جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Underwood
پسندها
476
1- سخت ترین سوالایی که خودت پادزهرشونو جلوش میذاری و راه فرار رو هم قبل اینکه خودش جواب بده خودت تو پستت میگی چه فایده ای داره دقیقا؟

2- وقتی من فکر می کنم محمد مافیاس، اینکه میگی یه جوری اعدام کن که ۴ نفرم بفهمی نکته ای نداره به نظرم. چون صرف گناهکار تو بازی یکی می مونه که احتمالا سایه بوده و نمیشه چیزی درآورد. یکیشونم شیطانه

3- بعد چجوری میگی فاز ۵ از بین رفتن یا نرفتن نقش فرقی نداشته؟ ضمن اینکه من الانم تو پست های قبلیم گفتم من اون بحث های شیطان و اینکه فردا هم مثل امروزه از نظر لباس رو تو بحث های اولیه نداشتیمش. اینا بعدا پیش اومدن و باعث شدن ترجیح بدم به فکر های خودم عمل کنم.

4- خب دقیقا همین شروع رو من از تو هم انتظار دارم وقتی میای در نقش بازپرسی حاضر میشی، انتظار دارم به اون سمتی که خودت بهش عمل نکردی هم فکر کنی. اول باید مدل تو رو نقد کنم و بعدا خودم شروع کنم. من که تا قبل این نیم یه ساعت قبل جز جواب به تو فعالیتم شروع نشده بود.

مواضع رو هم توضیح دادم. به نظرم با توجه به شرایط امکان اینی که میگی نبود.

- - - Updated - - -

5- من الان شام میرم خونه پدر زنم. طبیعتا هم از اونجا نمی تونم پست بدم. شاید تونستم با گوشی پست هارو بخونم صرفا. قبل تموم شدن فاز که حتما میام ولی نمیدونم بین ۱۲ تا ۱ چه موقعی برسم. سعی می کنم قبل ۱۲:۳۰ بیام.

1- اصلا درست نیست، من وقتی سوال می کنم جواب های احتمالی اولیه هم بررسی می کنم که به تکرار نیوفته پستا ولی از سه سوال من دوتاش مونده بود و محمد وعده جواب دادن داده بود. این اتهامت رو نمی پذیرم. اگر می خوای مصداقی بحث کنیم

2- رای دهندگانشون قابل شناختن بودن. و نحوه رایشون، به هر حال بدیهی اینه که مدل اعدام تو بازی رو فقط بسته. بدبینانه گناهکاری هستی که از قصد اینکارو کردی، بد بینانه بیگناهی هست که از رو ساده انگاری اینکارو کردی، سختمه دومی رو باور کنم.

3- به اندازه ای که بازی اینطوری گره بخوره ارزش نداره، اونطور تهش گاد فادر یه تیر تحویل شیطان میداد که تو این سطح از بازی که بازی ضد ضربه توش هست و ... اونقدر که الان رخ داده ارزش نداره قطعا، مخصوصا که الان هرچی زدین گادفادر نزدین احتمالا، چون از اون درگاه مافیا تو داستان باز کامیون رد شده. الان فقط این شانس هست که یه بیگناه یا یکی که لباس بیگناه داره رو زدین.

بعدم بازم میگم، من بیشتر از اعدام محمد دعوام سر نحوه رای دادن به محمده، 11 همینا رو می گفتی اعدامش می کردی، قطعا من اینطوری امکان سوال جواب ازت نداشتم، البته نیازی هم نداشتم. خودم تو روند اعدام دستکم ساکت بودن و الان می تونستی بگی چرا خفه شدی. منتها اونطوری اعدام من هیچ کاری از دستم بر نمیومد و الان حق دارم شاکی باشم که چرا با نحوه رای دادن امکان تاثیر رو از من گرفتی.

4- عزیزم، مدل آرش پیش روته دیگه، اومد احتمالاتشو داد، یه جوابم به من داد، احتمال عرفان و عمادم مطرح کرد. نمیگم لزوما اون اوکیه، ولی رویکردش حداقل نشون میده می خوام بازی بررسی کنم.

5- الان تو این موقعیت من بیام 12:55 بهت رای بدم نمیگی فلانی چرا اینطوری رای داد اعدامش کنید ؟ من نباید بگم گذاشتی فرار کردی با اینکه دو بار دعوتت کردم به پاسخ گویی ؟ محمد دیروز گفت کار دارم باید برم بیام. چطور اونطور اعدامش کردی بی هیچ آورده ای ؟

کارکشته مافیا
پسندها
118
سلام.

من راستش امروز خیلی درگیر شدم؛ کلا با باگ‌های عجیبی دارم مواجه می‌شم که نه می‌دونم چطور بوجود اومدن و چطور رفع می‌شن. :)) سر همین نمی‌دونم چقدر می‌تونم به بازی ادامه بدم.

من این دور، از یک جایی به بعد اون‌قدر رو همه‌ی پست‌ها دقت نکردم. بیشتر روی بازیکن‌های خاصی تمرکز کردم. و راجع به همون‌ها هم صحبت می‌کنم الان.

من به محمد مشکوک بودم. و الان هم نمی‌تونم بپذیرم به طور ۱۰۰درصد که بی‌گناه بوده. چون که در صورت بی‌گناهی گزینه‌ی بسیار مناسبی برای لباس بوده. اما در صورت گناهکاری هم دلیلی نداشته که بهش لباس بدن. چون مافیا ضربه‌ی سختی خورده در اون صورت و دلیلی نداره که بخوان خودشون رو الکی قوی‌تر نشون بدن. مگر بخوان حمله‌های خاصی بکنن. سر همین هیچ‌کدوم رو کم احتمال در نظر نمی‌گیرم آن‌چنان. یکم شاید بی‌گناهی‌ش رو بیشتر.

دلیل شک من هم، رفتار آریا و چاوش بود. وارد شدن یهویی‌شون، این حس رو بهم داد، که برنامه‌ریزی خاصی روی این قضیه صورت گرفته. با ورود چاوش فکر کردم که ممکنه از عمد بخوان که اعدام بشه - چون ورود و استدلال ابتدایی چاوش این حس رو بهم داد که دفاع‌ش درواقع یک نوع حمله‌ست به محمد و شک بقیه رو روش تقویت می‌کنه - اما بحث‌های بعدی چاوش و اومدن آریا و اون پستش، این حس رو بهم داد که هدف گنگ کردن رای‌هاست. به همین خاطر ترجیح من اینه‌که در گنگی نباید رای داد.

ازطرفی هم به نظرم گناهکارها رو هم در کسانی که رای ندادن و هم کسانی که دادن می‌شه پیدا کرد. مسئله رفتاره به نظرم تا خود رای.

ایده‌ای که الان به نظرم می‌تونه راهگشا باشه، این هست که راجع به این حرف بزنیم که تیم‌ها و گناهکارهای نقش‌های مختلف، گادفادر، خیاط، شیطان و قاتل در صورت وجود، چطور بازی می‌کردن و چطور در این شرایط تصمیم می‌گرفتن. دلیل‌ش هم چیز مخفی‌ای نیست به نظرم. توی این حدس‌ها، چیزهای خوبی در میاد از بازیکن‌ها. مثلا به نظرم چالش خوبیه اگر گادفادر بیاد و برامون توضیح بده که گادفادر چطوری بازی می‌کنه باتوجه به وضعیت الان. :دی

از طرفی الان که اعلام شده رابین سامورایی بود، به نظرم مافیا خیلی وحشی‌تر تیر خواهد زد امشب. البته هر چند من فکر می‌کنم تا الان هم وحشی بودن به خاطر دیوارهایی که زدن. روی این تیرهای به دیوار خورده‌ی مافیا هم البته یک حس دارم. اون هم اینه‌که تعدادی از پلیرهایی که می‌شناسم توی تیر زدن، بلند پرواز نیستن آن‌چنان وقتی پویایی گاد هست که مین می‌ذاره. سر این دیوارها. به نظرم گادفادر کسی هست که در این زمینه‌ها خیلی وحشی‌ـه. :دی

و چیزی که برام تصویر می‌شه در چنین حالتی، آرشه. و خیلی هم منطقی‌ـه از نظرم که تو بیای اون اول بازی یک دعوای زرگری شروع کنی با هم‌تیمی‌ت. چون هنوز هم به نظرم بیس‌ش مسخره بود. از طرفی آرش یک جمله‌ی عالی داشت سر اعدام امین، که گفت من اگر اجماع بشه روی محمد، به محمد رای می‌دم. خلفی رو ۹۹ مطمئنم، محمد رو ۷۰. در حالی که اجماع روی خلفی بود کلا. این حس رو بهم داد که علاوه بر این‌که باورش نمی‌شد امین رای بیاره، تلاشی هم برای تغییرش داره می‌کنه. چون که اگر تو کسی رو ۹۹ مطمئنی چرا برای کسی که ۷۰‌ـی روش، می‌تونی رای عوض کنی؟ :دی سر همین از نظر حس به نظرم می‌تونه گادفادر باشه کاملا. جسارت و وحشی بودن‌ش هم به الگوریتم تیر زدن مافیا می‌خوره.

سید، لحن عصبی امروزش، اون ماجراش سر رامتین و نحوه‌ی بازی‌ش که تک نفره هست، از نظرم می‌تونه شیطان باشه. چیزی که برای سید در نظر من عجیب بود، واکنشش نسبت به رامتین قبل از مرگش و در حین بحث من با رامتین بود. این‌که بهش گفت من مدافع بازی‌ت هستم و اون حس مثبتنی که به رامتین می‌داد، به نظرم می‌رسه که شاید مطمئن بوده که رامتین شیطان نیست. :دی شیطان به نظرم الگوریتم بازی‌ش وسط بودنه و از طرفی هم دید خوبی به بی‌گناه‌ها و گناهکارها داره.
یک نکته‌ای هست فقط، اون اشاره‌ای که سید کرد به ضدضربه بودن‌ش، جمله‌ی شیطان‌واری نبود. من حس کردم شاید ضدضربه نیست و می‌خواد این‌طوری محافظت کنه از خودش. یا این‌که این رو گفته که بگه مثلا من دوست ندارم بزننم. :دی

از طرفی آریا به نظرم شاید احتمال جوکر بودن‌ش کم باشه. آریا مسخره بازی درمیاره اما به نظرم باهوشه. هر چند رد نمی‌کنم‌ جوکر بودن‌ش رو، اما اگر قاتل در بازی حضور داشته باشه - به نظرم این احتمال هست که مرگ فری زهر قاتل بوده باشه و قاتل از اون به بعد تصمیم گرفته باشه تیر نزنه - در اون صورت گزینه‌م رو می‌کنم آریا. بعید نیست بخواد دوباره با این شیوه بازی‌مون بده. می‌شه اگر از مافیا خیال‌مون راحت شد، مثلا دو نفر اشون اعدام کردیم - اگر ۵تا باشن - در اون صورت آریا رو به عنوان قاتل بزنیم. :))

مهدی رو فعلا نظری راجع بهش ندارم. حس خوب ندارم بهش، اما نمی‌تونم شیوه‌ی بازی گناهکار خاصی رو فعلا براش ایده بدم.

خیاط رو اگر بخوام شیوه‌ی بازی‌ش رو حدس بزنم، در صورتی که گادفادر وسط باشه، خیاط به نظرم در سایه بازی می‌کنه. و یک خیاط باهوش هم به نظرم روی لباس‌ها نظر نمی‌ده کلا. :دی به همین خاطر برای خیاط من به افراد در سایه مشکوک می‌شم. سحر بیشتر شاید. مهدی هم شانس داره. هر چند اون دوری که خیاط من بود، خیاطی‌ش رو ندیدم. :))

این تا این. من احتمالا برم و ۱۱ بیام.

Underwood
پسندها
476
یه سوال جدی دارم،

امین، عماد، عرفان، سحر، چلنجر، آریا (:|) کجان ؟ یهو چرا همه غیب شدن ! مخصوصا عماد و عرفان و مخصوصا سحر !

الان ما داریم برای کی بازی می کنیم ؟

- - - Updated - - -

امینو الان دیدم. دارم پستشو می خونم

کارکشته مافیا
پسندها
118
خط اول پستم، منظورم اینه‌که هر دو احتمال برام به یک اندازه مطرحه، اما یکم بی‌گناهی محمد رو بیشتر در نظر می‌گیرم احتمالش رو.

کارکشته مافیا
پسندها
118
دیروز امین یه جا اومده بود یه گیر ریزی به من داده بود، بیاد بازش کنه که چرا

این رو من در بحثم با عرفان که ازم نظر خواسته بود تا توی بحث‌ش با محمد قضاوت کنم گفتم. حالا تو که ان‌قدر ریز نگاه می‌کنی به همه‌چیز، به نظرم بیشتر از واکنش به پست‌های گاد، بیا حرف بزن. :دی

بحث این بود که، محمد گفته بود محمدرضا اول اومده تو لیست مشکوکین‌ش، از آرش و عرفان و چند نفر دیگه نام برده، بعد ول‌شون کرده و به چند نفر دیگه چسبیده. و به عرفان گفته بود احتمال داره تو هم‌تیمی محمدرضا باشی. من گفتم که به نظرم منطقی‌تر این هست که تو بری و از محمدرضا این رو پیگری کنی.
حالا محمد که نیست. خودم پیگیری می‌کنم. چی‌شد که آرش و عرفان ول شدن؟ :دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
سلام از دیشب که ممد جراح اعلام شد تو فکرم و احتمالاتو در نظر میگیرم که چطوری میتونه بوده باشه و خیلی عجیب بود اتفاقا ، یه چیزو ولی تو داستان دیدم که گفته بود خلفی که پریروز مبتلا بوده امروز میگه تستا اشتباه شده احتمالا ! این یکم ازار دهنده بود از سمت گاد و باز احتمالاتو اورد به بازی که شاید یه درصد مافیا نبوده باشه و اون حرکات رو پای شور و جو بازی بیگناهانه بتونیم بزاریم که اینم بعیده و هنوز بن بست باقی مونده برام این موضوع برخلاف دیروز که جمع بندی کرده بودیم احتمال بالا مافیا بوده.

اول یه نکته بگم بعد برم جواب سوالا و ابهامایی که رو رایم به ممد بود

@سید
وقتی پستتو خوندم با اون عصبانیت اولش و اینکه ممد رو دیفالت بیگناه در نظر گرفتی و واکنشت طوری بود که انگار تو فازای اخر سامور اعدام کردیم ،حقیقتش یه تم قلدر مآبانه ای حس کردم که هرکی نظری مخالف نظر من بده گناهکاره و کدخدا طور اومدی که انتفام ممدو بگیری :دی اینجوری حس کردم من

در مورد اینکه پرسیده بودین چرا موج سواری کردین و 5 دیقه اخر پیچید و ممد اعدام شد ، باید بگم که طی بحثهای جدی که با ممد داشتیم و حسی که اون بحثا به من منتقل کرد و جوابا و واکنشای غیر منطقی که دیدم (و همتون رو هم به نظر در بارش فراخوندم که جز رضا و اخر دیروز امین کسی در موردش نظر نداد) ، رای به اعدام ممد دادم پریشب و میدونستم روز بعد باز بحثای دیگه ای پیش میاد باهاش و امیدم این بود که قانعم کنه و راه دیروز رو نره که دیروز دیدم نخیر سر حرفاش هس و هی سعی داره جو رو از رو خودش با حرفای الکی برداره مثلا یادمه تو جواب یکی گفت {چرا به من میگین رای پرت دادم من که تنها پرت ندادم عرفانم رای پرت داد دیروز چرا به اون گیر نمیدین! نمیدونم منظورش از رای پرت چیه فک کنم طول روز داشتم با این بحث میکردم یهو رای به اعدام سید دادم حتما :دی}
مجموع این واکنشایی که دیدم و اینکه میشناسم ممدو که گیج نیست که حرفمو نفهمه یا اونقد نوب نیست ازین اداها دربیاره حس کردم به واسطه نقشش این اتفاقا حادث شده!

دیشبم تا 11:15 فک کنم گفتم بیاین جمع بندی بشه که رایا مث دیروز دیقه اخری نشه بیاین بگین من که هنوزم ممدم چون نتونسته منو قانع کنه و حتی اون موقعم نبود که سوال پرسیده شده بود ازش لاقل جواب اونا رو بده که سوال منم ممکنه بوده باشه و تاثیری تو رای داشته باشه ، که اون نبودنشم برام عجیب بود و حسمو تقویت کرد بعد گفتم الترناتیو اریا رو دارم من تو ذهنم که بحث به شخمم بازیاش و جوکریش اومده بود وسط و گفتم اونم هست بیاین جمع بندی کنیم :
نیم ساعت مونده به وقت رای و باید یه جمع بندی بشه که دوباره نمونیم به لحظات آخر :

ممد علاوه بر واکنشای دیروز تا شبش که با هم بحث داشتیم که جای خود...از دیشب با وسط اوردن احتمال لباس امین که به نظر خیلیا دلیل رایشون به امینم بود و اینکه همچنان مصره به اینکه "لباس داشته و ترجیح میدم به همینا بسنده کنم و گفتنش ضرر داره" و اینکه دوباره حرف تو دهن گذاشتناشو ادامه داد با گفتن اینکه این چن نفر رایشون دیشب خلفی بوده که اینجوری نبود و به خودشم گفتم که تا اخر فاز با هم بحث داشتیم من چطور میتونه رایم از تو برگرده به خلفی یهو؟ ....با توجه به اینا برا من گناهکاره ...

سناریوشو نمیدونم که چرا اون حرفو اون موقع حساس زد و چرا انقد رمزالود داره بازی میکنه و از اول بازی چرا انقد واکنشاش غیر معمولیه ولی نفر اول گزینه های گناهکاری منه ....در مورد لباس داشتن یا نداشتن این فازشم واقعا هر چی فک کردم راه حلی به نظرم نرسید و نمیدونم اعدامش میتونه گره گشا باشه یا نه از یه طرفم یکی یه حرفی گفت که اگه امرو لباس داشته چه تضمینیه فردام نداشته باشه وقتی همچنان نفر یک مشکوک بازیه و احتمال اینم باشه که سهمیه محدود نباشه خب کلا نباید کسیو اعدام کنیم که مبادا لباس نداشته باشه

منتظر نظر بقیه ام در این مورد

از یه طرف دیگه با توجه به بحثی که داشتیم مبنی بر حضور اولیه اریا در بازی و اون پست عجیبش که تو بحثا شرکت نمیکنم و نظرم نمیدم و اینکه گفتیم ممکنه جوکر باشه و نفر دوم به بعد نباید رای بدیم بهش وگرنه عین دور قاتل ممکنه پشیمون بشیم ، این گزینه ام برام بازه که به اریا رای بدم چون واقعا اینو بی احترامی میدونم نسبت به خیلیایی که از خاب و استراحت و درسشون() گذشتن و پای بازین

بسم الله جمع بندی کنین

که اریا اون پستو داد من قبل 12:30 رای به اریا دادم که اگه خواستیم بشه عوض کنیم...اون نیم ساعت اخرم که اندازه یه قرن اتفاق افتاد سید اومد ایده داد به نظرم اجرایی اومد ولی ناقص موند اون ایده و مشخص نکرد که اجماع رو کی هست! حتی حتی رابین رو همون وقع تو این پست مطرحش میکرد زودتر میتونستیم سوال جواب کنیم که چرا رابین گاد کش میشه و همو قانع کنیم که 5 دیقه وقت داشته باشیم فک کنیم یه رای واحد بدیم!.... منم همونطور که یکیم گفت به ذهنم رسید اریا جوکر باشه چرا اون پستو الان داد ممکنه اعدام بشه نبره اصن ، تا این موقع داشتیم رو سناریو سید سبک سنگین میکردیم ، 12:54 گفتم :
نمیدونم وقت داره تموم میشه الان آریا رو اعدام کنیم یا نه؟؟؟ بنظر منم اومد آریا میتونست این پستو الان نده چون کاملا مشهوده که رای میگیره با این پست و جوکر باشه میبازه نمیدونم قاطی کردم

رای به ممد بدیم؟ اریا رو نگه داریم فاز بعد که ایده سیدو بریم ، البته همونطورم که چاوش گفت شیطان با اعدامم میتونه جاش بره!

