البته این در مورد آقا پویا کاربرد نداره. ایشون دستور بده ما خودمونم ساکت میشیم، گاد رو هم ساکت می کنیم 

این بنده خدا نشسته یه گوشه داره نون و ماستشو می خوره، به چی این رای دادی ؟ می خوای باز بیاد قاطی کنه پارت کنه ؟
رای به اعدام: عرفان

اینا با یکی بازی کردن یا پشت دست بازی کردن بلد نیستن آقا پویا.@اشکان
به رضا رای نده. یا پرت یا ترسا. اگه با من بازی میکنی.

@اشکان
به رضا رای نده. یا پرت یا ترسا. اگه با من بازی میکنی.
دو نفر نباید برن دفاعیه.بذار به هرکس میخوان رای بدن، دیتا بیاد توی بازی. اینطوری که تو با چوب وایسادی، هیچ دیتایی عملا به دست نمیاد.
خب این شعر فاخر رو همتون میشناسید، چون مال عمو حسن شماعی زاده عزیزه
بریم ببینیم عمو حسن چه پندی برای ما داره در این شعر:
عکس گل امیدم افتاده بود رو برکه،
قهرت پر پرش کرد حالا یک یک توی برکه،
ماهیا اشک میریزند چک چک چک تو برکه
خب استاد اینجا شروع کرده به یه چس ناله، که چرا قهر کردی و من به فنا رفتم و اینقدر قهرت رو من تاثیر منفی گذاشته که ماهیا هم دارن اشک میریزن. فقط دختره رو رسما خر فرض کرده، آخه تو چی میزنی اشک ماهی تو آب رو می بینی ؟مثلا خواستی صنعت ادبی اغراق به کار ببری ؟ خب گند زدی دیگه استاد
ببین مازیار چقدر قشنگ تو شعرش این مفهوم رو میگه:
اشک این بچه ماهی توی آبها نا پیداست
فریاد اون توی آب یه فریاد بی صداست
حالا بگذریم. این بیت که خراب کردی. دختره یکم عقل داشته باشه می فهمه داری چرت میگی. حالا بریم ببینیم برای چی ناراحتی از اینکه یارت قهر کرده
کاش میشد میگفتی بدونم من چه کردم،
وقتی قهری بامن من با کی بگردم
جااااان ؟لعنت بهت، این سطح از یبس بودن برای مهدی حامدی هم قفله
طرف قهر کرده، تو براش داستان سورئال از تاثیر قهرش داری تعریف می کنی، بعد تو استدلال اینکه قهرش چرا بده، میگی وقتی تو قهری با من، من با کی بگردم ؟
با عمه فرانکی بگرد، هَوَل، یارو قهر کرده، تو به کتفت نیست نبودنش، فقط نمی دونی با کی بری سینما و ...
واقعا خیلی هولی عمو حسن
اونوقت میگه کاشکی میگفتی چه کردم
تو هر کاری کنی با این احمق بودنت یه داستانه
بریم ببینیم واکنش معشوق چی بود به این حرف.
گله گله هرشهری عمری کاشتی ام،
اگه بری از پیشم من دوست دارم،
دوباره فدات میشم صد هزار بارم
آهاااان، آفرین به معشوق رندش، فکر کنم معشوقش اصفهانی بودهوقتی دیده این اینقدر از مرحله پرته، کات نکرده باهاش مستقیم. گفته گشتن دوست داری ؟ باشه گشتن میدم دستت، هی گفته من میرم شیراز، دوست خوشگلمم هست، بیا بریم با هم بگردیم، این هول هم پاشده رفته، بعد زنگ زده گفته نه ایلامم الان پیش صدرا اینا، یه داف اسمی هم مهمونشونه بیا، این هول هم پاشده رفته و هر شهر کاشته شده
آفرین دختر، آفرین
شیر پدر و نان مادر حلالت
بعدم که میگه دوباره فدات میشم صد هزار بارم و اینا. منتها باید بهش گفت با عذرخواهی از جمع. دیگه با اون حرفی که زدی و از دهنت پرید، گهم بخوری فایده نداره
اما پند های شعر عمو حسن:
1- جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت.
2- منت کشی آداب داره، حتی مهدی حامدی هم یه چیزایی بلده، برید آدابشو یاد بگیرید.
3- گریه ماهی ها در آب قابل رویت نیست
4- مافیا به ترسا رای نده، تاکید می کنم.

امیر میبینم که خیلی خوشحالی. دستم بند دفاعیهست متاسفانه وگرنه با تو یه نفر خیلی حرف دارم.

وقتی احتنال اعدام یک بیگناه بیشتره، احتمال اعمال نقش قاضی رو هم باید بیشتر قائل باشید تا وکیل. 
که بیگناه بوده اعدام کردید هول نکنید. عیبی نداره و مشکلی نیست. اینکه دو بازی پیاپی زود خارج شدم طبیعتا ناراحتم میکنه؛ اما خب بازیه و اتفاق میفته. ولی من واقعا هیچ ترسی از اعدام ندارم. اگه دلیلش رو بگم شاید یکم هندی بازی باشه ولی برمیگرده به دور دوازده که بلو بروک بودم. وقتی از بازی بیرون رفتم بازی رو همچنان میخوندم و واقعا اون موقع خیلی تحت تاثیر آرش و محمدامین و سحر قرار گرفتم. شاید چون اولین بار بود از بیرون همچین چیزی رو میدیدم. تو خود بازی آدم متوجه نمیشه. قبلا معتقد بودم بیگناه تنهاست ولی خب با تجربههای اخیر این حس خیلی کمرنگتر شده. حسم الان به بیگناهی این نیست که یه تعداد به قول مهسا گرگ تو بازی هست. حسم اینه که دو برابر اون تعداد، بازیکنهای خفنی تو بازی هستن که در ساید منن. فقط کافیه پیداشون کنم. بگذریم، هدف این بود که بگم ترس بیگناهی برای من ریخته؛ گفتم که برای شما هم بریزه. اگر من اعدام شدم، پیدا کنید همدیگه رو. راحت هم هست. چه افرادی با علم اینکه اعدام فاز اول احتمال خیلی بالا اشتباه در میاد پافشاری میکنن روی اعدام؟ این از یه بیگناه برنمیاد جدی.
اگه اونها بیگناه هستن و شما گناهکارید خودم نفر اول میام بردتون رو تبریک میگم و برای اولین بار و از ته دل میگم که بیگناهان بد بازی کردن و برد شما هم نوش جونتون.
اشکان | رای به اعدام ترسا |
امین | رای به عدم اعدام |
امین کیپی | رای به عدم اعدام |
پویا | رای به اعدام ترسا |
ترسا | رای به عدم اعدام |
رامتین | رای به عدم اعدام |
رضا | رای به عدم اعدام |
عرفان | رای به عدم اعدام |
محمدامین | رای به عدم اعدام |
محمدحسین | رای به عدم اعدام |
مهسا | رای به عدم اعدام |
هادی | رای به اعدام ترسا |