یه گناهکار بگه فری بیگناهه چی؟ چجوری ۲ نفری که میمونن با احتمال زیاد نفوذی ان؟ این بخش اشتباهه.
اره عمدا اشتباه گفتم اونو که ببینم دقت میکنید یا نه
(الکی) تازه بعدش خواستم بگم دلیلی نداره دو گناهکار هر دوشون بگن فری بیگناهه، ولی بعد دیدم گناهکارا اصلا همدیگه رو نمیشناسن
و ممکنه نخوان با اون فرد دیگه که رفته ملاقات وارد کانفلیکت بشن پس راستش رو بگن مثلا. یعنی اگه هر دو بگن فری بیگناهه فکر کنم تنها اطلاعاتی که دستمون میآد اینه که فری واقعا بیگناهه
چون اگه گناهکار باشه، فقط یه نفر دیگه میمونه که بخواد دروغ بگه نقش فری رو، نه دو نفر.
ادامش هم اگه یکی گفته فری گناهکاره، یا فری گناهکاره اون بیگناه، که استعلام می گه یه بیگناه یه گناهکار. یا فری بیگناهه اون گناهکار که باز استعلام میگه یه بیگناه یه گناهکار. جفت بیگناه باشن هم که نمیشه. جفت گناهکار باشن هم که اونو بفرستیم زندان باختیم
سود زندانی کردن اونی که گفته فری گناهکاره رو نفهمیدم
نه دیگه فرق استعلام اونجا میشه که میتونیم بفهمیم شهروند تو زندانه یا مامور. البته الان که فکرش رو میکنم این بیشتر به نفع جاسوسهاست تا شهروندها
ولی اینجوری نیست که نتیجهی استعلام بدیهی باشه در هر صورت.
اون حالت که دو گناهکار برن زندان پیش نمیاد تو چیزی که من گفتم، چون اگه فری گناهکار باشه، ما داریم کسی که راست گفته و بیگناهه رو میندازیم زندان. اگه هم فری بیگناه باشه، کسی که داره دروغ میگه و گناهکاره رو میندازیم زندان. یعنی از اون لحاظ سیفه.
جفت بیگناه باشن هم که نمیشه. جفت گناهکار باشن هم که اونو بفرستیم زندان باختیم
سود زندانی کردن اونی که گفته فری گناهکاره رو نفهمیدم
اگه جفت گفتن بیگناهه،یکی از اون دو نفر با فری مبادله می شه،
نه دیگه مبادله شهر هرت نیست که. مگر اینکه ادعا داشته باشی وکیل تو بازیه
در غیر این صورت با وجود فقط یک شهروند توی ۵ نفر اصلا شانسی برای مبادله نباید قائل بود، مگر دونه دونه همه رو انتخاب کنیم دستهجمعی
برا ملاقات هم بقیه باید اوکی بدن؟ و اینکه کی میشه رفت ملاقات؟
آرش یه توضیح بده ملاقات چجوریه و نتیجه کی گفته میشه.
ملاقات نیازی به تایید بقیه نداره فقط کافیه دکمهشو بزنید. وقتی برید ملاقات، بهتون همون موقع گفته میشه طرف نفوذی هست یا نیست، تا آخر فاز هم نمیتونید تو تاپیک پست بدید و فقط میتونید با اون شخص حرف بزنید و یا مسلحش کنید، بنابراین توصیه میشه که ملاقات رو اواخر فاز انجام بدیم.