چرا ممد ؟ همونطور که قبلش گفتم و گفته شد ترسمون ازین بود که :
@آرش

نمیدونم شاید...بازی بدجور گره خورده لعنت به خیاط و جوکر

آقا این شیطان رو یادم نبود اصن که اگه ممد مافیا باشه و اعدام نشه میتونه بره جاش بدون هیچ هزینه ای!

بعد اون پست 12:54که گفتم به ممد میدیم و اریا رو میزاریم برا بعد ، چنتا سوال جواب شد و دیدم سید یهو به رابین رای داد تو سوال جواب رفتم که چرا این بابا گاد نقش اینو میگه چه فایده داره و اون فرضیه شیطانم که تو سرم بود عجیب بود این رای و 12:59 رسیدم که عوض کنم و باید یه انتخاب میکردم و رایم که از اولم ممد بود رو انتخاب نکردم . به هیچ عنوان موج سواری نبود رایم دلیل داشتم برا رایم و طرز فکرمم بیان کرده بودم در اون لحظات که چرا تصمیم دارم اعدام شه ، حالا صرف نظر از لباس داشتن یا نداشتن ممد اینو باید میگفتم

Underwood
پسندها
476
امین پستت طولانی بود و نقل قول نمیگیرم فقط اشاره می کنم.

اول در مورد من، نکته اول، رامتین از سال 88 دوست و هم مباحثه من هست، و اصطلاحا از وقایع رخت خواب همدیگه خبر داریم، این باعث میشه که من نوع واکنشش هاش برام تا حدی روشن بشه، اما اون حد کجاست ؟

رامتین بصورت کلی وقتی چیزی رو دوست داشته باشه براش شوق داره و اگر بی نظر باشه و دوست نداشته باشه ممکنه انجامش بده اما کلافست. اینو تو بیرون رفتن و پارک رفتنش هم میشه فهمید حتی، رامتین دور هایی که بازی کرده و با من همتیمی بوده یا نقش خیلی خوبی گناهکار یا بیگناه داشته با دقت بازی کرده و استدلال، حوصله بخرج داده برای بازی، در حالی که سبک بازیش و جملاتش پر از آشفتگی بود. مخصوصا اونجایی که بهش اتهام میزدند و می گفت عجله کردم تو جوکر شناسی و ...، مسلما رامتین اگر بازی رو دوست داشت از همه ما جوکر شناس تر بود.

من کلافگی رامتین رو دیدم و اون موضع رو گرفتم، این هیچ ربطی به شیطان بودن یا نبودنش یا ناخودآگاه من مربوط به شیطان هم نمی تونه داشته باشه، چون من اصلا بحث تو و رامتین رو به جزئیات نخونده بودم چون همون موقع درگیر محمد بودم و ایرادی که به بازیش گرفته بودم. که حتی اگر یادت باشه از خودت پرسیدم که دعواتون سر چیه و گفتی که احتمال شیطان بودنش هست.

در واقع اون لحظه که من از رامتین دفاع کردم اصلا نمی دونستم تو بهش گفتی شیطان، بعد با توضیح تو گفتم پس اجازه بدید که برم بررسی کنم و بیام که رضا هنوز داره میگه چرا اون شب بررسی نکردی :))

این از این، اما در اینکه معتقدی نحوه بازی من به شیطان و انفرادی می خوره، باهات هم عقیدم، من هم شیطان، هم جوکر و هم قاتل خوبی می تونم باشم در این لحظه، چون این سه نقش اگر خوب بازی کنند باید انفرادی بیگناه به نظر بیان. به هر حال من نقطه پرنگ کننده نظرت رو در مورد شیطان که رامتین بود و براش توضیح دادم رو دادم، حالا باید ببینم نظرت چیه !

در مورد آریا هم باهات موافقم. دیشب که فکر کردم به این نتیجه رسیدم که احتمال جوکر بودن آریا خیلی کمه، ولی سعی داشت جوکر به نظر بیاد، ولی از طرفی سوالم اینه که اون حرکت هم برای جوکر بودن زود بود و هم برای جوکر نبودن، چون اگر جوکر بود و می خواست جوکر به نظر بیاد، نباید این حرکت رو زمانی می کرد که ما می دونستیم اگر اعدامش کنیم برنده نمیشه. یعنی اون تایم اون حرکت می تونست به قیمت اعدامش تموم بشه.

برای همین آریا برام کلاف سر درگمه.

امین نحوه رای های دیشب رو خیلی کمرنگ از کنار گذشتی، کامنت واضح تری نداری ؟ باشه قبول هم رای دهندگان مشکوکن هم غیر رای دهندگان، این قبول، اما فکر نمی کنی این محافظه کارانه ترین واکنشه بدون اینکه بگی به کدوم گروه از رای دهندگان میشه ایراد گرفت و به کدوم گروه از رای ندادگان ؟

به نظرم یکم وقتشه در حالت عادی از قلاف محافظه کاری در بیای.

و یه چیز دیگه هم در این بخش از جمله می بینم که شاید امین نباید الان می گفت و باید فردا می گفت:

یک نکته‌ای هست فقط، اون اشاره‌ای که سید کرد به ضدضربه بودن‌ش، جمله‌ی شیطان‌واری نبود. من حس کردم شاید ضدضربه نیست و می‌خواد این‌طوری محافظت کنه از خودش. یا این‌که این رو گفته که بگه مثلا من دوست ندارم بزننم.

اگر من کارآگاه بوده باشم و به این طریق بخوام از خودم محافظت کنم، فازی که هنوز یه شب ممکنه بخورم زمان مناسبیه برای اشاره ؟ :دی چرا دیروز نه، چرا فردا نه ؟

عرفان

برداشتت اشتباهه، مخالف خفه شه، یه جور دیگست، بیشتر شبیه هل من مبارز طلبیدنه، ولی اینکه ساکت باش جای اتهام متقابل جواب بده میتونه درست تر باشه :دی

بقیه پستت رو دقیق نخوندم، میرم پایتخت می بینم میام.

کاربلد مافیا
پسندها
177
من دارم پستا رو میخونم فقط یک رای میدم که مثل دیشب نشه نتونم عوض کنم

رای به اعدام: عماد

مافیایی
پسندها
5
:| چخبرتووونه ؟
ببخشید ک نبودم. واقعا وقت هم نیست همه ی پست هارو بررسی کنم.در حد کلی یه نگا میندازم
جالبیش اینجاس ک من اینجای بازی تقریبا هیشکی برام سفید نیست :))
چون نمیفمم چرا یه بیگناه باید بخواد انقد حتی اینجای بازی هم، همه چیو بپیچونه ؟
مسابقه سر این نیست ک هرکی احتمالات دور از ذهن تری و میگه خفن تره ک . نمیفهمم این فازتونو.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@سید
برداشتت اشتباهه، مخالف خفه شه، یه جور دیگست، بیشتر شبیه هل من مبارز طلبیدنه، ولی اینکه ساکت باش جای اتهام متقابل جواب بده میتونه درست تر باشه

بقیه پستت رو دقیق نخوندم، میرم پایتخت می بینم میام.

شاید منظورت این نبوده ولی اون پست با اون گارد حس خوبی منتقل نمیکنه دیگه خودت استادی ، همین اینکه میگی بیشتر ساکت باش جواب بده قلدرمآبانس دیگه :دی چنتا بازیکن در سطح تو هستن تو بازی که این روش جواب نده روشون و به چالش بکشنت؟ بجز امین و مهدی و اریا تو میتونی این ساکت شو رو رو بقیه افراد بازی اجرایی کنی به واسطه تجربت ، اینه که حس بدی میده

ببینین الان وقتشه که همه کسایی که قراره رای بدن باشن واقعا که سوال جواب بکنیم تصمیم بگیریم قبل 12:30 ، این که یه عده نیستن تو ذوق میزنه چون نه میشه اتهام زد بهشون از رو پستاشون و جواب خواست ازشون اگرم رای بدیم بهشون میشن رای پرت . نیم ساعت مونده میاین 3 صفه میره جلو و تو دو دیقه باید همرو بخونیم و نتیجه گیری دقیقم بکنیم و رای بدیم و متهم به موجم نشیم!

کارکشته مافیا
پسندها
112
@رضا

توضیح مختصر بده چرا عماد من بحثاتونو خوندم کم و بیش یادم رفته اتهام اصلی که روش رای دادی چیه الان؟

سحر واضح حرف بزن کی پیجونده حرفارو؟ ینی همه دارن میپیجونن و تو یه گزینه بین این همه بحث موجود پیدا نمیکنی که قلقلکت داده باشه؟ با توجه به اینکه دیشبم رای ندادی و این فاز حتما باید رای بدی وگرنه گادکش میشی رایت رو چطوری میخای بدی؟

Underwood
پسندها
476
سلام از دیشب که ممد جراح اعلام شد تو فکرم و احتمالاتو در نظر میگیرم که چطوری میتونه بوده باشه و خیلی عجیب بود اتفاقا ، یه چیزو ولی تو داستان دیدم که گفته بود خلفی که پریروز مبتلا بوده امروز میگه تستا اشتباه شده احتمالا ! این یکم ازار دهنده بود از سمت گاد و باز احتمالاتو اورد به بازی که شاید یه درصد مافیا نبوده باشه و اون حرکات رو پای شور و جو بازی بیگناهانه بتونیم بزاریم که اینم بعیده و هنوز بن بست باقی مونده برام این موضوع برخلاف دیروز که جمع بندی کرده بودیم احتمال بالا مافیا بوده.

عرفان خوندم پستت رو، سوالایی که از مهدی پرسیدم رو تو هم جواب بده.

1- من تورو بازیکن باهوشی می دونم. بیگناه و فرعی و گناهکارتم دیدم. من یه سوال از مهدی پرسیده بودم دیروز، اونم این بود پلن بعدیت برای بعد از محمد چیه ؟ محمد اعدام شه، با لباس و بی لباس، بعدش می خواین چیکار کنید ! پلنی نداشت. این سوال برات مطرح نبود که خب بعدش چی ؟ به نظرت نباید حتی اگر محمد نبود مثلا ساعت 11:15 رای میدادی و سعی می کردی که ببینی بقیه چیکارن ؟

مثال میگم، من که رایم رو از آریا بردم رو رابین ازم پرسیدی چرا رابین، من اینو حرکت خوبی دیدم تو اون تایم و حس خوبی ازش گرفتم، اما آیا رای 12:54 دقیقه برای اینکه اینکارو کنی دیر نبود ؟

2- بیگناهی محمد به کنار، آیا همین که بتونی از وجودش دیگران رو بشناسی کافی نبود که ریسک شیطان در موردش رو بپذیری ؟ چون شیطان فرق اعدام شده و نشده جایگزین شدنش در حد یه تیر و یه لباس بود، به نظرت یه تیر و یه لباس اهمیتش از گره کلی خوردن تو بازی بیشتر بود ؟

یکی دوتا سوال دیگه هم پرسیدم جواب بده. مرسی

پی نوشت: من حرکت های دیشب برام یکم بیش از حد بدیهی بوده و در واقع اون چیزی که دیروز به مهدی گفتم در مورد نحوه بحثش با محمد که خونسرد بحث می کنه امروز در عصبانیت خودم بود. علتشم واضحه، چون تو اون جمع دیشب دو گناه کار می بینم حداقل، که بنا به نوع واکنش و نوع رای دادن، سید بندی و گریدشون متفاوته. من بین سه نفر رای امشبم میچرخه و بعد از گرفتن واکنش ها، برای اینکه احتمال خطای رای امشبم به پائین ترین حد برسه به یکی رای میدم. رایم هم نزدیک 12 و نیم میدم. که بتونم عوضش کنم اگر لازم شد. بازم برای به حداقل رسوندن خطا.

چون از نظر من مافیا حداقل 2 نفر هست (احتمال بیشتر 2 و احتمال کمتر 3 ) و خیلی فرصت اشتباه نیست از نظرم.

حتما هم دعوت می کنم برید از دیشب ساعت 12 بازی رو یه مرور بکنید، خلا پستی اون تایم، ماجرای آریا، واکنش ها و البته استدلال های من و آرش و مهدی امروز. شاید بقیه از بیرون بهتر نظر بدن )

کارکشته مافیا
پسندها
265
ببخشید ک نبودم. واقعا وقت هم نیست همه ی پست هارو بررسی کنم.در حد کلی یه نگا میندازم
مسابقه سر این نیست ک هرکی احتمالات دور از ذهن تری و میگه خفن تره ک . نمیفهمم این فازتونو.

1. تا کدوم پست ها رو خوندی که همچین حرفی می زنی.
2. امیدوارم قصد داشته باشی چیزای بیشتری ارائه بدی چون تو این پست هیچی در مورد هیچی ارائه ندادی و دیگران هم تازه زیر سوال می بری.
3. نظر "بدون پیچوندن" اتو و در نتیجه از نظر خودت ساده و درستو در مورد اتفاقات دیشب ممنون می شم بگی.

Underwood
پسندها
476

خب پس کدوم فاز رو می فهمین شما ؟ :))

@سید

شاید منظورت این نبوده ولی اون پست با اون گارد حس خوبی منتقل نمیکنه دیگه خودت استادی ، همین اینکه میگی بیشتر ساکت باش جواب بده قلدرمآبانس دیگه :دی چنتا بازیکن در سطح تو هستن تو بازی که این روش جواب نده روشون و به چالش بکشنت؟ بجز امین و مهدی و اریا تو میتونی این ساکت شو رو رو بقیه افراد بازی اجرایی کنی به واسطه تجربت ، اینه که حس بدی میده

ببینین الان وقتشه که همه کسایی که قراره رای بدن باشن واقعا که سوال جواب بکنیم تصمیم بگیریم قبل 12:30 ، این که یه عده نیستن تو ذوق میزنه چون نه میشه اتهام زد بهشون از رو پستاشون و جواب خواست ازشون اگرم رای بدیم بهشون میشن رای پرت . نیم ساعت مونده میاین 3 صفه میره جلو و تو دو دیقه باید همرو بخونیم و نتیجه گیری دقیقم بکنیم و رای بدیم و متهم به موجم نشیم!

عرفان من اینو از بازی پویا یاد گرفتم، یه زمانی لازم نیست لزوما همه رفتارات به بازیکنا حس خوب بده، همین که بخوای بازی رو پیش ببری و مکالمات از فرسایش من خوبم تو بدی برسه به اینکه سوال و جواب بشه واجب تره، من تا این فاز اونقدری که باید به قول تو دموکرات بودم و سعی کردم حس خوب بدم. (و خیلی خیلی کم محافظه کار) الان اگر بخوام اینکارو بکنم باز یه صحنه ای مثل دیشب بازی رو از دست همه خارج می کنه.

من اگر اونطور برخورد نمی کردم، به خاطر "سید" بودم محکوم بودم به اینکه اتهام متقابل بهم وارد شه، منطقی ترین بازیکن بازی یعنی امین، تو بحث دو نفره قبل از اینکه بحث کنه پیشفرضش اینه سید خودشو زده به نفهمی، در نتیجه نمی تونم برای چنین بحثایی وقت بزارم تو این فاز، و بازم تکرار می کنم با اتفاقی که دیروز سر محمد افتاد.

اگر کسی در مورد سابقه منطق ها و موضع گیری های من تو بازی مشکلی داره، دموکرات جواب میدم، ولی اینکه به کسی بگم چرا بالا چشمت ابروئه، بگه تو خودت ابرو داری اصلا.
-----

و اینکه آره منم با این قضیه جدی مشکل دارم. ولی خب نمی خوام بزارم "دیشب" تکرار شه. مخصوصا کسائی که 24 ئی آنلاین بودن تا قبل از این همه جا، الان که شرایط قرنطینست غیب شدن و خب نمیشه هم بهشون گفت چرا چون بالاخره هرکسی تو زندگیش کار داره :دی

آرش
پسندها
337
حالت کلی شماره 2:

4- محمد بیگناه باشه و مافیا سهیه لباسش تموم شده یا عمدا لباس نداده، و خودش اومده اعدام کرده، با این توضیح که میشه توجیه کرد که محمد چه بیگناه چه گناهکار افرادی هستند که بعد از اعدامش بیان بگم چرا محمد رو اعدام کردی، و بشه گفت که اینا همون مافیا هایی هستند که بهش رای ندادن و حالا اومدن دنبال خونخواهیش. کما اینکه دقیقا اتفاق افتاده.
طبق کدوم مستندات «دقیقا اتفاق افتاده؟» :دی

آرش احتمالاتت منطقیه، منتها یه اما اساسی پشتش هست که می تونه نقضش کنه، اونم نحوه اعدام محمد هست، چون اگر محمد گناهکاری بوده که لباس داشته، اونوقت رای های خلق الساعه 5 دقیقه چه معنی داره، چون بدیهیه که مافیا هرچقدرم بخواد لباسش نتیجه بده و بعدش موج سواری کنه، اینو به اینکه محمد رو نگه داره تا شیطان جایگزینش باشه ترجیح نمیده و عاقلانه نیست که بخاطر جو بعدش که تهش براش یک یا دو اعدام داره، لقمه به این چربی برای شیطان رو از دست بده، اونم وقتی که به قول تو بعد محمد 1 نفر یا نهایتا 2 نفر از مافیا میمونه (با توجه به قبول نقش های اعلام شده قبلی) در نتیجه این اعدام 5 دقیقه ای به ما میگه محمد گناهکار لباس داده شده نیست. چون اینطور اعدام بدردشون نمی خوره.
این شیطان رو دقیقا توضیح بده چون من توی محاسباتم صرفا حالات مافیا رو درنظر گرفتم و فکر نمی‌کردم شیطان نقش پررنگی بتونه توی قضیه لباس و اینا بازی کنه. شیطان جایگزینش باشه ینی چی و چه ربطی به نگه داشتن محمد داره؟

کنار نگه داشتن خودش از رای دادن به محمد هم خیلی معنی پیدا نمی کنه چون این اعدام تو 5 دقیقه انجام شد و اصلا درگیر شدن یا درگیر نشدن خیلی محلی از اعراب نداشت، مافیا برای اینکه بتونه بقیه افرادی که به محمد رای دادن رو بازخواست کنه اصلا لازم نبود جزو رای دهنده ها نباشه، فقط کافی بود که جز رای دهنده های جو نباشه، مثال : می تونست رای دوم رو بده و بگه چرا بعد رای من یهو 3 نفر رای دادن. نمیشه ؟

اره منتهی الان من در هر صورت داره ازم سوال میشه که چرا نفر دوم رای دادم (که حق می‌دم که سوال بشه و من هم جواب دارم براش) پس تو اون سناریوی فرضی که سعی داری القا کنی توی حرف، خیلی به درد منی که بهش رای دادم نخورده این حرکت. درحالی که تویی که رای ندادی، بدون اینکه دلیل واضحی برای لباس نداشتن محمد داشته باشی، کاملا حق به جانب خودت گرفتی و طلبکارانه شمشیر رو از رو بستی که کاملا یعنی داری این قضیه «استفاده» می‌کنی :دی طبق چه استدلالی دقیقا احتمال لباس داشتن محمد رو داری نادیده میگیری؟

مثلا این سوال رو خیلی جدی از تو دارم که چطور میشه آرش تشخیص نده که تعویض رایش به محمد دقیقه 90 میتونه موج سواری بیاری، و آیا اینقدر به محمد مطمئن بوده که بخواد به گزینه دومش رای بده همینجوری ؟ یعنی واقعا آرش نمی تونه اون موقع تشخیص بده که این رایش اگر منجر به اعدام بشه هیچ گره ای از بازی باز نمی کنه و لباس یا عدم لباس و همین احتمالاتی که الان ردیف کرده گره بازی رو بیشتر می کنه ؟ چرا باید بدون استنطاق از محمد بهش رای بده ؟
من نمی‌فهمم. تو بالاتر توی استدلالی که میگی مافیا کنار نکشیده از اعدام محمد، میگی اعدامش توی ۵ دقیقه انجام شد (نارنجی کردم). پس یعنی محتمل نبوده تا قبل از ۵ دقیقه آخر؟ پس من باید کف دستم رو بو می‌کردم که بفهمم موج سواری می‌شه روی رایم؟ :دی اونم وقتی که عماد واقعا از روی هوا وارد بازی میشه و رای به اعدام غیر منتظره به محمد میده؟ نه واقعا آرش نمی‌ةونه با بوکردن کف دستش بفهمه که تو ۴ دقیقه ۳ تا رای از هوا میاد :))

اما سوالی که از من و امین پرسیدی جوابش دقیقا در همین نکته خلاصه شده، امین رو نمی دونم، ولی من گفتم امین رو اعدام کنیم، چون وضعیت بازی خلاصه شده بود تو گره تو و امین و محمد، محمد لزوما با امین نبود، بلکه رفتار مشکوکش ابهام ایجاد کرده بود که می تونست با امین باشه، منتها بعد از امین قرار نبود محمد بدون دفاع از بازی حذف شه و اصطلاحا ذبح شه، محمد باید وقت میداشت صحبت کنه، ازش دفاع کنند، بهش حمله کنند تا بازی و موضع گیری ها واضح تر مشخص شه.
خب چطور همین استدلال که محمد باید وقت می‌داشت که دفاع می‌کرد، چرا در مورد امین صادق نبوده؟ سوال من بیشتر درباره‌ی همین تفاوت موضع درباره‌ی امین و محمده که می‌خوام بدونم از کجا میاد :دی

الان مهدی مسئولیت اعدام محمد به عنوان بیگناه رو قبول می کنه ؟ معلومه که نه، میگه ممکنه لباس داشت، تو قبول می کنی ؟ معلومه که نه میگی ممکنه لباس داشته باشه، به این میگن گره و من این گره رو در بحثم با مهدی گوشزد کردم زمانی که پرسیدم پلنت برای بعد محمد چیه وقتی میگی لباس داره.
من همون دیروز هم گفتم که لباس داشتن یه بازیکن نه فقط قبل اعدامش، بلکه با ادعای نقشی که می‌کنه و اتفاقات اعدام و بعد از اعدامش می‌شه فهمید. امروزم دقیقا دارم همین کار رو می‌کنم. قرار نیست تا آخر بازی بگم ممکنه لباس داشته باشه ممکنه هم نه :دی به نظرم با بررسی رفتار بازیکن‌ها قبل و بعد اعدام ممد و انطباق دادنشون با سناریوهای مختلف که عرض کردم قبلتر، می‌شه به این نتیجه رسید که محمد لباس داشته یا نداشته :دی

آرش، تو می تونی لیست رو کامل کنی، من با توجه به رابطه خودم و گاد برداشتم اینه که سید بندی توی ذهن پویا اینه، و با احترام خیلی زیادی که برای عرفان و رضا قائلم ولی تو این سید بندی نیستند. نظر دیگه ای داری کاملش کن و ازش صحبت کن.

دلیل منم اگر بخوای بدونی، از نظر من عرفان و رضا خوبن، اما تو سید امین خلفی قرار میگیرند. اگر امین خلفی رو پذیرفتین، به نظرم رضا و عرفان احتمالشون برای گاد فادر بودن یا شیطان بودن پائین تره.

اینو میشه از فرشته و پلیس و سامورایی و ... (خودم) فهمید. تو اگر دید دیگه ای داری نقد کن نظرمو.
نظرم رو به موقعش می‌گم در مورد لیست، صرفا می‌خواستم بدونم که رضا و عرفان رو از لحاظ سیدبندی توی لیست نیاوردی یا به هر دلیل دیگه‌ای احتمال گادفادر یا شیطان بودنشون رو نامحتمل می‌دونی. چون به نظر خودم این دو با من توی یه سطح قرار می‌گیرن از لحاظ تقسیم نقش. مافیا رو تقریبا با هم شروع کردیم و از لحاظ تجربه و ... یکسانیم، و هر سه هم بازی‌های خوب و بد داشتیم به یه اندازه :دی

خودمو که بالا در مورد خلفی توضیح دادم، خودت رو در مورد محمد توضیح بده، محمدی که احتمال لباسش بود، اعدام با اون وجهی که کسی ازش دفاع نکرده بود، به کسی اتهام نزده بود و مهمترین کسی که دنبال اعدامش بوده هم میگه طرف لباس ممکنه داشته باشه (یعنی من مسئولیت قبول نمی کنم) چه فایده ای داشته که می خواستی اعدام شه ؟
اعدامش در اون لحظه برام فایده اش این بود که یه گناهکار از بازی می‌ره بیرون.
آرش یه سوال

اولا بین گزینه های مطرح شده احتمال خودت چیه ؟ محمد گناهکار یا بیگناه

و سوال دوم، در هر صورت تعداد مافیا های باقی مونده از نظر چند تاست؟
تا دیشب برام گناهکاریش به بیگناهیش می‌چربید اما وصیتش خوب بود و باعث شده بیشتر شک کنم فعلا. ضمن اینکه بخشی از جواب این سوال رو بالاتر دادم.

در مورد سوال دوم هم بستگی به نقش محمد داره مشخصا. صدرا و امین از نظرم مافیا بودن با توجه به تحلیل ها. تعداد ابتدایی مافیا هم یا ۵ عه یا ۴، دیگه بقیه اش جمع و تفریق حالت های مختلفه :))

بعد اگر می خواستی اعدام شه، چرا همون دیشب جواب چاوش با صلابت نگفتی گزینه دومم بود ؟ گفتی : "عه نمی دونستم اینطوری میشه" این ناشی از ناخودآگاهت نیست که نمی خواد مسئولیت قبول کنه ؟
من مشخصا اگه می‌دونستم که قراره توی ۴ دقیقه آخر فاز ۳ تا رای بیاره محمد، مشکوک می‌شدم به قضیه و رای نمی‌دادم. درهرصورت «فکر نمی‌کردم» اعدام بشه و اون ابراز تعجبم به خاطر این بود. وگرنه چاووش ایرادی که بهم گرفت این بود که چرا گفتی موکول شه به فردا و به ممد رای دادی، درحالی که منظورم این بوده که آریا موکول شه به فردا مشخصا :دی میگم که صرفا توی اون پست ابراز تعجب کردم از این که ۳ تا رای اورد تو ۴ دقیقه آخر. مشخصا اعدام محمد در حالت کلی (مثلا از ساعت ۱۱-۱۲) محتمل بود، اما وقتی تا ۱۲:۵۵ یک رای داشته، مشخصا به ذهن من نوعی نمی‌رسه که ممکنه ۳ نفر موج سواری کنن، اینه که آدم تعجب می‌کنه. به نظرم ایرادی به اون حرفم وارد نیست.

ضمن این‌که این «مسئولیت قبول کن» و «ذبحش کردین» و اینا، کاملا حس همون سناریوی سواستفاده کسایی رو می‌ده که کنار نشستن و گذاشتن بقیه محمد لباس‌پوش رو اعدام کنن :دی

آرش رای اولت محمد بود، یعنی قصد نداشتی منتظر شی ببینی چه جواب هایی میخواد بده؟ چون گفته بود برمیگردم دوباره و حرف دارم. اگر قصد داشتی منتظر بمونی که با رایی که دادی هم خونی نداره. اگر قصد نداشتی هم حرکتت بی گناهانه نبوده.
من سوال و جواب‌هام رو با محمد کرده بودم و چیزی ناگفته بینمون نمونده بود. گفته بودم فکر می‌کنم به احتمال بی‌گناهی یا گناهکاریش و درنهایت تصمیم به رای گرفتن می‌دم. مشخصا اگه «‌نمی‌خواستم» ممد دیروز اعدام شه رای پرت می‌دادم.

@آرش
تو می گی که زمانی که به محمد رای دادی فکر نمی کردی حذف بشه، پس قصدی در حذف کردنش نداشتی. پس بحث ترس از جایگزینی شیطان و لباس میره کنار، تو می تونستی به یکی از افراد گادکش رای بدی اما این کارو نکردی. چه نفر اول رای باشی چه آخر این حرکت مشکوکه.
دو گزاره‌ی اولت ربطی به هم نداره :دی این که احتمال حذفش رو نمی‌دیدیدم، ربطی به قصد من در رای دادن یا ندادن بهش نداشته. مشخصا اگه قصد حذفش رو نداشتم رای پرت می‌دادم، اون حرف صرفا ابراز تعجب از ۳ تا رای یهویی بعد خودم بود. حرفای بالاترم رو بخون.

تو یه چیزی گفتی اخرای فاز قبلی با این مضمون که من نمیدونستم همچین میشه. یعنی چی این؟ یعنی مثلا میخواستی رای پرت بدی صرفا؟ خب به یکی که کلا بحثش نبود می دادی. تو به مشکوک ترین فرد بازی در لحظه خودت رای دادی و بعدش می گی نمی دونستی اونطوری میشه. فرار رو به جلوئه این که تو بخوای به من گیر بدی سر رای ها الان. من از اول فاز کلی بحث در مورد رای و محمد و ... داشتم. چجوری می تونی به رای من خرده بگیری؟
در مورد اون حرف هم توضیح دادم قضیه رو و نه نمی‌خواستم رای پرت بدم. تغییر رای من از آریا به محمد در اون لحظه، روند مشخص فکری داشته که توی پست اول امروزم توضیح دادم. تو هم بعد از اینکه ازت سوال پرسیدم توضیح دادی که دلیلت برای دیر رای دادن چی بوده وتا حدی اوکی شد برام ولی چیزی که هنوز برام سواله اینه که چرا دقیقا در اون لحظه و بعد از رای من رای دادی. قبلش هم ازم پرسیدی که بهش رای می‌دم یا نه. رای دادن یا ندادن من به ممد چه ربطی به رای دادن تو داشته؟

من الان شام میرم خونه پدر زنم. طبیعتا هم از اونجا نمی تونم پست بدم. شاید تونستم با گوشی پست هارو بخونم صرفا. قبل تموم شدن فاز که حتما میام ولی نمیدونم بین ۱۲ تا ۱ چه موقعی برسم. سعی می کنم قبل ۱۲:۳۰ بیام.
#خانه_بمانیم :))

و چیزی که برام تصویر می‌شه در چنین حالتی، آرشه. و خیلی هم منطقی‌ـه از نظرم که تو بیای اون اول بازی یک دعوای زرگری شروع کنی با هم‌تیمی‌ت. چون هنوز هم به نظرم بیس‌ش مسخره بود. از طرفی آرش یک جمله‌ی عالی داشت سر اعدام امین، که گفت من اگر اجماع بشه روی محمد، به محمد رای می‌دم. خلفی رو ۹۹ مطمئنم، محمد رو ۷۰. در حالی که اجماع روی خلفی بود کلا. این حس رو بهم داد که علاوه بر این‌که باورش نمی‌شد امین رای بیاره، تلاشی هم برای تغییرش داره می‌کنه. چون که اگر تو کسی رو ۹۹ مطمئنی چرا برای کسی که ۷۰‌ـی روش، می‌تونی رای عوض کنی؟ :دی سر همین از نظر حس به نظرم می‌تونه گادفادر باشه کاملا. جسارت و وحشی بودن‌ش هم به الگوریتم تیر زدن مافیا می‌خوره.
.
امین حرف توی دهن من نذار :دی من نگفتم تو اون فاز اگه اجماع روی محمد باشه رای به اعدام محمد می‌دم. این پست منه که میگی:
من به ممد رای میدم ولی این فاز امین بهتره. رو امین ۹۹ ام رو ممد ۷۰ اینا.
مشخصا دارم می‌گم این فاز به امین رای میدم. اون من به ممد رای می‌دم، حالت will داره، یعنی در کل و در فازهای بعدی به محمد رای خواهم داد، اما الان... :دی . شاید واضح نباشه این یه مورد، اما وقتی مشخصا گفتم که این فاز امین بهتره و حرفی هم از اجماع رای نزدم، این «جمله‌ی عالی» و اینا که گفتی به نظرم کاملا رو هوا بود :دی وحشی هم کال دروگوئه :))

@سید
وقتی پستتو خوندم با اون عصبانیت اولش و اینکه ممد رو دیفالت بیگناه در نظر گرفتی و واکنشت طوری بود که انگار تو فازای اخر سامور اعدام کردیم ،حقیقتش یه تم قلدر مآبانه ای حس کردم که هرکی نظری مخالف نظر من بده گناهکاره و کدخدا طور اومدی که انتفام ممدو بگیری :دی اینجوری حس کردم من

در مورد اینکه پرسیده بودین چرا موج سواری کردین و 5 دیقه اخر پیچید و ممد اعدام شد ، باید بگم که طی بحثهای جدی که با ممد داشتیم و حسی که اون بحثا به من منتقل کرد و جوابا و واکنشای غیر منطقی که دیدم (و همتون رو هم به نظر در بارش فراخوندم که جز رضا و اخر دیروز امین کسی در موردش نظر نداد) ، رای به اعدام ممد دادم پریشب و میدونستم روز بعد باز بحثای دیگه ای پیش میاد باهاش و امیدم این بود که قانعم کنه و راه دیروز رو نره که دیروز دیدم نخیر سر حرفاش هس و هی سعی داره جو رو از رو خودش با حرفای الکی برداره مثلا یادمه تو جواب یکی گفت {چرا به من میگین رای پرت دادم من که تنها پرت ندادم عرفانم رای پرت داد دیروز چرا به اون گیر نمیدین! نمیدونم منظورش از رای پرت چیه فک کنم طول روز داشتم با این بحث میکردم یهو رای به اعدام سید دادم حتما :دی}
مجموع این واکنشایی که دیدم و اینکه میشناسم ممدو که گیج نیست که حرفمو نفهمه یا اونقد نوب نیست ازین اداها دربیاره حس کردم به واسطه نقشش این اتفاقا حادث شده!

دیشبم تا 11:15 فک کنم گفتم بیاین جمع بندی بشه که رایا مث دیروز دیقه اخری نشه بیاین بگین من که هنوزم ممدم چون نتونسته منو قانع کنه و حتی اون موقعم نبود که سوال پرسیده شده بود ازش لاقل جواب اونا رو بده که سوال منم ممکنه بوده باشه و تاثیری تو رای داشته باشه ، که اون نبودنشم برام عجیب بود و حسمو تقویت کرد بعد گفتم الترناتیو اریا رو دارم من تو ذهنم که بحث به شخمم بازیاش و جوکریش اومده بود وسط و گفتم اونم هست بیاین جمع بندی کنیم :

که اریا اون پستو داد من قبل 12:30 رای به اریا دادم که اگه خواستیم بشه عوض کنیم...اون نیم ساعت اخرم که اندازه یه قرن اتفاق افتاد سید اومد ایده داد به نظرم اجرایی اومد ولی ناقص موند اون ایده و مشخص نکرد که اجماع رو کی هست! حتی حتی رابین رو همون وقع تو این پست مطرحش میکرد زودتر میتونستیم سوال جواب کنیم که چرا رابین گاد کش میشه و همو قانع کنیم که 5 دیقه وقت داشته باشیم فک کنیم یه رای واحد بدیم!.... منم همونطور که یکیم گفت به ذهنم رسید اریا جوکر باشه چرا اون پستو الان داد ممکنه اعدام بشه نبره اصن ، تا این موقع داشتیم رو سناریو سید سبک سنگین میکردیم ، 12:54 گفتم :

بعد اون پست 12:54که گفتم به ممد میدیم و اریا رو میزاریم برا بعد ، چنتا سوال جواب شد و دیدم سید یهو به رابین رای داد تو سوال جواب رفتم که چرا این بابا گاد نقش اینو میگه چه فایده داره و اون فرضیه شیطانم که تو سرم بود عجیب بود این رای و 12:59 رسیدم که عوض کنم و باید یه انتخاب میکردم و رایم که از اولم ممد بود رو انتخاب نکردم . به هیچ عنوان موج سواری نبود رایم دلیل داشتم برا رایم و طرز فکرمم بیان کرده بودم در اون لحظات که چرا تصمیم دارم اعدام شه ، حالا صرف نظر از لباس داشتن یا نداشتن ممد اینو باید میگفتم
alibiات برای اینکه دیر رای دادی تا حدی برام قابل قبوله. منتهی الان به نظرت ممد لباس داشته یا نه و مافیا بوده یا نه وکلا قضیه چیه؟ :دی

Underwood
پسندها
476
رضا

چرا عماد ؟

آرش
پسندها
337
حالت کلی شماره 2:

4- محمد بیگناه باشه و مافیا سهیه لباسش تموم شده یا عمدا لباس نداده، و خودش اومده اعدام کرده، با این توضیح که میشه توجیه کرد که محمد چه بیگناه چه گناهکار افرادی هستند که بعد از اعدامش بیان بگم چرا محمد رو اعدام کردی، و بشه گفت که اینا همون مافیا هایی هستند که بهش رای ندادن و حالا اومدن دنبال خونخواهیش. کما اینکه دقیقا اتفاق افتاده.
طبق کدوم مستندات «دقیقا اتفاق افتاده؟» :دی

آرش احتمالاتت منطقیه، منتها یه اما اساسی پشتش هست که می تونه نقضش کنه، اونم نحوه اعدام محمد هست، چون اگر محمد گناهکاری بوده که لباس داشته، اونوقت رای های خلق الساعه 5 دقیقه چه معنی داره، چون بدیهیه که مافیا هرچقدرم بخواد لباسش نتیجه بده و بعدش موج سواری کنه، اینو به اینکه محمد رو نگه داره تا شیطان جایگزینش باشه ترجیح نمیده و عاقلانه نیست که بخاطر جو بعدش که تهش براش یک یا دو اعدام داره، لقمه به این چربی برای شیطان رو از دست بده، اونم وقتی که به قول تو بعد محمد 1 نفر یا نهایتا 2 نفر از مافیا میمونه (با توجه به قبول نقش های اعلام شده قبلی) در نتیجه این اعدام 5 دقیقه ای به ما میگه محمد گناهکار لباس داده شده نیست. چون اینطور اعدام بدردشون نمی خوره.
این شیطان رو دقیقا توضیح بده چون من توی محاسباتم صرفا حالات مافیا رو درنظر گرفتم و فکر نمی‌کردم شیطان نقش پررنگی بتونه توی قضیه لباس و اینا بازی کنه. شیطان جایگزینش باشه ینی چی و چه ربطی به نگه داشتن محمد داره؟

کنار نگه داشتن خودش از رای دادن به محمد هم خیلی معنی پیدا نمی کنه چون این اعدام تو 5 دقیقه انجام شد و اصلا درگیر شدن یا درگیر نشدن خیلی محلی از اعراب نداشت، مافیا برای اینکه بتونه بقیه افرادی که به محمد رای دادن رو بازخواست کنه اصلا لازم نبود جزو رای دهنده ها نباشه، فقط کافی بود که جز رای دهنده های جو نباشه، مثال : می تونست رای دوم رو بده و بگه چرا بعد رای من یهو 3 نفر رای دادن. نمیشه ؟

اره منتهی الان من در هر صورت داره ازم سوال میشه که چرا نفر دوم رای دادم (که حق می‌دم که سوال بشه و من هم جواب دارم براش) پس تو اون سناریوی فرضی که سعی داری القا کنی توی حرف، خیلی به درد منی که بهش رای دادم نخورده این حرکت. درحالی که تویی که رای ندادی، بدون اینکه دلیل واضحی برای لباس نداشتن محمد داشته باشی، کاملا حق به جانب خودت گرفتی و طلبکارانه شمشیر رو از رو بستی که کاملا یعنی داری این قضیه «استفاده» می‌کنی :دی طبق چه استدلالی دقیقا احتمال لباس داشتن محمد رو داری نادیده میگیری؟

مثلا این سوال رو خیلی جدی از تو دارم که چطور میشه آرش تشخیص نده که تعویض رایش به محمد دقیقه 90 میتونه موج سواری بیاری، و آیا اینقدر به محمد مطمئن بوده که بخواد به گزینه دومش رای بده همینجوری ؟ یعنی واقعا آرش نمی تونه اون موقع تشخیص بده که این رایش اگر منجر به اعدام بشه هیچ گره ای از بازی باز نمی کنه و لباس یا عدم لباس و همین احتمالاتی که الان ردیف کرده گره بازی رو بیشتر می کنه ؟ چرا باید بدون استنطاق از محمد بهش رای بده ؟
من نمی‌فهمم. تو بالاتر توی استدلالی که میگی مافیا کنار نکشیده از اعدام محمد، میگی اعدامش توی ۵ دقیقه انجام شد (نارنجی کردم). پس یعنی محتمل نبوده تا قبل از ۵ دقیقه آخر؟ پس من باید کف دستم رو بو می‌کردم که بفهمم موج سواری می‌شه روی رایم؟ :دی اونم وقتی که عماد واقعا از روی هوا وارد بازی میشه و رای به اعدام غیر منتظره به محمد میده؟ نه واقعا آرش نمی‌ةونه با بوکردن کف دستش بفهمه که تو ۴ دقیقه ۳ تا رای از هوا میاد :))

اما سوالی که از من و امین پرسیدی جوابش دقیقا در همین نکته خلاصه شده، امین رو نمی دونم، ولی من گفتم امین رو اعدام کنیم، چون وضعیت بازی خلاصه شده بود تو گره تو و امین و محمد، محمد لزوما با امین نبود، بلکه رفتار مشکوکش ابهام ایجاد کرده بود که می تونست با امین باشه، منتها بعد از امین قرار نبود محمد بدون دفاع از بازی حذف شه و اصطلاحا ذبح شه، محمد باید وقت میداشت صحبت کنه، ازش دفاع کنند، بهش حمله کنند تا بازی و موضع گیری ها واضح تر مشخص شه.
خب چطور همین استدلال که محمد باید وقت می‌داشت که دفاع می‌کرد، چرا در مورد امین صادق نبوده؟ سوال من بیشتر درباره‌ی همین تفاوت موضع درباره‌ی امین و محمده که می‌خوام بدونم از کجا میاد :دی

الان مهدی مسئولیت اعدام محمد به عنوان بیگناه رو قبول می کنه ؟ معلومه که نه، میگه ممکنه لباس داشت، تو قبول می کنی ؟ معلومه که نه میگی ممکنه لباس داشته باشه، به این میگن گره و من این گره رو در بحثم با مهدی گوشزد کردم زمانی که پرسیدم پلنت برای بعد محمد چیه وقتی میگی لباس داره.
من همون دیروز هم گفتم که لباس داشتن یه بازیکن نه فقط قبل اعدامش، بلکه با ادعای نقشی که می‌کنه و اتفاقات اعدام و بعد از اعدامش می‌شه فهمید. امروزم دقیقا دارم همین کار رو می‌کنم. قرار نیست تا آخر بازی بگم ممکنه لباس داشته باشه ممکنه هم نه :دی به نظرم با بررسی رفتار بازیکن‌ها قبل و بعد اعدام ممد و انطباق دادنشون با سناریوهای مختلف که عرض کردم قبلتر، می‌شه به این نتیجه رسید که محمد لباس داشته یا نداشته :دی

آرش، تو می تونی لیست رو کامل کنی، من با توجه به رابطه خودم و گاد برداشتم اینه که سید بندی توی ذهن پویا اینه، و با احترام خیلی زیادی که برای عرفان و رضا قائلم ولی تو این سید بندی نیستند. نظر دیگه ای داری کاملش کن و ازش صحبت کن.

دلیل منم اگر بخوای بدونی، از نظر من عرفان و رضا خوبن، اما تو سید امین خلفی قرار میگیرند. اگر امین خلفی رو پذیرفتین، به نظرم رضا و عرفان احتمالشون برای گاد فادر بودن یا شیطان بودن پائین تره.

اینو میشه از فرشته و پلیس و سامورایی و ... (خودم) فهمید. تو اگر دید دیگه ای داری نقد کن نظرمو.
نظرم رو به موقعش می‌گم در مورد لیست، صرفا می‌خواستم بدونم که رضا و عرفان رو از لحاظ سیدبندی توی لیست نیاوردی یا به هر دلیل دیگه‌ای احتمال گادفادر یا شیطان بودنشون رو نامحتمل می‌دونی. چون به نظر خودم این دو با من توی یه سطح قرار می‌گیرن از لحاظ تقسیم نقش. مافیا رو تقریبا با هم شروع کردیم و از لحاظ تجربه و ... یکسانیم، و هر سه هم بازی‌های خوب و بد داشتیم به یه اندازه :دی

خودمو که بالا در مورد خلفی توضیح دادم، خودت رو در مورد محمد توضیح بده، محمدی که احتمال لباسش بود، اعدام با اون وجهی که کسی ازش دفاع نکرده بود، به کسی اتهام نزده بود و مهمترین کسی که دنبال اعدامش بوده هم میگه طرف لباس ممکنه داشته باشه (یعنی من مسئولیت قبول نمی کنم) چه فایده ای داشته که می خواستی اعدام شه ؟
اعدامش در اون لحظه برام فایده اش این بود که یه گناهکار از بازی می‌ره بیرون.
آرش یه سوال

اولا بین گزینه های مطرح شده احتمال خودت چیه ؟ محمد گناهکار یا بیگناه

و سوال دوم، در هر صورت تعداد مافیا های باقی مونده از نظر چند تاست؟
تا دیشب برام گناهکاریش به بیگناهیش می‌چربید اما وصیتش خوب بود و باعث شده بیشتر شک کنم فعلا. ضمن اینکه بخشی از جواب این سوال رو بالاتر دادم.

در مورد سوال دوم هم بستگی به نقش محمد داره مشخصا. صدرا و امین از نظرم مافیا بودن با توجه به تحلیل ها. تعداد ابتدایی مافیا هم یا ۵ عه یا ۴، دیگه بقیه اش جمع و تفریق حالت های مختلفه :))

بعد اگر می خواستی اعدام شه، چرا همون دیشب جواب چاوش با صلابت نگفتی گزینه دومم بود ؟ گفتی : "عه نمی دونستم اینطوری میشه" این ناشی از ناخودآگاهت نیست که نمی خواد مسئولیت قبول کنه ؟
من مشخصا اگه می‌دونستم که قراره توی ۴ دقیقه آخر فاز ۳ تا رای بیاره محمد، مشکوک می‌شدم به قضیه و رای نمی‌دادم. درهرصورت «فکر نمی‌کردم» اعدام بشه و اون ابراز تعجبم به خاطر این بود. وگرنه چاووش ایرادی که بهم گرفت این بود که چرا گفتی موکول شه به فردا و به ممد رای دادی، درحالی که منظورم این بوده که آریا موکول شه به فردا مشخصا :دی میگم که صرفا توی اون پست ابراز تعجب کردم از این که ۳ تا رای اورد تو ۴ دقیقه آخر. مشخصا اعدام محمد در حالت کلی (مثلا از ساعت ۱۱-۱۲) محتمل بود، اما وقتی تا ۱۲:۵۵ یک رای داشته، مشخصا به ذهن من نوعی نمی‌رسه که ممکنه ۳ نفر موج سواری کنن، اینه که آدم تعجب می‌کنه. به نظرم ایرادی به اون حرفم وارد نیست.

ضمن این‌که این «مسئولیت قبول کن» و «ذبحش کردین» و اینا، کاملا حس همون سناریوی سواستفاده کسایی رو می‌ده که کنار نشستن و گذاشتن بقیه محمد لباس‌پوش رو اعدام کنن :دی

آرش رای اولت محمد بود، یعنی قصد نداشتی منتظر شی ببینی چه جواب هایی میخواد بده؟ چون گفته بود برمیگردم دوباره و حرف دارم. اگر قصد داشتی منتظر بمونی که با رایی که دادی هم خونی نداره. اگر قصد نداشتی هم حرکتت بی گناهانه نبوده.
من سوال و جواب‌هام رو با محمد کرده بودم و چیزی ناگفته بینمون نمونده بود. گفته بودم فکر می‌کنم به احتمال بی‌گناهی یا گناهکاریش و درنهایت تصمیم به رای گرفتن می‌دم. مشخصا اگه «‌نمی‌خواستم» ممد دیروز اعدام شه رای پرت می‌دادم.

@آرش
تو می گی که زمانی که به محمد رای دادی فکر نمی کردی حذف بشه، پس قصدی در حذف کردنش نداشتی. پس بحث ترس از جایگزینی شیطان و لباس میره کنار، تو می تونستی به یکی از افراد گادکش رای بدی اما این کارو نکردی. چه نفر اول رای باشی چه آخر این حرکت مشکوکه.
دو گزاره‌ی اولت ربطی به هم نداره :دی این که احتمال حذفش رو نمی‌دیدیدم، ربطی به قصد من در رای دادن یا ندادن بهش نداشته. مشخصا اگه قصد حذفش رو نداشتم رای پرت می‌دادم، اون حرف صرفا ابراز تعجب از ۳ تا رای یهویی بعد خودم بود. حرفای بالاترم رو بخون.

تو یه چیزی گفتی اخرای فاز قبلی با این مضمون که من نمیدونستم همچین میشه. یعنی چی این؟ یعنی مثلا میخواستی رای پرت بدی صرفا؟ خب به یکی که کلا بحثش نبود می دادی. تو به مشکوک ترین فرد بازی در لحظه خودت رای دادی و بعدش می گی نمی دونستی اونطوری میشه. فرار رو به جلوئه این که تو بخوای به من گیر بدی سر رای ها الان. من از اول فاز کلی بحث در مورد رای و محمد و ... داشتم. چجوری می تونی به رای من خرده بگیری؟
در مورد اون حرف هم توضیح دادم قضیه رو و نه نمی‌خواستم رای پرت بدم. تغییر رای من از آریا به محمد در اون لحظه، روند مشخص فکری داشته که توی پست اول امروزم توضیح دادم. تو هم بعد از اینکه ازت سوال پرسیدم توضیح دادی که دلیلت برای دیر رای دادن چی بوده وتا حدی اوکی شد برام ولی چیزی که هنوز برام سواله اینه که چرا دقیقا در اون لحظه و بعد از رای من رای دادی. قبلش هم ازم پرسیدی که بهش رای می‌دم یا نه. رای دادن یا ندادن من به ممد چه ربطی به رای دادن تو داشته؟

من الان شام میرم خونه پدر زنم. طبیعتا هم از اونجا نمی تونم پست بدم. شاید تونستم با گوشی پست هارو بخونم صرفا. قبل تموم شدن فاز که حتما میام ولی نمیدونم بین ۱۲ تا ۱ چه موقعی برسم. سعی می کنم قبل ۱۲:۳۰ بیام.
#خانه_بمانیم :))

.
امین حرف توی دهن من نذار :دی من نگفتم تو اون فاز اگه اجماع روی محمد باشه رای به اعدام محمد می‌دم. این پست منه که میگی:
من به ممد رای میدم ولی این فاز امین بهتره. رو امین ۹۹ ام رو ممد ۷۰ اینا.
مشخصا دارم می‌گم این فاز به امین رای میدم. اون من به ممد رای می‌دم، حالت will داره، یعنی در کل و در فازهای بعدی به محمد رای خواهم داد، اما الان... :دی . شاید واضح نباشه این یه مورد، اما وقتی مشخصا گفتم که این فاز امین بهتره و حرفی هم از اجماع رای نزدم، این «جمله‌ی عالی» و اینا که گفتی به نظرم کاملا رو هوا بود :دی وحشی هم کال دروگوئه :))

@سید

alibiات برای اینکه دیر رای دادی تا حدی برام قابل قبوله. منتهی الان به نظرت ممد لباس داشته یا نه و مافیا بوده یا نه وکلا قضیه چیه؟ :دی

کارکشته مافیا
پسندها
265
دوستان من برام کاری پیش اومده باید یه سر برم بیرون از خونه، با گوشی خواهم بود. یک رای الان می دم و احتمالا بعد 12.30 با گوشی عوض کنم.
@گاد
قبول کن اگه با گوشی عوض کردم خواهشا.
من به عماد بیشتر از همه، به دلایل بحثش با رضا و جواب ندادن سوالایی که در اون مورد ازش پرسیدم،رای یهویی دیروزش و نبودش کلا تو بازی از همه بیشتر مشکوکم. بعدش آرش که هنوز جواب من رو نداده و بعدش سحر و عرفان و مهدی. آریا جزء لیست نیست چون بازی ای نکرده ه آدم بخواد بفهمه منفی ا یا مثبت. اما این مسئله در آینده خیلی می تونه خطرناک بشه و از اونجایی که دیروز اومد اون حرفا رو زد با اینکه اعدام می شد اگه جوکر بود نمی برد بعید می دونم جوکر بوده باشه. از طرفی حرف امین در مورد زهر مهلک قاتل می تونه درست باشه با توجه به این که فری در همون جاده ای که قاتل می کشه کشته شده. (البته خودم مسائل مربوط به تجهیزات ایمنی و تف رو فراموش نکردم و فکر می کنم احتمال این که فری قاتل بوده بیشتری اما از آریا دارم می ترسم واقعا) از اونجایی که بودن یا نبودنش تاثیری نداره. فعلا به آریا رای می دم تا عماد بیاد توضیحاتش رو بده.

- - - Updated - - -

رای به اعدام: آریا

مافیایی
پسندها
5
@عرفان
یه پست از آرش خوندم دیدم پونصد نوع احتمال اورده وسط و رهاشون کرده. من نخوندم پستشو دیگه .
کلا تا فاز قبل ک تو بازی بودم و پست هارو خوندم روند بازی این شکلی بوده
ال امین و محمد و آرش مدل بازیشون این شکلی بوده . امیر هم یجاهایی.
البته من در دسته ی خفن های این جمع حساب نمیشم برا همین مهم نیست چی میگم.
@امیر و هرکی منشنم کرده بود
من اگه بودم فاز قبلو ب محمد رای میدادم (رو همون پازل ساده انگارانه ای که اول فاز چیدم و تو یه پست گفتم)
و شاید تو روند روز نظرم برمیگشت و... / ولی رای ابتدای فازم محمد بود بهرحال.
خلاصه که
اصلا فکرشم نمیکردم انقد بازی رو دور افتاده باشه و پر اتفاق باشه تو نبودنم
امیدوارم مبنی بر بی مسوولیتیم نذارین/ نمیشد بیام. قرنطینه م ولی کار داشتم .

+واقعا نمیرسم بخونم اینارو الان فقط فمیدم یه جوی راه افتاده رو جوکر بودن آریا و بعدم محمد اعدام شده . حالا ببینم این حجم جا موندن از بازی و باید باش چیکا کنم الان
فقط دیگه اسکل نیستم از قصد نیام.

آرش
پسندها
337
خب پس کدوم فاز رو می فهمین شما ؟ :))

عرفان من اینو از بازی پویا یاد گرفتم، یه زمانی لازم نیست لزوما همه رفتارات به بازیکنا حس خوب بده، همین که بخوای بازی رو پیش ببری و مکالمات از فرسایش من خوبم تو بدی برسه به اینکه سوال و جواب بشه واجب تره، من تا این فاز اونقدری که باید به قول تو دموکرات بودم و سعی کردم حس خوب بدم. (و خیلی خیلی کم محافظه کار) الان اگر بخوام اینکارو بکنم باز یه صحنه ای مثل دیشب بازی رو از دست همه خارج می کنه.

من اگر اونطور برخورد نمی کردم، به خاطر "سید" بودم محکوم بودم به اینکه اتهام متقابل بهم وارد شه، منطقی ترین بازیکن بازی یعنی امین، تو بحث دو نفره قبل از اینکه بحث کنه پیشفرضش اینه سید خودشو زده به نفهمی، در نتیجه نمی تونم برای چنین بحثایی وقت بزارم تو این فاز، و بازم تکرار می کنم با اتفاقی که دیروز سر محمد افتاد.

اگر کسی در مورد سابقه منطق ها و موضع گیری های من تو بازی مشکلی داره، دموکرات جواب میدم، ولی اینکه به کسی بگم چرا بالا چشمت ابروئه، بگه تو خودت ابرو داری اصلا.
-----

و اینکه آره منم با این قضیه جدی مشکل دارم. ولی خب نمی خوام بزارم "دیشب" تکرار شه. مخصوصا کسائی که 24 ئی آنلاین بودن تا قبل از این همه جا، الان که شرایط قرنطینست غیب شدن و خب نمیشه هم بهشون گفت چرا چون بالاخره هرکسی تو زندگیش کار داره :دی

سید خودت متوجه هستی که از اول بازی چند دفعه به تغییر سبکت در جهت مثبت اشاره و اصرار کردی؟ :دی و چندین بار گفتی که این بازی روی کسی قفلی نزدی پس بیگناهانه است و اینا :دی چه حسی باید بده این قضیه به ما؟ :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین