحت سنجی نداره، فارغ از حس اولیتون، درگیر شدن و درگیر موندن با این ادعا، در هر صورت بده، یعنی اگر طرف مافیا باشه، حتما قصدش ایجاد هرج و مرج بوده، و چیده که یارش با یه رفتار خنثی (که تعریف خنثی به هر بازی متفاوته) خودشو پنهان کنه، و بازی رو ببره رو کسائی که عطش کشف حقیقت/ تاثیرگذاری / دیده شدنشون باعث میشه شور حسینی از خودشون نشون بدن
و شما با واکنش زیاد نشون دادن، حتما دارید بهش کمک می کنید تو ایجاد این کی آس.
اما اگر طرف بیگناه باشه، یعنی فرد پلنی -خوب و موثر، یا بد و بی تاثیر- داره برای پیدا کردن روابط یا گرفتن واکنش یا پیدا کردن الگوریتم. خب شما در سوال و جواب با این آدم دنبال چی می گردین، یعنی وقتی میگید "فلانی توضیح بده تا قانع شیم" (فری در این بازی) یا " فکر می کردم یه ایده باحالی داره اما گویا اینطوری نیست " (محمدامین، تو فاز 1 ! این بازی
) دقیقا دنبال اینید که فرد مدعی چی بهتون بده ؟
بگه آره مثلا می خواستم به
این روش مافیا گیر بندازم ؟
خب اینطوری که مافیا به
اون روش دیگه گیر نمیوفته
اون بیگناه مدعی که به این سوالات توضیح میده به نظرتون چیه ؟ درازگوش ؟
در واقع تقریبا در بازی رخ داده شده واکنش فری و محمدامین مشابه رفتار آرش در دور جوکر من بود، با این فرق که اونجا آرش تو بحث با من میتونست خودشو سفید کنه و لازم نبود به من رای اعدام سریع بده، چون تو مافیای کلاسیک فرصت بحث زیاده، اما اینجا فری و محمدامین باید رای میدادن و نمی تونستن سفید شن، پس از غلبه بر من
در نتیجه گیری کلی و بجز استثنائات بنا به رجوع به این حستون مدعی اگر احتمال بالا گناهکار باشه، الگوریتم زمان اعدامش اینه:
1- تعادل تعدادی با موندنش در بازی بهم می خوره ؟ بله،
باید اعدام شه / خیر: 2- تونستم از روابط و دیالوگ هاش سر نخی پیدا کنم ؟ بله،
باید اعدام شه / خیر، موندنش در بازی تا پیدا کردن سر نخ یا آستانه بهم خوردن تعادل تعدادی
و اگر مبهم باشه یا بیگناه باشه از حستون، باید فرصت بدید بازیش شکل خودشو پیدا کنه و به کشف نخ ها از دیالوگ ها و واکنش های گفته شده رخ بده. به هر حال با اون نوع دیالوگ ها حقیقت مفید و مثبتی خارج نمیشه.
2- بیگناه تو بازی که کارآگاه نبوده که قطعی کسی رو سیاه یا سفید کنه، وقتی کسی در مورد زدن یا نزدن حرفه ای چه در مورد خودش چه در مورد دیگری اظهار نظر می کنه، به هیچ عنوان نمی تونه با زدن حرفه ای اعلام موافقت کنه چون به قیمت جون حرفه ای تموم میشه اشتباهش، هرچقدرم بگیر تقصیر مدعیه
وقتی کسی اینکارو می کنه یعنی یا گناهکاره، یا بیگناه فلج مغزی
که بیرون دادن بیگناه فلج مغزی از گناهکار واجب تره، در نتیجه وقتی هادی و مهسا میان به اون نظرخواهی من در مورد اینکه حرفه ای منو نزنه، لایک زدن حرفه ای میدن و بعدش رو میارن به مسخره بازی و توجیه لایکشون، در کمترین حالت فلج مغزین
اینکه کسی کلا سوال هم ازشون نمی کنه که تو با چه جراتی نظر دادی حرفه ای فلانی رو بزنه، یعنی بازی ایراد بزرگ داشته.
3- امین کی پی، تو بازی گفت، فلانی (یعنی من) رو حتی اگر ادعاش غلطه و بیگناهه بدیم بیرون، تا بازی نرمال شه، درست یا غلط بودن اینو کاری ندارم، چون نظرشه، به شخصیت بازیشم می خوره
یعنی تو تم بازیتو این انتخاب کردی، کاری ندارم این چی می خواد بگه، نظم مد نظر من از بازی رو بهم ریخته و من بودنش رو سم میدونم. بر اساس این رای اول میدی، ولی رای دوم نمیدی. این یعنی تم بازی خودتو رعایت نکردی و محتمل ترین انگیزه ای که به ذهن بازی میرسونه اینه: میدونستی امیر بیگناهه از خونش ترسیدی و رای ندادی.
4- محمدامین، از نظرت منتظر بودی امیر ایده ای زده باشه، نزده ( تشخیص تو یه فاز سرعتی؟ ) مشکوکه، امیر پست میده استدلال می کنه که "با اعدام من با این جو بازی چیزی مشخص نمیشه و گردن کسی نمیوفته این اعدام پس اعدام من در هر صورت غلطه"، تو اینو می بینی و تصمیم میگیری بعد این پستش رای یک بدی، یعنی از نظرت شکت قویه و اینم دست و پا زدنشه. امیر همونطور که وعده داده بوده در پست قبلش دفاع نمی کنه، تو رای دو نمیدی، و استدلالت اینه لج کرد دفاع نکرد، خواستم فرصت بدم. خب اینطوری تو طبیعتا مثل کی پی میشی اونی که میدونه امیر بیگناهه و از خونش ترسیده
که این شامل حال ممدوسین هم با دز بسیار کمتری میشه و اتفاقا هادی و مهسا ! و فری رو ناآگاه و سفید می کنه این موضوع
چون اعدام امیر به رای شما نیاز داشته و رای ندادین
در حالی که اونا دادن و از خون بیگناه هم نترسیدن.
5- نکته بعدی رو اسمش رو میزارم
شرف گردن گیری، در مافیای سرعتی و حضوری، برعکس مافیای استدلالی، به شدت چیز سنگینیه، ما چون مافیای استدلالی بازی کردیم، اینو جدی نمیگیریم، گرچه تو بازی های شبکه خانگی و اینا هم دیدم بعضا جدی نمیگیرن، که این خیلی بده و غلطه. تو وقتی گردن میگیری، یعنی داری نسخه یه نفر رو با یه خط میپیچی که ساید بازی در بیاد ( که البته اونجایی که هادی گرفت سایدی هم در نمیومد
)، پس وقتی گردن میگیری
یعنی یا شهری و مطمئنی به هر طریقی یا
مافیایی و تشخیص دادی یکی رو از بازی بیرون کنی به قیمت بیرون رفتن خودت و
شرافتا داری اعتماد بازی رو برای تعیین تکلیف دیگری می خری.
در نتیجه وقتی یکی گردن گرفت. اگر صبح روز بعد طرفی که گردن گرفته شده مثبت در اومد، اصولا نباید کار دیگه ای جز بیرون کردن گردن گیر تو بازی باشه
می خواد طرف بیگناه باشه یا گناهکار، چون بیگناهی که به غلط گردن میگیره، می تونه شهر رو عروس کنه
تو این بازی، هادی گردن گرفت، روز بعد خط روش نیوفتاد، تازه بیشرف اومد گوش ممدامین و دو نفر دیگه هم پیچوند که البته اونا حقشون بود نوش جونشون
یه چند تا چیز ریز دیگه هم بود و البته من بازیم از بعد از اعدام محمدامین نخوندم و رفتم خوابیدم
پستمم طولانی شده، چون مطمئنم تکرار میشه، تو بازی های دیگه میگم
شب بخیر