@مهسا
رسیدی به همون سوالی که امین ازم پرسید و جوابش رو دادم توی پست قبلتر. داشتم گزارههای مثبت و منفی شازده رو مقایسه میکردم، اون «یا دکتر لکتر» رو حساب نکردم و قیاس معالفارق بود
از اونجایی که این فاز رای و اعدام اجباریه، باید تا ۵شنبه به یک نتیجهای برسیم و گزینه پیدا کنیم، خودم شخصا هیچ گزینهای ندارم فعلا و ایدهای هم ندارم که تا پنجشنبه چطور پیش میره بازی.
بنابراین یه نظر کلی (و اکثرا حسی) راجع به بازیکنان بدم که بتونیم دیالوگهای بیشتری تولید کنیم

:
رضا (RezaZ): حس منفیای نگرفتم ازش تا اینجای کار، تحلیل بالانسش کوتاه و تو ذ پوینت و بدون اضافه کاری بود و بحثهاش با محمد و مهسا هم بهجا، سر دومی باید ببینیم چطور پیش میره و آیا جامعتر از دور پیش کار میکنه یا نه
فری (FM90): محافظهکار و میانجیگر و توضیحدهنده و مهربون

بوده. میتونه از بیگناهیش باشه میتونه سیف زون گناهکاری باشه. با توجه به شناختم از فری پشت این سبک بازیش و لحنش فکر هست قطعا. تشخیص اینکه پشت این سبک بازی چه تفکری هست فعلا برام سخت بوده. درمجموع توی دایرهی بیگناهان حدسیم قرار میگیره فعلا.
صدرا (Sadra): پست بالانس رو اگه به خاطر توضیحاتش فاکتور بگیریم، پست شماره ۳۰ اش حسش خوب و مثبت بود برام اما توی پست بعدی، که گفت تو که همیشه برات مثبتم چرا بهم شک داری، زد تو جاده خاکی

این شاکی شدنش یه چیز تو مایههای اون حرف رامتین دور هفتم بود که بین این همه آدم چرا به من گیر دادین

یه جورایی انگار روی حس مثبت من تو بازی حساب باز کرده بود

منتظر جوابش هستم
مهدی (Mahdi): مهدی به نحو عجیبی سربهزیر و مصالحهگر بوده به نظرم این دور. یعنی بعد از اونجا که اسم مهسا رو نیاورد به نظرم خودش رو توی موضع توضیحدهنده و آسیبپذیر قرار داده که در نوع خودش برای مهدی عجیبه

از ایرادش به فرمت پست امیر هم حس خوبی نگرفتم، مطمئن نیستم اگه خودش صدر لیست (ته لیست

) نبود چنین ایرادی میگرفت، کلا هم یه کم حس ریشسفیدی از اون قسمت پستش گرفتم که یعنی مثلا حواسش هست پشت دست امیر بازی نشه
مهسا (Moonsa): مهسا کلا تشخیصش سخته، از این لحاظ که همیشه یک جور بازی میکنه اما هیچ دور هم مثل ادوار قبلش بازی نمیکنه

ایرادات منطقی پستهاش رو کنار بذاریم (کلا تجربه نشون داده مهسا بیگناه یا گناهکار باشه از ایرادات منطقی پستهاش نمیشه به نتیجهای رسید) این دور حس هیجان خاصی از بازیش و لحن پستهاش میگیرم، میتونه بهخاطر نقشش باشه چون به نظرم نوع بازی جوری نبوده که هیجان خاصی برانگیزه

یعنی بیگناه یا گناهکار باشه نقش مهمی داره به نظرم حالا ولی هنوز زوده برای تشخیص فرد صعبالتشخیصی مثل مهسا

آها اینم اضافه کنم که از ایراد مهسا به فرمت پست امیر هم حس خوبی نگرفتم و به نظرم اگه ته لیست نبود چنین گیری نمیداد و حس اون قسمت پستش در جواب امیر از مهدی هم بدتر بود به نظرم
عرفان (Erf_ju): حسی که بازیش دارم تا اینجا، اینه که داره فیلیباستر بازی درمیاره

یعنی اونقدر پست طولانی و زیاد میده که نشه درموردش درست نتیجه گیری کرد یا باهاش درست بحث کرد یا حتی پستهاش رو کامل تحلیل کرد. حالا نمیگم عمدا این کار رو کرده لزوما چون با توجه به مدت طولانی فازها و وقت زیادی که برای خوندن دارن بازیکن ها و البته قوانینی که گاد گذاشته، اتخاذ عامدانهی چنین حرکتی منطقی نیست زیاد، منتهی حداقلش اینه که یه شکم سیریای داره که نگران محدودیت پست نیست. بیگناه سعی میکنه پستهاش رو مدیریت کنه تا بتونه در هر زمان بازی خصوصا اواخر فاز، تاثیرگذاریش رو با پست دادن نگه داره. ولی عرفان قشنگ پستهاش اینجوریه که چیزی که تو ۲ خط میتونه بگه رو تو ۶ خط میگه؛ و نمیتونم تصور کنم با این همه تاکید گاد صرفا سر حواسپرتی این کار رو کرده باشه، به نظرم براش مهم نبوده
ال امین (Amin): چندتا پستی که داده بازیش منطقی و در ادامهی دور قبلش بوده به نظرم. نکات خوبی هم اشاره کرده. فعلا مثبت.
محمدحسین (Atomic Ant): حس بازیش مثبت و بیگناه جستجوگر بوده. اون پست نظر کلیش هم به نظرم بیشتر ایراد برندینگ

داشت تا چیز دیگهای. بیشتر شبیه پستهای نظر کلیای شد که فاز ۳-۴ میده آدم درحالی که بیشتر صرفا تحلیل پست بالانس شروع بازی بود. نمیدونم میشه به تلاش برای «فعالیتسازی» ربطش داد یا صرفا میسبرندینگ سهوی بوده. جز اون ایراد دیگهای نداشته بازیش.
بقیهی دوستان هم یا ۴۰۴ فعالیت یافت نشد

یا صرفا یه پست بالانس رو داده بودن که منتظر ادامهی فعالیتشون هستیم

یاسین عزیز هم ایشالا مشکلش چیز جدیای نباشه
اما دربارهی اتفاقات شب. عماد و محمدی مردهن که جفتشون توی روز فعالیت زیادی نداشتن در حد یکی دو پست. در بازیهای عادی سابق که قاتل تیم نبود و تکی بود، معمولا قاتل کسی بود که افراد توی سایه یا کمخطرتر رو میزد (تا ردی از خودش به جا نذاره) و مافیا که زورش زیادتر بود افراد درشت

و فعال بازی رو میزد. اما از طرفی قاتلان تیرشون دو مرحلهایه، یعنی باید یکی رو شب اول و شب دوم زده باشن تا در شب دوم مرده باشه و در این صورت توجیه خاصی برای انتخاب عماد یا محمد در شب اول به ذهنم نمیرسه، مگر انگیزهی شخصی داشته باشن مثلا.

خصوصا چون هر دو از افرادی بودن که ادوار اخیر حضور نداشتن. برای مافیا هم نمیتونم حالتی رو تصور کنم که افراد داخل بازی رو ول کنه بره افراد توی سایه رو بزنه چون مافیا که ترسی از رد به جا گذاشتن نداره خیلی. مگر اینکه مثلا دو سه نفرشون از افراد فعال و پردرگیر بازی بوده باشن که بخوان از رد به جا گذاشتن بترسن. تنها حالت دیگه ای که به ذهنم میرسه پلیس/کاراگاهه که محمد گناهکار رو زده باشه، که باز پلیس خیلی بعیده شب اول که محمد پست خاصی نداده بود بخواد بپرسدش، میمونه کاراگاه که همون شب میپرسه و میزنه.
توضیح: از 3 حالت زیر، یک حالت کاملا صحیح هست، یک حالت یک گزاره غلط دارد و یک حالت هم 3 گزاره غلط.
حالت اول:
مافیا و قاتلان اقدام به قتل موفق داشتند.
شازده و دکتر لکتر در شب فعالیت داشتند.
جنگیر در شب فعالیت داشت، اما نتوانست نفوذی را شناسایی کند.
سمشناس یا روانپریش اقدام به قتل داشتند.
پلیس گناهکاری را شناسایی نکرد.
کاراگاه و شکارچی اعمال نقش کردند.
حالت دوم:
2 اقدام به قتل در شب داشتیم که یک مورد آن موفق بود.
به جز پدرخوانده، دو عضو دیگر مافیا اعمال نقش کردند.
فرقه نفوذی را شناسایی کرد.
دکتر و جراح اعمال نقش نکردند.
کاراگاه و پلیس و شکارچی در شب فعالیت داشتند.
حالت سوم:
پدرخوانده و روانپریش اقدام به قتل کردند.
دکتر لکتر یا شازده در شب اعمال نقش داشتند.
جنگیر در شب فعالیت داشت.
جراح یا شکارچی اعمال نقش داشتند.
پلیس یا کاراگاه نتوانستند گناهکاری را شناسایی کنند.
در مورد محمد که نفوذی بوده، به خاطر جمله سوم حالت دوم رفتم پستهاش رو خوندم ببینم ممکنه نخی داده باشه، به این برخوردم:
گزاره دوم در مورد اقدام سه مورد اقدام به قتل صحبت می کنه، در مورد این باید اول تعیین کرد چند نقش منفی در بازی داریم که میتونن اقدام به قتل بی گناهان داشته باشن؟ با نقش هایی که خوندم: پدرخوانده، تروریست با خودکشی کردن، نفوذی(ها) با حدس جادوگر و پیوستن به فرقه، سم شناس و قاتل در دو شب متوالی. سم شناس و قاتل البته میتونن در یک شب اقدام به نقش همزمان داشته باشند. اما باید به این موضوع نگاه کنیم که این دو در شب اول اقدام به قتل ندارن، بلکه اقدام به زخمی کردن طرف دارن. برای همین این بند کمی گنگ به نظر میرسه و اگر منظور پویا صراحتاً اقدام به قتل باشه، اونوقت نادرست از آب درمیاد. اگر منظور از اقدام به قتل، "اقدام به نقش" باشه اونوقت احتمال درست بودن این بند هم هست.
به نظرم همین که حواسش به اون بند سهمیه قتل نفوذی بوده و اینجوری نوشته (کلا هم ادامهی پستش زیاد حرف از جذب موفق جادوگر زده) اونقدر هم بعید نیست که فرقه شانسش رو روش امتحان کرده باشه بنابراین نمیشه راحت حالت دوم رو رد کرد.
در مورد قتلهای شب و حالتهایی که بالا عنوان کردم، حالت اول حالتیه که عماد و محمد رو مافیا+قاتل زدن، حالت دوم حالتیه که یکیش رو مافیا/قاتل زده و یکیش رو قاعدتا کاراگاه/پلیس (که اتفاقا فعالیت هم داشتن توی اون حالت) و حالت سوم هم مشخص نیست چون هم مافیا و قاتل اقدام به قتل داشتن هم یکی از بین پلیس و کاراگاه ممکنه گناهکاری رو تونسته باشه شناسایی کنه. از بقیهی گزارهها هم چیزی دستگیرم نشد زیاد اما در کل از لحاظ بار گزارههای مثبت و منفی و گزارههای «یا» دار، احتمال درست بودن حالت سوم بیشتره روی کاغذ چون جامعتر و کلیتره.
ضمیمه: این آخر که رفتم پست محمد رو خوندم، به ذهنم رسید که بعید نیست مافیا یا قاتل این رو نخ نفوذی تشخیص داده باشه و زده باشدش که فرقه رو تضعیف کنه. این باز یه کم منطقیتر میکنه توجیهش رو البته برای مافیا، چون قاتل که باید شب اول و قبل از پست محمد تیر اول رو بهش زده باشه. کلا با توجه به بالانس بازی محتمله مافیا دنبال نخ نفوذی بگرده تا بزندش. اگه این درست باشه و مافیا زده باشدش میتونیم بگیم گناهکارا به جون هم افتادن و بالانس پویا داره جواب میده
ویرایش گاد: سهمیه امروزت تمومه. بیشتر از 3 پست بود این و یک پست از سهمیه این فازت کم شد. تکرار نشه.