@جویای حقیقت:
۱. فرض کن داری سنگ کاغذ قیچی بازی میکنی.
۳ از ۵.
دو بار اول حریف کاغذ آورده و تو سنگ.
دفعه بعدی چی میآری؟
۲. تو یه مسابقه حدس شرکت کردی. ۲ تا لیوان سیاه برعکس گذاشتن جلوت. زیر یکیش سکه طلاست. بار اول و دوم، لیوان سمت راستُ انتخاب میکنی و میفهمی که اشتباه بوده، دفعه سوم که آخرین شانست هست، انتخابت چیه؟
۳. فرض کن ساکن تهران هستی. ساعت ۷ صبح پنجشنبه یکی از دوستان نزدیکت زنگ میزنه بهت و از خواب بیدارت میکنه. میگه ما داریم میریم جاده چالوس تا شب. نیم ساعت دیگه دمخونهتون هستیم. حست در لحظه و واکنش و جوابت چیه؟
1- این بار هم سنگ، شاید طرف از رو رفت
2- لیوان سمت راست، (مثل شلمی که باهات بازی می کنم همیشه

)
3- میگم سگ تو روحت، میگم اوکی اما نیم ساعت معطلشون می کنم تا یاد بگیرن دیگه از این کارا نکنند
جواب سوال رهبر ها هم میدم: سیگار ناشتا
@مدلن پست (289):
از اینایی که به بلو رای دادن کدومشون به نظرت گناهکارتر هست؟
سه تا اولویت دارم:
1- ریگان و دب: به نظرم واضحه چرا
2- کریستین: چون محو بازی کرده و رای اول داده، بعد از ریگان و دبه با یه فاصله کمی، با این حال سابقه درگیری با بلو داشته و برام خیلی عجیب نیست روی رفتار احساسی رای داده باشه. البته صرفا تشخیص منه. ولی همونطور که گفتم وقتی طرف دعوا توی دفاعیه نبود، این رای رای درست به هیچ وجه نبوده، حتی می تونه رای گناهکارانه هم باشه از نظرم.
3- کلوین: بحث مستقیم داشته و چون توی بحث منطقش سوار بوده، به نظرم حق داشته، گرچه رای اش همونطور که گفتم رایش از نظر منطقی غلط بوده با توجه به شرایط بازی. ولی نسبت به سه نفر دیگه قابل پذیرش تر بوده.
@جکسون ازم خواستی پست های کلوین رو بخونم، دونه دونه تحلیل می کنم میام پائین تا وقت شه:
بحث کلوین با ریگان:
پست های 293: گفته دلیل کامل برای گناهکاری بلو میدم، بعد وصیت خودشو آورده و بخش گناهکار یا بیگناه ممکنه باشم رو ازش قرمز کرده، و تحسینش کرده، / اوکی
ریگان پرسیده نظرت در مورد لباس استف: پست: 299: ممکنه وایپ گناهکاری میداده . / اوکی
ریگان در مورد جسیکا پرسیده: پست 301 : وایپ گناهکاری میداد، ممکنه ./ اوکی
ریگان: اوه اوه سه تاش که نمیشه ! پست 303: منو تحریف نکن، گفتم ممکنه، قطعی نگفتم، گفتم اجازه بده فردا بخونم تکمیل کنم ./ ایراد ریگان فارغ از لحنش اوکیه، جواب کلوین هم از نظرم به روند دیالوگ هاشون می خورد. اینجا با نوع لحن و مچ گیری ریگان مشکل دارم و از نظرم حق طلبانه نیست، مچ گیرانه است. این البته حسه، فکت نیست قطعا.
308 توضیح برای نیاز به فکر کردن و اینا ./ منطقی که چیزی نداره، حسی مشکلی ندارم.
پست 314، توضیح به خودم رو عینا نقل قول میک نم.
باستر جان، من همون فاز قبل از ذهنیتت داخل بازی فهمیدم مافیا نیستی. مرضی ندیدم. از نظرم بلو مافیا بود و نفرات بعدی رو هم صرفاً بر اساس همون درجه گناهکاری که خودت هم گفتی نوشتم چون باید انتخاب میکردم. در مورد اینکه بلو رای اش رو از روی من برداشت هم، بلو یادمه دقیقاً وقتی رای اش رو از روی من برداشت که جکسن برداشته بود و همون لحظه بلو سعی کرد از روی فرصت طلبی یک نفر دیگه رو بیاره دفاعیه تا آراء بیشتر پخش بشه و شانس اعدام خودش رو کاهش بده در اون لحظه. تو اگر اعتقاد داشته باشی کسی 90 درصد گناهکاره (که بلو اعتقاد داشت من هستم)، رای ات رو همینطوری بر اساس موج شرایط برمیداشتی میدادی به یکی دیگه؟ چرا نباید صبر میکرد؟ شاید با رای کس دیگه ای بالاخره من به دفاعیه میرفتم.
کلوین عزیز، اینجا من با منطقت مشکل دارم، با احترام. ببین تو فاز پیش باهاش درگیر بودی، اگر 90 درصد مافیا بوده برات و نه چیز دیگه، پس منطقا باید بهت لباس میدادن، اگر نمیدادن باید ولت می کرد نه اینکه تا آخرین لحظه ادامه بده، بعد منطقیه بهت لباس داده باشن بعد ولت کنند ؟ این احتمال نباید میومد تو ذهنت ؟
دوباره دیالوگ 316 و 319 ریگان کلوینه، که میگه اینکه کلوین بدون گادفادر بالانس داده رو احتمالاتش مافیایی می تونه باشه (البته با همون لحن آزار دهنده و به زعم من غیر مثبت) کلوین هم جواب داده صرفا اینطوری نیست. از نظر منطقی با ریگان موافق ترم، چون امین گفته بود بالانس پرت می تونه دلیل گناهکاری و پنهان کردن ناخودآگاه باشه، و ممکنه، ولی حسی جواب کلوین از نظرم اوکیه، و کماکان ریگان ...
تو پست 320 اش هم چیزی ندیدم.
پست 321 ریگان دوباره به اون بحث 319 جواب میده و از نظر من برای بازی فرض جدید میسازه در مورد گناهکارانه بودن یه عمل که برعکس منطق پست 316 ئش موافقش نیستم، جو و اینا هم بیخیال ایگنور می کنم
این تا این پست

چون زمان بره و آخر فازه پست های بعد رو دوباره بررسی می کنم، رسیدم نتایجش رو میزارم تو تاپیک اگر نه که هیچی، ولی جکسون، به نظرم در مورد ریگان واقعا تجدید نظر کن. واقعا نمی دونم به چی این امام زاده دخیل بستی، قشنگ معلومه دنبال مچ گیریه تا در آوردن حقیقت. یه جاهایی به زور می خواد یه برداشتی رو بکنه تو حلق طرف، مثال بزنم مثل اینه من بگم جکسون تو گفتی از نظر مافیا این تیر صحیحه، تو قطعا مافیا هستی و الا و بلا و سی بار به شکل مختلف اینو تکرار کنم

چون بحث مشابه داشتیم مثال زدم. برو بحث های دیشبش با من و با کلوین رو بخون. میرسی به حرفم به نظرم.
پی نوشت: آهان رایمم قطعا در مرحله اول دادم به ریگان، ولی تاپیک رو همزمان با خوندن زیر نظر دارم.