جدیدترین‌ها

بازی دور هفدهم مافیا | بزم بزهکاران

رای به اعدام:

• پویا

رای: 0 0.0%
  • رامتین

• یاسین

• مجموع رای دهندگان
    3
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Underwood
پسندها
476
بلاخره پویا رو گرفتم راستی :))

اینم سندش :))

میگم حالا که این اسکرین شات رو گرفتم. یه چالش اینکه برین تو خلوت خودتون فکر کنید به نظرتون چند تا مافیا تو این لیست برترین پست دهنده های تاپیک هست ؟ :)) و چند تا نیست :)) خواستین اینجا هم بگین :دی البته به من چه :)) فعلا تعادل برقراره هنوز :))

لیست رای دهندگان.png

مافیایی
پسندها
173
اشکان تو توضیح بده چرا به من رای دادی. پشت دست پویا بوده و اینا رو من نمی‌پذیرم. پشت دست پویا بازی می‌کردی چون سفید بوده. الان به من توضیح بده که دقیقا با چه منطق و دلایلی پویا سفیده برات.

Underwood
پسندها
476
خب امیر به ترسا رای نداد.

شبیه این میمونه که گاد بگه ترسا مافیاست 😂

امین کی‌پی لطفا توضیح بده چرا به ترسا رای اعدام ندادی.

چقدر راحت گول می خوری مرد :))

اشکان تو توضیح بده چرا به من رای دادی. پشت دست پویا بوده و اینا رو من نمی‌پذیرم. پشت دست پویا بازی می‌کردی چون سفید بوده. الان به من توضیح بده که دقیقا با چه منطق و دلایلی پویا سفیده برات.
اوه اوه اوه، ترسا بعد این رای گیری سفید شد، جز پویا، دو نفر دیگه سرویسین.

راستی ترسا جان، گفتی بعد دفاعیه با من حرف داری. من سر تا پا گوشم عزیزم :love:

رای به اعدام: هادی

این رایم فعلا تا پویا رای بده.

من این دستم، پست دست پویا بازی می کنم و رای میدم :love:

آهان این توضیحم بدم. من علم به غیب ندارم پویا چه اولویتی میده، اینکه پش دستش رای میدم منطقا فقط رای اوله، رای دوم رو به اجتهاد خودم عمل می کنم از برداشتم از تصمیم احتمالی پویا :)) اگر به نتیجه نرسم به نظر خودم عمل می کنم.

نگید حرفشو عوض کرد :))

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کارآموز مافیا
پسندها
162
خب فاز بعدی که ترسا ۱۰-۱۱ تا رای میاره و خدانگهدار.

دیگه مافیا بودنش انقدر تابلو شده که یاراش هم روشون نمیشه ازش دفاع کنن.

فقط میمونه این کارگردان لعنتی که تا آخر بازی موی دماغمون میشه. هیچکاریشم نمیشه کرد 😭

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
مافیایی
پسندها
173
امیر جان، استادت رو دیدی؛ شاگردت رو یادت رفته. می‌خوای من رو از بازی حذف کنی عزیزم یا نه؟ تکلیف رو مشخص کن. قبل فاز که اون شکلی، بعد رای نمیدی، بعد اومدی ترسا سفید شد و فلان راه میندازی. از اینکه می‌بینم خیلی با بازی حال می‌کنی داره زورم می‌گیره کم کم. به هرحال جهت حفظ تعادل یا هرچی تلاش کن پویا رو بیاری تو سه نفر. من البته آوانسی نمیدم. شهر شاید بترسه از اسم پویا.

Thomas Shelby
پسندها
648
شهر ترسو به هیچ دردی نمی‌خوره. الآن چی شد مثلا؟ فاز بعد قراره دوباره رای بدید بیاد دفاعیه؟ یا گزینه دارید جاش؟ یا می‌خواید بحث کنید گناه‌کار در بیارید از بحث؟ هرچی دلتون می‌خواد بحث کنید. یک فرصت اعدام با نقش حقیقیُ سوزوندید. من ترجیح می‌دم در چنین شهری نباشم حقیقتا. هرکاری دوست دارید بکنید.

براساس تئوری بازی‌ها، من باید در ابتدای بازی و پست اول ادعای نقش می‌کردم. چون حداقل هزینه‌اش برای مافیا اینه که یک عضوش می‌ره بیرون و شما می‌فهمید که نقشش چی بوده. اول بازی بره بیرون هم بازی می‌شه 2 مافیا 2 فرعی و 7 بی‌گناه (بدون من). مافیا باید اعدام نشه و 11 را بکند 4. شدنی هست. بله. ولی از 13 را بکند 6 خیلی سخت‌تره.
بدترین حالتش اینه که یک مافیای واضح و به قول شما، شو در بازی، که نقشش هم باید مفتش باشه، می‌آد منُ حدس می‌زنه. اگرم اینه باز من از نظر خودم کارمُ کردم و یک نفر قطعی فرستادم بیرون.

منتهی من چون این دورُ به آرش قول داده بودم از چند سال پیش، اومدم جدی بازی کردم. و از ابتدا ادعا نکردم. بازیمم از نظر خودم مثبت‌ترین (=سفیدترین) چیزی بود که بلد بودم. در تشخیص‌ها حتما اشتباه داشتم. که پیشاپیش و پساپس عذرخواهی می‌کنم از شهر.
وگرنه من قرار بود کلا درصد بدم که از بازی‌های آینده منهای پست بالانس و بحث‌های مربوط، همونه قطعا. اینُ چون قولشُ از خیلی وقت قبل داده بودم، بازی کردم. زیادی هم بازی کردم. خسته شدم. پیر شدم زود خسته می‌شم.

در مورد سوالایی که پرسیدم،
من ادعام اینه که برای بازی سفید بودم در کلیت. مافیا به نظرم منُ تو سفیدهای خودش گذاشته بیشتر و حدس و نظرم اینه که از اونایی که گفتن پویا براشون سفیده، 2 تا مافیا درمی‌آد. فرعی‌ها هم ادعام اینه که همون‌جا هستن. اون یکی مافیا یا ترسا هست یا یکی دیگه که مستقل بازی کرده و نظر من مشخصه در این رابطه که چیه. منتهی کار خودتونُ بکنید. به من ربطی نداره دیگه.
اینُ به عنوان وصیت داشته باشید از من. یه سری نکات هم کاشتم در همون سوالا، اگه بودم و به مرحله برداشت رسید، می‌گم. اگه نه که هیچی. در کل هدف همون مشترک‌ها بود. رو اونا کار کنید.

سفید و سیاه هم ندارم فعلا جز ترسا. امیر هم به ترسا رای نداده. اگه مافیا نبود، حتما بهش رای می‌داد از دید من. جواب هم به من نده در این مورد. به شهر بده. من قانع نمی‌شم اگه بگه گول زدم یا هرچی. مثل اون بی‌گناه بی‌نقش دور دوازده هست این برا من. اونم قانع نشدم و نمی‌شدم.

این از وصیت.

رای من این فاز ترسا خواهد بود اگه در بازی بمونم. این از این.
یه کار ناتمام با محمدحسین دارم که می‌تونم به خودش هم بگم و لزومی نداره با این نقشی که دارم در بازی بگم. شایدم گفتم البته. بستگی به حال و حوصله‌ام داره.
گوش محمدامینُ هم باید بگیرم که اونم باز می‌تونم به خودش بگم.
یه مورد دیگه هم هست که ترجیح می‌دم عنوان نکنم چیه. که اونُ حتما فقط به خودش می‌گم.
این سه مورد به جهت بازی و گناه‌کاری/بی‌گناهی ربطی نداره. بنابراین درگیرش نشید.

در ادامه ممکنه یکی فکر کنه خیلی بازیش از من بهتره و جرات کنه یا مست باشه یا هرچی. و بیاد ادعای پارتیزانی بکنه. درجا بهش رای می‌دید بی‌گناها و فرعی‌ها. چون پارتیزان فقط یک نفره.
اگرم کسی ادعا نکرد، یا منُ در روز یا شب حدس می‌زنن که یه نفر قطعی مافیا می‌ره بیرون. یا نمی‌زنن که هستم و نظری اگه بخوام می‌دم.

می‌مونه جایزه بگیر. اولا من در 3 نفر اصلا در بازی نخواهم بود که بخواد با اون بند ببره. قرارم نبود باشم از اول. مافیا هم منُ حدس نزنه، یه جایی خودم خسته می‌شم می‌رم. قبلش حدس‌هامُ بهتون می‌گم ولی.
بنابراین اونم باید بره تو دو نفر اگه تکی ببره.

شاید بگید کار جادوگرُ راحت کردی؛ این از نظرم هزینه‌ای هست به قول امیر، که شهر ترسو باید بپردازه. آدرسشُ دادم بهتون ولی که کجاست. بیشتر بدونم، می‌گم.

اعتراض هم به حرکت من نکنید. چون حرکتم کاملا منطقی بوده و تازه می‌گم که دیر هم انجامش دادم. منتهی یه سری اطلاعات به نظر من مهم دارید الآن با اون سوالات مشترک.
به هیچ سوالی در مورد اعتراض به حرکتم هم جواب نخواهم داد. چون هرکسی اعتراض کنه، منطق بلد نیست.

هر حرفی لازمه زدم که اگه بلافاصله بعد این پست هم منُ حدس بزنن، حرف ناگفته نمونه.
سوال هم چیزی بود بپرسید. اگه باشم جواب می‌دم. نبودم که هیچی. آرزوی موفقیت دارم.

از گاد گرامی، آرش عزیز هم عذرخواهی می‌کنم اگه دوست داشت در بازی بیشتر بمونم. هرچند به خودش گفتم قبلش و گفت مشکلی نیست.
از نظر خودمم کار خودمُ برای شهر انجام دادم و اطلاعات لازم برای برد را دارید. اگه بودم، کمک‌تون می‌کنم باز.

رای به اعدام: ترسا

مافیایی
پسندها
173
اشکان، اول بازی هم‌گفتم تا وقتی دوست دارم که حس نکنم بازیت داره به شخصیتم توهین می‌‌کنه. جدی من اخلاق خوبی ندارم، جوری نباش که بحث تو بازی به بعد بازی هم کشیده بشه. رای میدی بده. ولی حداقل تلاش کن یه دیتای مفید وارد بازی کنی. کسر شانه برات با من دیالوگ کنی نکن مهم نیست. پاسخ رو رو به بقیه بده اونا بدونن. یار دارم؟ فوقش دو نفر یار منن. نه نفر به من رای ندادن. هفت‌تاشون بیگناه بودن قطعا یا نه؟ به اون هفت نفر جواب بده.

کارآموز مافیا
پسندها
162

مافیایی
پسندها
173
پویای عزیز، خیلی بهت ارادت دارم ولی از سبک دفاعیه‌ی من اسکی نرو. مرسی.

رای به اعدام: پویا

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya
مافیایی
پسندها
309
از آدمای شهر بیزازم !

من رای مو میدم و ایشالله فردا با بقیه دوستان مکالماتی خواهم داشت .

کارآموز مافیا
پسندها
162
من قبل از خوندن پست ۲۰۷ به ترسا رای دادم.

نه این چه حرفیه. خوشحال میشم باهاتون حرف بزنم.

از نظر من شما مافیا هستید، چون امیر رای ش رو از شما برداشت. همین.

Underwood
پسندها
476
سفید و سیاه هم ندارم فعلا جز ترسا. امیر هم به ترسا رای نداده. اگه مافیا نبود، حتما بهش رای می‌داد از دید من. جواب هم به من نده در این مورد. به شهر بده. من قانع نمی‌شم اگه بگه گول زدم یا هرچی. مثل اون بی‌گناه بی‌نقش دور دوازده هست این برا من. اونم قانع نشدم و نمی‌شدم.

پویا همه حرفات مثل همیشه خیلی خوب بود و درست. منتها اینو نفهمیدم :)) با من بودی ؟ :)) من چرا جواب باید بدم بابت این به تو یا شهر ؟ :)) یکی دیگه با این حرکت من اعدام میشه یا نمیشه، من چرا خودمو به زحمت بندازم. من یه اکت رای داشتم، کردم :)) حالا باید بشینم محصولشو بردارم عزیزم :)) این بود جواب رفاقتمون ؟ منو می خوای به این شهر اجماع نکن پاسخگو کنی ؟ :)) ای بابا. تیر زدی به قلبم. حالا که اینطور شد این فاز پشت دستت بازی نمی کنم اصلا :)) قهرم.

ترسا بهت رای دفاعیه نمیدم این فاز. برو خیالت راحت :دی

آهان راستی امروز آخرین روزیه که با خیال راحت می تونید بدون لباس اعدام کنید. از روز بعدش اعداماتون میخوره به در و دیوار :)) هوشمندانه اجماع کنید یه اعدام بدرد بخور بکنید :)) اینم توصیه کارگردان به همه است :))

ضمنا من خیلی به مافیا کمک کردم تا الان، بخاطر همین، اعلام می کنم، امشب که شب بشه، هیچ مرگی در شب رخ نخواهد داد :)) مرگ شب تعادل خراب کنه و من امشب اجازه مرگ نمیدم :دی امشب با هر تعدادی برید شب با همون تعداد هم پا میشید :)) اینم هدیه من به شهر :دی

کارآموز مافیا
پسندها
162
با یه حرف ترسا موافقم.

اینکه به کارگردان داره انقدر خوش میگذره روی اعصابمه 😂😂

گاد عزیز میشه دور بعدی من کارگردان بشم؟ 😂

Underwood
پسندها
476
با یه حرف ترسا موافقم.

اینکه به کارگردان داره انقدر خوش میگذره روی اعصابمه 😂😂

گاد عزیز میشه دور بعدی من کارگردان بشم؟ 😂
هیچ خیری در بخل نیست.

امام امیر

Thomas Shelby
پسندها
648
@محمدامین.
دیس‌لایک و زهر مار.:دی

==========================================
قدر امیرُ هم بدونید حتما. من چنین نقشیُ بازی نمی‌کنم شخصا. ولی اگر بازی کنم خیلی خیلی اذیت می‌کنم توش.
بسیار منصفانه و درست داره بازی می‌کنه. و شخصا کلاهمُ به احترامش برمی‌دارم.:X

AKP

مافیایی
پسندها
208
امین کی‌پی لطفا توضیح بده چرا به ترسا رای اعدام ندادی.

یا عیسی مسیح:دی والا پستم رو بخونی خیلی مشخصه، گفتم من خودم که به ترسا مشکوک بودم دلیلم برای رای دادن بهش تکمیل نشده هنوز و از طرفی هم بهش گفتم تا یه کاری رو نکنه تکمیل نمیشه و امروز کاری باهاش ندارم، پس نمیام همینجوری چون بقیه میخوان بهش رای بدن بهش رای بدم. حرف من باید تو بازی یه اعتباری داشته باشه:دی نمیشه یه چیزی بگم یه کار دیگه بکنم:دی در مرحله بعدی میام به استدلال های بقیه نگاه کنم، با استدلال های پویا قانع نشدم، استدلال امین به نظرم از لحاظ روانشناسی جالب بود، پس گفتم با استناد به اون و اینکه اجماع شهر رو نشکنم که دو نفر بیان بالا، بهش رای یک میدم، و گفتم هنوز تصمیم نگرفتم ولی احتمالا بهش رای 2 نمیدم. خود امین که من با استدلال اون به ترسا رای یک دادم رای 2 بهش نداده، بعد اومدی به تنها کسی که از قبل دلایلشو نوشته میگی چرا رای ندادی؟ :))

@یاسین
خوب بریم سراغ دوست خوب و آرژانتیم یاسین خان:دی اولا اینکه من خیلی خوشحالم اونجوری بازی کردی. حقیقتا به نظر من بازی اونجوریه که پاشی تارگت بزنی ببینی چی توش در میاد. به سبک حضوری تارگت زدی به سبک حضوری جواب میدم:دی یاسین خان دیشب اومدی از راه نرسیده میگی بین دوتا امین مافیاست حالا میرم پستا رو تازه بخونم ببینم چی گفتین :)) خوب قاعدتا این حرف جوابی نداره چیزی نگفتم ولی باز داری میگی بین ما دوتا. این کار تو مثل این میمونه یه نفر که تو سیت آخر نشسته بیاد بگه من به x و y تارگت حسی میزنم. سیت ده تارگت حسی نداره دیگه. استدلالی داری بیا بگو حرف میزنیم با هم خوش میگذره:دی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya
مافیایی
پسندها
173
من ممکنه فردا تو تاپیک نباشم. چندتا برنامه هست که شاید به مافیا نرسم مخصوصا عصر و غروب رو. این پست رو نمی‌دونستم بدم یا نه. وضعیت برای خودم گیج کننده‌ست. مخصوصا بعد از پست پویا. صادقانه بگم، تو این وضعیتی که الان هستیم برام بهتر بود صبر کنم همه پست بدن، ببینم جو چطوریه و بر اساس اون پست بدم. ولی اولا نگرانم فردا نرسم به پست دادن، دوما از اون آدم‌ها نیستم که تو ذهنم باشه یه چیزی و نگفته شب خوابم ببره.

هدف من اینه که بیگناهان برنده بشن. چه این جمله کلیشه‌ایه، چه مصنوعیه، چه زشته چه خوشگله، هدف اصلی من در این بازی فقط همینه. می‌خوام الان چند خطی درباره‌ی چند نفری که باهاشون مشکل دارم بنویسم؛ بعد هم چند جمله با بیگناهان و برم بخوابم.

هادی
یک سبک بازی یه بار جواب میده، بار دوم هم اگه جواب بده، بار سوم بخوای نخوای تلاش و زور شخصی واسه جواب دادنش از طرفت ایجاد می شه. به بیان بهتر، مصنوعی می‌شه و می‌زنه بیرون. اگه بخوام خوش اخلاق باشم؛ بازیت داره زورکی می‌شه. این حرف‌ها که من علم غیب دارم و شبیه‌اش، مصنوعیه. کلا فرق می‌کنه با اعتماد به نفسی که یه بیگناه شاید داشته باشه. با اعتماد به نفسی که خودت در ادوار قبل داشتی. ذات بازیت این دور شبیه دور قبل نیست، حتی با اینکه داری تلاش می‌کنی بشه. اگه بخوام بد اخلاق باشم؛ خاله بازی بسه. پست آخر پویا رو نادیده بگیر. تا فاز قبل داشتی باهاش بازی می‌کردی. چهار تا سوال رو جواب بده.
1. چرا بین این همه آدم، پویا سفید تو شده؟
2. اگر من بیگناه اعدام می‌شدم، واکنشت چی بود و چیکار می‌کردی؟
3. مهم‌ترین دلیلت رو واسه این ولعی که برای اعدامم تو فاز یک بازی از خودت نشون میدی بگو.
4. پست رای بیگناهانه به نظرت چه شکلیه؟

اشکان
روند بازی شما مشخص نیست. من نمی‌فهمم داری چیکار می‌کنی. کمکی به وضعیت فعلی نمی‌کنی. اگر ما هم بازی پویا می‌خواستیم، رایش رو از اول دوتا حساب می‌کردیم و دیگه به شما هم زحمت نمی‌دادیم. اینکه به من رای دادی رو پایین‌تر کار دارم باهاش. فقط بگو چه دیتایی تا اینجا به بازی وارد کردی؟ از بقیه؟ از خودت؟ یک دلیل بیار که الان یه بیگناه تو بازی بخواد به اطمینان نسبتا خوبی برسه که اشکان بیگناهه. نمیگم چون سفید نیستی مقصری. چون اصلا اهمیت قائل نیستی مقصری. مشکل من اینه. اگر بیگناهی من انتظار دارم حس مسئولیت کنی نسبت به اینکه به بازی کمک کرده باشی. دیتا وارد کنی. بحث و گفتگوی مفید کنی. تلاش کنی اصلا خودت رو حداقل ثابت کنی به بقیه. من مطلقا هیچی از بازی شما نمی‌بینم.
یک سوال ازت پرسیده بودم، جواب ندادی. تکرارش می‌کنم.
- فاز قبل، چه چیز پویا رو برای تو سفیدتر از بقیه‌ی بازی نگه داشته بود که انتخاب کردی به تبعیت از اون رای بدی؟ هم موقع رای اولیه هم رای ثانویه.

توجه کن اینکه امیر بهم رای نداده و فلان واسه این فازه. دلیل رای این فازت اینه. باشه. هرچند مسخره‌ست و خیلی واضحه که امیر عمدا با رای ندادنش من رو تو مهلکه انداخته، ولی من خودم رو به اون راه می‌زنم که مثلا این رو نمی‌فهمم. دلیلت رو واسه رای این فاز هم قبول می‌کنم. فاز قبل رو تو بگو. دلیل می‌خوام ازت.

امین
ممنون می‌شم به سوالات من جواب بدی.
1. مشکوک‌ترین فرد بازی الان برای تو کیه و چرا.
2. به پویا می‌گفتی چوب نگیره بالا سر بقیه و بذاره از رای افراد دیتا وارد بشه. هر دیتایی که به نظرت وارد شده با همون رای‌ها، با ما هم به اشتراک بذار.
3. رای اولیه‌ی دیشبت چه دیتایی به بازی وارد کرده؟
4. چرا دیشب تصمیم گرفتی شخص دیگه‌ای به دفاعیه نیاد؟ (رای دادنت به من یعنی این تصمیم رو گرفتی)
پ‌.ن: اگه جواب سوال اول من باشم دو حالت داره:

الف- دلیلت سوالیه که ازم پرسیدی. اینجا باید سه مورد رو توضیح بدی: a. چی اون بحث هنوز برات سواله؟ b. چرا اون مشکلت نسبت به بقیه‌ی بحث‌هات تو بازی برات ارجح بوده که به من رای دادی. c. اگه با جواب من قانع نشده بودی چرا تا وقت داشتی دیروز تو تاپیک مطرحش نکردی؟ و به نظر خودت این کش دادن الکی هست یا نه؟

ب- حالت دوم اینه که تو سر بحث‌های من با بقیه به من مشکوکی. به خود اون مشکل اشاره نکن. مثلا نگو با عرفان موافقم یا فلان. به جواب من به اون اتهام، جواب بده. یعنی گفتگو رو از نقطه‌ای که من درش هستم ادامه بده.

پویا
پویا جواب من رو نداده. دوست نداره مکالمه داشته باشه باهام، منم با خودش حرفی ندارم پس.
پستش رو که خوندم، قسمت وصیتش که خیلی فیک بود. حالا می‌گید از پویا، بازیکن قدر قدرتمون این چیزها بر نمیاد و امکان نداره، ولی برای من واضحه که به خاطر دفاعیه‌ی من این طور نوشت. خیلی هم عالی. مستقیم اشاره کردنش به بیگناهانی که من تو دفاعیه معرفی کردم، با همون ترتیب اسمی، و دیالوگ‌های مبهمی باهاشون که جنبه‌ی ترسوندن داشت هم چشم پوشی می‌کنم. چون این کارها در شان پویا نیست.

من فقط با بخش ادعای نقش کار دارم.

پارتیزان نباید بخواد یه بیگناه دیگه ادعای پارتیزانی کنه که مفتش اشتباه هدف بده؟
اگه بحث اینه که شاید مافیا بیاد تو تاپیک ادعای پارتیزانی کنه؛ در قدم اول اینکه مفتش تا چندین فاز علیه‌اش اقدام نکنه شک برانگیز می‌شده. و اگر یه موقعی مفتش اعدام می‌شد که باز خیلی عجیب‌تر بود که چرا قبل اعدام این کسی که ادعای پارتیزانی کرده با خودش نزده. واسه جلوگیری از این خود مفتش باید ادعای پارتیزانی کنه، که اونم ریسکه چون خود پارتیزان واقعی می‌تونه بیاد ادعاش رو رد کنه و بدتر یارو تو دردسر بیفته. مخصوصا اگه پارتیزان واقعی پویا باشه که از پس ثابت کردن خودش هم برمیاد قطعا.
و درکل ادعای پارتیزانی از سمت مافیا راحت نیست. چون باید در فاز روز دیگه کاملا در جهت بیگناهان بازی کنه. تو مافیای کلاسیک بازی بدون کثافت کاری مافیا خیلی ریسکه. فرضا هم بتونه و بخواد سفید بره تا اخر بازی. تو این راه اگه پارتیزان واقعی اعدام بشه چی؟

طبیعتا پویا اگه واقعا پارتیزانه باید صبر می‌کرد یکی دیگه این نقش رو ادعا کنه. اگه تشخیص می‌داد یارو بیگناهه که به نفع شهر بود. اگه تردید داشت یا تشخیص می‌داد گناهکاره، اون موقع میومد خودش رو لو می‌داد که پارتیزان واقعی منم اینم داره چرت می‌گه. از این راه می‌شد یه مافیا هم دراورد راحت.
حالا اینجا یه شکی به وجود میاد که فکر کرده من تو دفاعیه‌ام ادعای پارتیزانی کردم، خب باز ابهام وجود داره.
1. اگر من مفتش هستم و ادعای پارتیزانی کردم؛ من تارگت اصلیشم. طبیعتا وقتی در خطر اعدام هستم به نفعمه که بزنمش و با خودم حذفش کنم. قطعا بهتر از اینه که تنهایی اعدام بشم بدون حذف پویا. قدرت حذفم هم داره. حداقل اعتماد به نفسش رو که داره دیگه، که نخواد به این روش‌ها واسه حذف من رو بیاره. امیر هم که داره کمکش می‌کنه در راه اعدام من.
2. اگر من مفتش نیستم و ادعای پارتیزانی کردم؛ وقتی تو خطر اعدامم، هم‌تیمی من چرا باید بیاد خودش رو فدا کنه؟ اینا همه با فرض پارتیزان بودن پویاست دیگه، پس در اون صورت که شهر می‌بینه پویا سفیده بعدش دیگه من صد در صد اعدام خواهم شد. نتیجه می‌شه حذف دو مافیای پیاپی و موندن یک مافیا در کل بازی. معنی میده؟ خیر. طبیعتا اگر این حالت درست بود تیم مافیا همچین ریسکی نمی‌کنه. آیا پویا این رو می‌دونه؟ بله. صد در صد. پس چرا یک جمله در میون از بازی خداحافظی کرده؟ این خداحافظی‌هاش یعنی احتنال اینکه مفتش بزنتش رو میده. پی می‌دونه این حالت دوم غلطه و حالات بالایی درسته که باگشون رو گفتم.
اگر گیج شدید، واضح‌تر منظورم رو از خطوط بالا میگم. با هر احتمالی، یک جای پست پویا هست که تناقض پیدا می‌کنه با اون احتمال. خلاصه‌ی حرف این بود؛ پارتیزان باید صبر کنه که یکی ادعای نقشش رو بکنه در بازی. اگه یک بیگناه باهوش بود که می‌تونست سودمند باشه. اگه مافیا بود که ریسکه و توضیح دادم چرا انجامش توسط مافیا چه مفتش چه غیر مفتش ریسک الکیه. اگر هم فکر می‌کنه که من مافیایی بودم که ادعای پارتیزانی کردم که تو دو نکته‌ی بالا توضیح دادم هر مورد و تناقض پستش رو با این موارد.
نتیجه گیری با خودتون.

این بند آخر برای بقیه‌ی بیگناهان بازیه. این حرف رو کاملا صادقانه می‌زنم پس کاملا جدی بگیرید و جدی بهش فکر کنید. من قطعا دوست دارم بازی کنم. مخصوصا که دور پیش هم از بازی ناکام موندم. اما اگر فکر می‌کنید این فاز هم رای ندید، فاز بعد رای می‌دید، همین فاز اون رای رو بدید. چون این فاز ممکنه آخرین فازی باشه که من لباس ندارم. با این وضعیت که می‌بینم ( مخصوصا از کارگردان عزیز ) قطعا تا چند فاز آینده اگه تو بازی بمونم یکسری افراد ثابت قراره بهم رای بدن. اگه شما یه جایی به من شک کنید در آینده و کمک کنید به اعدام من احتمالش خیلی زیاده که با لباس اعدام بشم. اصلا لباس هم نباشه شما که نمی‌دونید. می‌دونید؟ می تونید مطمئن باشید از نقش؟ نه. چه گره ای در بازی باز می‌شه؟ هیچی. پس اگه گزینه‌ی "بذار فعلا بمونه شاید بعدا رای دادم" رو روی میز دارید، بندازیدش دور و همین الان رای بدید که حداقل من بدون لباس اعدام بشم. این پیامم خطاب به هرکسیه که بی‌گناهه. از افرادی که بالا اسم بردم حداقل یک بیگناه که هست دیگه توشون. خطاب به اونم هست. البته اون یه نفر جواب سوالات من رو بده حتما.

کارآموز مافیا
پسندها
162
@ترسا

پیشنهاد دادن یه نفر رو اعدام کنیم. با پیشنهادشون موافقت کردم.
نظر خودم شما نبودی، اما اجماع روی شما بود. من هم در فرصتی که داشتم رای ام رو به شما تغییر دادم.

مگه همه اینها ثبت و ضبط نشده؟ سوال پرسیدنش واسه چیه؟

الانم با توجه به اینکه امیر رای ش رو پس گرفت، رای بعدی من باز هم شما هستی و بقیه رو هم تشویق میکنم که به شما رای بدن. به نظرم کسایی که رای به عدم اعدام شما دادن، اشتباه کردن.

الان میخوای بگی پویا بی گناه نیست؟ حتی فرض کنیم نباشه! همین که داره یار فروشی میکنه من راضیم. دلیلی نمیبینم در مورد سفید بودن پویا بیشتر توضیح بدم.

Thomas Shelby
پسندها
648
این فاز هرکسی به ترسا رای نده مافیابودنش بسیار بالا بره براتون.

اگرم همه رای دادن یا بین دو نفر شک داشتید، هرکسی هم دیرتر رای داد، مافیاتر باشه براتون.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ashkan27
Thomas Shelby
پسندها
648
یه بررسی از زاویه دید مافیا بکنم، بعد از پست خودم:

مافیا می‌داند که پویا مافیا نیست.

می‌گه یا واقعا پارتیزانه که خب حدسش می‌زنیم در موقعی که لازم دونستیم و یه نفرمون می‌ره بیرون.

یا پارتیزان نیست و خواسته حدسش بزنیم به اشتباه و فقط خودمون می‌ریم بیرون.

پویا: عه. یه مقدار زیادی هزینه‌اش فرق داره این دو تا.:دی

توضیح بیشتری هم ندارم.

اما از زاویه دید بقیه (بی‌گناه/فرعی):

بقیه علم ندارن که پویا بی‌گناه هست. حالاتی را فرض خواهند کرد پس:

۱. پویا بی‌گناه و پارتیزان هست.
در این حالت می‌گه خب کار خودشُ کرده دیگه. کاری ساخته نیست از دستم. حرفاشُ گوش می‌دم. حتی پویا هم وقتی بی‌گناه باشه، مرض نداره. می‌خونم پس. جاهایی که با منطق ذهنیم می‌خونه، بیشتر گوش می‌دم. بقیه رو کمتر.

پویا: درسته. هرکسی نظری نداره.

۲. پویا بی‌گناهه ولی پارتیزان نیست.
در این حالت از خودش سوال می‌پرسه که خب پس چرا گفته پارتیزانه اونم این‌قدر قاطع و بی‌حوصله که شک هم توش نیاد؟ جواب‌های مختلفی می‌آد که مهم‌ترینش حدس اشتباه و بیرون رفتن تنهایی مفتش هست. حالا چه کار کنم؟

پویا: هیچی. بازی خودتُ بکن.

۳. پویا فرعی هست.
در این حالت از خودش می‌پرسه چرا یه فرعی ممکنه بگه پارتیزانه؟ مگه پارتیزان نمی‌آد بگه غلط کردی. منم نه تو؟ حالا این فازم نیاد، بعدش می‌آد دیگه. چه کاری بود پس؟ فرعی هم تک هست و بره بیرون بازیش تمومه دیگه؟ منطقی نیست اصلا چنین چیزی. چه کار کنم؟

پویا: به چیزی که منطقی نیست، اهمیت نده. اگرم توهم توطئه داری، صبر کن پارتیزان بعدا مچ پویا رو می‌گیره برات.:)) خودت لازم نیست کاری بکنی.

۴. پویا مافیاست.
در این حالت از خودش می‌پرسه که چرا پس گفته پارتیزانه؟ مگه مثل بالا، پارتیزان نمی‌آد بگه غلط کردی؟
بعدم، پویا که برای خیلی از بازیکنا سفید بوده و موضعشم محکم بوده. مرض داره مگه؟ که چی اصلا چنین کاری؟
حالا شاید یه مزیتی براش داشته. نمی‌دونم. من چه کار کنم الآن؟

پویا: به جواب بالایی رجوع کن.:دی

مجموعا به‌نظرم تکلیف بی‌گناها مشخص هست. بازی خودشونُ می‌کنن.
و فرعی‌ها هم مطمئنا هیچ شکی به من ایجاد نخواهند کرد. دنبال دردسره مگه طرف؟ که یه حرف بیخودی بزنه، منم اعدامش کنم.:دی

حالا دید خودم (پویا) چیه؟
اگه حدسم زدن، که کارمُ کردم. فعلا هم که ترسا مشخصه مافیاست. یا مفتش هم هست که قبل اعدامش حدس می‌زنه. (البته اون بند حدس روز هم سنگینه. شاید نزنه پس.:دی ولی من می‌گم بزنه. چون زیاد بازی کردم و خسته شدم). که خوبه.
یا مفتش نیست و حدس نمی‌تونه بزنه. که خب فعلا هستم. و دو مافیا (ترسا و نفر بعدی که حدس بزنه) رو فرستادم بیرون. که عالی.

اگرم حدس نزنن که هستم فعلا.:دی

بین بقیه، از بی‌گناها، پارتیزان که منم. بقیه بی‌گناها که احمق نیستن بیان ادعای غلط بکنن و اعدام بشن.
فرعی‌ها هم که اگه ادعای غلط بکنن، از بالایی‌ها احمق‌تر هستن.

پس هرکی بیاد ادعای پارتیزانی بکنه، برام می‌شه مافیا. که البته مافیا چنین کاری نخواهد کرد به‌نظرم؛ چون دلیلی نداره خودشُ بیخودی لو بده و اعدام بشه.

پس تکلیف منم مشخصه.

این فاز ترسا تک رای می‌آد دفاعیه و بی‌گناها/فرعی‌ها بهش رای می‌دن. مافیا هم مجبور خواهد شد دیر یا زود رای بده که لو نره.

وصیت بعدی من: اگه دو نفر این فاز رفتن دفاعیه، کسی که به نفر دوم رای داده مافیاست. پس اگه بی‌گناهید، در این دسته نباشید. فرعی‌ها که به ترسا رای خواهند داد.

همین. زیاده عرضی نیست.

در مورد موارد بالا هم سوال نپرسید. چون احتمالا جواب نمی‌دم و ممکنه ناراحت بشید.
سوال ِِرو به جلو اگه داشتید، حتما جواب می‌دم.

ویرایش در بند ۱:

پویا: درسته. هرکسی نظر خودشُ داره.

یه موقع اونُ به عنوان فحش نخونید.:))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین