سحر جان خودت گیر بیخود دادی و میلو جانت
سوال دارم از فری، تو میگی ما خودمون عقلمون میرسید و نیاز به توصیه پدرانه ممدوسین نبود. الان اگر ممدوسین اون پست رو نداده بود، همه بازی و بخصوص تو چی داشتیم بگیم ؟
تو خودت جز مانور رو ممدوسین چی گفتی ؟
این بخش بالا رو قبل از بازپرسی دادم. با خلفی در مورد بازپرسی موافقم، انتخاب درستی نبود. و زمانی دارم اینو مینویسم که هنوز نتیجه بازپرسی نیومده.
در مورد سنسم از بازی افراد بگم. تو اون سنس من با محتوی اصلا کار نداشتم. با شیوه جمله بندی و نحوه ورود به بازی کار داشتم، یعنی می تونستید نفر اول یه مفهوم رو گفته باشید اما بخاطر اینکه جریان بازی رو دیدید و حدس زدید موج سوار باشید، فحش ناموسی هم نبوده، موج سواری لزوما بد نیست. ایضا در مورد تمامی سنس های مثبت و منفی دیگه که گفتم. مثل محافظه کاری، ترسو بودن و خنثی بودن. خلفی هم رگ آخوندیش یهو میگیره، منم اگر رگ سیدیم بود بابت اون رایی که بهم داد باید پاره اش می کردم، اما نمی کنم
کی پی دفاعش از ممدوسین جسورانه بود وقتی بازی روش بود، و سنسم از عملکردشه نه کلماتش. پس ازش عقب میکشم با این سنسی که دارم.
محمدامین رو ریخته شده روش پس فعلا برام سیفه. چیز بدیم نگفته.
می خواستم برم رو فری، بخاطر همین سوال بالام که الان مشخص شده بی گناه بوده. ضمن اینکه اتهام زد من خنثی و کنار بودم. بله بودم
شرایط جسمی ام طوری نیست بخوام در متن بازی کنم، بعلاوه که پلنم برای این دور هم نبوده، یه عمر وسط بازی کردم، یه دورم اینطوری
هرکی برداشت بدی از این داره، حتما رای بده
در مورد رای ها، تحلیلم اینه که بازپرسی بیخود بوده، ولی وقتی مجبور بودیم بین فری و خلفی رای بدیم، فری همونطور که گفتم ترسو بازی کرد و چیزی هم وارد بازی نکرد، بین فری و امین خلفی، امین خلفی مفید تر بود و قائدتا باید رای بود تو این شرایط حیرت، سه نفری که به خلفی رای دادن، باید دلیل داشته باشن برای به خلفی رای دادن. می خوام دلیل هاشون رو بشنوم
بقیه می تونه رایشون مشکوک باشه، اما چون به منطق من میخونه تو " شرایط اجبار " سوالی ندارم ازشون، خواستن توضیح بدم
سحر: محافظه کار فحش نیست
ترسو فحش بود به فری ولی
محمد حسین واضحا داره انتحاری بازی می کنه، یا داره امیر دور پیش رو بازی می کنه، یا داره امیر دور پیش رو فیک می کنه
فعلا فکت ندارم، اما سنسم دومیه
پس تارگت می مونه
حواسم به اکت های آرش به پستا هست
گفتم بدونه
نسبت به حضرت مهدی پالیزوان حس خوبی ندارم. اما هیچ وقت نسبت بهش حس خوبی نداشتم تو مافیا، بخاطر تفاوت سبک بازیمونه
فعلا چیز عجیبی نگفته، تماشاش می کنم
یه تارگت دیگه هم دارم که تو نوبتم میگم. منتظر پستشم