اصلا ی جور عجیبی عه@آرش و @محمدرضا به نظرتون اين سوتي و فراموشي بيگناهانس يا از يه جايي خط ميگيره؟ از لحاظ بالانسي بخام نگاه كنم هانيه رو گناهكار نميبينم ، چيزي كه اذيت ميكنه مكر هاي پويا هست ،
اتفاقا بحث هارو دنبال کردم بنظرم جوابت درست و کافی نبوده اومدم بهت دوباره شانس دادم شاید دفاع کنی قانع بشم@آرش:
حداقل دوست دارم بیگناه نباشی که بعدا ناراحت نشی سر این که چه موجی رو راه انداختی.
@محمدرضا:
اومدی حرفای آرشو تکرار میکنی؟ جواب منم در جواب همون حرفا که دادم بخون پس به عنوان جواب خودت. من واقعا حوصله بحث ندارم. رایتو بده
اگه ببینم همراه من کسی میاد به دفاعیه که برام بیگناهه رای نمیدم که گاد کش شم آبروتون بره به خاطر این رای دادنتون. حداقل گناهکارای عزیز حواستون باشه به کی رای میدین.محمدرضا و محمدحسین رای بیارن رای میدم فقط
![]()
ولی اخه کس دیگهای که به من رای نمیده که بخوان بهش بگن برو به آرش رای بده. نمیفهمم اینو که چرا باید بهش نخ بدن برو به آرش رای بده

آره حتما. پست طولانیمو دیدی؟ در مورد محمدرضا حس مثبتی داشتم اتفاقا که به فری رای داد که روز قبل دوباره تکرار نشه. ولی قبل خوندن دلیل رای آرش به محمدرضا این حسو داشتم. وقتی رفتم بحث آرش و محمدرضا رو خوندم دیدم حق کاملا با آرشه. نمیدونم بحثشون رو چقدر خوندی. این فرض توی ذهنم شکل گرفت که مافیا یه تیمه و محمدرضا هم جزوشونه. این قسمت رو کپی میکنم از پست قبلیم (فری هم جزوشونه و لباس داشته یا پدرخوانده بوده. فری در مرض اعدام بوده و تقریبا مهره سوخته حساب میشده و مافیا، مصر بودنِ چند نفرو در مورد فری حدس زده همونطوری که خود فری هم گفت. مملگر با این حرکت رای به فری خواسته خودشو سفید کنه در صورت اعدام فری و محمدرضا هم همونطوری که خودت (آرش)گفتی بهش رای داده که هم به فری رای نده و و با اینکارِ مملگر دلیلی برای دادن بهش داشته باشه. نمیدونستن که مملگر قراره شب بمیره 😁 و اینطوری گفتن که فرداش میاد و دلیل میاره برای کارش. به قول خودت این کارش دلیل رای برای ما نمیشده، بهش شک میکردیم و ممکن بود دلیل هم بیاره حتی و قانعمون کنه. ولی از بد حادثه مملگر تلف شده و به صبح نرسیده 😂. و محمدرضا اومده از این قضیه استفاده کرده که فری رو از مافیا بودن مبرا کنه یه جورایی و کلا تلاشش بر این بوده که به اونایی که بهش رای دادن گیر وارد کنه. اصلا همین قضیه که توی بحثاتون اشاره کردی که چرا فکر نکرده رای ممل یارفروشیه هم خیلی جالبه. چون من که به گناهکار بودن فری درصد بالایی میدادم اولین چیزی که به ذهنم اومد همین بود که مملگر یار فری عه شاید با این رای عوض کردنش.)يكم با آرامش اگر بخام دليلت براي محمد حسين و محمدرضا رو بدونم توضيح ميدي؟
فك كنم براي محمدرضا همون كه به فري راي داده مدنظرت هست كه يازش رو فروخته كه سفيد بشه درسته؟ خب با بيگناه اعلام شدنش چه سودي ميبرده اين رو بگو
محمدحسین پستاش کوتاهه به قول خودش برید بخونید هر جا ازش پرسیدم من برات چرا مشکوکم حواله کرده به بحثای قبل و اینکه تناقض داری و ... و حتی یه نمونه هم از این موارد رو برام نیاورده. که سرش بحث کنیم باهم.
الان بالاخره من اگه به فری رای میدادم منفی میشدم الان که به فری ندادم هم منفی شدم؟
الان داشتم دوباره پستارو میدیدم دیدم سوال پرسیده بودی٣)محمدرضا:
بازي آنچنان درگيرانه اي نداشته ولي در متن بازي بوده ميشه گفت ، بحثش با آرش رو خوندم ، به نظر من توي صحبتاش تناقض بود ديروز . چون اول اومد گفت مثل اينكه راي پرت داده به محمد امين ، بعدش تو صحبتاش شاكي بود كه چرا ملت رايتونو از رو فري ورنداشتين يا به ممل راي ندادين، من اين رو برداشت كردم كه تو ذوق ميزد. راي ديشبش به فري تعيين كننده ترين راي ديشب بود . ولي اين مورد كه مهسا باهاش اتهام زد بهش كه ممكنه يار فري باشه و مافيا و اين رايو داده كه براي خودش اعتماد بخره رو درك نميكنم. چون با بيگناه اعلام شدن اعدامي كسي سفيد نميشه . فقط يك سوال دارم ازش ، اينكه ديشب به مهسا راي داد كه دفاعيه دوتايي بشه ، چرا به عرفان يا كس ديگه كه ١ راي داشت نداد و چرا مهسا. اينجا يه خورده اين حس رو داد كه هركي اعدام بشه فرقي نداره براش
اها اون منظورته؟@محمدرضا:
از وقتی این اتهامو در موردت مطرح کردم یه پست دادی و به تمسخر گرفتی اتهاممو. سوال نکردی که در مورد اتهامم؟ کردی؟ الان که رضا پرسید میپرسی خودتم. جواب دادم به رضا بخون.