سلام به همگی. من اومدم. به سوالات جواب می دم، یه سری سوال خودم دارم و یه سری چیز ها تو ذهنم ایجاد شده وقتی با گوشی داشتم می خوندم که میام می گم.
سوالاتی که از من شد:
@دوست خوب و خوشتیپ خودم :x
سوالات مشترک:
1. سه نفری که بیشترین شک گناهکاری را به آنها دارید، بفرمایید.
2. سه نفری که براتون بیشتر از بقیه سفید هستن، کیا هستن؟
1- رضا، هادی و عرفان تو هم به صورت مستقل از این ها بهت شک دارم
2- محمدحسین، ترسا و یاسین
@محمدامین
و اما دوست خوبوخوشتیپم.:X این سلامُ زودتر نمیشد بکنی؟

مشکلم با اینه و اینکه نیومده در رفتی؟!

1. نظرت در مورد گیری به امین کیپی دادم چیه؟
2. نظرت در مورد پاراگراف اول ترسا که اینجا هم آوردم چیه؟
3. نظرت در مورد گیر من به فری در سوال 7 ش چیه؟
4. نظرت در رابطه با سبک بازی محمدحسین چیه؟
5. نظرت در رابطه با پست ابتدایی من چیه؟
6. از خرس بیشتر میترسی یا گرگ؟

7. سحر از خرس بیشتر میترسه یا گرگ؟
این سلام رو می تونستم زودتر بکنم؟ 😅 خودت بگو.
1- خیلی خوب بود. اتفاقا جالبه اصلا به چشمم نیومده بود اینی که گفتی برگشتم دوباره خوندم گفتم ئههه چه قشنگ

حالا، جواب امین کی پی رو که خوندم شناختم ازش کافی نیست اما این که انقد حق به جانب می گفت نمی فهمم چی می گی برام مثبتی نشست که اشتباه کرده. بعدش هم که اون توضیح رو داد فعلا برام اوکی شد. فعلا مسیر بازیش رو نگاه می کنم.
2- جملش برام صادقانه نشست به شخصه. مخصوصا که تازگیا فهمیدم زیاد بازی می کنه

به من حس بدی نداد اما می فهمم اگه بخواد کس دیگه ای برداشت کنه از عمد گفته.
3- گیر خوبی نبود از نظر من. من مغلطه ها رو بلد نیستم، اما وقتی فری کار تو رو زیر سوال می بره و می گه نیتت می تونسته این باشه، این که تو نتیجه کار رو نشون بدی و بگی این نشد دلیل نمی شه. شاید گناهکارا استفاده نکرده باشن. علاوه بر اون، اگه اشتباه نکنم افرادی که گفتن منم فکر می کنم مافیا 3 نفر باشه و کم راجع به نقش های مافیا صحبت کردن کم نبودن بعد خودت.
4- بازی محمدحسین برای من تغییر خاصی نکرده. مختصر مفید به علاوه یه سری جملات قصاره که قبلا هم بوده. شاید من دقت نکردم یا زمان زیادی از مثبت بودن آخرش گذشته. اگه بازش کنی ممنون می شم، چون به من تا اینجای کار حتی حس خوب هم داده.
5- آخر همین پست می گم.
6- در واقعیت خرس. اینجا خیلی بیشتر خرس

منتها خرس وسترن نه. خرس فانتزی
7- سحر از چیزیم می ترسه؟
3. خودت چی؟ بیگناه باشی زودتر پست میدی یا گناهکار؟
فرقی نمی کنه. تنها جایی که گناهکار بودم و از عمد دیر اومدن تئوریسینم بود.
4. نظرت در مورد جو بازی الآن چیه؟ خوبه یا بده؟
نمی دونم دقیقا جو بازی یعنی چی. از نظر من بازی تو وضعیت خوبیه برای ما. مخصوصا که امیر اون حرکت زیبا رو کرده ^-^ مرسی امیر
دو بالانس در نظر بگیر. 3 مافیا دارن هر دو. یکی 9 بیگناه داره فقط. یکی 8 بیگناه و جادوگر. شانس مافیا تو کدوم کمتره؟
بستگی به جادوگرش داره. اگه جادوگر قوی باشه یا فردی باشه که احتمال تیر خوردنش ضعیف باشه چون مافیا فکر می کنن ضد ضربه اس، شانس مافیا در دومیه کمتره. در غیز این صورت اولیه.
6. فرض کنیم مفتش در بازی هست بهتره یا فرض کنیم ممکنه نباشه؟
فرض کنیم هست. فرض کنیم ممکنه نباشه هم بد نیست

بستگی داره چطوری بخوای بازی کنی
2. تو پست شماره 51 ت، چقدر جو دادی به نظرت؟
زیاد. اما دور پیش هم از این صحبت ها زیاد می کرد. نمی دونم کلا احساسی شده جدیدا یا چی. اتفاقا خودم هم ازش پایین راجع به همین سوال دارم.
3. نقشهای بیگناها به نظرت قوی هستن یا نیستن؟
من که به شخصه از نقش خودم خیلی راضی نیستم

در کل نقش های بیگناها از نظر من نسبت به مافیا ضعیف تره. نسبت به مافیا کلاسیک هم ضعیف تره.
سوالاتی که از دیگران دارم:
@
پویا
برای تفنگدار فعلا این به ذهنم میرسه که حداکثر استفاده رو از تیر هوایی بکنه اول؛ بعد اگر تشخیص داد فردی بیگناهه و ممکنه آماج حملات گناهکارا بشه، ازش حمایت کنه. تیر مستقیم در رده آخر اولویت هست بهنظرم، چون تکی اثر نداره؛ مگه اینکه به گناهکاری طرف مطمئن باشه و حدس بزنه که تیر غیر مستقیم هم خورده یا میخوره. شانسی تیر نزنه بهنظرم.
در این صورت تفنگدار نقشش یکم الکی نمی شه؟ من چیزی که برای تفنگدار تو ذهنمه اینه که خودش خیلی مثبت نشه تا در معرض تیر قرار نگیره، همچنین همین اول ها که احتمال تیر خوردنش هم کمتره محافظت هاش رو کنه از افرادی که فکر می کنه مثبته، تا بعد برای تیر مستقیمش شانس داشته باشه. این صورتی که تو می گی که خوب زمانی که میاد از یکی محافظت کنه احتمال تیر خوردن خودش بالاس. فکر می کنم اول محافظت کنه بعد هوایی و بعد تیر مستقیم اون آخرا بزنه که احتمال خوردن تیرش هم بیشتره بهترین حالت باشه.
کار آموز رو باهات موافقم.
پست 28:
اشکان نوشته که "میام میبینم پویا میگه به کی رای بدیم و شب چیکار کنیم، همون کار رو میکنم."
چندتا اصطلاح داریم در مافیا. من فهم خودمُ ازشون میگم و بعد نتیجه.
پشتدست کسی بازی کردن یا با کسی بازی کردن: اینا یعنی من ِ نوعی بیگناه، در ذهنم فرد ایکس بیگناه هست. در کنار جستجوگریهای خودم در جهت رسیدن به حقیقت، نظرات فرد ایکس را هم دنبال میکنم و اگر منطقی و مستدل بود (چون ممکنه یکی بیگناه باشه و حرف غیرمنطقی بزنه)، اونا رو هم وزن زیادی میدم. و شاید متهم فرد ایکسُ از متهم خودم جدیتر بگیرم اصلا.
این کار بیگناهانه هست و درست هم هست. البته که ممکنه گناهکارا هم انجامش بدن، مثل همه حرکات درست ِ دیگه.
پشت دست کسی رای دادن: این یعنی من جستجوگری نکردم و متهمی ندارم و مجموعا فعالیت مثبتی هم نداشتم؛ فرد ایکس را بیگناه دارم. میآم ببینم نظرات و استدلالهاش چیه، باهاش رای میدم.
این حرکت گناهکارانه هست؛ ممکنه بیگناها هم به اشتباه انجامش بدن البته.
در این بازی، من استقبال میکنم از کسی که باهام بازی کنه و خودمم ممکنه با کسی بازی کنم. ولی نه تنها از پشت دست رای دادن استقبال نمیکنم، بلکه بسیار هم گیر میدم به این افراد.
و البته، روند زمانی ِ بازیُ کاملا دقیق دنبال میکنم. اشکان چون اول پست طولانی و ابتدایی منُ لایک کرد و بعد این پستُ داد، فعلا براش منفی در نظر نمیگیرم. تفاوت سبک بازیش هم موثره در این منفی نگرفتن البته. ولی بهش توصیه میکنم که اگر بیگناهه، جستجوگری خودشُ داشته باشه. حالا کنار من هم خواست بازی بکنه عیبی نداره.
اگرم گناهکاره، هرکاری دلش خواست بکنه.

شناختم ازش خوبه به نظرم و بعد چند فاز میفهمم اگه گناهکار باشه.
چرا اجازه ندادی که اشکان کاری که خودش می خواد بکنه رو انجام بده و بعد بر اساس اون نتیجه گیری کنی؟ با این راهت در صورت منفی بودن اشکان داری نجاتش نمی دی؟
2. اگرم بیگناهه که بدونه جدی روش نظر دارم و بهتر فعالیت کنه از ورودش. در سوالات زیادی که ازش خواهم پرسید، گفتوگو رو ادامه میدم.
با اینکه الان بهت شک دارم ولی از صمیم قلب دوس دارم بیگناه باشی این دور. نبودیم تا حالا باهم. فعالیتم رو بیشتر می کنم و گفت و گو کنیم
من حدود 200 کلمه دیگه دارم. و کافیه. کارمُ کردم فعلا. مثل محمدامین هم نیستم که وقتی 2950 کلمه نوشتم، بیام 1500 تا دیگه هم بنویسم و بگم عه رد شد؟ ببخشید. کسی هم نفهمیده که به اشتباه خودتُ زرنگ پنداشتی مثلا.
من نمی دونستم اونجا واقعا.

فقطم زمانی که رایت رو روی امین کی پی موثر کردم خودم رو زرنگ پنداشتم. ناخداگاه بازی رو داری نسبت به من بد می کنی؟ سه حالت داره که تو هر سه گناهکاری
@عرفان
دو نقش فرعی بازی به نظر من هر دو در بازی هستن طبق بالانس ذهنی من ، جادوگر فرعی گناهکاره و جایزه بگیر هم جلاد گناهکارا ، منطبق با بالانسه وجود جفتشون
کدوم قوی تره؟ جادوگر یا جایزه بگیر؟
آدمکش هم اصولا داریم ، حالا الان به ذهنم اومد میشه یه نفر پدرخوانده+ آدمکش باشه
از بین وکیل و شارلاتان قطعا یکیش هست و میتونه دوتاشم باشه که با توجه به تعدد نقشای مافیا من احتمال دومی رو کم میبینم و بیشتر رو وکیل هستم.
مفتش هم چون مویرگی در قوانین و چنتا از نقش های بیگناهی ریشه داره به نظرم هست.
هکر هم نقش جذابیه ولی دیگه زیادی قوی میشن
چون توضیح ندادی می پرسم. چرا شارلاتان نبود ولی وکیل بود از نظرت؟ چرا هکر نبود؟
ایرادی که پویا از بخشی که راجع به امیر صحبت می کنی ازت گرفته هم منتظرم جواب بدی.
تا آخرین نفس متلاشی میشیم ، متحد میمونیم ، و سعی میکنیم بهترین خودمون باشیم حتی اگه اشتباه داشته باشیم که اجتناب ناپذیره بعضا . بازی سخته ، دیدن اسم این نفرات کنار هم سالها آرزومون بود و با نصف این نفرات دور رو آل استار تلقی میکردیم! ولی سلاح بیگناها همیشه اعتماد و عدم لجاجت و دید باز بوده ، امیدوارم که این دور نسخه بهتری از خودم رو ببینم و همینطور بقیه
این سوال نیست. این جملات حس خوبی بهم نداد.
@
رضا
استراتژی برای برد هم فعلاً چون امین خلفی تو بازی نیست چیزی ندارم.
از نظر من این جملت 3 حالت داره که تو هر 3 گناهکاری
تو بحثت با ترسا. در نظر بگیر ترسا مثبته و عرفان این تئوری رو داده راجع بهش. تو جاش بودی چی می گفتی که نظر عرفان رو عوض کنی یا تئوریش رو زیر سوال ببری؟
تو بحثت با هادی هم از کلمه ی مقابله به مثل استفاده کردی که حس خوبی نداد بهم. مقابله به مثل یعنی تو هم علیه هادی می خوای جو سازی کنی.
@
مهسا
مورد اول و دوم و سوم رو رد میکنم، مورد هفت و هشت و نه رو هم رد میکنم. مورد شش رو نتونستم رد کنم و به نظرم زمانی میشه در نظر گرفت که مافیا از لحاظ نقشی و عدم محدودیت همه چی تموم باشن واقعا

که دیگه اون موقع اسم بازیو باید بذاریم گودزیلا وارد میشود

اینم بگم کلا من میلم بیشتر به بودن فرعی هست تا نبودنش. من با مورد چهار و پنج موافقم، مخصوصا مورد چهار، حس میکنم هر دو فرعی تو بازی هستن
پست تحلیلت مهسا دلیل اینکه همه حالت ها رو نوشتی و بعد گفتی این حالتا نمی تونه باشه تقریبا بی دلیل رو نمی فهمم. انگار می خواستی صرفا پست ورودی داشته باشی که متنش زیاده تا حس بهتری بدی. و الا کل اون پستت رو می شه تو از نظر من 3 مافیا 2 فرعی بقیه بیگناه بالانس و جذاب تره خلاصه کرد.
تو پست اولت گفتی دو بار نقش ها رو خوندی، در حالی که تو پست 36 راجع به نقش های دکتر و آدمکش انگار اطلاعی نداری.
@
امین
در مورد فرعیها هم به نظرم جادوگر هست در بازی و سرنخ پیدا کردنش رایهاشه. قاعدتا کسی رو که جادو کرده نمیره اعدام کنه. اگر رفت هم که خب داره شانس خودش رو کاهش میده. جایزهبگیر رو چیزی ندارم براش فعلا.
به نظرت استراتژی برد جادوگر چی می تونه باشه؟ بهترین حالت.
@
اشکان
تو پست 21 تحلیل بالانست کلا راجع به جادوگر حرف نزدی و به نظر می رسه حتی در نظر نگرفتیش. دلیلش چیه؟
@
امین
من فکر کنم ایده هرج و مرجیت رو بدونم چیه. ساپورت من رو داری اگه بخوای پیاده کنی :ِ))
@
هادی
فری خدا بهت رحم کرد

مگه ول می کردم من

رامتین جان متاسفانه یا خوشبختانه طی روز های آینده اگه عمری باشه در خدمتت هستیم
متوجه نمی شم. ایراداتی که به بازی فری داری که سر جاشه. نقشش رو فقط رامتین گرفته. مسئول حرف هایی که فری زده نیست. اما حسی که به تو داده باید سر جاش باشه دیگه؟
@
محمدحسین
پست 108 ئت رو دوس داشتم. خود امین برام فعلا اوکیه اما. این که این ایده رو پیاده کردی برام مثبت تر شدی. اون 3 نفری که بالا نوشته بودم قبل دیدن این پست بود حتی
@
امیر
4- وقتی مست می کنید، باغ و بیابون نرید.
5- با گرگ ها مهربون باشید.
تناقض رو در این دو بند می شه دید. اگه مست به باغ و بیابون نریم چجوری گرگ ها رو گردن بگیریم؟
یه مسئله نهایی راجع به پویا وجود داره.
دلیل شکم بهشه در واقع که چند تا چیز باعثش شده. گیری که فری به بازیش داده از نظر من درسته و اینکه هم هادی هم پویا گفتن الکی بوده اون گیر عجیبه. چند تا دلیل داره که می گم درسته اون گیر. در وهله اول، پویا چندین بار گفته که پست های ورود و بالانس براش مهمه و بیشترین تصمیم رو بر اساس اونا می گیره. پس چرا باید خودش پست اول رو بده و در نظر نگیره که بقیه می تونن پشت پستش قایم شن؟ در کنار فاوست می ذارم که از عمد آخرین نفر پست بالانس داد که نتونن بقیه سوء استفاده کنن برام حرکت گناهکارانه ایه. انگار که نمی خواست یار هاش یا حتی گناهکاران غیر یارش زود گیر بیوفتن یا در براش پیدا کردن گناهکار مهم نبود. در ادامه هم بالا نوشتم حالا منتظرم جواب بده. که قبل از اینکه اشکان مشخص کنه می خواد پشت دستش رای بده یا نه توضیح داد براش که چطور بازی کنه مثبت می شه. دلیل اصلی شکم بهت پویا همینه. دلیل اینکه مستقله از بقیه اینه که حسیه که من دارم روی کارات و ممکنه از روی منطق های دیگه ای این کار ها رو کرده باشی. اگه توضیح دادنیه، یه توضیح بدی ممنون می شم.