)))))))))) تا بین الحرمین
رای به اعدام باطل: رضا
رای به اعدام: ممدرضا7
- - - Updated - - -
یه حرفی مهسا درباره ممدرضا7 زد دیشب توی پست پر از جوش که نظرمو جلب کرد، گفتش که ممدرضا7 گفته وقتی دوتا مافیا به مهسا رای دادن تو چرا رای دادی فری، تو از کجا میدونی جفتشون مافیا بودن ممدرضا7؟ شاید یکیشون قاتل بوده باشه.ها؟
این دقییییییییقا همون حرفیه که فاز قبلی یاسین زددر مورد آرش اگه فری گناهکار بود شک میکنم بهش
فکر کنم سر مهسا و یکی دیگه بود...میگفت اگه مهسا بیگناه باشه اونیکی گناهکاره
... بذر فاز بعد چیدن؟ اونم جلوی اینهمه گرگ؟فری نمیدونم در جریانی یا نه. اگه بیگناهی اصلا رفتارت و کارات تو این شرایط منطقی نیست و به نفع بیگناها نیست. حتی بعضیا الان میتونن از این شوخی کردن و جدی نگرفتن تو جری بشن و بهت رای بدن، تاثیر داره رو نظر آدم بلاخره. اگرم که بیگناه نیستی راحت باش.![]()
دارم دفاعیه مینویسم
خلاصشو بگو اگه وسال خاصی مد نظرت هست بگو در حد یکی دو خط جواب میدم.@فری: خوب شد که یادم انداختی اینو. اینجا من مدنظرم بیشتر تو بودی تا محمدی رضا، چون ایشون تازه وارده و ممکنه مثل هادی بود فک کنم دور پیش یه همچین چیزی گفت ایشونم رو همون حساب گفته باشه. ولی این که تو خوندی و چیزی نگفتی عجیب تر بود برام تو که استاد درست بنویسیم هستییه حرفی مهسا درباره ممدرضا7 زد دیشب توی پست پر از جوش که نظرمو جلب کرد، گفتش که ممدرضا7 گفته وقتی دوتا مافیا به مهسا رای دادن تو چرا رای دادی فری، تو از کجا میدونی جفتشون مافیا بودن ممدرضا7؟ شاید یکیشون قاتل بوده باشه.ها؟
. الانم آوردن این جمله من اینجا اصلا حس مثبتی بهم در مورد تو نمیده. مخصوصا که به محمدی رضا هم رای دادی.@مم7درضا
این دقییییییییقا همون حرفیه که فاز قبلی یاسین زدفکر کنم سر مهسا و یکی دیگه بود...میگفت اگه مهسا بیگناه باشه اونیکی گناهکاره
... بذر فاز بعد چیدن؟ اونم جلوی اینهمه گرگ؟

ار بقیه هم خواهش می کنم رای هاشون رو یکپارچه تر کنن. حداقل بیگناها که گناهکارا نتونن قایم بشن و مجبور به مشخص کردن موضعشون از الان بشن.
@آرش
وقتی تو به ظاهر قرار بوده این فاز به فری رای بدی و مهسا به قطع قرار بوده به فری رای بده و فری عملا این فاز فقط ذاشته دفاع می کردن؟ حتی یه مافیای 2 نفره نمی تونه پوش کنه؟
- - - Updated - - -
رای به اعدام: هانیه
ار بقیه هم خواهش می کنم رای هاشون رو یکپارچه تر کنن. حداقل بیگناها که گناهکارا نتونن قایم بشن و مجبور به مشخص کردن موضعشون از الان بشن.
@آرش
وقتی تو به ظاهر قرار بوده این فاز به فری رای بدی و مهسا به قطع قرار بوده به فری رای بده و فری عملا این فاز فقط ذاشته دفاع می کردن؟ حتی یه مافیای 2 نفره نمی تونه پوش کنه؟
- - - Updated - - -
رای به اعدام: هانیه
@مم7درضا
این دقییییییییقا همون حرفیه که فاز قبلی یاسین زدفکر کنم سر مهسا و یکی دیگه بود...میگفت اگه مهسا بیگناه باشه اونیکی گناهکاره
... بذر فاز بعد چیدن؟ اونم جلوی اینهمه گرگ؟
آقا من چیزی که تو ذهنمه دیر تر هم خواستم رای بدم اینه که فری این فاز حیلی راحت می تونست پوش شه توسط منفی ها اگه خودش منفی نبود.
و الان هم 3 تا رای داره متاسفانه و دیگه اگه خواسته باشن پوشش کنن نیاز به تعداد رای بیشتر از این نیست. واسه همین من تا حدی فری و 3 نفری که بهش رای دادن رو نمی تونم تو یه تیم ببینم و یا یکی دو تا از این 3 نفر منفین یا فری.
از اونجایی که من مهسا تا حدی برام مثبته. بین فری و هانیه ترجیح می دم به هانیه رای بدم که جفتشون باشن بتونم انتحاب کنم.
برای منم مشکوکه اما از مجمدرضا بیشتر وایب تازه کار نا بلد ر می گیرم تا هانیه. احساس می کنم هانیه تا حد ریزی برنامه ریزی داره کاراشمد۷رضا مشکوکتره ها تا هانیه. نمیدونم.

البته پویا هشدار داده بود که پاره این این دور ولی فکر نمیکردم در این حد. طبق معمول همیشه اون حمایت لازمه رو توی بازیم از سایر بی گناها دریافت نکردم، کلیشون که گادکش شدن و اون عده ای هم که بودن زیاد اونقدر توجهی به بحثای من نداشتن یا من حس نکردم. بطور کلی هدفم این دور تکرار نکردن اشتباهات دور قبلیم بود، اینکه بشینی بالا و بقیه رو قضاوت کنی فقط همیشه هم خوب نیست به نظرم دور قبل همین نگرش باعث شد از بالا آرش کاملا منطقی و بیگناه جلوه کنه و توی روند بازی هم کسی به اونصورت به چالش نکشیدش، بنابراین این دور تصمیم گرفتم خودم محک بزنم بازیکنا رو و به جریان بازی اکتفا نکنم.دلیل اصلی بحث هام با ارش همین بود وقتی بخوای کسی رو ماهیتشو روشن کنی روش ریز میشی، روش ریز شدم و سلسله ای از افکار و حس ها و ری اکشن های مختلف بینمون رد وبدل شد و در این بین منطقش هم اونقدر به من نچربید، مخصوصا در مورد اثبات ترسش از هدف پنهان سوال اولم، اما اونقدرم به سمت گناهکاریش نرفتم که به قطعیتی برسم، بنابراین تصمیم گرفتم در بین راه اپروچمو عوض کنم و در خفا بهش بپردازم که متاسفانه بازهم شانس نیاوردم تو این زمینه. حالا اینو برای کسایی میگم که مثلا توی بازی بودن و میخوندن و کنجکاو بودن و خود آرش یا خلفی اما دفاعیه ای به اونصورت ندارم که بخوام رای کسیو عوض کنم، مثلا رای هانیه و محمدرضای 7 رو چطور میتونم عوض کنم من؟ صرفا میتونم بگم.so long and good bye.