خب. به نظر دعوا تموم شد.

به قول سحر اینا حیف باشه.

چند نکته تکمیلی بگم و بعد یه نظری هم در مورد بازیکنا بدم.
در رابطه با ایده اشکان، من که بلدم اینا رو و حالات بیشتری هم اتفاقا میشه ردیف کرد که به قول اشکان به رنگ لباس سگ جرمشناس هم رسید.

قطعی هم میشه رسید. ضد ریاضی نداره که من ریاضیشُ نقض کنم ولی قابل اختلال یا تخریب هست. چه جوری؟ یه حالتشُ میگم بقیه رو نمیگم.

من ِ همدست ِ نوعی، در لحظات آخر فاز یه پست در نقد حرکت اشکان (که میدونم درسته) مینویسم و کاری میکنم که بازی فکر کنه جرمشناس هم به اون کاری نداشته و کار خودشُ کرده، چون روش مطمئنی نیست و روشی که من ارائه دادم مطمئنتر هست. اینجوری اولا یه روز از بین میره. ثانیا میشه رو اون سر نخها بازی کرد بعدا. روز بعدش خودم میآم و حرف خودمُ نقض میکنم و میگم اشتباه کردم. بازی منم دیدین دیگه، توانایی چنین کاریُ دارم کاملا و فرصت پاسخگویی هم در اون فاز قبلیش نبوده. فاز بعدش هم برنامه دارم؛ ولی به فرض لو برم که من همدست هستم. یه روز رفته دیگه. ضمن اینکه هم رو اون سرنخها میشه بازی کرد هم اینکه با ریاضی (درست یا غلط) ثابت کنم روش اشکان اشتباهه یا بهینه نیست و اصلا خودشُ به اخلال در بازی متهم کنم. چند نفر متوجه میشن جز خود اشکان؟ همونجوری که شما رو شالگردن و زنجیر چرخ و رد کفش در بهار و ... بازی کردید، اینم راه بازی کردن داره. من بارها در جمع افراد تیزهوش، مسئلهایُ عمدا غلط حل کردم و اکثرا متوجه نشدن یا تهش فهمیدن. اینجا هم میشه کاری کرد که فقط اشکان (که خودش ایده رو داده) بفهمه که من دارم چرت میگم و بقیه دیرتر برسن بهش.

بقیهاش هم بماند.
در رابطه با بازیکنا، نظرات قبلی منُ به پای کلکل و کری و پاسخ متقابل بذارید که اون کاراگاه بیاعصاب داده. نظر حقیقیم اینه که در ادامه میآد:
تیم قاتلها منهای انتخاب مدرک، خوب بودن واقعا. انتخاب مدرک هم به خودی خود بد نبود. علت بد بودنش اینه بود که خودشونُ جای جرمشناس نگذاشتن و برعکس فکر نکردن. همین.
اشکان یه جا گفت گاد به مهدی قاتل نداده؛ اون بد بود. بقیه جاها خوب بود واقعا و تغییر نظراتش هم منهای اون چیزی که در مورد لحنش گفتم، عالی بود.
مهدی هم کار بیشتری که نسبت به آنچه که کرد، نمیتونست بکنه از نظرم. نقش همدست هم خیلی مناسبش هست.

:ایکس. من قبل بازی تو ذهنم بود که امیدوارم نه تنها مهدی گناهکار نباشه، بلکه اون مدرکی که قراره کشف بشه هم حتی روبروی اسمش نباشه؛ چون میدونستم در این حالت بیگناه هم باشه پارهام.

گناهکار باشه که همه پارهایم.

شانسی که بازی آورد این بود که میشد به مدرک رسید وگرنه مهدی کاملا توانایی داشت که با یه مدرک بهتر، منُ جای قاتل جا بزنه و بازیُ هم متقاعد کنه. واقعا ترسناک و دردناک

هست مقابله باهاش وقتی گناهکاره. دلم هم برای مهدی گناهکار تنگ شده بود. اخیرا زیادی مثبت شده بود.

درود بر تو.
آها. با مهدی بحث میکردیم. هی میگفت تقصیر من چیه این وسط؟

عزیزم، درسته من رفتم با محمدامین و صدرا همگروه شدم، تو باید بری با اشکان همگروه بشی بیشرف؟ تقصیرت اینه.

شوخی میکنم منم خیلی دوست دارم یه دور با اشکان همگروه بشم.

:ایکس.
شاهد واقعا نقش سختی هست و مهمتر از سخت بودنش، کلیدی هست. عرفان به بهترین شکل ممکن اجراش کرد. منم روشهایی تو ذهنم بود برای اجراش، ولی اینی که عرفان رفت با اون گیجی و سادهدلی عجیب و دوست داشتنیش واقعا معرکه بود. هنوز یاد اون پستش میافتم میترکم.

درود بر تو. یه بار دیگه ثابت کردی در نقش فرو بری، کسی نمیتونه درت بیاره.

:ایکس.
فری مثل همیشه بازی خوب و معقولی داشت و شکهایی هم در مورد نقشش ایجاد کرد. محکم هم بازی کرد و اگه بیشتر تو بازی بود بهتر هم میشد.
از رامتین هم شخصا راضی بودم. بهترین حالتش نبود البته؛ ولی عاقلانه پست میداد مثل همیشه و جامعنگر و حواس جمع بود.
سحر در فعالیت محدودش بسیار دقیق و خوب بود. بیشتر بیا پیش ما.

یه ایراد بیخود هم ازش گرفتم چون پستشُ بد خوندم.

سورن هم استعدادش خیلی خوبه ولی بدتر از بازیهای اخیر من، مرض بازیش خیلی زیاده.

وگرنه تیزه. کلا هم انگار از نقشهای منفی و پدرسوختهبازی به قول خودش، بیشتر خوشش میآد.
امین که نبود متاسفانه. یا خوشبختانه.
اما دوست خوبوخوشتیپـم، محمدامین. خدا لعنتت کنه.

گیجیهات به کنار حوصله ندارم ردیف کنم.

لعنتی تو مگه به سحر شک نداری ولی مدرکشُ نمیدونی؟ چرا اشکان باید بیاد سحرُ گردن بگیره و نه برعکس؟

اینقدر هم اورثینک نکن بدتر از پپ گواردیولا. جبران کن سریع. چی بود این.
خودمم سعی کردم تا حدی شاهد بهنظر برسم علاوه بر نقشی که در حل بازی داشتم و عمدا یه جاهاییُ توضیح نمیدادم و قاطعتر از کاراگاهی معمول خودم بودم. در کل هم راضی بودم. دلم برای پویای بیگناه تنگ شده بود.
امیر هم به عنوان جرمشناس عالی بود. کار جرمشناسهای بعدی سخت شد حسابی.
باز هم از آرش تشکر میکنم. پرانرژی و شاداب باشی همیشه.:ایکس.