جدیدترین‌ها

بازی دور هشتم مافیا | داستان یک جلاد - بخش نخست: انتقام برادران میلر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
0
خب همین نمی‌فهمم چیش عجیبه برات که محمدامین رای نیاورده. بیگناه که از نقش محمدامین خبر نداره، صرفا نمیاد با همون یه تغییر رایش بهش رای بده. تو رای دادی محمدحسین هم رای داد، بقیه هم رای می‌دادن محمدامین اعدام می‌شد بدون اینکه توضیحی بده درباره‌ی رایش؟ :دی اصلا نمی‌فهمم چرا اصرار داری که عجیبه محمدامین رای نیاورده. اگه محمدامین نقشش تو شب معلوم نمی‌شد بازم می‌اومدی چنین حرفی بزنی؟ :دی
و اینکه اوکی بین دفاع هانیه و فری دفاع فری منطقی‌تر بوده برات و به دلایلی که گفتی نمی‌خواستی به فری رای بدی. چرا به هانیه رای ندادی پس؟
میگی محمدامین رایی نداشت بخواد اعدام شه به خاطر همین رای دادم، ولی از اون طرف میگی چرا بهش رای ندادین؟ :| خب رای میدادیم که اعدام میشد.:|
و یه چیز دیگه. محمدامین دیشب قبل بسته شدن فاز اومد گفت اگه فری بیگناه بود راحت پوش می‌شد و دلایل برای هانیه هم که توی دفاعیه‌اش اورد، برای انتخابش بین هانیه و ممد۷رضا بود نه هانیه و فری. به این توجه نکردی ینی؟ چون به نظرم واضح بود گزینه اول محمدامین طبق حرف‌هاش فریه در هر صورت. رایش برا این بود که هانیه بره دفاع. چطوری از این موضوع به شک به این رسیدی که فری بیگناهه و محمدامین گناهکار؟‌ طبق این شکی که میگی اون لحظه به حرکت محمدامین کردی، چرا باید محمدامین هانیه رو بفرسته دفاع؟ بعد اونجوری عوض کنه به فری رای بده؟ یعنی این قضیه رو چجوری گذاشتی کنار اون قضیه تغییر رایش؟

]
اقا چرا این دور هر چیزی رو باید چند بار توضیح بدم :دی
با رضا و مهسا و الانم تو چرا اخه:دی
توضیح دادم منظورم این نبود همه رو اون حرکت بیان به محمدامین رای بدن و اعدامش کنن میتونستن به اون حرکت شک کنن یا نه؟
یا کلا عجیب بودن اونم برات جای سواله؟
بعد میتونستن از فری رای بردارن یا نه؟
اصلا از اون حرکت هیچ تردیدی نسبت به فری و محمدامین پیدا نکردن؟
کامل مطمئن بودن ببرنش برا اعدام؟
امیدوارم نظرم واضح بوده باشه
من نگفتم همتون مثل من میومدین رای میدادین که
بیشترین شک و صحبت رو دیگه تو باهاش داشتی تو خودت تا اخر رای ندادی بعد برا بقیه قطعیت رسیده بودن و حتی اون حرکت هم تاثیری نداشت؟

الان توضیح دادم برات چرا به محمدامین رای دادم و چرا به فری ندادم باز میگی چرا به هانیه رای ندادی؟
الان این همه توضیح رو برای کی دادم پس؟
حرکت محمدامین برام عجیب بود برم به هانیه رای بدم؟
جدا جدا نبودن که باهم بود و توضیح دادم چرا این تصمیم رو گرفتم
رای به هانیه رای پرت بود و هیچ تاثیری نداشت دفاعشم هیچی نداشت رای بهش بدم که چی بشه؟از چی بهش رای بدم؟
الان به هانیه رای میدادم بعد فاز میومدم به محمدامین برای رایش گیر میدادم برای خودت سوال نمیشد چه رایی دادی و بر چه اساسی؟

متوجه شدم حرف محمدامین بین محمدرضا و هانیه بود
دقیقا یکی از دلایلش هم همین بود
بالاخره به هانیه شک داشته دیگه کلی هم توضیح داده بود پس شکی داشت الکی نبرده که
تازه فری هم تکی میرفت دفاع که قطعی نبود اعدامش اگه قانع نمیشد میتونست به فری رای نده
درسته؟
تو الکی نفر دوم رو میبری دفاع وقتی شکی نداری؟
پس بود
ضمن اینکه با مهسا هم صحبتی داشت سر بی تجربگی هانیه و گفت از نظرش این نیست بعد دفاع هانیه گفت دفعه اولمه قانع شد؟
تو پست تو جواب مهسا اوردم
این پست محمد امین تو جواب فری عه
@فری
بحث کم نداشتیم و بیشتر به اون نقطه بر می گرده که دلیل کلر هات می تونه این باشه می تونه اون باشه و کاریش نمی شه کرد و وقتی همه کار هات رو می ذارم کنار هم این مقدار از می تونه این باشه می تونه اون باشه اذیتم می کنه. شاید اصلا بهت رای ندادم. صبر داشته باش
این الان دلیل شکش به فری بود

بعد خوندن دفاع ها برام سوال پیش اومد از کجاش به هانیه شکش برطرف شد به فری بیشتر؟
الان هانیه کار مثبتی کرد تو دفاع یا فری کار منفی کرد که عوض کرد؟
اگه میخواست اینقدر راحت عوض کنه چرا برای دفاع برد؟
میگم تغییر رایش با شکی به هانیه داشت نمیخونه و دلیل عجیب بودنش برام این بود
امیدوارم واضح توضیح داده باشم

آرش
پسندها
337
اقا چرا این دور هر چیزی رو باید چند بار توضیح بدم :دی
با رضا و مهسا و الانم تو چرا اخه:دی
توضیح دادم منظورم این نبود همه رو اون حرکت بیان به محمدامین رای بدن و اعدامش کنن میتونستن به اون حرکت شک کنن یا نه؟
یا کلا عجیب بودن اونم برات جای سواله؟
بعد میتونستن از فری رای بردارن یا نه؟
اصلا از اون حرکت هیچ تردیدی نسبت به فری و محمدامین پیدا نکردن؟
کامل مطمئن بودن ببرنش برا اعدام؟
امیدوارم نظرم واضح بوده باشه
من نگفتم همتون مثل من میومدین رای میدادین که
بیشترین شک و صحبت رو دیگه تو باهاش داشتی تو خودت تا اخر رای ندادی بعد برا بقیه قطعیت رسیده بودن و حتی اون حرکت هم تاثیری نداشت؟

الان توضیح دادم برات چرا به محمدامین رای دادم و چرا به فری ندادم باز میگی چرا به هانیه رای ندادی؟
الان این همه توضیح رو برای کی دادم پس؟
حرکت محمدامین برام عجیب بود برم به هانیه رای بدم؟
جدا جدا نبودن که باهم بود و توضیح دادم چرا این تصمیم رو گرفتم
رای به هانیه رای پرت بود و هیچ تاثیری نداشت دفاعشم هیچی نداشت رای بهش بدم که چی بشه؟از چی بهش رای بدم؟
الان به هانیه رای میدادم بعد فاز میومدم به محمدامین برای رایش گیر میدادم برای خودت سوال نمیشد چه رایی دادی و بر چه اساسی؟

متوجه شدم حرف محمدامین بین محمدرضا و هانیه بود
دقیقا یکی از دلایلش هم همین بود
بالاخره به هانیه شک داشته دیگه کلی هم توضیح داده بود پس شکی داشت الکی نبرده که
تازه فری هم تکی میرفت دفاع که قطعی نبود اعدامش اگه قانع نمیشد میتونست به فری رای نده
درسته؟
تو الکی نفر دوم رو میبری دفاع وقتی شکی نداری؟
پس بود
ضمن اینکه با مهسا هم صحبتی داشت سر بی تجربگی هانیه و گفت از نظرش این نیست بعد دفاع هانیه گفت دفعه اولمه قانع شد؟
تو پست تو جواب مهسا اوردم
این پست محمد امین تو جواب فری عه

این الان دلیل شکش به فری بود

بعد خوندن دفاع ها برام سوال پیش اومد از کجاش به هانیه شکش برطرف شد به فری بیشتر؟
الان هانیه کار مثبتی کرد تو دفاع یا فری کار منفی کرد که عوض کرد؟
اگه میخواست اینقدر راحت عوض کنه چرا برای دفاع برد؟
میگم تغییر رایش با شکی به هانیه داشت نمیخونه و دلیل عجیب بودنش برام این بود
امیدوارم واضح توضیح داده باشم

بابا :دی شاید من دارم بد توضیح می‌دم. می‌گم مگه بقیه به جز تغییر رای از فری به محمدامین چطوری می‌تونستن تعجبشون یا شکشون به این قضیه رو نشون بدن؟ خب اگه بقیه هم می‌خواستن تعجبشون رو نشون بدن، باید به محمدامین رای میدادن و محمدامین اعدام می‌شد دیگه. نمیفهمم پوینت این حرفت رو کلا. بعدشم که محمدامین گناهکار اعلام شد خب عجیب بودن و مشکوک بودن حرکتش توجیه شد دیگه. میومدیم اعلام تعجب از چی می‌کردیم مثلا؟ :دی

و اصلا اینکه میگی چرا بقیه رایشون رو از فری برنداشتن هم نمی‌فهمم. باشه حرکت محمدامین مشکوک، چه ربطی به فری داشته این؟ مگه محمدامین گناهکار، می‌دونسته فری بیگناهه حتما؟ درحالت عادی خیر، مگر یک مافیا باشه دیگه؟ تو از کجا می‌گی که یک مافیا بوده که توقع داشتی از مشکوک بودن حرکت محمدامین به بیگناه بودن فری برسیم و رایمون رو از فری برداریم؟ یعنی یه بیگناه احتمال ۲ تا مافیا بودن رو هم در نظر میگیره دیگه. این حرفی که تو زدی یعنی احتمال ۲ مافیا بودن رو در نظر نگرفتی. حالا قاتل رو میگیم به بازی محمدامین یا فری نمی‌خورده اوکی :دی

بعد این پست محمدامین که میاری، چرا پست‌های بعدش رو نمی‌اری؟
آقا من چیزی که تو ذهنمه دیر تر هم خواستم رای بدم اینه که فری این فاز حیلی راحت می تونست پوش شه توسط منفی ها اگه خودش منفی نبود.
و الان هم 3 تا رای داره متاسفانه و دیگه اگه خواسته باشن پوشش کنن نیاز به تعداد رای بیشتر از این نیست. واسه همین من تا حدی فری و 3 نفری که بهش رای دادن رو نمی تونم تو یه تیم ببینم و یا یکی دو تا از این 3 نفر منفین یا فری.
از اونجایی که من مهسا تا حدی برام مثبته. بین فری و هانیه ترجیح می دم به هانیه رای بدم که جفتشون باشن بتونم انتحاب کنم.
@آرش
وقتی تو به ظاهر قرار بوده این فاز به فری رای بدی و مهسا به قطع قرار بوده به فری رای بده و فری عملا این فاز فقط ذاشته دفاع می کردن؟ حتی یه مافیای 2 نفره نمی تونه پوش کنه؟

اینجا خب مشخصه داره میگه گزینه اصلیش فریه دیگه. اصلا مگه جایی گفت به هانیه بیشتر از فری شک داره قبلش؟

کلا عجیبه حرفات داداشی :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195

رای به اعدام: آرش: اگر به ممل رای می دادی اعدام که نمیشد، میشد؟ پس چرا رای ندادی که جفتمون تو بازی بمونیم؟ هم میتونستی دلیل رایشو بپرسی هم اینکه از من به اطمینان بیشتری برسی، ضرر یا هزینه این رای و برام توضیح بده.
به قول مهسا واقعا خیلی رو داری :))‌ تو دو فازه برام گناهکاری، فاز دیروز هم گفتی بهم فرصت بده به بقیه بپردازم این‌ها، ولی هیچی به بازی اضافه نکردی. به بقیه پرداختن منظورت اون مدل پرداختن به مهسا بود مثلا؟ :دی تو دفاعت هم که حرف‌های تکراری زدی. هرچی ازت سوال می‌پرسم جواب نمی‌دی به بعد موکول می‌کنی میگی من اینطوری نیستم فلان، بعد توقع داری بهت رای ندم فرصت بدم؟ :دی رایم ضرر یا هزینه نداشته؟ اگه بیگناهی چطور می‌گی برام هزینه نداشته وقتی با رایم تا دم اعدام بردمت؟ قطعا اگه بیگناه میبودی و اعدام میشدی شک میومد رو من دیگه با رایی که دادم. چطور می‌گی هزینه نداشته :)) بعد مگه سود شخصی‌ای توی رایم بوده که لازم باشه ضرر یا هزینه بدم؟ اتفاقا رایم به باز شدن بازی کمک کرد دیگه. اگه مثلا رایتون ۵-۴ می‌شد یا ۵-۳، چی به بازی اضافه می‌شد؟ هیچی.
بعدش من دارم می‌گم می‌خواستم از محمدامین توضیح بشنوم و به خاطر این رای ندادم. اگه مثلا محمدامین بیگناه درمیومد، چه فرقی با اونایی داشتم که بدون توضیح به محمدامین رای دادن؟ وقتی یه حرکت به نظرم اشتباهه خودم قطعا چنین کاری نمی‌کنم.

@خلفی
نه قاتل که نمی تونه باشه چون یار داشته دیگه. طبق داستان. چی میگی :دی

- - - Updated - - -

چرا به جای نقل قول دکمه رای اعدام رو زدم =))))))))))) نقل قول از فریه اون :))))

ضرر یا هزینه رای به ممل و گفتم توضیح بده نه منو،

هرچی ازت سوال می‌پرسم جواب نمی‌دی به بعد موکول می‌کنی میگی من اینطوری نیستم فلان، بعد توقع داری بهت رای ندم فرصت بدم؟

به غیر از اینکه میگی چرا جواب استدلال ترسم رو نمیدی و من گفتم معذورم، دیگه کدوم سوالاتو جواب ندادم؟ بیار برام.

خیلی رو داری

تو هم که احترام بزرگتر برات سرش گرده ظاهرا:62:

آرش
پسندها
337
ضرر یا هزینه رای به ممل و گفتم توضیح بده نه منو،

به غیر از اینکه میگی چرا جواب استدلال ترسم رو نمیدی و من گفتم معذورم، دیگه کدوم سوالاتو جواب ندادم؟ بیار برام.

تو هم که احترام بزرگتر برات سرش گرده ظاهرا:62:
رای به محمدامین رو که گفتم چرا ندادم.
همونکه جواب استدلال ترس رو نمی‌دی که کافیه اصلا :دی خودت هم سر این گفتی حق می‌دی رای بدم (پست ۲۵۷) الان میای میگی چرا رای دادم؟
یه جا هم ازت پرسیدم وقتی جواب من که گفتم چرا ریکشنم اغراق‌آمیز نبوده رو قبول نکردی، چرا به خلفی گفتی برات مثبت شدم با اون پست. شماره پست‌ها رو هم اوردم دیگه. چطوری بدون قانع شدن مثبت شدم برات :| صرفا گفتی هرجا احساسی حرف بزنم برات منفی میشم هرجا منطقی حرف بزنم مثبت می‌شم یا همچین چیزی :|
قضیه‌ی همون که وسط بحث جمع‌بندی کردی که گناهکارم و سواستفاده از دیر جواب دادنم هم هست دیگه.
قصد بی‌احترامی نداشتم ببخشید :گل:

کارکشته مافیا
پسندها
112
اقا من چن ساعته تو فكر اينم ك چيشد ديشب رايا اينجوري شد ، چنتا حالت ب ذهنم رسيد. همه اينا رو با بيس يك گروه مافيا فرض ميكنم

اول اينكه فري مافياس . شك زيادي روشه و گزينه اعدامه . اينجا همگروهياش ميتونن دو كار كنن. يكي اينكه اعدامش كنن اعتماد بخرن يكي ريز حمايتش كنن و بحث ديگه پيش بكشن ك يكم بيشتر تو بازي نگهش دارن ب هر دليل.

چيزي ك نميتونم هضم كنم. ب دفاع رفتن ممل هست. يني واقعا نميدونس دير راي بده و تغيير ايجاد كنه ميره دفاع؟ البته با يه سوتي ديگم ك داده بود و بهش گير دادم ميخونه .

اينجا راي ممل توجيح ميشه ك ب فري راي داده و منتظر يه راي ديگه مونده ك فري اعدام شه با هفتا . بعد برا خودش اعتبار بخره ولي تيرش ب سنگ خورده و احتمالا يارهاش هم راي دادن ب فري اگه برنامه اين بوده .

دومين احتمال اينه ك فري بيگناهه و ممل و شايد بقيه تيم ريختن روش ك اعدامش كنن ولي به هر دليلي پوش نشده . و مملي ك با اون حركت اومده دفاعيه و تابلو شده و ميدونه ك يكي از گزينه هاي پرسش خواهد بود مياد با يه حركت رونالدينيويي هانيه رو ميكوبه ولي ب فري راي ميده كه اگه مرد بگن اره ديگه فري حتما بيگناهه ك يه مافيا اونطوري ب قصد اعدام راي عوض كرد بهش ك بره بيرون.

كلي احتمال و شايد هست واقعا مغزم نميكشه و نميفهمم

از طرفي اينم ذهنمو قلقلك ميده ك اگه بيگناه بوده فري چطور پوش نشده اخه . گل خالي بود رسما و از گزينه هاي شك زياد تو بازيم بود راحت ميتونس اعدام شه . چي باعث شد نشه؟

در مورد @هانيه

ديشب توضيحمو درموردش دادم و رايم و پستم هست و مستحق راي من بود . منتهي اينكه ممل رو راي من موج سواري كرد اونطور و اينكه هانيه ميتونس فك كنم راي بده ب من و برام عجيبه ك نداده چون منم يه راي داشتم ميشد برم دفاع حالا زمانش رو داشته يا نداشته نرفتم ببينم . ولي از بالا ك ميبينم بنظرم ميشد منو دو رايه كنه و سو استفاده كنه . فعلا از روش كنار ميام من چون هنوزم سر استدلال و منطق و حركت غلط پريشبش هستم و اينكه سوالاي منو اسكيپ كرد ولي ميتونم بزارمش پاي دور اولي بودنش . فعلا البته

من فعلا منتظر جواب مهسا هستم ب پستم . و فري البته

در مورد محمد٧رضا ك اونروزم گفتم مشكوكه برام رو رايش ب فري . يه نكته جالب نظرمو جلب كرد حالا نميدونم چقد ميشه روش مانور داد

ديروز فك كنم دو راي داشت تا شب درسته؟ اينطور يادم مونده الان نميتونم چك كنم اگه غلطه بگين . ولي احساس كردم ممل اون فاز زيادي زود قانع شد و كنار كشيد ازش . نميدونم بايد دوباره برم ببينم . ضمن اينكه هنوز دليل راي شب قبلش ب فري رو نفهميدم رو هوا بود تقريبا حالا فعلا نميخام خلط مبحث شه گذاشتم ك بمونه و بعدا روش بحث كنم

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@عرف:

منتظر جواب کدوم سوالی؟ در مورد سایه بودنت پرسیدی جواب دادم سوال دیگه ای ندیدم.

تازه‌وارد
پسندها
0
چون حس کردم توی دفاع نوشتن بهش کمک کردن هانیه‌ای که قبلش پست دو خطی می‌نوشت و این همه خودمون رو جر دادیم یه دلیل برای رای دادن به فری نگفت، از کجا چنین دفاعی دراورد ‌ کلا دفاعش خیلی با پست‌هاش فرق داشت از نظرم. حالا شاید اشتباه کرده باشم ولی اون لحظه دلیلم این بود.

@arash
خیلی ببخشید ولی چه حرف بیخودی!!
کی گفته شرایط پست دادن عادی و دفاعیه یکیه ،طبیعیه که آدم تو‌ دفاعیه باید جدی تر باشه اگه نباشه خیلی راحت میتونن بندازنش بیرون.
اگه شما بقول خودت با پستای دو خطی من قانع میشدی و الکی رای نمیدادی منم مجبور نمیشدم برم دفاعیه و مجبور شم متن ۴.۵خطی بدم بازم از این به بعد حرفی نداشته باشم خب معلومه پستام دو خطی میشه اونم صرفا برا سوال و جواب. برای اینم لازم نیست طومار بدی من تو دو جمله دو خطی ام میتونم حرفمو بزنم و اگه نیازی به توضیح باشه میدم حتما.:33:

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
رای به محمدامین رو که گفتم چرا ندادم.
همونکه جواب استدلال ترس رو نمی‌دی که کافیه اصلا :دی خودت هم سر این گفتی حق می‌دی رای بدم (پست ۲۵۷) الان میای میگی چرا رای دادم؟
یه جا هم ازت پرسیدم وقتی جواب من که گفتم چرا ریکشنم اغراق‌آمیز نبوده رو قبول نکردی، چرا به خلفی گفتی برات مثبت شدم با اون پست. شماره پست‌ها رو هم اوردم دیگه. چطوری بدون قانع شدن مثبت شدم برات :| صرفا گفتی هرجا احساسی حرف بزنم برات منفی میشم هرجا منطقی حرف بزنم مثبت می‌شم یا همچین چیزی :|
قضیه‌ی همون که وسط بحث جمع‌بندی کردی که گناهکارم و سواستفاده از دیر جواب دادنم هم هست دیگه.
قصد بی‌احترامی نداشتم ببخشید :گل:

Apology accepted.

اون قضیه ی جمع بندی که قشنگ توهم توطئه خودته و روشم اصرار داری، داشتم درباره همه بازیکنا پست کلی میدادم تو و عرف و رضا و ممل و نوشتم به مهسا رسیدم رفتم پستاشو بخونم زده شدم از بازی کلا بیخیالش شدم. توی پست کلی ادم درباره بازیکنا جمع بندی میکنه دیگه؟ منتهی اینطوری نبود ک بگم بله من بع قطعیت رسیدم در مورد ارش. صرفا گفتم بیگناه نمیبینمش، خودت همه چیو فاینل میبینی تقصیر من چیه؟

اون جواب به خلفی هم اشتباه متوجه شدی اون پستی که من اومدم ری اکشناتو اوردم ک اوورکیل بود از نظرم بعدش پستی دادی و اونا رو توجیه کردی رو من نگفتم حس مثبت گرفتم ازون شاید پست قبلترش بوده که حس مثبت داده بهم.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@محمدرضا:
متوجهم چی میگی. توضیح دادم که من درگیر بحث با فری بودم. ولی شاید اگه منم در شرایط تو بودم که گزینه خاصی نداشته باشم این کار مملگر نظرمو اینطوری جلب میکرد. منطقی بودن یا نبودنش رو نمیدونم واقعا ولی خب اونایی که به فری شک نداشتن مثل خود تو میتونستن اونجا بهش شک کنن ولی رای رو نمیدونم واقعا. به نظرت یارای مملگر بیشتر میتونن توی رای های فری باشن یا اونایی که رای پرت دادن یا تو رای های خودش؟ میدونم فری چی گفت خوندم ولی تکرار بوده دیگه بلاخره اینارو گفته حین بازی. حداقل به من جواب نداد😁 و فقط نصیحتم کرد. خب همین دیگه هانیه چون قبلا بازی نکرده من اون جملشو بیگناهانه میبینم بیشتر. اگه تجربه داشته باشه حرف تو درسته. نگفتم چرا اعدام نشدین😐میگم اگه فری بیگناهه چرا اعدام نشد خب دیشب! یعنی بین کسایی که بهش رای ندادن یه گناهکار نیست که رای آخرو میداد و اعدامش میکرد؟ ۳ نفر اول که تقریبا باهاش درگیر بودن تو متن بازی منو هانیه و محمدی رضا. اینطوری نبوده که تغییر رای باشه یا یهو ریخته شه روی فری. حالا نمیگم بین اینا گناهکار نیست قطعا ولی رایشون روی یه اصلی بوده بلاخره. ادامه توضیحم بهت رو توی قسمت آرش مینویسم بخون لطفا.

@عرفان:
مگه من گفتم چرا به من گفتی گناهکار 😁؟ چی میگی کلا؟ فکرتو گفتی منم گفتم فکرت غلطه. چرا ادامه پستمو نیاوردی؟ سوال پرسیده بودم فکر کنم.
@آرش:
یعنی فری از هانیه سفیدتر بود برات؟ چرا رضا رو نگفتی رضا امان گرفت دیروز. آرش این احتمال که فری مافیا باشه و اونایی که بهش رای ندادن یاراش باشن رو چقدر درصد میدی بهش؟ چون رای شخص من به خاطر اینه که از فری حس گناهکاری میگیرم و کلی هم پست دادم و جوابمم نمیده. ممکنه بین اینایی که بهش رای دادن هم بیگناه باشه بازم و طبق همین اصل بهش رای بدن حالا چون اکثرا تازه واردان که از لحاظ بیان و گفتار انقدر قوی نیستن. چون به نظر من گیر محمدی رضا کاملا و گیر هانیه تا حدودی به فری وارده. بیگناهیه فری تو کتم نمیره واقعا. توی تحلیل دو مافیا هم فکر میکنم روش چیزی به ذهنم بیاد میگم. در مورد دفاع هانیه به نظرم همون حرفا رو زد. اتفاقا توضیح هم دادم بالا که جفتشون یه سری چیزا رو تکرار کردن که حین بازی هم گفتن. دلیلت رو قبول دارم نه به خاطر اینکه دلیلت درسته فقط به خاطر اینکه دلیل تراشی نکردی و منطقیه. تحلیل داستانت هم خیلی خوب بود 😁. رضارم الان دیدم آوردی. سم قاتل مگه قاتل معرفی نمیشه؟

@محمدحسین:
این تناقض که اینجا گفتی رو توی جواب بالایی ها گفتم منظورمو. تناقض دیگه چی داری، اینو که امروز گفتم روی حرف دیروزت نمیشه حسابش کرد. تناقضای قبلی رو بیار لطفا.

@خلفی:
نه اتفاقا چون بحث جدی با فری داشتی پرسیدم و خب توضیح دادم توی پستام که فرضم چیه و سوالمم بیشتر سر همین فرض بوده. راستی مگه میدونستیم چند رای اعدامه؟ مملگر قبل اعلام اینکه ۷ رای لازمه رای داده به فری و فکر میکرده که فری اعدامه و خواسته خودشو سفید کنه، این نمیتونه باشه؟
@ آرش توام نظرتو بگو لطفا در مورد حرفم به خلفی.

کاربلد مافیا
پسندها
0
بابا :دی شاید من دارم بد توضیح می‌دم. می‌گم مگه بقیه به جز تغییر رای از فری به محمدامین چطوری می‌تونستن تعجبشون یا شکشون به این قضیه رو نشون بدن؟ خب اگه بقیه هم می‌خواستن تعجبشون رو نشون بدن، باید به محمدامین رای میدادن و محمدامین اعدام می‌شد دیگه. نمیفهمم پوینت این حرفت رو کلا. بعدشم که محمدامین گناهکار اعلام شد خب عجیب بودن و مشکوک بودن حرکتش توجیه شد دیگه. میومدیم اعلام تعجب از چی می‌کردیم مثلا؟ :دی

و اصلا اینکه میگی چرا بقیه رایشون رو از فری برنداشتن هم نمی‌فهمم. باشه حرکت محمدامین مشکوک، چه ربطی به فری داشته این؟ مگه محمدامین گناهکار، می‌دونسته فری بیگناهه حتما؟ درحالت عادی خیر، مگر یک مافیا باشه دیگه؟ تو از کجا می‌گی که یک مافیا بوده که توقع داشتی از مشکوک بودن حرکت محمدامین به بیگناه بودن فری برسیم و رایمون رو از فری برداریم؟ یعنی یه بیگناه احتمال ۲ تا مافیا بودن رو هم در نظر میگیره دیگه. این حرفی که تو زدی یعنی احتمال ۲ مافیا بودن رو در نظر نگرفتی. حالا قاتل رو میگیم به بازی محمدامین یا فری نمی‌خورده اوکی :دی

بعد این پست محمدامین که میاری، چرا پست‌های بعدش رو نمی‌اری؟

اینجا خب مشخصه داره میگه گزینه اصلیش فریه دیگه. اصلا مگه جایی گفت به هانیه بیشتر از فری شک داره قبلش؟

کلا عجیبه حرفات داداشی :دی
بابا :))
گیری کردیما
میگی از حرکتش تعجب کردی میخواستی سوال کنی
حرکتش برات عجیب بود رایش برات عجیب نبود؟
بعد رای طرف برات عجیبه به اینکه کسی که بهش رای میدی چی میتونه باشه شک نمیکنی؟
بعد شک میکنی چیکار میکنی عکس العمل نشون نمیدی؟
میگی عه حرکت مشکوک حالا که رای دادم ولش کن بذار باشه؟
الان این سخته قبول کردنش یا کلا منطقمون به هم نمیخوره؟:دی
ضمنا من اولین نفر بودم و خواستم نشون بدم حرفت اوکیه قرار نبود برای اون اعدام بشه و باید جواب میداد ولی برداشتن رای همسو با این شک به حرکتش نیست یعنی؟
نمیدونم چجوری توضیح بدم که از نظرم واکنش منطقی این بود حداقل یکی از اونا که رای دادن یکم شک کنن میشد رای پرت داد حداقل
وحی مطلق بود گناهکاری فری با اون حرکتم هیچ شکی ایجاد نشده؟
اعلام تعجب برای بعدش رو نگفتم
منظورم همون حرکتش بود و ری‌اکشن مناسبش تو رای ها
کجا گفتم تعجب بعدش؟
حرفمو عوض میکنیا داداشی:دی

بعد این که گفتم چرا رای رو عوض نکردن چه ربطی داشت به اینکه محمدامین میدونسته فری بیگناهه یا نه؟
متوجه نشدم اینو
فکر کنم باید میپرسیدی که میدونسته فری گناهکار نیست که با اون ادامه حرفت بخونه و یک گروهی که گفتی تو اون حالت هم احتمال قاتل بودن فری هست از کجا نتیجه گرفتی که من تک گروهی فرض کردم اونو گفتم؟
من گفتم وقتی رای مشکوک و حرکت مشکوکی میبینی برای بقیه باید سوال پیش بیاد طرفی که هدف قرار گرفته چی میتونه باشه این فرایند طبیعیه
ضمن اینکه بخوام برای فری درصد گناهکاری درنظر بگیرم با نوع بازیش بیشتر قاتل میخوره تا مافیا چرا به بازیش نمیخوره؟

اتفاقا اون پست هارو دیدم
دلیل اینکه اون پست رو اوردم واسه این بود که فرض کن تو گزینه اصلیت منم
بعد من ازت میپرسم چرا؟
اون جوابو میدی میگی ممکنه بهت رای ندم فعلا صبر کن بعد میری دنبال نفر دوم
الان من گزینه اصلیتم؟
سعی نکردی باهام ادامه بحث رو انجام بدی دنبال گزینه بعدی میگردی؟
خب اگه من گزینه اصلیتم و اطمینان داری چرا نفر بعدی؟
بعد نفر بعدی براش این همه دلیل میاری و بی تجربگیش رو رد میکنی دوباره با دفاع من بی تجربم قانع میشی؟
برای من منطق پشت اینو توضیح بده متوجه بشم که جای شکی نداره این حرکت

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@اونایی که به من رای دادن به غیر از مهسا و آرش:

یه بار دیگه دلایلتونو بگید، شکهاتونو بگید، چون دیشب ک حقیقتا نفهمیدم دلیل رایاتونو، فقط ارش و مهسا دلیل داشتن.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@عرفان:
چیو جواب بدم؟

@فری:
فری بابت خیلی رو داری که گفتم ازت معذرت میخوام، فکر نمیکردم ناراحت بشی ولی الان که تیکه اشو انداختی پس شدی. معذرت میخوام اصلا هدفم این نبود که ناراحتت کنم. ولی دیگه باهات همکلام نمیشم و حتی سعی میکنم اگه با هم تو بازی باشیم سوال و جوابی نکنم ازت و اگه رایی داشته باشم رای بدم بهت. این مدل صحبت کردن اصلا نه برازنده منه نه شما.

رای به اعدام: فری

کارکشته مافیا
پسندها
112
@فري

الان خوندم پستتو . اره تا حدودي حق داري ب نسبت ولو بودن تو بازي الان فعاليتم محدوده و فك ميكنم تاثيرگذاريمم كم بوده چون وقت و تمركز بيشتري ميخام. ولي سعي كردم تو گود باشم و بحث كنم تا حد امكان و پستارو ميخونم تك تك

آرش
پسندها
337
@عرفان
یعنی به نظرت محمدامین صرفا چون دیر رای داده بود و رفته بود دفاعیه، گزینه‌ی پرسش بود؟ و چون گزینه‌ی پرسش بوده اون حرکت دفاعیه و رای رو زده؟ حتی بعد از اون دفاعیه هم اگه به هانیه رای می‌داد بازم گزینه‌ی پرسش نمی‌شد که. و اگه فری بیگناه باشه، با پرسش محمدامین و مردنش چه سودی از این قضیه می‌برن؟ از سیف شدن فری سود می‌برن مگه.

و اینکه به نظرت اگه فری بیگناه باشه، از بین کسایی که بهش رای ندادن کی می‌تونه مافیا باشه و به دلیل خاصی گل خالی رو نزده باشه؟ و کی اگه گل خالی رو می‌زد کسی بهش شک نمی‌کرد؟ خودت هم بگو بین اینا :دی

@arash
خیلی ببخشید ولی چه حرف بیخودی!!
کی گفته شرایط پست دادن عادی و دفاعیه یکیه ،طبیعیه که آدم تو‌ دفاعیه باید جدی تر باشه اگه نباشه خیلی راحت میتونن بندازنش بیرون.
اگه شما بقول خودت با پستای دو خطی من قانع میشدی و الکی رای نمیدادی منم مجبور نمیشدم برم دفاعیه و مجبور شم متن ۴.۵خطی بدم بازم از این به بعد حرفی نداشته باشم خب معلومه پستام دو خطی میشه اونم صرفا برا سوال و جواب. برای اینم لازم نیست طومار بدی من تو دو جمله دو خطی ام میتونم حرفمو بزنم و اگه نیازی به توضیح باشه میدم حتما.:33:
حتی به نظرم نحوه‌ی نگارش و لحن این پستت هم با پست دفاعیه فرق داره الان :)) حسی بود دیگه، حالا از نظر شما حرف بیخودیه باشه :دی
Apology accepted.

اون قضیه ی جمع بندی که قشنگ توهم توطئه خودته و روشم اصرار داری، داشتم درباره همه بازیکنا پست کلی میدادم تو و عرف و رضا و ممل و نوشتم به مهسا رسیدم رفتم پستاشو بخونم زده شدم از بازی کلا بیخیالش شدم. توی پست کلی ادم درباره بازیکنا جمع بندی میکنه دیگه؟ منتهی اینطوری نبود ک بگم بله من بع قطعیت رسیدم در مورد ارش. صرفا گفتم بیگناه نمیبینمش، خودت همه چیو فاینل میبینی تقصیر من چیه؟

اون جواب به خلفی هم اشتباه متوجه شدی اون پستی که من اومدم ری اکشناتو اوردم ک اوورکیل بود از نظرم بعدش پستی دادی و اونا رو توجیه کردی رو من نگفتم حس مثبت گرفتم ازون شاید پست قبلترش بوده که حس مثبت داده بهم.

توهم توطئه چیه. وقتی یه سوال پرسیدی من هنوز جواب ندادم، میای قضاوت میکنی که آرش از حرفم سواستفاده کرد فلان، این حرکت برام گناهکارانه‌ست نه توهم توطئه. «بیگناه نمی‌بینمش» با «گناهکار می‌بینمش» فرقی داره مگه؟ چه چیز اون جمع‌بندیت فاینال نبودن رو می‌رسوند که چنین حرفی می‌زنی؟ مثلا گفتی منتظرم آرش جواب بده شاید نظرم عوض شد؟ خیر! کلا ایراد جمع‌بندیت هم گفتم قبلا. چند بار بگم خدایی. خودت پست‌ها رو کامل جواب نمی‌دی، بعد دو فاز می‌گی بیار :|

والا گفتی پست یکی مونده به آخر، پست یکی مونده به‌ آخر می‌شد همون پست. حالا شاید فلان بوده و اینا به درد من که نمی‌خوره، می‌خوره؟ برو بیار بگو چی بوده، از چیم حس مثبت گرفتی، کدوم قسمت حرفم رو قبول کردی، این می‌شه جواب. پس نگو جواب سوال‌هات رو دادم.

من اتفاقا از نظر حس کلی به بازی حسم به بیگناهیته بیشتر. منتهی اونقدر حرکات گناهکاری ازت دیدم که نمی‌تونم به سادگی بگذرم تا وقتی توجیه نشم درباره‌شون.

@مهسا
یعنی فری از هانیه سفیدتر بود برات؟ چرا رضا رو نگفتی رضا امان گرفت دیروز. آرش این احتمال که فری مافیا باشه و اونایی که بهش رای ندادن یاراش باشن رو چقدر درصد میدی بهش؟ چون رای شخص من به خاطر اینه که از فری حس گناهکاری میگیرم و کلی هم پست دادم و جوابمم نمیده. ممکنه بین اینایی که بهش رای دادن هم بیگناه باشه بازم و طبق همین اصل بهش رای بدن حالا چون اکثرا تازه واردان که از لحاظ بیان و گفتار انقدر قوی نیستن. چون به نظر من گیر محمدی رضا کاملا و گیر هانیه تا حدودی به فری وارده. بیگناهیه فری تو کتم نمیره واقعا. توی تحلیل دو مافیا هم فکر میکنم روش چیزی به ذهنم بیاد میگم. در مورد دفاع هانیه به نظرم همون حرفا رو زد. اتفاقا توضیح هم دادم بالا که جفتشون یه سری چیزا رو تکرار کردن که حین بازی هم گفتن. دلیلت رو قبول دارم نه به خاطر اینکه دلیلت درسته فقط به خاطر اینکه دلیل تراشی نکردی و منطقیه. تحلیل داستانت هم خیلی خوب بود 😁. رضارم الان دیدم آوردی. سم قاتل مگه قاتل معرفی نمیشه؟
سوالی که پرسیدی، با حسب یه مافیا یا ۲ مافیا؟ ۲ مافیا اگه باشه احتمالش کم نیست فری گناهکار باشه. ۱ مافیا اگه باشه، کمتر می‌شه. هرچند گفتم کلا نظرم رو یک مافیاست فعلا. اگه یه مافیا باشه و فری گناهکار، وقتی محمدامین مافیا بهش رای داده، چرا بقیه‌شون رای ندادن خب؟ وقتی اعدام فری اینقدر محتمل بوده.
قاتل یا سم قاتل گناهکار معرفی می‌شه. صرفا تو داستان اشاره میشه که قاتله.

درمورد خلفی، بذار اول خودش جواب بده بعد نظرم رو می‌گم.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@آرش:
میگی خودت گفتی بهم حق میدی بهت رای بدم، درسته خودم گفتم، ولی رایت وقتی منجر به حذفم از بازی میشه وقتی ازت زمان خواستم فرق میکنه با اینکه نفر اول بیای رایتو بدی، اونم زمانی که ممل با اون حرکت تغییر رایش شک همه رو برخواستوند : ) دو شرایط کاملا متفاوتن. نمیدونم تفاوته رو نمیبینی یا نادیده میگیری، اگر امید داری که من برات روشن بشم دیگه دلیلی نداره از بازی حذفم کنی، اگر امید نداری که همون اول باید رای میدادی. غیر منطقیه؟

- - - Updated - - -

وقتی خودمو با تو مقایسه میکنم تو اون شرایط میبینم من اگر کسی برام قطعیت نداشته باشه به دفاعیش نگاه میکنم و به تغییر رای ها، بخاطر این میگم قابل درک نیست.

تازه‌وارد
پسندها
0
حتی به نظرم نحوه‌ی نگارش و لحن این پستت هم با پست دفاعیه فرق داره الان حسی بود دیگه، حالا از نظر شما حرف بیخودیه باشه
@arash
باشه:دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@آرش، عرف، ممرضا، محمد حسین، خلفی، رضا(؟)

اگر من امشب اعدام بشم و بی گناه معرفی بشم، چه کمکی میتونه به بازی بکنه؟ چه گرهی از بازیتون وا میکنه؟ بعدش گزینه هاتون کیا میشن؟ بهتره از همین الان برای فاز بعد برنامه بچینین(اوناییتون که بیگناهید) و همینجا بگید که گناهکاری بینتون هست فاز بعد نتونه با خیال راحت برنامه دیگه ای بچینه.

کاربلد مافیا
پسندها
0
راجع به تعداد گروه مافیا و اینا
احتمال بیشتر بنظرم به تک گروهی بودن مافیاس
به خاطر گادکش ها اول مهدی حسینی بود که بیگناه بود بعد سعید تیر غیب گاد خورد و بیگناه بود و معین
معین که اعلام نشد نقشش و بعدش گاد اعلام کرد بازی کامل بالانسه
بر این اساس بنظرم خیلی بعیده ۳ تا بیگناه تو ۲ ۳ فاز اول برن کنار بعد بازی هنوز بالانس باشه برای همینم بنظرم معین گناهکاره
احتمال قاتل رو کمتر میدونم چون حذف ی قاتل با دوتا بیگناه از نظر من بالانس نیست حالا نظر گاد و بقیه چیه رو نمیدونم:دی
اگه معین رو مافیا بگیریم چجوری میشه تو حالت دو گروهه یک نفر از ی گروه حذف باشه و بازی براشون بالانس باشه؟
مخصوصا اگه مافیا دو گروهه باشه حذف یک نفر تاثیرش خیلی بیشتره و بالانس بین اون دوتا خیلی بیشتر بهم میخوره

حالا جدای از اینی که گفتم ی چیزی تو ذهنم اومد باعث میشه احتمال دو گروهه بودن مافیا رو هم بدم
اون گیر امین به مهساس
چیزی که تو ذهنم میاد اینه ک امین و گروهش تعدادشون کم بوده باشه و تو بررسی هاشون فکر کرده باشن مافیا دوتاس بعد مهسا اون تحلیلش رو برای مافیا و اینارو نوشت براش عجیب بود یکی اینو بگه و فکر کرده مهسا از مافیا دیگس و سریع بهش رای داد سر همون
بگم که صرفا داشتم فکر میکردم چه حالت هایی ممکنه بشه با توجه به نقش امین و رایش تو ذهنم اومد
خیلیش حدس و گمان عه

آرش
پسندها
337
بابا :))
گیری کردیما
میگی از حرکتش تعجب کردی میخواستی سوال کنی
حرکتش برات عجیب بود رایش برات عجیب نبود؟
بعد رای طرف برات عجیبه به اینکه کسی که بهش رای میدی چی میتونه باشه شک نمیکنی؟
بعد شک میکنی چیکار میکنی عکس العمل نشون نمیدی؟
میگی عه حرکت مشکوک حالا که رای دادم ولش کن بذار باشه؟
الان این سخته قبول کردنش یا کلا منطقمون به هم نمیخوره؟:دی
ضمنا من اولین نفر بودم و خواستم نشون بدم حرفت اوکیه قرار نبود برای اون اعدام بشه و باید جواب میداد ولی برداشتن رای همسو با این شک به حرکتش نیست یعنی؟
نمیدونم چجوری توضیح بدم که از نظرم واکنش منطقی این بود حداقل یکی از اونا که رای دادن یکم شک کنن میشد رای پرت داد حداقل
وحی مطلق بود گناهکاری فری با اون حرکتم هیچ شکی ایجاد نشده؟
ببین کسایی که به فری رای دادن مشخصا فکر میکردن گناهکاره دیگه؟ حالا محمدامین هم می‌آد یه حرکت عجیب می‌زنه اینجا. بر فرض اصلا با اون حرکت محمدامین گناهکار محسوب بشه (که خب نمیشه لزوما و منطقیه که برای توضیحش صبر کرد، شاید توضیح قانع‌کننده‌ای می‌داشت) ولی حتی اگه گناهکار بشه محمدامین، چرا باید رای از فری برداریم؟ مگه نمی‌شه جفتشون گناهکار باشن؟ از یه تیم یا دو تیم یا به قول خودت قاتل؟ :دی یعنی نمی‌فهمم چرا تو ذهنت حرکت مشکوک محمدامین به شک برای بیگناهی فری می‌رسیده :دی

اعلام تعجب برای بعدش رو نگفتم
منظورم همون حرکتش بود و ری‌اکشن مناسبش تو رای ها
کجا گفتم تعجب بعدش؟
حرفمو عوض میکنیا داداشی:دی
واضح نبود کدومش منظورته، گفتم بعدشم بگم محکم‌کاری شه :))

بعد این که گفتم چرا رای رو عوض نکردن چه ربطی داشت به اینکه محمدامین میدونسته فری بیگناهه یا نه؟
متوجه نشدم اینو
فکر کنم باید میپرسیدی که میدونسته فری گناهکار نیست که با اون ادامه حرفت بخونه و یک گروهی که گفتی تو اون حالت هم احتمال قاتل بودن فری هست از کجا نتیجه گرفتی که من تک گروهی فرض کردم اونو گفتم؟
من گفتم وقتی رای مشکوک و حرکت مشکوکی میبینی برای بقیه باید سوال پیش بیاد طرفی که هدف قرار گرفته چی میتونه باشه این فرایند طبیعیه
ضمن اینکه بخوام برای فری درصد گناهکاری درنظر بگیرم با نوع بازیش بیشتر قاتل میخوره تا مافیا چرا به بازیش نمیخوره؟
خب اوکی اگه به نظرت احتمال قاتل بودن فری هست، چرا به خاطر حرکت مشکوک یه نفر دیگه رای رو ازش برمیداشتیم خب؟ :دی اتفاقا طبق حرف الان خودت، اگه حرکت محمدامین نمی‌‌تونسته به خاطر این باشه که فکر می‌کرده فری بیگناهه، پس احتمال اینکه دلیل حرکتش هم‌گروهی بودنشون باشه هم بیشتر می‌شد دیگه :دی یعنی مثلا تو دیشب به این فکر نکردی که شاید محمدامین داره به همگروهش که در شرف اعدامه رای می‌ده؟

کلا نمی‌فهمم چطور تو ذهنت ما بعد از حرکت محمدامین نباید به فری رای می‌دادیم :دی حس می‌کنم این از اطلاع از نقش‌ها و بالانس ریشه گرفته تو ذهنت.

اتفاقا اون پست هارو دیدم
دلیل اینکه اون پست رو اوردم واسه این بود که فرض کن تو گزینه اصلیت منم
بعد من ازت میپرسم چرا؟
اون جوابو میدی میگی ممکنه بهت رای ندم فعلا صبر کن بعد میری دنبال نفر دوم
الان من گزینه اصلیتم؟
سعی نکردی باهام ادامه بحث رو انجام بدی دنبال گزینه بعدی میگردی؟
خب اگه من گزینه اصلیتم و اطمینان داری چرا نفر بعدی؟
بعد نفر بعدی براش این همه دلیل میاری و بی تجربگیش رو رد میکنی دوباره با دفاع من بی تجربم قانع میشی؟
برای من منطق پشت اینو توضیح بده متوجه بشم که جای شکی نداره این حرکت

حالا این الان حاشیه‌ی قضیه‌ست. حرکت محمدامین برای من اونقدر که تو میگی مشکوک و عجیب نبوده، ولی این صحبت‌های بالا رو عوض نمی‌کنه :دی
اما اگه برات سواله، دارم می‌گم این قضیه که «چرا فری پوش نشده» بعد از «ممکنه بهت رای ندم» به ذهن محمدامین رسیده. تقدم تاخر قضیه مهمه ینی. مشخصا وقتی محمدامین چنین حرفی می‌زنه، یعنی طرف شده گزینه‌ی اولش دیگه. حداقل من چنین برداشتی کردم از حرفش دیشب. اینکه بگی «طرف اگه بیگناه بود راحت پوش می‌شد» اصلا اتهام کوچیکی نیست و خیلی بزرگ‌تر از اون اتهاماتیه که به هانیه زد مثلا. بعدشم گفت ترجیح می‌دم فری با فلانی بره دفاعیه به جای فلانی. یعنی فریه این وسط براش ثابت بوده دیگه. به خاطر این برداشتم این بود که همچنان گزینه اولش فریه. منم نفهمیدم چرا براش مهم بود کی با فری بره دفاعیه، اما این قضیه فرق داره با اینکه رای نهاییش فری بوده مثلا.

تازه‌وارد
پسندها
0
@آرش، عرف، ممرضا، محمد حسین، خلفی، رضا(؟)

اگر من امشب اعدام بشم و بی گناه معرفی بشم، چه کمکی میتونه به بازی بکنه؟ چه گرهی از بازیتون وا میکنه؟ بعدش گزینه هاتون کیا میشن؟ بهتره از همین الان برای فاز بعد برنامه بچینین(اوناییتون که بیگناهید) و همینجا بگید که گناهکاری بینتون هست فاز بعد نتونه با خیال راحت برنامه دیگه ای بچینه.

پیشنهاد تو چیه؟
از اول بازی چه پیشنهاد مفیدی برا بیگناها داشتی؟
شب به من رای دادی بنظرت چه اتفاقی میفته من نباشم؟
چه گناهکار چه بیگناه تاثیر چندانی به بازی نمیکرد..روی آرش و مهسا هم هی نظرت عوض میشه
بعنوان بیگناه فعال و با تجربه بگو چیکار کنیم؟😁

- - - Updated - - -

بگی*

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین