جدیدترین‌ها

بازی دور هفدهم مافیا | بزم بزهکاران

رای به اعدام:

• پویا

رای: 0 0.0%
  • رامتین

• یاسین

• مجموع رای دهندگان
    3
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Underwood
پسندها
476
@رامتین
شک من به فری (قبل از پاسخش به سوالات، که نداد) در حد رای نبود.

@رضا
فاز شب نداریم. انتظار داری من رای بیارم این فاز؟:)) یا چی؟:دی چه‌جوری برم بیرون.

@محمدامین
فردا خدمتت می‌رسم.

@اشکان
فاز شب نداریم که توصیه بکنم.

ترسا هم جوابشُ خوندم. نظرم همونه.

رای به اعدام: ترسا

ای وای، استاد ؟ می تونم بپرسم چرا ترسا ؟ بابا من می خوام پشت دستت بازی کنم :)) ترسا در کنار خودت تنها کسی بودین که با نقش کارگردان درست تعامل داشتین و اصولی. من به چه روئی بهش رای بدم ؟ :))

پویا من که رایم پشت دستته، ولی به نظرم تجدید نظر کن :love: تا 9:30 رایت همین بود، بهش رای میدم.

می خوام پشت دست بازی کردن رو یاد بازی بدم. :))

• Smile
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya
کارآموز مافیا
پسندها
162
در مورد پست رضا وقتی داشت مکالمه ش با هادی رو توضیح میداد، شدیدا به رضا مشکوک شدم! آخر پستش دیدم که برای بار ۳ ام تکرار کرد با سبک بازی اشکان حال نمیکنم. ببینم تا اخر فاز میتونی به ۵ بار برسونیش یا نه.

زیادی توضیح میده واسه طرز فکر و کارهاش. فقط گناه کار انقدر نگرانه و فکر میکنه واسه تک تک تصمیماتش باید عمومی توضیح بده.

من نظرم اینکه رضا گناه‌کاره.

الان پست و رای پویا رو دیدم.

پویا اگه میزان گناه‌کار بودن ترسا واست ۱۰۰ باشه، رضا چنده؟

کارکشته مافیا
پسندها
265
@رضا
بحثِ من با ترسا سر حرفی که نزده، نیست؛ سر حرفیه که زده. من نمی‌دونم چه چیزی می‌تونست بگه که نگفته؛ حرفم اینه که اون قسمت از جوابش به عرفان حس یک ناخودآگاهِ گناه‌کار بهم داد.
وقتی عرفان می گه بر اساس A من فکر می کنم B توی ذهنت بوده. ترسا یا می تونه بگه B تو ذهنم نبوده. که به هیچ دردی توی بازی نمی خوره. یا می تونه بگه A اشتباهه و نمی شه بر اساس A نتیجه گیری کرد. غیر اینه؟
من می گم وقتی تو می گی چون گفته "A اشتباهه پس تئوریت اشتباهه" حس گناهکارانه ای می ده. چی باید می گفت؟
بله هادی اگر گناه‌کار باشه باید جو سازی کنی به حق پنج تن هم دعا کنی که امدادهای غیبی بهت برسه و زیر بارِ جو سازی‌های بزرگش لِه نشی. :دی مثال کوچیکش بازی هست که تو تلگرام کردیم و هادی جوکر بود.
اوکی. از نظر من اشتباهه اما جملت برام منفی کننده نیست دیگه.

• Dislike
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
Thomas Shelby
پسندها
648
در مورد پست رضا وقتی داشت مکالمه ش با هادی رو توضیح میداد، شدیدا به رضا مشکوک شدم! آخر پستش دیدم که برای بار ۳ ام تکرار کرد با سبک بازی اشکان حال نمیکنم. ببینم تا اخر فاز میتونی به ۵ بار برسونیش یا نه.

زیادی توضیح میده واسه طرز فکر و کارهاش. فقط گناه کار انقدر نگرانه و فکر میکنه واسه تک تک تصمیماتش باید عمومی توضیح بده.

من نظرم اینکه رضا گناه‌کاره.

الان پست و رای پویا رو دیدم.

پویا اگه میزان گناه‌کار بودن ترسا واست ۱۰۰ باشه، رضا چنده؟
رضا سخته. باید بیشتر بررسی بشه. ترسا صد نیست؛ ولی نزدیکه.

Underwood
پسندها
476
لحظاتی پیش بهم توصیه شد که فاز شب رو لغو نکن، ضایع شن :)) اینطوری تعلیق هم دادی :))

خیر، من حرفم حرفه. من این بازی دروغ وارد بازی نمی کنم. اینکارو کنم از فردا تره هم برای حرفام خورد نمی کنند. این چه پیشنهاد گستاخانه ای بود بهم دادین آخه :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
اونجوری پرسیدم که عدد بدی!

میدونم ترسا ۱۰۰ نیست!

۱۰۰ اینجا یه رفرنسه!

دوباره میپرسم، ترسا ۱۰۰ باشه، رضا چنده؟

Underwood
پسندها
476
اونایی که موافقن امشب تفسیر شعر بزارم، زیر این پست لایک بدن، 5 تا لایک بگیره تفسیر شعر میزارم قبل دفاعیه ترسا

پویا هم سه تا لایک حساب میشه :))

Thomas Shelby
پسندها
648
اونجوری پرسیدم که عدد بدی!

میدونم ترسا ۱۰۰ نیست!

۱۰۰ اینجا یه رفرنسه!

دوباره میپرسم، ترسا ۱۰۰ باشه، رضا چنده؟
اونجوری بلد نیستم الآن.
از نظر من، همه 60 درصد بی‌گناه هستن. متوسط.
رضا 55 هست.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
کارآموز مافیا
پسندها
162
نه هنوزم جوابم‌ ‌‌رو ندادی.
میدونم‌ عدم اطمینان بالاست. اما من ازت عدد میخوام!
عددی که با رفرنس ترسا ۱۰۰ باشه. نه بگی همه ۶۰ بی‌گناه و رضا ۵۵.

پویا لطفا به خود سوال جواب بده، نه یه ورژنی که واست آسون تره.

اگه گناه‌کاری ترسا یه رفرنس باشه و بهش بگیم ۱۰۰، میزان گناه‌کاری رضا چنده؟

کاربلد مافیا
پسندها
177
خب دوستان من معذرت می‌خوام که به سؤال‌هاتون جواب کامل و جامع می‌دم و بر خلاف بعضی‌ها بازی به شخمم نیست و وقت بی‌ارزش زندگی‌م رو این‌طوری برای شماها تلف می‌کنم و توضیح می‌دم. اشکان خان ناراحت شد. :))

رئیس جماهیر
پسندها
271
من خیلی به گناهکاری کسی نرسیدم هنوز. با این که موافق اعدام توی این فاز بودم ولی از بحثا هنوز به تشخیص دقیق نرسیدم.

پس از این معافیتی که گاد داد استفاده میکنم.
البته معافیت برا چیز دیگه بود. ولی خب سوء استفاده میکنم.

• Smile
کارآموز مافیا
پسندها
162
نه رضا، ناراحت نشدم. اتفاقا من با سبک بازیم ناراحتت کردم، حالا میخوام سبکم رو عوض کنم که دیگه ناراحت نباشی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Franking
Underwood
پسندها
476
آقااااا رضا رو من ضمانت می کنم. ولش کنید بابا. :)) ببینم حالا که منطقی شده می تونید یه کار کنید برگرده به تنظیمات کارخونه ؟ :))

اوه اوه اوه، عشقم هادی و از اون مهمتر گاد هم لایک کردن. تفسیر شعر داریم قبل دفاعیه ترسا،

عنوان شعر اینه: اندر فواید قهر یار :))

اوه، بزن زنگو برای آقا رضا و ممل گیرل :love:

کاربلد مافیا
پسندها
177
@مملگر
وقتی عرفان می گه بر اساس A من فکر می کنم B توی ذهنت بوده. ترسا یا می تونه بگه B تو ذهنم نبوده. که به هیچ دردی توی بازی نمی خوره. یا می تونه بگه A اشتباهه و نمی شه بر اساس A نتیجه گیری کرد. غیر اینه؟
من می گم وقتی تو می گی چون گفته "A اشتباهه پس تئوریت اشتباهه" حس گناهکارانه ای می ده. چی باید می گفت؟
ببین واقعاً نمی‌دونم چی باید می‌گفت. شاید اصلاً اگه هیچی نمی‌گفت من کاری بهش نداشتم. :دی وقتی اون حرفش رو دیدم سریع یاد حرف دور قبل پویا افتادم. به خاطر همین گفتم جالبه و ورود کنم. در ادامه واکنش‌های ترسا خیلی فول‌تر و اشتباه شد به نظرم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mamalgr
Thomas Shelby
پسندها
648
نه هنوزم جوابم‌ ‌‌رو ندادی.
میدونم‌ عدم اطمینان بالاست. اما من ازت عدد میخوام!
عددی که با رفرنس ترسا ۱۰۰ باشه. نه بگی همه ۶۰ بی‌گناه و رضا ۵۵.

پویا لطفا به خود سوال جواب بده، نه یه ورژنی که واست آسون تره.

اگه گناه‌کاری ترسا یه رفرنس باشه و بهش بگیم ۱۰۰، میزان گناه‌کاری رضا چنده؟
۶۲.۵

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ashkan27
کارآموز مافیا
پسندها
162
این سوال رو همه جواب بدن لطفا.

اگه کارگردان بودید، و همه موافقت میکردن که در فاز ۱ کسی رو اعدام کنیم، دلتون میخواست مافیا اعدام شه یا بی گناه؟

جواب خودم: قطعا بدون هییییییییچ شکی میخواستم بی گناه اعدام شه.

کارگردان مافیا رو میشناسه، و ما هم میدونیم که میشناسه، در نتیجه کامبک زدن بی گناه ها با کمک کارگردان آسون تره!!!! فرضا اگه اوضاع بی گناه ها خیلی بد باشه، و کارگردان بگه بچه ها پشت دست من بازی کنید و به فلانی رای بدید!

همه میگیم خب کارگردان دلش میخواد ببره، پس دلیلی نداره حالا که اوضاع بی گناه ها بده، بخواد گمراهمون کنه!!!!

از طرفی میتونه یه بی گناه رو تا اخر بازی ضد ضربه کنه!

به نظر کن کنترل کردن بالانس بازی واسه کارگردان وقتی که بی گناه ها اوضاع بدی دارن آسون تره!

حالا بدترین شرایط واسه کارگردان چیه؟ اینکه زمانی که فاز شب نداریم و نداشتیم، یه مافیا اعدام شه!!!! کنترل کردن بازی واسش سخت تر میشه!

حتما نظرتون رو در حالت کلی در مورد سوالی که پرسیدم بنویسید.

God

Administrator
گاد
پسندها
961

گاد​

​

یادآوری می‌کنم که تا ۲۲ فرصت رای آزاد و ۲۲ تا ۲۲:۲۰ یک بار فرصت رای یا عوض کردنش رو دارید.​

رای در این فاز اجباریه مگر با دلیل موجه امان بگیرید.​

• اشکان

• امین

• امین کی‌پی

• پویا

• رامتین

• رضا

• عرفان

• محمدامین

• محمدحسین

• مهسا

• یاسین

• مجموع رای دهندگان
    3
  • پایان رای‌گیری: .

• Like
Underwood
پسندها
476
این سوال رو همه جواب بدن لطفا.

اگه کارگردان بودید، و همه موافقت میکردن که در فاز ۱ کسی رو اعدام کنیم، دلتون میخواست مافیا اعدام شه یا بی گناه؟

جواب خودم: قطعا بدون هییییییییچ شکی میخواستم بی گناه اعدام شه.

کارگردان مافیا رو میشناسه، و ما هم میدونیم که میشناسه، در نتیجه کامبک زدن بی گناه ها با کمک کارگردان آسون تره!!!! فرضا اگه اوضاع بی گناه ها خیلی بد باشه، و کارگردان بگه بچه ها پشت دست من بازی کنید و به فلانی رای بدید!

همه میگیم خب کارگردان دلش میخواد ببره، پس دلیلی نداره حالا که اوضاع بی گناه ها بده، بخواد گمراهمون کنه!!!!

از طرفی میتونه یه بی گناه رو تا اخر بازی ضد ضربه کنه!

به نظر کن کنترل کردن بالانس بازی واسه کارگردان وقتی که بی گناه ها اوضاع بدی دارن آسون تره!

حالا بدترین شرایط واسه کارگردان چیه؟ اینکه زمانی که فاز شب نداریم و نداشتیم، یه مافیا اعدام شه!!!! کنترل کردن بازی واسش سخت تر میشه!

حتما نظرتون رو در حالت کلی در مورد سوالی که پرسیدم بنویسید.

اشکان میشه یه سوال بپرسم ؟ :)) خودت تنهایی به این کشف و شهود رسیدی یا با جایی هم مشورت کردی ؟ :))

خب اینکه بدیهیه :)) معلومه من دوست دارم بیگناه/فرعی اعدام کنید الان و برای همین اینقدر خوش و خرم الان دارم برای خودم می چرخم :)) نظر چی بدن در موردش ؟ :)) شما اجماع سه روز اولتون قطعا رو یه بیگناه / فرعی خواهد بود :)) جز این بود شب رو نمی بستم که امکان لباس رو از مافیا بگیرم :))

کاربلد مافیا
پسندها
177
هادی به پستی که یکی دو ساعت پیش دادم و برای بار دوم سؤالم رو تکرار کردم جواب ندادی. خیلی هم ساده بود سؤالم. دیسلایک دادی بهم پس یعنی خوندی پست رو. بار اول هم جواب ندادی. الآن انتظار جواب دارم ازت.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Franking
مافیایی
پسندها
309
@رضا
فردا شب بهت جواب میدم رضا :دی الان تو جاده م و سخته یکم پست دادن
اگه هم خیلی عجله داری میتونی بهم رای بدی :))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین