جدیدترین‌ها

بازی دور هشتم مافیا | داستان یک جلاد - بخش نخست: انتقام برادران میلر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
130
فری نمیدونم در جریانی یا نه. اگه بیگناهی اصلا رفتارت و کارات تو این شرایط منطقی نیست و به نفع بیگناها نیست. حتی بعضیا الان میتونن از این شوخی کردن و جدی نگرفتن تو جری بشن و بهت رای بدن، تاثیر داره رو نظر آدم بلاخره. اگرم که بیگناه نیستی راحت باش. :دی

تازه‌وارد
پسندها
0
:)))))))))))) تا بین الحرمین

رای به اعدام باطل: رضا

رای به اعدام: ممدرضا7

- - - Updated - - -

یه حرفی مهسا درباره ممدرضا7 زد دیشب توی پست پر از جوش که نظرمو جلب کرد، گفتش که ممدرضا7 گفته وقتی دوتا مافیا به مهسا رای دادن تو چرا رای دادی فری، تو از کجا میدونی جفتشون مافیا بودن ممدرضا7؟ شاید یکیشون قاتل بوده باشه.ها؟

من مسلط نیستم به بازی منظورم تیم گناهکارا بود دیشبم متوجه اشتباهم شدم منتهی اصلاح نکردم ببینم کیا گیر میدن
ولی الان ک بعد این همه یهو موقع رای گیری تو اومدی مطرح کردی بیشتر مشکوک شدم بهت😁

کارکشته مافیا
پسندها
265
آقا من چیزی که تو ذهنمه دیر تر هم خواستم رای بدم اینه که فری این فاز حیلی راحت می تونست پوش شه توسط منفی ها اگه خودش منفی نبود.
و الان هم 3 تا رای داره متاسفانه و دیگه اگه خواسته باشن پوشش کنن نیاز به تعداد رای بیشتر از این نیست. واسه همین من تا حدی فری و 3 نفری که بهش رای دادن رو نمی تونم تو یه تیم ببینم و یا یکی دو تا از این 3 نفر منفین یا فری.
از اونجایی که من مهسا تا حدی برام مثبته. بین فری و هانیه ترجیح می دم به هانیه رای بدم که جفتشون باشن بتونم انتحاب کنم.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
شرایط آرا و اعدام دقیقا مشابه فاز قبل هست.

آرا تا این لحظه:

فری 3 رای: هانیه، ممدرضا، مهسا
امیررضا 1 رای: آرش
رضا 1 رای: محمدحسین
هانیه 1 رای: عرفان
عرفان 1 رای: خلفی
ممدرضا 1 رای: فری

تا ساعت 22:30 فقط فری 2 رای داشته. بقیه حداکثر 1 رای.

گادکش‌ احتمالی: محمدامین، محمدرضا، امیررضا.

برای رای در دفاعیه هم همه به غیر عرفان و رضا می‌تونن یک بار رای پرت بدن.

هرجا تو این پست‌ها اشتباهی دیدین سریع اطلاع بدین تا بررسی و اصلاح بشه.

آرش
پسندها
337
@ممل
اگه مافیا ۲ تا باشه چی؟ اگه مثلا مافیای تیم مقابل فری، اونی باشه که ال امین توش بوده، شاید اونقدر قدرت پوش کردن نداشته باشن مثلا.

مافیایی
پسندها
73
@مم7درضا
در مورد آرش اگه فری گناهکار بود شک میکنم بهش
این دقییییییییقا همون حرفیه که فاز قبلی یاسین زد :دی فکر کنم سر مهسا و یکی دیگه بود...میگفت اگه مهسا بیگناه باشه اونیکی گناهکاره :دی ... بذر فاز بعد چیدن؟ اونم جلوی اینهمه گرگ؟

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
فری نمیدونم در جریانی یا نه. اگه بیگناهی اصلا رفتارت و کارات تو این شرایط منطقی نیست و به نفع بیگناها نیست. حتی بعضیا الان میتونن از این شوخی کردن و جدی نگرفتن تو جری بشن و بهت رای بدن، تاثیر داره رو نظر آدم بلاخره. اگرم که بیگناه نیستی راحت باش. :دی

چی میگی مهسا؟ الان چیکار کنم برات؟ الان وقت جواب دادن به پست بلند ندارم که:دی دارم دفاعیه مینویسم:دی خلاصشو بگو اگه وسال خاصی مد نظرت هست بگو در حد یکی دو خط جواب میدم.

کارکشته مافیا
پسندها
265
ار بقیه هم خواهش می کنم رای هاشون رو یکپارچه تر کنن. حداقل بیگناها که گناهکارا نتونن قایم بشن و مجبور به مشخص کردن موضعشون از الان بشن.
@آرش
وقتی تو به ظاهر قرار بوده این فاز به فری رای بدی و مهسا به قطع قرار بوده به فری رای بده و فری عملا این فاز فقط ذاشته دفاع می کردن؟ حتی یه مافیای 2 نفره نمی تونه پوش کنه؟

- - - Updated - - -

رای به اعدام: هانیه

کاربلد مافیا
پسندها
130
یه حرفی مهسا درباره ممدرضا7 زد دیشب توی پست پر از جوش که نظرمو جلب کرد، گفتش که ممدرضا7 گفته وقتی دوتا مافیا به مهسا رای دادن تو چرا رای دادی فری، تو از کجا میدونی جفتشون مافیا بودن ممدرضا7؟ شاید یکیشون قاتل بوده باشه.ها؟
@فری: خوب شد که یادم انداختی اینو. اینجا من مدنظرم بیشتر تو بودی تا محمدی رضا، چون ایشون تازه وارده و ممکنه مثل هادی بود فک کنم دور پیش یه همچین چیزی گفت ایشونم رو همون حساب گفته باشه. ولی این که تو خوندی و چیزی نگفتی عجیب تر بود برام تو که استاد درست بنویسیم هستی :)). الانم آوردن این جمله من اینجا اصلا حس مثبتی بهم در مورد تو نمیده. مخصوصا که به محمدی رضا هم رای دادی.

آرش
پسندها
337
@مم7درضا

این دقییییییییقا همون حرفیه که فاز قبلی یاسین زد :دی فکر کنم سر مهسا و یکی دیگه بود...میگفت اگه مهسا بیگناه باشه اونیکی گناهکاره :دی ... بذر فاز بعد چیدن؟ اونم جلوی اینهمه گرگ؟

داره میگه اگه فری گناهکار باشه آرش هم گناهکاره. شبیه یاسین نبود. ولی به همون اندازه چرت بود :دی

- - - Updated - - -

ار بقیه هم خواهش می کنم رای هاشون رو یکپارچه تر کنن. حداقل بیگناها که گناهکارا نتونن قایم بشن و مجبور به مشخص کردن موضعشون از الان بشن.
@آرش
وقتی تو به ظاهر قرار بوده این فاز به فری رای بدی و مهسا به قطع قرار بوده به فری رای بده و فری عملا این فاز فقط ذاشته دفاع می کردن؟ حتی یه مافیای 2 نفره نمی تونه پوش کنه؟

- - - Updated - - -

ممد۷رضا مشکوک‌تره ها تا هانیه. نمی‌دونم.

تازه‌وارد
پسندها
0

رای به اعدام: فری

آرش
پسندها
337
@آرش

- - - Updated - - -

ممد۷رضا مشکوک‌تره ها تا هانیه. نمی‌دونم.

تازه‌وارد
پسندها
0
@مم7درضا

دقیقا این نیس اتفاقا
یاسین از یه اتفاق یه نتیجه قطعی گرفت
من صرفا گفتم شک میکنم بهش

کاربلد مافیا
پسندها
130
آقا من چیزی که تو ذهنمه دیر تر هم خواستم رای بدم اینه که فری این فاز حیلی راحت می تونست پوش شه توسط منفی ها اگه خودش منفی نبود.
و الان هم 3 تا رای داره متاسفانه و دیگه اگه خواسته باشن پوشش کنن نیاز به تعداد رای بیشتر از این نیست. واسه همین من تا حدی فری و 3 نفری که بهش رای دادن رو نمی تونم تو یه تیم ببینم و یا یکی دو تا از این 3 نفر منفین یا فری.
از اونجایی که من مهسا تا حدی برام مثبته. بین فری و هانیه ترجیح می دم به هانیه رای بدم که جفتشون باشن بتونم انتحاب کنم.

من در مورد هانیه حس بازی دور اول خودمو دارم. همونقدر سردرگم و هونقدر ناآشنا به محیط و آداما. به خاطر همین هم نمیتونم تو حرفاش دنبال منطق و دلیل همونطوری که تو حرفای بقیه هستم بگردم. نمیدونم متوجه منظورم هستی یانه. ولی احساس کلیم به هانیه منفی نیست. اینو نمیگم که خودت یا بقیه بگن دارم برای فری رای جمع میکنم اگه گزینه دومت جای فری کس دیگه ای بود بازم میگفتم

کاربلد مافیا
پسندها
0

رای به اعدام: محمدرضا
بگم که من هنوز تا اخر نرسیدم و چون تا ۱۰.۳۰ رای نداده بودم بنا بر حرف پویا باید برای دفاع برم
اینم فقط چون باید رایی داده باشم
ضمن اینکه چند بار دیدم تکرار شده
تا اونجا که من خوندم فقط اعضای مافیا گناهکار معرفی میشن
بعد حرفای شما باز هم قاتل رو چک کردم ندیدم جایی که گفته شده باشه گناهکار معرفی میشه و قاتل گفته نمیشه
ضمن اینکه سهمیه سم هم که نوشته شده گفته قاتل معرفی میشه پس بنظرم از بین اون دو نفر قاتل نبوده
اگه کسی مطمئنه بگه چجوری نتیجه گرفتین شاید قاتل باشه

کارکشته مافیا
پسندها
265
@آرش
مد۷رضا مشکوک‌تره ها تا هانیه. نمی‌دونم.
برای منم مشکوکه اما از مجمدرضا بیشتر وایب تازه کار نا بلد ر می گیرم تا هانیه. احساس می کنم هانیه تا حد ریزی برنامه ریزی داره کاراش

God

Administrator
گاد
پسندها
961
شرایط آرا و اعدام دقیقا مشابه فاز قبل هست.

آرا تا این لحظه:

فری 4 رای: هانیه، ممدرضا، مهسا، امیررضا
امیررضا 1 رای: آرش
رضا 1 رای: محمدحسین
هانیه 2 رای: عرفان، محمدامین
عرفان 1 رای: خلفی
ممدرضا 2 رای: فری، محمدرضا

تا ساعت 22:30 فقط فری 2 رای داشته. بقیه حداکثر 1 رای.

گادکش‌ احتمالی: نداریم.

برای رای در دفاعیه هم همه به غیر عرفان و رضا می‌تونن یک بار رای پرت بدن.

هرجا تو این پست‌ها اشتباهی دیدین سریع اطلاع بدین تا بررسی و اصلاح بشه.

ساکت.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
فری با 4 رای و هانیه با 2 رای (چون زودتر از ممدرضا رای‌هاش شد 2) میرن دفاعیه.
هانیه تو این نیم ساعت رای آورد. رای عرفان 22:30 بوده. رای محمدامین موجب تغییرات در دفاعیه شده. خودش هم میره دفاعیه.

فری، محمدامین و هانیه دفاعیه بفرستن تا 23:20. بقیه ساکت.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
باز شد.

فقط این 3 نفر دفاعیه بفرستن. بقیه صرفا حق تعویض رای دارن.

بقیه پست بدین گادکش هستین.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
دفاعیه:
با عرض درود :دی

این دوستان جدیدی که رای دادن اصلا نفهمیدم اتهامشون چیه که بخوام جواب بدم، ممدرضا 7 میگفت وقتی دیدی دو تا مافیا به مهسا رای دادن چرا رایتو عوض نکردی؟ :)) البته پویا هشدار داده بود که پاره این این دور ولی فکر نمیکردم در این حد. طبق معمول همیشه اون حمایت لازمه رو توی بازیم از سایر بی گناها دریافت نکردم، کلیشون که گادکش شدن و اون عده ای هم که بودن زیاد اونقدر توجهی به بحثای من نداشتن یا من حس نکردم. بطور کلی هدفم این دور تکرار نکردن اشتباهات دور قبلیم بود، اینکه بشینی بالا و بقیه رو قضاوت کنی فقط همیشه هم خوب نیست به نظرم دور قبل همین نگرش باعث شد از بالا آرش کاملا منطقی و بیگناه جلوه کنه و توی روند بازی هم کسی به اونصورت به چالش نکشیدش، بنابراین این دور تصمیم گرفتم خودم محک بزنم بازیکنا رو و به جریان بازی اکتفا نکنم.دلیل اصلی بحث هام با ارش همین بود وقتی بخوای کسی رو ماهیتشو روشن کنی روش ریز میشی، روش ریز شدم و سلسله ای از افکار و حس ها و ری اکشن های مختلف بینمون رد وبدل شد و در این بین منطقش هم اونقدر به من نچربید، مخصوصا در مورد اثبات ترسش از هدف پنهان سوال اولم، اما اونقدرم به سمت گناهکاریش نرفتم که به قطعیتی برسم، بنابراین تصمیم گرفتم در بین راه اپروچمو عوض کنم و در خفا بهش بپردازم که متاسفانه بازهم شانس نیاوردم تو این زمینه. حالا اینو برای کسایی میگم که مثلا توی بازی بودن و میخوندن و کنجکاو بودن و خود آرش یا خلفی اما دفاعیه ای به اونصورت ندارم که بخوام رای کسیو عوض کنم، مثلا رای هانیه و محمدرضای 7 رو چطور میتونم عوض کنم من؟ صرفا میتونم بگم.so long and good bye.
دلم نیومد درباره مهسا چیزی ننویسم: مهسا خانم تا مادامی که سبکتونو عوض نکنین و سعی نکنید اشتباهاتتونو به حداقل برسونین من توی بازی ها چندان به پست هاتون توجهی نخواهم کرد. چرا؟ چون برای رسیدن به بیگناهیتون اول باید کلی اشتباهات و گاف های مختلف و کنار بزنیم تا بالاخره شاید به خودتون و نقشتون پی ببریم، اما همه این ها توی بازی هستش امیدوارم دلخوری ای پیش نیومده باشه :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین