جدیدترین‌ها

بازی دور دوازدهم مافیا | یک داستانِ کوتاهِ هولناک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
تازه‌وارد
پسندها
0
- دب: ایشون کلاً بطور موثر نیست توی بازی. هر از چندی میاد و میره. فاز قبلی از بین رای هایی که به من داده شده بود، فکر میکردم بیگناهه و کارهاش از سر عمد نیست. حتی این رو به مدلن هم گفتم. الان با این نگرش و عجله ای که توی این فاز پیدا کرده دیگه نمیدونم چی باید بگم. براش من و بلو گناهکار بودیم، بعد پشت دست بلو هم بازی میکرده همزمان. اینقدر واضحه بعضی چیزا که من نمیدونم باید تخته سیاه بیارم برای رسم و توضیح بدم؟

کلوین جان، شما یجوری در حرفات ادم رو معذب میکنی من روم نمیشه جواب بدم و یا منشن کنم - خیلی سخت
من چه نگرش و عجله ای پیدا کردم اخه ؟ گناهکار بودن بلو برای اوایل بازیه و خیلی راجعش حرف زدم شما خودت خوندی پستای منو؟

منم بنظرم شما باید مافیا باشی و این واضحه

الان چی ازین بحث دستگیرمون شد؟

God

Administrator
گاد
پسندها
961
شمارش رای‌ها، پست شماره ۸:

کلوین راس: ریگان لاووا، مدلن پژه، دب جک

جکسون کین: لوک ویکتورز

ریگان لاووا: باستر سیمز

دب جک: کلوین راس، کریستین بارلو

کریستین بارلو: جکسون کین

تا ساعت ۱۱:۲۰ وقت دارید حداکثر یک‌بار رای‌تون رو تغییر بدید.

تازه‌وارد
پسندها
0
@ویکتور :)) :)) :))
با سخنان گوهربارت موافقم راه های رسیدن به خدا به اندازه ی تعداد انسان هاست. :)) ولی میزان خلوص نیت مومنان در محضر پرودگارشون از این مشخص میشه که چه راه سخت یا آسونی رو پیشه کردن :دی.

در جواب سوالت: منظور پست ۸۴ت بود که ته پستت رای دادی به بلو و رفت دفاعیه. منظورم اولویت های بعد از دفاعیه نیست.

@کریستین

الان دوباره پستت رو راجع به دب خوندم. اون M SH اول پیامت چی بود؟ از تلگرام کپی کردی؟ :دی.

@جکسون

حرفی که زدی رو قبلا بهش فکر کردم. کریستین احتمال بیش تر از تو.

@باستر

با منطق پستت موافقم و به نظرم اون اولویت ها کمک می کنه قطعا تا رای اولیه. ولی این رو در نظر بگیر که مفیستوفلس یک رای اشتباه/ فرستادن یکی از گزینه هایی که بهش گفته شده باختش رو براش رقم میزنه. مگه اینکه اینقدر رهبر تاریکی Dedicatedی باشه که برد مافیا و حتی در صورت باخت رو هدف قرار بده.

و البته برای هلن هم این رو تصور هستم. یعنی برد و باخت شخصی برای هلن میتونه مهم نباشه و هدفش برد بی گناهان باشه حتی در صورت باخت خودش.

اونجا که گفتی چیزی که رایگان در اختیارت قرار داده شده باید شک کنی و به گناهکاری: بی گناهی لوک و مدی اشاره کردی. این اطلاعاتی که از بازی به آسانی دریافت کردی یعنی جای هلن و مفیستوفلسی که در نظر داری رو واست عوض می کنه؟

تازه‌وارد
پسندها
0
@جکسون

بر اساس استدلال خودت به کریستین رای دادی؟ نظر نهاییت در مورد کلوین چیه؟

و اینکه من این رای لوک به تو رو عجیب می بینم. اینکه از جنبه ای حس می کنم میدونه گناهکاری ولی رای نمیاری ولی بهت یک رای سیف میده که بقیه فکر کنن به یکی از بی گناه ترین افراد بازی داره رای میده. :دی. خودت چی فکر می کنی؟ :دی.

- - - Updated - - -

چرا همه ساکت شدید رهروان خلف و ناخلف. باید به گاد بگم بندازتتون پایین تربن طبقه جهنم.

تازه‌وارد
پسندها
0
با سخنان گوهربارت موافقم راه های رسیدن به خدا به اندازه ی تعداد انسان هاست. :)) ولی میزان خلوص نیت مومنان در محضر پرودگارشون از این مشخص میشه که چه راه سخت یا آسونی رو پیشه کردن :دی.

در جواب سوالت: منظور پست ۸۴ت بود که ته پستت رای دادی به بلو و رفت دفاعیه. منظورم اولویت های بعد از دفاعیه نیست.

تکبیر :)) :))

منظورم رو اشتباه متوجه شدی البته. گفتم بهش تک رای ندادم به این معنی که رای دیگری هم داشت که اومده دفاعیه. اما آره درست می‌گی رای اول رو دادم و رای‌ای تا اون موقع نداشت و خواهر کریستین ملحد آخرین لحظات تغییر رای داد تا بلو به دفاعیه بیاد :))

تازه‌وارد
پسندها
0
کلا لوک به سفیدترین شخص هر فاز رای می ده چون می دونه دفاعیه نمیره. در نتیجه رایش سیفه.

تازه‌وارد
پسندها
0
@جویای حقیقت:
۱. فرض کن داری سنگ کاغذ قیچی بازی می‌کنی.
۳ از ۵.
دو بار اول حریف کاغذ آورده و تو سنگ.
دفعه بعدی چی می‌آری؟

۲. تو یه مسابقه حدس شرکت کردی. ۲ تا لیوان سیاه برعکس گذاشتن جلوت. زیر یکیش سکه طلاست. بار اول و دوم، لیوان سمت راستُ انتخاب می‌کنی و می‌فهمی که اشتباه بوده، دفعه سوم که آخرین شانست هست، انتخابت چیه؟

۳. فرض کن ساکن تهران هستی. ساعت ۷ صبح پنج‌شنبه یکی از دوستان نزدیکت زنگ می‌زنه بهت و از خواب بیدارت می‌کنه. می‌گه ما داریم می‌ریم جاده چالوس تا شب. نیم ساعت دیگه دم‌خونه‌‌تون هستیم. حس‌ت در لحظه و واکنش و جواب‌ت چیه؟

1- این بار هم سنگ، شاید طرف از رو رفت
2- لیوان سمت راست، (مثل شلمی که باهات بازی می کنم همیشه :دی )
3- میگم سگ تو روحت، میگم اوکی اما نیم ساعت معطلشون می کنم تا یاد بگیرن دیگه از این کارا نکنند

جواب سوال رهبر ها هم میدم: سیگار ناشتا :))

@مدلن پست (289):
از اینایی که به بلو رای دادن کدومشون به نظرت گناهکارتر هست؟

سه تا اولویت دارم:

1- ریگان و دب: به نظرم واضحه چرا

2- کریستین: چون محو بازی کرده و رای اول داده، بعد از ریگان و دبه با یه فاصله کمی، با این حال سابقه درگیری با بلو داشته و برام خیلی عجیب نیست روی رفتار احساسی رای داده باشه. البته صرفا تشخیص منه. ولی همونطور که گفتم وقتی طرف دعوا توی دفاعیه نبود، این رای رای درست به هیچ وجه نبوده، حتی می تونه رای گناهکارانه هم باشه از نظرم.

3- کلوین: بحث مستقیم داشته و چون توی بحث منطقش سوار بوده، به نظرم حق داشته، گرچه رای اش همونطور که گفتم رایش از نظر منطقی غلط بوده با توجه به شرایط بازی. ولی نسبت به سه نفر دیگه قابل پذیرش تر بوده.

@جکسون ازم خواستی پست های کلوین رو بخونم، دونه دونه تحلیل می کنم میام پائین تا وقت شه:

بحث کلوین با ریگان:
پست های 293: گفته دلیل کامل برای گناهکاری بلو میدم، بعد وصیت خودشو آورده و بخش گناهکار یا بیگناه ممکنه باشم رو ازش قرمز کرده، و تحسینش کرده، / اوکی

ریگان پرسیده نظرت در مورد لباس استف: پست: 299: ممکنه وایپ گناهکاری میداده . / اوکی

ریگان در مورد جسیکا پرسیده: پست 301 : وایپ گناهکاری میداد، ممکنه ./ اوکی

ریگان: اوه اوه سه تاش که نمیشه ! پست 303: منو تحریف نکن، گفتم ممکنه، قطعی نگفتم، گفتم اجازه بده فردا بخونم تکمیل کنم ./ ایراد ریگان فارغ از لحنش اوکیه، جواب کلوین هم از نظرم به روند دیالوگ هاشون می خورد. اینجا با نوع لحن و مچ گیری ریگان مشکل دارم و از نظرم حق طلبانه نیست، مچ گیرانه است. این البته حسه، فکت نیست قطعا.

308 توضیح برای نیاز به فکر کردن و اینا ./ منطقی که چیزی نداره، حسی مشکلی ندارم.

پست 314، توضیح به خودم رو عینا نقل قول میک نم.
باستر جان، من همون فاز قبل از ذهنیتت داخل بازی فهمیدم مافیا نیستی. مرضی ندیدم. از نظرم بلو مافیا بود و نفرات بعدی رو هم صرفاً بر اساس همون درجه گناهکاری که خودت هم گفتی نوشتم چون باید انتخاب میکردم. در مورد اینکه بلو رای اش رو از روی من برداشت هم، بلو یادمه دقیقاً وقتی رای اش رو از روی من برداشت که جکسن برداشته بود و همون لحظه بلو سعی کرد از روی فرصت طلبی یک نفر دیگه رو بیاره دفاعیه تا آراء بیشتر پخش بشه و شانس اعدام خودش رو کاهش بده در اون لحظه. تو اگر اعتقاد داشته باشی کسی 90 درصد گناهکاره (که بلو اعتقاد داشت من هستم)، رای ات رو همینطوری بر اساس موج شرایط برمیداشتی میدادی به یکی دیگه؟ چرا نباید صبر میکرد؟ شاید با رای کس دیگه ای بالاخره من به دفاعیه میرفتم.

کلوین عزیز، اینجا من با منطقت مشکل دارم، با احترام. ببین تو فاز پیش باهاش درگیر بودی، اگر 90 درصد مافیا بوده برات و نه چیز دیگه، پس منطقا باید بهت لباس میدادن، اگر نمیدادن باید ولت می کرد نه اینکه تا آخرین لحظه ادامه بده، بعد منطقیه بهت لباس داده باشن بعد ولت کنند ؟ این احتمال نباید میومد تو ذهنت ؟

دوباره دیالوگ 316 و 319 ریگان کلوینه، که میگه اینکه کلوین بدون گادفادر بالانس داده رو احتمالاتش مافیایی می تونه باشه (البته با همون لحن آزار دهنده و به زعم من غیر مثبت) کلوین هم جواب داده صرفا اینطوری نیست. از نظر منطقی با ریگان موافق ترم، چون امین گفته بود بالانس پرت می تونه دلیل گناهکاری و پنهان کردن ناخودآگاه باشه، و ممکنه، ولی حسی جواب کلوین از نظرم اوکیه، و کماکان ریگان ...

تو پست 320 اش هم چیزی ندیدم.

پست 321 ریگان دوباره به اون بحث 319 جواب میده و از نظر من برای بازی فرض جدید میسازه در مورد گناهکارانه بودن یه عمل که برعکس منطق پست 316 ئش موافقش نیستم، جو و اینا هم بیخیال ایگنور می کنم :دی

این تا این پست :دی چون زمان بره و آخر فازه پست های بعد رو دوباره بررسی می کنم، رسیدم نتایجش رو میزارم تو تاپیک اگر نه که هیچی، ولی جکسون، به نظرم در مورد ریگان واقعا تجدید نظر کن. واقعا نمی دونم به چی این امام زاده دخیل بستی، قشنگ معلومه دنبال مچ گیریه تا در آوردن حقیقت. یه جاهایی به زور می خواد یه برداشتی رو بکنه تو حلق طرف، مثال بزنم مثل اینه من بگم جکسون تو گفتی از نظر مافیا این تیر صحیحه، تو قطعا مافیا هستی و الا و بلا و سی بار به شکل مختلف اینو تکرار کنم :دی چون بحث مشابه داشتیم مثال زدم. برو بحث های دیشبش با من و با کلوین رو بخون. میرسی به حرفم به نظرم.

پی نوشت: آهان رایمم قطعا در مرحله اول دادم به ریگان، ولی تاپیک رو همزمان با خوندن زیر نظر دارم.

تازه‌وارد
پسندها
0
@باستر @کلوین @کریستین
اگه من براتون مثبتم باید بدونید بینتون جلاد یا مافیا هست دیگه. چجوری پس اینجوری باهم هماهنگید. هیچکدوم نمیترسید که از یکی بینتون گول بخورید؟
از طرفی لوک برای خیلاتون مفستوفلیسه. و مدی از نظر شما هلن سمت شما نیست و به کلوین رای می ده. باستر و کریستین راجع به این هم ترسی ندارید؟

تازه‌وارد
پسندها
0
در رابطه با اعدام بلوبروک حقیقتا من نمیتونستم ایشون رو بیگناه ببینم. دلایلی که داشتم به قدری برام قانع‌کننده بود که بهش رای بدم. به همین خاطر احتمال لباس بودن نقشش رو کم نمیدونم.

@هیوگو:

۱. فرض کن داری سنگ کاغذ قیچی بازی می‌کنی.
۳ از ۵.
دو بار اول حریف کاغذ آورده و تو سنگ.
دفعه بعدی چی می‌آری؟

من عاشق این بازیم :دی . قیچی میارم.

۲. تو یه مسابقه حدس شرکت کردی. ۲ تا لیوان سیاه برعکس گذاشتن جلوت. زیر یکیش سکه طلاست. بار اول و دوم، لیوان سمت راستُ انتخاب می‌کنی و می‌فهمی که اشتباه بوده، دفعه سوم که آخرین شانست هست، انتخابت چیه؟
همون قبلی.

۳. فرض کن ساکن تهران هستی. ساعت ۷ صبح پنج‌شنبه یکی از دوستان نزدیکت زنگ می‌زنه بهت و از خواب بیدارت می‌کنه. می‌گه ما داریم می‌ریم جاده چالوس تا شب. نیم ساعت دیگه دم‌خونه‌‌تون هستیم. حس‌ت در لحظه و واکنش و جواب‌ت چیه؟

به خاطر اینکه از خواب بیدارم کرده عصبانی میشم :)) ولی بروز نمیدم. یه نگاه به موجودی کارت بانکیم میکنم :)) اگه راضی بودم میگم اوکی نیم ساعته حاضرم.

@مدی:

بی گناه ترین بازیکن از لحاظ بازی و دفاعیه بین این چهار نفر بلو بود. با چه منطقی آخه؟ اون تعویض رایش برای آوردن ریگان هم به نظرم تصمیم کاملاً درستی بود و میخواستم بعد از این فاز تحسینش کنم. چون نظر من هم این بود که اگر باستر در دفاعیه می بود، نقطه ی مقابلش ریگان هم باید حتماً صحبت هایی انجام می داد.

اگر بلو از نظرت بیگناه بود چرا دیروز که ازت همه خواستم در مورد بحث بین من و بلو نظر بدین هیچ چیزی نگفتین؟ اصولا باید در قبال کسی که فکر میکنی بیگناهه ازش دفاع کنی و یا حداقل طرف مقابل رو ارزیابی کنی ببینی چی میگه بهش. الان بعد از اینکه بلو نیست نمیدونم گفتن اینها حتی اگر بلو بیگناه باشه ( که بعید میدونم ) چه سودی داره؟

1. اول اینکه خلاصه بیان مدی و لوک رو هر دو احتمال مفیستوفلس و هلن (یعنی مدی و لوک هر دو فرض بشن) بهشون بدن و تفسیر کنن رای ها و اولویت هایی که تو این فازهای اخیر داده شده. از نقش هایی هم که کشته و اعدام شدن هم صحبت کنن.

من فکر میکنم مدی بیشتر هلنه تا لوک. البته این چیزیه که از لحاظ ظاهری دیده میشه. ولی نظر فعلیم همینه. البته اینکه شما این سوالو میپرسی هم جنبه مثبت داره هم جنبه منفی. جنبه مثبت اینه که به نظر من وقتی یکی از بقیه میخواد درمورد عملکردش نظر بدن یعنی به خودش مطمئنه یه جورایی، جنبه منفی هم اینکه میخوای ببینی نظر بقیه نسبت بهت چیه و اگه استراتژی تو ذهنت بوده تا چه حد پیاده شده و از این به بعد قراره چیکار کنی.

2. در مورد گناهکار بودن استف با اتفاقاتی که افتاد نظر بدن. اگر گناهکار بوده و زیرمجموعه ی سوم باستر درست باشه (یعنی با مرگش یک نفر به مافیا به تیم ملحق شده) کی رو حدس میزنن که قابلیت جذب شدن داشته؟ این باید گوشه ذهنمون باشه به هر حال. اگه این اتفاق افتاده باشه خیلی عجیب غریب میشه داستان و عملاً باید لیست های گناهکاری و بی گناهی رو با اطمینان خاطر کم تری چید. حتی به گزینه هایی که بی گناهی بیش تری بهشون میدیم.

نمیدونم پست قبلی نو خوندی یا نه. من اونجا گفتم نظرمو. البته اون تا اونجای بازی بود. الان با توجه به اتفاقایی که افتاده و اینکه بلو خودش به تل رای داده و تل و استف اون فاز با هم درگیر بودن، من حس میکنم بلو (که برای من با درصد بالایی گناهکاره) خواسته روی موجی که استف (که من فکر میکنم لباس داشته) راه انداخته (تل رو بیگناه در نظر میگیرم) سوار شده و به تل اولویت داده. چون من در پستی که برای بلو نوشتم و بازم نمیدونم شما اونو خوندین یا نه به بلو گفتم که برایندی که از نظرش در اون فاز راجع به تل میشد گرفت این بود که تل براش خنثی طور بود تا گناهکار.

اینکه به جز ریگان کسی باهات بحث مستقیم نکرده. بلو رو فقط حضور ذهن دارم که در نهایت بهش هم رای دادی. چند جا هم با بازیکنان بازی در مورد بالانس مافیا صحبت کردی.

من احساس میکنم شما کلا منو در بازی نمیدیدی تا قبل از این :)) من با جکسون بحث داشتم، با باستر بحث داشتم، با ریگان بحث داشتم، با استف بحث داشتم، با بلو بحث داشتم و حتی قبل از این فاز با خود دب هم بحث داشتم.

در حین بحث هاتون گزینه های مشکوکتون این فاز رو هم بگید. یعنی بگین کی جلاد محتمل تره، مافیا محتمل تر یا بی گناه محتمل تر. این قسمت رو هم بولد یا رنگی کنید که تو چشم باشه همه ببینن.

بهونه ای که استف برای نگفتن گزینه هاش داد رو هم نیارید. چند فاز گذشته دیگه باید به یک نتیجه هایی رسیده باشین.

به ترتیب دارم جواب میدم. پستای بعد از این رو نخوندم. اگر تغییری ایجاد شد آپدیت میکنم.
کلوین: من هنوز هم نظرم در مورد کلوین همون نظر قبلیمه. البته ایراداتی بهش دارم اینکه مثلا اون قضیه اوووم نه فلان به نظرم حق با ریگانه. ولی در مورد بلو کاملا باهاش هم نظرم. در مورد اینکه ریگان در پستای دیشب اونم با شرایطی که خود کلوین گفت میخواد بره بخوابه نمیدونم چیکار کنه، مصر سوال میپرسید و میگفت اینو بگو و برو و دوباره ادامه میداد حس خوبی نگرفتم و انگار میخواست کلوین رو تو یه نقطه‌ای گیر بندازه. ولی موندن کلوین و جواب دادن تا انتها حس خوبی میداد. اینا خیلی نکات ریزین و شاید توجه بهش درست هم نباشه. ولی خب حسمه و کاریش نمیتونم بکنم. البته این احتمال رو که کلوین ممکنه جلاد باشه رو رد نمیکنم. ولی این حس رو دارم که بلو مافیا بوده و کلوین نقش مهمی در اعدامش داشت به همین خاطر نمیتونه مافیا باشه.
باستر: به زحمت پستاشو میخونم :)) هم از نظر ادبی و نگارشی و هم طولانی بودن. در مورد باستر واقعا خنثی بودم و حتی یه مقدار متمایل به مثبت. اینکه فاز پیش رفت دفاعیه خیلی یهویی و عجیب بود از نظرم. در مورد دب و چیزایی که گفت موافق نیستم زیاد مگر با قسمتای خاصش که الان حضور ذهن ندارم. ولی کلیت در بحث بین اینها باستر از لحاظ منطقی سرتره که البته این خودش منو خیلی گیج کرده همیشه. فعلا باستر رو خنثی میبینم. کلا به نظر من دب و باستر دو جبهه جدان و من فعلا دب رو مافیا میبینم تا باستر. نمیدونم شایدم دب درست میگه و باستر جلاده.
جکسون: همون نظر قبلی رو نسبت بهش دارم و حس میکنم تنها بازیکنیه که مثل من واقعا گیج شده و نمیدونه باید چیکار کنه. جکسون راستی اگر میشه یه تو یه پست مختصر بگو چه ایرادی به کلوین داری.
دب: به نظرم میتونه گناهکار باشه و به احتمال بالاتری مافیا، البته میتونه جلادم باشه نمیدونم واقعا گیج شدم. منظر جوابش به پستم هستم.
ریگان: ایشونم هر چی تلاش میکنم نسبت بهش خوش‌بین باشم اون قضیه رای یهویی و دلیل‌هایی که براش میاره نمیذاره. فعلا بحث میکنم باهاش ببینم به کجا میرسه. راستی من بین بحث باستر و ریگان باید خیلی تمرکز کنم. با دقت نخوندمش.

@جکسون:
احتمال بیگناهی دب جک برام بالاتر رفت و فکر می کنم من ممکنه اشتباه کرده باشم. یک دلیل کوچیکش، دوم بودن در رای های لوک هست. تفاوت این فاز با فاز قبل اینه که هم لوک به خاطر اینکه من داستان استف رو گفتم می دونه اینکارش می تونه دب رو مشکوک کنه، هم اینکه از نظر من این فاز خیلی غیر قابل پیشبینی تر از فاز قبل بود. دلیل اصلی ای که برام بیگناهتر شد. اینه که ببینید رای ها رو. دب جک یا رای اول همه است یا دوم. حتی رهبران. تنها کسی که رای سومش دبه ریگانه. پس یا یارن یا دب بیگناهه.

یعنی میخوای بگی لوک، دب رو گذاشته اولویت دوم که بقیه رو به شک بندازه که دب گناهکاره؟ درست فهمیدم؟ آخه مگه از مف بودن لوک مطمئنی؟

@دب:

ریگان از پستای بالانس سرنخ های ریز کشیده بیرون و تو بازی بنظر من واقعا موثر بوده و مشکلی در فعالیتش نمی‌بینم.

دقیقا منظورت کدوم سرنخ‌هاست؟ شماره پست بگو میرم میخونم. نمیخواد بیاری اینجا اگه وقت نداری.

این پست کلوین هم بعد اعدام بلو؛ خیلی یجوری بود و من بنظرم واقعا اشتباه کردیم ک ایشون رو اعدام نکردیم فاز پیش
مشخص شدن ساید اگر قرار بود بین این دو نفر رخ بده باید با اعدام ایشون رخ میداد
اگر اینطوری میشد؛ بلو الان در بازی بود.
مگه تصمیم خاصی در این باره گرفته شده اینجا که میگی اشتباه کردیم که ایشونو اعدام نکردیم؟ اینجا فقط احتمال لباس داشتنشون مطرح شد، اگر اون پست رو دیدی چرا واکنشی بهش نشون ندادی کلا؟ من رفتم نگاه کردم بعد از اون قضیه که مدی مطرح کرد ندیدم جایی نظری بدی در موردش؟ به خاطر همین این اتباه کردیم اینجارو درک نمیکنم؟ یعنی تو به خاطر قضیه لباس به کلوین رای ندادی؟

@ریگان:

لعنتی منی که اون فاز تل برام خنثی، استف خنثی رو به مثبت و بلو مثبت بوده، چجور دیگه باید رای می‌دادم تو دفاعیه؟ خودش طرف رو فرستاده دفاعیه بعد به من می‌گه چرا اولویت سوم دادی بهش. خوب چی‌کار می‌کردم اولویت ششم می‌ساختم؟ آیا من تلاش نکردم گزینه‌ی مشکوکم رو در اون فاز ببرم دفاعیه؟ کردم! چه کار دیگه‌ای باید می‌کردم آخه! تازه استف خودت می‌گی لباس داشته و بلو هم که می‌گی بیگناه بوده.

شما اون فاز به نظر من یک رای پرت دادین. درسته معلوم نبود کی اعدام میشه، ولی به نظر من رای شما در اون مرحله پرت محسوب میشه. اگر نمیشد و دلیل شما قانع‌کننده بود همون فاز هم میتونستی قانع شی خب! چون ما تکرار مکررات کردیم در ادامه صرفا.

منظور بنده این بود که در اون لحظه دلیل رای بلو به شما رو خونده بودم و می‌دونستم داره با دلیل رای می‌ده، اما دلیل رای جکسون به دب رو ندیده بودم.

خب این چه حرفیه آخه! مگه به دلیل داشتنه! یه بیگناه باید وقتی یک شخصی در دفاعیه‌اس بررسی کنه ببینه با چه دلیلی تو دفاعیه‌اس و اگه این دلیل درست نباشه به فرد مورد نظر کمک کنه.

ینی چی؟ شما مگه به عنوان یک بیگناه، معتقد نیستی که بیگناهانه بازی کردی؟ من دیدم بازی شما اونقدر گناهکارانه نیست؛ به این فکر کردم که شاید درمورد شما اشتباه می‌کنم و بعد نشستم فکر کردم دیدم دلیلی که برای شما داشتم دلیل کافی‌ای نبوده و احتمالات دیگه هم هست. دیگه منِ بیگناه جز این چطور می‌تونم بفهمم اشتباه کردم و ذهنم رو به احتمالات درست‌تر باز کنم آیا این می‌شه آب نمک؟؟

لطفا سعی نکن با بازی با کلمات منو گیج کنی. خوب واضحه من چی گفتم. کلمه اونقدر گناهکارانه رو به کار بردی و این یعنی هر جا لازم بود و دلت خواست برمیگردی همونجایی که بودی. چرا نگفتی بیگناهیت برام بیشتر شد یا همچین چیزی. اونقدر گناهکارانه یعنی من هنوز تو رو بیگناه نمیبینم ولی کاری هم باهات ندارم فعلا. و من نمیذارم این قضیه اینطوری ادامه پیدا کنه.

اصلا کاری به این موضوع که می‌تونستی یا نه هم ندارم چون قابلیت‌های تقلید لحنت رو نمیدونم. حرف من این بود که به نفعت هم نیست که چنین کاری کنی اصلا از نظر بایاسی. دارم اتهام خودم رو رد می‌کنم قربانت شوم

ببخشید ولی دیگه بدتر. تو وقتی از چیزی مطمئن نیستی چطوری میتونی یکیو با یه جمله که آقا این ادا درآورده پس من بهش رای میدم بفرستی دفاعیه؟

نظرمو راجع به کلوین و باستر دادم بالاتر. از نظر من کلوین خیلی صادقانه داره پست میده و به دلایلی که گفتم مافیا نیست برام ولی جلاد شاید باشه نمیدونم.

وای خیلی پستا زیاده :( چه خبرتونه. میرم پست دب رو بخونم. از یه جایی به بعد نخوندم کلا و فرصت هم نیست برای خوندن اونا. چرا تو این ساعتا یهو مثل گلمژه میزنین بیرون همتون :))

- - - Updated - - -

@جکسون:
من از چی باید دفاع کنم؟:)) وقت نیست لطفا شماره پست بده یا خلاصه بگو

تازه‌وارد
پسندها
0
@باستر @کلوین @کریستین
اگه من براتون مثبتم باید بدونید بینتون جلاد یا مافیا هست دیگه. چجوری پس اینجوری باهم هماهنگید. هیچکدوم نمیترسید که از یکی بینتون گول بخورید؟
از طرفی لوک برای خیلاتون مفستوفلیسه. و مدی از نظر شما هلن سمت شما نیست و به کلوین رای می ده. باستر و کریستین راجع به این هم ترسی ندارید؟

به این فکر کردم، منتها من از نظرم بازی کلوین و کریستین به جلاد می خوره تا مافیا، مخصوصا کریستین، و چون جلاد اگر سه هدفشو داده باشه درست باشه، الان جزو نباید ها اعدامه :دی من بین ریگان و دب رو بیشتر مافیا دیدم تا جلاد. در نتیجه این فاز اتحاد با جلاد به نظرم مشکلی نداره. خودش نمی تونه ببره صرفا :دی

ضمن اینکه در مورد لوک توضیح دادم. بعدم بارها گفتم هستم تا لحظه آخر رای هارو می بینم، نگران رهبرا نباش :دی

- - - Updated - - -

@باستر

با منطق پستت موافقم و به نظرم اون اولویت ها کمک می کنه قطعا تا رای اولیه. ولی این رو در نظر بگیر که مفیستوفلس یک رای اشتباه/ فرستادن یکی از گزینه هایی که بهش گفته شده باختش رو براش رقم میزنه. مگه اینکه اینقدر رهبر تاریکی Dedicatedی باشه که برد مافیا و حتی در صورت باخت رو هدف قرار بده.

و البته برای هلن هم این رو تصور هستم. یعنی برد و باخت شخصی برای هلن میتونه مهم نباشه و هدفش برد بی گناهان باشه حتی در صورت باخت خودش.

اونجا که گفتی چیزی که رایگان در اختیارت قرار داده شده باید شک کنی و به گناهکاری: بی گناهی لوک و مدی اشاره کردی. این اطلاعاتی که از بازی به آسانی دریافت کردی یعنی جای هلن و مفیستوفلسی که در نظر داری رو واست عوض می کنه؟

قربانت برم، برای همین گفتم که اولویت های آخر رو نگاه کنیم دیگه، اولویت های آخر یعنی کیا می تونند مافیا/جلاد بالقوه مف باشند. شناساییش ساده نیست اما کمک کننده است.

اشتباه کردم رفتم دنبال خوندن پست های کلوین به نظرم. باید تحولات بازی رو رصد می کردن و رای ها. کاش امروز شرکت نمی رفتم.

ویرایش گاد: بی‌ادبا به مفیستوفلس می‌گین مف؟ مفیستوفلس حرمت داره.

تازه‌وارد
پسندها
0
چقد این جکسون بنده خوب و ساده‌ای هست، می‌خوام به عنوان امام بعد از خودم جکسون رو قرار بدم :)) :دی

تازه‌وارد
پسندها
0
@جکسون:
الان دیدم اینو
من میگم کلوین مافیا نیست، آخه چرا احتمال نمیدی بلو لباس بوده؟ من پستای اینارو نخوندم واقعا و نمیدونم چرا با من هم مسیرن. من تو مسیر خودمم، کلوین شاید جلاد باشه. ولی من دلیلی ندارم براش.
من با ریگان و دب بیشتر مشکل دارم تا کلوین و باستر. چیکار کنم خب. یهو از آسمون نازل نشدم که بگم اونا فلانن اینا بهمان. باسترم شاید جلاده. نمیدونم الان باستر البته جلادتره تا کلوین. ولی خب من دلیلی برای رای دادن ندارم. نمیتونم که بیام بگم چون شما رای میدین منم رای میدم. ضمنا من هنوز به مدی و لوک هم مطمئن نیستم. تو چطوری انقدر مطمئنی؟

تازه‌وارد
پسندها
0
@جکسون: به نظرم داری یکم گیج میزنی، اگر ترفندت نیست. به نظرم برای این فاز احتمال های جلاد و مافیات رو مشخص کن. چون فکر کنم هم عقیده ای نباید به جلاد رای بدی، بیگناه گناهکار رو ول کن.

من الان نگران احتمال برد جلاد هم دارم. خودمم الان پست میدم مشخص می کنم.

- - - Updated - - -

@جکسون: به نظرم داری یکم گیج میزنی، اگر ترفندت نیست. به نظرم برای این فاز احتمال های جلاد و مافیات رو مشخص کن. چون فکر کنم هم عقیده ای نباید به جلاد رای بدی، بیگناه گناهکار رو ول کن.

من الان نگران احتمال برد جلاد هم دارم. خودمم الان پست میدم مشخص می کنم.

منظورم از ترفند مثبت هم هست، یعنی ترفندت برای بیرون کشیدن جو دهنده و خفت کردن :دی ولی اگر اولویت هاتو مشخص کنی، شاید به دید منم کمک کردی.

تازه‌وارد
پسندها
0
@باستر و @جکسون

باستر این حرف جلادت منو به فکر فرو برد.
میخواین به دب رای بدین؟ اگه دب باشه مافیا؟

رای به اعدام باطل: کلوین

رای به اعدام: دب

تازه‌وارد
پسندها
0
@مدی:
الان دوباره پستت رو راجع به دب خوندم. اون M SH اول پیامت چی بود؟ از تلگرام کپی کردی؟ .
آره من کلا پستامو توی تلگرام مینویسم که راحتتر بتونم صفحاتو اینور اونور کنم و پستم نپره و یه جایی سیو شه.

- - - Updated - - -

@ریگان:
نظرت نسبت به جوابی که دب به من داده چیه؟ @مدی: مدی تو هم نظر بده اینو.

تازه‌وارد
پسندها
0
اگر دب باشه مافیا؟ مدی من الان باکی مافیام ؟ چرا جهت عوض میکنی یهو

تو مگه هلن نیستی خیر سرت :((((

- - - Updated - - -

ریگان کو ؟
چراغیب شد

تازه‌وارد
پسندها
0
@کریستین

بابا تا حالا نشده اول به یکی اتهام بزنی بعد بفهمی اتهامت ممکنه درست نباشه پسش بگیری؟ عجب گیری کردیما. چیزی که این وسط بود تکرار مکررات نبود فقط، هم چند نفر گفتن که حس تقلید نگرفتن از پستت، هم بیشتر بازی کردی و از شدت گناهکاریت کم شد برام. دیگه به بازی بیگناهی خودت شک داری مگه؟ اگه بیگناهی و تشخیص نقش من برات مهمه، منطقی نگاه کن به این قضیه خواهش می‌کنم.

جواب دب به حرف‌هات هم به نظر من اوکیه واقعا.

@جکسون
به نظرت بهتره دو نفر برن دفاعیه یا سه نفر؟

تازه‌وارد
پسندها
0
ریگان: مافیا 80/ 15 جلاد / 5 بیگناه (اینم واقعا خاص)
دب: مافیا 60 / جلاد: 30 / 10 بیگناه
کریستین: جلاد 50/ بیگناه: 30/ مافیا: 20
کلوین: ببگناه 50 / بیگناه 40/ مافیا 10
جکسون: بیگناه 80 / جلاد 15 / مافیا 5 (اینم واقعا خاص)

- - - Updated - - -

ریگان: مافیا 80/ 15 جلاد / 5 بیگناه (اینم واقعا خاص)
دب: مافیا 60 / جلاد: 30 / 10 بیگناه
کریستین: جلاد 50/ بیگناه: 30/ مافیا: 20
کلوین: ببگناه 50 / بیگناه 40/ مافیا 10
جکسون: بیگناه 80 / جلاد 15 / مافیا 5 (اینم واقعا خاص)

دومی کلوین جلاده، جلاد 40، بیگناه 50

- - - Updated - - -

@جکسون به نظرت احتیاج دارم. نظر بده.

تازه‌وارد
پسندها
0
@دب:
ساید بلو و ریگان تو از کجا میدونی یکی بوده آخه! چرا یه جوری حرف میزنی آدم فکر میکنه به چیزی علم داری؟
بلو بروک: ۱. دب جک ۲. ریگان لاووا ۳. باستر سیمز ۴. بلو بروک
ریگان لاووا: ۱. باستر سیمز ۲. بلو بروک ۳. دب جک ۴. ریگان لاووا
این الان ساید یکی بودنه؟ چطوری از پشت سر این رفتی پشت سر اون آخه!

تازه‌وارد
پسندها
0
@دب:

دقیقا منظورت کدوم سرنخ‌هاست؟ شماره پست بگو میرم میخونم. نمیخواد بیاری اینجا اگه وقت نداری.
اولین پستش در مورد بالانس که برای من خیلی بلد بود در کنار پست تل ، همون پستی بود ک پرسیده بود چرا سهمیه رو در نظر نگرفتی و فقط ضدضربه هارو برای بالانس شدن بازی درنظر گرفتی
به من گیر داد
من براش منفی هم بودم و پاسخمم قابل قبول نبود
ولی من باش اکی بودم
در ادامه هم بنظر من اینطوری اومد. من خیلی مستمر دنبالش کردم و واقعا الان حفظ نیسم
ببین باستر خیلی قوی تر بوده در این زمینه. من مشکلم با باستر از اون پستش در مورد تل شروع شد. و اینکه بهم گیر نداد. که میتونه بخاطر شناختن یوزر من باشه :))
الان حس کردم دچار سوگیری شدم و وا رفتم. من دیگه نمیکشم بچه ها.

مگه تصمیم خاصی در این باره گرفته شده اینجا که میگی اشتباه کردیم که ایشونو اعدام نکردیم؟ اینجا فقط احتمال لباس داشتنشون مطرح شد، اگر اون پست رو دیدی چرا واکنشی بهش نشون ندادی کلا؟ من رفتم نگاه کردم بعد از اون قضیه که مدی مطرح کرد ندیدم جایی نظری بدی در موردش؟ به خاطر همین این اتباه کردیم اینجارو درک نمیکنم؟ یعنی تو به خاطر قضیه لباس به کلوین رای ندادی؟

چیو میگی اصن ؟
در رابطه با رای دوم دادن بهش منظورم بود. من اون موقع ک این جمله رو نوشتم فرضیه ی جسیکای بیگناه پررنگ تر بود برام ک لباس گرفته. غالب افراد بهش رای دو ندادن و همه سمت جسیکا بودن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین