جدیدترین‌ها

بازی دور هفدهم مافیا | بزم بزهکاران

رای به اعدام:

• پویا

رای: 0 0.0%
  • رامتین

• یاسین

• مجموع رای دهندگان
    3
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
118
در مورد ترسا،

ایراد پویا به ترسا رو هم درست می‌دونم. غیر از مشکلی که پویا با اون جمله‌ش داره، یعنی استفاده از ما من یک مشکل بالاتری دارم کلا.

در فازهای بعدی اگر ما وکیل یا شارلاتان داشته باشیم، اینجاست که تحلیل اعمال امیر حائز اهمیت می‌شه.

چیزی که به‌ش فکر کرده، یعنی علم امیر به نقش‌های اعلامی اعدامی‌ها در اعمال نقش وکیل یا شارلاتان، این به نظرم خیلی کم‌تر احتمال داره به ذهن یک بی‌گناه برسه. به نظرم به ذهن بی‌گناهی می‌رسه که هم روی نقش امیر خیلی عمیق شده و هم نقش‌های گناهکاری. بالای ذهن آدم این نیست. منتها منتظرم پست‌های بیشتری بده و این رو هم توضیح بده.
کلا وقتی داری مثال می‌زنی از جایی که امیر ممکنه به درد بی‌گناهان بخوره، با توجه به این‌که اصلا کلا مافیاها رو می‌شناسه و قابلیت ضدضربه کردن بی‌گناهان و این‌ها داره، این‌که یهو بری سمت این مورد از تاثیرش روی بازی مشکوکه. به نظرت چند در صد احتمال داره این جمله‌ای که تو گفتی رو خود وکیل/شارلاتان بگه و چه‌قدر احتمال داره که یک بی‌گناه بگه؟

مافیایی
پسندها
173
سلام،
این توضیح رو بدم که پست‌ها رو دقیق و کامل نخوندم. فقط فرصت کردم یه نگاه‌های روخوانی‌وار بندازم و بیشتر به اون قسمت‌هایی که اسمم بود توجه کنم.

دیدم چند نفری اسم من رو جزو گزینه‌های مشکوکشون آوردن. دو حالت داره؛ یا حسی بوده یا دلیلی داشته. اگر مورد اوله، با من وارد مکالمه بشید. سوالی اگر هست بپرسید، ابهامی وجود داره مطرح کنید. ببینید در طی مکالمه چه دیدی پیدا می‌کنید. تشخیص بیگناه و گناهکار اونقدرها سخت نیست. چون گناهکار مخصوصا در مافیای کلاسیک هدف‌های مشخصی داره. مثلا ایجاد گره در بازی، انداختن بقیه به جون همدیگه، شلوغ کردن فاز روز و... ببینید من واقعا چنین اهدافی رو دنبال می‌کنم؟ مکالمه چیز خوبیه. هم شما می‌فهمید که آیا به ترسا می‌شه اعتماد کرد، و من هم می‌فهمم که آیا کسی هست که عمدا و با نیت‌های خودش داره اسم من رو وسط میندازه یا خیر.

و اگر مورد دومه، یعنی دلیلی برای شکتون به من وجود داره؛ بفرمایید در دو سه سطر شرح بدید که دلیلش چیه.

رضا

ببین رضا، اتفاقی که افتاده این بوده. عرفان اومده یک شکی رو مطرح کرده. من در جوابش کامل توضیح دادم. تو میگی حس بدی گرفتم ازت که کامل توضیح دادی. لابد ترسیدی! اسم این می‌شه گیر الکی.
مشکل اصلیت این بوده که من خودم رو گناهکار فرض کردم؟
باید توضیح بدی که من دقیقا کجا خودم رو جای گناهکار گذاشتم و جواب دادم؟ مطمئنم کلا چنین اتفاقی نیفتاده. عرفان بر پایه‌ی یک حدسی از دور قبل یه حدس جدید مطرح کرده. منم توضیح دادم که حتی حدس دور قبلش هم اشتباه بوده. کجای این می‌شه فرض کردن خودم رو قالب گناهکار؟ ربطش به ترس چیه؟ اینا رو توضیح بده.

حالا میگی حس خوبی نگرفتم چون جوابت متقابل بود؟ نه، من بودم که از ایراد تو حس خوبی نگرفته بودم و توش مشکل دیدم مشکلش هم مطرح کردم. چرا نباید مطرح کنم؟ وقتی مرض پیدا کنم، حتما بهش اشاره می‌کنم. من الان دارم نحوه‌ی گفتگوی تو رو گناهکارانه می‌بینم. چون به نظر میاد فقط قصدت گیر الکی دادن باشه. چون الان با این پست به نظر میاد اگه من اون ابهامم رو مطرح نمی‌کردم، تو باز میومدی می‌گفتی "ترسا رفتی تو لاک دفاعی خوشم نیومد". غیر اینه؟ هدف تو الان گیر دادنه فقط. جفتمون می‌دونیم اینو.

حالا ابهام من.

من گفتم ترسا خوب بازی کرده و از پست‌هاش به غیر از این قسمت خوشم اومد. این چه منافاتی داره با این‌که "تئوری" عرفان برام جالب باشه؟

پیچیده‌اش نکن. خیلی ساده هست. تو میگی جواب ترسا خوب و منطقی بود. یعنی جواب من به تئوری عرفان منطقی بوده. پس منطق تئوری عرفان رو رد کرده. پس دیگه چرا باید تئوری عرفان برات جالب باشه؟

پویا
1. نوشتی "سلام. حال و احوالتون که خوب به نظر میاد. من دیروز عصری تازه فهمیدم بازی شروع شده اونم اتفاقی چشمم به چنل تلگرامیمون خورد که اطلاعیه‌ب پست‌ها رو می‌ذاره. ولی چون داشتم گیم می‌زدم با بچه‌ها تا پاسی از صبح، در خدمتتون نبودم و الانم تازه از خواب بیدار شدم. دیگه در خدمتم."
این یعنی عملا گفتی که مافیا نیستی؟
2. اگه کسی چنین پستی بده، چه حسی می‌گیری ازش؟
3. اگه کسی به این گیر بده، چه حسی می‌گیری ازش؟
4. هیچ توضیحی در مورد بالانس در پست اول ندادی. درسته؟ اگه آره، چرا؟
5. مفتش به نظرت (موقع نوشتن) چند درصد ممکن بود در بازی باشه؟
6. فرض کنیم مفتش در بازی هست بهتره یا فرض کنیم ممکنه نباشه؟

1- معنی خاصی برای خودم نداشت وقتی می‌نوشتمش. من اصولا وقتی می‌خوام اولین پستم رو بدم اولش با یه شرح حال و شاید یکم شوخی شروع می‌کنم. بیشتر جنبه‌ی عادت داره. تازه بعد اینکه این سوال رو پرسیدی متوجه شدم که می‌تونه این معنی رو بده که من تو هیچ گروه تلگرامی نبودم و نمی‌دونستم بازی کی شروع می‌شه. من اون موقع کلا همچین چیزی به ذهنم نرسیده بود. فقط چون دیر به بازی ملحق شدم می‌خواستم دلیلش رو گفته باشم. دروغی هم در کار نبوده.
2- حس خاصی نمی‌گیرم. من خودم می‌دونم خیلی‌ها این حرف‌های مربوط به خارج بازی رو دروغ یا بهونه ممکنه برداشت کنن. واسه همین خودم هم تلاش کردم اخیرا کمتر از این شرح حال‌ها بدم. نمی‌دونم تو یادت هست یا نه، ولی تا همین دو سه دور پیش هر فاز که میومدم اولش یه دور از این توضیحات می‌دادم. بعد دیدم کسی اصلا تره خرد نمی‌کنه براشون، متوجه شدم کلا اهمیتی ندارن اینجور جملات در بازی. پس سعی کردم منم ترک عادت کنم. اگه کسی اینجور جملات رو بگه به چشم من معمولیه و نشونه‌ی چیز خاصی نیست.
3- بستگی داره به اون فرد، به مکالمه‌ای که تا اونجای بازی باهاش داشتم یا نداشتم، نوع گیر دادنش و از این قبیل جزئیات. اگه حس کنم داره کره می‌گیره حس بدی بهم دست میده. اگه واقعا حس بدی گرفته باشه از اون جمله سعی می‌کنم بهش توضیح بدم و بعد شاید کلا در ادوار بعدی حذف کنم این عادت رو.
4- درسته. دلیلی ندیدم تو حوزه‌ای که بهش احاطه ندارم ورود کنم. وقتی سر در نمیارم سعی هم نمی‌کنم زوری یه چیز در بیارم و بگم. تکرار حرف‌ نفرات قبلی هم به نظرم بی معنی بود.
5- به نظر من ممکن بود نباشه کلا چون یه حس عجیبی داشتم که آرش فقط واسه تهدید اسم این رو تو نقش‌ها آورده. حتی داشتم به طور جدی بهش فکر می‌کردم که می‌ارزه ادعای نقش کنم یا نه. کلا بحث ادعای نقش برام یکم جذاب و جدیده و از دور پیش دوست داشتم امتحان کنم. بچه‌های گروه قبلی می‌دونن. شاید این کنجکاوی و علاقه‌ام هم رو اینکه بخوام احتمال مفتش رو پایین بیارم تاثیر گذاشته بوده.
6- الان که فهمیدیم هست. ولی اگه نمی‌دونستیم به نظرم بهتر بود بازی فکر کنه مفتش هست. چون اولا وقتی درصدی هم احتمال وجودش باشه کار رو خیلی خطرناک می‌کنه. حالا اگه یکی به طور شخصی تصمیم بگیره ریسک رو بپذیره و یه استراتژی جذابی مثلا به ذهنش رسیده باشه اون دیگه به خودش مربوطه.

اتهام اصلی من در این فاز ترسا هست. اگر فری در بازی بود، بین بقیه سیاه‌تر بود برام. منتهی شدید نبود. به رامتین فعلا فرصت می‌دم و نظرات و آراشُ می‌سنجم.
ترسا هم شدید سیاه هست هم فاصله‌اش از فری عزیز (اگه در بازی بود) از فاصله‌ فری با نفر بعدی بسیار بیشتره.

من بحث‌های عرفان و سایر دوستان با ترسا رو خونده بودم؛ ولی روزنامه‌ای. چون بیرون بودم عمدتا یا کار داشتم. رفتم دوباره خوندم. چندین جا اشاره کردید و خودمم در پست‌هام یه جاهای دیگه رو گفتم که لحن ترسا بی‌گناهانه نیست. منطق خصوصا حرف عرفان هم برام درست نشست، منتهی به دلیل محکم‌تری برای ذهن خودم نیاز داشتم. رفتم ببینم آیا هست یا نه.

در قسمت برجسته، برداشت من اینه که اون "ما" به مافیا برمی‌گرده. اینُ می‌ذارم کنار سناریوچینی ابتدای پست ترسا و شکم بهش بیشتر می‌شه. بعلاوه حرفای بقیه رو هم خوندم. و قبول دارم تا حد زیادی.

دلیل اصلی اتهامم اینه. بعید هم می‌دونم با توضیح حل بشه. ولی به هر حال فرصت می‌دم که بیاد حرفاشُ بزنه و رای نمی‌دم فعلا.

اینی که کپی کردم از پست اولش هست. شماره 37.

دو مورد دیگه:

1. پویا نگفته بود. مفیستوفلس گفته بود. به نظرم درست هم نگفته.:دی

2. لحن گناه‌کارانه هست. در دسته چیزی که عرفان گفت قرار داره اینم.

همون "ما" رو جواب بدی، که یه بی‌گناه چطور ممکنه بگه، برا من کافی هست.

خطاب به شهر: پشت دست من اصلا رای ندید. اگر به ترسا رای می‌دید، با دلایل خودتون باشه.

من حدود 200 کلمه دیگه دارم. و کافیه. کارمُ کردم فعلا. مثل محمدامین هم نیستم که وقتی 2950 کلمه نوشتم، بیام 1500 تا دیگه هم بنویسم و بگم عه رد شد؟ ببخشید. کسی هم نفهمیده که به اشتباه خودتُ زرنگ پنداشتی مثلا.:))

این پست، دو بخش داره. بخش اول مربوط به مشکل من و عرفانه.
اول، متوجه نمی‌‌شم کجای حرف عرفان می‌تونه منطقی باشه. اصلا فرض کنیم که درست گفته و من دور پیش سر حدس مفیستوفلس بودن یا نبودن تو خیلی اذیت شدم و روم تاثیر گذاشته. چه ربطی به الان داره؟ این رو ترسا تاثیر گذاشته. ترسا الان می‌تونه هر نقشی داشته باشه. آیا نگرانی بابت رهبرها مختص گناهکاران بوده؟ خیر. پس اگه دور قبل به من سر این حدس رهبرها فشار اومده باشه (که نیومده) ربطی به اینکه گناهکار بودم نداشته. همون طور که توضیح دادم اتفاقا بیگناهان دلیل بیشتری برای نگرانی بابت رهبرها داشتن. پس اگه من هم دچار نگرانی شدم و هنوز باهام مونده؛ روی شخص من بوده. نه ربطی به نقشم دور قبل داشته، نه ربطی به نقش الانم. چرا یه توضیح نمیدی منم بفهمم منطق تئوری که داری تاییدش می‌کنی کجاست؟
1- این رو که دیگه انتظار داشتم حداقل خودت منظورم رو بفهمی. هر حرفی دور قبل زدی مفیستوفلس زده بوده. وقتی رضا میاد از یه حرفت استفاده می‌کنه، می‌تونه تضمینی بده که اون حرف رو پویا بی قصد و غرض زده؟ نمی‌تونه. پس اینکه میاد از تو نقل قول می‌کنه اشتباهه. پوینت حرف منم این بود. ولی در جواب همین جمله‌ات، باید بگم اون حرف رو شاید مفیستوفلس زد، ولی فری هم تایید کرده بود. دوبار و یکبار کاملا مستقیم گفت "منم ترسا رو این طوری شناختم". اون که دیگه هلن بود.
قصد من از اون جمله کنایه‌ای بود. یعنی نقل قول از پویای دور پیش اشتباهه وگرنه بیا اینم یه نقل از پویا که به نفع منه. حالا چرا انتظار داشتم حداقل تو متوجه بشی منظورم اینه؟ چون من همون دور قبل هم رد کرده بودم جمله‌ی "ترسای بیگناه زود می‌ترسه". وقتی الان میام بهش اشاره می‌کنم، قطعا منظورم این نیست که اون حرف درست بوده و واقعا برو بهش استناد کن. به نظر میاد کلام من برای شما عزیزان خیلی پیچیده و سخت باشه.

خب حالا می‌رسیم به "ما". با همه‌ی احترامی که برات قائلم هیچ توضیحی بابت این گیر بی‌معنی نمیدم. اگر ما فلان و فلان نقش گناهکاری رو داشته باشیم؛ پس فلان. منظورم از ما مشخصا ما ۱۳ نفری بوده که داریم بازی می‌کنیم. به این گیر میدی؟ شوخی هست یا جدی؟ نمی‌دونستم انقدر تو در و دیوارم که ممکنه بیام خودم از طرف تیممون حرف بزنم. :)) تو بقیه‌ی موارد مکالمه می‌کنم باهات. تو این مورد خیر. اگه برای همچین چیزی می‌خوای رای بدی حتما بده. در خدمتم. :دی بعد بازی هم مطمئن می‌شم که دیگه در ادوار مافیای جدیدی حضور پیدا نکنم.

اتهام‌های این فاز من مشخصا رضا و پویا هستن. عرفان هم بیاد جواب بده تا ببینم که اون هم مرضی داشته یا بقیه دارن از حرف اون سواستفاده می‌کنن. رضا و پویا حتما و واضح جواب سوال‌هام رو بدن. این از این.

این بحثی که وجود داره داره درباره‌ی اعدام این فاز، من موافق نیستم. ربطی هم به اینکه الان خودم ممکنه رای بیارم و این‌ها نداره. لوسش نکنید. رو رضا هم که الان مقابل منه اجماع بخواید بکنید همراهی نمی‌کنم.
برای اعدام زوده. هیچ اطمینانی وجود نداره. شهری که داره به بند شلوار منم گیر میده و اسمم رو میندازه سر زبون‌ها واقعا هیچ امیدی بهش نیست که بخواد اعدام درستی داشته باشه. فعالیت بعضی از دوستان هم کم بوده. اون‌ها هم باید فعالیت کنن. در کل به نظر من مافیا از اینکه فاز شب نداره ناراحت شده و گفته بیاید تا اینا گیج و ویجن یکی رو اعدام کنیم جبران بشه. پویا دیروز خوابیده بود تو تاپیک، حالا اومده میگه دیروز پست‌ها رو روزنامه‌وار خوندم ولی حالا که بیشتر دقت می‌کنم چرا میگی ما؟ آره عزیزم من تیم دارم واسه همین ناخوداگاه گفتم ما. :)) جدی باشیم یکم.

این حرف من نه خواهشه، نه تمنا، نه زجه نه هیچی، صرفا توصیه‌ای به خودتونه. اگر بیگناه هستید؛ خودتون فکر کنید و تصمیم بگیرید. به نظرتون تو فاز صفر و یک تاثیر گناهکارها رو بازی بیشتره یا بیگناهان؟ تعدادشون هرچقدر باشه تیم هستن، آگاهن و برنامه دارن. می‌تونن از گیجی شروع بازی استفاده کنن، دوتا بیگناه رو ببرن کرنر، دوتا بیگناه رو با خودشون همراه کنن و به همین سادگی به بازی سلطه‌ای پیدا کنن که ما نمی‌بینیم. تو همچین شرایطی، برای من منطقی نیست که کسی اعدام بشه اونم در فازی که اعدام اجباری نیست.

برسم تا شب بقیه‌ی بازی رو بخونم، یک پست هم سعی می‌کنم در مورد بحث‌های دیگه‌ی بازی و جواب‌های جدید گناهکارهای خوبمون بدم. دلبران منید شما. :گل کم جو بدید، کم سفسطه و مغلطه و فلان کنید؛ حتما بازی خوبی می‌شه.

امین

چیزی که به‌ش فکر کرده، یعنی علم امیر به نقش‌های اعلامی اعدامی‌ها در اعمال نقش وکیل یا شارلاتان، این به نظرم خیلی کم‌تر احتمال داره به ذهن یک بی‌گناه برسه. به نظرم به ذهن بی‌گناهی می‌رسه که هم روی نقش امیر خیلی عمیق شده و هم نقش‌های گناهکاری. بالای ذهن آدم این نیست. منتها منتظرم پست‌های بیشتری بده و این رو هم توضیح بده.
کلا وقتی داری مثال می‌زنی از جایی که امیر ممکنه به درد بی‌گناهان بخوره، با توجه به این‌که اصلا کلا مافیاها رو می‌شناسه و قابلیت ضدضربه کردن بی‌گناهان و این‌ها داره، این‌که یهو بری سمت این مورد از تاثیرش روی بازی مشکوکه. به نظرت چند در صد احتمال داره این جمله‌ای که تو گفتی رو

سلامت کو عزیزم؟ به موقع اومدی. تا هستم جواب شما هم میدم.
اول اینکه نمی‌دونستم ذهن خوانی بلدی. با یک نگاه می‌فهمید بقیه به چی فکر می‌کنن. :دی خیلی فوق العاده‌ست.

اشتباهه. حرف من اصلا ربطی به علم امیر نداشته. امیر اعضای مافیا رو می‌شناسه دیگه؟ یکی اعدام بشه اون می‌فهمه الان از مافیا کم شده یا نشده. ما اطمینان امیر رو نخواهیم داشت وقتی آپشن لباس وجود داره. در نتیجه اون موقع شاید نم پس بده یا ما از ویژگی‌های ذهن خوانی برتر ال امین کبیر استفاده کنیم و ذهنش رو بخونیم ببینیم واقعا یارو مافیا/ بیگناه بوده یا لباس داشته. که البته الان بعید می‌دونم بفهمیم. :دی

ربطی به علم امیر به نقش‌ها نداشته*

آخرین ویرایش:
کارکشته مافیا
پسندها
118
سلامت کو عزیزم؟ به موقع اومدی. تا هستم جواب شما هم میدم.
اول اینکه نمی‌دونستم ذهن خوانی بلدی. با یک نگاه می‌فهمید بقیه به چی فکر می‌کنن. :دی خیلی فوق العاده‌ست.

اشتباهه. حرف من اصلا ربطی به علم امیر نداشته. امیر اعضای مافیا رو می‌شناسه دیگه؟ یکی اعدام بشه اون می‌فهمه الان از مافیا کم شده یا نشده. ما اطمینان امیر رو نخواهیم داشت وقتی آپشن لباس وجود داره. در نتیجه اون موقع شاید نم پس بده یا ما از ویژگی‌های ذهن خوانی برتر ال امین کبیر استفاده کنیم و ذهنش رو بخونیم ببینیم واقعا یارو مافیا/ بیگناه بوده یا لباس داشته. که البته الان بعید می‌دونم بفهمیم. :دی

یا من نفهمیدم چی گفتی یا یک چیز دیگه گفتی. تو اون‌جا داری از این صحبت می‌کنی که امیر الان بازی در تعادله و رفته گل بچینه برای خودش. بعد داری می‌گی بازی جلوتر بره کجا به دردمون می‌خوره، در فازهای بعدی که شارلاتان یا وکیل اعمال نقش کنن. تا این‌‌جا درسته؟
حالا من می‌گم کارگردان که سه تا قابلیت بی‌گناهانه داره، یهنی لغو فاز شب، جلوگیری از مرگ و ضدضربه کردن به علاوه این‌که اگر در روز هم اگر بالانس به ضرر بی‌گناهان به هم خورده باشه می‌تونه بیاد و در روز بی‌گناهانه‌تر بازی کنه. این‌ها واضحا توی نقش کارگردان و توضیحاتش نوشته شده. اما تو جایی که می‌خوای بگی کارگردان کجا به درد می‌خوره، این‌ها نیومده تو ذهنت و رفتی سراغ یک چیز دیپ. می‌خوام ببینم ذهنت درگیر چه چیزی بوده که مستقیم رفته سر این.
و این‌که نگفتی چه‌قدر احتمال داره این چیزی که گفتی رو وکیل/شارلاتان بگه و چه‌قدر یک بی‌گناه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Moonsa
مافیایی
پسندها
309
سلام دوستان
من بعیده دیگه برسم امروز پستی بدم، دارم یه سفر سیاحتی فوری فوتی میرم و تا جمعه شب نیستم :دی البته که بازیو با گوشی دنبال می کنم

@ ترسا

در مورد هادی، اینجا فقط یک پرانتز می‌ذارم. حرف رو نگه می‌دارم تا اول محمدحسین و رضا بیان جواب بدن. بعد من میام این پرانتز رو پر می‌کنم.

سلام

من منتظر این پرانتزت بودم ولی انگاری یادت رفت کلا :دی پست ورودت اصلا بیگناهانه نبود از نظرم :دی گیری که پویا بهت داد رو در نظر میگیرم ولی در موردِ بخش من نه اومدی جای خالی رو با کلمات مناسب پر کنی، و نه هیچ نکته ی مثبتی تو پست اولم دیدی :دی بلکه در نظر داشتی گیرم در آینده ای نزدیک بهم بدی . متاسفانه فرصت مکالمه باهات رو نخواهم داشت . از اونجایی که معتقدم امروز داشتن اعدامی حتما و قطعا به نفع شهر هستش، رای مُ میدم بهت :دی

اگه فری تو بازی بود رای م فری بود حتما :دی رضا رو هم فعلا منتظرم بیاد ببینم چی میگه . پس رای م میشی خودت .

چراغِ اولُ با افتخار روشن می کنم دوستان :دی نترس باشید و امروز اجماع کنیم رو یکی :دی نظر من هم ترساست .

رای به اعدام: ترسا

مافیایی
پسندها
173
امین

یا من نفهمیدم چی گفتی یا یک چیز دیگه گفتی. تو اون‌جا داری از این صحبت می‌کنی که امیر الان بازی در تعادله و رفته گل بچینه برای خودش. بعد داری می‌گی بازی جلوتر بره کجا به دردمون می‌خوره، در فازهای بعدی که شارلاتان یا وکیل اعمال نقش کنن. تا این‌‌جا درسته؟
حالا من می‌گم کارگردان که سه تا قابلیت بی‌گناهانه داره، یهنی لغو فاز شب، جلوگیری از مرگ و ضدضربه کردن به علاوه این‌که اگر در روز هم اگر بالانس به ضرر بی‌گناهان به هم خورده باشه می‌تونه بیاد و در روز بی‌گناهانه‌تر بازی کنه. این‌ها واضحا توی نقش کارگردان و توضیحاتش نوشته شده. اما تو جایی که می‌خوای بگی کارگردان کجا به درد می‌خوره، این‌ها نیومده تو ذهنت و رفتی سراغ یک چیز دیپ. می‌خوام ببینم ذهنت درگیر چه چیزی بوده که مستقیم رفته سر این.
و این‌که نگفتی چه‌قدر احتمال داره این چیزی که گفتی رو وکیل/شارلاتان بگه و چه‌قدر یک بی‌گناه؟

خب چون اون‌ها واضح تو قوانین اومده دیگه. من بیام دوباره تکرار کنم که آره عزیزانم امیر می‌تونه همچین فوایدی داشته باشه؟ معنی داره این کار؟ من داشتم در مورد استفاده‌ای که "ما" (ما بیگناهان. :))) از پست‌های فاز روز امیر می‌تونیم داشته باشیم صحبت می‌کردم. نه فایده‌ای که امیر خودش می‌تونه برای ما (بیگناهان) داشته باشه.
احتمال خیلی بالا این حرف رو یک بیگناه می‌زنه چون بیگناه نگران لباسه.

دیگه واقعا میرم. قبل رای‌گیری می‌رسونم خودم رو.

حتما. حتما هادی در خدمتم. دو ساعت دیگه.
البته این رو بگم که من تو اون پرانتز نمی‌خواستم گیر بدم. ولی انگار تو منتظر گیر شنیدن بودی؟ :)) شب می‌بینمت عزیزم.

کارآموز مافیا
پسندها
162
پویا کلماتت تموم شد؟ 😂
بیا بگو‌ به کی رای بدیم و هر نقشی چیکار کنه.
بیا من رو تو حساب کردما!
بیا که میتینگم شروع بشه دیگه معلوم نیست کی بیام 😂

• Smile
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya
کارکشته مافیا
پسندها
265
سلام به همگی. من اومدم. به سوالات جواب می دم، یه سری سوال خودم دارم و یه سری چیز ها تو ذهنم ایجاد شده وقتی با گوشی داشتم می خوندم که میام می گم.
سوالاتی که از من شد:
@دوست خوب و خوشتیپ خودم :x
سوالات مشترک:
1. سه نفری که بیشترین شک گناه‌کاری را به آنها دارید، بفرمایید.
2. سه نفری که براتون بیشتر از بقیه سفید هستن، کیا هستن؟
1- رضا، هادی و عرفان تو هم به صورت مستقل از این ها بهت شک دارم :دی
2- محمدحسین، ترسا و یاسین
@محمدامین
و اما دوست خوب‌وخوش‌تیپم.:X این سلامُ زودتر نمی‌شد بکنی؟:)) مشکلم با اینه و اینکه نیومده در رفتی؟!:دی
1. نظرت در مورد گیری به امین کی‌پی دادم چیه؟
2. نظرت در مورد پاراگراف اول ترسا که اینجا هم آوردم چیه؟
3. نظرت در مورد گیر من به فری در سوال 7 ش چیه؟
4. نظرت در رابطه با سبک بازی محمدحسین چیه؟
5. نظرت در رابطه با پست ابتدایی من چیه؟
6. از خرس بیشتر می‌ترسی یا گرگ؟:دی
7. سحر از خرس بیشتر می‌ترسه یا گرگ؟:))
این سلام رو می تونستم زودتر بکنم؟ 😅 خودت بگو.
1- خیلی خوب بود. اتفاقا جالبه اصلا به چشمم نیومده بود اینی که گفتی برگشتم دوباره خوندم گفتم ئههه چه قشنگ :)) حالا، جواب امین کی پی رو که خوندم شناختم ازش کافی نیست اما این که انقد حق به جانب می گفت نمی فهمم چی می گی برام مثبتی نشست که اشتباه کرده. بعدش هم که اون توضیح رو داد فعلا برام اوکی شد. فعلا مسیر بازیش رو نگاه می کنم.
2- جملش برام صادقانه نشست به شخصه. مخصوصا که تازگیا فهمیدم زیاد بازی می کنه :دی به من حس بدی نداد اما می فهمم اگه بخواد کس دیگه ای برداشت کنه از عمد گفته.
3- گیر خوبی نبود از نظر من. من مغلطه ها رو بلد نیستم، اما وقتی فری کار تو رو زیر سوال می بره و می گه نیتت می تونسته این باشه، این که تو نتیجه کار رو نشون بدی و بگی این نشد دلیل نمی شه. شاید گناهکارا استفاده نکرده باشن. علاوه بر اون، اگه اشتباه نکنم افرادی که گفتن منم فکر می کنم مافیا 3 نفر باشه و کم راجع به نقش های مافیا صحبت کردن کم نبودن بعد خودت.
4- بازی محمدحسین برای من تغییر خاصی نکرده. مختصر مفید به علاوه یه سری جملات قصاره که قبلا هم بوده. شاید من دقت نکردم یا زمان زیادی از مثبت بودن آخرش گذشته. اگه بازش کنی ممنون می شم، چون به من تا اینجای کار حتی حس خوب هم داده.
5- آخر همین پست می گم.
6- در واقعیت خرس. اینجا خیلی بیشتر خرس :)) منتها خرس وسترن نه. خرس فانتزی :))
7- سحر از چیزیم می ترسه؟ :))
3. خودت چی؟ بی‌گناه باشی زودتر پست می‌دی یا گناه‌کار؟
فرقی نمی کنه. تنها جایی که گناهکار بودم و از عمد دیر اومدن تئوریسینم بود.
4. نظرت در مورد جو بازی الآن چیه؟ خوبه یا بده؟
نمی دونم دقیقا جو بازی یعنی چی. از نظر من بازی تو وضعیت خوبیه برای ما. مخصوصا که امیر اون حرکت زیبا رو کرده ^-^ مرسی امیر :))
دو بالانس در نظر بگیر. 3 مافیا دارن هر دو. یکی 9 بی‌گناه داره فقط. یکی 8 بی‌گناه و جادوگر. شانس مافیا تو کدوم کمتره؟
بستگی به جادوگرش داره. اگه جادوگر قوی باشه یا فردی باشه که احتمال تیر خوردنش ضعیف باشه چون مافیا فکر می کنن ضد ضربه اس، شانس مافیا در دومیه کمتره. در غیز این صورت اولیه.
6. فرض کنیم مفتش در بازی هست بهتره یا فرض کنیم ممکنه نباشه؟
فرض کنیم هست. فرض کنیم ممکنه نباشه هم بد نیست :دی بستگی داره چطوری بخوای بازی کنی :))
2. تو پست شماره 51 ت، چقدر جو دادی به نظرت؟:دی
زیاد. اما دور پیش هم از این صحبت ها زیاد می کرد. نمی دونم کلا احساسی شده جدیدا یا چی. اتفاقا خودم هم ازش پایین راجع به همین سوال دارم.
3. نقش‌های بی‌گناها به نظرت قوی هستن یا نیستن؟
من که به شخصه از نقش خودم خیلی راضی نیستم :)) در کل نقش های بیگناها از نظر من نسبت به مافیا ضعیف تره. نسبت به مافیا کلاسیک هم ضعیف تره.

سوالاتی که از دیگران دارم:
@پویا
برای تفنگ‌دار فعلا این به ذهنم می‌رسه که حداکثر استفاده رو از تیر هوایی بکنه اول؛ بعد اگر تشخیص داد فردی بی‌گناهه و ممکنه آماج حملات گناه‌کارا بشه، ازش حمایت کنه. تیر مستقیم در رده آخر اولویت هست به‌نظرم، چون تکی اثر نداره؛ مگه این‌که به گناه‌کاری طرف مطمئن باشه و حدس بزنه که تیر غیر مستقیم هم خورده یا می‌خوره. شانسی تیر نزنه به‌نظرم.
در این صورت تفنگدار نقشش یکم الکی نمی شه؟ من چیزی که برای تفنگدار تو ذهنمه اینه که خودش خیلی مثبت نشه تا در معرض تیر قرار نگیره، همچنین همین اول ها که احتمال تیر خوردنش هم کمتره محافظت هاش رو کنه از افرادی که فکر می کنه مثبته، تا بعد برای تیر مستقیمش شانس داشته باشه. این صورتی که تو می گی که خوب زمانی که میاد از یکی محافظت کنه احتمال تیر خوردن خودش بالاس. فکر می کنم اول محافظت کنه بعد هوایی و بعد تیر مستقیم اون آخرا بزنه که احتمال خوردن تیرش هم بیشتره بهترین حالت باشه.
کار آموز رو باهات موافقم.

پست 28:
اشکان نوشته که "میام میبینم پویا میگه به کی رای بدیم و شب چیکار کنیم، همون کار رو میکنم."
چندتا اصطلاح داریم در مافیا. من فهم خودمُ ازشون می‌گم و بعد نتیجه‌.

پشت‌دست کسی بازی کردن یا با کسی بازی کردن: اینا یعنی من ِ نوعی بی‌گناه، در ذهنم فرد ایکس بی‌گناه هست. در کنار جستجوگری‌های خودم در جهت رسیدن به حقیقت، نظرات فرد ایکس را هم دنبال می‌کنم و اگر منطقی و مستدل بود (چون ممکنه یکی بی‌گناه باشه و حرف غیرمنطقی بزنه)، اونا رو هم وزن زیادی می‌دم. و شاید متهم فرد ایکسُ از متهم خودم جدی‌تر بگیرم اصلا.
این کار بی‌گناهانه هست و درست هم هست. البته که ممکنه گناه‌کارا هم انجامش بدن، مثل همه حرکات درست ِ دیگه.

پشت دست کسی رای دادن: این یعنی من جستجوگری نکردم و متهمی ندارم و مجموعا فعالیت مثبتی هم نداشتم؛ فرد ایکس را بی‌گناه دارم. می‌آم ببینم نظرات و استدلال‌هاش چیه، باهاش رای می‌دم.
این حرکت گناه‌کارانه هست؛ ممکنه بی‌گناها هم به اشتباه انجامش بدن البته.

در این بازی، من استقبال می‌کنم از کسی که باهام بازی کنه و خودمم ممکنه با کسی بازی کنم. ولی نه تنها از پشت دست رای دادن استقبال نمی‌کنم، بلکه بسیار هم گیر می‌دم به این افراد.
و البته، روند زمانی ِ بازیُ کاملا دقیق دنبال می‌کنم. اشکان چون اول پست طولانی و ابتدایی منُ لایک کرد و بعد این پستُ داد، فعلا براش منفی در نظر نمی‌گیرم. تفاوت سبک بازیش هم موثره در این منفی نگرفتن البته. ولی بهش توصیه می‌کنم که اگر بی‌گناهه، جستجوگری خودشُ داشته باشه. حالا کنار من هم خواست بازی بکنه عیبی نداره.
اگرم گناه‌کاره، هرکاری دلش خواست بکنه.:دی شناختم ازش خوبه به نظرم و بعد چند فاز می‌فهمم اگه گناه‌کار باشه.
چرا اجازه ندادی که اشکان کاری که خودش می خواد بکنه رو انجام بده و بعد بر اساس اون نتیجه گیری کنی؟ با این راهت در صورت منفی بودن اشکان داری نجاتش نمی دی؟
2. اگرم بی‌گناهه که بدونه جدی روش نظر دارم و بهتر فعالیت کنه از ورودش. در سوالات زیادی که ازش خواهم پرسید، گفت‌وگو رو ادامه می‌دم.
با اینکه الان بهت شک دارم ولی از صمیم قلب دوس دارم بیگناه باشی این دور. نبودیم تا حالا باهم. فعالیتم رو بیشتر می کنم و گفت و گو کنیم :دی
من حدود 200 کلمه دیگه دارم. و کافیه. کارمُ کردم فعلا. مثل محمدامین هم نیستم که وقتی 2950 کلمه نوشتم، بیام 1500 تا دیگه هم بنویسم و بگم عه رد شد؟ ببخشید. کسی هم نفهمیده که به اشتباه خودتُ زرنگ پنداشتی مثلا.:))
من نمی دونستم اونجا واقعا. :| فقطم زمانی که رایت رو روی امین کی پی موثر کردم خودم رو زرنگ پنداشتم. ناخداگاه بازی رو داری نسبت به من بد می کنی؟ سه حالت داره که تو هر سه گناهکاری :))

@عرفان
دو نقش فرعی بازی به نظر من هر دو در بازی هستن طبق بالانس ذهنی من ، جادوگر فرعی گناهکاره و جایزه بگیر هم جلاد گناهکارا ، منطبق با بالانسه وجود جفتشون
کدوم قوی تره؟ جادوگر یا جایزه بگیر؟
آدمکش هم اصولا داریم ، حالا الان به ذهنم اومد میشه یه نفر پدرخوانده+ آدمکش باشه

از بین وکیل و شارلاتان قطعا یکیش هست و میتونه دوتاشم باشه که با توجه به تعدد نقشای مافیا من احتمال دومی رو کم میبینم و بیشتر رو وکیل هستم.

مفتش هم چون مویرگی در قوانین و چنتا از نقش های بیگناهی ریشه داره به نظرم هست.

هکر هم نقش جذابیه ولی دیگه زیادی قوی میشن :دی
چون توضیح ندادی می پرسم. چرا شارلاتان نبود ولی وکیل بود از نظرت؟ چرا هکر نبود؟
ایرادی که پویا از بخشی که راجع به امیر صحبت می کنی ازت گرفته هم منتظرم جواب بدی.
تا آخرین نفس متلاشی میشیم ، متحد میمونیم ، و سعی میکنیم بهترین خودمون باشیم حتی اگه اشتباه داشته باشیم که اجتناب ناپذیره بعضا . بازی سخته ، دیدن اسم این نفرات کنار هم سالها آرزومون بود و با نصف این نفرات دور رو آل استار تلقی میکردیم! ولی سلاح بیگناها همیشه اعتماد و عدم لجاجت و دید باز بوده ، امیدوارم که این دور نسخه بهتری از خودم رو ببینم و همینطور بقیه
این سوال نیست. این جملات حس خوبی بهم نداد.

@رضا
استراتژی برای برد هم فعلاً چون امین خلفی تو بازی نیست چیزی ندارم.
از نظر من این جملت 3 حالت داره که تو هر 3 گناهکاری
تو بحثت با ترسا. در نظر بگیر ترسا مثبته و عرفان این تئوری رو داده راجع بهش. تو جاش بودی چی می گفتی که نظر عرفان رو عوض کنی یا تئوریش رو زیر سوال ببری؟
تو بحثت با هادی هم از کلمه ی مقابله به مثل استفاده کردی که حس خوبی نداد بهم. مقابله به مثل یعنی تو هم علیه هادی می خوای جو سازی کنی.

@مهسا
مورد اول و دوم و سوم رو رد میکنم، مورد هفت و هشت و نه رو هم رد میکنم. مورد شش رو نتونستم رد کنم و به نظرم زمانی میشه در نظر گرفت که مافیا از لحاظ نقشی و عدم محدودیت همه چی تموم باشن واقعا :دی که دیگه اون موقع اسم بازیو باید بذاریم گودزیلا وارد می‌شود :دی اینم بگم کلا من میلم بیشتر به بودن فرعی هست تا نبودنش. من با مورد چهار و پنج موافقم، مخصوصا مورد چهار، حس میکنم هر دو فرعی تو بازی هستن
پست تحلیلت مهسا دلیل اینکه همه حالت ها رو نوشتی و بعد گفتی این حالتا نمی تونه باشه تقریبا بی دلیل رو نمی فهمم. انگار می خواستی صرفا پست ورودی داشته باشی که متنش زیاده تا حس بهتری بدی. و الا کل اون پستت رو می شه تو از نظر من 3 مافیا 2 فرعی بقیه بیگناه بالانس و جذاب تره خلاصه کرد.

تو پست اولت گفتی دو بار نقش ها رو خوندی، در حالی که تو پست 36 راجع به نقش های دکتر و آدمکش انگار اطلاعی نداری.

@امین
در مورد فرعی‌ها هم به نظرم جادوگر هست در بازی و سرنخ پیدا کردنش رای‌هاشه. قاعدتا کسی رو که جادو کرده نمی‌ره اعدام کنه. اگر رفت هم که خب داره شانس خودش رو کاهش می‌ده. جایزه‌بگیر رو چیزی ندارم براش فعلا.
به نظرت استراتژی برد جادوگر چی می تونه باشه؟ بهترین حالت.

@اشکان
تو پست 21 تحلیل بالانست کلا راجع به جادوگر حرف نزدی و به نظر می رسه حتی در نظر نگرفتیش. دلیلش چیه؟

@امین
من فکر کنم ایده هرج و مرجیت رو بدونم چیه. ساپورت من رو داری اگه بخوای پیاده کنی :ِ))

@هادی
فری خدا بهت رحم کرد :دی مگه ول می کردم من :)) رامتین جان متاسفانه یا خوشبختانه طی روز های آینده اگه عمری باشه در خدمتت هستیم :دی
متوجه نمی شم. ایراداتی که به بازی فری داری که سر جاشه. نقشش رو فقط رامتین گرفته. مسئول حرف هایی که فری زده نیست. اما حسی که به تو داده باید سر جاش باشه دیگه؟

@محمدحسین
پست 108 ئت رو دوس داشتم. خود امین برام فعلا اوکیه اما. این که این ایده رو پیاده کردی برام مثبت تر شدی. اون 3 نفری که بالا نوشته بودم قبل دیدن این پست بود حتی :دی

@امیر
4- وقتی مست می کنید، باغ و بیابون نرید.
5- با گرگ ها مهربون باشید.
تناقض رو در این دو بند می شه دید. اگه مست به باغ و بیابون نریم چجوری گرگ ها رو گردن بگیریم؟

یه مسئله نهایی راجع به پویا وجود داره.
دلیل شکم بهشه در واقع که چند تا چیز باعثش شده. گیری که فری به بازیش داده از نظر من درسته و اینکه هم هادی هم پویا گفتن الکی بوده اون گیر عجیبه. چند تا دلیل داره که می گم درسته اون گیر. در وهله اول، پویا چندین بار گفته که پست های ورود و بالانس براش مهمه و بیشترین تصمیم رو بر اساس اونا می گیره. پس چرا باید خودش پست اول رو بده و در نظر نگیره که بقیه می تونن پشت پستش قایم شن؟ در کنار فاوست می ذارم که از عمد آخرین نفر پست بالانس داد که نتونن بقیه سوء استفاده کنن برام حرکت گناهکارانه ایه. انگار که نمی خواست یار هاش یا حتی گناهکاران غیر یارش زود گیر بیوفتن یا در براش پیدا کردن گناهکار مهم نبود. در ادامه هم بالا نوشتم حالا منتظرم جواب بده. که قبل از اینکه اشکان مشخص کنه می خواد پشت دستش رای بده یا نه توضیح داد براش که چطور بازی کنه مثبت می شه. دلیل اصلی شکم بهت پویا همینه. دلیل اینکه مستقله از بقیه اینه که حسیه که من دارم روی کارات و ممکنه از روی منطق های دیگه ای این کار ها رو کرده باشی. اگه توضیح دادنیه، یه توضیح بدی ممنون می شم.

رئیس جماهیر
پسندها
271
در قسمت برجسته، برداشت من اینه که اون "ما" به مافیا برمی‌گرده. اینُ می‌ذارم کنار سناریوچینی ابتدای پست ترسا و شکم بهش بیشتر می‌شه. بعلاوه حرفای بقیه رو هم خوندم. و قبول دارم تا حد زیادی.

دلیل اصلی اتهامم اینه. بعید هم می‌دونم با توضیح حل بشه. ولی به هر حال فرصت می‌دم که بیاد حرفاشُ بزنه و رای نمی‌دم فعلا.

از همه میخوام بگن از نظرشون این حرف پویا که گفته دلیل اصلی اتهامشه چقدر میتونه جدی باشه و چقدر میتونه گیر الکی باشه؟
مخصوصا امین کی پی و اونایی که گفتن گیر الکی براشون نشونه گناهکاریه.
چقدر احتمال داره یه مافیا بیاد وسط بازی بگه ما و منظورش از ما، گروهش باشه؟

به نظر خودم کلا گیر الکی بود این تیکه از حرف پویا

یه چیزی هم به پویا و هادی گفتم حالا به همه میگم

اگه با درصد بالایی معتقدین فری به خاطر بازیش گناهکار بود و هیچ جوره ممکن نیست این عقیدتون عوض بشه، به من رای بدین. نگین هم این فاز رای نمیدم، فاز بعد خدمتت میرسم. به قول خودتون این فاز با فاز بعدش چه فرقی داره‌
دلیلشم واضحه‌. من مسئولیتی مقابل بازی فری ندارم، قاعدتا هیچ دفاعی از پستاش نمیکنم. پس اگه به اون دلیل میخواین اعدام کنین زودتر این کارو کنین که وقت منم توی بازی تلف نشه.

خلاصه بگم. اگه مطمئنین به خاطر بازی فری، قراره بالاخره یه جایی به من رای بدین، تاخیر نکنین. همین فاز این کار رو کنین.
اما اگه فری براتون شک اصلی در گناهکاری نبود و یا بود ولی میتونین کلا بازیش رو از ذهنیتتون پاک کنین، بر اساس بازی خودم تصمیم بگیرین.

آخرین ویرایش:
  • Dislike
کاربلد مافیا
پسندها
177
@پویا
چند جا اشاره کردی که یک‌سری صحبت‌ها داری که فردا مطرح می‌کنی. خیلی مطمئنی به حضورت در فاز بعد. :دی معمولاً آدم در این‌طور مواقع می‌گه انشالله اگر عمری بود و ... :دی چطوری مطمئنی که تو بازی هستی فردا؟!

@هادی
تو به من میگی برو اون قسمت از پستی که حس آگاهی میده رو برام بیار، من برات میارم، بعد میگی چرا بقیه ی پستمو نیاوردی ؟ خب من جواب سوالتو دادم :دی شما سوالت مربوط به اون قسمت بود و منم آوردم برات . می تونی بگی منظورمو بد رسوندم، می تونی بگی اشتباه کردم ، می تونی بگی سوالمو بد پرسیدم . یا هر چیزِ دیگه، ولی اینکه الان حرفی که خودت زدیُ گردن نمیگیری برام جای تعجبه :دی
خب جواب سؤال من رو ندادی. از اون قسمت از پستم که گفتم مقابله به مثل می‌کنم چه برداشتی کردی؟ وقتی یکی همچین چیزی تو بازی بگه فکر می‌کنی چه فکری پشت حرفش بوده؟
من کِی حرف خودم رو گردن نگرفتم؟! من گفتم حرفی که زدم رو کامل در نظر بگیر. اگر قرار باشه بریم پست هر کسی رو تیکه‌تیکه کنیم و بدون توجه به محتوای قسمت‌های دیگه، گزینشی انتخاب کنیم و بگیم بر اساس این قسمت تو فلان حرف رو زدی که سنگ رو سنگ بند نمی‌شه! خواهش می‌کنم جواب این سؤال رو بده؛ قبول داری که اون پست من در جمله‌ی اول احتمالِ مرض‌دار بودنِ حرکت تو و گناه‌کاریت رو در نظر گرفتم یا نه؟

امین جان :دی من می فهمم داری چی میگی، در حال حاضر مشکلی که با رضا دارم اینه حرفی که زده رو گردن نمیگیره . و هی به در و دیوار می زنه تا بگه کی کی بود من نبودم :دی تا این بخشُ برام روشن نکنه دلم با رضا صاف نمیشه .
وات د فاک؟ :| !!!!!!

@رامتین و @همه برای این‌که این بحث جمع بشه و هادی هم نتونه بیش‌تر از این جو بده علیه من.
رضا جان یعنی تقریبا حرف هادی رو تایید کردی ففط مشکلت اینه که جایی از پست رو که به نفعشه آورده؟!
1. هادی به من گفت چرا به خودت رأی دادی و کسانی که به خودشون رأی می‌دن مشکوکن و عملِ گناه‌کارانه‌ست.
2. من به هادی گفتم اگر هدفت از مطرح کردن چنین بحثی صرفاً واکنش گرفتن بوده، کاریت ندارم؛ اما اگر ببینم با چنین استدلال خیاری‌ای می‌خوای جو ایجاد کنی روی من، باهات مقابله به مثل می‌کنم. در ادامه گفتم که من از توانایی‌های هادی بی‌بهره هستم.
3. هادی گفت از این پستت حس آگاهیِ کامل می‌گیرم.
4. من به هادی گفتم از کجای حرف‌هام حس آگاهیِ کامل گرفتی؟
5. هادی می‌گه از اون‌جایی که گفتی من توانایی‌های هادی رو ندارم.
6. من گفتم که قبل از بیان اون جمله، من یک جمله‌ی دیگه گفتم که با حرفی که تو داری می‌زنی در تناقضه. یعنی حتی اگر در نظر بگیریم که حرفِ تو درسته و اون قسمت از حرفِ من حس آگاهی کامل می‌ده، قاعدتاً قسمت قبلیش باید این حس رو بهت می‌داد که من گفتم اگر گناه‌کاری مقابله می‌کنم باهات. از هادی پرسیدم چرا تو اون پستم فقط به قسمت دوم حرفم توجه کرده و بدون در نظر گرفتن جمله‌ی قبلی می‌گه من آگاهیِ کامل دارم.
7. هادی می‌گه رضا حرفی که زده رو گردن نمی‌گیره. :|
8 و پایانی. من حرف هادی رو قبول ندارم. واضح به پویا هم گفتم که حرفِ هادی اشتباهه. منظورِ هادی اینه که من مافیا هستم و با علمِ به این‌که فلانی بی‌گناهه، یا حداقل مافیا نیست، اومدم اون پست رو نوشتم. اما این حرف غلطه، چرا؟ چون من تو همون پست احتمال مرض‌دار بودن هادی رو هم مطرح کردم. حتی گفتم مقابله می‌کنم!

@ترسا
ببین رضا، اتفاقی که افتاده این بوده. عرفان اومده یک شکی رو مطرح کرده. من در جوابش کامل توضیح دادم. تو میگی حس بدی گرفتم ازت که کامل توضیح دادی. لابد ترسیدی! اسم این می‌شه گیر الکی.
مشکل اصلیت این بوده که من خودم رو گناهکار فرض کردم؟
باید توضیح بدی که من دقیقا کجا خودم رو جای گناهکار گذاشتم و جواب دادم؟ مطمئنم کلا چنین اتفاقی نیفتاده. عرفان بر پایه‌ی یک حدسی از دور قبل یه حدس جدید مطرح کرده. منم توضیح دادم که حتی حدس دور قبلش هم اشتباه بوده. کجای این می‌شه فرض کردن خودم رو قالب گناهکار؟ ربطش به ترس چیه؟ اینا رو توضیح بده.
من چنین چیزی نگفتم ترسا. :دی من نگفتم از این‌که کامل توضیح دادی حس بد گرفتم. پستش هست. من گفتم از این‌که خودت رو به جای مافیا در نظر گرفتی و سعی کردی با استناد به اتفاقاتِ دور قبل که مافیا بودی، مافیا بودنِ الآنت رو نفی کنی؛ حس یک ناخودآگاهِ گناه‌کار می‌گیرم.

حالا میگی حس خوبی نگرفتم چون جوابت متقابل بود؟ نه، من بودم که از ایراد تو حس خوبی نگرفته بودم و توش مشکل دیدم مشکلش هم مطرح کردم. چرا نباید مطرح کنم؟ وقتی مرض پیدا کنم، حتما بهش اشاره می‌کنم. من الان دارم نحوه‌ی گفتگوی تو رو گناهکارانه می‌بینم. چون به نظر میاد فقط قصدت گیر الکی دادن باشه. چون الان با این پست به نظر میاد اگه من اون ابهامم رو مطرح نمی‌کردم، تو باز میومدی می‌گفتی "ترسا رفتی تو لاک دفاعی خوشم نیومد". غیر اینه؟ هدف تو الان گیر دادنه فقط. جفتمون می‌دونیم اینو.
آقا جان مگر مهدِ کودکه که بشینیم بگیم کی اول گیر داد. من زودتر گفتم حساب نیست. :))
کسی که به یک بحثی وارد شده این وسط من بودم. به نظر من مکالمه‌ی عرفان و شما جالب بود و من به یک قسمتش ورود کردم؛ حالا واقعاً چه معنی‌ای داره که بیای بگی نه‌خیر من بودم که ایراد دیدم و مطرح کردم، نه تو. :)) خداشاهده خیلی حرف فولیه!
من کلاً یک پست باهات مکالمه کردم، چطوری گفتگوی من رو گناه‌کارانه می‌بینی؟ چون "تئوری" عرفان که به تو ایرادی وارد می‌کرد رو جالب دونستم؟ چه گفتگویی؟ چه‌قدر مگه حرف زدیم ما با هم؟
من واقعاً نمی‌پذیرم ازت این حرف‌ها رو. رضای قدیم شاید این کارها رو می‌کرد. :دی ولی رضای جدید توبه کرده. :دی هدفِ من گیر دادن نبوده و نیست. فقط هم تو می‌دونی، من نمی‌دونم. :دی

پیچیده‌اش نکن. خیلی ساده هست. تو میگی جواب ترسا خوب و منطقی بود. یعنی جواب من به تئوری عرفان منطقی بوده. پس منطق تئوری عرفان رو رد کرده. پس دیگه چرا باید تئوری عرفان برات جالب باشه؟
بهتره از طرفِ عرفان حرف نزنم ولی خب چون سؤال پرسیدی می‌گم. از نظرِ من "تئوری" عرفان یک بیس و پایه‌ی حسی و ناخودآگاهی داره؛ نه منطقی. تو جواب تمیز و درستی بهش دادی و ایرادی درش نمی‌بینم. اما اون حسِ گناه‌کارانه‌ای که عرفان وارد بازی کرد برام رفع نشد، و با جوابی که دادی بیش‌تر هم شد.
البته در نظر بگیر که این‌ها همه تا قبل از این پستت بود. این پستت رسماً تو در و دیوار بودی در قبال من. :دی یعنی حرف‌هات دیگه منطقی و خوب و درست هم نبودن. حالا برم در ادامه ببینم چی گفتی.

و اما درباره‌ی امشب.
به دو نفر شک دارم. ترسا و هادی. ممکنه بهشون رأی بدم. به مهسا رأی نمی‌دم این فاز.
اومدم بگم از جوی که داره روی ترسا شکل می‎‌گیره راضی نیستم. :)) چه عذاب‌هایی کشیدم دور پیش بابت حمایتم از آرش. :دی ولی جدی. هادی چرا یک‌دفعه این‌قدر با پویا هم‌سو شد؟ این وضع بازی اشکان هم حقیقتش رو اعصاب منه. بهش شک آن‌چنانی ندارم ولی کلاً کسی این‌طوری بازی کنه می‌ره رو اعصابم. :دی ممکنه بهش رأی بدم. بدون قبول هیچ مسئولیتی، بدون وارد کردن هیچ اطلاعات مهمی بازی بازی و کلاً بدون هیچی. فقط تو بازی باشه که هر چی پویا گفت بگه چشم منم همین‌طور؟!

Underwood
پسندها
476

رای به اعدام: هادی

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sadra
کاربلد مافیا
پسندها
130
@امین کی پی
من هنوز هم جواب سوالم رو نگرفتم. بحث‌های قبلیمون رو بخون وچیزایی که اونجا تکرار کردی رو تکرار نکن، چون اونا جواب سوال من نیستن. در چند جمله بگو چرا وجود مفتش رو قطعی میدونستی؟
گیر الکی هم نیست این، در واقع اصلا گیر نیست، سواله که دنبال جوابشم.
غیر از اشکان دیگه در چه مورد با رضا هم نظری؟

نحوه بازی محمدحسین برای من هم سوال شده بود که چون پویا بهش اشاره کرده بود فقط منتظر موندم جوابش رو بشنوم. جوابش برام قابل قبوله. پستی که داد رو خوندم و ادامه بحث رو دنبال خواهم کرد. فعلا نظری ندارم.

@هادی
هیچ تضمینی واقعا، همونطور که برای این یکی هم تضمینی وجود نداره‌. در این مورد نظراتم رو گفتم. شاید حق با شما باشه‌. من اگر گزینه قطعی پیدا کنم بهش رای میدم حتما‌. تا اینجای بازی تو تقریبا سفیدترین فرد بازی برای من هستی. اگر گزینه قطعی داری، بگو من هم بررسیش کنم.

@پویا
در مورد ترسا، بحثی که بین عرفان و ترسا شکل گرفت در نگاه اول که خوندم با عرفان موافقتر بودم، ولی طوری نبود که خودم با خوندن پست ترسا به این نتیجه رسیده باشم، بعد از از اینکه عرفان گفت متوجه اون نکات شدم. منتظر بحثشون هم هستم اتفاقا. در مورد اون قسمتی که بولد کردی همون ما، وقتی بعد از ویرگول رو میخونم این حسی که تو میگی رو نمیگیرم. مافیا خودش میدونه که کی به کین دیگه، تحلیل نظر امیر به دردشون میخوره؟ چون اون ما، قسمت تحلیل نظر امیر رو هم شامل میشه دیگه تا جایی که من فهمیدم. باز میخونم ببینم چی میگه در جواب حرفت.

@ال‌امین
ایرادت به ترسا رو سه بار خوندم تا متوجه بشم چی میگی :دی هنوزم متوجه نشدم. ساده‌تر بگو مشکل حرفش چیه؟
جواب ترسا رو خوندم، مشکلت اینه ترسا گفته نقش امیر وقتی وکیل و شارلاتان اعمال تقش میکنن، برای بیگناها بولد میشه؟

@مملگر
پست بالانسم اوکیه از نظر خودم، فکرهام رو بلند بلند نوشتم، مشکلش چیه؟ اینکه پست بالانس طولانی شه گناهکاریه؟ همچین طولانی هم نیست البته. برای من کوتاهی یا طولانی بودن پست ابتدایی ملاگ خاصی نیست. متنش مهمه که از نظر خودم مشکلی نداره. این پست خودت قسمتی که برای من نوشتی بیشتر شبیه زورکی پست دادنه، میخوای نشون بدی همه چیو با دقت خوندی و جستجوگری الکی و این حرفا.
نقشها رو هم خوندم بله، ولی تسلط کامل الان هم ندارم از نظر خودم.

Underwood
پسندها
476
سلام. پویا هنوز رای نداده، پس من فعلا رایمو به هادی میدم :))

بازی هم برای این فاز توصیه ای ندارم. تا اونجایی که بررسی اجمالی کردم، دارین در جهت تعادل پیش میرین، چه مرضیه بخوام کاری کنم :)) هر موقع داشتین تعادل رو بهم میزدید، میام توصیه می کنم :))

مهسا، بی موقع پست میدی، یه بار دیگه وسط دو قسمت من پست بدی نزاری ادغام شه، بازی رو میریزم روت :)) دقت کن به زمان ارسال پست بچه. عه :))

کاربلد مافیا
پسندها
130
سلام. پویا هنوز رای نداده، پس من فعلا رایمو به هادی میدم :))

بازی هم برای این فاز توصیه ای ندارم. تا اونجایی که بررسی اجمالی کردم، دارین در جهت تعادل پیش میرین، چه مرضیه بخوام کاری کنم :)) هر موقع داشتین تعادل رو بهم میزدید، میام توصیه می کنم :))

مهسا، بی موقع پست میدی، یه بار دیگه وسط دو قسمت من پست بدی نزاری ادغام شه، بازی رو میریزم روت :)) دقت کن به زمان ارسال پست بچه. عه :))
چشم عباس آقا 🤣

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sadra
Underwood
پسندها
476
البته حیفه، یه توصیه ای دارم. هادی و رضا بازی هاشون خیلی شبیه همه، در واقع رضا از هادی هادی تره و هادی هم از رضا رضا تره، امام امیر :))

من در اینجا این دو نفر رو دعوت به صلح می کنم. به نظرم با هم بازی کنید. :دی باز خودتون می دونید :))

پی نوشت: یه عباس آقایی بهت نشون بدم دختر، این تو بمیری ها از تو بمیری های کلانتر نیست :)) اصلا به یه سوال جواب بده ببینم، به کاهدون زدم یا به کاهدون نزدم ؟ :))

کارکشته مافیا
پسندها
265
راجع به ترسا من از لحنش لحن مثبتی گرفتم. این که گفته ما هم به چشم من چیز شدیدی نیومد مخصوصا اینکه من هم صد تا از این اشتباها می کنم. اشتباه هست اما نه اینطوری که شدیدا سیاه شه یکی.
اما نوع جوابش به این مسئله برای من عصبی شدن ساختگی اومد برای من و از ترسای گناهکار دیده بودم این حرکت رو اگه اشتباه نکنم. برام مثل قبل سفید نیست اما سیاه هم نیست.
هادی برای من مثل هادی مثبت داره بازی نمی کنه. انگار داره تاس میندازه تو بازی.
امیر رای قطعی بده، یه فکری راجع بهش دارم اون رو می گم.
@مهسا
پست بالانسم اوکیه از نظر خودم، فکرهام رو بلند بلند نوشتم، مشکلش چیه؟ اینکه پست بالانس طولانی شه گناهکاریه؟ همچین طولانی هم نیست البته. برای من کوتاهی یا طولانی بودن پست ابتدایی ملاگ خاصی نیست. متنش مهمه که از نظر خودم مشکلی نداره. این پست خودت قسمتی که برای من نوشتی بیشتر شبیه زورکی پست دادنه، میخوای نشون بدی همه چیو با دقت خوندی و جستجوگری الکی و این حرفا.
نقشها رو هم خوندم بله، ولی تسلط کامل الان هم ندارم از نظر خودم.
از نظر من اگر پست بالانس طولانی باشه در صورتی که نیاز به طولانی بودنش نباشه آره برای من گناهکارانه اس. عرفان هم تو پست بالانسش بلند بلند فکر کرده و در نهایت جمعبندی کرده. اون رو من درک می کنم. اما این که همه حالات رو ستاره دار بنویسی و بدون توضیحی 4 مورد رو حذف کنی از بلند بلند فکر کردن فراتره و ساختگی به نظر من میاد.
هم، اگر بیگناهی این حس رو از من نگیر. چیزی که واقعا برام سوال شد و حسی که گرفتم رو بیان کردم.
مرگ دو نفره ی آدمکش رو متوجه نشدی، و فرق نوعی که پویا برای پزشک پیشنهاد داد و سیو رندوم رو متوجه نشدی. این از رو عدم تسلط میاد یا از نخوندن؟

از لحنش حس مثبتی گرفتم*

کاربلد مافیا
پسندها
177
@مملگر
از نظر من این جملت 3 حالت داره که تو هر 3 گناهکاری
:))
تو بحثت با ترسا. در نظر بگیر ترسا مثبته و عرفان این تئوری رو داده راجع بهش. تو جاش بودی چی می گفتی که نظر عرفان رو عوض کنی یا تئوریش رو زیر سوال ببری؟
بحثِ من با ترسا سر حرفی که نزده، نیست؛ سر حرفیه که زده. من نمی‌دونم چه چیزی می‌تونست بگه که نگفته؛ حرفم اینه که اون قسمت از جوابش به عرفان حس یک ناخودآگاهِ گناه‌کار بهم داد.
تو بحثت با هادی هم از کلمه ی مقابله به مثل استفاده کردی که حس خوبی نداد بهم. مقابله به مثل یعنی تو هم علیه هادی می خوای جو سازی کنی.
بله هادی اگر گناه‌کار باشه باید جو سازی کنی به حق پنج تن هم دعا کنی که امدادهای غیبی بهت برسه و زیر بارِ جو سازی‌های بزرگش لِه نشی. :دی مثال کوچیکش بازی هست که تو تلگرام کردیم و هادی جوکر بود.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Moonsa
Underwood
پسندها
476
@عرفان:

راستی عرفان، بهت نگفتم، الانم چون بازیه دیگه خصوصی نمیشه بهت پیام داد، عمومی میگم، یه همزن گرفتن، از همزمن تو حرفه ای تر، درجه 1، می خوام از شنبه بیارم تاپیک تست بگیرم ازش :)) بیا یکم انتقال تجربه کن ببینم چطوری بافت داستان یه دست میشه :))

Thomas Shelby
پسندها
648
@رامتین
شک من به فری (قبل از پاسخش به سوالات، که نداد) در حد رای نبود.

@رضا
فاز شب نداریم. انتظار داری من رای بیارم این فاز؟:)) یا چی؟:دی چه‌جوری برم بیرون.

@محمدامین
فردا خدمتت می‌رسم.

@اشکان
فاز شب نداریم که توصیه بکنم.

ترسا هم جوابشُ خوندم. نظرم همونه.

رای به اعدام: ترسا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mamalgr
Underwood
پسندها
476
عه راستی یادم رفته بود. فری رفت. دیگه کسی نیست بعد بازی دست بکنه تو ایگو ما :)) بجاش دوست قدیمیم اومده از ظهر دستش رو دیس لایک به پستای منه :))

گاد یه چیزی گفت از نظر گادی درست بود، گفت فکر کنید رامتین تازه اومده تو بازی، مسئول حرفای فری نیست، این مغلطه درستیه که هر گادی باید انجام بده، اما مسئول نقش فری که هست، نیست ؟ فری یه چیزی بوده که اون حرفا رو زده دیگه :)) مثلا فرض کنید فری مافیا بوده، فری مافیا یه حرفی میزنه، فری فرعی یه حرف دیگه ای :)) نه ؟

البته من احتمال میدما فقط نمی دونم :)) خودتون باید ببینید فری چی بود براتون :))

کاربلد مافیا
پسندها
177
دیسلایک‌ها رو. :))

@پویا
آره حواسم نبود. :دی

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین