@آرش
خودت اگه بیگناه بودی و مثلا عرفان یا رضا یا مهدی یا امین یا هرکی چنین پستی می داد چه حسی بهت دست می داد؟ به ذهنت هم خطور نمی کرد که ممکنه نخ ستون 5 باشه؟
@روزبه:
تو پست 48 گفتی دیت! چرا دیت؟ بی مورد بود. و شبیه یکی از نقشها هم هست می تونه اثر ناخودآگاهانه هم باشه.

توضیحت قابل قبول بود برام و لازم نیس tone it down a bit
در رابطه با اون ایده هم محمد و بقیه توضیح دادن چرا کارساز نیست. از بحث ها هم چیز خاصی به ذهنم نیومد که مشکوک یا جالب باشه در اون رابطه.
سلام اول از همه باید بگم که ارش انقد انگولک نکن تو تنظیمات سایت

چیکار کردین چرا اینجوری شده فونت سایت؟ تو گوشی اوکیه ولی اینجا رسما سرگیجه اور خواهشا اینو درست کنین مرسی
در مورد پست @پویا
این که گفتی آرش باید گزینه پرسش برا ستون پنجم باشه منم قبول دارم به دلایلی که پایین میگم ولی نکته ای که هست اینه که دقت کنیم این حرف قبل از دادن نقشها گفته شده یا بعدش! گاد گفته بود که یه پست بدین تا یکشنبه بهتون نقش بدم و پست آرش فک کنم از اولین پستا بود و قبل یکشنبه بود ینی ممکنه اصلا نقشش داده نشده باشه و البته ممکنم هست از قبل نقشش مشخص بوده باشه و این بشه یه دستاویز حالا قابل بحثه کاملا باید حرفای خودشو بشنویم.
پ.ن: اینو بگم که این فقط در حد یه قلقلک بود که خاستم تو ذهنم نمونه و بیارمش رو کاغذ با توجه به اینکه یکی دیگم بهش اشاره کرد و میتونه سوال خیلیا دیگه باشه بعد پست پویا. و هنوزم میگم باید ببینیم این پست قبل نقش گرفتن بوده یا بعدش که احتمالا فقط خدا میدونه!
در مورد تنظیمات موافقم. الان خوبه، اینقدر ور نرو بچه. @آرش
خودت. جواب خودتُ دادی. به نظر تو آرش یکشنبه نقش گرفته؟ خودت کِی نقش گرفتی از گاد جناب شیطان؟
سلام.
به نظرم شدتی که پست آرش داشت، پست عرفان هم داشت. چرا به عرفان اشاره نکردی پویا؟
پ.ن: فونت پست ها رو یک یا دو سایز بزرگ تر کنید. چشم درد گرفتیم.
سلام. چون به نظرم نداشت، وگرنه اشاره می کردم. آرش از تیر صحبت کرد. البته الان پستا رو خوندم متوجه شدم کپی از یه دری وری بوده، احتمالش کم شد برام. ولی باز ممکنه سوال پیش بیاد که چرا این کپی و کپی های دیگر نه.
و به نظرم، به نظر خودت هم این شدتُ نداشت، حداقل در ناخودآگاه، چون پست آرشُ نقل قول کردی و عرفان نه.
نایس ترای بای د وی.
--------------------------------------
رامتین:
نه، گیر دادن به پست های شروع عجیب نیست. این همه دور گاد بودن ثابت کرده که ورود و بعضی مواقع حتی "سلام" یک گناهکار با بیگناه فرق می کنه. از میزان اشتیاقش و سایر مسائل. پس میشه گیر داد که بفهمی چیه یا یادت بمونه برای بعد.
به گفته های گاد هم در خصوص پست بدین تا نقش بگم توجه نکن.

منم خودم اینُ میگم معمولا، ولی نقشا آماده س از قبل و به خیلیا زودتر میگم. عرفان یک هفته قبل می دونست فک کنم.
-------------------------
در مورد فاز شب، ده ها احتمالی که وجود داره روانه حلق امین خلفی. به نظر من هم عرفان خوب گفته. مستشار ِ کاراگاه شده، فریُ زده و مافیا، محمدامین. که خدا لعنتشون کنه.
اتفاقات هم در مجموع بد بود به نظرم. چی میگی صدرا؟ خیلی گیج بود تحلیلت. فقط به فری پرداختی و پرت گفتی. مرده ها رو باهم تحلیل می کنن نه تکی.
====================
عرفان
هرکسی دیدی داره و ممکنه نکته ای که برای من جالب باشه، برای بقیه نباشه یا برعکس. حرف تو ام همونه. فعلا نظر یا حس خاصی در مورد ترسا ندارم، اگرم داشته باشم منفی نیس و اگرم منفی بشه بعدا به خاطر اون حرفش نیس. ازین چیزا زیاد بوده در طی این سالها. مستقلا بیگناهانه یا گناهکارانه نیس به نظرم و باید با توجه به شخص تحلیل بشه.
البته اینکه خیلی دقیق و محکم بازی می کنه خوبه. آفرین.
باشه تا همینجا و پست 70. اگه کسی سوالی چیزی پرسیده که جا مونده و نگفتم یا نظر کلی خواسته و ندیدم، تگم کنه و بگه. شب احتمالا بیام بینم چه خبره. فعلا جز چیزایی که گفتم، بازی عادی و ساکن بوده به نظرم.