)سر همین اگه خلفی بیگناه هم اعدام میشد، پاش گیر نمیافتاد.
و این رای ش به خلفی اگه بیگناه در میومد دردسر ایجاد میکرد

بعد میای رای به اعدام میدی...اگه من برات گناهکارم که رای میدی بهم پس دیگه سنگ به سینه چرا میزنی؟ 

با این قسمت حرفت موافق نیستم شرمندهیه جت دیدم گفتی اگه برگردی به اونایی که وایب داری به همشون اتهام بزنی و برای خودت رای جمع میکنی و این حرفا. اگه اتهام بیخود بزنی بله همینطوری میشه دقیقا. ولی اگه منطقی باشه اتهامت و اونام تکرار کنن و به تو اتهام متقابل بزنن بقیه بوق نیستن در این شرایط.
... چه با دلیل چه بی دلیل اتهام بزنی طرف سریع برمیگردونه...دیدم که میگم...مگه اینکه استدلالت جوری باشه که مو لا درزش نره و طرف گوشه رینگ کیر کرده باشه که نتونه سریع بک بزنهببین حرفت درسته ها ولی درصدش کمتره الان میگم چرامظلوم نمایی رو ول کن، من از نظرم این دور هم داری سیخ میزنی، منتها هنوز رای پالیزوان برام سواله، برای همین یه سوال می پرسم و جوابت می تونه به من ثابت کنه اشتباه می کنم یا نه، و مستقیم تو رای امشبم بهت تاثیر داره. یه جا استدلال کردی در مورد اینکه اگر مملگر بیگناهه چرا پوشش نمی کنند گناهکارا که بعدش تورو اعدام کنند، من آنتی اینو ازت می پرسم، الان که تو به زعم خودت بیگناهی، و از نظرت داری پوش میشی، چرا به این فکر نمی کنی که مملگر هم بیگناهه ؟ تو الان واضحا در تقابل با مملگری (بیش از اینکه اون باشه) و رد خونتم به نوعی داری میندازی گردنش، فکر نمی کنی ادامه پوش کردنشون به این مفهومه که مملگر ممکنه بیگناه باشه ؟ نظرتو در این مورد بگو.
تازه تو احتمال گناهکار تیمی بودن رو هم در نظر بگیر...
چون اگه رایش رو برمیگردوند رو من بدبخت میشد
گفتم تا اومده بهترین فرصته که بهش رای بدین
@چاوش
اینا رو نفهمیدم . اولش میگی
بعد یه خط بعدش
الان بیگناه بودن خلفی برای پالیز خوب بوده یا بد؟

سر همین اگه خلفی بیگناه هم اعدام میشد، پاش گیر نمیافتاد.

قال مهدی:
مهدی جان، خب این اظهار نظر چه دلیلی داره پس؟ که چی که گفتی شجاعانه س؟ ضمن اینکه تو پست اولت نگفتی شجاعته لزوما بیگناهی نیس، پست اولت هم جوری بود که انگار میگفت شجاعت بیگناهانهای هست، در جواب پست من پاسخ دادی که نه این میتونه گناهکارانه هم باشه.
در مورد بقیه افراد، به مهدی ها به صورت کلی حس خوبی ندارم
مهدی حامدی یه جور عجیب و فارغ البالی بازی میکنه، به نظرم سعی نداره خیلی حواسش به همه باشه و یه سری تارگت خاص داره و رو اونا تمرکز بیشتری میکنه، توجه کافی به بحثا نداره و ... حس خوبی به بازیش نمیگیرم.
کدوم سری؟ من که در مورد همه نظر دادم و جز تو کسی نبوده که مفهوم تارگت داشته باشه برام. تو هم معلومه که تارگت ام نیستی. صرفا گناهکارترین فرد بازی هستی برای من. برای اعدام اجباری کاملا طبیعیه که من روی یک نفر که از همه برام گناهکارتره وایسم و تمرکز کنم. وگرنه برای من هم کاری نداشت رای پرت بدم یا امان بگیرم یا اولویت برحسب چیزای رندوم بذارم و برم پی کار و زندگیم.پست بالا قسمتایی که قرمز کردم، نقل قولهایی بوده که مهدی کرده و خب نمیافتاد توی نقل قول
این پست، روز دوم بوده، یعنی ۱ شب گذشته و وکیل میتونه اطلاعاتی داشته باشه. ۲ جور میتونه اطلاعات داشته باشه:
۱- خودش یکی رو پرسیده و بدونه گناهکاره یا بیگناه
۲- افرادی هدف قرارش دادن و نقش اونا رو فهمیده باشه.
من به نظرم، با توجه به اینکه مهدی کلا خیلی توجه ریز به بازی نداشته و اینجا هم یهو اومده صرفا پستایی از این ۳ نفر رو نقل قول کرده، یکیشون رو لااقل پرسیده و سر همین حساستر شده رو پستاشون.
طبق چیزی که بالا گفتم، این پستش برای خودم چیز خوبی نیس چون میشه فرض شه که من رو پرسیده و گناهکار بودم و خواسته اعدامم کنه اعتبار بگیره اما نظر به اینکه نقش خودم رو میدونم، این نیس، و اگه من رو هم پرسیده باشه بیشتر به هدف اینکه یه بیگناه اذیت رو حذف کنیم میتونه بیاد سمت من. گفته یه توری پهن کنیم اگه کسی اومد ادامه داد، ما هم پی ش رو بگیریم
من خودم رو جای وکیل میذارم، همون اول بپرسم ببینم چاوش گناهکاره معلومه که نمیام انرژی برای اعدامش بذارم. اولا که طرف لیلون نیست چاوشه. دوما چه دلیلی داره سایدی که تقریبا طرفش هستم رو تضعیف کنم؟ اعتبار گرفتن با اعدام نیست. اعتبار گرفتن با ساختن سابقه و رزومه تو بازیه. یعنی میتونه گیر الکی بهت بده و تو ذهن ها این رو بکاره (کاری که درواقع کرده، اگه فرض کنیم تو گناهکاری و پرسیدتت). چیز خوبی درآوردی اتفاقا. حسم بهت منفیتر شد.@مهدی: جون به جونت کنند تهاجمی ای منم فعلا چون روت مطمئن نیستم و هنوز حسم خراب نیست تحمل می کنم. نکنم به قول خودت باید باهات برقصم و ممکنه الکی به فنا بریمدر مورد رای باهات موافق نیستم، چون بعد این همه تجربه می فهمم کی بیشتر رای میاره. ضمن اینکه جایی نگفته بودم میرم دیگه نمیام، در حال رصد بودم. گرچه بحثی نمیمونه به هر حال من با فرض 11 نفر مورد نیاز برای اعدام رای دادم. در مورد فری به نظرم حق نداری برای من تعیین و تکلیف کنی چطور بنویسم. من (یکی از) مهمترین کسائی بودم که بهش ایراد وارد کردم، ایرادمم به جا میدونم، همین که تشخیص دادم به پستش اعتماد کنم به نظرم براش کفایت می کنه. نمی تونم بهش چک سفید بدم و رای بقیه هم از روش بردارم. منتها قطعا این حق برام هست که وقتی حس کنم رای بیجا بهش داده شده پرس و جو کنم. منافاتی هم با جمله اول نمی بینم. کسی که معتقده فری هنوزم باید اعدام شه، باید حتما یکی مثل من رو قانع کنه که هنوز دلیلش پا برجاست.
میمونه در مورد خودت، اولا که من زمانی که به اون لفظت ایراد گرفته بودم پست چاوش رو دقیق نخونده بودم، ثانیا به نظرت ایرادی داره من همون ایرادی که چاوش بهت گرفته رو به شکل دیگه ای بهت بگیرم ؟به هر حال مشکل دارم باهاش، نمی فهمم اصلا منطقت رو روی این موضوع. یه توصیه بهم کردی سعی می کنم در نظر بگیرم، یه توصیه هم من بهت میکنم، اگر حس اول جمله ام درسته، با رفتار تند غیر منطقی حسم رو نبر سمت بخش دوم پستم. خلاصه کل اون بخشم این بود که مهدی گناهکار ندیدم، اما مهدی موزمار چرا. اینو نمی تونم بخاطر ترس از واکنش تو کتمان کنم
همونقدر که تو می تونی تو جایگاه قاضی قرار بگیری منم می تونم. اگر بخش اول جمله درسته سعی کن از رقصیدن با من اجتناب کنی
![]()
ضمن اینکه منم گفتم بحث نداره. چون پیشفرض من یک چیز دیگه بوده کلا. این ادامه بحث رو از نظر منطق بازی دارم میکنم وگرنه موردی تو رایات نمیبینم. اما با توضیحات خودم، نه با توضیحات تو.
رای به اعدام: خلفی
اولویت: در مرحله رای اولیه ندارم، به جز استثنا به نظرم فرار از مسئولیته، خودمو ملزم میدونم زمان دفاعیه باشم و اون موقع تصمیم بگیرم. رای به خلفی هم کاملا قابل تغییره بعد پست احتمالیش

عجب!!!! چرا نباید پاش گیر بیفته؟ اتفاقا اگه خلفی بیگناه اعدام میشد پوست کله پالیزوانو الان شما داشتی میکندیاین رای ش، رایی بوده که عملا رای آخره، سر همین اگه خلفی بیگناه هم اعدام میشد، پاش گیر نمیافتاد.
رای بدون دلیل، بازی منفعل، مشارکت در اعدام بیگناه
بازم بگم؟طبق صحبت خودت 3 شب گذشته و پالیزوان میتونسته حداقل اطلاعات از 3 نفر داشته باشه. خودت وکیل باشی ترجیحت برای پرسش کدوم سه نفر؟ همونایی که بهشون ایراد ریز و درشت میگیری یا کسی که کلا باهاش کاری نداری؟ چرا مثلا فکر نمیکنی کلا نمیخواسته بازی کنه و رای رو از سر از سرباز کنی داده؟؟؟اگه فرض کنیم خلفی رو پرسیده باشه
چی گفتم
والا این برای من یکی محتمل تره تا این که الان که فهمیدم با چند نفر بحث باز داشته و اونا رو نپرسه بیاد خلفی رو بپرسه. آخ جون تناقض؟؟؟این رای ش به خلفی اگه بیگناه در میومد دردسر ایجاد میکرد.
یا من اشتباه میفهمم؟
بلاخره اعدام خلفی چه عواقبی برای پالیزوان داره؟خودت یه چیزی گفتی که خودتو انداختی تو دردسراگه خلفی بیگناه بود، خیلی راحت به یکی دیگه (مثلا من) که تعامل داشته رای میداد، در لحظه رایهای خلفی هم با اختلاف بیشتر بود و اعدام هم میشد با اون وضعیت بازی.
کاری ندارم خلفی گناهکاره یا بی گناه یا پرسیدنش یا نه. شاید مثلا یکی مثل تو رو پرسیده و همون قضیه گناهکار مهمی که مطرح کردی شده
برای همین خواسته به یکی رای بده که در معرض اعدامه و بعدم تصمیم داشته از بازی خارج شه
نمیدونم این قسمتشو
جالب بود این قسمتش. یه چیزی رو که توجه کردم جالب تر شد، تعاملی که میگی با تو ال امین داشته، فرق داره با هم. کسی که به پالیزوان گیر داده ال امین بودهاولویت هاش هم نگاه بشه، من و امین توش هستیم که باهامون یه تعاملی داشته و مملگری که باز هیچ تعاملی نبوده. اولویت هاش توجه بشه، عملا به ترتیب تعداد رای اون موقع افراد بوده. اولویت دوم و سومش ۲ رای داشتن که بیشترین بعد خلفی بوده، اولویت آخرش هم ۱ رای داشته.
ولی کسی که پالیزوان بهش گیر داده بین اون اولویتا شما بودی
وقتی با دو نفر بحث داری (یکی که تو بهش گیر دادی و یکی که اون بهت گیر داده) اگه اولویت رای بخوای بدی بدون هیچ بحث اضافه دیگه ای کدومو اول میاری؟
عجیبه برام پالیزوان با وجود بحثش باهات در صورت بیگناهی و پرسشت و این تئوری هایی که مطرح کردی چرا اسم شما رو اول نیاورده و ال امینو اول آورده؟
سر کاری که پالیروان گناهکار کرده و مشخص نیست چه هدفی داشته پشتش داری خلفی رو قضاوت میکنی فقط؟
با مرگش طبق تئوری وجود خیاط جدا کردن حق از باطل خیلی سخت میشه. من ترجیحم اینه این فاز بهش رای ندم حداقل تا جایی که بشه.
که این فاز هم یه مقدار شکم بهش زیادتر شد رای اولیه میدم، پست هم دادم بهش و بحث باز در جریان دارم باهاش. در حالت عادی باید بحث کنم باهاش تا به نتیجه برسم ولی چه کنم رای اجباریه. رای به پالیزوان به خاطر فعالیت کمش نبود به خاطر رای و دلیل رایی بود که اورده بود و هیچجوره منطق بیگناهی بهش نمیخورد@محمدرضا
دیگه خودت میدونی من خوشبختانه یا متاسفانه به حسم خیلی تکیه میکنم، با توجه به چند تا پستت اون بازی بیگناهانه رو ازت نمیبینم فعلا، پستهایی که دادی جز دفاع از فری چیز خاصی ندیدم ازت، اون ممرضایی که میشناسم که بیگناه باشی برام نبودی
خودت ببین به پالیز رای دادی که فعالیت به اون صورتی نداشته بعد به من میگی به خاطر فعالیت کم بهم مشکوک شدی ؟!از نظر نوع بازی طبیعی میگی بهش رای دادی، منم دلیلم رو در بالا گفتم
اینو قبول دارم سبک بازی پالیز مشکل داره ولی با این فعالیت نمیشه به نتیجه خاصی رسید ، قبول داری دیگه ؟! پالیزی که کلا اینجا خیلی کم بازی کرده.
فری من اخرش متوجه نشدمنظرم در مورد چاوش تغییری نکرده، چون اطلاعاتی که دارم همون اطلاعات اول بازیه و دیگه نیومده تو بازی به اون شکل. توی بحث هاش با خودم حس بی گناهی نگرفتم. برو بخون دوباره اون پست ها رو.
تنها حالتی که میتونم برای بی گناهیش و اون واکنشاش به پست های من در نظر بگیرم اینه که تمام پست های من و به هم پیوسته نگاه میکنه. کل اون پست های اول بازی من ذهنیت کلی من متشکل از منطق+احساس رو نشون میده (که باید تفکیک می کردم) و چاوش حالا یا آگاهانه و ناخودآگاهانه این منطق و حس و تفکیک نمیکنه. همین مشکل و امیر هم داره. تنها فرقشون اینه که امیر تمایل کمتری برای اعدام من یا هرکس دیگه ای نشون داده. اما در پست های چاوش عجله به وضوح مشهوده.
این اون پستتهنمیخوام دربارشون زیاد حرف بزنم. حقیقت اینه که حوصله و تمرکز بازی ندارم. هرکاری هم کردم نتونستم ذهنم و توی محیط همیشگی مافیا قرار بدم و توی اون چهارچوب نرمال حرکت کنم. توی دفاعیاتمم مشخصه، حتی هنوزم نفهمیدم امیر و چاوش چی میگن ، سعی کردم ولی واقعا نمیتونم ذهنمو وادار کنم بشینه سر این کلاس. سرتونو درد نیارم چند بار وسوسه شدم کلا نیام ولی هرچی فکر میکنم درست نیست این حرکت، اونقدر وضعیتم حاد نیست یهو ناپدید بشم اما حوصله سوال جوابم ندارم حقیقتش. الانم اینجام که با نتیجه ورود دو به شکم به بازی رو به رو بشم و به نوعی مسعولیت اشتباهم و بپذیرم و از زیرش در نرم. همیشه میگفتم توی تحلیل تا مطمعن نشدید اوکی ندید برای بازی الان دابل استاندارد میشه خودم نیام کلا
اولیش اینه که سود میبره یا نه که حالا بررسی کردی... دومین و مهم ترینش اینه که مهدی وکیل من رو میپرسه یا نمیپرسه...یعنی برای اینکه از وکیل بودن مهدی به من برسی باید اولا مهدی من رو تو این سه شب پرسیده باشه حتما و گناهکاریم براش قطعی شده باشه بعد بیاد رای بده دیگه
برادرم، من که حداقل تو ۳-۴ جای مختلف گفتم حسم نسبت به بازی آرش مثبته. اینی که در جواب تو گفتم شجاعت میتونه شجاعت گناهکاری باشه معنیش اینه که وحی منزل نیست برام حالا اون پست که بگم ایول دیگه آرش جون بیگناهه. معلومه که میتونه حالت برعکسش هم باشه. منتهی من به صورت واضح طرف خودم رو تو اون قضیه اعلام کردم و به نظرم حس مثبتی داده که اون رو گفتم خب. تو یه جوری داری حرف من رو میچرخونی که انگار من بیام از یه پست تعریف کنم و بگم ایول و بعدش بگم اون پست ۵۰ درصد کار بی گناهه و ۵۰ درصد کار گناهکار. خیر. من حس خودم پست شجاعانه بیگناهی بود. اما همیشه یک درصدی هم برای بازی خوردن باید درنظر گرفت.

پست ۵۵ از آرش پست شجاعانهای بود. تشکر.
شجاعانه؟ چه شجاعتی داشت؟
شجاعتش به این بود که به تک تک پستها حتی اون سلام و احوالپرسی ها هم ریاکت داد و اینکه مکالمه برقرار کرد با همه. وقتی میخوای یه چیزی حتما دربیاری از تمام پستها ممکنه ناخواسته یک گیر بیخود بدی که درادامه برای خودت بد بشه، اینکه به این فکر نکنی و بخوای مکالمه مستقیم و نظر مستقیم در مورد هر پست بدی شجاعانهست. ربطی هم به نقش نداره ها. ممکنه شجاعت ساختگی گناهکاری باشه. یعنی این برداشت رو نکن که تعریف کردم که بگم ایول چه بیگناه شجاعی. اما خب پستش مفید بود چون به اکثر اتفاقات بازی لینک داشت.

با همون یه جملهای که ازش نقل کردی میخواسته تو رو اعدام کنه اعتبار بگیره؟ من خودم رو جای وکیل میذارم، همون اول بپرسم ببینم چاوش گناهکاره معلومه که نمیام انرژی برای اعدامش بذارم. اولا که طرف لیلون نیست چاوشه. دوما چه دلیلی داره سایدی که تقریبا طرفش هستم رو تضعیف کنم؟ اعتبار گرفتن با اعدام نیست. اعتبار گرفتن با ساختن سابقه و رزومه تو بازیه. یعنی میتونه گیر الکی بهت بده و تو ذهن ها این رو بکاره (کاری که درواقع کرده، اگه فرض کنیم تو گناهکاری و پرسیدتت). چیز خوبی درآوردی اتفاقا. حسم بهت منفیتر شد.
منظورم دقیقا همین بود که اگه من رو پرسیده باشه و گناهکار باشم، این پست رو میتونه داده باشه که بعدا اعدام شدم اعتبار بگیره. الان فکر کردی چه کشفی کردی؟ حرف خودم رو رد کردی، بعد همون رو زدی، بعد گفتی چیز خوبی آوردی حسم منفی تر شد؟
بارک الله، خیلی باهوشی 

من تحلیلایی که کردم با توجه به اینکه نقش خودم رو میدونم هست، مهم هم نیس برام حالا یه مقدار شک بهم ایجاد شه اگه گره بازی باز شه. مرض گناهکاری داشتم، اصلا نمیرفتم این تحلیل رو انجام بدم، یا تحلیل رو که انجام دادم میدیدم بدتر به ضرر خودم میشه، پست رو نمیفرستادم 
این تغییر نظرت درباره من و توضیح میدی لطفا؟ دقیقا کدوم پستم باعث شد شکت کم بشه؟ اون شدت و حدت اولیه ات با این تغییر نظر نمیخونه.

تحلیلاتم برای پیدا کردن و متصل کردن روابط پالیزوان با گناهکارا چندان سندیتی نداره، چون واضحا پالیزوان وکیل تنبلی بود و فکر نکنم حتی فکرم کرده باشه توی پستای اندکش. اما تلاشت قابل تحسینه.

این پستیه که تو آوردی و بعدش بهم رای دادیآرش و ال امین رو نسبتا بیگناه میبینم، در مورد رضا، مملگر، امیر، مهدی، یاسین، محمدحسین و ترسا به هیچ نتیجه خاصی نرسیدم تا اینجا. صدرا، پالیزوان، ممدرضا، محمدرضا و سحر انقدر کم بودن یا نبودن که هیچ چیزی در موردشون نمیشه گفت. در مورد فری احتیاج به بررسی بیشتری دارم و احتمال بیگناهیش هست برام هنوز. به چاوش با توجه به سبک بازیش (ایرادی که مهدی بهش گرفت رو کاملا قبول دارم) و حس ششم خودم اصلا حس خوبی ندارم. عرفان رو فقط بهش حس خوبی ندارم طبق اون حس ششم، چیزی از بازیش دستگیرم نشده فعلا، حسم هم میتونه به خاطر تغییر سبکی که خودش گفت باشه نمیدونم فعلا باید ببینم چی میشه در ادامه. اما خلفی با این سبک بازی برای من گناهکاره و بهش رای خواهم داد توی این فاز. البته فاز قبل ازش سوالی پرسیدم که بحث با رضا چرا یهو تموم شد؟ وایب منفیت چرا فروکش کرد یا اگه نکرد چی شد کلا؟ مدل بازیش یک شیطنت من یه گناهکارام آسه میام آسه میرم خاصی داره برام در کل حس خوبی هم اصلا نمیگیرم ازت. گاد گفته رای بدین و ترتیب هم مشخص کنین من شاید نباشم نمیدونم برناممم چطوری پیش میره. اگه شد برای اولویت دادن یا در صورت لزوم برای تغییر رای مجددا سر میزنم.

@چاوش
اینکه از وکیل بودن مهدی رسیدی به گناهکاری من ملزم به اتفاق افتادن خیلی چیز هاست اولیش اینه که سود میبره یا نه که حالا بررسی کردی... دومین و مهم ترینش اینه که مهدی وکیل من رو میپرسه یا نمیپرسه...یعنی برای اینکه از وکیل بودن مهدی به من برسی باید اولا مهدی من رو تو این سه شب پرسیده باشه حتما و گناهکاریم براش قطعی شده باشه بعد بیاد رای بده دیگه
به نظرت احتمالش چند درصد میتونه باشه این؟
بعد چاوش بیاد کل بازیو بذاره کنار بر مبنای صرفا یه سناریو پیش بره و رای بده؟
باید یه کم بیشتر فک کنم کلا 
بعد میگن نه امین سبک بازیش گناهکارانه ست...من اینهمه پست راجع به ممل مینویسم هیچی به هیچیرای به پالیزوان به خاطر فعالیت کمش نبود به خاطر رای و دلیل رایی بود که اورده بود و هیچجوره منطق بیگناهی بهش نمیخورد
برای همین متفاوته با چیزی که برای من آوردی
اگرم حسی عه که خب اوکیه چیزی نیست من بگم
@فری
فری من اخرش متوجه نشدم
اول که کاملا با امیر و چاوش مشکل داشتی و کاملا جبهه گرفتی بعد اومدی قبول کردی بد بازی کردی و حرف اون دوتا رو قبول کردی الان فاز بعدی شده اومدی میگی نظرت همون نظر اول در مورد چاوش عه؟
دقیقا کدومش؟
الان پس میگی گیری که بهت دادن اشتباه بود و اون پستی که دادی و قبول کردی بد بازی کردی رد شده و نظرت همون اول بازیه؟
دقیقا مشخص کن چون نظراتت با هم نمیخونن از هر فاز تا بعدی عوض میشن
این اون پستته
منتظرم که جواب بدی
این ها رو که خودم اعتراف کردم امیر ظاهرا نرم شده فعلا. 
@کلی
نمیدونم واقعا شاید من بد استدلالم رو بیان کردم برای ممل که فقط یدونه رای آورده تا الان
جالبه همه هم میخونن هیچ نظری نمیدن صرفا میگن حرکت رای عوض کردن ممل بیگناهانه ستبعد میگن نه امین سبک بازیش گناهکارانه ست...من اینهمه پست راجع به ممل مینویسم هیچی به هیچی
نمیدونم شاید گناهکار تیمیه که انقد راحت هیچ کس کاری بهش نداره
چون اگه بیگناه بود یا حداقل گناهکار تیمی نبود ... پخش میشدن این وسط...یعنی مثلا یکی میومد سمت من و با من رای میداد به ممل... یکی دیگه میرفت تو جبهه مخالف