کاربلد مافیا
@برلین:
چرا مطمئنا من میام دفاع؟ رو چه حسابی میگی اینو؟
توضیح بده بیزحمت. خبر داری قراره کس دیگه ای هم بهم رای بده؟
پستامم که در جواب بهت میدم کلا دقیق نمیخوای بخونی 
هادی داره شما رو سخت میکوبه هم جالب بود در نوع خودش! این حالت امکان نداره در ذهن شما که هم من بیگناه باشم هم هادی؟ این خودش عجیبه
چند تا از دلایل همین دوستان رو بیار ببینم کلا.
چرا مطمئنا من میام دفاع؟ رو چه حسابی میگی اینو؟
توضیح بده بیزحمت. خبر داری قراره کس دیگه ای هم بهم رای بده؟
پستامم که در جواب بهت میدم کلا دقیق نمیخوای بخونی 
من گفتم رضا به صدرا گیر داده اتفاقامنظور از درگیری همون بحث و ایناس خب با شما و رضا بیشتر بوده، حالا اینکه به کدومتون گیر داده شما میگی به رضا گیر داده الان رضا قبول نداره این حرف رو
هادی داره شما رو سخت میکوبه هم جالب بود در نوع خودش! این حالت امکان نداره در ذهن شما که هم من بیگناه باشم هم هادی؟ این خودش عجیبه
چند تا از دلایل همین دوستان رو بیار ببینم کلا.
دربارهی حرفم خطاب به خودش که توضیح دادم تو پست قبلیم؛ از نظر من هیچ تناقضی وجود نداره و حتی اگر اشتباه نکنم خلفی هم موافق بود باهام. بعد جالبه فری میاد فقط میگه منتظرم رضا تناقض رو برطرف کنه.
دربارهی هادی هم @فریجان لطفاً برگرد و پستهای من خطاب به هادی رو بخون و ببین چه خط مسیری رو طی کردم. اول اومدم بهش گفتم چرا دوباره مثل دور قبل شخمی داری بازی میکنی؟ جواب نداد. گفتم پس ببین منم مثل خودت اتهام شخمی میزنم، جواب نداد. گفتم چرا جواب نمیدی گفت جوابی ندارم گفتم همون دفاعی که از یاسین انتظار داری رو الآن بهعنوان دفاع ازت میخوام. خب این مشخه که میخواستم ببینم از خر شیطون میاد پایین و درست بازی کنه و متوجه احمقانه بودن گیرهای اولیهی بازیش میشه یا نه. قاعدتاً اگر بیگناه میبود باید پونیت حرفهای من رو میگرفت ولی نه هیچی. منتها امروز رو من تا یک ساعت پیش نرسیدم باز کنم بخونم پستها رو و پستی که هادی داده و پشتش استدلال محمدرضا، نظرم رو میبره به این سمت که گزینهی رأی این فازم رو عوض کنم.
پ ن پ بقیه پستا رو خوندم و چیزی مشکوکتر بود ولی حال کردم عمدا یه کاری کنم بخندیم و به صدرا رای دادم که دور هم باشیم. این چه سوالی بود جدا؟ نمیفهمم فقط قصدت علامت سوال گذاشتن ته پستت بود که حس پرسشگری بگیریم ازت؟ در مقام بازخواست باشی مثلا؟ جز این منطقی براش پیدا نمیکنم!
) هیچ گرهی با اعدامش باز نمیشه و هیچکی مسعولیت رو گردن نمیگیره و میگن بد بازی کرده بنا براین پای کسی گیر نیست . من رای به هادی رو در این شرایط یه راه فرار میبینم برای گناهکارا!
))))))))))