جدیدترین‌ها

بازی دور دوم مافیا | House of Cards S02 , Freddy's Return

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
تازه‌وارد
پسندها
0
@آرش

من با این حرفت مخالفم: )) من به نظرم مشکلی داشت حرفش ولی در حدی نبود که بخوام شروع به گیر دادن کنم. اولِ اولشم که پرسیدی من جواب دادم "گیر که نمیشه گفت" و واقعا هم قصدم همین بود که فقط اشاره ای کنم و منتظر بمونم تا ادامه ی بحثو بخونم. تو میگی باید حتما حتمایقه میگرفتم؟

کاربلد مافیا
پسندها
0
@همگی

کسایی که راجب تیر tier سوال کردین حواسم نبود انگلیسیشو پشتش بنویسم،همون سید بندی و منظورمه،شرمنده انگلیسیش جامونده بود.چون فکر کنم خود فامیل از این کلمه به جای سید استفاده کرد برای اینکه حرفم خطاب بهش ملموس تر باشه و بقیه هم با همون اصطلاح سید بازی میکنن خواستم هر دو اصطلاح رو به کار ببرم.

@رامتین

««البته سبک بازی رد دراگون از قدیم الایام کلا همینطوری بود تا جایی که یادم میاد که کلا حس خوبی نمیده به آدم.»» اینکه من راجب یه ایده مزخرف نظر خودمو میدم و باهاش مخالفت میکنم مشکلش چیه؟سبک بازی من از قدیم الایام چطوری بوده قشنگ توصیف کن برام،ایا توی پستی که دادم موضع نامشخص و ۲پهلویی داشتم؟حرفمو واضح نزدم؟مشکلت با پستم رو بگو.
من همیشه سعی کردم منطقی و ساده بازی کنم،به نظر خودم و خیلیای دیگه(حداقل تو همین دور قبلی)توی انتقال حس خوب عمل میکنم،اینکه میای میگی کلا حس خوبی نمیده و از قدیم اینطوره هم واسه من یه مقدار عجیبه و هم منفی چون حداقل نظر پاپیولاری در مورد من نیست :دی

تازه‌وارد
پسندها
0
بعضی وقتا یه چیزی از کسی میخونی و موضع میگیری مثل حرفی که فامیل زد و منم حسابی مشکل داشتم. ولی حرف فری برای من اینطوری نبود. نمیشه گفت حرفش خیلی هم اشتباه بوده که من بخوام سرش بریزم ولی بازم بی مشکل نبوده که چیزیم نگم.
نگفتی چرا انقدر ناراحت شدی :دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
@آرش
حالا قطعا اونقدر منو میشناسی که بدونی اونقدر تنوع طلب ( ) ام که شوخی‌ای که توی گروه کردم رو عینا توی تاپیک تکرار نکنم. ولی در مورد اینکه چرا گفتم اسنایپر، به خاطر اینه که میگه «سیمینِ بازی یدونه تیر داره...» من اون موقع که پست رو دادم نمی‌دونستم سیمین چیه و فکر می‌کردم دارم اشتباه می‌شنوم. منتهی از تیر داشتن و بیگناه بودن و ایناش صرفا حدس زدم که نقشی تو مایه‌های اسنایپر باشه به خاطر این گفتم اسنایپر (بعدا رفتم چک کردم، مثکه سیمین یه نقشیه تو مایه‌های پلیس)

تنوع طلبیت اوکی حالا ولی ازینور که نگا میکنم قلقلکم میده هوش و سناریوهایی که کلا میچینی تو بازی و ممکنه عمدی بوده باشه. چون اسنایپر یه سهمیه داره و سناتور هم یه سهمیه میتونه گرا باشه :دی
البته گفتم این که نمیتونیم مطمعن باشیم که اون پست قبل نقش دادن گاد بوده یا بعدش نمیزاره بیشتر ازین جلوتر برم.

@ترسا

نظر من اینه که تو دقیقا منظور منو برعکس فهمیدی : ))
من منظورم هم از پست اول هم از پست دوم این بود که بقیه نظرشونو گفتن و جوابی به فامیل دادن. من چون بقیه گفتن حرف خودمو نمیخورم و اینطور فکر نمیکنم که "گفتنیا گفته شده ". منم دوست داشتم نظر خودمو بگم خب

اینجا دیگه باید بقیه وارد این بحث بشن و نطرشونو بگن که من برعکس فهمیدم یا کسای دیگه ایم هستن که میتونن منظور اصلی تورو از اون پست بکشن بیرون.

اصلا بگیم تو خاستی نظرتو مستقلا در مورد اتفاقا بگی . حالا به خودی خود گناهکاری نیستا اون که اولش با این علت و معلول اومدی گفتی :
چون
همه... در نتیجه من....

بعدش اومدی میگی میخاستم مستثنی نباشم :دی

این ناخوداگاه پشتش اذیتم میکنه. میتونستی بدون هیچ ترسی و علت معلول اوردنی بیای بگی فامیل چه نظر مزخرفی بود فلان فلان نظرم اینه. ولی برعکسش بود کاملا و یه حس گناهکاری و ترس توش موج میزد. حالا بقیه باید نظرشونو بگن!

تازه‌وارد
پسندها
0
@عرفان

من یه سوال ازت میپرسم بعد دوباره میتونیم برگردیم و همون بحثو ادامه بدیم.
هرکسی که بترسه لزوما گناهکاره؟ همه میدونین که من خیلی وقته تو بازی نبودم و اینکه بعد این همه مدت استرس گرفتم گفتن نداره! جدا از این موضوع من دفعه ی قبلی که با گادی متین بازی کردم اصلا خاطره ی خوبی نبوده واسه همینم اصلا یه مدتی دیگه طرف مافیا نیومدم.
به نظر من تو شاید حتی به این موضوعم فکر کرده باشی ولی داری عمدا ازش استفاده میکنی: ))

تازه‌وارد
پسندها
0
[MENTION=4]Erf_Ju[/MENTION]

ولله فاز اول تموم شد ایده‌ی من به فنا رفت. احتمالا سوال/ادعای اونا رو نمیخونی فقط جواب‌های منو میخونی بعد بنظرت غیرمنطقی میاد. ایشان میفرمایند که «حتی اگه ۵۰/۵۰ هم بود شانس، نباید این شانس رو بگیریم و یکی رو بکشیم» و من میگم اشتباهه. اصلا ربط خاصی به موضوع فاز اول نداره. خود این بحث هم انقدر بی‌ربط و کشداره که کمکی به بازی نمیکنه، اگر بر این اساس بهم شکی داری بحث خوبیه‌ها ولی بنظر میاد فقط گیر حرفهای بیهوده‌ایم برای فازی که تموم شده.

کاربلد مافیا
پسندها
0
راجب وقایع شب

من تحلیلگر خوبی نیستم،علاقه زیادی هم ب این کار ندارم ولی داستانو خوندم و تحلیلا رو هم نگاه کردم.تحلیل عرفان ساده و منطقیه و با عقل جور در میاد،ارش هم چندتا احتمال دیگه رو مطرح کرده که درصدش کمتره ولی پس ذهن میشه داشتش واسه شبای دیگه که اگه اطلاعات جدیدی اومد ببینیم میشه چیزی ازش دراورد یا نه،در کل ولی شب جالبی نبوده به نظر من.

تازه‌وارد
پسندها
0
ببخشید دو تا شد، کاش میتونستم مرج کنم
[MENTION=18]RezaZ[/MENTION]

خیلی ایرادات عجیبی میگیری. مثلا « . برای چی میگی حالا که فاز اول تموم شد دیگه بی خیالش و ادامه نمیدم» چون که ایده برای فاز اول بود که معمولا تحرکی نداره و کمکی به بازی نمیکنه. الان دیگه ادامه دادن این بحث اگر در راستای شکی به کسی نیست، به درد کسی نمیخوره. یا میگی که « یه جایی گفتی پیشنهادم جدی بود، ولی نمیدونم بهش ایمان دارم یا نه! چی بالاخره؟ اگه جدی بود چرا ولش میکنی؟ اگه بهش ایمان نداری چرا جدیه؟!»
در جواب سوال اول که چرا‌ ولش میکنم چون فاز اول تموم شده و نتونستم قانع‌تون کنم ولی سوال دوم‌ت حتی عجیبتره. ایرادت هیچ پایه و اساسی نداره. «اگه بهش ایمان نداری چرا جدیه؟!» ازم پرسیده شد که بالاخره پیشنهادت جدی بود یا با آرش شوخی کردی و من در‌جواب‌ گفتم که پیشنهادم جدی بود. تناقضی هم بین ایمان نداشتن و جدی بودن رو نمیبینم. کاش بیشتر توضیح بدی، بنظر میاد به ایرادت آب بستی P:

کارکشته مافیا
پسندها
112
@ترسا

من یه سوال ازت میپرسم بعد دوباره میتونیم برگردیم و همون بحثو ادامه بدیم.
هرکسی که بترسه لزوما گناهکاره؟ همه میدونین که من خیلی وقته تو بازی نبودم و اینکه بعد این همه مدت استرس گرفتم گفتن نداره! جدا از این موضوع من دفعه ی قبلی که با گادی متین بازی کردم اصلا خاطره ی خوبی نبوده واسه همینم اصلا یه مدتی دیگه طرف مافیا نیومدم.
به نظر من تو شاید حتی به این موضوعم فکر کرده باشی ولی داری عمدا ازش استفاده میکنی: ))

هرکی بترسه لزوما گناهکار نیست ولی ترس یکی از فاکتورهای گناهکاریه :دی پس استرس زیادی داری به اون خاطر اون حرفا رو گفتی؟
خیلی از ما دور قبل بعد از 2.5 سال وارد بازی شدیم و ندیدم کسی از ترس و استرس بخاطر دور بودن از مافیا حرفی بزنه!

اینی که گفتی جالبتر کرد قضیه رو من هی دارم کنجکاوتر میشم :دی یه بیگناه که نقش خودشو میدونه و روند بازیشو میدونه که چیکار باید بکنه هیج موقع به این حد که میگی نه ترس داره و نه استرس موج میزنه تو پستاش... هرجور حساب میکنم نمیدونم استرس برا چیه؟

اگه برا خورده شدن تو شبه که همه کسایی که ضض نیستن این نگرانی رو دارن(کمم نیست تعدادشون) حتی مافیا هم جز گادفادر استرس خوردن تو شبو دارن حالا گادفادر تو تبصره کاراگاه شب میخوره به کنار.... نمیدونم دیگه استرس چی میتونه باشه! اتفاقا گناهکاره که استرس داره بشناسنش ، ترس داره که سوتی بده، ترس داره حرفی برخلاف میل گروهش بزنه و و و...

بقیه باید نظر بدن ببینن من حق دارم اینجور برداشت کنم یا کارم عمدیه:105:

منتظر نظراتم

- - - Updated - - -

[MENTION=4]Erf_Ju[/MENTION]

ولله فاز اول تموم شد ایده‌ی من به فنا رفت. احتمالا سوال/ادعای اونا رو نمیخونی فقط جواب‌های منو میخونی بعد بنظرت غیرمنطقی میاد. ایشان میفرمایند که «حتی اگه ۵۰/۵۰ هم بود شانس، نباید این شانس رو بگیریم و یکی رو بکشیم» و من میگم اشتباهه. اصلا ربط خاصی به موضوع فاز اول نداره. خود این بحث هم انقدر بی‌ربط و کشداره که کمکی به بازی نمیکنه، اگر بر این اساس بهم شکی داری بحث خوبیه‌ها ولی بنظر میاد فقط گیر حرفهای بیهوده‌ایم برای فازی که تموم شده.

من همه پستا رو خط به خط میخونم خیالت تخت

این بحث دیگه بیشتر کشش نداره. فاز اولم تموم شد و بقول تو به فنا رفت ایدت. اگه برا استارت بازی بود حرفت دستت درد نکنه استارت خورد. ولی دیگه رو این ایدت اصرار نکن و همش نزن به نظرم. این احتمالایی که گفتی هیچ جوره نمیخونه و کلا حرفایی که زدی خیلی منطقی و عملی نیست ( از جمله گاد بالانس میکنه . احتمال مافیا زدن بالاس و مافیا تعدادش کمه و همینجور راندوم بریم جلو میبرن بیگناها و غیره )که میزارم به حساب کم بازی کردنت اینجا.

الان برا فاز دوم به بعد چه پیشنهادی داری چیکار کنیم بنظرت؟ :دی

رئیس جماهیر
پسندها
271
رضا

حس خوبی نداد بهم این تیکه از حرفات. سوال پرسیدی بعد بلافاصله میگی البته سبک بازی عماد همینه همیشه!

توی دوره هایی که بودم تا جایی که یادمه از نظرم معمولا پستاش حالت رفع تکلیفی داشت و نکته خاصی نمیگفت، البته باید تاکید کنم صرفا توی دوره هایی که بودم و بازیشو دیدم. شاید لفظ همیشه درست نبود. این پست اولش رو هم که دیدم یاد اون دوره ها افتادم، مخوصا یه دوره که باهاش هم تیمی بوده. حالا این حس بدش چیه؟

««البته سبک بازی رد دراگون از قدیم الایام کلا همینطوری بود تا جایی که یادم میاد که کلا حس خوبی نمیده به آدم.»» اینکه من راجب یه ایده مزخرف نظر خودمو میدم و باهاش مخالفت میکنم مشکلش چیه؟سبک بازی من از قدیم الایام چطوری بوده قشنگ توصیف کن برام،ایا توی پستی که دادم موضع نامشخص و ۲پهلویی داشتم؟حرفمو واضح نزدم؟مشکلت با پستم رو بگو.
من همیشه سعی کردم منطقی و ساده بازی کنم،به نظر خودم و خیلیای دیگه(حداقل تو همین دور قبلی)توی انتقال حس خوب عمل میکنم،اینکه میای میگی کلا حس خوبی نمیده و از قدیم اینطوره هم واسه من یه مقدار عجیبه و هم منفی چون حداقل نظر پاپیولاری در مورد من نیست

اون سبک بازی رو توضیح دادم به رضا. مشکل پستتم حالت رفع تکلیفی بودنش بود از نظرم. اول پستم گفتم حالا از الان نمیشه قضاوت کرد منتها این جور پستا میمونه گوشه ذهن برای روز مبادا.
دور قبلم با این که بودم ولی تقریبا نبودم :دی یعنی بعد دو فاز مُردم برا همین خیلی در جریانش نبودم چجوری بازی کردی و چی شده و این صحبتا.
اون تیر هم پس معنی انگلیسیش منظورت بود. من حقیقتا اصطلاح تیر بندی نشنیده بودم الان تازه دارم میشنوم، ولی ظاهرا اصطلاح رایجیه.

آرش
سعی نکن حرف‌هام رو متناقض جلوه بدی هیچ‌جای حرفم تناقضی وجود داشت. خصوصا این‌که خودت دیالوگی با من برقرار نکردی که تناقض حرفم رو نشون بدی اما می‌ری در جواب یکی دیگه (صدرا) می‌گی که آرش حرفاش تناقض داشته و این حس خیلی منفی‌ای داره برام.
کل این پستم در مورد صدرا بود و این که اشتباه داره پستش و احتمالا اصلا بحثا رو نخونده و تو و فامیل نزدیک رو توی یه جبهه قرار داده و نفهمیده اصولا تو با فامیل نزدیک مخالفت کردی. اما یه کم تناقض داشت حرفت این که میگفتی با اعدام زودهنگام موافقی و در عین حال با فامیل مخالفت میکردی :دی

فامیل
بحثش بی‌فایده‌ست الان. اون قسمت بالانس هم‌ پس گرفتم حرفمو دیگه، قسمت رندوم نبودن هم براساس تیربندی بود که کنسل شد. منتها فرض بر اینکه احتمال کشتن بیگناه و مافیا ۵۰-۵۰ باشه، این بازی رو چند دفعه ادامه بدیم چون تعداد مافیا کمتره، احتمال اینکه مافیا ببازه بیشتره. پس قاعدتا در اون حالت ۵۰-۵۰ باید سکه رو بالا بندازیم دیگه. راکت ساینس نیست که. نمیفهمم کجا چی رو پیچوندم، به همش جواب دادم و موضوع بسته‌ شده‌ایه بنظرم

کلا عجیب بازی میکنی یه کم. اینو میزارم به حساب عقب نشینی و آشنا نبودنت با بازی با این نفرات.

Thomas Shelby
پسندها
648
@آرش
خودت اگه بیگناه بودی و مثلا عرفان یا رضا یا مهدی یا امین یا هرکی چنین پستی می داد چه حسی بهت دست می داد؟ به ذهنت هم خطور نمی کرد که ممکنه نخ ستون 5 باشه؟

@روزبه:

تو پست 48 گفتی دیت! چرا دیت؟ بی مورد بود. و شبیه یکی از نقشها هم هست می تونه اثر ناخودآگاهانه هم باشه.:))
توضیحت قابل قبول بود برام و لازم نیس tone it down a bit :دی

در رابطه با اون ایده هم محمد و بقیه توضیح دادن چرا کارساز نیست. از بحث ها هم چیز خاصی به ذهنم نیومد که مشکوک یا جالب باشه در اون رابطه.

سلام اول از همه باید بگم که ارش انقد انگولک نکن تو تنظیمات سایت :| چیکار کردین چرا اینجوری شده فونت سایت؟ تو گوشی اوکیه ولی اینجا رسما سرگیجه اور خواهشا اینو درست کنین مرسی

در مورد پست @پویا

این که گفتی آرش باید گزینه پرسش برا ستون پنجم باشه منم قبول دارم به دلایلی که پایین میگم ولی نکته ای که هست اینه که دقت کنیم این حرف قبل از دادن نقشها گفته شده یا بعدش! گاد گفته بود که یه پست بدین تا یکشنبه بهتون نقش بدم و پست آرش فک کنم از اولین پستا بود و قبل یکشنبه بود ینی ممکنه اصلا نقشش داده نشده باشه و البته ممکنم هست از قبل نقشش مشخص بوده باشه و این بشه یه دستاویز حالا قابل بحثه کاملا باید حرفای خودشو بشنویم.

پ.ن: اینو بگم که این فقط در حد یه قلقلک بود که خاستم تو ذهنم نمونه و بیارمش رو کاغذ با توجه به اینکه یکی دیگم بهش اشاره کرد و میتونه سوال خیلیا دیگه باشه بعد پست پویا. و هنوزم میگم باید ببینیم این پست قبل نقش گرفتن بوده یا بعدش که احتمالا فقط خدا میدونه!

در مورد تنظیمات موافقم. الان خوبه، اینقدر ور نرو بچه. @آرش

خودت. جواب خودتُ دادی. به نظر تو آرش یکشنبه نقش گرفته؟ خودت کِی نقش گرفتی از گاد جناب شیطان؟:دی

سلام.

به نظرم شدتی که پست آرش داشت، پست عرفان هم داشت. چرا به عرفان اشاره نکردی پویا؟

پ.ن: فونت پست ها رو یک یا دو سایز بزرگ تر کنید. چشم درد گرفتیم. :دی

سلام. چون به نظرم نداشت، وگرنه اشاره می کردم. آرش از تیر صحبت کرد. البته الان پستا رو خوندم متوجه شدم کپی از یه دری وری بوده، احتمالش کم شد برام. ولی باز ممکنه سوال پیش بیاد که چرا این کپی و کپی های دیگر نه.

و به نظرم، به نظر خودت هم این شدتُ نداشت، حداقل در ناخودآگاه، چون پست آرشُ نقل قول کردی و عرفان نه.
نایس ترای بای د وی.:دی

--------------------------------------
رامتین:

نه، گیر دادن به پست های شروع عجیب نیست. این همه دور گاد بودن ثابت کرده که ورود و بعضی مواقع حتی "سلام" یک گناهکار با بیگناه فرق می کنه. از میزان اشتیاقش و سایر مسائل. پس میشه گیر داد که بفهمی چیه یا یادت بمونه برای بعد.
به گفته های گاد هم در خصوص پست بدین تا نقش بگم توجه نکن.:دی منم خودم اینُ میگم معمولا، ولی نقشا آماده س از قبل و به خیلیا زودتر میگم. عرفان یک هفته قبل می دونست فک کنم.:))

-------------------------

در مورد فاز شب، ده ها احتمالی که وجود داره روانه حلق امین خلفی. به نظر من هم عرفان خوب گفته. مستشار ِ کاراگاه شده، فریُ زده و مافیا، محمدامین. که خدا لعنتشون کنه.
اتفاقات هم در مجموع بد بود به نظرم. چی میگی صدرا؟ خیلی گیج بود تحلیلت. فقط به فری پرداختی و پرت گفتی. مرده ها رو باهم تحلیل می کنن نه تکی.

====================
عرفان

هرکسی دیدی داره و ممکنه نکته ای که برای من جالب باشه، برای بقیه نباشه یا برعکس. حرف تو ام همونه. فعلا نظر یا حس خاصی در مورد ترسا ندارم، اگرم داشته باشم منفی نیس و اگرم منفی بشه بعدا به خاطر اون حرفش نیس. ازین چیزا زیاد بوده در طی این سالها. مستقلا بیگناهانه یا گناهکارانه نیس به نظرم و باید با توجه به شخص تحلیل بشه.
البته اینکه خیلی دقیق و محکم بازی می کنه خوبه. آفرین.:دی

باشه تا همینجا و پست 70. اگه کسی سوالی چیزی پرسیده که جا مونده و نگفتم یا نظر کلی خواسته و ندیدم، تگم کنه و بگه. شب احتمالا بیام بینم چه خبره. فعلا جز چیزایی که گفتم، بازی عادی و ساکن بوده به نظرم.

رئیس جماهیر
پسندها
271
در مورد فاز شب این که دقیقا چی شده رو نظری ندارم و حس تحلیل هم نیست. منتها دو تا بیگناه مهم و یه مافیای مهم مُردن. مافیا اگه 3 نفر بوده باشه که بیشتر از بیگناها ضربه خورده و تقریبا به فروپاشی نززدیک شده همین اول کار. ولی اگه 4 نفر بوده باشه تقریبا هر دو گروه یکسان ضربه خوردن.

اما این پستای ترسا رو از اولش خوندم. هنوز فاز شروع نشده گفته بود یه کم استرس دارم و توی بحثش با عرفان هم دوباره اینو گفت. این پست اول بازیش که همه یه چیز گفتن منم بگم و بعدشم تاکید بر این که منم جدا از بقیه نیستم و بعدم توی بحثا گفتن این که اعتماد به نفس ندارم و میترسم و این حرفا. کلا بازی ای که داره میکنه یه جور تیپیکال گناهکاریه. از نظرم مشکوک ترین شخص بازی تا الان خودش بوده.

Professor
پسندها
15
وقتی میخای تحلیل کنی باید با اگاهی کامل از نقش ها بیای بگی به دلیل فلان فلان فلان این سناریوها رو میشه چید و تحلیل من اینه....ذات تحلیل چیه؟ برا روشن کردن اوضاع برا اینکه بفهمیم چند چندیم و باید در ادامه چیکار کنیم. پس تحلیلو انجام میدن به منظور باز کردن یه گرهی از بازی. این کاری که تو میکنی میای احتمالا رو بدون دونستن نقشها و بدون سعی در باز کردن گره بازی فقط مینویسی که پستتو پر کنی. تو مافیای حضوری شنیدم که بهش میگن نوار خالی پر کردن :دی این ینی من هستم و تحلیلم کردم و پست به ظاهر مفیدم دادم در اینده منو متهم به کم کاری نکنین!

کاری که باید میکردی این بود که بیای بگی من نقشا رو نخوندم ملت و تحلیلم نمیتونم بکنم بیاد یکی تحلیل کنه روشنگری کنه ببینیم چی به چیه و تایید یا عدم تاییدشون کنی.

شما جایی دیدی من بگم کلا نقشارو نخوندم ؟ :دی یا از نقش ها اطلاعی ندارم ؟ من گفتم قبل این پستی که دارم میفرستم و قبل تحلیل نخوندم.
در ادامشم که میای میگی اینارو گفتی که فقط پستت و پر کنی :دی داری حرفای خودم و به خودم میگی یعنی ؟ من اگه در مورد موضوعی اطلاع نداشته باشم مستقیم میگم آره من فعلا اطلاعی ندارم یا کلا نمیخوام اطلاعی داشته باشم و در نتیجه نظر نمیدم کلا. ولی به من بگو من کجا گفتم از نقشا اطلاعی ندارم :دی ؟؟؟؟؟؟؟؟
نظریه هامم گفتم حتی بعد تو میای میگی سنارو باید بچینی ؟ بنظرم فقط قصدت جو دادنه :دی

@رضا

خب خیلی منطقیه وقتی هنوز بازی ای شکل نگرفته و رو کسی شک جدی نیست و منفی و مثبت بودن یه نفر هنوز اونجوری به چشم نیومده که اگه میومد قطعا رای داشتیم همون فاز اول ، هدف کارآگاه و دکتر و ... از روی شانسه طبیعتا مگه اینکه فاز اول خیلی فاز جدی ای باشه و تاپیک های متفاوتی تو یه فاز داشته باشیم. یعنی میخوای بعد این همه تجربه ی بازی ای که داشتی بگی واقعا سوال برات پیش اومده که چرا احتمال کارآگاه کمه ؟ و این و غیرمنطقی بدونی ؟ :|
درمورد اینکه مافیا ممکنه لباس داده باشه خودمم گفتم که اگه اینجوری باشه یه نفر بلاتکلیف میمونه !!!! خودمم گفتم.
من فقط حدس زدم که فری ممکنه به هردلیلی اینکارو انجام بده چون یکمی دور از انتظار هم هست پس احتمالش زیاده که کمرنگ تر دیده بشه نسبت به بقیه !!

من احتمالا به آخر فاز نرسم هرچند رایی هم ندارم فعلا ولی اگه تونستم برسم بیشتر در خدمتتون هستم از گادهم اجازه میگیرم که اگه نرسیدم بتونم یه پست مفید بعد از اتمام فاز بدم حدقل که یه جمع بندی برای امروز داشته باشم.

- - - Updated - - -

@پویا

بنظر من کشته شدن فری از همه هضمش یخورده سخت تر بود تو این فاز برا همین بیشتر به اون پرداختم و نظریه ی فدا کردن بیشتر توجهمو جلب کرد.
به هرحال بیگناهارو یا قاتل میزنه یا مافیا دیگه ، البته که اگه از فری به نتیجه میرسیدم بعد میرفتم سراغ تحلیل بقیه

کاربلد مافیا
پسندها
0
@رامتین

حرفت رو متوجه میشم ولی باهاش موافق نیستم،به نظر من اون پست حالت رفع تکلیفی نداشت :دی

@عرفان

در مورد ترسا به نظر من نمیشه گفت حق نداری شک کنی ولی نکته ای ک خودت گفتی هست که ترس الزام گناهکاری نیست،از اون طرفم یه دنده بودن و کله شق بودن و پافشاری الزام بیگناهی نیست(مثل چلنجر دور قبل که بیگناه بود ولی تقریبا واسه همه گناهکار به نظر اومد).
در کل من سبک بازی ترسا خیلی خاطرم نیست،واقعا حافظه بازیمو از دست دادم،واسه من عجیب بود کارش ولی شدید نه،فعلا بررسیش میکنم.

کس دیگه ای هم که برام عجیب بوده و همچنان روش نظری ندارم روزبه هستش :دی،واقعا ایده اش و حرفاش واسم عجیب بود و خیلی مشتاقم بدونم الان چطوری میخواد بازی رو جلو ببره و ایده ها و نقطه نظرات دیگش چیه :دی

کاربلد مافیا
پسندها
177
@عرفان
البته گفتم این که نمیتونیم مطمعن باشیم که اون پست قبل نقش دادن گاد بوده یا بعدش نمیزاره بیشتر ازین جلوتر برم.
تا اونجایی که من یادمه سید گفته بود برید پست اول رو بدید تا نقش ها رو بگم. در نتیجه موقعی که آرش اون پست رو داده نمیدونسته نقشش چیه. با توجه به این که خودت این موضوع رو میدونی، برای چی چند بار تکرار میکنی که "نمیتویم مطمئن باشیم" ولی باز گیرت رو میدی آخرش؟!

@ترسا
هرکسی که بترسه لزوما گناهکاره؟
از چی بترسه؟! الان اول بگو از چی میترسی! فکر میکنم کسی که بی گناه باشه برای این مقطع از بازی دلیلی برای ترسیدن نداشته باشه! یا حداقل اینقدر زیاد ترسیدن!

@روزبه
تو فاز یک جایی گفته بودی که این فاز فقط و فقط مختص به به فاز یکه؟ اگر گفتی ممنون میشم یه اشاره بکنی.

الان دیگه ادامه دادن این بحث اگر در راستای شکی به کسی نیست، به درد کسی نمیخوره.
از کجا میدونی الان این بحث از طرف بقیه، در راستای شک به کسی هست یا نیست؟! شاید هست که داره ادامه پیدا میکنه!

درباره ایمان داشتن و جدی بودن: والا من فکر میکنم یه نفر تا به درست بودن یه موضوعی "ایمان" نداشته باشه، نمیاد به صورت "جدی" مطرحش کنه. نمیدونم نظر بقیه درباره این چیه، امیدوارم نظر بدن.
و یک چیز دیگه این که از اول بازی تا الان به خیلی از نفراتی که ازت سوال پرسیدن و ابهام داشتن درباره‌ت، برگشتی گفتی که تو "تیپیک بازیت گناهکاریه"، "تو فقط رفع تکلیف پست دادی"، "تو به ایرادات آب بستی". من واقعا با این وضعیت حمله متقابل و طلبکار بودن مشکل دارم. چند تا سوال ساده ازت شده، که عجیب هم نیست با توجه به این که تقریبا میشه گفت بازی رو خودت استارت زدی. برای چی اینقدر جو میدی؟!

@رامتین
توی دوره هایی که بودم تا جایی که یادمه از نظرم معمولا پستاش حالت رفع تکلیفی داشت و نکته خاصی نمیگفت، البته باید تاکید کنم صرفا توی دوره هایی که بودم و بازیشو دیدم. شاید لفظ همیشه درست نبود. این پست اولش رو هم که دیدم یاد اون دوره ها افتادم، مخوصا یه دوره که باهاش هم تیمی بوده. حالا این حس بدش چیه؟

الان تو همین پست هم میگی که این سبک بازی رفع تکلیفی و نکته خاصی نگفتن رو قبلا زیاد از عماد دیدم. حس بدم بخاطر اینه:
دقیقا اینم شبیه پست صدرا و فقط اون تیر نفهمیدم قضیش چی بود و چه ربطی به سیدبندی و بازیکن قدر داشت که مطرحش کردی؟
البته سبک بازی رد دراگون از قدیم الایام کلا همینطوری بود تا جایی که یادم میاد که کلا حس خوبی نمیده به آدم.

تو قسمت اول سوال کردی از عماد. قسمت دوم میای میگی البته سبک بازی عماد... چه ربطی داره؟! بالاخره دنبال جواب سوالت هستی یا نه؟ یه سوال پرسیدی دیگه برای چی بعدش باید اینو بگی؟ یه جورایی حس محافظه کارانه بهم میده.

@صدرا
خب خیلی منطقیه وقتی هنوز بازی ای شکل نگرفته و رو کسی شک جدی نیست و منفی و مثبت بودن یه نفر هنوز اونجوری به چشم نیومده که اگه میومد قطعا رای داشتیم همون فاز اول ، هدف کارآگاه و دکتر و ... از روی شانسه طبیعتا مگه اینکه فاز اول خیلی فاز جدی ای باشه و تاپیک های متفاوتی تو یه فاز داشته باشیم. یعنی میخوای بعد این همه تجربه ی بازی ای که داشتی بگی واقعا سوال برات پیش اومده که چرا احتمال کارآگاه کمه ؟ و این و غیرمنطقی بدونی ؟

با تمام چیزایی که این بالا گفتی مخالفم. بحث جدی شکل نگرفته باشه! چه ربطی به ایفای نقش کاراگاه یا مستشاری که کاراگاه شده داره؟ تازه اینم باید در نظر بگیری که فری یکی از افراد فعال و پر رنگ فاز یک هم بود. واقعا بعید نیست که پرسیده بشه.

من فقط حدس زدم که فری ممکنه به هردلیلی اینکارو انجام بده چون یکمی دور از انتظار هم هست پس احتمالش زیاده که کمرنگ تر دیده بشه نسبت به بقیه !!

به چه دلیلی؟ از اون هر دلیلی چند تا رو بگو.

رئیس جماهیر
پسندها
271
رضا

سوالم ربطی به اون سبک‌ بازیش نداشت. گفتم اینم از نظرم شبیه پست صدرا رفع تکلیفی تنها نکته اش همون‌ تیر بود که در موردش سوال کردم و فهمیدم اونم اصلا تیر انگلیسی بود.

بعد واقعا از نظرت من الان محافظه کارانه دارم بازی میکنم؟

تازه‌وارد
پسندها
0
@عرفان

ببین، من اون حرفو زدم و منظورمم توضیح دادم. تو یه برداشت متفاوت از حرفم کردی و من الان کاری از دستم بر نمیاد چون بهت گفتم نیت اصلیم چی بوده. ادامه دادن این بحث باعث میشه فقط فکر کنم که تو به قصد خاصی داری کشش میدی. اگه قصدت کش دادن نیست پس میتونیم همون طور که گفتی ببینیم نظر بقیه چی بوده.

من تازه حرفیم از اینکه از مردن میترسم نزدم درواقع داری این حرفو تو دهن من میذاری. و البته با وجود اینکه میگی ببینیم نظر بقیه چیه توی پستات مدام داری بهشون جهت میدی، حالا از این بگذریم؛ هر آدمی واسه هرکاری به هرحال یه استرسی میگیره حتی واسه یه چیزی مثل امتحان تو مدرسه، درسته؟ منم اینجا به هرحال یه کاریو شروع کردم دلم میخواد یه بازی خوبی داشته باشم و طبیعی که استرسی هم بگیرم تو شروع بازی. حالا اینکه تو میخوای کلا دلیل هر استرسی رو تکذیب کنی به نظرم عجیبه.

@رضا

والا شما یجور پست دادی که انگار من وسط تاپیک زدم زیر گریه : )))

" انقدر زیاد ترسیدن " این جمله اگه جو دادن نیست پس چیه؟ :دی خود عرفان گفت من از ته جمله ها و ناخوداگاهت یه حس ترس گرفتم. من حتما این پست و جمله های سراسر جو رو تو ذهنم نگه میدارم رضا :دی

@رامتین
من فقط یبار "توی بازی" به استرسم اشاره کردم و غیر اون حرفی نزدم. اگه داری از اولین پستم تو تاپیک استفاده میکنی که به نظرم بیشتر "سواستفاده‌ست" :دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
سلام. من متاسفانه دسترسی درست و حسابی ندارم که پست بدم.

البته یه دور الان پست هارو خوندم. بین کل صحبت های رد و بدل شده بین فامیل نزدیک و دوستان، منم با رامتین موافقم که عجیب ترین بخشش، قسمت بالانس کردن گاد بود. معمولا حرفایی که تو تاپیک از جانب گاد (و شاید وعده هاش :دی) زده میشه، گناهکاریه.

در کل بحثی ندیدم که نظرم راجع بهش جلب بشه. در مورد اتفاقات عجیب شب هم با تحلیل عرفان موافقم.

نمی دونم تا آخر فاز می رسم دوباره بیام یا نه. کلا یکم وقتم محدوده متاسفانه.

آرش
پسندها
337
@ترسا
@آرش

من با این حرفت مخالفم: )) من به نظرم مشکلی داشت حرفش ولی در حدی نبود که بخوام شروع به گیر دادن کنم. اولِ اولشم که پرسیدی من جواب دادم "گیر که نمیشه گفت" و واقعا هم قصدم همین بود که فقط اشاره ای کنم و منتظر بمونم تا ادامه ی بحثو بخونم. تو میگی باید حتما حتمایقه میگرفتم؟

بعضی وقتا یه چیزی از کسی میخونی و موضع میگیری مثل حرفی که فامیل زد و منم حسابی مشکل داشتم. ولی حرف فری برای من اینطوری نبود. نمیشه گفت حرفش خیلی هم اشتباه بوده که من بخوام سرش بریزم ولی بازم بی مشکل نبوده که چیزیم نگم.
نگفتی چرا انقدر ناراحت شدی :دی
من نگفتم باید میریختی سر فری یا یقه اش رو میگرفتی. حرف من این بود که اگه با حرف فری مشکلی داری ریپلایش کن مثلا و مستقیما مشکلت رو بگو، اینکه بیای با نیش و کنایه و غیرمستقیم بگی حس خوبی نمی‌ده و حس ترس میده که حالا عرفان هم قضیه حس ترس رو گفت و بحث کردین با هم و البته من به اندازه عرفان این ترس تو برام عجیب نیست و در میکنم تا حدیش رو، اما

منظورت از اینکه ناراحت شدم چیه؟ :دی این حرف ینی چی اصلا؟ من اومدم گفتم اگه مشکلی با فری داری چرا مستقیم نمیگی و تیکه میندازی، چه ربطی به ناراحت شدن داره؟ خاله بازیه مگه که ناراحت بشم؟ :دی
@آرش

تنوع طلبیت اوکی حالا ولی ازینور که نگا میکنم قلقلکم میده هوش و سناریوهایی که کلا میچینی تو بازی و ممکنه عمدی بوده باشه. چون اسنایپر یه سهمیه داره و سناتور هم یه سهمیه میتونه گرا باشه :دی
اره از این قلقلکا که خیلی از بازی می‌شه دراورد. منم میتونم بگم تو چرا گفتی شکارچی امشب توته، ممکنه هوکر باشی ناخوداگاهت فلان باشه :دی منتهی یکی قلقلکش میدی میخنده، یکی قلقلکش میدی بیخودی جیغ میزنه. :دی
آرش

کل این پستم در مورد صدرا بود و این که اشتباه داره پستش و احتمالا اصلا بحثا رو نخونده و تو و فامیل نزدیک رو توی یه جبهه قرار داده و نفهمیده اصولا تو با فامیل نزدیک مخالفت کردی. اما یه کم تناقض داشت حرفت این که میگفتی با اعدام زودهنگام موافقی و در عین حال با فامیل مخالفت میکردی :دی
.
مشکل صدرا رو که خودم هم ازش پرسیدم اون به کنار. ایده‌ی روزبه این بود که رندوم اعدام کنیم و من با رندوم بودنش مخالفت کردم نه زودهنگام بودنش. حالا فرض میگیریم که تو توی حرفام به تناقض برخوردی. چرا اینو نمیای همون موقع اعلام کنی و به عنوان یه فکت در مکالمه با صدرا به کار میبری؟ :دی
@آرش
خودت اگه بیگناه بودی و مثلا عرفان یا رضا یا مهدی یا امین یا هرکی چنین پستی می داد چه حسی بهت دست می داد؟ به ذهنت هم خطور نمی کرد که ممکنه نخ ستون 5 باشه؟
.
اگه متوجه شوخی حرف نمیشدم و معنی حرف برام vague و مبهم بود شاید مشکوک میشدم به اون حرف. منتهی نه لزوما ستون پنجم. من حالا خیلی با نقش ستون پنجم آشنایی ندارم و دو بار کلا توی بازی‌هایی که توش بودم بوده، اما به نظرم با وجود بازپرس در بازی، ستون پنجم نمیاد توی فاز اول و توی یه پست با شوخی ای که هرکسی ممکنه متوجهش نشه، نخ بده که پستش اونقدر بره تو چشم. ینی شاید راه خوبی برای نخ دادن به مافیا باشه، اما اونقدر این حرکت تو چشم هست که نظر بقیه و به خصوص بازپرس رو هم بگیره. کار منطقی‌ای نیست به نظرم اینجور نخ دادن :دی

-----
توی بقیه پست‌ها از نظر محتوای بحث‌ها نکته‌ی خاصی به ذهنم نرسید و به نظرم اکثرا توی کتگوری گیر‌های الکی اول بازی همراه با جو‌های پراکنده قرار می‌گرفتن :دی منتهی از نظر رفتاری و روانی میشه تحلیلشون کرد. الان دیگه وقت ندارم شب ایشالا پستا رو مرور میکنم و نظرم رو میگم :دی

رئیس جماهیر
پسندها
271
ترسا:
خب همینو گفتم که هنوز فاز شروع نشده اینو گفته بودی یه و توی بحث با عرفان هم دوباره اینو گفتی. الان سوء استفادش چیه

آرش:
نکته خیلی مهمی نبود از نظرم که همون فاز اول بخوام بابتش باهات وارد بحث بشم :دی به صدرا هم برای این گفتم که بگم با وجود این که یه کم حرفت متناقض بود (یا حداقل متناقض به نظر میرسید) ولی کلا توی جبهه متفاوت با فامیل نزدیک بودی، و این دلیل نمیشد که بیاد بگه با ایده آرش و فامیل مخالفم. کلا هدفم این بود بگم پستا رو سرسری خونده یا اصلا نخونده.

مهدی:
خسته نباشی :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین