جدیدترین‌ها

بازی دور هشتم مافیا | داستان یک جلاد - بخش نخست: انتقام برادران میلر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
130
@برلین:
چرا مطمئنا من میام دفاع؟ رو چه حسابی میگی اینو؟ :دی توضیح بده بیزحمت. خبر داری قراره کس دیگه ای هم بهم رای بده؟ :دی پستامم که در جواب بهت میدم کلا دقیق نمیخوای بخونی :دی
منظور از درگیری همون بحث و ایناس خب با شما و رضا بیشتر بوده، حالا اینکه به کدومتون گیر داده شما میگی به رضا گیر داده الان رضا قبول نداره این حرف رو
من گفتم رضا به صدرا گیر داده اتفاقا :دی هادی داره شما رو سخت میکوبه هم جالب بود در نوع خودش! این حالت امکان نداره در ذهن شما که هم من بیگناه باشم هم هادی؟ این خودش عجیبه :دی چند تا از دلایل همین دوستان رو بیار ببینم کلا.

تازه‌وارد
پسندها
0
محمد رضا
حرف های بقیه رو کپی نکردم نظر من اون بود نظر بقیه هم همین،مثلا راجب هادی ،هادی به مهسا میگه مشکوک به کسی که به مهسا رای داده به اونم میگه مشکوک ورایش رو جالب نمیدونه،دو دوتا میشه چهار تا ،اگه یه نفر بگه چهار تا بعدش منم بگم دو دوتا چهار اون وقت کار من تکرار کردنه؟ویه چیز دیگه محمد رضای عزیز یه اصل تو مافیا هس(منم شنیدم😆)میگن هرکی راجب یه اتفاق صحبت میکنه یا تو اون اتفاق شریک بوده وسهم داشته یا اون جریان براش اتفاق افتاده ،از کجا معلوم خودت صدرا رو نزدی بعد بندازی گردن من که امیر صدرا مرد من خیلی بهت مشکوک شدم،😉😆
از من بیشتر مهسا با صدرا درگیر بود چرا به اون مشکوک نیستی من فقط یه پست راجب صدرا نوشتم وگفتم حس خوبی بهش ندارم😁
ویکی از دوستان هم گفتن که حالا صدرا مرده میگی که من با صدرا موافقم و این جور حرفا به بازی کمک نمیکنه،در جواب ایشون باید بگم که من قبل مردن صدرا نظرم رو بیگناهی ایشون بود حالا که مرده ونقشش هم اعلام شده باید طرف خودم رو مشخص کنم وبه کسایی که به صدرا گیر میدادن یا صدرا بهشون گیر میداد گیر بدم.
مشکوک ها از نظر بنده آقای هادی،مهسا خانم،ومحمدرضای عزیز (بابت صحبت راجب تیر شب وبه نظر من سواستفاده از تیر شب)ولی امشب ترجیح میدم که با کمال احترام به آقا هادی رای بدم.

- - - Updated - - -

هادی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
من امروز خیلی شلوغ بودم به‌خاطر هم نرسیدم و بیشتر فاز رو از دست دادم ولی سعی کردم همه‌ی بحث‌ها رو دنبال کنم. جمع‌بندی‌م اینه:

فری صدجا نوشت رضا تناقض داره. :)) درباره‌ی حرفم خطاب به خودش که توضیح دادم تو پست قبلی‌م؛ از نظر من هیچ تناقضی وجود نداره و حتی اگر اشتباه نکنم خلفی هم موافق بود باهام. بعد جالبه فری میاد فقط می‌گه منتظرم رضا تناقض رو برطرف کنه. :| درباره‌ی هادی هم @فری‌جان لطفاً برگرد و پست‌های من خطاب به هادی رو بخون و ببین چه خط مسیری رو طی کردم. اول اومدم بهش گفتم چرا دوباره مثل دور قبل شخمی داری بازی می‌کنی؟ جواب نداد. گفتم پس ببین منم مثل خودت اتهام شخمی می‌زنم، جواب نداد. گفتم چرا جواب نمی‌دی گفت جوابی ندارم گفتم همون دفاعی که از یاسین انتظار داری رو الآن به‌عنوان دفاع ازت می‌خوام. خب این مشخه که می‌خواستم ببینم از خر شیطون میاد پایین و درست بازی کنه و متوجه احمقانه بودن گیرهای اولیه‌ی بازی‌ش می‌شه یا نه. قاعدتاً اگر بی‌گناه می‌بود باید پونیت حرف‌های من رو می‌گرفت ولی نه هیچی. منتها امروز رو من تا یک ساعت پیش نرسیدم باز کنم بخونم پست‌ها رو و پستی که هادی داده و پشتش استدلال محمدرضا، نظرم رو می‌بره به این سمت که گزینه‌ی رأی این فازم رو عوض کنم.

- - - Updated - - -

رای به اعدام: فری

رضا:
چون گفتم تناقض داری (صدجا!!!!) و اینکه گزینه مشکوکمی سریع شدم گزینه ات و سریع رای دادی؟:دی این اتهام متقابله از نظر من.

تازه‌وارد
پسندها
0

رای به اعدام: هادی

کاربلد مافیا
پسندها
130
رضا:
چون گفتم تناقض داری (صدجا!!!!) و اینکه گزینه مشکوکمی سریع شدم گزینه ات و سریع رای دادی؟:دی این اتهام متقابله از نظر من.

چرا جواب به پست من نمیدی کلا؟

تازه‌وارد
پسندها
0

رای به اعدام: آرش

- - - Updated - - -

رای به اعدام باطل: آرش

کارکشته مافیا
پسندها
265
@امیر
محمد رضا
حرف های بقیه رو کپی نکردم نظر من اون بود نظر بقیه هم همین،مثلا راجب هادی ،هادی به مهسا میگه مشکوک به کسی که به مهسا رای داده به اونم میگه مشکوک ورایش رو جالب نمیدونه،دو دوتا میشه چهار تا ،اگه یه نفر بگه چهار تا بعدش منم بگم دو دوتا چهار اون وقت کار من تکرار کردنه؟ویه چیز دیگه محمد رضای عزیز یه اصل تو مافیا هس(منم شنیدم😆)میگن هرکی راجب یه اتفاق صحبت میکنه یا تو اون اتفاق شریک بوده وسهم داشته یا اون جریان براش اتفاق افتاده ،از کجا معلوم خودت صدرا رو نزدی بعد بندازی گردن من که امیر صدرا مرد من خیلی بهت مشکوک شدم،😉😆
از من بیشتر مهسا با صدرا درگیر بود چرا به اون مشکوک نیستی من فقط یه پست راجب صدرا نوشتم وگفتم حس خوبی بهش ندارم😁
ویکی از دوستان هم گفتن که حالا صدرا مرده میگی که من با صدرا موافقم و این جور حرفا به بازی کمک نمیکنه،در جواب ایشون باید بگم که من قبل مردن صدرا نظرم رو بیگناهی ایشون بود حالا که مرده ونقشش هم اعلام شده باید طرف خودم رو مشخص کنم وبه کسایی که به صدرا گیر میدادن یا صدرا بهشون گیر میداد گیر بدم.
مشکوک ها از نظر بنده آقای هادی،مهسا خانم،ومحمدرضای عزیز (بابت صحبت راجب تیر شب وبه نظر من سواستفاده از تیر شب)ولی امشب ترجیح میدم که با کمال احترام به آقا هادی رای بدم.
من محمد امین هستم :)
بحث اینه که بعد از اینکه 4 5 پست از اون حرف ها گذشته و کلی سر اون حرف ها بحث شده. تو میای صحبت های 5 صفحه پیش رو تکرار می کنی مشکوکه برای من و یه چیزی فرای دو دو تا 4 تا می شه.
آره اون اصل درسته و من بی گناه دقیقا چون می بینم از اون تیر سوء استفاده نشده می گم پس حتما هدف تیر سوء استفاده نبوده و هدف از بین بردن یه تهدید بوده.
آره من هم ممکنه صدرا رو زده باشم بخوام بندازم گردن تو. اما چرا پس تنهام؟ یا مافیا ام یا قاتل دیگه؟ درسته؟ خب اگه قاتل باشم که هرگز راجع به تیر صحبت نمی کنم به خاطر همین اصلی که جفتمون می دونیم. آروم و ساکت میام بالا به فردی که هیشکی اعملا بهش شک نداره هم شک نمی ندازم (خودت رو می گم). اگه مافیا باشم هم چرا تنهام؟ یه تیر تیمی رو زدیم که سوء استفاده کنیم و تو رو بندازیم بیرون دیگه؟ درسته؟ کجان بقیه پس؟
فرق مهسا با تو هم اینه که خود صدرا چندینبار گفت که صرفا داره از مهسا سوال می پرسه ولی رای اعدامش تو بودی.

تازه‌وارد
پسندها
0

تازه‌وارد
پسندها
0
@برلین
وقتی گفتی پست بعدی رای رو با دلیل میگم انتظار پست و دلیلای محکم تری رو داشتم
من که برام قابل قبول نبود همچنان مشکوک.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
کارکشته مافیا
پسندها
112
@عارش

هروقت اومدی، دلیلت برای رای به صدرا رو هم بگو. چون من حس نکردم حرف‌هایی که زدی در دیالوگ‌هات تو این دو پست با صدرا، در حد رای دادن باشه. یعنی بقیه‌ی پست‌ها رو خوندی و چیزی مشکوک‌تر از این نبود برات؟

دلیل رایم به صدرا مشخص بود خب! همین چست بالا هم جکیدش رو گفتم . مطمعنا منم میدونستم اون فاز 10-11 تا رای میخایم تا اعدام. به گزینه مشگوکم تا اونجای بازی رای دادم از بین هادی و صدرا

حالا تو و مهسا بود فک کنم با هم دیالوگ برقرار کردین که : به نظر من به هادی مشکوک تر بود به اون باید میداد! اینو دیدم پرام ریخت :دی ینی چی مگه شما تو ذهن منین؟ عجیب بود حالا فک کنم مهسا بود اینو گفت میرم میبینم.

اون قسمت قرمز هم واقعا سوال بی موردیه عارش :33: پ ن پ بقیه پستا رو خوندم و چیزی مشکوکتر بود ولی حال کردم عمدا یه کاری کنم بخندیم و به صدرا رای دادم که دور هم باشیم. این چه سوالی بود جدا؟ نمیفهمم فقط قصدت علامت سوال گذاشتن ته پستت بود که حس پرسشگری بگیریم ازت؟ در مقام بازخواست باشی مثلا؟ جز این منطقی براش پیدا نمیکنم!

در مورد این فاز و افرادش باید بگم که فازای قبل به هادی مشکوک بودم و خصوصا سر اون حرفش که الانم پستشو فرستادم حس سو استفاده از موقعیت و نقشش از دور قبل رو میگرفتم . ولی با این پستش که اینفاز داد که گادکش میشم فلان و دو سه تا رایی که قبل این داشت حس میکنم هلو برو تو گلو شده! اعدامش به نظر من هیچ گرهی باز میکنه (و با یادی از دوست خوبم مهدی :گل:) هیچ گرهی با اعدامش باز نمیشه و هیچکی مسعولیت رو گردن نمیگیره و میگن بد بازی کرده بنا براین پای کسی گیر نیست . من رای به هادی رو در این شرایط یه راه فرار میبینم برای گناهکارا!

درسته این پست هادی موقع بدی داده شد و زمانی بود که گزینه جدی آنجنانی نداریم برای رای و این کارو پیچیده میکنه . نمیدونم واقعا گیج شدم و گزینه در حد رای ندارم و باید بیشتر اینتراکت داشته باشم با کسایی که تو ذهنمن. واقعا قفلم راه حلی ندارم اگه کسی داره بگه

در مورد بقیه افرادم فردا مفصل صحبت میکنم اگر عمری باشه

آها یه چیزی یادم افتاد فک کنم محمد7رضا بود که رای به هادی داد یهو بی مقدمه که من موقعی که خوندم شاخ دراوردم. یکیم دراورده بود که این تناقضه و اول موافق بود با هادی بعدا رای داد .. اونم خیلی جالب بود. حالا نمیدونم این حرکتو بیگناهی بگیرم یا گناهکاری ولی فعلا گوشه ذهنم هست و دوس دارم خودمم دیالوگ برقرار کنم یا جوابش به اون دوستمونو ببینم بعد نظر بدم

کلا حالب نشد این فاز . خصوصا با اعدام اجباری

الان گذرا دیدم که فری هم چنتا رای اورده ندیدم کی بودن . عجیبه برام رایای یهویی لحظه اخری! برم دلایلشونو بخونم هنوز نخوندم پستای بعد اومدنم رو

کاربلد مافیا
پسندها
130
آرش
پسندها
337
@عارش

عارش تشر رو چی معنی میکنی تو؟ توپید دیگه غیر اینه؟ من به این میگم تشر . شاید مستقیم نگفته باشه آره تو گناهکاری و نمیتونه هم اینکارو بکنه ک وگرنه همون لحظه رای میدادم بهش :دی ولی اون گیر بنی اسراعیلی و اینکه پشت بند یه بازیکن قدر مثل امین بیاد برا خود نمایی و اینکه منم یه چیزی گفته باشم حس بدی داد . آخه این حرکت به خودی خود هم بد نیستا اگر گیر درست و جدیدی داده بشه و به هدف منجر بشه منتهی این در مورد صدرا اتفاق نیفتاد و واقعا بحث برای بحث و خودنمایی بود بنظرم!

ضمنا من همچین جمله ای نگفتم نزار تو دهنم :دی اینی که تو میگی از قول من بارش خیلی زیادتره از اونیه که من گفتم من گفتم معمولا طبق تجربه این فعالیتای اول بازی بیگناهین. خودتم تجربش کردی

باز باید بگم سیبل رو چی معنی میکنی؟ . نمیدونم چرا تعریفامون از کلمات متفاوت شدن! خب وقتی یکی به یه نفر گیر میده و اون یکی میاد پشت بندش و کره گیری میکنه من اسم اینو میزارم سیبل!

خیلی واضحه عارش! مگه قراره یه نفر مثلا 18 نفر بریزن سرش و بعد بگیم اها این سیبل شده ها! حد نساب داریم برا سیبل مگه؟ برا من اون لحظه با اون حرکت صدرا حس این رو داد و خواستم جلوگیری کنم که این کره گیریه اتفاق نیفته!

من احتمال اینهارو ندادم؟ دیگه داری بی مهری میکنی عارش. همین بالا هم گفتم من قزعیتی به کار نبردم که تو داری حرف منو عوض میکنی و منو بازخواست میکنی. من گفتم معمولا این حرکات گناهکارین این ینی هست احتمال اینکه مهسا هم با سو استفاده از سبک همیشگیش سرمونو گلاه بزاره! بود این احتمال تو پستم و تو سعی داشتی نبینیش. و این خیلی عجیبه :دی چیشد که صلاح دیدی نبینی این بخش رو و بیای این سوال و جوابای بی مورد رو بپرسی؟
نتوپید به نظرم، اگه هم لحنش جدی و توپان (:))) بوده باشه خود نوع گیر دادنش مشخص بود که به گناهکاری مهسا نیست و به نحوه‌ی درست بازی کردنه. حالا تا حدی حق می‌دم که تو چنین دریافتی نکرده باشی، ولی دیگه «تشر»‌و اینا هم بزرگنمایی بود برا قضیه.
اتفاقا از نظر بار، بار پستت کاملا سمت بیگناهی مهسا بود و از شجاعت بیگناهانه‌ش تعریف کردی و این‌ها. یعنی این کنار اون جمله‌ی سیبل، مفهومش می‌شه همون جمله‌ای که من گفتم.
نمی‌گم ۱۸ نفر، ولی آخه دو نفر به یه نفر گیر بدن که نمیشه سیبل. :دی اینم در نظر بگیر که تو اون نقطه از بازی، دو سه نفر کلا پست داده بودن و اونقدر موضوع زیادی نبود تو بازی که صدرا بخواد به چیز دیگه‌ای بپردازه. حالا من زیاد مشکلی با اینکه به صدرا بدبین بودی ندارم، بیشتر در مورد مهساست مشکلم. حس چسبیدن و جلب اعتماد گرفتم ازت :دی یه کم زود بود اون نقطه از بازی که چنین قضاوتی درباره‌ی پست اول بازی مهسا بکنی. نگفتم قطعیت داشتی البته.
پستت خوب بود حالا، حسابه :دی
و اینکه تو نظرت درباره‌ی ریکشن مهسا چیه؟ اوکی بودی که واکنشی نشون نداد به دفاعت؟ مهسایی که به همه‌چیز بدبینه و واکنش نشون می‌ده :دی یه جورایی انگار راضی بود که تو گفتی بیگناهه.

@آرش

اولا که اگه بخوام می تونم اعدامت کنم :))
دوما من اصلا نگفتم واکنشت اغراق آمیز بوده. این پست منه:

گفتم overkill بوده. یه بارم توضیح دادم که یعنی نیاز به همچین واکنشی نبود و بیش از حد بوده.

من از خودت دیدم این نوع واکنش رو. نمی تونم پین پوینتش کنم اما دیدم قبلا از این کارا کنی. بعدش هم بگی واسه ری اکشن گرفتن بود. اگه اشتباه نکنم با همین امین خلفی کردی این کار رو قبلا. @امین خلفی وارد شو به این بحث.

بحثتون رو خوندم. از عمد وارد نشدم چون احساس کردم چیز خاصی نمی تونم اضافه کنم. حرفای جفتتون برام منطقی بوده تا اینجا. یعنی جفت حالتا می تونه وجود داشته باشه و صرفا باید ببینیم در ادامه بازی تو چه حسی می دی که اون کارت هم ببینیم می تونه معنی ای که امین می گرو داشته باشه یا نه. الان که اوکی ای برای من.
بذار برم قوانین رو بخونم اگه بتونیم دو نفر رو ببریم دادگاه نظرت رو این نیست که 2 نفر برن 2 تا دفاعیه بشنویم؟

حالا فرق واکنش بیش از حد و اغراق‌آمیز بودن رو نمی‌فهمم من ولی اوکی، همون overkill یا واکنش بیش از حد رو بذار جای اغراق‌آمیز پستم رو بخون :)). بازی با کلمات نداریم که. :دی واکنش بیش از حد نبود پستم :دی

الان فهمیدم چه نوع گیری رو میگی. اره اونجوری «گلم» و اینا برای واکنش گرفتن که می‌گم. ولی مشکلم با پست فری این بود که گیر بیخودی داد. سوال نپرسید ینی، قضاوت کرد. من سوال می‌پرسم با اون لحن :دی همین خلفی مثلا ازش پرسیدم «خوبی عزیزم؟ چرا پست نمی‌دی گلم؟» از این حرف‌ها، و یه فرق دیگه اینه که توی کانتکست و بحث هم نیست مال من. مال فری توی بحث بود.

- - - Updated - - -

عجب :دی

رای به اعدام باطل: فری

رای به اعدام: هادی

کارکشته مافیا
پسندها
112
کاربلد مافیا
پسندها
130
مافیایی
پسندها
73
من بیرونم گاد رایمو حساب کن

رای به اعدام: رای به اعدام هادی

کارکشته مافیا
پسندها
265
الان اگه هانیه منفی باشه یارش باید مهسا باشه حواستون هست؟
@عرفان
@آرش

آرش
پسندها
337
کاربلد مافیا
پسندها
63
دوربین مخفیه چیزی نیست :))

واقعا چطور اومدی چنین سوالی کردی ؟!!‌:دی من اصلا بازی رو دیگه ول کردم دارم رای ها رو دارم میبینم .

بعد میای به من گیر میدی ما دو تا از هم دفاع نمیکنیم :))

هانیه خانم رای رو داد به فری که شما ۳ تا نشین عالی بود :))

کاربلد مافیا
پسندها
130
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین