جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارآموز مافیا
پسندها
0
رای به اعدام سید

Underwood
پسندها
476
که البته فعلا از نظرم اونی که احتمالش بالاتره (نه از بین آرش و مهدی) رو حذف کردم :دی آریا هم فعلا کاری پیش نمی بره حذفش. وقت هست.

- - - Updated - - -

رای به اعدام سید

به نظرم همین برای اینکه ایمان بیارید کافیه :))

کاربلد مافیا
پسندها
177
@امیر
نظرت درباره محمد رضا چیه؟

کارآموز مافیا
پسندها
0
آقا این چه وضع بازیه ممدرضا. چطوری تو بین اون همه پست دیدی و یادت مونده که ال امین وسط بحثش با عرفان سر یک موضوع دیگه، از تو اسم برده، بعد تو میای میگی ال امین گیر داده بهم بیاد توضیح بده. بعد حالا میگی ندیدم پستاتو؟ پستای سید هم ندیدی؟ مسخره بازیه مگه؟ من تو کتم نمیره آقا. :|

مهم نیست برام تو کتت نره، دیروز خونده بودم اون حرفشو، اگه میدونستم دقیقا کدوم پستش بود میرفتم پستشو ریپلای میکردم.
تو هم بیخودی به من گیر نده، اگه بیگناهی داری وقتتو هدر میدی، اگرم بیشتر گیر بدی که گناهکاری از امشب تیز میکنم روت

Underwood
پسندها
476
کارکشته مافیا
پسندها
25
۳
- به اندازه ای که بازی اینطوری گره بخوره ارزش نداره، اونطور تهش گاد فادر یه تیر تحویل شیطان میداد که تو این سطح از بازی که بازی ضد ضربه توش هست و ... اونقدر که الان رخ داده ارزش نداره قطعا، مخصوصا که الان هرچی زدین گادفادر نزدین احتمالا، چون از اون درگاه مافیا تو داستان باز کامیون رد شده. الان فقط این شانس هست که یه بیگناه یا یکی که لباس بیگناه داره رو زدین.

یعنی چی آخه اصلا متوجه نمیشم من. تازه گره رو هم خودت داری به وجود میاری به نظرم. اصلا عامل اصلی گره خودتی از دیروز و با یکی به نعل و یکی به میخ زدن هات. الان یه تیر تحویل تیم مافیا باشه در شرایطی که چند شب گذشته و احتمالا بعضی چیزا رو تونستن بفهمن و بر فرض امشب کارآگاه بمیره با تیر مافیا، بازم میگی ارزش نداره؟

و اینکه آره منم با این قضیه جدی مشکل دارم. ولی خب نمی خوام بزارم "دیشب" تکرار شه. مخصوصا کسائی که 24 ئی آنلاین بودن تا قبل از این همه جا، الان که شرایط قرنطینست غیب شدن و خب نمیشه هم بهشون گفت چرا چون بالاخره هرکسی تو زندگیش کار داره

الان اینو با من بودی؟ من همین الانشم ۲۴ ای آنلاینم چه ربطی داره؟ خیلی واضح گفتم که از اونجا نمی تونم پست بدم. ولی می تونم بخونم. چون شرایط قرنطینه اس من نباید خانومم و پدر و مادرش رو ببینم؟ :)) چقدر این گیر های بیخودت رو مخ منه. نمونه بارز سیدی که یه ریگی به کفششه هست اینا.

در مورد اون حرف هم توضیح دادم قضیه رو و نه نمی‌خواستم رای پرت بدم. تغییر رای من از آریا به محمد در اون لحظه، روند مشخص فکری داشته که توی پست اول امروزم توضیح دادم. تو هم بعد از اینکه ازت سوال پرسیدم توضیح دادی که دلیلت برای دیر رای دادن چی بوده وتا حدی اوکی شد برام ولی چیزی که هنوز برام سواله اینه که چرا دقیقا در اون لحظه و بعد از رای من رای دادی. قبلش هم ازم پرسیدی که بهش رای می‌دم یا نه. رای دادن یا ندادن من به ممد چه ربطی به رای دادن تو داشته؟
آرش

اولا که اون لحظه پست ها ثانیه ای اضافه می شد و قبل و بعدش رو نمیشه تحلیل کرد من حتی واقعا یادم نیس وقتی رای دادم رای تو رو دیده بودم یا نه! ولی اینکه چرا ازت پرسیدم؟ یه دلیلش این بود که صحبت ها و نظر ها از رای برام مهمتره و برای تحلیل های خودم پرسیدم. مسلما می خواستم نظر تو رو بدونم به عنوان کسی که تو بازیه. از چند نفر دیگه هم پرسیدم. منتهی یکی مثل سید الان میگه چرا نخواستی از رای ها نتیجه گیری کنی :دی نظر تو رو هم برای نتیجه گیری نمی خواستم ولی طبق حسی که ازت تو بازی گرفته بودم نظرت اهمیت داشت برام. حالا مثبت و منفیشم کاری نداریم اصلا.

#خانه_بمانیم

خانه همسر= خانه خودمان :))

آرش
پسندها
337
من گزینه‌ی اول شکم به عماد بود اما نیومد که جواب سوال اول فازمو بده هنوز. به خاطر همین توی پست جدا به سید رای دادم.

آرش این من اگر ... پس ... منسوخ شده، در واقع میشه گفت که هر کسی می تونه هر کاری تو مافیا بکنه، و بعد بگه من الان این بدردم نخورده تو خورده ! واقعیت اینه که این مغلطه ایه برای اینکه خودت رو از یه کاری که شبهه داره مبری کنی.

به هر حال اون کسی که رفتار خاص و عجیب کرده توئی، به نظرم تو باید جواب بدی، نه من جواب بدم چرا از تو پرسیدم که چرا کار عجیب کردی ! فکر می کنم قوی ترین استدلال همینه.

ولی من بالا گفتم، خیلی احمقانست که من مافیا باشم، بتونم یارم رو حفظ کنم و یا با برنامه اعدام کنم و تحویل شیطان بدم ولی اینکارو نکنم تا فردا بتونم باهاش آرش رو بزنم. آرش رو راه های بهتری هم برای اعدام کردنش بوده و قطعا به از دست دادن یار نمیارزه، مخصوصا کا ما داریم در مورد مافیایی صحبت می کنیم که تو نظرت اینه که دو نفرشو تا قبل از محمد از دست داده بوده (قبول نقش های اعلام شده شب های قبل)

ولی تو امروز اومدی و در جواب اینکه چرا اینکارو کردی میگی، شاید تو کردی می خواستی بهره برداری کنی، به نظرم برای تو خیلی عاقلانه تر بوده اینکار.
سید عزیزم حداقل خودت ۳ خط بالاتر، گفتی که اگه من فلان بودم پس فلان نمی‌کردم منسوخ شده :دی بعد میای میگی که خیلی احمقانه اس که مافیا باشم و فلان کاری کنم :دی از سید بیگناه بعید نیست که توی منطق کم بیاره؟ :دی تو داری میگی اگه این کار رو می‌کردی به ضررت بوده، من هم دقیقا همین رو در مورد اون یکی سناریویی که برام محتمل شدی گفتم :دی :دی :دی
آرش به نظرم خیلی واضحه، موج سواری چیز سختی برای پیش بینی نیست، دو حالت داره، تو یا می خواستی محمد رو اعدام کنی یا نه، اگر نمی خواستی نباید باهاش بازی می کردی و رای میدادی و احتیاط حداقل چیزیه که انتظار میره، اگر می خواستی پس اولا بگو چرا گفتی عه چرا اینطوری شد، و دوما اگر می خواستی، با اعدام محمد به این شکل چی نصیبمون شده ؟

بلاخره روشن کن، تو ساعت 12:55 می خواستم محمد اعدام بشه یا نه ؟

جوری جو نده که انگار روشن نکردم که می‌خواستم محمد اعدام بشه که رای دادم. واضحا توی همون پست طولانیم گفتم رای دادم چون فکر میکردم گناهکاره و می‌خواستم اعدام بشه.
در مورد «فکر نمیکردم اینجوری بشه» هم توضیح دادم و باز داری همون حرف رو تکرار می‌کنی. پاسخ دیگه‌ای ندارم برات.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@سید
پست عرفان رو نقل قول کردم جواب بدم یادم رفت

عرفان، یه بخش رو ببین، نمیگم چرا محمد رو اعدام کردین چون احتمال لباس داشت، میگم چرا سعی نکردین از اعدامش چیزی رو روشن کنید. هم خودش دفاع کنه، هم دیگران اظهار نظر کنه، این اعدام وقتی 100 درصد دلیل برای گناهکاری نیست و بیم لباسم هست چه کمکی به بازی کرد ؟

شما چیزی داشتین که محمد صد درصد گناهکار بود ؟ صرفا مشکوک بود. به صرف مشکوک بودن باید اعدام کنید ؟ بدون نتیجه ؟

- - - Updated - - -

عرفان

لیست دادی که گاد فادر و شیطان یکی از اون 5 تاس ، با توجه به اینکه الان دو نقش مهم رویین تن و کاراگاه هم ازونور باقی مونده من اینو حس کردم که تلویحا داری میگی از بین این 5 نفر احتمالا دو نفرشونم رویین و کاراگاهن دیگه درسته؟ چون دیدم گفتی با توجه به انتخاب بازیکن برا فرشته و سامور و پلیس به این نتیجه رسیدی
احتمالش بالاست. بخاطر همین دارم پایش می کنم کدوم، چون دقیقا ممکنه برعکس زده شه.

میدونم الان چیزی مشخص نشده و بازی پیجیده ترم شده ولی این دلیل بر این نیست که اگر اعدام نمیشد یا هرموقع دیگه اعدام میشدم بازی به این پیجیدگی نرسه! میرسونم منظورو؟
همینم اونجا گفتم به نظرت اگه ما کلا بیایم فرضیه خیاطو وسط بکشیم و بگیم اعدام نکنیم بازی پیچیده میشه بازی جلو میره اصن؟ اونوقت باید هیشکیو با شک بالامون اعدام نکنیم که وحی بشه بهمون کیا گناهکارن ، بالاخره یه هینتی یه نشونه ای تو داستان یه ری اکشنی پیدا میشه و گره باز میشه دیگه قرار نیست نتیجه نده ک وگرنه این همه دور که بازی کردیم کمتر پیچیده بودن؟ نیمه تموم موندن؟ نه ...اون لحظه با اون جو بازی یه تصمیم باید لحظه ای گرفته بشه و به هوش هیجانی افراد بستگی داره که بهترین تصمیمو بگیرن!

چی برعکس زده شه؟

کارکشته مافیا
پسندها
25
نهایت نهایت 3 نفر دارن و 1 شیطان

اگه اینطوری بود، پویا می گفت بالانس یه ذره به نفع بی گناهاس؟ این که فیلم +۱۸ ساله اس.

میدونم. من خودمم وقتی دیدم که اون سوال رو از محمد پرسیدی فکر کردم که سوال خوبیه و شاید محمد بتونه جواب منطقی و قانع کننده براش داشته باشه، نمیدونم دیدی یا نه اما من خودم هم سوال تو رو نقل کردم و به محمد گفتم محمد وقتی اومدی این سوال مهدی رو جواب بده. موضوع اینه که اگر اشتباه نکنم من دیده بودم که محمد گفت من میرم و برمیگردم و هنوز حرف دارم. با توجه به این که من شرایط محمد رو هم به خوبی میدونم (از نظر این که کار داره واقعا) محمد اون موقع که پست داد فقط یک رای اعدام داشت! تو خودت یک دقیقه به ماجرا نگاه که که چطوری در عرض ۵ دقیقه رای ها اومد رو محمد! مشکوک نیست؟!

چرا مشکوکه. گفتم تو جواب سید. باید حرف بزنیم سرش.

فاز قبل من صحبت های محمد رو خوندم و تو پست اواخر فازم هم به صراحت گفتم که محمد نتونسته زیاد منو قانع کنه اما منتظرم که جواب سوال مهدی رو بده. چه انتظاری داری؟ مثل تو بیام با قطعیت و اطمینان خاطر به یک نفر اتهام بزنم از اول؟ چنین کاری از بی گناه بر میاد؟ از من بر نمیاد! وقتی محمد نیست که جواب سوال رو بده و به گفته خودت و چند نفر دیگه احتمال لباس گرفتنش هم زیاده، به من بگو من چیکار میتونم بکنم؟ تنها راهی که میشه اطلاعات بیشتر کسب کرد اینه که خود محمد حرف بزنه! درباره آریا هم توضیح دادم به طور واضح. آریا از اول بازی بهم حس بدی میداد و چند بار مستقیم و غیر مستقیم به این موضوع اشاره کردم و دیشب هم احتمال جوکر بودنش مطرح شد. دست پیش رو گرفتم که پس نیفتم؟ چیکار کردم مگه؟! کار خطایی کردم که نخوام پس بیفتم؟ نمیقهمم! این که فعالیت من در طول بازی چطوری بوده رو خب نظر شما اینه که کاری نکردم، نظر خودم اصلا این نیست. بحثی رو یادم نمیاد که مستقیما از طرفین بحث سوال و جواب نکرده باشم و نظر نداده باشم. خودم هم بحث جدا و مستقل داشتم. این که شما و بقیه افراد بازی مثلا اهمیت نمیدید که به بحث من و عماد توجه کنید و نظر بدید، مشکل خودتونه نه مشکل من.

این اتهام متقابل زدن و واکنش اگرسیو یعنی چی؟! معنی نداره اصلا. از بازیکنی مثل تو بعیده اینطوری جواب دادن!

واکنش اگرسیو نبود. صرفا خواستم یه حالتی که یه سریا سو استفاده کنن و نقش بازپرس بگیرن رو بلاک کنم. و یه ذره هم واکنش ببینم که دیدم. اوکیه؟ :دی

- - - Updated - - -

بابا خفه شین یه لحظه من برسم آخر :|

Underwood
پسندها
476
این پست در جواب به پست ۵۷۹ سیده. مهم هم هست.

ساعت ۱۰ می تونستم متوجه شم محمد قراره نیاد؟ بعدم اکثر بحث های حیاتی و گیج کننده دیشب بعد ورود چاوش شروع شد و آخرش که به آریا و ... رسید. بعدم تو مافیا استدلال از طریق ساعت داریم؟ تو مگه میدونی من مشغول چه کاری بودم و شرایطم چطوری بوده؟ و البته تا ساعت ۱۰ هنوز بحث های فراگیر انجام نشده بود.

اینیم که میگی چرا رای دهنده هارو تلاش نکردم بشناسم یا چی، این مشخصا جا برای سوال نداره. جز اینکه تو نمی دونی چی تو ذهن من می گذشته، اینم هست که گفتم با توجه به شرایط بازی که تو ذهنم تحلیل می کردم می تونست گمراه کننده هم باشه برای خودم این حرکت. واسه همین صبور بودم و دنبال صحبت بودم تا رای.

اما این بخش، این مصداق بارز سید ایه که خودشو به خریت میزنه و یه چیز الکی رو لابلای حرفاش میگه. من رای قبلیم چی بوده؟ کجا من رای عوض کردم دیشب؟ من اصلا گفته بودم به کسی دیگه رای میدم؟ من اصلا اوکی بودم با اعدام آریا؟ اینارو از کجات آوردی الان؟ من اصلا سر آریا جز اینکه گفتم اگه جوکر باشه نباید اون پست رو الان بده چیز دیگه ای نگفتم نمی دونم این سناریو تخیلی که ساختی رو از کجا آوردی. اشتباه می زنی داداش :دی

چون چند بار سوالمو تاکید کردم و چند بار خودش گفت حتما جواب میدم و یهو خبری نشد و وقتی هم اومد هیچی ازش نگفت. به من احساس پیچوندن دست داد.

این بستگی به دید و هدفت از بازی داره، ولی همین بازی هم از اول با ال امین جلو رفتی، اتفاقا همین حسو دارم که شاید زیرسازی داشتی می کردی که یه زمانی ال امین رو اگر تونستی اعدام کنی و دور افتخار بزنی :دی

توضیح دادم. تو هم ساعت ۱۱ میومدی به رابین رای می دادی خب. چرا صبر کردی؟ چرا دنبال این نبودی بینی بقیه چه رای ای میدن؟ امیدوارم متوجه بشی که کاملا بی مورده این حرفت.

----------------------

من شناختی از مملگر ندارم، ولی بقیه که می شناسن بگن. مملگر هم مثل محمد عادت داره وسط حرفاش از عبارت های انگلیسی استفاده کنه؟ :دی جالب بود این :))

۳

یعنی چی آخه اصلا متوجه نمیشم من. تازه گره رو هم خودت داری به وجود میاری به نظرم. اصلا عامل اصلی گره خودتی از دیروز و با یکی به نعل و یکی به میخ زدن هات. الان یه تیر تحویل تیم مافیا باشه در شرایطی که چند شب گذشته و احتمالا بعضی چیزا رو تونستن بفهمن و بر فرض امشب کارآگاه بمیره با تیر مافیا، بازم میگی ارزش نداره؟

الان اینو با من بودی؟ من همین الانشم ۲۴ ای آنلاینم چه ربطی داره؟ خیلی واضح گفتم که از اونجا نمی تونم پست بدم. ولی می تونم بخونم. چون شرایط قرنطینه اس من نباید خانومم و پدر و مادرش رو ببینم؟ :)) چقدر این گیر های بیخودت رو مخ منه. نمونه بارز سیدی که یه ریگی به کفششه هست اینا.

آرش

اولا که اون لحظه پست ها ثانیه ای اضافه می شد و قبل و بعدش رو نمیشه تحلیل کرد من حتی واقعا یادم نیس وقتی رای دادم رای تو رو دیده بودم یا نه! ولی اینکه چرا ازت پرسیدم؟ یه دلیلش این بود که صحبت ها و نظر ها از رای برام مهمتره و برای تحلیل های خودم پرسیدم. مسلما می خواستم نظر تو رو بدونم به عنوان کسی که تو بازیه. از چند نفر دیگه هم پرسیدم. منتهی یکی مثل سید الان میگه چرا نخواستی از رای ها نتیجه گیری کنی :دی نظر تو رو هم برای نتیجه گیری نمی خواستم ولی طبق حسی که ازت تو بازی گرفته بودم نظرت اهمیت داشت برام. حالا مثبت و منفیشم کاری نداریم اصلا.

خانه همسر= خانه خودمان :))

عرفان، این دوتا پست مهدی رو بخون

این مصداق سیدیه که خودشو میزنه به خریت!

تو خودت چرا از 10 به رابین رای ندادی !!!!!!!!!!!

تو ریشه گذاشتی امین رو اعدام کنی دور افتخار بزنی!

تو خودت عامل بی نظمی اخیر در بازار ارزی !!

بعد میگی چرا اونطوری صحبت می کنی، یعنی میگم بگو اون نوع رای دادن دقیقا چه فایده ای برای بازی داشته، تو جواب هر بند میگه تو خودت فلانی. من چی بگم آخه :))

کارکشته مافیا
پسندها
112
کارکشته مافیا
پسندها
25
آریا هم فعلا کاری پیش نمی بره حذفش. وقت هست.

الان تحلیلت از آریا چیه؟ اگه جوکر نباشه چرا وقت هست؟

- - - Updated - - -

عرفان، این دوتا پست مهدی رو بخون

این مصداق سیدیه که خودشو میزنه به خریت!

تو خودت چرا از 10 به رابین رای ندادی !!!!!!!!!!!

تو ریشه گذاشتی امین رو اعدام کنی دور افتخار بزنی!

تو خودت عامل بی نظمی اخیر در بازار ارزی !!

بعد میگی چرا اونطوری صحبت می کنی، یعنی میگم بگو اون نوع رای دادن دقیقا چه فایده ای برای بازی داشته، تو جواب هر بند میگه تو خودت فلانی. من چی بگم آخه

اینا چیه؟ ۴ ساعت پست نوشتم. جای مسخره بازی جواب بده. برو اون تغییر موضع و تغییر رای دیشب منو که ازش حرف زدی بیار.

Underwood
پسندها
476
@سید

میدونم الان چیزی مشخص نشده و بازی پیجیده ترم شده ولی این دلیل بر این نیست که اگر اعدام نمیشد یا هرموقع دیگه اعدام میشدم بازی به این پیجیدگی نرسه! میرسونم منظورو؟
همینم اونجا گفتم به نظرت اگه ما کلا بیایم فرضیه خیاطو وسط بکشیم و بگیم اعدام نکنیم بازی پیچیده میشه بازی جلو میره اصن؟ اونوقت باید هیشکیو با شک بالامون اعدام نکنیم که وحی بشه بهمون کیا گناهکارن ، بالاخره یه هینتی یه نشونه ای تو داستان یه ری اکشنی پیدا میشه و گره باز میشه دیگه قرار نیست نتیجه نده ک وگرنه این همه دور که بازی کردیم کمتر پیچیده بودن؟ نیمه تموم موندن؟ نه ...اون لحظه با اون جو بازی یه تصمیم باید لحظه ای گرفته بشه و به هوش هیجانی افراد بستگی داره که بهترین تصمیمو بگیرن!

چی برعکس زده شه؟

عرفان جان برادرم، باز تکرار می کنم، میگم نمیگم چرا برای خیاط زدین، میگم چرا اونطوری زدین ؟ یه لحظه از اینکه خودت جزو اعدام کننده ها بودی خارج شو بیا از بیرون ببین. اون نوع اعدام چه کسانی که از قبل رو محمد بودن چه بعد، فایده ای برای بازی داشته ؟ قطعا نه، تو که کلا رو محمد بودی خلاص.

آرش و مهدی اگر رو محمد اطمینان داشتن، نمیگم اصلا 10 و 11 از 12 می تونستن بیان رو محمد، نه اینکه به آریا رای بدن بعد بیان رو محمد.

این رفتارشون یعنی ما می خوایم یه نفر از بازی حذف شه، شد محمد، نشد آریا که گاد کش نمیشه.

متوجهی ؟

کارآموز مافیا
پسندها
0
این چیه الان؟؟؟ رو چه حساب اخه عجبب

رو حساب اینکه یه رایی داده باشم فعلا تا بعد بتونم طبق رای بقیه و صحبتایی که الان دارم میخونم اگه خواستم رایمو عوض کنم. اگه میتونستم به خودم رای میدادم ولی گاد خفتم میکنه، دیدم انگار رای سید بیشتره گفتم سید!
حالا اگه به نظرم رسید اشتباهه وقت دارم که عوض کنم

کاربلد مافیا
پسندها
177
@امیر

منم با این وضع بازی خیلی محتمل میدونم که گناهکار باشه.

بقیه نظرشون چیه درباره محمدرضا؟ سریع بگید خواهشا.

کارکشته مافیا
پسندها
25
آرش و مهدی اگر رو محمد اطمینان داشتن، نمیگم اصلا 10 و 11 از 12 می تونستن بیان رو محمد، نه اینکه به آریا رای بدن بعد بیان رو محمد.

من کجااااااااااااااااااااااااااااا به آریا رای دادم و بعدش اومدم رو محمد؟ الان برو اینو بیار.

Underwood
پسندها
476
@سید

چی برعکس زده شه؟

یعنی میگم همونطور که میگم بین من، امین، آرش مهدی و آریا گاد فادر و شیطان احتمالش قویه که باشه، همونقدرم ممکنه کارآگاه و روئین باشه، برای همین دارم احتیاط می کنم که جای گاد فادر و کارآگاه عوض نشه مثلا.

آرش
پسندها
337
@آرش

پس یعنی قصد نداشتی که حرفاشو بشنوی دیگه؟ اگر اینقدر به گناهکاری محمد شک داشتی که نیازی به شنیدن حرفاش نداشتی چرا از اول به آریا رای دادی؟ قاعدتا درصد گناهکاری محمد باید بیشتر از گناهکاری و یا جوکر بودن آریا میبود!
.
من نمیفهمم چه سودی توی پیچوندن حرف من هست که هی این کار رو انجام میدین همه :دی مشخصا احتمال جوکر بودن آریا برام بیشتر از جوکر بودن ممد بود و اگه می‌خواستیم جوکر رو ببازونیم باید نفر دوم اعدامش می‌کردیم. کاملا روند رای دادن دیشبم رو توضیح دادم و واضحه. چرا ازم می‌خوای تکرار مکررات کنم؟ :دی

چرا ؟ مشکلش چیه ؟ منم به نظرم یه بیگناه اونطوری رای بر نمی گردونه، ولی دارم سعی می کنم تحلیل و استدلال و اثبات کنم.

توضیح بده. من از نظرم اوکیه. چون متهم میشم که فلان کار به سبک همیشت نمی خونه و تو اینطوری ای، میگم خب دیدم به بازی چیز دیگه ایه. اثبات کن که نیست. :دی
صرف اینکه در جواب اون سوالات بگی تصمیم داری این دور جور دیگه ای بازی کنی مشکلی نداره، منتهی سعی در بیگناهانه نشون دادن این قضیه و القای اینکه چون این تغییر سبک رو دادی پس مثبت و بیگناهی، کاملا سواستفاده است :دی

Underwood
پسندها
476
مهدی در مورد اشتباه می کردم، الان رفتم دیدم تو چون رایتو بعد 12:30 داده بودی نمی تونستی عوض کنی، معذرت می خوام حق با توئه

کارکشته مافیا
پسندها
25
رو حساب اینکه یه رایی داده باشم فعلا تا بعد بتونم طبق رای بقیه و صحبتایی که الان دارم میخونم اگه خواستم رایمو عوض کنم. اگه میتونستم به خودم رای میدادم ولی گاد خفتم میکنه، دیدم انگار رای سید بیشتره گفتم سید!
حالا اگه به نظرم رسید اشتباهه وقت دارم که عوض کنم

تو هم خیلی یه جوری داری بازی می کنی. یعنی چی دیدم انگار رای سید بیشتره گفتم سید؟ :| :|

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین