برای دیدن محتوای انجمن باید ورود کنید. اگر حساب کاربری ندارید اکنون ثبت‌نام کنید.

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

God

Administrator
گاد
پسندها
960
امتیازها
0
درود. دستیار جوکر صحبت می‌کنه :دی بریم که داشته باشیم بعد مدت‌ها یه دور جدید مافیای درست و حسابی :دی

قوانین​

نداریم.

اطلاعاتی که جوکر داده​

- محدودیت پست کلا نداریم. می‌تونید صد پست بدید در فاز یا هیچ پستی ندید.
آریا، سید، و ۱ نفر دیگر این پیام را لایک کردند.

- اعدام با حداقل نصف آرا ممکنه. مراسم دفاعیه و ... نداریم. تغییر رای آزاد. رای هم آرش مکانیسمی داره که در بالای تاپیک قابل مشاهده هست.
مثل دور هفدهم بالای تاپیک نظرسنجی می‌آد که از توی اون رای می‌دید.

- در اتمام فاز می‌آم؛ رای به حد نصاب رسیده بود، نقش اعدامی اعلام می‌شه. در غیر این صورت هیچی نمی‌شه. می‌ریم فاز شب. اگه کسی مرد، با نقش اعلام می‌شه. بعدش می‌ریم فاز بعد.
واضح‌تر از این؟!

- بازی روز چهارشنبه ۸ اسفند آغاز می‌شه.
مصادف با ۲۶ فوریه برای خارجی‌ها.

- مثلا اگه فاز تا ۱۱ هست، می‌تونیم قانون بذاریم [گذاشتیم] که تا ساعت ۱۰، رای اولیه بدن. هرکی رای اولیه نداد، دیگه رایش شمرده نمی‌شه.
استاد مثال زدن. ممکنه فاز ۲ بامداد باشه. کسی چه می‌دونه.

- وصیت حتما داریم. برای اعدامی در روز.

- بالانس:
۳ مافیا
۷ بی‌گناه یا بیشتر
۲ فرعی

مافیا، به غیر از شب معارفه، هرشب تیر می‌زنه تا ته بازی. تیر هم هرشب نداریم. یه تعدادی اعلام می‌کنیم.
به نقل از پویا ممکنه ۱۰-۱۲ تا تیر داشته باشن :|

- نقش‌ها هم قرعه‌ست کلا. صرفا ممکنه از قرعه‌ای که اومده خوشم نیاد، از اول قرعه بندازم.
مفهوم جدیدی در ریاضیات به نام جایگشت جوکری ابداع گردید.

God

Administrator
گاد
پسندها
960
امتیازها
0

نقش‌های بازی​

مافیا

پدرخوانده

در صورتی که کاراگاه نقش او را استعلام بگیرد، بیگناه اعلام می‌شود. پدرخوانده در شب قابل کشته‌شدن نیست.

ساقی

هر شب یک نفر را هدف قرار داده و از اعمال نقش او جلوگیری می‌کند.

یاکوزا

یک بار در بازی می‌تواند خود را فدا کند و یک نفر را هدف قرار دهد. در صورتی که هدف نفوذی باشد، نفوذی جذب مافیا می‌شود. یاکوزا در هر صورت می‌میرد.

قابلیت‌های مافیا

تیر

مافیا در شب یک نفر را هدف قرار داده و او را می‌کشند، مگر آن فرد رویین‌تن، لوسیفر یا هدف دکتر باشد یا در فاز قبل فدایی اعدام شده باشد. تعداد تیر مافیا محدود و مخفی است.

لباس

مافیا در یکی از شب‌ها می‌تواند به یک نفر (خودی یا غیرخودی) لباس بدهد. در صورت اعدام فرد با لباس، نقش لباس برایش اعلام می‌شود. لباس روی استعلام کاراگاه تاثیری ندارد.
تمام بی‌گناهان (و کنستانتین) لباس می‌گیرند، جز فدایی.

حدس

مافیا می‌تواند در روز یا شب، نقش بی‌گناهان را حدس بزند. اگر حدس درست باشد، فرد از بازی خارج می‌شود و مافیا می‌تواند به حدس زدن ادامه دهد. حدس غلط محدودیت دارد و با رسیدن به محدودیت حدس غلط، مافیا این قابلیت را از دست می‌دهد.

شهروندان

روئین‌تن

مهم‌ترین عضو بی‌گناهان است، در فاز شب قابل کشته‌شدن نیست و فقط با اعدام از بازی حذف می‌شود.

دکتر

هر شب می‌تواند ۱ نفر را مداوا کند و مانع کشته شدن او شود. دکتر نمی‌تواند بیش از ۱ مرتبه از خودش محافظت کند.

شعبده‌باز

در تعدادی از شب‌ها، یک هدف (ایکس) اعلام می‌کند. اگر کسی شعبده‌باز را هدف کاری قرار دهد، آن کار به جای شعبده‌باز روی ایکس انجام می‌شود.
شعبده‌باز می‌تواند هر هدفی از جمله تیر مافیا را منحرف کند.
حدس یا یاکوزایی، هدف نیستند و منعکس نمی‌شوند.

کاراگاه

در تعدادی از شب‌ها، یک نفر را انتخاب کرده و استعلام می‌گیرد تا گناهکاری/بیگناهی آن فرد را بفهمد. استعلام ساقی، یاکوزا و نفوذی مثبت (گناهکار) و استعلام سایر نقش‌ها منفی (بیگناه) است.

فدایی

درصورت اعدام شدن، در فاز شب بعد کسی نمی‌میرد.

شکارچی

یک بار در طول بازی یک هدف انتخاب می‌کند. اگر شکارچی در شب کشته شود و هدف انتخابی او عضو مافیا باشد، مافیا باید یک عضو خود را به انتخاب خود قربانی کند.

نفوذی

درصورتی که یاکوزا اقدام به جذب او کند، جذب مافیا می‌شود. استعلام نفوذی برای کاراگاه مثبت است؛ یعنی به او مافیا اعلام می‌شود.

نقش‌های فرعی

لوسیفر

گناه‌کار فرعی است و هیچ عملی در شب روی او تاثیر ندارد.
لوسیفر هر شب یک اسم به گاد اعلام می‌کند. اگر آن فرد در همان شب لوسیفر را هدف قرار داده باشد، لوسیفر از جهت آن فرد در بازی (بی‌گناه/مافیا) مطلع می‌شود.
لوسیفر نمی‌تواند هیچ اسمی را بیش از یک بار اعلام کند.

اگر لوسیفر به جمع ۳ نفر پایانی راه پیدا کند، به‌تنهایی برنده بازی می‌شود.
اگر تعداد مافیا با بقیه برابر شود و لوسیفر هنوز در بازی باشد، مافیا برای برنده‌شدن باید او را با یک حدس درست پیدا کند؛ در غیر این صورت لوسیفر به تنهایی برنده خواهد شد.
در صورت باخت مافیا، اگر تعداد شهروندان باقی‌مانده بیشتر از ۲ نفر باشد، لوسیفر هم خواهد باخت.

توضیح مهم: اگر لوسیفر بتواند زمان خروجش از بازی را در شب قبل، تشخیص دهد (تا پایان فاز شب پنجم و فقط یک مرتبه)، می‌تواند با جادوکردن نقش خود، شهر را گیج کند و تحت عنوان بی‌گناه یا مافیا از شهر خارج شود.

کنستانتین

بیگناه فرعی است. تا پایان فاز شب پنجم، یک بار در بازی می‌تواند لوسیفر را حدس بزند و همان شب از بازی خارج شود. اگر درست حدس بزند، در صورت باخت مافیا، برنده شده و غیر از آن می‌بازد.
اگر کنستانتین تا پایان فاز شب پنجم اقدام به حدس نکند، به لوسیفر اطلاع داده می‌شود و او فرصت دارد تا با یک حدس، کنستانتین را از بازی خارج کند. در صورت نادرست بودن حدس لوسیفر، کنستانتین به بازی ادامه داده و اگر تا پایان بازی زنده بماند و بی‌گناهان پیروز شوند، او نیز برنده بازی خواهد شد.
برد و باخت کنستانتین در پایان بازی اعلام می‌شود و ربطی به بقیه ندارد.
با حذف لوسیفر، او نیز خودبه‌خود از بازی خارج می‌شود.

آخرین ویرایش:

God

Administrator
گاد
پسندها
960
امتیازها
0
خب. یه سری توضیحات بدیم.

اول این‌که بازی بامداد چهارشنبه به وقت ایران، قرار بود شروع بشه. یعنی فرداشب. ولی، فاز معارفه رو چون همه باید یک پست حداقل بدن (و حداکثرش ۲ پست هست)، زودتر شروع می‌کنیم که بهانه نداشته باشید.

بنابراین فردا حوالی ظهر بازی آغاز می‌شه و تا چهارشنبه شب ادامه داره که طول‌ـش می‌شه ۱.۵ روز عملا. فاز شب معارفه عملا نداریم، چون مافیا قبل از شروع بازی، همدیگه رو می‌شناسن. صرفا سهمیه‌ها رو نهایی می‌کنیم و بلافاصله می‌ریم فاز بعدی.

در ادامه، فازهای روز ساعت ۲۳ به اتمام می‌رسه و فرصت ارسال هدف در فاز شب نیم ساعت هست حداکثر. و نیم ساعت هم برای جوکر که جمع‌بندی کنه و فاز روز بعدی، بامداد شروع می‌شه. ممکنه زودتر هم شروع کنیم اگه زود هدف بدین.

برنامه کلی بازی هم اینه:

فاز روز معارفه سه‌شنبه ظهر تا چهارشنبه شب.
فاز روز اول تا پنج‌شنبه شب.
فاز روز دوم تا جمعه شب.
فاز روز سوم تا شنبه شب.
فاز روز چهارم تا یک‌شنبه شب.
فاز روز پنجم تا دوشنبه شب.

بقیه فازها (شاید شامل خود فاز پنجم هم بشه) با توافق بین افراد باقی‌مانده در بازی، می‌تونه سرعتی بشه؛ یعنی در یک روز تموم بشه.

رای‌گیری به این صورت هست که هرکسی که می‌خواد رای‌ـش در فاز روز شمرده بشه باید تا ساعت ۱۰ شب به وقت ایران در تاپیک رای اولیه بده. بعدش هم تا ساعت ۱۱ شب فقط یک‌بار حق تعویض رای داره.
مراسم دفاع و دفاعیه نداریم. هرکی که دید رایش زیاد هست، خودش تلاش کنه اعدام نشه اگه خواست.:))
تعداد رای مورد نیاز برای اعدام هم نصف تعداد بازیکنان حاضر در اون فاز (گرد به پایین برای تعداد فرد) هست.
رای هم باید هم در پست جدا بنویسید که زمانش معلوم باشه و هم از بالای تاپیک رای بدید.

این مال بحث زمان‌بندی بازی و رای‌گیری.

در رابطه با بالانس و نقش‌ها، توضیح زیادی نداریم و واضحه همه‌چیز. اگه ابهامی هست، خصوصی بپرسید. لازم باشه در تاپیک هم توضیح می‌دم.

فقط این‌که نقش‌های فرعی نوشته‌شده، حتما در بازی هستن و بیش از یک عدد هم نیستن.
بقیه نقش‌ها ممکنه هر عددی از ۰ تا ۲ باشن.

نقش‌های اعدامی و کشته‌شدگان هم اعلام نخواهد شد. فقط گفته می‌شه که طرف مافیا بود یا بی‌گناه؛ به جز لوسیفر که دقیقا اعلام می‌شه.
در نتیجه، لباس هم فقط بی‌گناه/مافیا هست.

ادعا و ... هم آزاده اگه خواستید. در مقابل مافیا می‌تونه با حدس نقش‌تون، از بازی حذف‌تون کنه. حدس هم منحصر به شب نیست. وسط روز هم می‌تونه حدس بزنه؛ ولی یه حدی برای خطا داره که فقط مافیا می‌دونه.

تعداد نفرات نهایی و اسامی هم همون فردا ظهر اعلام می‌شه.

فعلا همینا.

باز اگه موردی بود اضافه می‌کنم.

God

Administrator
گاد
پسندها
960
امتیازها
0
آغاز فاز معارفه

زمان پایان فاز: فردا چهارشنبه ساعت ۲۲

حداقل پست لازم: ۱ عدد
حداکثر پست ممکن: ۲ عدد

تعداد بازیکنان: ۱۳ نفر
رای در روز معارفه نداریم.

اسامی:
آرش
اشکان
امیر
امین
ترسا
چاوش
رضا
صدرا
عرفان
فربد
فری
محمدحسین
هادی

حتما یک پست بدید. اولش خودتونُ معرفی کنید اگه اسم‌تون از یوزر قابل تشخیص نیست. بعدش در مورد هرچی خواستید (بازی، بالانس، افراد و ...) نظر بدید. یا ندید.

بازی خوبی داشته باشید.

جوکر

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
سلام و درود. آرش هستم. خوشحالم که گاد جدید داریم. *استیکر جوجه‌تیغی*

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
مافیایی
پسندها
309
امتیازها
95
مدال‌ها
11
درود و سلام .
فکر می کنم خدا انقدری عزت بهم داده که همگی منو بشناسن :cool: اما محض احتیاط، هادی هستم

• Haha
مافیایی
پسندها
173
امتیازها
90
مدال‌ها
13
سلام.
امیدوارم بازی خوبی داشته باشیم. ترسا هستم.

• Love
کاربلد مافیا
پسندها
177
امتیازها
155
مدال‌ها
22
سلام
اولین مافیا پس از آسمانی‌شدن دیوید لینچ...
برای زنده نگه داشتن یاد استاد می‌خوام این دور از تکنیک‌های روان‌کاوی لکانی برای گناه‌کارخفت‌کردن استفاده کنم
حواستون باشه.

• Thinking

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
با عرض سلام. امین هستم:دی

یه خبر خوب دارم برای شهروندا و یه خبر بد. خبر بد اینکه آمار بازی های انجام شده توی این جمع نشون میده که ساید من همیشه بازنده بوده. پس به احتمال خیلی زیاد از اون جایی که شهروند هستم شهروند بازی رو میبازه:20:. خبر خوب اینه که دلیل اینکه سایدم همیشه بازنده بوده این بوده که هم تیمی هام هیچوقت به حرفم گوش ندادن 🚶پس اگر شهروند هستید میتونید بهم اعتماد کنید و باهم برنده بشیم. اولین کسی که میتونه اعتماد رو شروع کنه هم دکتر بازیه، اعتماد کنه و شبا سیو بده منو :گلرز:

برای اینکه بازی هم شروع بشه به تمامی افراد قبل از خودم تارگت میزنم. اسماتون رو بلدیم یه چیز دیگه بگید:)) از حرف نزده ها هم به محمد حسین تارگت میزنم ببینیم چی میشه :دی

Underwood
پسندها
476
امتیازها
565
مدال‌ها
38
سلام. امیر هستم (؟!). دلم برای شما، بازی، نوشتن و همه چیز بجز قالب جدید سایت تنگ شده بود :دی از آرش بابت زنده نگه داشتن اینجا و دستکاری ها و بیش فعالی هایی که میکنه ممنونم.

در مورد بازی هم، چاوش کاور دلیمه این دست، هرچی انگشت کنه در برابرش کظم غیظ می کنم و باهاش ملاطفت می کنم، مگه دیگه یه جایی حیات ممات بازی به خطر بیوفته و مفهوم بیگناهی. اونجا نمیدونم چیکار می کنم در این لحظه :)) چراشم با اینکه به کسی مربوط نیست، ولی استراتژیشو از ترامپ برداشتم که دیروز به قطعنامه علیه پوتین رای منفی داد :)) به ذهنم اومد باید فنتی چاوش رو کاور کنم :دی

از کسایی که پست دادن، هادی تارگتمه، از کسایی که پست ندادن هم فری. این فری هم بخاطر اینه که حال ندارم منتظر بمونم اول اون بیاد ور بره باهام، من مجبور شم واکنش نشون بدم، ترجیح میدم اینبار من اول بهش ور برم، اون بیاد واکنش نشون بده :)) و اون یکی هم عرفانه، می خوام رو مخش را برم :دی

زیاده امری نیست. تا بعد :))

همتون رو دوست دارم :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
امتیازها
315
مدال‌ها
32
سلام بچه‌ها. خیلی مخلصیم. فری هستم.

امین:

احتمالا خودتم میدونی که قرار نیست دکتر سیوت کنه و صرفا برای شروع این پست و دادی.

و تو و رضا هم تو همین پست اولتون گفتید که بیگناهید. (البته رضا گفت گناهکار خفت میکنم و منطقا گناهکار و فرعی میتونن گناهکارای دیگه رو خفت کنن) تو خیلی مستقیم تر گفتی که بیگناهی.

طبیعیه که هر بازیکنی سعی کنه توی بازی بیگناهیشو به نحوی نشون بده، اما این شکلی اول بازی تاثیری نداره اقلا رو من.

یک بیگناه چه فکری باید بکنه با خوندن این طور پستا؟ یعنی تو انتظار داری چطوری فکر کنه؟

هادی:

چرا شبیه مربیای کشتی حرف میزنی؟ : )))
عه سلام به عشقم امیر، مرسی قابل دونستی تارگت زدی. من اگه تارگتی زدم مشکلم با پستات بوده داداش خودت گلی😂 ولی پایه ام بحث کنیم این دور بیا روم اصن😂

• Love
کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
به به سلااام به همگی :دی

حقیقتا دلم تنگ شده بود، مرسی کلی از گاد محترم (شایدم محترمه :دی) بابت پیگیری و بنای بازی :دی

امیر:

من خب الان خیلی قلقلکم گرفته که چه مرضی داشتی یهویی تصمیم به صلح گرفتی از اول بازی :)) بنا به سابقه حسم به این کارت مثبته، وقتی مرض داری اینجوری از در صلح وارد نمی‌شی، سعی می‌کنی صلح کنی‌ها، ولی دستت بیاد انگولک ت رو انجام می‌دی :))

فری:

می‌تونی این رو یه کم بیشتر باز کنی؟

احتمالا خودتم میدونی که قرار نیست دکتر سیوت کنه و صرفا برای شروع این پست و دادی.

نفهمیدم این احتمال از کجا میاد اصلا؟ حالا گیر داده شده بیراه نیستا، ولی این شروع پستت عجیب بود :دی

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
سلام به شهروندهای عزیز.

امین مافیاست
چاوش شهره
فربد با اینکه حرف نزده شهره

خداحافظ

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
امتیازها
315
مدال‌ها
32
فری:

می‌تونی این رو یه کم بیشتر باز کنی؟

نفهمیدم این احتمال از کجا میاد اصلا؟ حالا گیر داده شده بیراه نیستا، ولی این شروع پستت عجیب بود :دی

بزار اول ببینم متوجه منظورت شدم یا نه.

اگر اون جمله رو این شکلی اصلاح کنم بازم همین سوال و میپرسی؟

احتمالا خودتم میدونی که قرار نیست دکتر بر اساس همین یه تیکه پست سیوت کنه و صرفا برای شروع این پست و دادی.

(بدیهیه که ممکنه دکتر در آینده تصمیم بگیره سیوش کنه به هر دلیل)

خودم و گذاشتم جای امین، 100 درصد هیچوقت با هدف سیو شدن از جانب دکتر چنین پستی نمیدم. چون احتمال موفقیتش از نظر من خیلی پایینه.

• Like
Professor
پسندها
15
امتیازها
70
مدال‌ها
9
سلام و درود. صدرای بازیم، از هادی معروف تر. ;--)
از کتاب خوندن خیلی وقته دورم، امیدوارم امیر کتاب متاب ننویسه تو بازی.

چاوش
خب امیرم گفت انگولکش رو حیات مماتی انجام میده، این نشون میده مرض داره یا نه ؟ :ROFLMAO: هرچند امیر در تمامی نقش ها به قدر کافی مرض داره.

کارکشته مافیا
پسندها
112
امتیازها
295
مدال‌ها
34
سلام

اعلام حضور

• Dislike
Wooden
پسندها
146
امتیازها
145
مدال‌ها
19
خوشحالم کنارتون هستم دوباره 🥂

تا اینجا اعتماد به نفس اشکان و فری رو توی پستاشون واقعی حس کردم ولی به این زودی به کسی نمیگم بیگناه. بقیه هم یا خنثی هستند (کسایی که در حد معرفی و اعلام حضور بوده فقط فهوای کلامشون و نه بیشتر) یا رو به مشکوک. امین کی پی لحن پستش نسبت به شخصیت خودش مشکوکه. توی ذهن من امین بُرنده تر بوده لحن پستش همیشه. احساس میکنم از اون بازیکناست که نیاز نداره بگه من بیگناهم بصورت اکسپلیسیت. این لحن یه کمی حس نقاب بهم داد ولی صبر پیشه میکنم بقیه بازی رو ببینم 😁 توی مکالمه محدودی که بین امیر و چاوش شکل گرفت هم برآیند فعلی من اینه که چاوش مشکوکه. من این حرکت که تو به فردی که باهات میخواد تعامل کنه مشکوک بشی رو دوست دارم چون عموماً نشونه شهروندیه. منتهی چاووش اول قلقلک شد ولی بعد گفت حسم مثبته. اگر حست از اول مثبت بود که دیگه قلقلک از کجا اومد؟ 😁 امیر هم فعلاً برام خنثی ست تا ادامه بازی رو ببینم چطوریه 😁

فعلاً همین برای معارفه. بقیه رو هم در ادامه میپردازیم دیتا که بیشتر شد 😁

• Love
کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
بزار اول ببینم متوجه منظورت شدم یا نه.

اگر اون جمله رو این شکلی اصلاح کنم بازم همین سوال و میپرسی؟

احتمالا خودتم میدونی که قرار نیست دکتر بر اساس همین یه تیکه پست سیوت کنه و صرفا برای شروع این پست و دادی.

(بدیهیه که ممکنه دکتر در آینده تصمیم بگیره سیوش کنه به هر دلیل)

خودم و گذاشتم جای امین، 100 درصد هیچوقت با هدف سیو شدن از جانب دکتر چنین پستی نمیدم. چون احتمال موفقیتش از نظر من خیلی پایینه.

آها آره این خیلی بهتر شد، سوالم تقریبا رفع شد :دی

صرفا خب گفتن این، لااقل امین رو در ذهن دکتر می‌آره و احتمال سیو شدنش رو ممکنه اندکی بیشتر کنه، موافقی یا نه؟ اگه با این موافق باشی، باز خیلی جمله‌ت پوینتی نداشته، ولی خب به قول خودت برای شروع بازی و گیرای اولیه اوکی بوده :دی

صدرا

خب امیرم گفت انگولکش رو حیات مماتی انجام میده، این نشون میده مرض داره یا نه ؟ :ROFLMAO: هرچند امیر در تمامی نقش ها به قدر کافی مرض داره.

ببین همونطور که گفتی، همیشه به قدر کافی مرض که داره :)) در این شرایط خاص، اینکه اینقد از اول کار و با شدت نسبت زیاد، پرچم سفید رو تکون داده، با توجه به بی‌نهایت بار سابقه بازی که باهاش دارم، حس مثبت بهم می‌ده :دی غالبا وقتی گناهکار هست دوست داره که باهام دوست باشه، ولی همیشه سوراخ رو برای خودش باز می‌ذاره. سوراخی که الان باز گذاشته خیلی سوراخ کوچیکیه به نظرم، رد نمی‌شه ازش راحت :))

در کل که این حرف رفتار شک برانگیزی هست همونطور که گفتم، ممکن هم هست خواسته باشه باهام بازی روانی کنه و گولم بزنه، اما حسم بهش مثبته (یا لااقل از حالت عادی که همیشه شک م بهش زیاده، کمتره :)) )

محمد حسین:

همین توضیحاتی که به صدرا دادم :دی حرفت پسندیده‌س و اینکه بهم شک کردی نشونه مثبتی هست اتفاقا، بارک الله، یه امتیاز مثبت در ذهنم برات ثبت شد :دی

• Like

God

Administrator
گاد
پسندها
960
امتیازها
0
معارفه انجام شد.

فقط فربد نیومد که خودم معرفیش می‌کنم. بچه‌ها، فربد.

شروع فاز اول با همون ۱۳ نفر

تا پنج‌شنبه ساعت ۲۳:۰۰

رای مورد نیاز برای اعدام: ۶ تا

• Dislike

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8

و تو و رضا هم تو همین پست اولتون گفتید که بیگناهید. (البته رضا گفت گناهکار خفت میکنم و منطقا گناهکار و فرعی میتونن گناهکارای دیگه رو خفت کنن) تو خیلی مستقیم تر گفتی که بیگناهی.

طبیعیه که هر بازیکنی سعی کنه توی بازی بیگناهیشو به نحوی نشون بده، اما این شکلی اول بازی تاثیری نداره اقلا رو من.

یک بیگناه چه فکری باید بکنه با خوندن این طور پستا؟ یعنی تو انتظار داری چطوری فکر کنه؟

باز گیر الکی دادی؟ :دی خوب چیکار کنم که تاثیری نداره؟ گفتم شهروند هرکسی خواست به حرفام گوش بدن، هرکسی هم خواست گوش نده چیکار کنم :دی دکتر هم اگه خواست سیو بده اگه نخواست سیو نده. بیگناهم هر فکری میخواد بکنه. تجربه نشون داده هر موقع گیر الکی دادی بیگناه نبودی. این هم یک نمونه کلاسیک گیر الکی دادن بود.

امین کی پی لحن پستش نسبت به شخصیت خودش مشکوکه. توی ذهن من امین بُرنده تر بوده لحن پستش همیشه. احساس میکنم از اون بازیکناست که نیاز نداره بگه من بیگناهم بصورت اکسپلیسیت. این لحن یه کمی حس نقاب بهم داد ولی صبر پیشه میکنم بقیه بازی رو ببینم 😁

تا قبل از من 4 نفر پست داده بودن که هیچ چیزی وارد بازی نکرده بود و فقط خودشون رو معرفی کرده بودن. من اگه مافیا بودم مثل قبلیای خودم فقط اسمم رو میگفتم و میرفتم. نمیومدم بازی رو شروع کنم، میزاشتم همون روند سلام من فلانی هستم ادامه پیدا کنه. اگه میذاشتم اون روند ادامه پیدا کنه شمای شهروند چطوری میخواستی بفهمی مافیا کیه؟ حداقلش این بوده که گفت و گو رو وارد بازی کردم تا بازی ران بشه و بازی یه روز افتاده جلو. میزاشتم یه روز دیرتر بازی شروع شه تا شما بخوای بفهمی مافیا کیه یکی رو هم شات کرده بودم. اینا فکت بازیه، من از محمدحسین انتظار دارم فکت بازی رو متوجه بشه. اصلا من مافیا، ولی فکت بازی میگه روز معارفه یه شهروند داشته باشه منم.

فعلا با جفتتون تعامل میکنم ببینم چی میشه.

• Dislike
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین