تازهوارد
- نوشتهها
- 84
- پسندها
- 0
پوینتش چیه؟ سناریوت درست نیست ولی اگه هم جذبی باشم اسمم به مفیستوفلس اعلام نشده که.
نظرت در مورد در نظر نگرفتن تیم خودش و تو تو حالاتی که داره برای بازی شرح میده از نظر منطق رای چیه ؟
پوینتش چیه؟ سناریوت درست نیست ولی اگه هم جذبی باشم اسمم به مفیستوفلس اعلام نشده که.
منطق بررسی هات کاملا درسته.
و جکسون هیچ فازی به ریگان رای نداده، دلیل خاصی داشت اینو بررسی نکردی جکسون جان ؟![]()

دلیلش اینه که برای به نتیجه رسیدن خودم هیچ تاثیری نداره. می دونم خودم مثبتم خبو جکسون هیچ فازی به ریگان رای نداده، دلیل خاصی داشت اینو بررسی نکردی جکسون جان ؟
اما اگه می خواید اینو بررسی کنم. چشم.چرا دست و پا میزنی الکی تو. خب توقع داری بیاد بگه من به ریگان رای ندادم پس یاریم؟![]()
دلیلش اینه که برای به نتیجه رسیدن خودم هیچ تاثیری نداره. می دونم خودم مثبتم خباما اگه می خواید اینو بررسی کنم. چشم.
جسیکا یا استف یکیشون منفی بوده درسته؟ من به استف رای دوم دادم تو فاز اعدام تل پول.
جسیکا هم که من و تو بولد کردیم آوردیم دفاعیه.
فاز آخر هم ریگان رو با وجود اینکه این همه مدت گفتم دب، رای دوم منه
بیشعور، شاید رای خطا داده باشه، لزوما به مفهوم این نیست که میگم تو باهاش یاری، می خوام ببینم چرا تعادل رو رعایت نکرده تو تحلیل.
تو کلا درست نمیشی نه ؟
@جکسون
اگه من یار دب بودم، اونم یار جذبی باارزش، وقتی کل بازی بهش مشکوکن، من میام اینجوری خلاف جریان بگم بیگناهه؟ تازه فرضت اینه که بعد از اعلام شدن دکتر و فدایی، من رو قابل جذب بگیری که از دیدگاه بیرونی باید احتمالش پایین باشه.
اصلا بسته ای کلا به همه چی.راست می گی من برتری ای نسبت بهت ندارم تو این زمینه تو تحلیل.خب عزیزم اگر اینکه به استف یا جسیکا کسی رای داده باشه پوینت داشته باشه که من تو توش شریکیم، چطور میشه من می تونم یار کریستین باشم، تو نمی تونی یار ریگان باشی ؟
من به استف رای دوم دادم، به جسیکا هم رای اول. تو برتری ای به من نداری.
جواب منو ندادی، و جالب اینه اون به تو میگه ممکنه جذبی باشی، تو به اون نمیگی ممکنه جذبی باشهاصلا بسته ای کلا به همه چی.
به خدا اگر بیگناه باشی و سر تو به بازیم زنده ات نمیزارم آرش.
ببین خیلی چیزا هست واقعا. بر اساس رایگیری من این تحلیل رو کردم.اگه من یار دب بودم، اونم یار جذبی باارزش، وقتی کل بازی بهش مشکوکن، من میام اینجوری خلاف جریان بگم بیگناهه؟ تازه فرضت اینه که بعد از اعلام شدن دکتر و فدایی، من رو قابل جذب بگیری که از دیدگاه بیرونی باید احتمالش پایین باشه.
من میخواستم کلی راجع به همه بررسی کنم این حرف دب انرژیمو کامل گرفت. از گاد هم درخواست کردم فاز رو بندازه برای فردا پس فردا که نشد. حالا صحبت ها بماند بعد از بازی…
به قطعیت هلن و مفیستوفلس نرسیدید دیگه گاد داند. به اندازه کافی استدلال هست کی هلنه کی مفیستوفلس.
فقط میتونم بگم باستر و ریگان همزمان میتونن بی گناهن باشن به نظرم. جکسون رو شک دارم به خاطر اینترکشنش با لوک. من حس می کنم هم هلن و هم مفیستوفلس به اندازه کافی اشتباه کردن نسبت به سهم هایی که داشتن.
مفیستوفلس هم فکر می کنم رویکردش این بوده که رای ها و اولویت هاش رو به رو به کسی بده که هلن رو گمراه کنه. واسه همین به رای هاش به کریستن یا جکسون شک پیدا کردم.