سلام انتظار این همه پستو نداشتم
در مورد پستای فاز اول و معرفی و شیطونیایی که میشه طبیعتا بحثی توش نیس و همیشه بوده ، ری اکشنای بعدش ولی خوب بود و به شروع بازی کمک کرد . ممد خیلی تو گود بوده و خیلی در تلاش برا باز کردن بازی و تا الان جواب پس دادن بود! نمیدونم خود خواسته بوده یا نمیخاسته اینطور بیفته داخل و از کنترل خارج شده ولی هنوز نمیشه چیزی گفت!
در مورد تانکر پانکر و اینا هم اصن نظری ندارم یکم زیر لیسانس حرف بزنین با این تعداد بازیکن و پست به نظرم پستارو ثقیل نکنیم
البته منم موافقم که از بحثای دو نفری و بیهوده که فقط باعث افزایش بی رویه پستا و سردرگمی میشه دوری کنیم که مجالی برا گل آلود کردن آب برا ناخلف ها نباشه! بنظرم هرچی متمرکزتر جلو بریم و موضوعات مختلفو با هم باز نکنیم نتیجه بهتری میشه گرفت
در مورد بالانس واقعا نمیتونم چیزی بگم من خودم از بالانس بازای قهار بودم هر دور

ولی با نبود فرقه و این نقشای فرعی اضافه شده یکم سخت شده کار برا تحلیل که البته وقت گذاشتن صرف روی تعیین تعداد گناهکارا و غیره که مزخرفه ولی باید یه شمای کلی ازش داشته باشیم که ببینیم چی در انتظارمونه ...منم نظرم رو 5 مافیاس با توجه به 20 نفر بودن و نبود فرقه و جذب و اینا حالا شیطانم هست که میتونه عضو بشه از یه شبی به بعد گه با سید موافقم که از نظر عددی و حتی شاید قدرت چیزی به مافیا اضافه نمیکنه و کمتر بودن مافیا با حساب کتاب نمیخونه...بهرحال این استنباط من بود و نوشتم که بمونه برا خودم بعدا بیام نگاه کنم ببینم چقد جور دراومده و تا اینجا کافیه
از کسایی که نیستنم میخام یه پست نسبت به کل بازی تا الان ببینم اگه مقدور هست
آواتار چرا نمیتونم بزارم ویرایش اواتار نداره برا من