جدیدترین‌ها

بازی دور دهم مافیا | داستان یک جلاد - بخش دوم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
آرای فاز پنجم:

ال امین: رضا
امین خلفی: محمدامین

رای بدین با اولویت که خفه‌تون نکنم.
محمدحسین و آرش این فاز نیستن و امان گرفتن. 8 رای برای اعدام لازمه.

امیر پستاش تمومه. محمدامین هم 1 پست داره. چاوش 2 پست. عرفان و مهسا 3 پست. تنظیم کنید.

کارکشته مافیا
پسندها
170
خب رای م رو هم بدم، اون یه پست دیگه رو نگه دارم برای چیزی اگه پیش اومد.

رای به اعدام: خلفی

دلیل رای به خلفی: پست شماره ۲۰۰

اولویت‌ها:
۲- مهدی حامدی
دلیل: گرفتن حس مرض :))
۳- فری
دلیل: همونطور که تو پست ۲۰۰ گفتم، فری یا بی‌گناه هست یا گناهکار مهم با توجه به اتفاقات. حسم بهش مثبته در لحظه ولی هنوز تو اولویت و ... هست، اولویت سوم می‌تونه باشه تو بازی
۴- صدرا
دلیل: پست بلندش خوب بود در کل، ولی مقداری جو داشت :دی
۵- امیر
دلیل: مرض قلبی بنده :))

بقیه هم همون ترتیب قد مهسا خانوم یا حروف الفبای فری :))

- - - Updated - - -

راستی اگه رای که می‌دین، دلیل برای رای + اولویت هاتون رو تو پست بنویسین خیلی خوبه، ننویسین هم گناهکارین (که مجبور شین بنویسین :دی)

کارکشته مافیا
پسندها
112
@چاوش

اینا رو نفهمیدم . اولش میگی

سر همین اگه خلفی بی‌گناه هم اعدام می‌شد، پاش گیر نمی‌افتاد.

بعد یه خط بعدش

و این رای ش به خلفی اگه بی‌گناه در میومد دردسر ایجاد می‌کرد

الان بیگناه بودن خلفی برای پالیز خوب بوده یا بد؟

من چون این نقش وکیل تقریبا شبیه شیطانیه که خودم بازیش کردم به نظرم همسو با گناهکارا بودن بهترین کاره اگه برد مهم باشه برات. مگر اینکه شیطان رضا باشه که تیشه به ریشه گناهکارا زد : )) اصلا نمیشه فهمید قصدش کدوم مورد بوده به نظرم

صدای گادم دراومد. رای اولیه میدم. رایم همون دیشبیه ولی کاملا پتانسیل اینو داره عوض شه و اگه مجبور بودم رای نمیدادم چون فری رو هم در حد اعدام نمیبینم ولی قوانین اجازه نمیده... فری رو 50 گناهکار 50 بیگناه میدونم زیاد صحبت کردم راجبش. خلفی یکم کمتر از فریه برام شاید 40 گناهکاره . گزینه های بعدیمم به ترتیب حس و حدس میگم. ال امین حسم منفیه بهش. محمدرضا رو هم منفیم.

رای به اعدام: فری

اولویت ها : خلفی. ال امین. محمدرضا

مافیایی
پسندها
73
اول از همه کاملا با حرف عرفان موافقم که نمیدونم چرا متوجه حرف هم نمیشیم کلا و هی داریم تکرار مکررات میکنیم :))
سعی میکنم با آرامش پست بدم و بشکافم حرفامو اگه باز جاییش رو نفهمیدین بپرسین
@ممل
راجع به عوض شدن فری از بیگناه به مشکوک اوکیه تقریبا حرفت من برداشتم این بود که میگی از من مشکوک تر شده برات
منتها یه سوال رو جواب بده من متوجه نمیشم...میگی تو کسی هستی که داری سنگ منو به سینه میزنی از بین افراد بازی :دی بعد میای رای به اعدام میدی...اگه من برات گناهکارم که رای میدی بهم پس دیگه سنگ به سینه چرا میزنی؟ :))
تو پستت هم کامل متوجه نشدم نظرت رو راجع به خودم...هی یه قدم میای جلو یه قدم میری عقب و باز میگی اگه بیگناهی اینه اونه
راجع به رای ای که میگی عوض نکردم و اینا...اگه تغییر ندی و من اعدام شم و بیگناه بخونه میتونی بگی من رای ندادم بهش اوناییکه رای دادن میتونن گناهکار باشن و تمرکز از روی تو میره جای دیگه....منتها اگه رای برمیگردوندی و به من رای میدادی وقتی گاد میگفت بیگناه از بازی خارج شده چی میشد؟ نمیریختن سرت؟ با توجه به اینکه وصیتم هم تو بودی؟ صرف اینکه دفاعش بد بود بهش رای دادم کارو در میاورد برات؟ چاره ای نداشتی جز اینکه رایت رو ثابت نگه داری...اصلا نمیتونی از این قضیه استفاده کنی
در رابطه با پست هایی که ازت نقل قول کردم هم باز من متوجه حرفت نشدم...میگی نخونده بودی که من گفتم رضا برام اوکی شد داستانش؟

@مهسا
از اخر میگم
نظری راجع به تغییر رای عرفان ندارم فعلا چون حرف من رو متوجه شد و شکش کم شد اونقد برام مشکوک نبود
در رابطه با اینکه گفتی من برات دلیل اوردم و بهت رای دادم برو یه بار دیگه خودت پستت رو بخون همون پستی که بهم رای دادی رو، دلیل و منطق اوردی؟ :دی
اما راجع به حرفت که 10 درصد شک داشته باشی هم رای بدی و اینا باهات موافقم کاملا...اما توی فازی که اعدام اجباره ( دقت اعدام اجباره)، باید یه کم دست به عصا تر حرکت کرد کلا خصوصا زمانی که شکت کم باشه به یک نفر.
در مورد این حرفت

یه جت دیدم گفتی اگه برگردی به اونایی که وایب داری به همشون اتهام بزنی و برای خودت رای جمع میکنی و این حرفا. اگه اتهام بیخود بزنی بله همینطوری میشه دقیقا. ولی اگه منطقی باشه اتهامت و اونام تکرار کنن و به تو اتهام متقابل بزنن بقیه بوق نیستن در این شرایط.
با این قسمت حرفت موافق نیستم شرمنده :دی... چه با دلیل چه بی دلیل اتهام بزنی طرف سریع برمیگردونه...دیدم که میگم...مگه اینکه استدلالت جوری باشه که مو لا درزش نره و طرف گوشه رینگ کیر کرده باشه که نتونه سریع بک بزنه
تا اینجای این دور هم استدلال خییییلی خفنی تو بازی نیومده هنوز، نهایتا سر سبک بازی و اینا بقیه اتهام زدن مثل همون پست تو مثلا فاز قبل که بهم رای دادی

حالا راجع به رضا که گفتی...میگی چرا برنگشتی به همون وایب منفی ای که گرفتی و ادامه ندادی ... اینو قبلا هم اشاره کردم فکر کنم در جواب به عرفان... به تو و سید هم حس خوبی نداشتم و وایب منفی گرفتم از پست های اولتون همینطور از پست های اول رضا...ولی این وسط داستان ترسا و چاوش پیش اومد که دیگه رفتم سمت اونا و لازم ندیدم بخوام بازی رو روی همون حس پیش ببرم...بعدشم که مملگر اومد وسط میدون برام...اوکی؟ باز اگه متوجه نشدی بگو
برام تقریبا بیگناه هستی با توجه به حرف های دیروزم و این ریزبینی امروزت
حرفت راجع به اولویت برگردون درست نیست...با توجه به اون رای ای که دادی باید طبیعی بدونی چنین چیزی رو دیروزم پرسیدم ازت خودت رو بذار جای من چیکار میکنی
باز سوالی چیزی بود که کمک میکنه به باز شدن گره ذهنیت بگو جواب میدم

@امیر

مظلوم نمایی رو ول کن، من از نظرم این دور هم داری سیخ میزنی، منتها هنوز رای پالیزوان برام سواله، برای همین یه سوال می پرسم و جوابت می تونه به من ثابت کنه اشتباه می کنم یا نه، و مستقیم تو رای امشبم بهت تاثیر داره. یه جا استدلال کردی در مورد اینکه اگر مملگر بیگناهه چرا پوشش نمی کنند گناهکارا که بعدش تورو اعدام کنند، من آنتی اینو ازت می پرسم، الان که تو به زعم خودت بیگناهی، و از نظرت داری پوش میشی، چرا به این فکر نمی کنی که مملگر هم بیگناهه ؟ تو الان واضحا در تقابل با مملگری (بیش از اینکه اون باشه) و رد خونتم به نوعی داری میندازی گردنش، فکر نمی کنی ادامه پوش کردنشون به این مفهومه که مملگر ممکنه بیگناه باشه ؟ نظرتو در این مورد بگو.
ببین حرفت درسته ها ولی درصدش کمتره الان میگم چرا
از بین من و ممل کدوم بیشتر به اونیکی اتهام زده و قوی تر بوده؟ من
اصولا وقتی x عامل اصلی بیرون رفتن y میشه و با فرض بیگناه بودن y، احتمال اعدام شدن x خیلی زیاده...با درصد به طور مثال 80 درصد...
منتها اگه تو همین حالت x بره بیرون و بیگناه باشه احتمال اینکه y اعدام بشه کمتره...به خاطر اینکه به وصیت کمتر عمل میکنن...از طرف دیگه اینکه راحت میتونن بگن x بد بازی و ختم جلسه...که از همین الان خیلی ها دارن همین ذهنیت رو میکارن :دی تازه تو احتمال گناهکار تیمی بودن رو هم در نظر بگیر...
اگه دیدی به ممل یه جا گفتم ممل اگه من اعدام میشدم فرداش تو میرفتی بالای چوبه ی دار بخاطر رایش بود نه وصیت من :دی چون اگه رایش رو برمیگردوند رو من بدبخت میشد
گرفتی؟

@عرفان
پست امروزم که دوسه تا نقل قول کردم از ممل رو بخون...دقیقا به همون دلیل به شدت برام مشکوک شد که هنوزم جوابی ازش نگرفتم... اینکه حس کردم خودش رو هم اواخر فاز داره میزنه به کوچه علی چپ که جواب نده طبیعتا شکم رو بهش بیشتر میکنه...اون تیکه هم که گفتم بهترین فرصته که به ممل رای بدین بخاطر این بود که تو صدر مشکوکام بود با درصد بالایی و باورم نشد که اومد تو دفاعیه =)) گفتم تا اومده بهترین فرصته که بهش رای بدین
بیشتر از این معذورم چیزی بگم :دی

رای به اعدام: مملگر
اولویت ها : فری، ترسا ، چاوش

Underwood
پسندها
476

اولویت: در مرحله رای اولیه ندارم، به جز استثنا به نظرم فرار از مسئولیته، خودمو ملزم میدونم زمان دفاعیه باشم و اون موقع تصمیم بگیرم. رای به خلفی هم کاملا قابل تغییره بعد پست احتمالیش

کارکشته مافیا
پسندها
170
@چاوش

اینا رو نفهمیدم . اولش میگی

بعد یه خط بعدش

الان بیگناه بودن خلفی برای پالیز خوب بوده یا بد؟

عه راست می‌گی عرفان، همونطور که داشتم فک می‌کردم نوشتم، مزخرف نوشتم :دی :))

عملا در ادامه حرفام، جمله اولم رو نقض کردم، یعنی این جمله رو:

سر همین اگه خلفی بی‌گناه هم اعدام می‌شد، پاش گیر نمی‌افتاد.

این فکر اولم بود، بعد همینجوری فک کردم و نوشتم سر همین نقض شد :دی

کلیت چیزی که تو ذهنمه الان اینه:

اگه پالیزوان خلفی رو پرسیده باشه، با توجه به رایش، به نظرم خلفی بیشتر گناهکاره تا بی‌گناه. چون اگه بی‌گناه باشه، رایی که داده با توجه به نداشتن تعاملی با خلفی، رای خطرناکی هست و پاش رو گیر می‌ندازه، از طرفی بدون رای دادن پالیزوان به خلفی (در اون مقطع)، خلفی هم اعدام می‌شه. در نتیجه لازم نداره به خلفی بی‌گناه رای بده، می‌ره به یکی دیگه رای می‌ده که خون بی‌گناه گردنش نیفته. اما اگه گناهکار باشه خلفی، میاد بهش رای می‌ده که نه تنها مشکلی پیش نمی‌یاره براش، می‌تونه یه اعتباری هم جمع کنه براش + شانس اعدام خودش هم کم می‌شه.

کارکشته مافیا
پسندها
25
قال مهدی:

مهدی جان، خب این اظهار نظر چه دلیلی داره پس؟ که چی که گفتی شجاعانه س؟ ضمن اینکه تو پست اولت نگفتی شجاعته لزوما بی‌گناهی نیس، پست اولت هم جوری بود که انگار می‌گفت شجاعت بی‌گناهانه‌ای هست، در جواب پست من پاسخ دادی که نه این می‌تونه گناهکارانه هم باشه.

در مورد بقیه افراد، به مهدی ها به صورت کلی حس خوبی ندارم :))

مهدی حامدی یه جور عجیب و فارغ البالی بازی می‌کنه، به نظرم سعی نداره خیلی حواسش به همه باشه و یه سری تارگت خاص داره و رو اونا تمرکز بیشتری می‌کنه، توجه کافی به بحثا نداره و ... حس خوبی به بازیش نمی‌گیرم.

برادرم، من که حداقل تو ۳-۴ جای مختلف گفتم حسم نسبت به بازی آرش مثبته. اینی که در جواب تو گفتم شجاعت می‌تونه شجاعت گناهکاری باشه معنیش اینه که وحی منزل نیست برام حالا اون پست که بگم ایول دیگه آرش جون بی‌گناهه. معلومه که می‌تونه حالت برعکسش هم باشه. منتهی من به صورت واضح طرف خودم رو تو اون قضیه اعلام کردم و به نظرم حس‌ مثبتی داده که اون رو گفتم خب. تو یه جوری داری حرف من رو می‌چرخونی که انگار من بیام از یه پست تعریف کنم و بگم ایول و بعدش بگم اون پست ۵۰ درصد کار بی گناهه و ۵۰ درصد کار گناهکار. خیر. من حس خودم پست شجاعانه بی‌گناهی بود. اما همیشه یک درصدی هم برای بازی خوردن باید درنظر گرفت.

حواسم به همه چیز باید چجوری باشه دقیقا؟ تارگت خاص اونم یه سری؟‌ :دی کدوم سری؟ من که در مورد همه نظر دادم و جز تو کسی نبوده که مفهوم تارگت داشته باشه برام. تو هم معلومه که تارگت ام نیستی. صرفا گناهکارترین فرد بازی هستی برای من. برای اعدام اجباری کاملا طبیعیه که من روی یک نفر که از همه برام گناهکار‌تره وایسم و تمرکز کنم. وگرنه برای من هم کاری نداشت رای پرت بدم یا امان بگیرم یا اولویت برحسب چیزای رندوم بذارم و برم پی کار و زندگیم.

پست بالا قسمتایی که قرمز کردم، نقل قول‌هایی بوده که مهدی کرده و خب نمی‌افتاد توی نقل قول

این پست، روز دوم بوده، یعنی ۱ شب گذشته و وکیل می‌تونه اطلاعاتی داشته باشه. ۲ جور می‌تونه اطلاعات داشته باشه:

۱- خودش یکی رو پرسیده و بدونه گناهکاره یا بی‌گناه
۲- افرادی هدف قرارش دادن و نقش اونا رو فهمیده باشه.

من به نظرم، با توجه به اینکه مهدی کلا خیلی توجه ریز به بازی نداشته و اینجا هم یهو اومده صرفا پستایی از این ۳ نفر رو نقل قول کرده، یکیشون رو لااقل پرسیده و سر همین حساس‌تر شده رو پستاشون.

طبق چیزی که بالا گفتم، این پستش برای خودم چیز خوبی نیس چون می‌شه فرض شه که من رو پرسیده و گناهکار بودم و خواسته اعدامم کنه اعتبار بگیره اما نظر به اینکه نقش خودم رو می‌دونم، این نیس، و اگه من رو هم پرسیده باشه بیشتر به هدف اینکه یه بی‌گناه اذیت رو حذف کنیم می‌تونه بیاد سمت من. گفته یه توری پهن کنیم اگه کسی اومد ادامه داد، ما هم پی ش رو بگیریم

با همون یه جمله‌ای که ازش نقل کردی می‌خواسته تو رو اعدام کنه اعتبار بگیره؟ :دی من خودم رو جای وکیل می‌ذارم، همون اول بپرسم ببینم چاوش گناهکاره معلومه که نمیام انرژی برای اعدامش بذارم. اولا که طرف لیلون نیست چاوشه. دوما چه دلیلی داره سایدی که تقریبا طرفش هستم رو تضعیف کنم؟ اعتبار گرفتن با اعدام نیست. اعتبار گرفتن با ساختن سابقه و رزومه تو بازیه. یعنی می‌تونه گیر الکی بهت بده و تو ذهن ها این رو بکاره (کاری که درواقع کرده، اگه فرض کنیم تو گناهکاری و پرسیدتت). چیز خوبی درآوردی اتفاقا. حسم بهت منفی‌تر شد.

- - - Updated - - -

@مهدی: جون به جونت کنند تهاجمی ای منم فعلا چون روت مطمئن نیستم و هنوز حسم خراب نیست تحمل می کنم. نکنم به قول خودت باید باهات برقصم و ممکنه الکی به فنا بریم:دی در مورد رای باهات موافق نیستم، چون بعد این همه تجربه می فهمم کی بیشتر رای میاره. ضمن اینکه جایی نگفته بودم میرم دیگه نمیام، در حال رصد بودم. گرچه بحثی نمیمونه به هر حال من با فرض 11 نفر مورد نیاز برای اعدام رای دادم. در مورد فری به نظرم حق نداری برای من تعیین و تکلیف کنی چطور بنویسم. من (یکی از) مهمترین کسائی بودم که بهش ایراد وارد کردم، ایرادمم به جا میدونم، همین که تشخیص دادم به پستش اعتماد کنم به نظرم براش کفایت می کنه. نمی تونم بهش چک سفید بدم و رای بقیه هم از روش بردارم. منتها قطعا این حق برام هست که وقتی حس کنم رای بیجا بهش داده شده پرس و جو کنم. منافاتی هم با جمله اول نمی بینم. کسی که معتقده فری هنوزم باید اعدام شه، باید حتما یکی مثل من رو قانع کنه که هنوز دلیلش پا برجاست.
میمونه در مورد خودت، اولا که من زمانی که به اون لفظت ایراد گرفته بودم پست چاوش رو دقیق نخونده بودم، ثانیا به نظرت ایرادی داره من همون ایرادی که چاوش بهت گرفته رو به شکل دیگه ای بهت بگیرم ؟ :دی به هر حال مشکل دارم باهاش، نمی فهمم اصلا منطقت رو روی این موضوع. یه توصیه بهم کردی سعی می کنم در نظر بگیرم، یه توصیه هم من بهت میکنم، اگر حس اول جمله ام درسته، با رفتار تند غیر منطقی حسم رو نبر سمت بخش دوم پستم. خلاصه کل اون بخشم این بود که مهدی گناهکار ندیدم، اما مهدی موزمار چرا. اینو نمی تونم بخاطر ترس از واکنش تو کتمان کنم :دی همونقدر که تو می تونی تو جایگاه قاضی قرار بگیری منم می تونم. اگر بخش اول جمله درسته سعی کن از رقصیدن با من اجتناب کنی :))

من مگه گفتم نمی‌فهمی کی بیشتر رای میاره؟ من اتفاقا برعکس این رو گفتم. گفتم کسی که رای میاره مهم نیست. اسمی که رای میاره مهم است. وقتی اعدام اجباری است و یک نفر قرار است حذف شود ترجیح می‌دم دور اولی ای که شاید بازی نکند این اتفاق برایش بیافتد تا بازیکنی به اسم خلفی. اما تو این ترجیح را نداده‌ای. حله؟ :دی ضمن اینکه منم گفتم بحث نداره. چون پیش‌فرض من یک چیز دیگه بوده کلا. این ادامه بحث رو از نظر منطق بازی دارم می‌کنم وگرنه موردی تو رای‌ات نمی‌بینم. اما با توضیحات خودم، نه با توضیحات تو.

من برای شخص امیر تعیین تکلیف نکردم که چی بنویسه. من برای یک بی‌گناه فرضی‌ام یک توصیه کردم. وگرنه قاعدتا خودت بهتر می‌دونی چطور بازی کنی. منتهی اون چیزی که من گفتم بعدا اتفاق بیفته و ازش سو استفاده باشه میام خرت رو می‌گیرم مثلا. همین.

عزیز دلم، من نگفتم تو ایرادی که چاوش به من گرفته رو داری ازم می‌گیری. من گفتم ایرادی که چاوش از من گرفته بابت حرفام در مورد آرش، دقیقا وارد به همین حرفای تو راجع به من هست. یعنی من دارم ایراد چاوش از خودم (که به نظر خودم صدق نمی‌کنه در اون مورد)‌ رو به تو می‌گیرم. چاوش که اونو برای من ایراد می‌گیره قاعدتا باید این رو هم از تو بیاد ایراد بگیره. چون به نظرم بدتر هم هست. اولش میگی مهدی بازی خودش رو می‌کنه بعدش ۵ خط در مورد مرض مهدی و اشکالاتش صحبت می‌کنی. چند چندیم بالاخره؟
بخش اول صحبت‌هات هم شک نکن که درسته. برای همین می‌گم دنبال دلیل از آسمون برای بستن به من نگرد. اگه چیزی واقعا حس کردی بگو.

پ.ن: طبق معمول بخش دوم جلوتر از بخش اول پست شد. :78:

- - - Updated - - -

رای به اعدام: چاوش

در مورد این اولویت‌ها، اگر بی‌گناه هستید و زمان کافی دارید برای بودن در اواخر فاز به هیچ عنوان اولویت ندید به نظرم. مسخره‌س به نظرم. برای فردی که نقش تکی داره (یعنی بی‌گناهی هست که بی‌گناه دیگه‌ای رو نمی‌شناسه احتمالا) اولویت دادن دیگران چه سودی می‌تونه داشته باشه؟ اولویت‌دادن‌ها کاملا به نفع تیم‌های گناهکاریه. می‌تونن برنامه‌ریزی کنن رو اولویت‌ها. اگه گادکش نمی‌شید و می‌تونید بیاید و بی‌گناه هستید اولویت ندید.
من هم اولویت ندارم. اگه لازم شد خودم اون موقع هستم و رو رای ام فکر می‌کنم.

- - - Updated - - -

اولویت: در مرحله رای اولیه ندارم، به جز استثنا به نظرم فرار از مسئولیته، خودمو ملزم میدونم زمان دفاعیه باشم و اون موقع تصمیم بگیرم. رای به خلفی هم کاملا قابل تغییره بعد پست احتمالیش

مرسی. :113:

کاربلد مافیا
پسندها
130
@چاوش:
این رای ش، رایی بوده که عملا رای آخره، سر همین اگه خلفی بی‌گناه هم اعدام می‌شد، پاش گیر نمی‌افتاد.
عجب!!!! چرا نباید پاش گیر بیفته؟ اتفاقا اگه خلفی بیگناه اعدام میشد پوست کله پالیزوانو الان شما داشتی میکندی:)) رای بدون دلیل، بازی منفعل، مشارکت در اعدام بیگناه:دی بازم بگم؟
اگه فرض کنیم خلفی رو پرسیده باشه
طبق صحبت خودت 3 شب گذشته و پالیزوان میتونسته حداقل اطلاعات از 3 نفر داشته باشه. خودت وکیل باشی ترجیحت برای پرسش کدوم سه نفر؟ همونایی که بهشون ایراد ریز و درشت میگیری یا کسی که کلا باهاش کاری نداری؟ چرا مثلا فکر نمیکنی کلا نمیخواسته بازی کنه و رای رو از سر از سرباز کنی داده؟؟؟:دی چی گفتم:)) والا این برای من یکی محتمل تره تا این که الان که فهمیدم با چند نفر بحث باز داشته و اونا رو نپرسه بیاد خلفی رو بپرسه.
این رای ش به خلفی اگه بی‌گناه در میومد دردسر ایجاد می‌کرد.
آخ جون تناقض؟؟؟:)) یا من اشتباه میفهمم؟:دی بلاخره اعدام خلفی چه عواقبی برای پالیزوان داره؟
اگه خلفی بی‌گناه بود، خیلی راحت به یکی دیگه (مثلا من) که تعامل داشته رای می‌داد، در لحظه رای‌های خلفی هم با اختلاف بیشتر بود و اعدام هم می‌شد با اون وضعیت بازی.
خودت یه چیزی گفتی که خودتو انداختی تو دردسر:دی کاری ندارم خلفی گناهکاره یا بی گناه یا پرسیدنش یا نه. شاید مثلا یکی مثل تو رو پرسیده و همون قضیه گناهکار مهمی که مطرح کردی شده:)) برای همین خواسته به یکی رای بده که در معرض اعدامه و بعدم تصمیم داشته از بازی خارج شه:دی نمیدونم این قسمتشو:دی
اولویت هاش هم نگاه بشه، من و امین توش هستیم که باهامون یه تعاملی داشته و مملگری که باز هیچ تعاملی نبوده. اولویت هاش توجه بشه، عملا به ترتیب تعداد رای اون موقع افراد بوده. اولویت دوم و سومش ۲ رای داشتن که بیشترین بعد خلفی بوده، اولویت آخرش هم ۱ رای داشته.
جالب بود این قسمتش. یه چیزی رو که توجه کردم جالب تر شد، تعاملی که میگی با تو ال امین داشته، فرق داره با هم. کسی که به پالیزوان گیر داده ال امین بوده:دی ولی کسی که پالیزوان بهش گیر داده بین اون اولویتا شما بودی:دی وقتی با دو نفر بحث داری (یکی که تو بهش گیر دادی و یکی که اون بهت گیر داده) اگه اولویت رای بخوای بدی بدون هیچ بحث اضافه دیگه ای کدومو اول میاری؟:دی عجیبه برام پالیزوان با وجود بحثش باهات در صورت بیگناهی و پرسشت و این تئوری هایی که مطرح کردی چرا اسم شما رو اول نیاورده و ال امینو اول آورده؟:دی
قبول دارم مملگر حرکت خوبی کرد از نظر منم بیگناهانه بود ذات حرکتش. ولی اینو متوجه نمیشم که چطوری با این فرضیه ات مجاب شدی به خلفی رای بدی؟:دی سر کاری که پالیروان گناهکار کرده و مشخص نیست چه هدفی داشته پشتش داری خلفی رو قضاوت میکنی فقط؟

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195

@چاوش:

این تغییر نظرت درباره من و توضیح میدی لطفا؟ دقیقا کدوم پستم باعث شد شکت کم بشه؟ اون شدت و حدت اولیه ات با این تغییر نظر نمیخونه.

تحلیلاتم برای پیدا کردن و متصل کردن روابط پالیزوان با گناهکارا چندان سندیتی نداره، چون واضحا پالیزوان وکیل تنبلی بود و فکر نکنم حتی فکرم کرده باشه توی پستای اندکش. اما تلاشت قابل تحسینه.

نکته ای که امیر و مهدی هم اشاره کردن موافقم اگر میتونید اولویت ندید اما کسی که نمیتونه برسه چاره ای نداره. حالا من بعد چاوش رایم ممله چون هنوز حسم بهش مثبت نشده.

اما بعد این دو سعی میکنم به دفاعیه ها برسم اما اگر نرسیدم همون حروف الفبا بر اساس نام خانوادگی لطفا.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
آرای فاز پنجم:
فعلا 8 رای

ال امین: رضا
امین خلفی: محمدامین + چاوش + امیر
فری: عرفان
محمدامین (مملگر): خلفی
محمد چاوش: مهدی، فری

رای بدین با اولویت که خفه‌تون نکنم.

(چون خیلی سوال می‌شه از گاد بازم توضیح بدم:
اگر واقعا مطمئن هستید که زمان دفاعیه آنلاین هستید و می‌تونید رای موثر بدید، لزومی به اولویت دادن نیست. در اختیار خودتون هستید و بر طبق مدل تفکرتون.
باتوجه به اینکه هرچقدر گاد تاکید کنه، باز افراد دیر رای می‌دن، امکان رفتن بیش از دو نفر برای دفاعیه هست همیشه و اولویت بیشتر برای این بخش هست.
طبیعتا هرکسی استراتژی خودشُ داره. همین که جوری رای بدید که موثر باشه و گادکش نشید کافی هست برای گاد.)

محمدحسین و آرش این فاز نیستن و امان گرفتن. 8 رای برای اعدام لازمه.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@خلفی:
در رابطه با دلیل و منطق که دارم میارم شاید تو اون پست رایم، دلایل رو جزئی برات باز نکردم ولی چرا نمیخوای قبول کنی من دلیل داشتم برای رای دادن!!! من سر رایم بهت موندم، اگر دلیل نداشته بودم که فرداش میترکوندنم در صورت بیگناه اعلام شدنت.

@همه:
ولی کلا جدای توضیحات خلفی و اینکه چقدر قانع میشم چقدر نه یه حسی داره اذیتم میکنه در مورد خلفی. اینو میگم که همه ببینن، خلفی اگر بیگناهم باشه مافیا با وجود رایهای دیروز که خلفی اعدام بود میتونه پیش بینی کنه که شاید امروز اعدام بشه و در صورت وجود خیاط میتونن بهش لباس گناهکاری هم بدن. یعنی با مردنش ممکنه گناهکاری اعلام بشه که لباس داره و در اصل بیگناهه. مخصوصا که الان هر کی از راه رسیده یه پست داده و یه رای به خلفی:)) با مرگش طبق تئوری وجود خیاط جدا کردن حق از باطل خیلی سخت میشه. من ترجیحم اینه این فاز بهش رای ندم حداقل تا جایی که بشه.
به گزینه دوم لیست سیاهم :دی که این فاز هم یه مقدار شکم بهش زیادتر شد رای اولیه میدم، پست هم دادم بهش و بحث باز در جریان دارم باهاش. در حالت عادی باید بحث کنم باهاش تا به نتیجه برسم ولی چه کنم رای اجباریه.

کارکشته مافیا
پسندها
25
من یه دوری تو پست‌های چاوش از اول بازی زدم که سیر بازیش رو ببینم متوجه یه چیزی شدم که قبلا اونقدر بهش توجهم جلب نشده بود. اونم اون رای اعدام زودهنگامی که به رضا داده بود. با رای‌اش هیچ مشکلی ندارم و اتفاقا سبک چاوش همین هست و قبلا هم دیده بودم ازش. چه بی‌گناه چه گناه‌کار. منتهی احساس می‌کنم اون رای و صحبت‌های بعدی در لابه‌لای بازی گم شده و یهو پرونده‌اش مختومه شده.
من اگه کسی بهم رای اینطوری بده حتی برای واکنش گرفتن، معمولا براش خشتک سالم نمی‌ذارم. رضا هم چون همیشه حس می‌کردم سمج بودنش در بحث شبیه خودم هست الان تو مرور این بحث برام کمی عجیب اومد ریلکس بودنش در این بحث. پر از شکلک، پر از سوال، پر از تعارف. چرا؟

@رضا

بیا یک توضیحی بده در مورد این قضیه. به‌نظرت ساده ول‌ نکردی ادامه ماجرا رو؟ قبول کردی که قصد چاوش صرفا واکنش گرفتن بوده؟ من حتی اسم چاوش رو تو اولویت‌هات هم برای اعدام ندیدم هیچوقت اگر اشتباه نکنم. این ریلکس بودن از کجا میاد؟ من واقعا یادم نمیاد تو چیز مهمی مثل این رو ساده ازش بگذری.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@محمدرضا
دیگه خودت میدونی من خوشبختانه یا متاسفانه به حسم خیلی تکیه می‌کنم، با توجه به چند تا پستت اون بازی بی‌گناهانه رو ازت نمی‌بینم فعلا، پست‌هایی که دادی جز دفاع از فری چیز خاصی ندیدم ازت، اون ممرضایی که میشناسم که بی‌گناه باشی برام نبودی :دی

خودت ببین به پالیز رای دادی که فعالیت به اون صورتی نداشته بعد به من میگی به خاطر فعالیت کم بهم مشکوک شدی ؟! :دی از نظر نوع بازی طبیعی میگی بهش رای دادی، منم دلیلم رو در بالا گفتم :دی

اینو قبول دارم سبک بازی پالیز مشکل داره ولی با این فعالیت نمیشه به نتیجه خاصی رسید ، قبول داری دیگه ؟! پالیزی که کلا اینجا خیلی کم بازی کرده.
رای به پالیزوان به خاطر فعالیت کمش نبود به خاطر رای و دلیل رایی بود که اورده بود و هیچجوره منطق بیگناهی بهش نمیخورد
برای همین متفاوته با چیزی که برای من آوردی
اگرم حسی عه که خب اوکیه چیزی نیست من بگم

@فری
نظرم در مورد چاوش تغییری نکرده، چون اطلاعاتی که دارم همون اطلاعات اول بازیه و دیگه نیومده تو بازی به اون شکل. توی بحث هاش با خودم حس بی گناهی نگرفتم. برو بخون دوباره اون پست ها رو.

تنها حالتی که میتونم برای بی گناهیش و اون واکنشاش به پست های من در نظر بگیرم اینه که تمام پست های من و به هم پیوسته نگاه میکنه. کل اون پست های اول بازی من ذهنیت کلی من متشکل از منطق+احساس رو نشون میده (که باید تفکیک می کردم) و چاوش حالا یا آگاهانه و ناخودآگاهانه این منطق و حس و تفکیک نمیکنه. همین مشکل و امیر هم داره. تنها فرقشون اینه که امیر تمایل کمتری برای اعدام من یا هرکس دیگه ای نشون داده. اما در پست های چاوش عجله به وضوح مشهوده.
فری من اخرش متوجه نشدم
اول که کاملا با امیر و چاوش مشکل داشتی و کاملا جبهه گرفتی بعد اومدی قبول کردی بد بازی کردی و حرف اون دوتا رو قبول کردی الان فاز بعدی شده اومدی میگی نظرت همون نظر اول در مورد چاوش عه؟
دقیقا کدومش؟
الان پس میگی گیری که بهت دادن اشتباه بود و اون پستی که دادی و قبول کردی بد بازی کردی رد شده و نظرت همون اول بازیه؟
دقیقا مشخص کن چون نظراتت با هم نمیخونن از هر فاز تا بعدی عوض میشن
نمیخوام دربارشون زیاد حرف بزنم. حقیقت اینه که حوصله و تمرکز بازی ندارم. هرکاری هم کردم نتونستم ذهنم و توی محیط همیشگی مافیا قرار بدم و توی اون چهارچوب نرمال حرکت کنم. توی دفاعیاتمم مشخصه، حتی هنوزم نفهمیدم امیر و چاوش چی میگن ، سعی کردم ولی واقعا نمیتونم ذهنمو وادار کنم بشینه سر این کلاس. سرتونو درد نیارم چند بار وسوسه شدم کلا نیام ولی هرچی فکر میکنم درست نیست این حرکت، اونقدر وضعیتم حاد نیست یهو ناپدید بشم اما حوصله سوال جوابم ندارم حقیقتش. الانم اینجام که با نتیجه ورود دو به شکم به بازی رو به رو بشم و به نوعی مسعولیت اشتباهم و بپذیرم و از زیرش در نرم. همیشه میگفتم توی تحلیل تا مطمعن نشدید اوکی ندید برای بازی الان دابل استاندارد میشه خودم نیام کلا
این اون پستته
منتظرم که جواب بدی

مافیایی
پسندها
73
@چاوش
اینکه از وکیل بودن مهدی رسیدی به گناهکاری من ملزم به اتفاق افتادن خیلی چیز هاست :دی اولیش اینه که سود میبره یا نه که حالا بررسی کردی... دومین و مهم ترینش اینه که مهدی وکیل من رو میپرسه یا نمیپرسه...یعنی برای اینکه از وکیل بودن مهدی به من برسی باید اولا مهدی من رو تو این سه شب پرسیده باشه حتما و گناهکاریم براش قطعی شده باشه بعد بیاد رای بده دیگه
به نظرت احتمالش چند درصد میتونه باشه این؟
بعد چاوش بیاد کل بازیو بذاره کنار بر مبنای صرفا یه سناریو پیش بره و رای بده؟

@امیر
امیر یه چیز دیگه...الان نگاه کنی فقط من به محمدامین رای دادم که احتمال اینکه توی دفاعیه هم نیاد حتی هست...خب این چیزی رو بهت نمیرسونه؟ :دی
بعد تو میگی احتمال اینم هست که جفتمون بیگناه باشیم و با اعدام احتمالی من فردا بیان بریزن سر ممل دیگه درسته؟ پس چرا رایت رو به من دادی جدی؟ رایت به من فقط صرف سبک بازیه؟

کارکشته مافیا
پسندها
170
@مهدی

برادرم، من که حداقل تو ۳-۴ جای مختلف گفتم حسم نسبت به بازی آرش مثبته. اینی که در جواب تو گفتم شجاعت می‌تونه شجاعت گناهکاری باشه معنیش اینه که وحی منزل نیست برام حالا اون پست که بگم ایول دیگه آرش جون بی‌گناهه. معلومه که می‌تونه حالت برعکسش هم باشه. منتهی من به صورت واضح طرف خودم رو تو اون قضیه اعلام کردم و به نظرم حس‌ مثبتی داده که اون رو گفتم خب. تو یه جوری داری حرف من رو می‌چرخونی که انگار من بیام از یه پست تعریف کنم و بگم ایول و بعدش بگم اون پست ۵۰ درصد کار بی گناهه و ۵۰ درصد کار گناهکار. خیر. من حس خودم پست شجاعانه بی‌گناهی بود. اما همیشه یک درصدی هم برای بازی خوردن باید درنظر گرفت.

عجبا عجبا :دی

پستا هست دیگه، تاریخ رو نپیچون که برادر من.

این اولین پستی هست که در مورد آرش دادی:

پست ۵۵ از آرش پست شجاعانه‌ای بود. تشکر.

که من واکنش دادم:

شجاعانه؟ چه شجاعتی داشت؟

این پست بعدی ت هستش:

شجاعتش به این بود که به تک تک پست‌ها حتی اون سلام و احوالپرسی ها هم ری‌اکت داد و اینکه مکالمه برقرار کرد با همه. وقتی می‌خوای یه چیزی حتما دربیاری از تمام پست‌ها ممکنه ناخواسته یک گیر بیخود بدی که درادامه برای خودت بد بشه، اینکه به این فکر نکنی و بخوای مکالمه مستقیم و نظر مستقیم در مورد هر پست بدی شجاعانه‌ست. ربطی هم به نقش نداره ها. ممکنه شجاعت ساختگی گناهکاری باشه. یعنی این برداشت رو نکن که تعریف کردم که بگم ایول چه بی‌گناه شجاعی. اما خب پستش مفید بود چون به اکثر اتفاقات بازی لینک داشت.

تو کجا الان گفتی حس ت به آرش مثبت بوده؟ اتفاقا اولین جوابی که به پست من دادی، اینه که گفتم شجاعانه س، نگفتم شجاعانه مثبت هست یا منفی. این حرفی که الان می‌زنی چیه پس؟ :دی

با همون یه جمله‌ای که ازش نقل کردی می‌خواسته تو رو اعدام کنه اعتبار بگیره؟ من خودم رو جای وکیل می‌ذارم، همون اول بپرسم ببینم چاوش گناهکاره معلومه که نمیام انرژی برای اعدامش بذارم. اولا که طرف لیلون نیست چاوشه. دوما چه دلیلی داره سایدی که تقریبا طرفش هستم رو تضعیف کنم؟ اعتبار گرفتن با اعدام نیست. اعتبار گرفتن با ساختن سابقه و رزومه تو بازیه. یعنی می‌تونه گیر الکی بهت بده و تو ذهن ها این رو بکاره (کاری که درواقع کرده، اگه فرض کنیم تو گناهکاری و پرسیدتت). چیز خوبی درآوردی اتفاقا. حسم بهت منفی‌تر شد.

مگه من گفتم با همون قرار بوده اعدام کنه فقط؟ حرف خودم رو به خودم می‌زنی؟ :)) منظورم دقیقا همین بود که اگه من رو پرسیده باشه و گناهکار باشم، این پست رو می‌تونه داده باشه که بعدا اعدام شدم اعتبار بگیره. الان فکر کردی چه کشفی کردی؟ حرف خودم رو رد کردی، بعد همون رو زدی، بعد گفتی چیز خوبی آوردی حسم منفی تر شد؟ :)) بارک الله، خیلی باهوشی :))

===
@مهسا خانوم:

در مورد تناقض که در جواب عرفان گفتم :دی

بقیه پست هم، بله می‌دونم به ضرر خودمه حرفای در خصوص وکیل، عقلم می‌رسه که، تو پستم هم گفتم :دی من تحلیلایی که کردم با توجه به اینکه نقش خودم رو می‌دونم هست، مهم هم نیس برام حالا یه مقدار شک بهم ایجاد شه اگه گره بازی باز شه. مرض گناهکاری داشتم، اصلا نمی‌رفتم این تحلیل رو انجام بدم، یا تحلیل رو که انجام دادم می‌دیدم بدتر به ضرر خودم می‌شه، پست رو نمی‌فرستادم :دی

بازی هم همچنان بیشتر حول فری/خلفی بوده تا من، دلیلی نداشته که بخوام دست‌آویز هر طنابی بشم که بهونه جور کنم برای یکی دیگه.

===
@فری

این تغییر نظرت درباره من و توضیح میدی لطفا؟ دقیقا کدوم پستم باعث شد شکت کم بشه؟ اون شدت و حدت اولیه ات با این تغییر نظر نمیخونه.

پست شماره ۱۰۶ اصلش بود + ادامه پستات. من نبودم فاز رو و آخرش اومدم و نشستم خوندن پستا، به نظرم بی‌گناه بازی کردی، خود پست ۱۰۶ خیلی بی‌گناهانه بود.

الان من اگه گناهکارم، چرا باید از تو عقب بکشم؟ چرا باید برم سراغ خلفی؟ گناهکار که باشم و فرض کن هیچ کدومتون هم تیمی‌م نباشین، خلفی که مرده متحرک هست و دیر یا زود اعدام می‌شه، اتفاقا فشارم رو روی تو نگه دارم بهتره که اگه تو احیانا اعدام شی، یکی بیشتر جلو می‌یفتم. بعد اعدام تو، خودمم اعدام شم، بعدش خلفی باز به راحتی اعدام می‌شه، چون می‌شه گفت چاوش برای بردن جو از روی خلفی، به فری گیر رو ادامه داد :دی

به قول خودت دلیل درست حسابی برای عقب کشیدن از تو ندارم، همین هم می‌تونه بهم اتهام زده بشه، وقتی این هم هست، چرا یهو باید ازت بکشم عقب؟

تحلیلاتم برای پیدا کردن و متصل کردن روابط پالیزوان با گناهکارا چندان سندیتی نداره، چون واضحا پالیزوان وکیل تنبلی بود و فکر نکنم حتی فکرم کرده باشه توی پستای اندکش. اما تلاشت قابل تحسینه.

اتفاقا اگه یه وکیلی در جریان بازی نباشه، برای رای و ... خیلی بیشتر به اطلاعات شبش اعتماد می‌کنه چون چیزی از توی بازی نداره. ولی آره قبول دارم ممکنه کلا فکر خاصی نکرده باشه و اینم هست :دی

من رای و اولویت هام هم با توجه به این پستا عوض می‌شه:

رای به اعدام باطل: خلفی

رای به اعدام: مهدی

اولویت‌ها:
۲- خلفی
۳- فری
۴- صدرا
۵- امیر

برای علل اولویت‌ها به پست ۲۰۲ رجوع بشه :دی

علت تغییر رای هم اینه که مهدی مرض پستاش دیگه کاملا واسم مشخصه، خلفی هنوز اینکه اینقد راحت تا دم اعدام رفت، احتمال گناهکار بودنش (لااقل مافیا رو) کمتر می‌کنه برام.

مافیایی
پسندها
73
آها یادم رفت
@مهسا

آرش و ال امین رو نسبتا بیگناه میبینم، در مورد رضا، مملگر، امیر، مهدی، یاسین، محمدحسین و ترسا به هیچ نتیجه خاصی نرسیدم تا اینجا. صدرا، پالیزوان، ممدرضا، محمدرضا و سحر انقدر کم بودن یا نبودن که هیچ چیزی در موردشون نمیشه گفت. در مورد فری احتیاج به بررسی بیشتری دارم و احتمال بیگناهیش هست برام هنوز. به چاوش با توجه به سبک بازیش (ایرادی که مهدی بهش گرفت رو کاملا قبول دارم) و حس ششم خودم اصلا حس خوبی ندارم. عرفان رو فقط بهش حس خوبی ندارم طبق اون حس ششم، چیزی از بازیش دستگیرم نشده فعلا، حسم هم میتونه به خاطر تغییر سبکی که خودش گفت باشه نمیدونم فعلا باید ببینم چی میشه در ادامه. اما خلفی با این سبک بازی برای من گناهکاره و بهش رای خواهم داد توی این فاز. البته فاز قبل ازش سوالی پرسیدم که بحث با رضا چرا یهو تموم شد؟ وایب منفیت چرا فروکش کرد یا اگه نکرد چی شد کلا؟ مدل بازیش یک شیطنت من یه گناهکارام آسه میام آسه میرم خاصی داره برام در کل حس خوبی هم اصلا نمیگیرم ازت. گاد گفته رای بدین و ترتیب هم مشخص کنین من شاید نباشم نمیدونم برناممم چطوری پیش میره. اگه شد برای اولویت دادن یا در صورت لزوم برای تغییر رای مجددا سر میزنم.
این پستیه که تو آوردی و بعدش بهم رای دادی
میگی سبک بازیش برام گناهکاریه و مدل بازیش شیطنت داره که آسه بره آسه بیاد (آروم و آهسته بیاد) =))
خب این جدی دلیله؟ من منظورم از دلیل این نبود...شاید توی تعریف دلیل باهم مشکل داریم
راجع به حرفی هم که میگی دقیقا یکی از دلایلی که بهت نمیتونم بگم گناهکار همینه قبلا هم گفتم...فکر نمیکنم دیگه انقد گناهکار تابلویی باشی که بیای چنین کاری بکنی

کارکشته مافیا
پسندها
170
@خلفی
@چاوش
اینکه از وکیل بودن مهدی رسیدی به گناهکاری من ملزم به اتفاق افتادن خیلی چیز هاست اولیش اینه که سود میبره یا نه که حالا بررسی کردی... دومین و مهم ترینش اینه که مهدی وکیل من رو میپرسه یا نمیپرسه...یعنی برای اینکه از وکیل بودن مهدی به من برسی باید اولا مهدی من رو تو این سه شب پرسیده باشه حتما و گناهکاریم براش قطعی شده باشه بعد بیاد رای بده دیگه
به نظرت احتمالش چند درصد میتونه باشه این؟
بعد چاوش بیاد کل بازیو بذاره کنار بر مبنای صرفا یه سناریو پیش بره و رای بده؟

درست می‌گی، ولی خب فقط وکیل بودن پالیزوان نبوده، دلایل دیگه هم داشته، مثلا جوی که یهو دادی سر مملگر که الان بهترین فرصته برای اعدامش. ولی آره خیلی حالت‌های دیگه هم هست، درست می‌گی. فعلا مرض مهدی هم عیانه، من کاری به تو ندارم :دی باید یه کم بیشتر فک کنم کلا :دی

مافیایی
پسندها
73
@کلی
نمیدونم واقعا شاید من بد استدلالم رو بیان کردم برای ممل که فقط یدونه رای آورده تا الان
جالبه همه هم میخونن هیچ نظری نمیدن صرفا میگن حرکت رای عوض کردن ممل بیگناهانه ست :| بعد میگن نه امین سبک بازیش گناهکارانه ست...من اینهمه پست راجع به ممل مینویسم هیچی به هیچی
نمیدونم شاید گناهکار تیمیه که انقد راحت هیچ کس کاری بهش نداره
چون اگه بیگناه بود یا حداقل گناهکار تیمی نبود ... پخش میشدن این وسط...یعنی مثلا یکی میومد سمت من و با من رای میداد به ممل... یکی دیگه میرفت تو جبهه مخالف

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
رای به پالیزوان به خاطر فعالیت کمش نبود به خاطر رای و دلیل رایی بود که اورده بود و هیچجوره منطق بیگناهی بهش نمیخورد
برای همین متفاوته با چیزی که برای من آوردی
اگرم حسی عه که خب اوکیه چیزی نیست من بگم

@فری

فری من اخرش متوجه نشدم
اول که کاملا با امیر و چاوش مشکل داشتی و کاملا جبهه گرفتی بعد اومدی قبول کردی بد بازی کردی و حرف اون دوتا رو قبول کردی الان فاز بعدی شده اومدی میگی نظرت همون نظر اول در مورد چاوش عه؟
دقیقا کدومش؟
الان پس میگی گیری که بهت دادن اشتباه بود و اون پستی که دادی و قبول کردی بد بازی کردی رد شده و نظرت همون اول بازیه؟
دقیقا مشخص کن چون نظراتت با هم نمیخونن از هر فاز تا بعدی عوض میشن

این اون پستته
منتظرم که جواب بدی

اشتباهمو پذیرفتم، اشتباهم چی بود؟ تفکیک نکردن و بخش بندی نکردن پستم و بی دقتی و نخوندن نقش ها بصورت کامل و بررسی نکردنشون. مشکلم با امیر چی بود؟ اون موقع نفهمیدم مشکلش چیه، فکر نیکردم صرفا بخاطر مثالست ، چون میدونستم میدونه در مثل مناغشه نیست تو کتم نمیرفت. بعدش فهمیدم مشکلش نتیجه گیریم از اون مثاله چون حس و منطق و به هم پیوند زده بودم:)) این ها رو که خودم اعتراف کردم امیر ظاهرا نرم شده فعلا.

اما مشکل چاوش اصلا سر اینا نبود، مشکل اصلی چاوش سر این بود که من توی دو پست اولم حرفی از تیر رندوم نزده بودم اما دو پست پایین تر در ادامه همون رشته افکار نامنظم در جواب به صدرا گفته بودم. اما در ادامه در پستی خطاب به امیر هم گفته بودم که معتقدم مافیا شب اول تیر رندوم نمیزنه، چاوش این و قبول نداشت و میگفت تو توی دو پست اولت حرفی از تیر رندوم نزدی بنابراین تناقض داری و اون جواب به صدرا رو توی معامله حساب نمیکرد، حالا این چهارچوبی که توی ذهنش از اون دو پست اول تشکیل شده رو و انتظار داشت من حتما توی اون دو پست درباره تیر رندوم حرف بزنم رو نمیفهمم و هنوز نفهمیدم. شاید دلیلش این باشه که من وقتی صحبت میکردم درباره کلیت مسیر ذهنیم حرف می زدم و به این فکر نمیکردم که این و قبلا کجا گفتم فقط به این فکر میکردم که گفتمش و تناقضی ندارم. یکم کلا خیلی زود همه چی پیچیده شد. الان فهمیدم امیر چی میخواست و چی باید بهش بدم و دادم، اما چاوش نمیدونستم چی میخواد و چیزی بهش ندادم ولی نرم شده اونم:دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
@کلی
نمیدونم واقعا شاید من بد استدلالم رو بیان کردم برای ممل که فقط یدونه رای آورده تا الان
جالبه همه هم میخونن هیچ نظری نمیدن صرفا میگن حرکت رای عوض کردن ممل بیگناهانه ست :| بعد میگن نه امین سبک بازیش گناهکارانه ست...من اینهمه پست راجع به ممل مینویسم هیچی به هیچی
نمیدونم شاید گناهکار تیمیه که انقد راحت هیچ کس کاری بهش نداره
چون اگه بیگناه بود یا حداقل گناهکار تیمی نبود ... پخش میشدن این وسط...یعنی مثلا یکی میومد سمت من و با من رای میداد به ممل... یکی دیگه میرفت تو جبهه مخالف

امین جان، بیا یه بار دقیق و مث بچه آدم کلیت حرفت رو در مورد مملگر بگو ببینم چی می‌گی :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین