جدیدترین‌ها

بازی دور هفدهم مافیا | بزم بزهکاران

رای به اعدام:

• پویا

رای: 0 0.0%
  • رامتین

• یاسین

• مجموع رای دهندگان
    3
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
265

رای به اعدام: عرفان

• Dislike
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya
Underwood
پسندها
476
آهان، راستی گاد، ساکت کردنتون در راس ساعت 22:20 دقیقه در صورت نبودش رو هم نیابتا به من سپرده :)) البته این در مورد آقا پویا کاربرد نداره. ایشون دستور بده ما خودمونم ساکت میشیم، گاد رو هم ساکت می کنیم :))

دقت کردین چقدر آقا پویا با مرامه ؟ از وقتی گفتم می خوام بگیرمش صدر جدول پست دهندگان دیگه پست نداد تا بهش برسم. بعد علی تو مردی آقا پویا :))

مافیایی
پسندها
173
اون طور که از پست آرش فهمیدم اگه دو نفر دفاعیه بیان اعدام یکی قطعیه. من با اعدام امروز مخالفم. اگر بقیه مخالف هستید رای ندید به فرد دیگه‌ای. به من هم رای ندید البته بعدش که اعدام بشم. :))

Thomas Shelby
پسندها
648
@اشکان
به رضا رای نده. یا پرت یا ترسا. اگه با من بازی می‌کنی.

Underwood
پسندها
476

رای به اعدام: عرفان
این بنده خدا نشسته یه گوشه داره نون و ماستشو می خوره، به چی این رای دادی ؟ می خوای باز بیاد قاطی کنه پارت کنه ؟ :))

@اشکان
اینا با یکی بازی کردن یا پشت دست بازی کردن بلد نیستن آقا پویا.

یه جوریییی دیروز گفت پوییاااااا صد سفید منه و پوییییییییییییییا بیا کمک، گفتم فردا اگر اعلام امام زمانی کنی بیاد مسجد کوفه پشتت نماز می خونه میشه سید خراسانی :))

بعد امروز داره ازت جواب سوال می کنه و درصد میگیره و آخرم به عمه سادات رای میده :))

کارکشته مافیا
پسندها
118
@اشکان

بذار به هرکس می‌خوان رای بدن، دیتا بیاد توی بازی. این‌طوری که تو با چوب وایسادی، هیچ دیتایی عملا به دست نمیاد.

کارآموز مافیا
پسندها
162

رای به اعدام: ترسا

• Like
Thomas Shelby
پسندها
648
بذار به هرکس می‌خوان رای بدن، دیتا بیاد توی بازی. این‌طوری که تو با چوب وایسادی، هیچ دیتایی عملا به دست نمیاد.
دو نفر نباید برن دفاعیه.

Underwood
پسندها
476
10 دقیقه تا سکوت.

کارکشته مافیا
پسندها
118

رای به اعدام: ترسا

Underwood
پسندها
476
به، شهر پر پهلوونه :)) آفرین، اجماع این شکلیه. :))

چرا رای امین نشسته تو رای های ترسا ؟ :)) بیا دیدی کار نمی کنه آرش :)) شیر مادر حلالت، در مورد نان پدر بعد مشخص شدن علت این نظر میدم.

مافیایی
پسندها
173
امیر می‌بینم که خیلی خوشحالی. دستم بند دفاعیه‌ست متاسفانه وگرنه با تو یه نفر خیلی حرف دارم.

Underwood
پسندها
476
خب این شعر فاخر رو همتون میشناسید، چون مال عمو حسن شماعی زاده عزیزه :love:

بریم ببینیم عمو حسن چه پندی برای ما داره در این شعر:

عکس گل امیدم افتاده بود رو برکه،
قهرت پر پرش کرد حالا یک یک توی برکه،
ماهیا اشک میریزند چک چک چک تو برکه

خب استاد اینجا شروع کرده به یه چس ناله، که چرا قهر کردی و من به فنا رفتم و اینقدر قهرت رو من تاثیر منفی گذاشته که ماهیا هم دارن اشک میریزن. فقط دختره رو رسما خر فرض کرده، آخه تو چی میزنی اشک ماهی تو آب رو می بینی ؟ :)) مثلا خواستی صنعت ادبی اغراق به کار ببری ؟ خب گند زدی دیگه استاد :)) ببین مازیار چقدر قشنگ تو شعرش این مفهوم رو میگه:

اشک این بچه ماهی توی آب‌ها نا پیداست
فریاد اون توی آب یه فریاد بی صداست

حالا بگذریم. این بیت که خراب کردی. دختره یکم عقل داشته باشه می فهمه داری چرت میگی. حالا بریم ببینیم برای چی ناراحتی از اینکه یارت قهر کرده :))

کاش میشد میگفتی بدونم من چه کردم،
وقتی قهری بامن من با کی بگردم

جااااان ؟ :)) لعنت بهت، این سطح از یبس بودن برای مهدی حامدی هم قفله =)) طرف قهر کرده، تو براش داستان سورئال از تاثیر قهرش داری تعریف می کنی، بعد تو استدلال اینکه قهرش چرا بده، میگی وقتی تو قهری با من، من با کی بگردم ؟ :)) با عمه فرانکی بگرد، هَوَل، یارو قهر کرده، تو به کتفت نیست نبودنش، فقط نمی دونی با کی بری سینما و ... :)) واقعا خیلی هولی عمو حسن :)) اونوقت میگه کاشکی میگفتی چه کردم :)) تو هر کاری کنی با این احمق بودنت یه داستانه :))

بریم ببینیم واکنش معشوق چی بود به این حرف.

گله گله هرشهری عمری کاشتی ام،
اگه بری از پیشم من دوست دارم،
دوباره فدات میشم صد هزار بارم

آهاااان، آفرین به معشوق رندش، فکر کنم معشوقش اصفهانی بوده :)) وقتی دیده این اینقدر از مرحله پرته، کات نکرده باهاش مستقیم. گفته گشتن دوست داری ؟ باشه گشتن میدم دستت، هی گفته من میرم شیراز، دوست خوشگلمم هست، بیا بریم با هم بگردیم، این هول هم پاشده رفته، بعد زنگ زده گفته نه ایلامم الان پیش صدرا اینا، یه داف اسمی هم مهمونشونه بیا، این هول هم پاشده رفته و هر شهر کاشته شده :)) آفرین دختر، آفرین :)) شیر پدر و نان مادر حلالت :دی

بعدم که میگه دوباره فدات میشم صد هزار بارم و اینا. منتها باید بهش گفت با عذرخواهی از جمع. دیگه با اون حرفی که زدی و از دهنت پرید، گهم بخوری فایده نداره :))

اما پند های شعر عمو حسن:

1- جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت.
2- منت کشی آداب داره، حتی مهدی حامدی هم یه چیزایی بلده، برید آدابشو یاد بگیرید.
3- گریه ماهی ها در آب قابل رویت نیست
4- مافیا به ترسا رای نده، تاکید می کنم.

تا ترسا دفاعیه می نویسه تفسیر شعر رو بخونید، احتمال میدم جا افتاده باشه :))

من نمی دونم قراره تو دفاعیه چی بفهمین که تا الان نفهمیدین :))

امیر می‌بینم که خیلی خوشحالی. دستم بند دفاعیه‌ست متاسفانه وگرنه با تو یه نفر خیلی حرف دارم.

من خوشحالم ؟ من که داشتم تلاش می کردم نظر استاد رو ازت بردارم. چیکار کنم ثابت قدمه :دی

تلاشمو کردم سفیدت کنم. ببخشید. :(

• Smile

God

Administrator
گاد
پسندها
961
ساکت.

• امین

• امین کی‌پی

• رامتین

• عرفان

• محمدامین

• محمدحسین

• مهسا

• هادی

• یاسین

• مجموع رای دهندگان
    8
  • پایان رای‌گیری: .

​

ترسا با ۵ رای به دفاعیه می‌ره.​

​

تا ۲۲:۵۰ فرصت داره دفاعیه‌اش رو بفرسته. تا ۲۳:۰۰ هم فرصت دارید به من بگید اولویتتون اعدام ترساست یا عدم اعدام ترسا.​

مافیایی
پسندها
173
عرفان اومد گفت حسی که دور قبل که گناهکار بودی داشتی، باهات مونده پس الان گناهکاری. اولا همه ببینید این حرف چقدر منطقیه.

دوم، من اومدم بهش توضیح دادم که حتی دور قبل که گناهکار بودم اصلا چنین حسی نداشتم. (دلیل هم آوردم. واضح‌ترینش اینه که ما اصلا امیدی به رسیدن به نقطه‌ی حدس رهبرها نداشتیم و می‌دونستیم با احتمال نود درصد قبلش از بازی حذف شدیم. پس اصلا هیچ فشاری روی من نبوده به خاطر رهبرها. تا یه حدی رو قطعا حس کردم ولی نه اونقدر که تبدیل به تراما بشه!) پس کلا داری در مورد حسی که وجود نداشته حرف می‌زنی و باطل می‌شه کل حرفت.

سوم، حالا شاید شما باور نکنید که من اون حس رو نداشتم. عیبی نداره. فرض کنید که داشتم. اون حس مگه مختص گناهکاران بوده؟ فقط گناهکاران نگران رهبر بودن؟ نه. بیگناهان که خیلی بیشتر نگران بودن. پس حسی که ربطی اصلا به گماهکاریم نداشته؛ چرا باید الان یکی به خاطرش فکر کنه من گناهکارم؟ مثال بزنم. مثلا من یک دوری گناهکار بودم و اومدم بحث زرگری راه انداختم و لو رفتم و همه فهمیدن گناهکارم. هم من اعدام شدم هم یارم. حالا دور بعدش شما حس می‌کنید من هنوز ترس بحث زرگری دارم. خب بحث زرگری مختص گناهکارانه. کسی که ازش بترسه به احتمال بالا گناهکاره. اینجا می‌تونید نتیجه بگیرید پس ترسا گناهکاره.
ولی فرضا یک دوری که گناهکار بودم، سرورهای سایت همش قطع می‌شده و اذیتم کرده. دور بعد هم به نظر میاد هنوز نگران سرورها باشم. آیا این ربطی به گناهکاریم داره؟ این یه نگرانی عمومی بوده حالا از قضا من اون موقع گناهکار بودم. بیگناهان هم خب نگران سرورها بودن. عمومیه. پس واقعا تئوری عرفان بی‌معنیه. نمی‌فهمم چرا انقدر بزرگ شده. (بازم تاکید کنم که من اصلا نگران سرورها (رهبرها) نبودم اونقدر و عرفان کلا یه چیزی از خودش داره بهم تحمیل می‌کنه.)

این از موضوع عرفان.

موضوع دوم. اگه به نظرتون لحن من تنده، بده یا هرچی، دلیلش اینه عدم شناخت کافی شماست. من وقتی عصبی باشم شوخی نمی‌کنم. قهر می‌کنم. نمونه‌اش هم فاز اعدام بلو بروک و فاز دفاعیه‌ای که دور سیزده رفتم و سر نخ وکیلی که تو پاچه‌ام رفته بود خیلی عصبی شده بودم. دفاعیه‌هام رو یادتون بیارید متوجه می‌شید منظورم چیه.

در مورد این فاز،
اول بگید چقدر احتمال در فاز یک بیگناه اعدام بشه چقدر احتمال داره گناهکار اعدام بشه؟
صادق باشید. احتمال اعدام بیگناه بیشتره. تجربه‌مون هم همین رو میگه. حالا بعضیا میگن بیاید حتما یکی رو بفرستیم دفاعیه که وکیل اعمال نقش نکنه. من خودم به دلایل دیگه‌ای نمی‌خواستم فرد دیگه‌ای دفاعیه بیاد. ولی دغدغه‌ی این دوستان اعمال نقش وکیل بوده. یعنی انقدر اطمینان دارن که گناهکار قراره بفرستن دفاعیه. این اطمینان از کجا میاد جدی؟ به نظرتون اینا از وکیل می‌ترسن یا قاضی؟ :)) وقتی احتنال اعدام یک بیگناه بیشتره، احتمال اعمال نقش قاضی رو هم باید بیشتر قائل باشید تا وکیل.

تو فاز یک، بدون فاز شب، اول میان ایده‌ی اعدام کردن رو مطرح می‌کنن، بعد در حالی که همدیگه رو سفید می‌کنن می‌ریزن سر یک نفر و بهش رای میدن. این عمل به نظرتون چقدر بیگناهانه‌ست؟ واقعا بیگناه‌تر از اونی که این طوری به دفاعیه فرستاده شده داریم؟ :دی

در مورد هادی،
من وقتی اون پست اول رو داد حدسم این بود که دوباره می‌خواد واکنش بگیره از افراد. مثل همون داستانه هرکی بعد من پست بده گناهکاره یا همچین چیزی که دور فکر کنم سیزده داشت. کلا این تو ذهن من ثبت شده بود که تو پست‌های شروعش یه آتیشی به تاپیک میندازه و دنبال واکنش می‌گرده. تا اینجا مشکلی نداشتم.
دقت کردید یا خیر، به پویا هم گیر دادم که چرا واکنش گیری رو خراب کرده. الان که رفتارهای این فازشون هم می‌بینم واقعا عجیبه که چرا خود هادی یقه‌ی پویا رو نگرفته. در نظر بگیرید؛ شما به دو نفر بابت کار x گیر دادید. دقیقا بعد گیر شما دو نفر دیگه میان همون کار رو می‌کنن. بعد یکی میاد از این دو نفر یهو حمایت می‌کنه قبل اینکه حتی هیچ حرفی از سمت شما مطرح بشه. این حمایت نباید طبیعتا براتون عجیب باشه؟ پس چرا هادی که نه تنها هیچ مشکلی با پویا نداره بلکه پویا براش سفیده؟
پویا تو آخرین دور مافیا بودنش به طور دیوانه‌واری یار فروشی کرد و جلو اومد. در نهایت باخت. الان ممکنه دقیقا استراتژی مقابلش رو پیش بگیره. نه انقدر بچگانه که بگه اون جواب نداد پس برعکسش. نه. ولی فکر می‌کنم همچین کارهایی هم ازش بر میاد که یهو بخواد رویکردش رو برعکس کنه.

من حس می‌کنم دلیلی که حجمه‌شون رو از فری روی من آوردن این بوده که حدس می‌زنن من فرعی باشم. یعنی حدسشون اینه که من و رامتینِ فعلی فرعی هستیم. عجیب هم نیست این حدس. خودم واقعا چنین حسی ندارم و به نظرم از پست‌هام بی‌گناهیم مشخصه ولی می‌بینم حتی کسایی که نسبتا برام بیگناه‌ هستن میگن از لحنم حس خوبی نگرفتن. پس این رو در نظر می‌گیرم که شاید لحنم اون طور که به نظر خودم هست به نظرِ بقیه نیومده. اولین بار هم نیست. دور چهارده هم با مهسا سر لحن کلی بحث داشتیم. جفتمون هم بیگناه بودیم. کلا برداشت اشتباه از لحن من زیاد می‌شه انگار که حالا کاری به این ندارم. شاید تیم مافیا هم از لحنم فکر کرده فرعی هستم و الان انقدر با اطمینان داره اعدام می‌کنه.

هیچ ترسی ندارم. لباسی وجود نداره. اگر خدایی نکرده اعدام شدم بابت اینکه یک پلیر قدر رو :)) که بیگناه بوده اعدام کردید هول نکنید. عیبی نداره و مشکلی نیست. اینکه دو بازی پیاپی زود خارج شدم طبیعتا ناراحتم می‌کنه؛ اما خب بازیه و اتفاق میفته. ولی من واقعا هیچ ترسی از اعدام ندارم. اگه دلیلش رو بگم شاید یکم هندی بازی باشه ولی برمی‌گرده به دور دوازده که بلو بروک بودم. وقتی از بازی بیرون رفتم بازی رو همچنان می‌خوندم و واقعا اون موقع خیلی تحت تاثیر آرش و محمدامین و سحر قرار گرفتم. شاید چون اولین بار بود از بیرون همچین چیزی رو می‌دیدم. تو خود بازی آدم متوجه نمی‌شه. قبلا معتقد بودم بیگناه تنهاست ولی خب با تجربه‌های اخیر این حس خیلی کمرنگ‌تر شده. حسم الان به بیگناهی این نیست که یه تعداد به قول مهسا گرگ تو بازی هست. حسم اینه که دو برابر اون تعداد، بازیکن‌های خفنی تو بازی هستن که در ساید منن. فقط کافیه پیداشون کنم. بگذریم، هدف این بود که بگم ترس بیگناهی برای من ریخته؛ گفتم که برای شما هم بریزه. اگر من اعدام شدم، پیدا کنید همدیگه رو. راحت هم هست. چه افرادی با علم اینکه اعدام فاز اول احتمال خیلی بالا اشتباه در میاد پافشاری می‌کنن روی اعدام؟ این از یه بیگناه برنمیاد جدی.

در مورد پویا و هادی، هماهنگ و هم سو بازی کردنشون به من حس خوبی نمیده زیاد. یعنی این‌ها انقدر سطح بازیشون فرق می‌کنه که فاز یک هم یه گناهکار پیدا کردن و انقدر مطمئنن که می‌خوان اعدامش کنن و از وکیل می‌ترسن که نجاتش بده، هم تونستن تو همین فاز یک یه بیگناه دیگه پیدا کنن و باهاش دست دوستی بدن و سفید سفید راه بندازن؟ زیاد باور پذیر نیست.
دلیل رای دادن هادی به من چی بوده؟ چرا پرانتز رو پر نکردم. این دلیل رای هادیه درست بعد از اینکه پویا خواب دید ترسا گناهکاره. پویا حتی جواب پست من رو زحمت نکشیده بده. رای داده رفته. خیلی هم عالی.

خب ولی اگه این دوتا هر دو مافیا باشن، بازم یک نفر دیگه می‌مونه. حس من اینه که اون شاید بیاد تو ساید مخالفشون بازی کنه. یعنی ردی از خودش به جا نذاره. این رو در نظر داشته باشید.

در مورد محمدحسین، حس من مثبته. بعضی‌ها شاید درک نکردن داره چیکار می‌کنه ولی من چون از دغدغه‌اش سر سبک بازیش آگاهم از همون پست اولش متوجه شدم هدفش چیه و از این بابت خیلی حس مثبتی بهم داد بازیش.

در مورد محمدامین، حسم به محمدامین هم مثبته. ورود بیگناهانه‌ای به بازی داشت و مرضی من حس نکردم از سوال‌هاش در برابر بقیه. هرچند بالاتر که گفتم شاید نفر سومشون می‌خواد هم سو باهاشون بازی نکنه می‌تونه شامل محمدامین بشه. ولی این زیادی تو قالب فرضیه میره. من حس خوبی بهش دارم.

حسم نسبت به مهسا و امین کی‌پی هم خوب بوده. رویه‌ای که پیش گرفتن، نوع پست دادنشون و نظرات و بحث‌هاشون و غیره نکته‌ی منفی نداشت و همین هم کافیه. حس نگرانی مهسا به شهر و اعدام و غیره ممکنه فیک هم باشه. ممکنه همون نفر سوم مافیا باشه ایشون هم. این رو دیگه خودتون قضاوت کنید. حس من نسبتا مثبته. امین کی‌پی هم چون نمی‌شناسیم خیلی راحت ممکنه گولمون بزنه. ببینید رای‌هاش چطوریه، چطوری ساید می‌گیره، استراتژیش تو بازی چیه و اینجور اعمالش رو اولویت بذارید برای تشخیص نقشش. به لحن و منطق و این‌ها زیاد کاری نداشته باشید در مورد این کیس خاص.

این افرادی که اسم بردم، به نظرم سعی کنید با هم بازی کنید. پویا رو اعدام کنید؛ احتمال نود و پنج درصد گناهکاره. اگر پنج درصد بیگناه بود، هادی رو اعدام کنید. اون دیگه حتما گناهکاره. اگه اونم گناهکار نبود یعنی خودتون گناهکارید. :)) اگه اون‌ها بیگناه هستن و شما گناهکارید خودم نفر اول میام بردتون رو تبریک می‌گم و برای اولین بار و از ته دل میگم که بیگناهان بد بازی کردن و برد شما هم نوش جونتون.

کلام آخر، من برعکس برخی بزرگواران قدرت تشخیص گناهکاران و بیگناهان رو در فاز یک ندارم. ممکنه اشتباه زیاد کرده باشم. ولی بازی همینقدر ممکنه بهم اجازه‌ی بازی بده و تنها کاری که از دستم بر میاد همینه که مواردی که تا اینجا می‌بینم و نظراتم رو انتقال بدم.

این وصیتم اگر خدایی نکرده اعدام شدم. اگر هم در بازی موندم که فکر کنم این احتمال بیشتر باشه؛ این می‌شه نظراتم تا اینجای بازی. دیگه فردا زحمت پست نوشتن در مورد افراد بازی کم می‌شه. :))

شب همه بخیر.

God

Administrator
گاد
پسندها
961

اولویتتون رو توی تلگرام برای من بفرستید.​

God

Administrator
گاد
پسندها
961
اشکان​
رای به اعدام ترسا​
امین​
رای به عدم اعدام​
امین کی‌پی​
رای به عدم اعدام​
پویا​
رای به اعدام ترسا​
ترسا​
رای به عدم اعدام​
رامتین​
رای به عدم اعدام​
رضا​
رای به عدم اعدام​
عرفان​
رای به عدم اعدام​
محمدامین​
رای به عدم اعدام​
محمدحسین​
رای به عدم اعدام​
مهسا​
رای به عدم اعدام​
هادی​
رای به اعدام ترسا​
یاسین​
رای به عدم اعدام​
امیر​
رای به عدم اعدام​
​

از ۱۴ رای ۳ رای به اعدام و ۱۱ رای به عدم اعدام.​

​

بدین‌ترتیب ترسا اعدام نمی‌شه.​

​

کارگردان تصمیم گرفته که امشب فاز شب نداشته باشیم. :دی​

​

شروع فاز دو​

​

بازیکنان حاضر در بازی، ۱۳ نفر:
اشکان (@ashkan27)
امین (@Amin)
امین کی‌پی (@AKP)
پویا (@Pouya)
ترسا (@Lotus)
رامتین (@Ramtin)
رضا (@RezaZ)
عرفان (@Erfan)
محمدامین (@Mamalgr)
محمدحسین (@Atomic Ant)
مهسا (@Moonsa)
هادی (@Franking)
یاسین (@Yasin)

امیر (@Amir) در نقش کارگردان.​

تا ۲۳:۰۰ روز جمعه ۲۶ خرداد​

رای به اعدام اجباری​

اعدام اجباری​

حداقل آرای لازم برای رفتن به دفاعیه: ۳ رای​

یادتون نره امروز هم محدودیت پست ۳۰۰۰ کلمه‌ای داریم.​

آخرین ویرایش:
Underwood
پسندها
476
امان از شهری که اجماع نمی کنه :geek:

کارآموز مافیا
پسندها
162
خب امیر به ترسا رای نداد.

شبیه این میمونه که گاد بگه ترسا مافیاست 😂

امین کی‌پی لطفا توضیح بده چرا به ترسا رای اعدام ندادی.

کارکشته مافیا
پسندها
112
سلام ، من از شانس نوتلام از انروز مشغول شدم يجايي و دارم تف و لعنت ميفرستم ك چرا وقتي انگيزه بازي داشتم و اماده بازي بودم اينطوري بايد بشه و از همه بيشتر شرمنده عارش ميشم . كاري از دستم برنمياد متاسفانه و الان خيلي عصبيم . دو روزه از ٩ صب تا ١١ شب اونجام و فرصت ١٠ ديقه اي نهايتا براي چك گوشي دارم و جمعه هام ميرم حتي . خلاصه كه وضع بحرانيه ، كاش فري ميموند تو بازي و نفر ذخيره استفاده نميشد :دي

اومدم بگم تا صفحه ٦ بازي رو خوندم ، متاسفانه نميتونم جز ب جز جواب دوستان رو بدم و بحث كنم .

فقط اومدم بگم من ترسا رو جواباش رو خوندم و درصد گناهكاريش برام بالاتر رفته . و اتهام اصلي من هست ولي اگرم گناهكار باشه من اين فاز بهش راي نميدم . نميخام ب عنوان اعدامي ارل از بازي بره بيرون و راي من رر نخاهد داشت حدتقل ب عنوان اعدام اول .اين اصول اخلاقي منه . البته اگر در بازي بمونم با صلاحديد گاد

فعلا

ویرایش گاد: این پست مربوط به فاز قبله. ​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین