جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Underwood
پسندها
476
@امیر

منم با این وضع بازی خیلی محتمل میدونم که گناهکار باشه.

بقیه نظرشون چیه درباره محمدرضا؟ سریع بگید خواهشا.

با توجه به چیزی که از مهدی دیدم و اشتباهی که کرده بودم من رو آرش مطمئنم. رو محمد رضا کمتر مطمئنم ولی اجماع بشه رای میدم، فردا رایم آرشه.

کارآموز مافیا
پسندها
0
الان گاد نباید بیاد تعداد رایها رو اعلام کنه؟ چرا نمیاد؟

آرش
پسندها
337
من الان قشنگ سید رو شخصی می‌بینم که از هر دری داره وارد می‌شه که من رو به اتفاق مهدی متهم کنه :)) ینی مثلا اصرار داره که تعویض رای من بیگناهانه نبوده درحالی که من کاملا توضیح دادم که رای دادنم به آریا و بعد تعویضش از آریا، چه فکری پشتش بوده. این کاری که الان با مهدی کرد و گفت که آریا رای دادی هم که دیگه تهشه :دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
مهدی در مورد اشتباه می کردم، الان رفتم دیدم تو چون رایتو بعد 12:30 داده بودی نمی تونستی عوض کنی، معذرت می خوام حق با توئه

بابا اصلا نکته اش تو نتونستن برای عوض کردنش نیست. من میگم من اصلا کجا گفتم به آریا رای میدم یا اصلا نزدیک به این کار بودم که نظرم عوض شده باشه.

- - - Updated - - -

با توجه به چیزی که از مهدی دیدم و اشتباهی که کرده بودم من رو آرش مطمئنم. رو محمد رضا کمتر مطمئنم ولی اجماع بشه رای میدم، فردا رایم آرشه.

صبر کن. الان محمدرضا مشکوکه خودش. من رای نمیدم بهش.

کارکشته مافیا
پسندها
112
عرفان، این دوتا پست مهدی رو بخون

این مصداق سیدیه که خودشو میزنه به خریت!

تو خودت چرا از 10 به رابین رای ندادی !!!!!!!!!!!

تو ریشه گذاشتی امین رو اعدام کنی دور افتخار بزنی!

تو خودت عامل بی نظمی اخیر در بازار ارزی !!

بعد میگی چرا اونطوری صحبت می کنی، یعنی میگم بگو اون نوع رای دادن دقیقا چه فایده ای برای بازی داشته، تو جواب هر بند میگه تو خودت فلانی. من چی بگم آخه :))

خوندم جدای ازینکه بعضیاش تم شوخی داشتن ولی حس میکنم در جواب هر سوال تو یه کانتر سوال میکنه مهدی :دی

ولی باهاشم موافقم تو این مورد بازپرس بودن و همون قلدری که میگم :دی و اینکه ممد وااااقعا تم گناهکار داشت چه پریشب و چه دیشب و نمیتونم مهدی رو متهم کنم به اینکه چرا به ممد رای داده!

Underwood
پسندها
476
صرف اینکه در جواب اون سوالات بگی تصمیم داری این دور جور دیگه ای بازی کنی مشکلی نداره، منتهی سعی در بیگناهانه نشون دادن این قضیه و القای اینکه چون این تغییر سبک رو دادی پس مثبت و بیگناهی، کاملا سواستفاده است :دی

به نظرم سوء برداشته، استفادست، رفتارم رو تحلیل می کنم، اگر غلطه یا میتونه طور دیگه ای باشه دلیل بیار.

به نظرم خیلی واضحه.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

آرا:

قبل 00:30

امیر: سحر، آرش، ممدرضا
عماد: رضا
آریا: محمدامین
آرش: امیر

آرش
پسندها
337
@رضا

تو که به عماد رای دادی، مگه نمی‌گفتی که رای دادن به کسی که نیست نامردیه و اینا؟ :))

کارکشته مافیا
پسندها
25
من به سید مشکوکم بین وی آی پی‌های این دوره. ولی رای نمیدم. جای شک هست با توجه به حرفای آخرش.

اگه اتفاق خاصی نیفته من از امان استفاده می کنم این فاز.

آرش
پسندها
337
به نظرم سوء برداشته، استفادست، رفتارم رو تحلیل می کنم، اگر غلطه یا میتونه طور دیگه ای باشه دلیل بیار.

به نظرم خیلی واضحه.
فردا انشالا اگر عمری بود :دی

کارکشته مافیا
پسندها
265
من الان اومدم و می بینم که آریا هنوز رای نداده و احتمالا گادکشه. یه دور خیلی سریع پست ها رو خوندم اما اصلا فرصت نیست که بتونم جواب بدم. رایمو به چلنجر عوض می کنم. توضیح می دم بعدش و نظرم رو در مورد پست ها هم می دم.

- - - Updated - - -

رای به اعدام باطل: آریا

Underwood
پسندها
476
نمی دونم، هر جور که می خواین برداشت کنید، من تو این بازی تلاش خودمو کردم به اندازه کافی، بودم ادامه میدم. نبودم پی میگیرم. خیلی هم تایم نیست، امینم نیست.

فقط اگر پکیدم تو بررسی ها بعد من شعله مهدی رو یکم کم کنید، یه پیشفرض غلط داشتم در بارش اونم این بود که رایشو عوض کرده که نکرده این یکم شعلش کمتره، ولی آرش و چلنجر رو شعله هارو زیاد کنید :))

باز اگر سوالی بود هستم.

کارکشته مافیا
پسندها
265

رای به اعدام: محمدرضا

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

آرا:

قبل 00:30

امیر: سحر، آرش، ممدرضا
عماد: رضا
ممدرضا: محمدامین
آرش: امیر

کارکشته مافیا
پسندها
25
@رضا

تو که به عماد رای دادی، مگه نمی‌گفتی که رای دادن به کسی که نیست نامردیه و اینا؟ :))

آهان جز سید اینم بگم. برای یکی از مافیا های باقی مونده (حالا هر چندتان) یکی از احتمالاتی که میدم با توجه به روند کلی بازی، رضا است.

یه سوال نیت دار ازش پرسیدم و واکنش خوبی هم نگرفتم به نظر خودم ازش. همون تریپ سایه‌ی نه بیرون نه داخل یکی از اعضای هر مافیایی می تونه باشه این سبک بازی.

کارآموز مافیا
پسندها
0
اقا من یخورده توضیح بدم در مورد خودم.
من کلا دقعه اولمه دارم بازی میکنم، پس کارامو به دید یه ادم اماتور بش نگاه کنید. رای شب اولم به امین به خاطر دروغگوییش بود که میدونستم داره دروغ میگه، رای شب دومم که به ممد دادم به خاطر دفاعش از امین بود چون اونم میدونست که امین داره دروغ میگه ولی هی میگفت بذارید امین بیاد توضیح بده و دروغگوییشو تایید نکرد.
این از دو شب اولم.

در مورد ارش و عرفان تو پست اولم قبلا گفتم بازم میگم نسبت به اینا کلا حس منفی دارم، که تو طول بازی برام مشخص میشه حسم درسته یا نه. هیچ دلیلی نداشت.

در مورد رایم به امیر، چون باید رای بدم، یه رایی دادم، اگه میدیدم با رای من به عنوان رای چهارم قراره اعدام بشه رایمو عوض میکردم. در حقیقت امشب میخواستم یه رایی داده باشم که خنثی باشه.

الان که کلا هنوز به اونجا نرسیده میخوام رایمو عوض کنم، رایم رضاس، چون میدونه من تو این بازی نوبم، گیر بیخودی بهم داده. به نظرم کاملا گناهکارانه داره عمل میکنه. رایمو عوض میکنم

یه نفذ بعد من پست بده تا رایمو اپدیت کنم.

کارکشته مافیا
پسندها
112
عرفان جان برادرم، باز تکرار می کنم، میگم نمیگم چرا برای خیاط زدین، میگم چرا اونطوری زدین ؟ یه لحظه از اینکه خودت جزو اعدام کننده ها بودی خارج شو بیا از بیرون ببین. اون نوع اعدام چه کسانی که از قبل رو محمد بودن چه بعد، فایده ای برای بازی داشته ؟ قطعا نه، تو که کلا رو محمد بودی خلاص.

آرش و مهدی اگر رو محمد اطمینان داشتن، نمیگم اصلا 10 و 11 از 12 می تونستن بیان رو محمد، نه اینکه به آریا رای بدن بعد بیان رو محمد.

این رفتارشون یعنی ما می خوایم یه نفر از بازی حذف شه، شد محمد، نشد آریا که گاد کش نمیشه.

متوجهی ؟

فایده رو که گفتم الان میبینیم آنچنان نداشته نه ولی اینکه بحث پیرامونش شکل بگیره و از واکنشها دنبال گناهکار بگردیم فایده خوبیه که میتونه داشته باشه اگر درست استفاده بکنیم ازش چون دیر یا زود ممد اعدام میشد ذیروز نه امروز و همین بحث ها باز ادامه دار بود و کلافمون بازتر نمیشد از الان!

صد در صد توی رایا میشه موج سوار و گناهکاری که میخاسته یکی صرفا حذف شه پیدا کرد!

من این فاز به حمع بندی نرسیدم و رای نمیدم و از امانم استفاده میکنم.

کارکشته مافیا
پسندها
118
سلام. من درگیر بودم، هنوز هم هستم و مشکل رفع نشده. و از این بابت عذرخواهم کاملا. برای این‌که گادکش نشم، و با توجه به این‌که پست‌ها رو نخوندم، به آریا رای می‌دم. چون امان هم ندارم دیگه. اگر زنده بودم، فاز بعدی حضور کامل خواهم داشت.

کارکشته مافیا
پسندها
25
در مورد اون سوالی هم که درباره واژه انگلیسی نوشتن بین حرف های مملگر پرسیدم هم افراد با اطلاع نظر بدن. مسخره به نظر می رسه ولی می تونه مهم باشه :دی

کارکشته مافیا
پسندها
118

رای به اعدام: آریا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین