جدیدترین‌ها

بازی دور یازدهم مافیا | ته ِ خط

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
177
@مهسا
از اونجایی که امیر بازی منو خوب میشناسه و وقتی بیخودی به پر و پام می بپیچه این حسو بهم میده که مرض داره نمونه بارزش دور پیش بود.
امیر بازی تو رو خوب می‌شناسه، بنابراین وقتی گناه‌کار باشه و گیر بده بهت، می‌فهمی که این گیر بیخودیه و مرض پشتشه؛ در نتیجه حالا که می‌دونیم امیر مرض پشتش نیست، وقتی بهت گیر می‌ده، و با تأکید بر گفته‌ی خودت که بازیِ تو رو می‌شناسه، این گیر بیخود نیست طبق منطق خودت. :دی

درباره‌ی قضیه‌ی عرفان. ببین:
گفتم اگه نوشته من رو نوار خالی میدونی خودتم همین کارو کردی.
نوار خالی برات چه معنی‌ای داره؟ این رو توضیح بده. من دیفالت می‌گیرم که نوار خالی اکت گناه‌کاریه و وقتی تو می‌گی "اگه من نوار خالی کردم تو هم کردی"، من می‌خونم "اگه من اکت گناه‌کاری رفتم تو هم رفتی." :دی

کارکشته مافیا
پسندها
265
سلام دوستان ببخشید من گوشیم گم شده بود لپتاپ هم نداشتم. الان تازه تونستم بیام و از گاد امان گرفتم. گفت چون فاز ۲ هست اوکیه. از فردا هستم.

آرش
پسندها
337
@مهسا

گزاره‌ی منطقی «شازده اعمال نقش نداشت» شامل حالت «شازده در بازی نیست» هم میشه. حالا منی که علمی ندارم چه نقشی تو بازیه و چیزی هم برای استدلال کردن درموردش ندارم، تنها چیزی که برای تحلیل اون گزاره بود همون محدود بودن سهمیه های شازده بود که احتمال درست بودنش رو بیشتر می‌کرد. وگرنه فرق اون دوتا گزاره نمی‌تونه بود و نبود شازده باشه.

من بیشتر پست‌های این فاز رو نتونستم با دقت بخونم ایشالا فردا می‌خونم یه نظر کلی می‌دم.

کاربلد مافیا
پسندها
63
با سلام

بعد سالن میخواستم کامل بیام تو بازی و پست بدم ولی متاسفانه اتفاق بدی افتاد برام ، اونایی که در جریان سالن رفتن بنده هستن و من رو میشناسن مثل مهدی، چاوش و غیره در جریان سالن رفتنمون هستن.

خلاصه امروز رفتیم سالن یه ذره فوتبال بازی کنیم زارت همون اول سالن یکی از بچه ها یه شوت زد انگشتم برگشت قشنگ 😩😩 بعد سالن رفتم دکتر و عکس و اینا ، که گفتن ترک برداشته و باید اتل ببندم به مدت دو هفته ، گفتم‌بیام بگم چرا نیستم و نمیتونم تو بازی باشم . از گاد هم امان گرفتم فقط گفتم یه پست بدم که نگید چرا یاسین نیستش ...

ببینم در روزای بعد دستم چطور میشه ، فعلا که بزور تایپ کردم این چند خط رو . هر موقع میام بازی کنیم یه داستانی پیش میاد😩 خلاصه حالم زیاد خوب نیست ...

ببخشید که نمیتونم تو بازی باشم فعلا

همین دیگه

ویرایش گاد: امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

فاز روز دوم تموم هست. تا فردا ظهر فرصت هست برای ارسال اهداف، ولی در اولین فرصت بفرستید اگر آنلاین هستید. فرصت برای کسی هست که دسترسی نداره امشب.:دی

اتفاقات شب هم فردا عصر منتشر خواهد شد وقتی برسم خونه.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
اتفاقات فاز شب دوم
عماد کشته شد متاسفانه و بی‌گناه بود.
محمد هم کشته شد؛ فرقه و نفوذی بود.

توضیح: قتل و اقدام به قتل مفهومش مشخصه و وقتی به کار می‌ره که اقدام‌کننده، گناه‌کار باشه. وقتی پلیس یا کاراگاه یک گناه‌کارُ بکشه، نمی‌شه قتل.:دی اون فردُ به سزای اعمال ناشایستش:)) رسونده در واقع. قتل (Murder) هم مساوی کشتن (Killing) نیست. حالت خاصی از کشتن هست.

حالات اتفاقات شب دوم

توضیح: از 3 حالت زیر، یک حالت کاملا صحیح هست، یک حالت یک گزاره غلط دارد و یک حالت هم 3 گزاره غلط.

حالت اول:
مافیا و قاتلان اقدام به قتل موفق داشتند.
شازده و دکتر لکتر در شب فعالیت داشتند.
جنگیر در شب فعالیت داشت، اما نتوانست نفوذی را شناسایی کند.
سم‌شناس یا روان‌پریش اقدام به قتل داشتند.
پلیس گناه‌کاری را شناسایی نکرد.
کاراگاه و شکارچی اعمال نقش کردند.

حالت دوم:
2 اقدام به قتل در شب داشتیم که یک مورد آن موفق بود.
به جز پدرخوانده، دو عضو دیگر مافیا اعمال نقش کردند.
فرقه نفوذی را شناسایی کرد.
دکتر و جراح اعمال نقش نکردند.
کاراگاه و پلیس و شکارچی در شب فعالیت داشتند.

حالت سوم:
پدرخوانده و روان‌پریش اقدام به قتل کردند.
دکتر لکتر یا شازده در شب اعمال نقش داشتند.
جنگیر در شب فعالیت داشت.
جراح یا شکارچی اعمال نقش داشتند.
پلیس یا کاراگاه نتوانستند گناه‌کاری را شناسایی کنند.

تهدید!: خیلی جدی بگیرید. گزاره‌ها فقط باید به‌صورت منطقی مورد بررسی قرار گیرند. اگر گاد با خواندن تحلیل شما متوجه کوچکترین اشاره یا ادعای حتی نامحسوس به نقش‌تان در شب بشود یا تعدادی از بازیکنان نقش شما را (ولو به غلط) از روی تحلیل‌تان تشخیص دهند، درجا و بدون اطلاع قبلی گادکش خواهید شد.

فاز روز سوم

زمان اتمام: پنج‌شنبه ساعت 23
محدودیت پست: هر نفر 13 پست. حداکثر تعداد پست در هر روز 3 عدد.

بازیکنان حاضر در بازی 17 نفر

آرش (Arsonist)
رضا (RezaZ)
محمدامین (Mamalgr)
فری (FM90)
صدرا (Sadra)
مهدی (Mahdi)
یاسین (برلین)
خلفی (Amin Khalafi)
مهسا (Moonsa)
عرفان (Erf_ju)
ال امین (Amin)
محمد چاوش (Chavosh)
محمدحسین (Atomic Ant)
ترسا (Lotus)
رابین (Rabin)
سپهر (Sepehr)
مهدی حسینی

آرای لازم برای اعدام: 9 رای

این فاز رای اجباری و اعدام هم اجباری هست و هرکس رای نده گادکش خواهد شد. دفاعیه همون ساعت 23 پنج‌شنبه هست به مدت یک ساعت.
و همه باید بین تمام افرادی که در دفاعیه هستند، اولویت رای داشته باشند. اولویت می‌تونه در تاپیک یا شخصا به گاد اعلام بشه.
اگر در اواخر فاز حضور ندارید، باید بین تمام بازیکنان اولویت رای داشته باشید.

افراد شبه‌فرعی که نه حق رای دارن و نه رای می‌پذیرن:
سحر فراری هست؛ آریا صیاد. و امیر کلانتر.

در رابطه با تخطی‌های انجام‌شده از محدودیت پست:
کمیته داوران (متشکل از پویا، روباه و گاد) باتوجه به اعلام ندامت متخلفین و درخواست آنها برای شمارش پست‌ها و هشدار مبنی بر اتمام پست‌ها، علی‌رغم تاکید پویا بر مجازات شدید، آرای زیر را با ارفاق و بخشش بسیار صادر کرد و حداقل جریمه را در نظر گرفت:

1. عرفان به دلیل تخلف زیاد از محدودیت پست، 6 پست جریمه شد و در سه روز ابتدایی فاز، حق ارسال بیش از 1 پست (مجموعا) ندارد.
2. مهسا به دلیل تخلف از محدودیت پست و داشتن سابقه قبلی، 3 پست جریمه شد و در سه روز ابتدایی فاز، حق ارسال بیش از 3 پست (مجموعا) ندارد.
3. محمدحسین به دلیل تخلف از محدودیت پست، 3 پست جریمه شد.

لازم به توضیح است که پست‌های اضافه بندگان نامبرده، در صورت تکرار پاک خواهند شد. همچنین تخلفات بندگان دیگر در این فاز و فازهای آتی مجازات شدیدتری را در پی خواهد داشت.

از این به بعد هم تذکر داده خواهد شد؛ ولی خودتون باید دقت کنید. پست شماره 30 که صدرا ارسال کرده، دقیقا یک پست هست. با هر مانیتور یا گوشی یا هر کوفت و زهرمار دیگه‌ای که می‌بینید، با اون مطابقت بدید. محدودیت هم برای اینه که از اون عدد کمتر بنویسید. تا خرخره پر کنید و 2 خط هم اضافه کنید معلومه جریمه می‌شید.

ابتدای پست‌های گاد را به طور کامل و دقیق بخوانید؛ سپس فاز سوم را شروع بفرمایید.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@رضا:
ببین، امیر به من به اشتباه ایراد وارد میکنه،میدونم امیر گناهکار نیست میگم با دقت بخونه، و یه جورایی خداروشکر میکنم (بابت اطلاع از نقشش) وگرنه امکان اشتباه داشتم با این پستش. این چیزی که گفتم رو میتونی هر طوری دلت میخواد برداشت کنی. ولی منظور دقت توی خوندن پستا و ذکر حساسیت قضیه بوده.
گفتم امیر بازی منو میشناسه ولی هیچ کلمه‌ای به کار نبردم که بگم همیشه منو درست تشخیص میده :دی که نتیجه میگیری چون بهم گیر داده و خودش گناهکار نیست گیرش وارده. با منطق خودت جور درمیاد همچین چیزی؟! :دی
نوارخالی یعنی تکرار چیزای بدیهی، یه چیزایی تو مایه‌های شونه خالی کردن. حرف تو زمانی درسته که من قبول کنم نوار خالی پر کردم، و به عرفان بگم تو خودتم همینکارو کردی، ولی دقیقا مخالف اینو گفتم، حتی از نظر من عرفانم نوار خالی پر نکرده :دی. هدف نشون دادن تفاوت جزئی نوشته‌هامون بوده. پس استدلالت باطله.
ضمنا بدم میاد وسط یه بحث حرف اولی که زدی رو ول میکنی، میری یه تیکه از جواب دومم رو میاری و اونو مطرح میکنی. این حسو میده که به زور میخوای بگی تو گناهکاری و با چه دلیلیش مهم نیست و حرفاتم اصلا مهم نیس :دی. لطفا بحثا رو به نتیجه برسونیم سر جای خودش.

@آرش:
شازده میتونه نباشه و گاد بنویسه شازده یا فلانی اعمال نقش کردند. نمیتونه؟
حالت ۲ رو با بند فرقه میذاریم کنار، میگی یا ۱ درسته یا ۳. بعد میگی فرقشون توی اعمال نقش شازده‌اس که چون محدودیت سهمیه داره بعیده عمل کنه و ۱ درسته. ولی اگه فرض کنیم شازده نیست، گزاره دوم حالت اول درسته، گزاره دوم حالت ۳ هم میتونه درست باشه یا غلط که بستگی به لکتر داره. چطوری اینجا برات حالت ۱ درستتر میشه؟

آرش
پسندها
337
@مهسا
رسیدی به همون سوالی که امین ازم پرسید و جوابش رو دادم توی پست قبل‌تر. داشتم گزاره‌های مثبت و منفی شازده رو مقایسه می‌کردم، اون «یا دکتر لکتر» رو حساب نکردم و قیاس مع‌الفارق بود :دی

از اونجایی که این فاز رای و اعدام اجباریه، باید تا ۵شنبه به یک نتیجه‌ای برسیم و گزینه پیدا کنیم، خودم شخصا هیچ گزینه‌ای ندارم فعلا و ایده‌ای هم ندارم که تا پنج‌شنبه چطور پیش می‌ره بازی.
بنابراین یه نظر کلی (و اکثرا حسی) راجع به بازیکنان بدم که بتونیم دیالوگ‌های بیشتری تولید کنیم :دی :

رضا (RezaZ): حس منفی‌ای نگرفتم ازش تا این‌جای کار، تحلیل بالانسش کوتاه و تو ذ پوینت و بدون اضافه کاری بود و بحث‌هاش با محمد و مهسا هم به‌جا، سر دومی باید ببینیم چطور پیش میره و آیا جامع‌‌تر از دور پیش کار می‌کنه یا نه :دی

فری (FM90): محافظه‌کار و میانجی‌گر و توضیح‌دهنده و مهربون :دی بوده. می‌تونه از بیگناهیش باشه می‌تونه سیف زون گناهکاری باشه. با توجه به شناختم از فری پشت این سبک بازیش و لحنش فکر هست قطعا. تشخیص اینکه پشت این سبک بازی چه تفکری هست فعلا برام سخت بوده. درمجموع توی دایره‌ی بیگناهان حدسیم قرار می‌گیره فعلا.

صدرا (Sadra): پست بالانس رو اگه به خاطر توضیحاتش فاکتور بگیریم، پست شماره ۳۰ اش حسش خوب و مثبت بود برام اما توی پست بعدی، که گفت تو که همیشه برات مثبتم چرا بهم شک داری، زد تو جاده خاکی :))این شاکی شدنش یه چیز تو مایه‌های اون حرف رامتین دور هفتم بود که بین این همه آدم چرا به من گیر دادین :دی یه جورایی انگار روی حس مثبت من تو بازی حساب باز کرده بود :دی منتظر جوابش هستم

مهدی (Mahdi): مهدی به نحو عجیبی سر‌به‌زیر و مصالحه‌گر بوده به نظرم این دور. یعنی بعد از اونجا که اسم مهسا رو نیاورد به نظرم خودش رو توی موضع توضیح‌دهنده و آسیب‌پذیر قرار داده که در نوع خودش برای مهدی عجیبه :دی از ایرادش به فرمت پست امیر هم حس خوبی نگرفتم، مطمئن نیستم اگه خودش صدر لیست (ته لیست :دی) نبود چنین ایرادی می‌گرفت، کلا هم یه کم حس ریش‌سفیدی از اون قسمت پستش گرفتم که یعنی مثلا حواسش هست پشت دست امیر بازی نشه :دی

مهسا (Moonsa): مهسا کلا تشخیصش سخته، از این لحاظ که همیشه یک جور بازی می‌کنه اما هیچ دور هم مثل ادوار قبلش بازی نمی‌کنه :)) ایرادات منطقی پست‌هاش رو کنار بذاریم (کلا تجربه نشون داده مهسا بیگناه یا گناهکار باشه از ایرادات منطقی پست‌هاش نمی‌شه به نتیجه‌ای رسید) این دور حس هیجان خاصی از بازیش و لحن پست‌هاش می‌گیرم، می‌تونه به‌خاطر نقشش باشه چون به نظرم نوع بازی جوری نبوده که هیجان خاصی برانگیزه :دی یعنی بیگناه یا گناهکار باشه نقش مهمی داره به نظرم حالا ولی هنوز زوده برای تشخیص فرد صعب‌التشخیصی مثل مهسا :)) آها اینم اضافه کنم که از ایراد مهسا به فرمت پست امیر هم حس خوبی نگرفتم و به نظرم اگه ته لیست نبود چنین گیری نمی‌داد و حس اون قسمت پستش در جواب امیر از مهدی هم بدتر بود به نظرم :دی

عرفان (Erf_ju): حسی که بازیش دارم تا اینجا، اینه که داره فیلیباستر بازی درمیاره :دی یعنی اونقدر پست طولانی و زیاد می‌ده که نشه درموردش درست نتیجه گیری کرد یا باهاش درست بحث کرد یا حتی پست‌هاش رو کامل تحلیل کرد. حالا نمی‌گم عمدا این کار رو کرده لزوما چون با توجه به مدت طولانی فاز‌ها و وقت زیادی که برای خوندن دارن بازیکن ها و البته قوانینی که گاد گذاشته، اتخاذ عامدانه‌ی چنین حرکتی منطقی نیست زیاد، منتهی حداقلش اینه که یه شکم سیری‌ای داره که نگران محدودیت پست نیست. بیگناه سعی می‌کنه پست‌هاش رو مدیریت کنه تا بتونه در هر زمان بازی خصوصا اواخر فاز، تاثیرگذاریش رو با پست دادن نگه داره. ولی عرفان قشنگ پست‌هاش اینجوریه که چیزی که تو ۲ خط می‌تونه بگه رو تو ۶ خط می‌گه؛ و نمی‌تونم تصور کنم با این همه تاکید گاد صرفا سر حواس‌پرتی این کار رو کرده باشه، به نظرم براش مهم نبوده :دی

ال امین (Amin): چندتا پستی که داده بازیش منطقی و در ادامه‌ی دور قبلش بوده به نظرم. نکات خوبی هم اشاره کرده. فعلا مثبت.

محمدحسین (Atomic Ant): حس بازیش مثبت و بیگناه جستجوگر بوده. اون پست نظر کلیش هم به نظرم بیشتر ایراد برندینگ :دی داشت تا چیز دیگه‌ای. بیشتر شبیه پست‌های نظر کلی‌ای شد که فاز ۳-۴ می‌ده آدم درحالی که بیشتر صرفا تحلیل پست بالانس شروع بازی بود. نمی‌دونم می‌شه به تلاش برای «فعالیت‌سازی» ربطش داد یا صرفا میس‌برندینگ سهوی بوده. جز اون ایراد دیگه‌ای نداشته بازیش.

بقیه‌ی دوستان هم یا ۴۰۴ فعالیت یافت نشد :)) یا صرفا یه پست بالانس رو داده بودن که منتظر ادامه‌ی فعالیت‌شون هستیم :دی یاسین عزیز هم ایشالا مشکلش چیز جدی‌ای نباشه:گل:

اما درباره‌ی اتفاقات شب. عماد و محمدی مرده‌ن که جفتشون توی روز فعالیت زیادی نداشتن در حد یکی دو پست. در بازی‌های عادی سابق که قاتل تیم نبود و تکی بود، معمولا قاتل کسی بود که افراد توی سایه یا کم‌خطرتر رو می‌زد (تا ردی از خودش به جا نذاره) و مافیا که زورش زیادتر بود افراد درشت :دی و فعال بازی رو می‌زد. اما از طرفی قاتلان تیرشون دو مرحله‌ایه، یعنی باید یکی رو شب اول و شب دوم زده باشن تا در شب دوم مرده باشه و در این صورت توجیه خاصی برای انتخاب عماد یا محمد در شب اول به ذهنم نمی‌رسه، مگر انگیزه‌ی شخصی داشته باشن مثلا. :دی خصوصا چون هر دو از افرادی بودن که ادوار اخیر حضور نداشتن. برای مافیا هم نمی‌تونم حالتی رو تصور کنم که افراد داخل بازی رو ول کنه بره افراد توی سایه رو بزنه چون مافیا که ترسی از رد به جا گذاشتن نداره خیلی. مگر اینکه مثلا دو سه نفرشون از افراد فعال و پردرگیر بازی بوده باشن که بخوان از رد به جا گذاشتن بترسن. تنها حالت دیگه ای که به ذهنم می‌رسه پلیس/کاراگاهه که محمد گناهکار رو زده باشه، که باز پلیس خیلی بعیده شب اول که محمد پست خاصی نداده بود بخواد بپرسدش، می‌مونه کاراگاه که همون شب می‌پرسه و می‌زنه.

توضیح: از 3 حالت زیر، یک حالت کاملا صحیح هست، یک حالت یک گزاره غلط دارد و یک حالت هم 3 گزاره غلط.
حالت اول:
مافیا و قاتلان اقدام به قتل موفق داشتند.
شازده و دکتر لکتر در شب فعالیت داشتند.
جنگیر در شب فعالیت داشت، اما نتوانست نفوذی را شناسایی کند.
سم‌شناس یا روان‌پریش اقدام به قتل داشتند.
پلیس گناه‌کاری را شناسایی نکرد.
کاراگاه و شکارچی اعمال نقش کردند.

حالت دوم:
2 اقدام به قتل در شب داشتیم که یک مورد آن موفق بود.
به جز پدرخوانده، دو عضو دیگر مافیا اعمال نقش کردند.
فرقه نفوذی را شناسایی کرد.
دکتر و جراح اعمال نقش نکردند.
کاراگاه و پلیس و شکارچی در شب فعالیت داشتند.

حالت سوم:
پدرخوانده و روان‌پریش اقدام به قتل کردند.
دکتر لکتر یا شازده در شب اعمال نقش داشتند.
جنگیر در شب فعالیت داشت.
جراح یا شکارچی اعمال نقش داشتند.
پلیس یا کاراگاه نتوانستند گناه‌کاری را شناسایی کنند.

در مورد محمد که نفوذی بوده، به خاطر جمله سوم حالت دوم رفتم پست‌هاش رو خوندم ببینم ممکنه نخی داده باشه، به این برخوردم:
گزاره دوم در مورد اقدام سه مورد اقدام به قتل صحبت می کنه، در مورد این باید اول تعیین کرد چند نقش منفی در بازی داریم که میتونن اقدام به قتل بی گناهان داشته باشن؟ با نقش هایی که خوندم: پدرخوانده، تروریست با خودکشی کردن، نفوذی(ها) با حدس جادوگر و پیوستن به فرقه، سم شناس و قاتل در دو شب متوالی. سم شناس و قاتل البته میتونن در یک شب اقدام به نقش همزمان داشته باشند. اما باید به این موضوع نگاه کنیم که این دو در شب اول اقدام به قتل ندارن، بلکه اقدام به زخمی کردن طرف دارن. برای همین این بند کمی گنگ به نظر میرسه و اگر منظور پویا صراحتاً اقدام به قتل باشه، اونوقت نادرست از آب درمیاد. اگر منظور از اقدام به قتل، "اقدام به نقش" باشه اونوقت احتمال درست بودن این بند هم هست.
به نظرم همین که حواسش به اون بند سهمیه قتل نفوذی بوده و اینجوری نوشته (کلا هم ادامه‌ی پستش زیاد حرف از جذب موفق جادوگر زده) اونقدر هم بعید نیست که فرقه شانسش رو روش امتحان کرده باشه بنابراین نمیشه راحت حالت دوم رو رد کرد.

در مورد قتل‌های شب و حالت‌هایی که بالا عنوان کردم، حالت اول حالتیه که عماد و محمد رو مافیا+قاتل زدن، حالت دوم حالتیه که یکیش رو مافیا/قاتل زده و یکیش رو قاعدتا کاراگاه/پلیس (که اتفاقا فعالیت‌ هم داشتن توی اون حالت) و حالت سوم هم مشخص نیست چون هم مافیا و قاتل اقدام به قتل داشتن هم یکی از بین پلیس و کاراگاه ممکنه گناهکاری رو تونسته باشه شناسایی کنه. از بقیه‌ی گزاره‌ها هم چیزی دستگیرم نشد زیاد اما در کل از لحاظ بار گزاره‌های مثبت و منفی و گزاره‌های «یا» دار، احتمال درست بودن حالت سوم بیشتره روی کاغذ چون جامع‌تر و کلی‌تره.

ضمیمه:
این آخر که رفتم پست‌ محمد رو خوندم، به ذهنم رسید که بعید نیست مافیا یا قاتل این رو نخ نفوذی تشخیص داده باشه و زده باشدش که فرقه رو تضعیف کنه. این باز یه کم منطقی‌تر می‌کنه توجیهش رو البته برای مافیا، چون قاتل که باید شب اول و قبل از پست محمد تیر اول رو بهش زده باشه. کلا با توجه به بالانس بازی محتمله مافیا دنبال نخ نفوذی بگرده تا بزندش. اگه این درست باشه و مافیا زده باشدش می‌تونیم بگیم گناهکارا به جون هم افتادن و بالانس پویا داره جواب می‌ده :))

ویرایش گاد: سهمیه امروزت تمومه. بیشتر از 3 پست بود این و یک پست از سهمیه این فازت کم شد. تکرار نشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاربلد مافیا
پسندها
177
@آرش
گزاره‌ی منطقی «شازده اعمال نقش نداشت» شامل حالت «شازده در بازی نیست» هم میشه.
این چیزی که می‌گی تکنیکلی درست هست اما یکم قلقلک می‌ده آدم رو. :دی
اولین چیزی که کمی من رو قلقلک داد همون موضوع " دکتر لکتر یا شازده در شب اعمال داشتند." بود که توی تحلیلت قسمت دکتر لکترش رو یاد نکردی و بعد اگه اشتباه نکنم گفتی آره حواسم نبود. گفته بودی احتمال بیش‌تر می‌دی که این حالت درست نباشه و حالت اول که شازده اعمال نقش نداشته درست‌تر باشه.
چیزی که حالا من رو قلقلک می‌ده اینه که " شازده کسی را زندانی نکرد." رو این‌طوری تحلیل می‌کنی. :دی
می‌دونی حس می‌کنم پَسِ ذهنت یه چیزایی درباره‌ی شازده‌ی بازی می‌دونی. :دی

@مهسا
گفتم امیر بازی منو میشناسه ولی هیچ کلمه‌ای به کار نبردم که بگم همیشه منو درست تشخیص میده
مگر من همچین چیزی گفتم؟ :دی من هیچ‌جای پستم اصلاً چنین چیزی رو حتی اشاره هم نکردم؛ صرفاً گفتم که طبقِ گفته‌های خودت، حرف‌های سید گیر الکی نیست. حالا این‌که تو می‌آی به قول گفتنی (البته دور از جون، منظورم ندارم؛ مثال بهتری به ذهنم نرسید. :دی) فحش رو بندازی زمین صاحبش می‌آد برمی‌داره؛ جالبه برام!

آیا موافقی که نوار خالی، اکت گناه‌کاریه؟

ضمنا بدم میاد وسط یه بحث حرف اولی که زدی رو ول میکنی، میری یه تیکه از جواب دومم رو میاری و اونو مطرح میکنی. این حسو میده که به زور میخوای بگی تو گناهکاری و با چه دلیلیش مهم نیست و حرفاتم اصلا مهم نیس . لطفا بحثا رو به نتیجه برسونیم سر جای خودش.
متوجه نشدم چی و کجا رو می‌گی حقیقتاً. اگه می‌شه نقل قول کن با جزئیات ببینم منظورم چیه.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
امیر واضحا گفته ترتیب میده دیگه، من دقیقا مثل این ایرادی که به محمدحسین گرفتم به پست امیر هم میگیرم، زوده از نظرم. از طرفی من نقش خودمو میدونم و میدونم 100 درصد حس امیر نسبت به من غلطه، و میگم این ممکنه بقیه رو به اشتباه بندازه یا جا برای سو استفاده ایجاد کنه. فرض کن هر کی از یه سمتی بیاد رای بده به طرف بعد بگه رای که اجباری بود مجبور بودم رای بدم، به فلانی یه مقدار حس بد داشتم دیگه امیرم بهش مشکوک بود منم رای دادم. از کجا میتونی بفهمی کی سواستفاده کرده کی واقعی بوده و کی تحت تاثیر قرار گرفته؟
در مورد کاهدون هم خب امیر هم هدف داره تو بازی (شناسایی گناهکار ) و این ربطی به مشخص بودن نقشش نداره. به کاهدون زدی یعنی 100 درصد داری اشتباه میکنی و به هدفی که داری نخواهی رسید.

@مهسا:

مسئله اینجاست که من از اون پست شما این حس رو گرفتم که احساس خطر کردید. و بیگناه از حس منفی احساس خطر نمیکنه معمولا، شایدم من برام عادی شده وقتی بیگناهم بیشتر حسا بهم منفی باشه:)) فکر نمیکنم توی این سطح کسی با یک پست و یک لیست به اشتباه بیوفته اگر بیگناه باشه:دی ضمن اینکه اگر توضیحات امیر رو خونده باشید اتهام قابل توجهی وارد نکرده ابتدای پستش خودش توضیح داده که بترتیب حسم لیست و مینویسم، تا اون لحظه از بازی که میشه فاز 2 حسش منفی بوده بنابراین توی انتهای لیستید، و یک بیگناه پیش خودش میگه "خوب این آقای بیگناه از من حس منفی گرفته در فازهای بعدی باید سعی کنم این حس منفی و مثبت کنم" یا حتی ممکنه فکر کنه " خوب اول بازیه در ادامه با فعالیتم در جهت بی گناها خودش میفهمه اشتباه کرده، نیازی نیست من خیلی خودم و آزار بدم":دی منظورمو خوب رسوندم؟

ز کجا میتونی بفهمی کی سواستفاده کرده کی واقعی بوده و کی تحت تاثیر قرار گرفته؟

اگر کسی بیاد بر اساس پست شخص دیگه ای به کس دیگه ای رای بده اون قطعا خودش میره زیر ذره بین. پس چه گناهکار چه بیگناه نمیان بر اساس لیست رای اعدام بدن. اگرم کسی بخواد سو استفاده کنه قطعا دلایل خودش رو برای رایش میسازه که باید شما اون دلایل و با منطق باطل کنید یا توشون سوراخ پیدا کنید.

@آرش:

رسیدی به همون سوالی که امین ازم پرسید و جوابش رو دادم توی پست قبل‌تر. داشتم گزاره‌های مثبت و منفی شازده رو مقایسه می‌کردم، اون «یا دکتر لکتر» رو حساب نکردم و قیاس مع‌الفارق بود

پس میگی که درواقع ذهنت رفته روی شازده به این علت که داشتی حالت های فعالیت یا عدم فعالیتشو بررسی میکردی، درسته؟ چرا داشتی فعالیت شازده رو بررسی میکردی؟ یه حس اطمینان از حضور شازده ای توی این لغزش ذهنت هست:دی

فری (FM90): محافظه‌کار و میانجی‌گر و توضیح‌دهنده و مهربون بوده. می‌تونه از بیگناهیش باشه می‌تونه سیف زون گناهکاری باشه. با توجه به شناختم از فری پشت این سبک بازیش و لحنش فکر هست قطعا. تشخیص اینکه پشت این سبک بازی چه تفکری هست فعلا برام سخت بوده. درمجموع توی دایره‌ی بیگناهان حدسیم قرار می‌گیره فعلا.

چه حس های جالبی :دی توضیح دهنده که مشخصه چرا. محافظه کار و میانجی گر و اگر مایل باشی میتونیم دربارشون حرف بزنیم :دی البته اگرم مایل نیستی چندان مهم نیست صرفا برای ایجاد گفتگو گفتم.

- - - Updated - - -

@مهسا ضمنا واکنش شما به محمد حسین و امیر نباید یکسان باشه چون امیر نقشش مشخصه و محمد حسین نیست.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
در مورد این گزاره ها منم مثل عرفان واقعا لذتی نمیبرم از حتی خوندنشون چه برسه به تحلیلشون، یکی دوبارم خواستم به خاطر بازی برم تحلیل کنم، رفتم گم شدم توی احتمالات:دی مشکلشون اینه که کار خشکیه بررسیشون، حتی نوشتنشون از طرف گاد هم کلی وقت گرفته چه برسه بخوای تحلیل کنی. بعد کلیم تهدید کرده گاد که فلانتون میکنم بیسارتون میکنم اونم بی تاثیر نیست در این عدم مشارکت انتخابی من = )). فعلا تنها چیزی که با قطعیت میتونم بگم اینه که سه نفر مردن=() اگرم برای ایجاد گفتگو میاین تحلیل میکنید راه های ساده تر و لذت بخش تریم هست برای گفتگو کردن. حالا اگه پویا بعد از بازی بیشتر دربارشون شفاف سازی کنه ممکنه جا باز کنن کم کم. مثلا مکانیسمشونو توضیح بده یا خودش بیاد نتیجه گیری منطقی کنه ازشون ببینیم چند درصد شونو میشه بدون علم فهمید که انگیزه ایجاد بشه برا بازیکنا.

مافیایی
پسندها
73
سلام مجدد
پوزش بابت اینکه چند روز نبودم درگیر بودم اساسی

@آرش
راجع به سوالت یادم نمیاد :دی ولی فک کنم گفته بودم چاوش گفته حالت x مهسا گفته حالت y و نظرم به نظر مهسا نزدیک تره و یحتمل 3 تا گروه گناهکاری داریم و...

@مهدی
دوتا نکته
یه جا تو بحثت با صدرا اشاره کردی که وقتی اول بازی بحثی شکل بگیره بین 5-6 نفر امکان نداره که توش گناهکار وجود نداشته باشه... این از کجا میاد؟ یعنی اصلا و ابدا امکان نداره که تو اون بحث بیگناها فقط شرکت کنن و گناهکارا بشینن گوشه نگاه کنن؟ این امکان نداره رو متوجهش نشدم
نکته ی بعدی راجع به اون داستانی که گفتی مهسا رو یادم رفت و اینا
ببین تو خودت عملا داری میگی پستی که مهسا داد جرقه ی اولیه ای بود برای اون گیری که دادی
اگه مهسا نفر اول نبود کاملا قابل قبول بود برای من مثل خودم دور قبلی که رضا رو یادم رفت :دی اما اینکه عامل اصلی جرقه رو فراموش کنی چطوری میشه؟ اینم بی زحمت یه توضیح کوتاه بده چون ندیدم کسی اینو بگه و تو جواب بدی

یک نکته ای راجع به محمدحسین
من احساس میکنم این گیرهایی که چند نفر بهش دادن مبنی بر اینکه زود بود این پست تحلیل کلی افراد یه کم بو داره :دی

ویرایش گاد: واقعا بی‌شعوری تو. خوبه گفتم در مورد گادشناسی کوچک‌ترین چیزی نبینم. تکرار بشه گادکشی. اول تمام پست‌های گادُ می‌خونی، بعد میای خلاصه‌شُ تو تلگرام می‌گی. بعد مجددا وارد بازی می‌شی.

@عرفان
چطوری عشقم :دی

یه گیری به سپهر داده شد مبنی بر اینکه فرقه رو گفت احتمالا نیست ولی تو بالانسش فرقه بود و گیر کاملا به جایی هم بود... منتظرم بیاد جواب بده
بقیه ی بازی چیز خاصی نظرم رو جلب نکرده فعلا
امشب یا فردا اینا یه پست کلی راجع به افراد بازی میرم اگه شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاربلد مافیا
پسندها
130
@رضا:
خب آره وقتی نقش امیر مشخصه، نمیشه گفت گیرش الکیه ولی میشه گفت گیرش اشتباهه. امیر بازی منو میشناسه ولی دلیل بر این نیست که توی تشخیص بازیم اشتباه نکنه. متوجه برداشتن فحش از زمین نشدم کلا. حرفم اینه امیر توی تشخیص بازی من اشتباه کرده، با وجود شناختش از بازیم که فکر میکنم نسبتا کاملتر از بقیه‌اس.

نوار خالی هم حس بیگناهی نمیده در کل ولی به نظرم به تنهایی دلیل کافی برای گناهکاری یکی نمیشه در نظر گرفتش، بسته به جا و شرایطی که استفاده میشه داره کاملا.

اون چیزی که گفتی متوجه نشدی، مثلا یکی از دلایل شروع بحثت با من همون کنار هم گذاشتن قضیه کاهدون و بیگناه گفتنم بود، وقتی میپرسی و سوالتو و جواب میدم، هیچ واکنشی در مورد حل شدن یا نشدن سوال اولت نمیدی و بی توجه به سوال اولت، از جواب اول من سوال دومتو طرح میکنی. :دی چه سخت بود توضیحش :))، امیدوارم رسونده باشم.

@آرش:
مشکل ال امین یه چیز دیگه بود به نظرم، گفته چرا دکتر لکتر رو ندید گرفتی، من مشکلم اینه تو با این احتمال رفتی جلو که شازده هست. اینطور نیست؟

اینکه از ایردات منطقی پستای من میگذری لطف به من در نظر بگیرمش؟ :دی یادم نمیاد تا حالا اینقدر مهربون رفتار کرده باشی باهام! من از مهربونی تو بازی حس برعکس میگیرم کلا. :دی
اینکه به امیر گفتم کارش درست نیست اصلا دلیلش این نیست که من تو لیستم. لیستش، لیست اعدام نیست که :)) اگه اینطوری بود نباید به محمدحسین هم چیزی میگفتم. در کل من مخالف این زود نظر دادن هستم، مخصوصا وقتی طرف موثر باشه و یا نقشش مشخص باشه.

@فری:
به نظر من وقتی بیگناهی و بهت اتهام زده میشه خیلی بدتر از زمانیه که گناهکاری و بهت اتهام زده شده. حس اولی خیلی بدتره، حالا نمیدونم چرا. و کلا من وقتی اولیم بیشتر و شدیدتر واکنش نشون میدم. میتونی مقایسه کنی ادوارو.

وقتی این حس نسبت به کس دیگه تو ذهن من شکل بگیره ۵۰ درصد مسیر گناهکاریو رفته طرف و تغییر دادنش یه مقدار سخته برام. در واقع بعد از اون غلبه بر حست و تشخیص واقعیت خیلی سختتره.

نگفتم فقط بر اساس لیست رای بدن، گفتم میشه از لیست استفاده کرد در کنار دلایل خودساخته. کلا دلایل ساختگی بازی فرد مربوطه رو خیلی بد تحت تاثیر و فشار قرار میده.طبیعیه که نخوام به اون مرحله برسه بازی.
امیر نقشش مشخصه، علم غیب که نداره! مهم اصل کاره که باهاش مخالفم.

@خلفی:
در مورد محمدحسین تا جایی که یادمه صدرا، محمد و من بهش ایراد وارد کردیم. محمد که نیست، میمونیم من و صدرا. بین ما هم من بیشتر بحث داشتم باهاش. اگه مشکل یا ابهامی با ایرادم داری مستقیم‌تر صحبت کنیم بهتر به نتیجه میرسیم.

ویرایش گاد: به دلیل ارجاع به چیزی که حذف شده، پاک شد. مقصر خلفی هست.

Wooden
پسندها
146
صدرا

اون قسمت که میگی گناهکار از بالانس آگاهه و سعی میکنه اون رو پنهان کنه ! خب تو وقتی گناهکار رو نمیشناسی و هیچ اطلاعاتی هم در مورد بالانس نداری چطوری میخوای متوجه این پنهان کردنه بشی ؟ اگر بیگناه باشی که این عمل غیرممکنه تو فاز اول اونم بدون هیچ آگاهی ای، پس فهمیدن این پنهون کاریه هم نیاز به آگاهی داره که یه بیگناه نداره، مخصوصا با توجه به این موضوع که گاد قرار بوده بالانس رو اعلام کنه فاز بعدش. خب تو این رو برای من تشریح کن که بعد اعلام بالانس گاد، سراغ چه تحلیلایی باید رفت که بنظرت ایراد دارن؟

صدرا، من ادعا نکردم که با یک پست بالانس متوجه گناهکاری یا بیگناهی قطعی افراد میشم. به خصوص که در این بازی کلی بازیکن حرفه ای هست که برای پنهان کردن این قضیه ممکنه پست بالانس رو اتفاقاً تمیز و بدون ایرادتر بنویسند. چیزی که در مورد این قضیه من خوب نتونستم برات توضح بدم اینه که اول بازی وقتی هیچ داده ی دیگه ای نداریم، اگر ساده تر بخوایم نگاه کنیم، یک "اصل کلی" وجود داره و اون هم اینه که وقتی قراره بالانس به زودی اعلام بشه گناهکار مایل نیست این حس آگاهی که داره آشکار بشه. ناخودآگاه این ترس، آگاهی و محافظه کاری در گناهکار بوجود میاد و این امر میتونه "ایراد منطقی"، یا "تفاوت لحن" در نوشته ی اون فرد بوجود بیاره. ضمناً چیزی که مهم تر و کمک کننده تر هست، تحلیل پست بالانس افراد نیست، بلکه کنش و واکنش های خود فرد و افراد دیگر نسبت به تحلیل خود یا دیگران هست. اتفاقاً مبنای قضاوت من تا 80 درصد، اتفاقات بعد اون پست بالانس فرد هست نه خود پست بالانس.

مهسا

من خوندم پستتو. ولی جوابی که مد نظرمه ندیدم توش. سوالمو یه بار دیگه میپرسم. بحث در مورد اتهام یا شک ندارم باهات. هیچ مشکل هم با این که گزینه های شکت رو دعوت به بحث کردی ندارم و اتفاقا اینو تایید هم میکنم. من اصلی ترین مشکلم با اون متن اعلام حسای مثبت به افراد و جملات یه خطیت در مورد اونایی که غیرفعالن هست. دارم میگم چه نیازی هست به این اعلام حس مثبت‌ها، محمدحسینی که فوری به کسی اتهام نمیزنه و برآورد میکنه از هر لحاظ همه چیو چرا اول بازی با دو تا پست اعلام حس مثبت میکنه به چند نفر؟ لزومش رو متوجه نمیشم واقعا. چه جای بحثی باز میکنه اینکه بگی من به فلانی حس خوب دارم؟

مهسا مسئله اینجاست که من افراد غیرفعال رو گزینش نکردم که بهشون بگم حس مثبت دارم. مبنای اون نوشته، نظر دادن در مورد تمام کسانی بود که تا اون لحظه پست دادند. حتی اگر الان بری نگاه کنی، ترتیب نوشتن افراد هم بر اساس ترتیب پست افراد بوده که این حرف من رو تصدیق میکنه. اگر بعنوان مثال من در مورد "محمد امین" (که تا اون لحظه هیچ پستی نداده بود) هم نظر میدادم، این حرف تو درست بود و میپذیرفتم. در مورد اینکه گفتی محمد حسین سریعاً به کسی اتهام نمیزنه یا کسی رو سفید نمیکنه هم درست میگی، و جواب اینجاست که من توی این بازی هم چنین کاری نکردم. شک مثبت و منفی به کسی داشتن در فاز 2 به هیچ عنوان به معنای "سیاه" و "سفید" کردن زودهنگام بازیکن ها برای من نبوده و نخواهد بود. چه بسا اولین اتهامات جدی آینده من در این بازی ممکنه توی پست تحلیل بالانس ام سفیدتر باشند. هر چیزی ممکنه. مبنا برای من "کل بازی" هر فرد و تحلیل شخصی ام از بازی اشخاص تا موقع رای دادن هست.

در مورد لزوم اعلام حس مثبت هم پرسیدی که بصورت کلی اینم جواب بدم. توی این بازی فقط از اعلام حس منفی و واکنش نسبت به اون نتیجه حاصل نمیشه. اعلام حس مثبت به یک نفر هم میتونه حاوی واکنش/عدم واکنش خود اون فرد، یا واکنش/عدم واکنش افراد دیگر بشه، که مکانیزم این واکنش/عدم واکنش، بسته به هر فرد و شناختی که پرسوناژ و سبک بازیش موجود هست، میتونه حاوی پیام باشه.

کارکشته مافیا
پسندها
25
این که بعد از تموم شدن اون فاز وارد بازی بشی و پشت دست یکی مثل مهدی بازی کنی این‌طوری، راستش قلقلکم می‌ده.

رضا

یعنی چی یکی مثل مهدی؟ منظورت رو مشخص‌تر بگو.

مگه دورای قبل که تحلیل بالانس اجباری نبود بازی چطوری شکل میگرفت ؟ البته قبول دارم که اینکه تحلیل بالانس اجباری شده باعث شده که بازی خیلی زودتر به خودش شکل بگیره اما موارد دیگه ای هم بجز تحلیل بالانس میتونه شکل دهنده ی بحث باشه و این مختص تحلیل بالانس نیست اگه قبول داشته باشی. چیزی که ما قراره از بالانس بگیم، حدسیاته فقط. اینکه فاز بعد گاد مشخص کنه یا نکنه هیچ ربطی نداره به اینکه تو بخوای چجوری حدس بزنی،چون فقط قراره حدس بزنی و بنظرم کماکان اطلاعاتی وارد بازی نمیکنه.

صدرا

دورای قبل خب خیلی کند‌تر شکل می‌گرفت شروع بازی و اکثرا از حس و گمان و اتهام بی‌مورد شروع می‌شد تا یه جایی که به یه چیز درست حسابی برسه. ولی الان فنی‌تر شروع می‌شه دور‌ها. وگرنه من خودم کجا تا حالا دیدی اول بازی در مورد بالانس نظر داده باشم یا اصلا علاقه‌ای به این بحثا داشته باشم. من می‌گم الان که توفیق اجباری شده باید دقت کرد و بررسی کرد.

مهدی (Mahdi): مهدی به نحو عجیبی سر‌به‌زیر و مصالحه‌گر بوده به نظرم این دور. یعنی بعد از اونجا که اسم مهسا رو نیاورد به نظرم خودش رو توی موضع توضیح‌دهنده و آسیب‌پذیر قرار داده که در نوع خودش برای مهدی عجیبه از ایرادش به فرمت پست امیر هم حس خوبی نگرفتم، مطمئن نیستم اگه خودش صدر لیست (ته لیست ) نبود چنین ایرادی می‌گرفت، کلا هم یه کم حس ریش‌سفیدی از اون قسمت پستش گرفتم که یعنی مثلا حواسش هست پشت دست امیر بازی نشه

آرش
معلومه که اگه خودم صدر لیست نبودم چنین ایرادی نمی‌گرفتم بهش. به قول مهسا من وقتی می‌بینم در مورد من که صدر لیستشم اشتباه کرده خب کلا لیستش برام می‌ره زیر سوال. منم دقیقا انتقادم بهش همین بود، گفتم وقتی اطمینان نداری لیست نده. یعنی چی؟ یعنی اینکه آقا در مورد من حداقل اشتباه کردی دیگه تا اینجا. تو وقتی به عنوان فرعی من رو می‌ذاری صدر لیستت و هدفت هم گناهکار پیدا کردنه خب داری الکی روی من که بی‌گناهم فشار وارد می‌کنی. (‌یه چیزی هم اینجا بگم، کوچکترین اهمیتی برام نداره که کسی حس بد بگیره از اینکه من خودم به خودم دارم می‌گم بی‌گناه و یا اینکه بیاد از من بپرسه از کجا معلوم بی‌گناهی؟ بله معلوم نیست ولی همینه که هست. وقتی بی‌گناهم توقع نداشته باشید چیزی جز این بگم) و وقتی بی‌گناهم و امیر من رو اول لیست مظنونیش می‌ذاره یعنی اینکه اشتباه تحلیل کرده بازی رو.

بعد هم تو هم امیر می‌گید مهدی به نحو عجیبی سر‌به‌زیر بوده و مصالحه‌گر. بله من سعی کردم با ذهن بازتری بازی کنم این دور و مخصوصا به خاطر اشتباهی که سر پست‌های فاز اول کردم دیدم جا برای این هست که ذهنم بازتر باشه برای ادامه. وقتی تو می‌گی مهدی مصالحه‌گر هست یا خودش رو تو موضع توضیح‌دهنده قرار داده معنیش اینه که مهدی بازیش با بازی‌های قبلیش تفاوت کرده دیگه. خب یعنی مهدی با بازی‌های قبلیش احتمالا تفاوت داره کلا. اگه من بیام اینو بگم که آی ملت نگاه کنید من مهدی سابق نیستم‌ها من مصالحه‌گر شدم، اون موقع بله این حق رو قائلم که هرکسی بیاد بگه خب نحوه بازیت رو عوض کردی که بیای به این برسونی آخرش رو که خب مهدی قبلا اکثرا گناهکار بود و برا همین الان ببینید سبکش متفاوته پس نقشش هم متفاوته. اگه منظورتون اینه که خب این تحلیل خودتونه. خودتون دارید می‌گید مهدی بازیش عوض شده مهدی که نمی‌گه من بازیم عوض شده. بعد شما از همین قسمت و استدلال استفاده می‌کنید برای اینکه بگید مهدی عجیبه و حس منفی دارم بهش؟ من نمی‌گم حس مثبت داشته باشید. منم الان به احدی در این بازی حس مثبت ندارم واقعا. اما حداقل چیزی که به خود خود باید باعث بشه مهدی همون مهدی مرض دار قبلی که همیشه دیدید نباشه رو علیه خودم استفاده نکنید که بگید عجیبه. سر همینه که با پست امیر به مشکل می‌خورم. چون من نقش تو رو که نمی‌دونم آرش. تو ممکنه اصلا به نفعت باشه که همچین چیزی رو درباره مهدی بگی، منتهی امیر نقشش معلومه و دنبال گناهکاره. پس باید ذهنش بازتر باشه موقع تحلیل بازی من. ضمنا ذهن باز من و مصالحه‌ی من برای وقتی هست که من سوال می‌پرسم و خودم باید بررسی کنم ببینم فرد درست می‌گه یا نه. اگه به هر دلیل نادرستی بگید مهدی حس بد می‌ده یا گناهکاره مطمئنا نه مصالحه‌ای خواهید دید نه چیزی. اگر من گیر اولیه‌ت رو به خودم وارد دونستم و توضیح دادم راجع بهش دلیلش این بود که واقعا اشتباه از سوی من بود و باید هم توضیح می‌دادم. این رو به کل بازی بسط ندید ولی.

مسئله اینجاست که من از اون پست شما این حس رو گرفتم که احساس خطر کردید. و بیگناه از حس منفی احساس خطر نمیکنه معمولا، شایدم من برام عادی شده وقتی بیگناهم بیشتر حسا بهم منفی باشه فکر نمیکنم توی این سطح کسی با یک پست و یک لیست به اشتباه بیوفته اگر بیگناه باشه ضمن اینکه اگر توضیحات امیر رو خونده باشید اتهام قابل توجهی وارد نکرده ابتدای پستش خودش توضیح داده که بترتیب حسم لیست و مینویسم، تا اون لحظه از بازی که میشه فاز 2 حسش منفی بوده بنابراین توی انتهای لیستید، و یک بیگناه پیش خودش میگه "خوب این آقای بیگناه از من حس منفی گرفته در فازهای بعدی باید سعی کنم این حس منفی و مثبت کنم" یا حتی ممکنه فکر کنه " خوب اول بازیه در ادامه با فعالیتم در جهت بی گناها خودش میفهمه اشتباه کرده، نیازی نیست من خیلی خودم و آزار بدم" منظورمو خوب رسوندم؟

فری

اگر تو این بخش صحبتت با مهسا مخاطبت‌ من هم هستم، بهت می‌گم که نسخه خودت رو برای دیگران نپیچ. تو اگه به عنوان بی‌گناه عادت داری بیشتر‌ حس‌ها بهت منفی باشه، من همچین عادتی ندارم. قرارم نیست به عنوان بی‌گناه بیام فشار بازی رو بگیرم و دست به دعا باشم که بی‌گناه خودشون تشخیص می‌دن قضیه چیه. من اگه خودم از خودم به وقتش دفاع نکنم، هیچ بی‌گناهی نمیاد بعدا از من دفاع کنه. چون علم غیب نداره. تنها علمی که فعلا داره رو بودن نقش امیر و گناهکار نبودنش هست.
در مورد این قضیه هم دوست دارم پست خود امیر و جوابش و از همه مهم‌تر طرز نگاهش به این مسئله رو ببینم. تو هم لطفا اجازه بده اول خودش پاسخ بده و حسش رو بیشتر باز کنه و توضیح بده تا بعد بیشتر صحبت کنیم.

اگر کسی بیاد بر اساس پست شخص دیگه ای به کس دیگه ای رای بده اون قطعا خودش میره زیر ذره بین. پس چه گناهکار چه بیگناه نمیان بر اساس لیست رای اعدام بدن. اگرم کسی بخواد سو استفاده کنه قطعا دلایل خودش رو برای رایش میسازه که باید شما اون دلایل و با منطق باطل کنید یا توشون سوراخ پیدا کنید.

حتما همینطوره و سوراخ پیدا می‌شه. منتهی من دوست دارم همچین دسیسه‌هایی رو در نطفه خفه کنم. نه زمانی که به قول آرش در موضع پاسخ‌دهنده قرار بگیرم و خودم قدرت حمله ازم گرفته بشه.

@مهدی
دوتا نکته
یه جا تو بحثت با صدرا اشاره کردی که وقتی اول بازی بحثی شکل بگیره بین 5-6 نفر امکان نداره که توش گناهکار وجود نداشته باشه... این از کجا میاد؟ یعنی اصلا و ابدا امکان نداره که تو اون بحث بیگناها فقط شرکت کنن و گناهکارا بشینن گوشه نگاه کنن؟ این امکان نداره رو متوجهش نشدم
نکته ی بعدی راجع به اون داستانی که گفتی مهسا رو یادم رفت و اینا
ببین تو خودت عملا داری میگی پستی که مهسا داد جرقه ی اولیه ای بود برای اون گیری که دادی
اگه مهسا نفر اول نبود کاملا قابل قبول بود برای من مثل خودم دور قبلی که رضا رو یادم رفت اما اینکه عامل اصلی جرقه رو فراموش کنی چطوری میشه؟ اینم بی زحمت یه توضیح کوتاه بده چون ندیدم کسی اینو بگه و تو جواب بدی

خلفی

امکان ریاضی داره. امکان مافیایی نداره طبق تجربه‌ای که دارم. ضمن‌اینکه بهرحال جهت‌گیری‌ها رو می‌بینی در طی بحث و می‌تونی بهتر قضاوت کنی. من اصل صحبتم اینه که وقتی یه بحث ۶-۷ نفره در بازی شکل بگیره این برای بی‌گناه‌ها نهایتا کمک‌کننده اس. بهرحال نتیجه هر بحث هم این نیست که دو طرف به‌هم ظن وارد کنن. اگر ببینن منطق بی‌گناهی درجریان هست در صحبت‌ها خب باهم کنار میان. پس درهرصورت هرچقدر بحث بیشتر باشه برای پیشرفت بازی برای بی‌گناه‌ها بهتر خواهد بود.

بخش دوم، اولا داستان برا چیزیه که ساخته شده باشه. من واقعیت رو گفتم. اگه داری سوال می‌پرسی ازم و هدفت جستجوی حقیقته، سوالت رو درست بپرس. اما اگه تو ذهنت گرفتی که مهدی دروغ می‌گه و یه چیزی رو ساخته از خودش در اون حالت راحت باش.
فراموش کردن اینطوری می‌شه که تو یه چیزی رو در یه روزی می‌بینی، اما اساسا حق اظهار نظر در موردش رو نداری. و این قانون جدیده. چیزی نبوده که در مافیا‌های قبلی هم باشه. منم طبیعتا کار و زندگی دارم و ذهنم ۲۴ ساعته در اختیار مافیا که نیست، یه چیزی رو می‌بینم و تا فردا اگه مرور نکنم کاملا ممکنه یادم بره. تو مروری که کردم اون کلمه از پست مهسا رو ندیدم. اتفاقا کلمه‌ غافلگیری که محمدحسین استفاده کرده بود رو هم ندیدم. اینم از پست قبلی خودش فهمیدم و به این نتیجه رسیدم که در این حالت خاص بازی، یا چیزی که می‌بینی در بازی رو باید اون موقع درموردش صحبت کنی (که خب در فاز اول نمی‌شد مشخصا) یا اینکه به قول گاد، جایی بنویسی که یادت نره. من چون مدل بازیم اینطوریه که اگه چیزی در بازی ببینم خیلی سخته برام که ذهنم رو ازش دور کنم و تا در موردش پست ندم آروم نمی‌گیرم. منتهی وقتی فاز‌ها طولانی باشه باید سبک دیگری رو انتخاب کرد. بهرحال توضیح من در این رابطه اینه که به دلیل قانون بازی که اون فاز نمی‌شد حرفی زد من دیگه اسم‌ها تو ذهنم نبود و فقط می‌دونستم که تعداد زیادی این کار رو انجام دادن، و تو فازی که اومدم پست بدم، یه مرور سریع کردم ببینم کیا بودن، اونجا جا انداختم.

من این پست رو در مورد خودم و بحث‌هام دادم تا اینجا. در مورد بازی فعلا نظر نمی‌دم و البته نیاز هست که با تمرکز بیشتری پست‌هارو بخونم. انشالله در روز‌های بعد و پست‌های بعد.

مافیایی
پسندها
173
امین

سلام، شب شما هم به خیر.:دی من کمابیش متوجه سوال شدم، اما نمی‌فهمم تهش اتهام یا شکی که بهم وارد شده چیه. آیا من مقصر هستم چون بازه‌ احتمالا وسیعی داشتم، به کمک این بازه از خودم عدمقطعیت خودم نشون دادم، پس یک جای کارم می‌لنگه، یا من چون فرقه رو بدیهی گرفتم مشکوکم؟ به نظر من بین این دو اتهام یک مقدار تضاد هست. با فرض گناهکاریم اگر می‌خواستم خودم رو به ندونستن بزنم پس مرض نداشتم که بیام در مورد گروه خودم ( رو این حساب که شما میگی من اگاهی فرقه داشتم ) حرف بزنم. پس اگه من فرقه‌ام و میام واضح نظرم رو در موردش اعلام می‌کنم دیگه بازه طویل و عدم قطعیت چه گلی قراره به سرم بزنه؟:دی من فکر می‌کنم بدبینانه به پست نگاه کردی. به شخصه معتقدم بی‌گناه بی‌خبر، مسلما احتمالات بیشتری در نظر می‌گیره. من هم پستم واضحه، از رو احتمالاتی هم که گرفتم میشه افکارم رو فهمید. فرقه رو محتمل می‌دونم، بر اساس دور قبل، حرف دوستان، لوس نشدن بازی! در مورد قاتل اعلام کردم پنجاه پنجاه هستم و این جمله رو واسه فرعی‌ها عینا تکرار نکردم چون به نوار خالی پر کردن میلی ندارم، ولی از بازه احتمالاتم واضحه برای فرعی‌ها هم پنجاه پنحاه بودم. شما میگی اصلا احتمال نبود فرعی‌ها رو ندادی. جناب ال امین بزرگوار، داری خودت رو برای بررسی من ملاک قرار می‌دی؟:دی نکن این کار رو، من والا هیچ نظری در مورد فرعی‌ها ندارم. نه تا حالا بازیشون کردم نه به اون صورت تو بازی باهاشون مواجه‌ی سخت داشتم که زخم خورده باشم. فرعی‌ها در ذهن من بولد نیستن و نظری در موردشون ندادم.
حالا اگه همه رفتن از پست‌های بالانس یک ایرادی از یه بنده خدایی پیدا کردن و بعد مهر " از همین کنش واکنش‌ها کلی چیز میشه فهمید " زدن به پیشونی یارو، موج سواری از این امر هم می‌تونه اتفاق بیفته. نمی‌گم شما داری گیر بیخود میدی، البته این‌طور به نظر میاد، ولی من که هر بار تو زندگیم پست بالانس دادم بعدش یقه‌ام کردن؛ فرقی هم نداشت که بی‌گناه بودم یا گناهکار. رو همین حساب خود به خود نمی‌تونم گیرهایی که به پست‌های بالانس میشه جدی بگیرم وقتی به چشم دیدم چه قدر گیر بیخود به من سر همین پست‌ها دادن.

عرفان
من دارم پست 46 شما رو می‌خونم. یک نکته‌ای توجهم رو جلب کرد که شاید خیلی هم نکته ارزشمندی نباشه ولی ترجیحم به گفتنه. تا جایی که من یادمه دور قبل دعوا سر این بود که اکثرا می‌گفتیم فرقه نیست.:دی یکیش خود من که رسما دور قبل از پست بالانس نفرات قبلی موج سواری کردم و احتمال فرقه رو پایین آوردم. به نظرم استناد شما به نکته‌ای که از دور پیش آوردی باطله.

نظر خودم رو در مورد پست محمدحسین عرض کنم. اتفاقا پستی که توش بخواد از حس مثبتش به افراد بگه، یا به قول عرفان یکی به نعل و یکی به میخ بزنه، بی‌گناهانه تره تا اواسط رو به انتهای بازی. نمونه‌اش دور پیش که امیر چنین پستی داد و من همون فاز دو بار بهش گفتم پستت بیخود و بیهوده بود ( یکبارش رو گاد پاک کرد ). یک سری حرف مفت ( پوزش از کلانتر عزیز ) از اکثر بازیکن‌ها زده بود که تو اکثرش جهت گیری واضحی نداشت‌. تکلیف معلوم نکرد که من بالاخره این فرد رو منفی می‌بینم یا مثبت. اواسط بازی چنین پستی ایراد داره از نظر من. اوایل بازی خیر.
معتقدم پست به جایی بود. منطقی هست که تو این مقطع حسش هم به اکثریت مثبت باشه به قول امین چه بهتر هم که اعلام کنه. همون طور که می‌خواست هم بحث‌هایی با پستش شکل گرفته که به نظرم یعنی اون پست وظیفه خودش رو انجام داده.

خداوکیلی خیلی پست‌هاتون طولانیه:| من تا پست 50 محمدحسین خوندم. علی الحساب این رو می‌فرستم. ادامه پست‌ها رو امشب تا جایی که وقت کنم و باقیش رو فردا می‌خونم.

- - - Updated - - -

اتفاقا اوایل بازی پستی که توش بخواد از حس مثبتش به افراد بگه، یا به قول عرفان یکی به نعل و یکی به میخ بزنه، بی‌گناهانه تره تا اواسط رو به انتهای بازی.

جا انداختم. البته از ادامه حرف واضح بود منظورم چیه.

کارکشته مافیا
پسندها
170
سلام خدمت همگی و ببخشید من نبودم، الان پستا رو خوندم و در خدمتم :دی

من حس کلیم رو در خصوص بحثا بدم.

۱- در مورد مهسا خانوم و بقیه افرادی که بهشون سر بالانس اتهامی وارد شد. اولا که به نظرم اتهام درستی هست، اما به نظرم به نوع درستی انتقاد وارد نمی‌شه :))

ببینین، الان که گاد بالانس رو گفته، ما اگه می‌خوایم نسبت به اینکه گناهکارا چه چیزی در ذهن داشتن و خواستن بپوشونن بهتر نظر بدیم. الان ما می‌دونیم که ۳ تا تیم هر ۳ هستن. حالت‌هایی که گاد گفته رو ببینیم، تنها تیمی که می‌تونسته بفهمه هر ۳ تا تیم هستن، مافیاس، چون در اون حالت هست که ۴ نفر هستن فقط و در نتیجه می‌دونن ۳ تیم هستن. فرقه هم تعدادش متفاوته (۳ و ۴)، اما ممکن بوده ندونن ۳ هستن یا ۴ چون جز ۲ نفر اصلیشون می‌تونسته نفوذی باشه و ممکنه گاد نگفته باشه بهشون چندتا نفوذی هستن.

پست مهسا خانوم رو من ایرادی که بهش می‌گیرم، بیشتر اینه که حس می‌کنم می‌دونسته ۳ تیم هستن (که یا مافیا باید باشه یا فرقه که بدونه چندتا نفوذی داره)، دلیل خاصی نداشته که کدوم رو بگه، گفته برای اینکه سوپرایز نشم فرض می‌کنم ۳ تا تیم هستن. اگه این رو هم لحاظ کنیم که حواس مهسا خانوم نبوده که گاد قراره بالانس رو رو کنه (که طبق جمله سوپرایز فرض درستی هست)، برای این دوس داره بگه ۳ تا تیم حتما هستن که توجه به تیم خودش مضاعف نباشه و فک نکنن فقط اون تیم وجود داره. من مثلا اگه گناهکار باشم، ترجیح می‌دم بازی رو سمتی ببرم که فک کنن تیمای دیگه هستن و اگه بشه تیم من هم نیس (یا ضعیفه) که تمرکز بازی سمت تیم من نباشه.

مجموعا هم احتمال مافیا رو بیشتر می‌دم نسبت به فرقه تو اون ۲ حالت بالا.

لازم به ذکره، افراد دیگه‌ای هم حرفای بالا در خصوصشون سازگاره. صدرا که پستش خیلی شبیه مهسا خانوم هست، خلفی و رضا هم تا حدی.

پست سپهر هم عجیبه :دی

===

۲- در مورد محمدحسین، محمدحسین خیلی بازی خوبی داره می‌کنه و حس مثبتی می‌ده. اما من به اون پست اولش راستش حس خیلی خوبی نداشتم. پست خوبی هستا، اما به نظرم بیشتر پستی هست که برای دادن حس خوب داده شده تا برای پیش‌برد بازی. واقعا دلیل خاصی ندارم فعلا، اما حس خوبی ندارم :دی

===

۳- در مورد پست امیر و واکنش‌های مهدی و بقیه، من با نظر مهدی موافقم. امیر هیچ اطلاعات بیشتری از یه بی‌گناه بی‌نقش بیشتر نداره، اما چون همه افراد بازی می‌دونن بی‌گناهه، می‌دونن لااقل مرض نداره، در نتیجه موج‌سواری روش راحته. راستش من کلا با این نقشایی که تو بازی نیستن اما می‌تونن پست بدن (مثل اون روح امین که اون سری هم بود) موافق نیستم. اما حالا که تو بازی هست، باید استفاده کنیم :دی در کل که خب به نفعه بودنش، اما حواسمون باید باشه جا برای جو نده. به خود مهدی هم حسم مثبته حقیقتا.

===

۴- این یه توصیه کلی هست که طبق تجربه شخصی کسب شده. موقع اتهام زدن به بقیه، اگه بی‌گناهین به خصوص، اتهامی نزنین که بره روی مخ طرف. مثلا به یکی بگی «نوار خالی پر می‌کنه»، می‌تونه طرف مقابل رو عصبانی کنه و دیدش رو محدود کنه و دشمنتون بکنه. عرفان تو این بازی تا الان همچین کاری کرده، یه کم زیادی هم پست داده و تو بازی بوده. فعلا حسم بهش بی‌گناهه یا گناهکاری که می‌خواد اعدام شه (تروریست/جوکر مثلا)، در نتیجه کاری به کارش ندارم خیلی :دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
خلاصه صحبت ميكنم.

@امين و محمد حسين

امين اصلا موافق نيستم باهات. بيگناه اول بازي ب زمين و زمان بايد شك داشته باشه و اعلام حس مثبت ب نصف بيشتر بازي لزوما بيگناهي نيست. اصلا حس مثبت داشته باشه بقول تو ميخاد بيگناهاشو بشناسه ولي چطور هنوز بازي شروع نشده ميتونه اعتماد كنه ب حس مثبتش؟ كلي وقت هست كلي بررسي هست ك ادم انجام ميده بعد مياد اواسط رو ب انتها بيگناها و حساي مثبتشو اعلام ميكنه اونوقت تشخيصش قابل اعتمادتر ميشه . اخه فاز دو چه حس مثبتي چه بيگناه يابي اي؟
اين ك تو دور قاتلت يكاري مشابه كردي مگه قراره وحي منزل گرفته شه؟ اونوقت من ميشدم تو، يا تو من! نميتوني ب اين استناد كني اصلا ك حركت منو بيگناهي نميدوني. من اصلا قصدم بي اعتبار كردن و بستن بحث و تحت فشار قرار دادنش نبود مشخصا قصد بحث دارم ك سوال ميپرسم و اون جمله اخرم براي واضح شدن منظور و سوالم گفتم ك الكي پست حروم نشه و تو ده پوينت جواب داده بشه.
ثانيا من جزو كسايي بودم ك حسش بهم اوكي بود در مجموع و ابهاماتمم ك با رنگ ابي نوشته بودم برطرف كرد با جوابش. اين از اعتبار انداختن پست ك ميگي اونوقتي درست بود كه يكي از شكهاي اصليش من ميبودم بعد من ميومدم در تلاش براي بي اعتبار كردن. ولي الان مشخصه منظورم اين نبوده چون انگيزه اي نبوده برا اين فرضيه تو.

من ايرادم كاملا واضحه تو پستمم گفتم. من اون پست رو در اون مقطع ، يه تلاش براي "بازي كردن" نقش بيگناه دونستم. و محتواي پستش هم كه اكثرا حس مثبت بود و چند مورد "حس مثبت نداشتن" و يك مورد مهسا ، حس منفي داشتن.
اينجا مخاطبم باز @محمد حسين هست كه گفته بود به غير مهسا صدرام حس منفي داشتم. چون صدرا جزو اون حس مثبت نداشتنا بود نه حس منفيا! اين رو محافظه كاري ميدونم من و ثالثا اينكه بياي اول بازي ك هنوز چيزي مشخص نيس ب يه سري حس مثبت اعلام كني اينو تو ذهن مياره كه داري بذر ميپاشي براي اينده كه استفاده كني ازشون.
توضيحاتت در مورد سپهرو ميپذيرم. جواب قسمتاي ابي هم اوكيه مشخص شد ممنون. فقط من نگفتم اعلام شك تو بي مسعوليتي بود يا جريان دادي ب بازي. كل ايراد من به تو همين چن خط بالاس ب بقيه كاري ندارم.واضحم هستم.

@رضا
ديدم ترسا هم گفت يادش نمياد دور قبل همچين حرفي. چن نفر از جمله خودم گفتيم اينو پيدا ميكنم ميارم نقل قولشو.
تو پست و نقش سيدو با ممدحسين يكي ميدوني؟ هيچي ديگه! ضمنا من حرفم جرقه بحث و اينا نيست بالا توضيح دادم ايرادمو بخون و ببين ك منظورم چيه و الكي نيس!

@صدرا
اونحا از آرش جون منظورت منم؟ اگه اره ترس گناهكاري چيه؟ نميفهممت؟ اين چ اتهام رو هواييه؟ اصلا منظور منو متوجه نشدي تو نميخوني پستارو دوباره بخون اگه مشكلي بود اينجام

@مهدي
مرسي از توضيحت اوكيم فعلا مشكلي نيست
اينم بگم با فري مخالفم در اون بحث ك بيگناه اوكيه با شك منفي و فلان. من كاملا عادي و منطقي ميبينم واكنش مهدي رو چ ب امير چ ب من كاملا بجا و خوب واكنش نشون داده و تو اين بحث باهاش موافقم چون امير با ماهيت نقشش ميتونه خيلي تاثير بزاره رو جريان بازي من هنوز ضربه اي ك ميتونستم از فرشته امين بخورم كابوسمه اون دور.

- - - Updated - - -

کارکشته مافیا
پسندها
112
@مهسا

من ميگم چيزي برا سورپرايز شدن وحود نداره و هيچوقتم نشدي تو دوراي اينجا! چه فاز ٢ چه فاز ٦ بالانس مشخص ميشه چي ميخاي از دست بدي تو؟ لفظ سورپرايز استفاده كردنت وقتي تابحال برات اتفاق نيفتاده مشكل داره و منطقي نيست.

بند دوم: خب من اينو قبول نميكنم تو بايد اين موضوعو ببندي بعدا با سبك بازيت ببينم چه فرضي ميكنم نداريم و اجازه نميدم باز بزاري تا بعدا بياي روش اسكي سواري ك اره و اينا من از اولم بخاطر فلان موضوع روش شك داشتما! اين كار گناهكاريه. اگه قبول نميكني ببندي و دوس داري پلاي پشت سرتو خراب نكني باز من مشكلي ندارم! ميشه يكي از ابزار قضاوتم نسبت ب خودت.

حرف خودتم نقض ميكني! جمله خودته الان نميتونم بيارم. گفتي تو خودت چي بيشتر از من گفتي مگه؟ من در مورد چي بيشتر و چي كمتر حرف نزدم كاملا مشخصه حرف من خواهش ميكنم نپيچون تمنا ميكنم ازت چيزي ك جلو رومه حداقل نپيچون. جاده خاكي شاخ و دم نداره اين جاده خاكيه. تروخدا پست اولتو يبار بخون!
پست اولت ٣ خط بود كه دو خطش تكرار گفته هاي گاد بود و اين را نوار خالي گويند.

ضمنا ميگي در مورد گزاره ها گزاره علط سومي ب دهنم نزسيد ديدم اونا غلطن گفتم سه غلطيه اين بايد باشه! يني چي مگه فله اي داريم تحليل ميكنيم؟؟ يا جدي و با جزعيات تحليل ميكني ك يه چيزي از توش دراد يا شوخي و مسخره بازيه! بالطبع حالت اوله قصدت . اگه اره چطور همچين چيزي رو جا ميندازي؟؟ گزينه سوم غلطت كو كه ادعا ميكني اين همون ٣ غلطيه هس؟؟؟ دو غلط ديدم پس نتيجه گرفتم اين همونه كه نشد كار!!! الان بايد از بين ٣ گزينه يكيشم غلط باشه طبق نتيجت . دوتاش بيگناهيه و نميشه حتي بيگناهك باشي بهش مطمعن بوده باشي چون بينشون يا هست. ولي اون يكي فعاليت مافياس! دارم از ناخوداگاه حرف ميزنم!

تو داري تحليل ميكني بايد منطقي باشه تحليلت نه فله اي و ب اميد خدا. نتيجه گرفتي از روي نتيجت ميگم سوراخ داره اين تحليلت سوراخ و سوتيشم ممكنه ناشي از ناخوداگاه مافيات باشه. اتهامم واضحه اصلا قبليا همه به كنار هر چي بحث كرديم موضوع بحث ما همين تيكس ميگم ك منحرف نشيم اوكي؟؟

@امين

اين جا مونده بود، ببين من هيچ جا نگفتم كه برا اين كه گول نخورم همه حالاتو ميگيرم؟ يكي ديگه رو با من قاطي كردي من نه حرف از گول نه غافلگيري و نه همه حالت هارو گرفتن زدم!

مشخصا پستم هست من گفتم حالات ١-٦ رو ميگيرم نگفتم وجود همه حالات نقش ها از جمله فرعي! كه تو ميگي فرعي ندارا برات چرا حذف نشدن. قشنگ گزينه دادم واضحه.

عارش و چاوش هم يه چيزايي گفتن ك الان محدوديت خط دارم.عمري باشه بحث ميكنم باهاشون. بقيم اگه يادم وفته يا سوالي هس بپرسن قرار بود ٢ پست امروز بدم ٢ تا فردا ٣ تام روز اخر. نميدونم چنتا شد با گوشيم. ميفرستم ببينم چنتا شده بعد برنامه ريزي ميكنم تا اخر فاز .يا علي

ویرایش گاد: به درخواست فرستنده، پست به دو بخش تقسیم شد.

کاربلد مافیا
پسندها
63
درسته هنوز دستم اوکی نشده ولی خب با گوشی میتونم تایپ کنم خدا رو شکر ، چون فاز هم طولانیه ، تایم رو در روز‌ها طوری تقسیم کردم که برسم به بحث‌ها و پست بدم حتما

در مورد پست های اولیه گیر ارش به مهدی جالب بود که چرا اسم مهسا رو نیاورده !! بعد مهدی جواب ارش رو داد و توضیح داد این مورد رو ، من از مهدی انتظار چنین اشتباهی رو ندارم ولی فعلا نمیخوام در مورد مهدی زود قضاوت کنم .

در مورد پست محمد حسین جان که با توجه به پست بالانس بچه ها در مورد اکثریت نظر داده اونم اول بازی حس خوبی بهم دست نداد، بعد که در جواب مهسا خانم علتش رو توضیح داد که برام تا حدودی دلایلش قانع کننده بود.

اما این بخش آخر صحبتت که گفتی نکته‌اش چیه و چرا باید نظر داد؟ فرق و نکته‌اش همین صحبت‌هایی هست که ایجاد شده. تو یه چیزی می‌گی من یه چیزی می‌پرسم یکی دیگه میاد یه چیزی می‌گه و یه بحث شکل می‌گیره و مطمئن باش وقتی ۶-۷ نفر بحث می‌کنن امکان نداره همشون بی‌گناه باشن و این بحث‌ها نهایتا به نفع بی‌گناه‌هاست و این نوع شروع بازی درکل خیلی خوبه به‌نظرم.
@مهدی
مهدی جان شما میگی به نفع بی‌گناه‌هاس ، اگر تعداد اکثریت بی‌گناه باشن یکی یه سوتی بده که به ضررش تموم شه اینجا خب چه نفعی براش داره ؟!! گناهکارا هم که دنبال فرصتن چند تا بی‌گناه بهم بپرن و بعد بیان نهایت استفاده رو ببرن ...

این‌جا درباره‌ی طولانی گفتن بازه، من یاسین و عرفان رو هم دارم برای خطاب قرار دادن.
بی‌گناه اصولا یک حسی می‌گیره برای بالانس؛ این‌که تو بیای حالت اعلامی‌ت رو این‌قدر بازه‌ش رو طولانی کنی، برای من مشکوکه.
@ال امین:
جان ؟!!! در ادامه جوابتون رو میدم...

این ۶ حالت هم همینه. طرف اگر بی‌گناه نامطلع هست از این‌که فردا بالانس مشخص می‌شه و فاز این داره که من همه‌ی احتمالات رو در نظر می‌گیرم، نباید توی حالت‌هاش حالت‌های بدون فرعی باشه قاعدتا. اگر هم می‌دونه و دغدغه‌ای نداره، نهایتا می‌تونه یکی دو حالت رو کاندید کنه دیگه. من شخصا همون اول که حالت‌ها رو دیدم اصلا ذهنم نرفت سمت بازی‌ای بدون یکی از وکیل یا جلاد/جوکر و اون گزینه‌های در ته ذهنم حذف شدن. سر همین این‌طور نظر دادن راجع به بالانس توجهم رو جلب می‌کنه

اگر فکر میکنی من تو تحلیل بالانس انقدر حرفه ای هستم حالا بیام بگم کدوم فرعی هست و بالانس رو خوب تحلیل کنم که خب اشتباه میکنید، دورهای قبلی هم اصلا با بحث بالانس حال نمیکردم دیگه ادوار قبلی پست‌هام هست، اینکه فکر کنید عمدی بوده واینا اصلا قبول ندارم، من اصلا تو تحلیل بالانس مشکل دارم و کاملا سهوی بوده، اجباری نبود که اصلا صحبت نمیکردم ، اینکه بگیم گناهکارا از تحلیل بالانس میترسن و اشتباه شاید بکنن درسته ، ولی ادوار گذشته نشون داده که من همیشه تو تحلیل بالانس ضعیف بودم.

فعلا تونستم خودم رو برسونم ، در مورد بازیکنایی که فعال بودن و پست دادن فردا یا ۵ شنبه یه پست در موردشون میدم و حسم رو میگم نسبت بهشون...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین