مافیایی
ممل جان دلبندم چی میگی
من اون موقع ک رو هوا پست دادم با نکته ی محمدحسین ب این نتیجه رسیدم اشنباه کردم و بهتر بود دو سه تا اسم رندوم هم شده تارگت میکردم ب سبک امین جان؛ ک دیتایی وارد کنم حداقل و واکنش بگیرم و در کل از هیچ کار نکردن بهتره در ضمن این هیچ کار نکردن هم ب نفع مافیاس دیکه واضحه. بعد اصن گیر الکی دادم ینی چی؟ میخوای بشینیم همو نگاه کنیم فقط؟:/ خب چرا به امیر نمیگی گیر بیخود داد و تارگت زده به دو نفر ک ببینه از توش چی درمیاد مثلا؟ خیلیکلا این پست اخرت عحیب غریب بود برادر و مشکوک شدی واسم !
پست یاسین هم الان دیدم. اون موقع ندیده بودم.
اوکی تو نبودی ولی منطق فری میگه بهتر بوده هیچی نگه و اینو نمیفهمم واقعا
رای به اعدام ممل
رای به اعدام فری
من اون موقع ک رو هوا پست دادم با نکته ی محمدحسین ب این نتیجه رسیدم اشنباه کردم و بهتر بود دو سه تا اسم رندوم هم شده تارگت میکردم ب سبک امین جان؛ ک دیتایی وارد کنم حداقل و واکنش بگیرم و در کل از هیچ کار نکردن بهتره در ضمن این هیچ کار نکردن هم ب نفع مافیاس دیکه واضحه. بعد اصن گیر الکی دادم ینی چی؟ میخوای بشینیم همو نگاه کنیم فقط؟:/ خب چرا به امیر نمیگی گیر بیخود داد و تارگت زده به دو نفر ک ببینه از توش چی درمیاد مثلا؟ خیلیکلا این پست اخرت عحیب غریب بود برادر و مشکوک شدی واسم ! پست یاسین هم الان دیدم. اون موقع ندیده بودم.
اوکی تو نبودی ولی منطق فری میگه بهتر بوده هیچی نگه و اینو نمیفهمم واقعا
رای به اعدام ممل
رای به اعدام فری

)