ولی روند کلیش و اهمیت دادنش به بازی عالی بود، به ذات امیرم خوب پی برده بود.
ولی یه چیز عجیبیه کلا، با وجود این که حوصله بازی نداره، وقتم نداره، لذتم نمیبره، ولی میاد این همه وقت می زاره برای بازی، این خودش یه درسه، یاد بگیرید.
این شکلک ها احساس دارن، تاثیر گذاری دارن، چه کاریه آدم حذفشون کنه هی مودبانه بگه سلام عصر بخیر، سلام فلان
بازی اینطوری خوبه فری رو تو بازی بشوری پهن کنی تو آفتاب
(چون با فری صمیمی ترم فری رو مثال زدم)
اون ایراد بالانسی که من از قطعیت حرف پویا گرفتم، برای این بود که بازی به چرخش در بیاد اما از کسی گرفتم که خودش جزو سران ایجاد بالانس و بالانس کردنه و من برای اینکه بتونم باهاش صحبت کنم مجبور بودم که وزن خودمو تو این موضوع نشون بدم، وگرنه همونجا سرمو میزاشت لب باغچه و میبرید
و خب این برنامم رو با شکست روبرو کرد. شاید اگر رو دو پست اولش بیشتر دقیق میشدم و پیش فرض نداشتم این اتفاق نمی افتاد.
ولی در کل راضیم ازش.
بهشم گفتم اینو، من اگر برای پست دادن تو ادوار عادی 1 بار باید رو هر جمله ام فکر کنم که بنویسم (بعضیا اصلا فکر نمی کنند و یه بار خودش خیلیه
) اما وقتی پویا تو بازی باشه باید سه بار به هر جمله ام فکر کنم و این خیلی انرژی می خواد. من دیگه برای همچین چیزی پیر شدم به هر حال دیگه در مورد پویا زیاد صحبت کردم ادوار دیگه الان گزافه گوییه 
گوییه. مهم اینه عملکردش منجر به برد بیگناها شد.
(الکی).
اتفاقا خیلی از اوقات با وقت کم میشه نتیجه بهتری گرفت؛ چون مختصر حرف میزنی و پرتوپلا نمیگی. در کل گاد لعنت کند این افراد را.
فری منهای پست آخرش عالی بود و بهش ظلم کردم بهنظرم. صدرا هم بازیش بالا پایین داشت ولی خوب بود کلا. اینا مجموعا از جادوگرا بهتر بودن قطعا و به جز یاسین و محمد، از بقیه تکتک بهتر.
شب اول هم افسونگر نباباتُ تطهیر کردم چون از اسمش خوشم نیومد. میدونستم یاسینه تطهیرش نمیکردم.
پست اولش شبیه چند نفر بود که وقتی گناهکار هستن اینجوری وارد میشن. دیگه به هر صورت یوزر فیک اینام داره.

) بهش گفتم با گوشی واقعا سخته بازی کردن ولی گفتش حالا یه دور تست کن شاید بتونی ، خلاصه گفتم یه بار تست کنم و بازی کنم چون وقت هم داشتم و خالی بودم به جز روز جمعه ، که روز جمعه برنامه سالن و بیرون با دوستامه که مهدی خوب میدونه
آرش گفت تا ۱ تموم میکنیم ولی خب رفتیم تو بازی دیدم ماشالا از کل بازی این مافیای سرعتی بیشتر داره طول میکشه
انصافا تو خواب و بیداری داشتم بازی میکردم بعد سید میگفت جو نده، لامصب تو اون موقع شب خودت میدونی من زود میخوابم بعد انتظار تحلیل منطقی داشتی
البته تا جایی که میتونستم دلیل و منطق هم وارد پستهام میکردم مثلا پست دفاعیه سید درسته خوب بود ولی اونی که امان میگیره اگر واقعا امان گرفته باشه انقدر اطلاعات یدفعه از بازی نداره، من مثلا روز جمعه امان گرفتم جدا نبودم و اصلا نرسیدم پستها رو بخونم
ولی خب امان سید مشخص بود ریگی به کفش داشت
خلاصه وقتی بازی رو بردیم دیگه خوابم پرید و اومدم تلگرام تا ۳ بیدار بودم و فرداش بزور بیدار شدم و رفتم سرکار 
من اوایلش که سریع رای داد به سپرنگ یاد چاوش افتادم اوایل بازی فکر کردم چاوشه ولی خب هر چی جلوتر رفت و با توجه به مشغله چاوش دیگه مطمئن شدم خود سیده که آخر بازی دیگه کم مونده بود بگم پسرعمو گول نزن پاکزاد ما رو
زروان یا فری بد شانسی آورد که گیر جاوید بزرگ افتاد و ولش نکرد و دو بار تطهیرش کرد و بار دوم کارش رو کرد و کشتش. تا موقعی که تو بازی بود فعالیت خوبی داشت و اگر در بازی بیشتر میبود مطمئنا به گروهش خیلی کمک میتونست بکنه. فری گفته بود حدسهاتون رو بگین که شناختیم شخصیت اصلی یوزر فیکها رو یا نه، در مورد فری من واقعیتش اصلا فکر نکردم که مثلا کیه زروان و زود هم مرد فقط اواخر بازی اونایی که مونده بودن رو روشون تمرکز کرده بودم که کیا میتونن باشند، فری رو مثلا حدس نزده بودم. اما فرهام یا همون صدرا که دیگه انقدر بهم نزدیک شدیم اومد تهران و از نزدیک دیدمش
صدرا رو خب خیلی خوب میشناسمش و با هم زیاد صحبت میکنیم تو تلگرام ، صدرا از جمله کسایی بود که حدس زده بودمش. به قول امیر اگر بازی رو جدی بگیره و تمرکزش رو بزاره تو بازی خیلی موفق میشه و میترکونه ولی خب اینکار رو نمیکنه، الان هم که یه پروژه خفن داره تمرکزش رو اونه فقط
ولی خب برای بازی وقت گذاشت بازم و خوب هم کار کرد و تا اواخر بازی موند و در آخر هم توسط پاکزاد کشته شد 

جاوید رو هم که همه حدس زده بودن و کمتر کسی پیدا میشه که همون اول بازی متوجه نشده باشه پویا همون جاویده
پاکزاد همون محمد دانی خودمون ، فاز آخر و سرعتی قشنگ تایم خوابم بود تو خواب و بیداری هر کاری کردم که نظرش عوض شه و رای به باربد بده که خدا رو شکر هم این کار رو کرد و باعث شد ما بیگناهها ببریم
اون فاز شب آخر هم که فرهام رو زد هم حرکت مثبتی در جریان پیروزی بیگناهها بود. سپرنگ یا سمانه خانم چون دور اولی بودن و با شرایط مافیای سایت مطمئنا آشنا نبودن نظر خاصی نمیدم ولی به عنوان یه دور اولی خوب بودند . چون بازی با یوزر فیک بود بهشون شک کرده بودیم مطئمنا یوزر فیک نبود مطمئما من بهش مشکوک نمیشدم و برام شهروند ۱۰۰ میشد ولی خب تو این دور هر کسی میتونست جای سپرنگ باشه و نمیتونستیم ۱۰۰ درصد بگیم که شهروند هستن یا مافیا که خدا رو شکر متوجه لباسش شدم و تونستم جریان بازی رو عوض کنم 

بقیه هم بیان لطفا تحلیل کنند در آخر هم پست تحلیلی گاد رو شاهد باشیم 

وقتی آرش پیشنهاد بازی رو بهم داد گفتم اگر میتونم از پنجشنبه اضافه بشم، اسمم رو بنویس. که پنجشنبه هم درگیریم زیاد بود و عملا از جمعه به بازی اضافه شدم. اضافه شدن من همزمان بود با مرگ پویا. که خب سعادت نداشتیم باهاش بازی کنیم.
سابقا تجربهی اعدام سامورایی، رویینتن و کارآگاه رو داشتم در ادوار بیگناهیم. این دور دفاع از گناهکار هم اضافه کردم بهش.
دلیلش هم اینهکه حسی که من از بازیکنها میگیرم خارج از چهارچوب منطقشون نیست. وقتی از بیرون نگاه میکنم یاسین مشخصا بیگناه بود. اما در بازی، وقتی حس کنم از نظر منطقی سوراخ داره استدلالش، نمیتونم ولش کنم و حسم حول اون شکل میگیره. وقتی یاسین احتمال لباس سپرنگ رو مطرح کرد و یک دفعه امیر رو کشید آورد وسط، من کلا محاسباتم عوض شد. چون قبلش تمرکزم روی صدرا بود به خاطر تیپیکال گناهکاریش، ولی اون استدلال این حس رو بهم داد که پلن دارن که امیر رو اعدام کنن بعد اگر بیگناه بود سپرنگ رو اعدام کنن و شب هم یکی رو بزنن تموم بشه.
دلیلش هم این بود که برام منطقی نبود گناهکار/بیگناهی یکی از این دو ربطی به اون یکی داشته باشه و دوم که سر همون میخواستم یاسین رو اعدام کنم، این بود که اگر سپرنگ لباس داره چه فرقی داره کی اعدامش کنی وقتی تا آخر بازی لباس داره؟
اون وسط من توی یکی از پستها به بازیکن سپرنگ گفتم بازیکنی که تو دیواره و بعدا بسیار ناراحت شدم از این حرف. به خاطر فشار لحظهای بوده و اگر میخونه اینها رو ازش معذرت میخوام.
و خب اوکی بود تا وقتی که به هفته ی بعدش موکول شد و اوکی دادم و فکر میکردم باشم تا اینکه تصمیم گرفتم برم پیش فری و ورق برگشت اینجوری شد که آرش مارو تیم کرد و گفت برید حال کنید 
خارج بازی هم خیلی حال کردیم و فری همش میگفت برو پست بده دیگه
برو پست بده دیگه
خب ما برنامه ی بیرون ایناهم داشتیم و بیرون میرفتیم بازی هم میکردیم در کنارش حالا فری بیشتر از من تمرکزش رو بازی بود منم حتی المقدور تا جایی که توانم یاری میکرد تو بازی حضور داشتم. آقا ما بیرون رفتیم فری استوری گذاشت یهو گفت پویا ری اکت نشون داده نوشته 100 

انقدر من و فری این 100 رو تحلیل کردیم باهم که اگه بازی رو اینجوری تحلیل میکردیم الان برده بودیم
همش میگفتیم پویا فهمیده ما تیمیم دهنمون سرویسه 

. بریم سروقت بازی، مافیای جم و جور خوبی بود شاید اگه یوزر فیک نمیبود من بیشتر حال میدم اما درکل وقتی که آرش واسه بازی گذاشته بود باعث میشد به خاطر اون احترامی که واسه آرش عزیزم قائلم تو بازی خوب حضور داشته باشم اگه کم و کاستی ای چیزی بوده معذرت میخوام
ولی انتظارم از بازی و حضور سایر تو بازی بیشتر بود، کلیت بازی بازیه منفعلی بود بجز این فاز آخر که معمولی بود اما چون کلیتش منفعل بود فعالیتش بیشتر به چشم میخورد. از لحاظ زیبایی تنها باگش منفعل بودنش بود و خب این آدم رو از فکر کردن واسه بازی دلسرد میکرد
بخاطر همین غرق بازی نشدم.
خیلی تیم نبودیم و فقط آخر شب یکی دو ساعت صحبت میکردیم که اونم نمیشه گفت خیلی مفید واقع میشد. میتونستیم بهتر باشیم اما بنظرم این منفعل بودن بازی یکی از دلایل اصلی سرد شدن بود. بهترین بازیکنمون امیر بود من بهش 9 میدم از 10. فاز آخر دیگه کاری نمیتونست بکنه : )) ایرادی بهش وارد نیست. بازیای اخیر فری خیلی خوبه و اون نگاهی که تو بازیای اخیر از خودش نشون داده اون نگاه قدیم نیست. بیشتر غرق بازی میشه و به مافیا فقط به چشم یه بازی نگاه نمیکنه، نگاهش فراتر از ایناس و همین باعث میشه خیلی لول بازیش بالاتر بره و من خودم خیلی ازش یادمیگیرم، خودش بهتر میدونه
بهش 8 میدم. خودم از خودم خیلی راضی نبودم، یعنی دورای اخیر اصلا راضی نیستم از خودم و چندتا مسئلس که باعث میشه اونجوری که از خودم انتظار دارم خودم رو به بازی ارائه ندم. یکیش به قول پویا اینه که خیلی به خودم سخت میگیرم
و همین باعث میشه همیشه وقت نداشته باشم. این وقت ندارمایی که میگم این نیست که مثلا تایمم رو واسه خوش گذرونی بذارم، نه واقعا، بیشتر به خاطر یه سری مشکلاته که فیزیکی هم درگیرشون نباشم، فکر درگیرشونه و همین باعث میشه اصلا نتونم به بازی فکر کنم و حواسم پرت میشه و حالا سایر دلایل....
یعنی اصلا نمیبینی که پویا جایی از پستش حاشیه ای باشه یا در خور نباشه. بهش نمیشه کمتر از 10 داد و خب این اغراق نیست
شاید ما در حدی نیستیم که بتونیم تحلیلت کنیم
یاسین بازیش بی نقص نبود اما مصر بودنش حس مثبتی میداد به من
اما اگه به سپرنگ پوست نمیدادیم برنامه داشتم بریزم سرش و فاز بعد اعدامش کنم اما من خواب بودم و پوست و به سپرنگ داده بودن امیر و فری
بهش 8 میدم بخاطر تغییر نتیجه ی بازی. خیلی جالبه که بگم با این شناختی که از یاسین دارم نتونستم حدسش بزنم
شاید بخاطر اون قضیه ی تلفن بود و فکر نمیکردم واسه بازی بیاد
نامرد چیزیم بروز نمیده
. پاکزاد عزیزم
من بازی محمد و خیلی دوست دارم و محمدم از اون کساییه که بخواد بازی کنه کامل غرق بازی میشه و این باعث میشه همیشه بازی خوبی رو ارائه بده و خب تیپیکال منطقیش همیشه فیورت من بوده. تو این بازی لحنش و عوض کرده بود و غیرقابل حدس ترین بازیکن شده بود
لحنشم رو مخ بود یکم باید کلی میخوندی بفهمی چی گفته. شبیه بازیای معمولیه امیر بود
بهش 8 میدم باز. آرتاواز بازی
امین جز کسایی بود که تونستیم حدسش بزنیم و خب این میتونست تو نحوه ی برخوردمون باهاش تاثیر بذاره اما فکر کنم خیلی تاثیر نذاشت و فقط باعث شد که بخوایم بزنیمش
عملکرد بهتر و بیگناهانه تری داشت نسبت به محمد و یاسین بهش 8.5 میدم. بقیه ی دوستانم که نبودن
خاک بر سرشون
به عرفان باید 1 بدم ولی
آروم نمیگیرم.
کاش یه دور جدیدِ قدیمی (حال و هوای قدیم) میشد برگزار کرد
10/10
بهترین حالت اینه که مافیا هم تعداد نفراتش مناسب باشه و هم تیرهاش. 4 به 8 فقط در حالتی خوبه که هیچ تیری نداشته باشن و مطمئن باشی که حداکثر 1 نفر گادکش میشه. باتوجه به قدرت تطهیر بیگناها در این دور، 2 به 10 هم خوب نمیشد و در واقع تنها حالت درست و ممکن، همینی بود که اجرا شد.

نجات شبش هم خوب بود، ولی هدف ندادن قبلش اونم از بین میبره بهنظرم.
امیر، برخلاف بقیه هم بودنش درست بود هم نبودنش. تنها ایراد اول بازیش این بود که موضع ضعیفی در مقابل من گرفت. حق میدم بهش البته، چون برنامهها مطابق چیزی که چیده بود پیش نرفت. ته بازی هم اونجا که گفت گناهکارم بد بود؛ ولی لامصب داشت همونم جمع میکرد.
در کل برای امیری که نصفه و نیمه بود و سیدی که بعد مدتها وارد میدون شده بود، خوب بود. از بهترین بازیاش نیست مسلما، ولی نقاط خیلی خوبی داره این بازیش.
این دور در حد 9 باید باشه بیشترین نمره. به خودمم چون ته بازی نبودم 8 میدم.
)
مرسی از برگزاری.
امیدوارم فرصت کنه این رو در قالب یک داستان کوتاه بنویسه، من رو همیشه به عنوان خواننده ی ثابت داستان هاش در نظر بگیره
. یکی از دلایلی هم که باعث شد نگارش پست هام عوض بشه همین فضایی بود که آرش خلق کرد. اواسط بازی خواستم تغییرش بدم، ولی دیدم آرش راضی هست و ادامه دادم. 
. مثلاً دورهای قبل داشتیم همون یکی دو فاز اول ده صفحه جلو می رفت. اون طوری هم خوب نیست به نظرم و کسی که میخواد وارد بازی بشه دچار شوک روحی میشه
. راستش رو بگم، این مدلی که این دور داشتیم واسه شرایط من بهتر بود و با توجه به وقتم فرصت خوندن همش رو به خصوص فازِ آخر پیدا کردم
. ولی خب ایده آل نیست و خیلی ها از جمله گاد ممکنه دلسرد بشن. یک و نیم برابر سرعتی که این دور داشتیم به نظرم میتونه ایده آل باشه برای جون گرفتن بازی. نه خیلی کند و نه خیلی سریع.
. حقیقتاً Obsessionی به عملکرد نقش هایی مثل پلیس و کاراگاه پیدا کرده بودم و می خواستم یک دور خوب اجراشون کنم. پلیسی که توی دور House of Cards بودم همون شب اول توسط مافیا دخلش اومد. کاراگاهی که دو دور پیش بودم عملاً فرصتی برای بازی کردن نداشت، البته تا حدِ خوبی شناخت مافیا موثر بود. دیدم این دور هم میشه، این دور هم دور خوبی برای اجرای نقشی مشابه بود. البته انجام تطهیر مانای زیادی رو می طلبید و عملاً باید یک شب درمیون هدف می دادم. ولی خب تصمیمم رو گرفته بودم پلیس جادوگران بشم و یک شب در میون تطهیر کنم. هدف اولم تیگران بود، چون به نظرم اون سلام بدون نقطه پایانیش یک مرضی توش بود. بعداً دیدم امین خلفیه
. هدف دومم رامیار بود، اون پستش که به سه نفر از جمله من پرید رو دوست نداشتم (حس کردم این رویکرد از ال امینِ گادفادر (دوری که آریا قاتل بود و برد) وام گرفته شده و حسِ منفی در موردش داشتم. اون دور ال امین هم همون پست اول سه نفر رو نشونه گرفت و به بازیش جهت داد). هدف بعدیم فرهام بود که خب خیلی خونسردانه پست می داد و بازی رو تحلیل می کرد و آیریک و من بهش شک داشتیم. بازی روزم هم اون اواسط متأسفانه یک فاز به دلیل مشغله زیاد نتونستم باشم ولی سعی کردم ادامه بازی که آخر هفته می افتاد تلاشم رو بکنم که حتماً باشم.
. گرگینه ها بازی خوبی داشتن، هر کدوم سبک خودشون رو داشتن و واقعاً شناختشون سخت بود و استدلال ها باید به حس آمیخته می شد. جادوگران هم خیلی بودن. پویا مثل همیشه عالی بود و خوب از این و اون حرف می کشید
. آیریک و آرتاواز هم خیلی خوب بودن، به خصوص آیریک که خوب بازی کردنش و رجوع به پست های گذشته اش باعث شد دیگه به گناهکار بودن باربد بیش تر مطمئن بشم.
. بازیش هم مقتدرانه بود، ولی خب بدشانسی آورد که به تور جاوید خورد وگرنه سخت می شد اگر تو بازی میموند (8.5). باربد امیر عزیز خب یک جاهایی از بازی کم تر به چشم میومد و تنها ارتباطش با سپرنگ اونو تو نظرها بولد می کرد. یک جا پستی داد خطاب به جاوید و پاراگراف آخرش رو بست: "ممنون، بحث خوبی بود...". درست بود حرفش و ولی این حس رو تداعی می کرد که کمی عقب نشست از موضع اولیه اش. دفاعیه اش عالی بود و همین باعث شد که رایم رو به سپرنگ برگردونم. فاز آخر واقعاً سخت کرد تصمیم نهایی رو و از حرف هاش و خونسردیش حس بی گناهی هم گرفتم. ناگفته نمونه یک جایی تو تلگرام به آرش گفتم آرش میخوای مثل پویای اون دور میخوای سه تا بی گناه رو به جون هم بندازی و دستمون بندازی
. در واقع بازی باربد طوری بود که خللی به بازیش وارد نبود و آیریک چون بی گناهِ منسجم تری در طول بازی نشون داده بود کفه ی ترازو رو به نفع خودش تغییر می داد. (9). دور هری پاتر هم همین موقعیت تقریباً مشابهی پیش اومد و واقعاً مشکلی تو بازی امیر نبود. اون دور افشین و پژمان که خودشون گناهکار بودن طرف دیگه ماجرا بودن
. این دور ولی آیریک خیلی کمک کرد تصمیم درست بگیرم.
داشته باشه، این خصوصیت به نظرم برگرفته از هوش و منطق سرشارِ خود پویا، به علاوه تجربه هایی هست که به عنوان گاد با طیف وسیعی از بازیکنان مختلف داشته. در واقع این دو عامل یک اثر Synergic داشته و پویا رو از این لحاظ دست نیافتنی تر کرده تو مافیا. این خصوصیت باعث میشه با صرف زمان کم تر پویا مفیدترین بازی رو ارائه بده و خیلی خوب ماهیت افراد رو بشناسه. مثلاً نوع واژه ای که توسط بازیکنان گفته میشه، شرایط پستی که داده میشه و خیلی چیزای دیگه که توی نظر خیلی از ماها رد میشن ولی توی ذهن پویا دسته بندی میشن و اگر نقصی این وسط باشه شناسایی میشه توسط پویا. در کل هر پست از پویا (به خصوص پویای بی گناه
) برای من به منزله ی یک درس آموزشی هست آیریک در طول بازی به خصوص اواسطِ بازی همه رو خطاب می کرد و بحث ها رو پیش می برد. در واقع، آیریک بازی منسجمی که داشت منو به بی گناه بودنش در فاز آخر مطمئن کرد (9.5). اوایل شک کردم که آرتاواز رو خود آیریک زده، بعد دیدم که نه از اون طرف ماجرا هم هست و حتی احتمال بیش تری هم براش هست. استدلال هاش راجع به پوست گرگ هم منطقی بود و با هم هم نظر بودیم.
)و رامیار خیلی کم بودن و معیار خوبی برای قضاوتشون ندارم. ویهان رضای کلاسیک بود و بعد از جاوید تشخصیش دادم. رامیار خوب شروع نکرد و بهتر میتونست وارد بازی بشه. سپرنگ تو دفاعیه ها خوب بود ولی کاشکی در مورد افراد بازی و احتمال پوست گرگینه و بحث های دیگه نظرش رو می گفت (7). تیگران و کیومرث که پویا دورهای بعد خدمتشون میرسه
.
. عالی بود همه چیش. جایی که در مورد تیگران و کیومرث صحبت کرد و یا در مورد خنکی اون دنیا
عالی بود.
.
اما به عقیدهی خودم تجربهی موفقی بود و ثابت کرد که میتونیم باز از این مکانیسم و نقشها استفاده کنیم
چه با فاز جادو و جادوگری و چه اونجوری که سید دوست داره 
پلات کلی داستان هم سعی کردم چیز جدیدی باشه، از اونجایی که واقعا وقت ادامه دادنش رو ندارم، این رو بگم که در نهایت مشخص میشد که اون هیولا و گرگینهی داستان، خود سیاوشه که میتونه تغییرشکل بده و اینها. پایهریزیش رو کرده بودم و هینت هم داده بودم، نمیدونم تا چه حد مشخص شده بود
قبلا گفتم باز هم میگم، پیشبردن داستان به این شکل (یعنی با توجه به اتفاقات بازی) و روزانه (هر روز سر ساعت خاصی!) واقعا سخته و یه بار دیگه هم این موضوع بهم ثابت شد
واقعا پویا و امیر و سایر گادهای داستاننویس زحمت زیادی میکشن، قدرشون رو بدونیم 
ایدهای نداشتم کی رو گناهکار بذارم تا اینکه صدرا و فری اومدن گفتن صدرا قراره آخر هفته بره پیش فری اینا و نمیشه بازی کرد اینجوری و فلان. منم گفتم باشه حالا که اینطوره شما رو تیم میذاریم، خیلی هم حال میده
به من که خودم شخصا خیلی خوش میگذره اگه مثلا با کسی تیم باشم و خارج از تاپیک و تلگرام هم پیش هم باشیم و صحبت کنیم درباره بازی و اینها
امیدوارم اونقدری که تو ذهنم بود از این قضیه لذت برده باشن
تا اینجا شده بودن ۲ نفر، و من داشتم فکر میکردم آیا نفر سومی هم بهشون اضافه کنم یا نه، که خب امیر اومد گفت میخوام گناهکار باشم ایندور
و بدین ترتیب تیم مافیای این دور تشکیل و تکمیل شد.
بسه همینها فکر کنم؟ بریم سراغ بازیکنها 
توجهش به نکات نقشها و داستان واقعا خوب بوده همیشه، این دور اما نه به اندازهی ادوار قبلی که گاد بودم؛ اما باز هم تحلیلش از داستان و فعالیتش توی فاز روز واقعا نشوندهندهی تلاش و علاقهاش برای بازی بود که برام ارزش داره
از نظر کیفی هم بازیش خیلی خوب بود به نظرم و اگه پویا نمیزدش راحت جزو ۳ تا پایانی بود؛ مردنش واقعا حیف بود اما یه جورایی کارمای دور پیش هم بود که محمدامین رو زد
نقشی که میخواست توی بازی کنه یه جورایی misleader بود که دوست داشتم و به نظرم داشت خوب جواب هم میداد. نمره هم ۸.۵ از ۹
نقطهی قوت این دورش هوش و سیاستش بود که به خوبی تونست از نوع فعالیتهای این دور استفاده کنه و از خطر اعدام دور بمونه. ۸.۵ از ۱۰
۹ از ۱۰
تا جایی که بود فعالترین و بهترین بازیکن بازی بود. تنها جایی از بازیش که باهاش مشکل داشتم همون استراتژی سیو نکردنش بود چون بالاخره همه میدونن پویا رو توی بازی به هر قیمتی حتی ریسک ضدضربه بودن و سامورایی بودن و … بزنی میارزه
در مجموع پویا اهمیت زیادی به بازی داد و به فاز شب هم تا جایی ممکن مسلط بود و پیگیر هم بود. توی بازی هم همون پویایی بود انتظار میره، من حتی نوع بازی و موضعش در قبال بازی رو از مثلا دور فراریش بیشتر دوست داشتم
۹ از ۹
دربارهی سیستم بازی و فاز شب هم محمد و پویا درجریانترینها و پیگیرترینها بودن که هر کدوم یه تطهیر موفق داشتن و نمره شب رو کامل میگیرن. خصوصا استراتژی محمد رو در قبال فاز شب خیلی دوست داشتم، حالا شاید انتخابهای اول و دومش (تیگران و خصوصا رامیار) میتونست با دقت بیشتری انجام بشه. توی فاز روز هم خوب بود، نه به بادقتی و زیرکی همیشه (که البته حس میکنم بخشی از این به خاطر شخصیت خیالی بود که ساخته بود) اما کاملا موثر بهخصوص در فاز آخر. محمد کلا کارکشتهی فازهای ۳ نفره شده
هیچکس رو به یاد ندارم که اینقدر توی فازهای ۳ حاضر بوده باشه و واقعا هم تصمیمهای درستی میگیره. هرچند تماشاگران خارج از بازی
فاز آخر در پیوی من باربد رو تشویق میکردن و میخواستن که پاکزاد گول بخوره
ولی آخرش تصمیم درست رو گرفت.
۹ از ۱۰
واقعا خوب و پرتلاش و تاثیرگذار بازی کرد. از نوع ورودش به بازی تا ادامه دادن و بعد چرخش حساسش سر باربد همهش برای منی که خارج از بازی بودم لذتبخش بود دیدنش
به نظرم فعلا تنها چیزی که یاسین کم داره اعتماد به نفسه، اگه بتونه به خودش و حسش اعتماد کنه و بدون نگرانی حرفش رو بزنه قشنگ چند پله بالاتر میره بازیش، همونطوری که ایندور چند چشمه ازش دیدیم
توی فاز شب هم فعال بود و هوشمندانه عمل کرد و با اینکه ماناش از بقیه افراد بازی کمتر و تعقیب هم شد، اما استفادهی خیلی خوبی کرد به نظرم در مجموع و فرهام رو هم تطهیر کرده بود که سیو شد. ۹ از ۱۰
حضورش توی بازی موثر بود به نظر من و نقش «بهفکروادارنده»ی بیگناهان رو داشت
به تشخیصهای اشتباهش ولی اونقدر ایراد نمیگیرم، یوزر فیک این چیزها رو داره کلا
۸.۵ از ۱۰
نیازی به تحلیل هم نداره البته، چون گفت دیگه بازی نمیکنه
صرفا شاید دور مناسبی برای شروع بازیش نبود
۶ از ۱۰
بازیکن: محمد (۵ امتیاز)
)